Új privát üzeneted érkezett!

Ladiva,
szerintem csak egy sima uh gép van a rendelőben. Annyira sosem figyeltem :oops:

i.kata

Szép estét lányok!Kicsit eltüntem,mert mindig rohanásban vagyok:)Visszaolvastalak titeket,és látom sok jó dolog történt veletek!Zsuzsim!Nagyon örülök,hogy minden rendbe veled,sokat gondolok rád!Kata!Én aznap voltam 21.-ik napi vérvételen,mikor te ultrahangon!:)Nem lehet,hogy találkoztunk esetleg?Igaz,mi 8-8,15 tájban már kinnt voltunk.Kérdeznék tőletek pár dolgot,kérlek válaszoljatok!Május 6.án megyünk konzira.Nem mondtak semmit,de csak vérvétel kell a lombik előtt?Tényleg előrébb csúszhat a sorszámunk,előbb kezdhetünk?Olyan izgulós vagyok,mindig mindent elfelejtek,mikor ott vagyok!

salygabó

Sziasztok lányok!

Szóval rendesen meg is jött, úgy néz ki most nem babázunk :cry:
Azért a tesztet hétfőn megcsinálom, hiszen - a halak úszkálnak a tengerben: elöl megy a cápa, aztán a kard hal A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!- 8)

Dezsina!

A histero nekem is bejött :D nekem a dokim ajánlotta, amikor kérdeztem, hogy mit lehet még tenni. Azt mondta, hogy babonából megcsinálja, mert egy lányzó is teherbe esett utána, következő lombiknál én is! 8)
Remélem nálad is ez lesz a helyzet! :lol:
A barnázás meg érdekelne,mert uugyanebben a cipőben járok. Terhesség elején is volt, akkor én is duphastont kaptam, és elmúlt, pedig féltem, hogy baj lesz.
Csak ügyesen és pozitívan :lol:

Lavida!

Szerintem a 7 vége után is leveszik a vért, én a 22. napon is voltam már vérvételen. Biztosan tudtok majd kezdeni, márha egyáltalán kell? :wink: De a Tanár urat szerintem felhív6od, biztosan elmondja, mi a menete. És minden rendben lesz!

Kata, ZSuzsa, Tündi!

Milyen szép babácskák! :lol: :lol: :lol: Csak tessék sokat pihenni(amíg lehet) Aztán úgyis jön az anyaműszak :!: :lol:
A bio kölesgolyót próbáljátok ki , nekem bejött gyomorégésre és savra.

Kata!
Nálam meg nagyobb volt a baba, rossz is lett az AFP-m, Ne izgulj, ez a méricskélés az elején hülyeség. :D Csak fölösleges para, Szépen fog növekedni a pocaklakó!!!

Belluska!
Barnusnak én is küldök egy szülinapi puszit, biztos átadod! Úgy nőnek ezek a gyerekek! :lol:

Kriszta!
most már teljesen rