Új privát üzeneted érkezett!

Pami!
Most már a SOTE I_esen csinálják az uhu-kat. Csak a felvételért és a képért kell fizetni. Ami nagy csalódás volt, hogy miután ezren vannak, 3 perc sem volt a vizsgálat.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSU
Hát akkor készülj fel, remélem ülsz. :roll:



10

9

8

7

6

5

4

3

2

1


8 hetes pocak:

Kép

Megjegyzem egy dekát nem híztam a terhesség óta. Csak a hasam nő de az nagyon! :shock: :shock: :shock: Nem tudom mekkora lesz a végére! :?

A te pocid nagyon édes, és se nem kicsi se nem nagy, pont ideális. 8)

dita75
 
 


boldog nyuszit mindenkinek, nem tom hétvégén hogy leszek:

Kép

Kép

dita75
 
 

 
 

Dita!
Nagggggyonhelyes pocid van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ja, visszatérve a kombinált tesztre.... én ma hívtam őket, és csak 17-ére tudtak időpontot adni. Ami gáz. Szóval ha te is menni szeretnél az Istenhegyire, akkor legalább 2 héttel előre jelentkezz be majd.
De én találtam egy másik helyet a 14. kerületben, ami úgy néz ki, hogy a Sejtbank által most finanszírozzák és térítésmentesen megcsinálnák. Csak az időpontos nem vette fel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSU
Lehet hogy helyes de irdatlan nagy!
Tök gáz azok előtt akik tudják hogy még nem is kéne semminek látszania, lévén csak 8 hetes vagyok! :oops: :? :roll:

Először megkérdezem hogy itt a közelben van-e rá lehetőség, mert csak akkor megyek fel emiatt pestre, de azért köszi az infot. 8)

dita75
 
 


1000 meg 1 bocsi csajok de mostanaban nem voltam iroi passzomban csak a masikba irtam ahova szoktam :roll: :oops: Hat roviden mi is tortent:

Eloszor is itt egy album a hires nevezetes cseresznyefa viragzasrol ami itt a tavasz kezdetet jelzi:
http://www.facebook.com/album.php?aid=7 ... 04bed0da24

Es akkor jon a varva vart nagy gyonas 8) :oops:

Eloszor is kedves topiktarsaim tudatni szeretnem veletek,hogy a heten beszeltem egy szellemgyogyitoval :roll: aki azt mondta bar nagy lelki erom van ott van egy szellem benne marmint azon az aura szinemben azaz a zoldben :shock: mar nincs ott mert o eloallitotta es kepzeljetek ez a szellem 16eve ott csucsult rajtam es gondolom igy mar tudjatok is kinek a szellemerol van szo :( a meg nem szuletett babam lelke volt akit nem ovtam meg pedig megigertem neki :( Bocsanatot kellett kerjek tole amiert nem tartottam be az igeretem es fent a nem tom hany dimenzion tulon is az osszes szellemtol bocsanatot kellett kerjek...eleg erdekes volt ahogy a ferfi beszelt-beszelt ngyon megsiratott az elejen....mondta,hogy ott all mellettem az a bizonyos szellem es,hogy latom-e :shock: hat persze nem lattam de nem volt egyszeru ezaz 1ora beszelgetes :? mindenesetre megbocsajtott nekem mindenki es a szellemgyogyito ugy latta semmi mas akadalya nem volt vgyis nincs ami az utamat allna babaaldasban :D na meg a szentlelektol kellett bocsit kerni mert o az aki megadajandekoz minket a babaval :roll: ugyhogy tiszta lelekkel indulok...most mar jon a csodamanonk nemsoka 8)

Masodik gyonasom feletek hat mar regota a levegoben van a dolog de tudjatok nalunk mindig minden valtozik alapon nem akartam addig szolni amig nem biztos a dolog :oops: :roll: hat mostanra mar majdnem 100% hogy apacskat athelyezik New Yorkba :roll: Eleinte San Francisco-rol volt szo de NY lett belole :roll: :roll: es ugy tervezi,hogy MI KOLTOZUNK :!: :D ami azert is nagy szo mert nekem sima turista vizumom van az USA-ba 10evre de azzal akkor sem lehet ott lakni....es hat korulneztunk a vizumok kozott de mindketten tudjuk itt csak egy megoldas van a hazassag :roll: :oops: :) persze meg nem beszelunk rola ezert nem is biztos semmi ugy nez ki nyaron apa mar koltozni akar 8)....de meg semmit nem tok...meg ossze se pakoltunk...semmi :roll: szal csak tudatom veletek a nagy hirt aztan majd szolok ha valami van :wink:

Aztan mondtam neki,hogy hat szoljon megis mikor meg hogy lenne a dolgo mert ugye nekem is van elintezni valo dolgom...aszongya mi?Mondom a petifagyasztas :roll: aszongya addig meg van ido megcsinaltathatom 8) Na igen am de akkor petit fagyasztunk 1.2millaert es aztan elhuzunk innen annak mi ertelme van? :? jah amugy a szerzodese 4-5evre szol de tudjatok m,indig minden valtozhat :oops: szoval nem tom lehet most meg utazas elott lesz az is nem tom meg teljesen tanacstalan vgyok mi legyen... :roll:

Azota sikerult beszelnem vele a petifagyasztas mikor mondtam neki 1.2milla es hat ha nem hasznaljuk fel akkor lehet hulyeseg is megcsinalni mivel 4-5ev alatt kint megtehetjuk sot annyi ido alatt akar babat is ezert mire visszajovunk lehet csak ott allnanak igy ugy nez ki nem csinaltatjuk meg majd csak kint :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pami
Nem nyertem a lotton :? de majd talan 1szer :wink: Szerintem az arnyekban is elleszel ezen az egy nyaron 8) ott is kellemes a nyar nemigaz :wink: Azert voltam eltunve mert ugye az elejen nem jott senki aztan meg en nem tudtam mit irni :roll: Koszi hogy vetettel par pillantast te is a barinom blogjara...en mindig onnan tudom meg epp mi van vele :lol: a babaja nagyon szep nekem ngyon tetszik ez a babafotozas amin volt 8)

Zsu
Szerintem latni a valtozast a pocidon persze nem uuuugy csak ugy szepen kismamisan 8) :) az ebihalad pedig kesz nagy legeny :D (mar ha fiu :oops: )tenyleg mire saccoltok vgy van szivetek vagya :roll: Mit mondtak hogy kicsuszik a vizsgalat a 12hetbol?nem lesz igy mas erteked :?: :roll:

Kisbuta
Te mar egy hete nem voltal :shock: huuuh jol vagy vgy ennyire kikeszitett a szulinapi bulizas :lol: :lol:

Dita
Neeem semmiiiii :shock: :o Hat egy 4honaposnak en is mondanalak :lol: de gondolom azert azt figyelembe kell venni,hogy lombik baba es a sok hormon mindenkire mashogy hat es ugye van akit felfuj :roll: aki meg ezt nem tudja az meg vessen magara :roll: dehogy rosszul erezd magad emiatt :wink: mert te kismami vgy igyis ugyis teljesen mind1 mekkora a pocid :) :wink: Neked is boldog nyuszit 8) :lol: Az a nyuszi tok ari :P

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Hát zajlik az élet nálatok is!
Tök király hogy NY Citybe költöztök, irigy-mirigy! :lol: :lol: :lol:
Hát még ha ezzel házasság is jár! Ez nagyon tuti. A babó pedig tényleg jönni fog ezt biztos. Én ezekben a hókuszpókuszokban nem hiszek, de nem is nekem kell hanem neked, állítólag az segít amiben hiszel, én az orvostudományban hittem és az segített. 8)

Sztem még 6 hónaposnak is simán elmennék, de egyébként készült egy kép a szurik befejeztével a punkció előtt. Már ott is igen tekintélyes volt a hasam ebben a nadrágban. Egy lombikos ismerősöm megjegyezte hogy baromi nagy a hasam, és hogy neki volt 8 inszem és 5 lombik de nem volt semmi hasa tőle.
Úgy imádom amikor összehasonlítgatnak, ki a f@szt érdekel (már bocsi) hogy neki mekkora volt a hasa, nekem ekkora, és kész, nem fogom behúzni (meg nem is tudnám) és legalább annyi előnyöm van, hogy előreengedtek most is a buszon amikor szálltunk fel. :wink: :D

dita75
 
 


Bridg,
nem semmi események! Lehet, nektek már nem is kell fagyasztás, mert jön majd magától ezután. Nagyon drukkolok!
De NYC miatt nem irigyellek, jártam ott és minden eddigi város között ahol a világon megfordultam, azt utáltam a legjobban :? Meg Baltimore-t. Persze attól még lehet, hogy neked bejön. És ami a legfontosabb: a pároddal leszel!

Dita,
hát akkor én már nem is teszek fel fotót, én most 21 hétnél nézek úgy ki, mint te... De minden ember más, mert én mindig piszkafa voltam és a stimuk se látszottak meg rajtam, kb. a 14. hétig tudtam hordani a régi gatyóimat, csak aztán kellett váltanom...

Zsuzska,
és miért akarod megcsináltatni a kombinált tesztet? Én nem csináltattam meg, beértem a kötelező genetikai uhukkal, én úgyis úgy fogom szeretni ezt a kicsit, ahogy van.
- Ezt most ne értsd félre, ha nektek ezt ajánlották, vagy titeket megnyugtat, akkor baj biztos nem lesz belőle, legfeljebb kifizettetek egy sor lóvét és tudjátok, hogy minden rendben.

Pami, mi van veled?

Én azért voltam eltűnve, mert a jövő héten nem lesz a főnök, a jövő hét végére volt 3 határidős munkám, amit alá kell írnia, azt most egy hét alatt le kellett nyomnom, de kész lettem, és ez nekem nagy sikerélmény most.
Meg voltam dokibácsinál, nem uhu-ztunk, csak megnézte a méhszájat, szerencsére tökéletesen zárt, és hallgattunk szivecskét. Most már egyre többet kalimpál a kis krampusz, és megnyugtató érezni.

Pusszancs.

Kép
kisbuta
 
 


KISBUTA
Ma anyósomék is úgy néztek rám mint egy ufora, hogy már ekkora a hasam, nem jegyezték meg, max annyit, hogy már nem is tudják hogy melyikünké nagyobb, mert párom is pocakos. De az övé még mindig viszi a pálmát! :lol:

Most hogy mondod neked félidősen ekkora kicsit azért parázom, hogy mi lesz majd ennek a vége! :shock: :shock: :shock: Baromi messze van még a november! Édes Istenem még jó hogy nem ikrek lettek elszállnék mint a lufi! :roll:

a kombinált teszttel kapcsolatban, valahol osztom a véleményed, mert ha bármi baja is lenne a bébinek ezen változtatni nem nagyon tudnak, csak az a lényege hogy az ember megnyugszik minden oké egészséges babája van!

Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton! :D

dita75
 
 


Haliho skacok 100meg 1boccs,hogy mostansag nem jovok de kilogok a sorbol :oops: :roll: :? Na nem mintha ti ezt ereztetnetek vgy mi...csak nekem ilyen erzes... :roll:

Kisbuta
En sem irigylem magam mert nem vgyok oda a toronyhazas varosokert...foleg hogy nagy varos :x De mit lehet tenni :roll: Remelem csak 1-2ev es megyunk San Franciscoba :wink: a lenyeg viszont,hogy apaval leszek es lehet csinalunk babat is 8) vgyis ez most mar biztos :wink: Orulok,hogy egyre tobbet erzed a te krampuszod :wink: A munka meg nekem igy olvasva is ngyon soknak hangzik :shock: Pati barinom aki a 30hetben van haaat mar nem ngyon jar be mert o belatasa szerint mar nem is tud odafigyelni a melora :roll:

Dita
Ne is foglalkozz a hasonlitgatasokkal...ez olyan,mint a parunk...az egyik ilyen a masik olyan...nekunk ez van es mi nekunk igy jo ahogy nekik meg az :evil: Es mint irtam kismami vgy es mindenkinel masabb formakat olt fel...van aki 2babaval alig pocis oket meg azert csesztetik,hogy huuuh csak ilyen kicsi....szal itt a tabi draga

Kép

Na remelem nem ngyon veszed fel ezeknek az embereknek a beszolasait :roll: kulonbenis nem az a lenyeg kinek mekkora a pocija hanem az,hogy micsoda nagy csoda tortent meg veled es ott egy elet a kis pocidban amibol par honap mulva egy baba lesz amit a kezedben tartassz...vgy ok csak addig jutnak el gyilag,hogy mekkora volt az o haza meg igy meg ugy...vgy csak azert piszkalnak mert nekik meg nem jott ossze :?: ne hari de ez kijott...szal veled vgyunk teljes mertekben :wink: teljesen mind1 mekkora pocival :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
azért ne hagyj minket itt, szerintem közénk tartozol. Végülis ez az a Bromocriptines topic, ahol senki nem szed Bromocriptint, bármi belefér.
És akartam írni, hogy köszi, hogy leírtad, amit írtál fent, sokat gondolkodtam rajta azóta is. Én ilyen aurás dolgokban nem nagyon hiszek, de az biztos, hogy fontos kiengesztelődni az elvesztett bébivel, és nagyon sok nő jár ilyen cipőben. Azt gondolom, hogy te is bőségesen megszenvedtél már miatta, bármi történt is akkor és azóta. Ezek a dolgok nagyon is oda tudnak hatni egy nőre. Most azonban, hogy tisztázódott és megbocsátott neked mindenki, én elhiszem, hogy tiszta lappal új életet tudsz kezdeni, a múlt kísértete nélkül. Remélem, hogy hamarosan nevetni fogsz azon, hogy valaha lombikra akartak küldeni, mert már ott lesz a spontán babótok a karodon. Nagyon, nagyon drukkolok nektek.

Kép
kisbuta
 
 


Helló!


Na itten vagyok!

Mindenkinek Nagyon Boldog Nyuszit!!!!

Kép
pamilla
 
 


Az ígért kép: :lol: a 22hét+3 napon így nézek ki


Kép

Kép
pamilla
 
 


és közelről póló nélkül :lol:


Kép

Kép
pamilla
 
 


MÁra ennyi!

Holnap jövök többre ígérem!!!!

Puszi
Nektek

Kép
pamilla
 
 


PAMI
De örülök, hogy feltetted! Annyira szép formás a pocakod! Nagyon édi.
A nacid tök vagány! Csini mami vagy! 8)

Remélem mindenkinek jólt teltek az ünnepek!

dita75
 
 


Kisbuta
Feltettem mert tudod babateren en mar mindent megprobaltam amire azt mondtak segit...ezen a teren nem ismerek hatart es barmeddig elmennek,hogy segitsen :wink: Ezugyben hiszek mindenben mert csakis jot hozhat :) az mas kerdes,hogy en sem hallottam eddig erol a szellemgyogyitasrol :roll: es ha mas dologrol lenne szo lehet nem is ertekelnem annyira...de en mindenben hiszek es megprobalom hatha...a lelkem sokkal nyugodtabb :) es ez a lenyeg :wink: Itthagyni meg nem hagylak itt titeket csak nem tudtam mit irni :roll: :oops: Neked hol a pocifoto 8) :?: :idea:

Pami
Jaj de szepen gombolyodsz :D A pandamacis polos ari ngyon :lol:

Dita
Olvastad amit irtam :?: Nem irtal :oops:

Zsuuu
:?: :roll:

Kiriki
:?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Persze olvastam, csak tegnap annyi időm volt hogy éppencsak Pami pocakjára tudtam reagálni!

Nem foglalkozom már senkivel, büszkén megyek az utcán. A pocakom meg én!

Erre vártam már mióta nem fogom dugdosni, nem?

Lehet hogy bejelentkezem a héten egy potyaultrahangra valamelyik faszfej dokihoz, mert aggódom!
Már a cicim sem feszül. Semmi tünetem nincs, hogy legalább vmi életjelet adna ez a kölök, tudom hogy 10 éve sem adott semmit pedig jól volt az a bébi de most akkor is olyan nehéz ez a várakozás, még több mint két hét mire mehetnék kukucsra :roll: :roll: :roll:

Ma fel is hívom a kórházat hogy a hétre mikor tudnának időpontot adni csak uhu-ra.

dita75
 
 


Na ma már vagyok többre is :lol:

Bridget!

Én is így voltam vele. Bárki bármit mondott hogy neki vagy ismijének segített én is kipróbáltam!
Én úgy gondolom hogy ha esetleg nme is igaz csak pl hókusz-pókusz de az ember hisz benne, akkor ugyan annyit segíthet mert lelkileg ad 1fajta megnyugvást!
Szóval az bizti hogy én is kipróbáltam volna!
Arról nem si beszélve hogy néhány esetben tényleg tudott olyat mondni1-1 ilyen csoda "orvos" hogy csak pislogtam ezt meg honnan tudja (barinők+tesóm mesélték).

Szóval én azon a véleményen vagyok hogy amit lehet és nem árt azt meg kell próbálni hátha!!!


A költözés meg hát tudod... Így nincs semmi kibúvó lesz lagzi még az idén :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A környezetváltozás meg ki tudja még jót is tehet!!!! :wink: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Ditám!

Velem ue volt semmi jel se cicifeszülés se hányinger! De ahogy emlékszem Kisbutának is így volt!
sztem ha nem muszáj ne erőltesd a plusz uh-t állítólag a terhesség elején az sem túl jó! De ez csak az én véleményem!!!!
Nekem pl a 7 hét után a 9 héten+4 naposan kellett mennem! Aztán már csak a 12 hetes volt!

Hát igen gömbölyödik az a pocak! De büszke vagyok magamra mert csak 3 kg szedtem fel az elmúlt 22 hétben! BÁr az is igaz hogy most jön a java...

A pociddal kapcsolatban!
Velem is ue volt. Mindenki csodálkozott hogy úőr isten mekkora stb...
Na 1 dologra fel kell készülni, ez sajna nem is fos abba maradni. Tőlem mai napig mindenki megkérdezi és rácsodálkozik, na és persze a megjegyzés: olyan mintha már a 7-8 hónapban lennék!
HÁt mára én is megtanultam leszarni!
Majd ha ez a sok okos átment azon mint mi akkor lesz alapja a beszélgetésnek!!!! Addig mindenki befoghatja!

Az pedig hogy kinek mennyit nő stimu alatta pocija egyén függő. NÁlam is volt olyan lány aki semmit nem puffadt, hízott. Én meg több mint 10 kg felszedtem a stimu alatt(úgy hogy a kaja adagom stagnált) és óriási lett a pocim!
Én azzal nyugtattam magam hogy előbb utóbb pont a korának megfelelő lesz az a pocak és hogy én legalább előbb gyönyörködhetek benne mint mások mer tnekem már most ekkora és így tovább is tart ez a gyönyörködés!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kicsit hosszú voltam bocsi!
De az emberi butaság még mindig határtalan!!!

Kép
pamilla
 
 


Jaj képzeljétek!
Holnap kell mennem cukorterhelésre! Fúújjjjj
Nem akarom de muszáj. :?

Így ma one cukker, hátha...
Aztán cserébe kényeztetem magam megyek fodrászhoz!!!

Ma meg szeretnék menni még vásárolni a bébinek, de a páromnak el kellett mennie vhova és nem tudni mikor jön!
De ha lehet akkor azért beiktatom mára :lol:

Kép
pamilla
 
 


Bridg!
A kombi tesztet a 14. hétig bezárólag kell megejteni, úgyhogy nem lesz semmi gond sem. Már nagyon várom!!!!

Kisbuta!
Csak azért csináltatjuk meg, hogy minél több információnk legyen. Mivel nagyon nehezen jött össze, a dokim azt javasolta, hogy csináltassuk meg!! És mi is megnyugszunk tőle majd:-)
Mindjárt itt a 22. hét:-)
Örülök, hogy rendben volt a vizsgálat!!!

Pami!
Milyen szép és csini kismami vagy!!!!!
Nagyon helyes pocakod van, jó kis lakóhelye van a Manócskádnak:-))))
Hát kitartást a cukros lötyihez!!!!!

Dita!
Teljesen igazad van, hogy büszkén viszed magaddal a pocidat:-))))
Én is pont így vagyok ezzel:-)))

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Mi péntek este átmentünk Battára öcsémékhez, ott megvacsiztunk sógornőm szüleinél.... olyan aranyosak voltak.... volt fini Hortobágyi húsos palacsinta (iiiiiiiiiiiiiiiiiiimádom Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ), hagymás krumplisali (iiiiiiiiiiiimádom Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ), sajtos rúd, kókusztekercs.... szóval minden, ami szájnak ingere Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Aztánszombat reggel elemntünk anyuékhoz Szolnokra. Anci csinált fini husi levest, Hortobágyi pali, töltött káposzta, csomó süti. Aztán api csinált fini gyümifagyit. Aztán sógornőmmel elmentünk shoppingoltni, majd haza aludni.
Vasárnap reggel mentünk Debrecenbe, megnéztünk a rokonokat, megebédeltünk egy csárdában (az egész nagy család), aztán elmentünk unokatesómékhoz, kaptam tőle, kézi telszívót, meg gépit is, pihenőszéket, hordozót és játszószőnyeget, meg magzatvédő övet kocsiba. Majd teszek képeket, ha lesz egy kis időm.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSU
De jó neked hogy ilyen jól telt a hétvége jókat kajáltál, és még Ebihalnak is kaptatok csomó mindent! :lol: :lol: :lol:

De irigy-mirigy vagyok! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én már nézegetem a cuccokat, vaterán is szoktam licitálgatni, ha van vmi extra akciós és szép holmi.

Mi anyóséknál voltunk csak, nem volt vmi nagy eresztés a kaja. Fasírtot csinált mikor tudja hogy nem eszem disznóhúst, még szerencse hogy páromék szombaton fogtak pontyot gyorsan felhívtam hogy nekem csináljon belőle két szeletet. Bánom hogy nem többet kértem, olyan fini volt, imádom a halat, de csak panírban rántva! :lol:

PAMI
Drukk a cukiterheléshez, jajj nagyon reménykedem, hogy az összes drága ismerős kismamit no meg persze engem is elkerül ez a szarság.
Nem is gondolok rá, nehogy bevonzzam!

Akkor meg vagyok nyugodva, lehet hogy most már kivárom azt a két hetet.
Már csak azért is mert nem szeretem azt a két dokit akihez most tudnék menni.

Én 6+2-n voltam utoljára és 10+3 leszek mire van időpontom!

Csak 3 kiló??? Ez szenzációs! Nem is ismerek senkit aki több mint félidős és csak 3 kilót szedett fel. Bakker nagyon ügyes vagy! Ide a titkát!
Én sajnos 35 kilót szedtem fel a gyogyik miatt, de ez sok év leforgása alatt került rám. A lombik előtt leadtam 15-20 körül, még az a szerencse, mert a lombiknál vissza is jött majdnem az egész. Ahogy elkezdtem a decát mint aki cukor meg zsírinjekciót lő magának kb. úgy ugráltak fel a kilók, hogy már fájt!

Eddig szerencsére nem vettem észre magamon, hogy többet ennék, vagy kivánós lennék, szeretném ha ez így is maradna. A gyümire mondjuk ki vagyok éhezve, de sztem ez a tavasznak is betudható. Az ember a téli időszak után alig várja hogy végre ehessen friss dolgokat. A paradicsomért a napokban ölni tudtam volna. Már nagyon hiányzott. Alig várom a lecsószezont! :)

dita75
 
 


Dita
Okes ugyes vgy ne is torodj senkivel epp tegnap jutott eszembe neked az elso lombik sikerult...gondolj bele az a tobbi no (tisztelet a kivetelnek :!: )akik tenyleg irigysegbol az x-edik sikertelen lombik utan is csak azon lovagolnak neked mekkora a pocid...pedig de szeretnenek ok is ilyet :) Szal nagy szerencsed van elso lombikra babad lett :wink: es ez a lenyeg 8) Pozitiv voltal es ngyon ugyi :wink: Sikerult bejelentkezned valahova uhu-ra :?: :roll:

Zsu
Akkor jo....mert en meg ezzel a vizsgalatos reszevel nem ngyon vgyok tisztaban :oops: holnap mesz :?: Jaah most latom holnap utan :roll: Majd szoritunk...egybol meglesz a lelet :?: vgy mikorra varhato :?: :idea: A sok fini kajaert meg irigy-irigy :twisted: :lol:

Pami
Igy van es ezert is nem nezitek fura szemmel mert megertetek :wink: Na ezert is mertem leirni :)
Hat csak az jut eszembe amikor koltoznek az emberek elotte vgy utana mindenki bebabasodik 8) Masik topiklakonk koltozes elott :lol: Pati aki meg ide Japoba koltozott agusztusban....szeptemberben mar aldott allapotban volt 8) :lol: ugyhogy bizakodo vgyok :wink: Lagzi meg ha nem is mert az szervezest igenyel de attol fuggetlen a papirokat alairhatjuk 8) Ugy legyen :lol:
Cukorterheles :x fodrasz 8) vegul elmentel vasarolni :?: miket vettel :) fotot kerunk 8) :lol:

Nekem itt volt Pati barinom es megneztunk egy filmet 8) most ment haza nemreg :lol: csinaltunk egy fotot is majd fenteszem megmutizom nektek....jaj meg van a hetvegerol is fotom a masikban az ostopikomban mar fent van nem tom ki jart arra :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kepzeljetek csajok most neztem utana NY-ban meddosegi kozpontnak...es az IVF azaz a lombik majdnem 11.000$-ba kerul :shock: :o

Na akkor meg mindig olcsobb itt csinaltatni mert itt fele ar :? :roll:
Fu tok kivgyok es meg biztositasom se tom milyen lesz :? apat meg nem nyaggathatom ilyen "hulyeseggel most" :roll:

Jah es megjott pedig csak a 23.cn-en vgyok :twisted: :roll:

Lombikos Cshajek
Talaltam olyan oldalt is ahol megmutatja minden egyes injekcio beadasat egy klipp segitsegevel :shock: tudom mar nektek erre nincs szukseg de a lombikosba beteheti pl. Kisbuta talan mar meg hasznat veszi :roll: bar angolul van...rakell nyomni melyik gyogyorol van szo es mar mutatja is,hogy smint kell naon baro 8) :lol:
http://www.freedommedteach.com/player/Videos.aspx

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget!

Hát igen, végül elmentünk vásárolni!
Elköltöttünk 36eFt-ot, DE szinte minden apróságot megvettünk :lol: :lol:
Igazából már csak a bébiőr+légzésfigyelő és a többfunkciós pihenőszék hiányzik a repertoárból. Ja meg za a mit szülés előtt ír fel a gyerekorvos vagy védőnő, tudod ez a kezdőcsomag.

Szóval elvileg most már nyugodt vagyok és csak olyat fogok venni amibe beleszeretek!!!! :wink: :lol:

KÉpet meg rakok fel de nem tudok mindenről mert naon sok...
Pl: kis-sapi, kis-kesztyű, pamut takarók ágynemű, hu rugik kiskabival (na erről bizti rakok fel mert olyan de olyan édik) stb... :wink: :lol:

Kép
pamilla
 
 


A lagzival kapcsolatban pedig nem az a lényeg (egyenlőre) hogy nagy buli legyen hanem hogy elvegyen!
Vagy nem?

Szóval azért küldöm a drukkokat!!!
Olyan szép menyasszony leszel!!! :shock: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Ditám!

A felszedett kilóknak sztem csak annyi a titka hogy ránk (a szerencsétlenebb alkatokra) a lombik alatt annyi szaladt fel, sőt rám még az első 12 hétben jött ez a 3 kg. Aztán miután a szervezettből kitisztul az a bomba adag hormon akkor kezd el az ember stagnálni. fogyni!
Nekem pl még fogyni is sikerült, pedig nem csináltam semmit másként. A 13 héten 76 kg voltam a 20 héten 75,5. :shock: :shock: :shock:
Kérdezte is a védőnő hogy mitől!
De természetesen ez a fél kg azóta már visszajött :lol: :wink:

Igazából csak arra próbálok figyelni hogy ne egyek sok édességet. De persze azért eszem csak megpróbálom leszabályozni. :wink: :wink:

Nálam úgy volt hogy 7+3 voltam még a Bmc-ben és 9+4 mentem a sajátomhoz (ha jól emlékszem). De mondom nekem sem volt semmi tünetem! Max a 12 héthez közel hirtelen megnőttek a kannák :lol: :shock:
Ha szerencsés leszel (és miért is ne lennél) akkor a későbbiekben sem fogsz sok mindent érezni!
Nekem miután elkezdett mocizni az volt a bajom ha keveset mozog. Márpedig eddig a bébi elég nyugdíjas, 1 nap max 2-3 alkalommal van fenn! A papája is ritkán tud elkapni olyan pillanatot hogy egyértelműen érezze! Mondtam is hogy oké nem gond de akkor ezt a jó szokását a születése után is tartsa meg!!! :lol: :wink:

Kép
pamilla
 
 


Ja csak az infóáramlás miatt!

Ma megvolt a cukorterhelés. Igazából amit nekem meséltek abból azt hittem hogy vmi óborzasztó lesz. De nem is! 1x levették a vérem ügye éhgyomorra majd jött a lötty. Rahedli cukor kevés vízbe. Az én technikám az volt hogy gyorsan legurítom hogy minél hamarabb túl legyek rajta. Volt 1 picit érdekes :? utóíze de semmi extra! Majd 2 órára rá megint vv és kész is az egész! 2 nap múlva már van is eredmény!

Szóval most azon szurkolok hogy oké legyen, mert én 1 dolgot biztos nem tudok és az a diétázás!!!

HÁt röviden ennyi! Most húzok fodrászhoz, meg pletyizni a régi kollégákkal!

Puszi

Kép
pamilla
 
 


Pami
Nana,hogy nem baj ha nem lesz lagzi :lol: de o ezt nem tudja :roll:
Kar,hogy kepeket nem tudsz feltenni de majd Nikin megmutatod a rucikat 8) :wink: Mikor irtad at a nevet....en csak most vettem eszre :oops: Hat en is barinomnek akartam legzesfigyelot venni ajiba 30ezer ft :shock:

Na majd gyere az eredmenyekkel de persze miert is ne lenne jo :wink: Amugy a fotok hol keszultek :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Csak benéztem. A múltheti sok túlórának meg van a gyümölcse: igencsak lazácskán vagyok ezen a héten.

Dita,
rossz hírem van: a cukorterhelést senki nem ússza meg, kötelező.
Nekem 27-én kell mennem, és már várom a magam részéről. Tudjátok, már anno is gondolkodtam rajta, hogy megcsináltatok egy terheléses vizsgálatot IR miatt, de a stimu alatt nem lehetett, utána meg már nem érdekelt :D. Folyton csodálkozom, hogy az éhgyomri cukraim határértéken belül vannak, kíváncsi leszek erre a terhelésesre. - És a lötyi elviselhető, ha belefacsarod egy citrom levét, a védőnő mondta, hogy azt szabad.
Anyósod - akár az enyém :lol: Pontosan tudja, hogy utálom a főtt zöldségeket, erre telenyomja a tányéromat. Mikor nem ettem meg, képes volt nekem becsomagolni - majd a párom...

Ügyesen vásárolgattok lányok!
Én még gondolni sem merek vásárlásra, hacsak nem építőanyag vásárlásáról van szó. Képzeljétek! A MÁK úgy számolta el a fizetésemet, mintha a január 30-tól március 31-ig tartó fizetéseim egyhavi fizetés lenne, felszorozta 12-vel, és levonta az adót a legmagasabb adókulcs szerint. Áprilisban utaltak nekem kemény 57 ezer forintot fizu gyanánt, azt hittem helyben infarktust kapok. Mikor felhívtam őket, mondták, hogy bocsi, most már nem tudják visszacsinálni, majd jövőre visszaigényelhetem :shock: :evil: :twisted: Irtó pipa vagyok, gondolhatjátok. Most kölcsön kell kérnem a bátyámtól megint. Nem mintha nem szívesen adna, de akkor is bosszantó, hogy van két munkahelyem, és ahhoz, hogy kifizessem a lakás rezsijét, kölcsön kell kérnem, mert az APEH "tévedésből" elnyelte a fizetésemnek több, mint a felét!!!! :evil:

De legalább a ház épül, ha nem is olyan ütemben, ahogy én szeretném.

Még Picurnak semmit nem vettünk, viszont most írt az egyik unokatesóm, hogy ő adna nekem örökbe egy rahedli babaruhát és hordozókendőt, meg kölcsönbe babakocsit, autós ülést (olyan füleset, amiben vinni is lehet), és matracot a babaágyhoz. Tök rendes, és ez tök nagy segítség.
Csak a babakocsival van bajom, ugyanis ahol per pillanat lakunk, ott a lakásba nem fér be, a lépcsőházból meg félek, hogy ellopják, a negyedikre lift nélkül amúgy se tudnám felvinni, így nem tudom, el merjem-e fogadni? A közös képviselővel meg nem nagyon lehet tárgyalni, mert úgy gondolja, hogy aki nincs legalább hetven éves, az csak hazudni tud, és egyáltalán nincsenek olyan jogai, mint a nyugdíjas tulajdonosoknak. Pedig tök mindegy, mikor vettük a lakást, attól még ugyanolyan tulajdonosok vagyunk és ugyanannyit fizetünk, mint más...

Képet majd teszek fel, véletlenül feltöltöttük a fényképezőgép aksijait - lefényképeztük a húsvéti ebédet, igazi műalkotás lett. Arról is dobok majd képet.

Én tök sokat híztam. Pár hét alatt további 4 kg jött fel rám, így már összesen majdnem 8 kg-ot híztam, igaz, azt utóbbi időben folyton rágcsigáltam valamit, általában olyasmit, amit könnyű fiókban tartani, pl. csokit. De most változtattam: ezután egészséges rágcsigát tartok kéznél :) Ennyit megér. - és persze jön a zöldség-gyümölcs szezon, már alig várom. Életemben nem ettem annyi friss zöldséget és gyümölcsöt, mint az elmúlt hónapokban, és most már egyre több lesz.

És voltam endokinál is. Azt mondta, hogy olyan jó lett a pajzsmirigy eredményem, hogy ha nem lenne baba, most már nem is emelne tovább a bogyó-adagomon, így egy indurit emelt rajta.

Most jó sokat fecsegtem, mi? Bocsika... :oops:

Kép
kisbuta
 
 


BRIDGET
Jézus az rengeteg pénz! Itthon is sok, na de ott. Tényleg itthon mo-n nem tudjátok ezt megcsinálni?

PAMI
Nyugdíjas a bébi? Ez jópofa! Remélem én is fogyok, vagy legalábbis stagnálok, ma a védőnőnél egy kicsit kiakadt a mérleg! :oops: :roll:

Nagyon drukkolok a cukkerhez, mert baromi gázos a történet, a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom, úgyhogy remélem hgoy nem kell diétáznod és szúrkálnod az ujjad mert tényleg borzasztó. Végigkövettem az egyik kedves barátném mizériáját annyira sajnáltam, éheztek a kisfiával szó szerint. :cry:

Jajj nem akarlak beparáztatni, neked biztos nem lesz semmi baj!

Én úgy döntöttem nem veszek ilyen ketyeréket, eleve a bébi szobájában fogok aludni jó pár hónapig. akkor minek, nem?

Minden egyéb megvan már? Mennyit költöttetek caklipakli? Babakocsit is megvettétek már?

KISBUTA
Nem is írtam ilyet hogy meg lehet úszni, tudom hogy kötelező csak azt remélem, hogy magát a terhességi cukrot ússza meg mindenki mert borzasztó szar diétázni és szúrkálni, méricskélni.....

Sztem nálad meg sem látszik az a 8 kiló, de azért vigyázz ne vidd túlzásba mert a végére lehet hogy nehéz lesz cipelni a hirtelen jött súlyt.

Gratula a pm eredményedhez!

A szervekről ne is beszéljünk, az OEP két hónapja az APEH meg 3 hónapja ül a pénzemen, az én számláim meg totál minuszban vannak, még azt csodálom hogy nem hívtak fel az Otp-től hogy nem tudták levonni a lakásrészletet, meg a személyi kölcsönt!

Nincs az alagsorban vagy a földszinten tárolótok ? Legalább egy kis luk szokott lenni! :roll: :roll:

dita75
 
 


Bridget!

A babát nem Nikinek fogják hívni, mert abból már van 1 a családban :wink: :lol:
Bár a páromnak tetszik a nevem de én nem szeretnék 2 Nikit 1 családban!

Szóval neveink már vannak csak addig nem tudok mit ide írni amíg a nemét nem tudjuk. Hiszen már volt fiú, aztán lány! Hogy a végén mi lesz... Max majd aug.-ban megtudjuk!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Ditám!

HÁt asszem sacc/kb: eddig 250eft-ban van benne gyönyörűségünk életkezdése. De ügye még ehhez azért jön még ktg, a 60 eft az biztos!
A babakocsit még nem vettük meg de azt anyukáméktól fogjuk ajiba kapni! Szóval arra már nincsen gondunk :lol: :lol: :lol:

HÁt eddig sikerült jól kihozni anyagilag, de azért még biztos lesz jó néhány dolog ami menet közben derül ki sé meg kell venni!

Ja és úgy kell gazdálkodni hogy a dokim 80-100 eft-ba fog fájni ha megszülök és igazából amit kaptam lejárt biztosításomból lóvét az szinte nullára el is fogy! :shock: :shock: :shock: Na és ez a durva!!!

Kép
pamilla
 
 


Pami
Bocsi a nevet beneztem :oops: mert csak a vonalzi alja volt lathato en meg arr azt hittem a baas vonalzid es csak a nevet olvastm tovabb mar nem aztan meg kombinaltam :oops: :lol: :lol: :oops:
Tobb uhu-d mar nem lesz :?: :roll:

Dita
Ahhoz M.orszagra kene menni ami ki van csukva mert o a munkaja miatt aaaaah lehetetlenseg :roll: es igen marha draga :twisted: aszonta majd kihagyunk egy utazast mint pl szilveszterkot a thaifoldi ut es akkor abbol meg is van :oops: vegulis nekem tokmind1 en ugysem szeretek utazni :lol:
Te mikor mesz majd a lotyis vizsgalatra?ez mindenkienk a 20het korul van :?: :roll:

Kisbuta
Nem semmi az apeh :evil: en tuti naon pipa lennek a helyedben :evil: :evil: orulok,hogy jelenleg lablogatos idoszakod van :lol: 8kilo :?: pocifotooot 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nalunk apa kijelentette,hogy o ket evig nemakar gyereket :roll: 3rol indult aztan kettonel alltunk meg :? :roll: petifagyasztasban bennevan de hogy hol akarom en dontsem el :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Igazából nem tudom, hogy mikorra lesz meg az eredmény.... majd délután kiderül.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


PAMI
Ugyanezt mondtam páromnak hogy sztem kb. 3 kiló és ez csak a legalapabb!
Várom a képeket hogy miket vettetek! Külön szobája lesz kiscicának?
Már én is szeretném tudni hogy mi van a lábikája között, ez tök idegesítő lehet hogy egyszer ezt másszor azt mondják. A párom fia végig kislánynak készült, és amikor megszületett akkor tudták meg hogy hoppá itt egy töki! :shock:

dita75
 
 


sziasztok!

1 kis ízelítő a bevásárló körutunkból!
Remélem tetszeni fog:
1. Kép

2. Kép

3. Kép

4. Kép

5. Kép

Kép
pamilla
 
 


Dita!

Igen külön szobája lesz de az elején amíg nem alussza át az éjszakákat és nem áll be 1 napirend velünk lesz a hálóban!
Aztán átveheti a saját kis birodalmát!

Hát ezért én majd nem fogok tudni olyan hamar feltenni képet a babaszobáról max a kiságyról ami nálunk lesz.
Ugyanis addig amíg velünk van addig a kisszobát amit neki szánunk nem fogunk nagyon bolygatni. Csak a kis szekrényét tesszük be, pelenkázó ágyikó nálunk lesz. Ügyi addig pedig dekorálni sem tudok mert nem lesz nagyon szabad hely odabenn pl a falon!

Na ezt most lehet hogy érthetetlenül írtam le :shock: :oops:

Kép
pamilla
 
 


Bridget!


És Te ehhez mit szóltál?
Azért itt ketten kell hogy döntést hozzatok. Én annak sem vagyok a híve hogy ha csak a nő akar és a pasit pl csőbe húzza, de ha ő nem enged Neked akkor ejnye-bejnyét üzenek neki :? :wink:

Bár ahogy a házasság is meg lesz... hátha csak adagolni kell neki a dolgokat!

Az utazással meg igaza van ha azon tudtok annyi lóvét fogni akkor tök jó. Tudod a cél szentesíti az eszközt :wink: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta?
Zsu?

Ti merre kószáltok???

Kép
pamilla
 
 


Pami
Ezek a kiscuccok annyira cukorfalatok :lol: enis-enis :)
Mit szolhattam volna semmit :roll: nem akar nem tok mit tenni...persze a fagyasztast is azert vallalja egyutt mert akar egyszer es velem akar es tudja hogy aggodok emiatt de meg nem most akar :roll: :roll: persze nem vedekezunk 8) szal minden megeshet :wink:
Hazassagon se nagyon tori az agyat :? mar az sem erdekel :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


PAMI
Nagyon édik a rucik, úgy látom van fiús is kislányos is!
Rossz lehet ilyen bizonytalanságban!
Mikor mentek legközelebb uhura?
Hátha most már láttok valami konkrétat!

BRIDGET
Úgy látom besokalltál egy kicsit.
Sajnos tényleg nincs nagyon mit tenni ha a pár egyik tagja nem még akar babát akkor a másik vagy elfogadja, vagy odébáll. Ezen két variáción kívül már csak egy van hogy spontán megesik a dolog, azért ennek is agyjunk egy kis esélyt mert elképzelhető hogy mégis csak összejön, és akkor már nincs mit tenni ...... és már ő is örülni fog neki!

Még jó hogy tegnap mostam, mert ma meg szakad az eső!

dita75
 
 


Hát jó reggelt mindenkinek, vagy legalábbis jobbat, mint az enyém!!!!

Mi tegnap este fél 9 után értünk haza, aztán még összefutottunk a szomszéddal és velük dumcsiztunk még vagy egy órát. Szóval marha későn kerültem ágyba. De szinte rögtön elaludtam. És most meg fél órája vagyok fent. De olyan fejfájással keltem, hogy a szemem alig bírom nyitva tartani. Úgyhogy csak gyorsan bejelentkeztem és megyek is vissza ágyikóba.
A kombi tesztről meg annyit, hogy ők külön nem csináltak uhu-t, hanem a múlt heti eredményét kérték el. Ők csak vért vettek, és majd 27-28-án küldenek sms-ben egy kódot, ami alapján meg tudom majd nézni az eredményemet a honlapjukon, meg a dokimnak is majd megküldik postán.

Bocsesz, de most nem olvasok vissza :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Dita
Hat nemis az,hogy besokaltam de nem tok mit tenni :roll: es ugy ahogy mondod 2valasztas van :roll: es mivel o konkretan akar csak nem most ezert nem hgyom en ot el :!: O visszakerdezett tolem en mit szolnek ha valami dolog amit en nem szeretnek felhozna nekem 2havonta mikozben tudja,hogy nem akarom :roll: Na meg igen ha a jo Isten ugy akarja akkor majd jon elobb es spontan...ennyi...szellel szembe nem pisilek mert mar terdik pisis vgyok :twisted: :lol:

Fuu nemsokara mar 9hetes leszel 8) :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


HÁj csajok!

Hát ma kiakadtam!
Gondoltam megosztom veletek!
Elmentem a terheléses cukoreredményemért és mit látok :shock: hát sikerült cukrosnak lenni.
Éhgyomorra 5,5 a cukros trutyi után 8,2!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Szóval ez azt jelenti hogy szigorú diétára leszek fogva, mert elvileg 7-7,8 között is magas de akkor csak laza diéta van, de nekem persze sikerült 8,2-es eredményt produkálni!!!
A fax kivan komolyan mondom!!!!!

Tisztára felhúzott a dolog. Mert ha legalább olyanokat kajáltam volna vagy híznék mint állat... de nem. Tegnap méretem magam és megint "csak"75,5 kg voltam ami azt jelenti hogy 3 hete nem híztam semmit!

Nem értem ezt!

Bocsi a panaszkodásért!!!

Kép
pamilla
 
 


Ki mi jót csinált a hétvégén???

Bridget!

Elkezdtetek már pakolgatni?
Igazából ha elgondolkodom azon a mit a párod mondott( hogy ha ő erőltetne vmit amit Te nem szeretnél...) hát úgy meg igaza van!
De ah a Te oldaladról nézem akkor veled értek egyet!

Hát nem egyszerű! De hát ügye még sok minden hátra van és tényleg lehet hogy spontánkodtok! Nem is fogtok számítani rá és hipp-hopp egyszercsak ott figyel a pocidban 1 kismanó!!! :lol: :wink:

Tulipántok megvannak még?

Kép
pamilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?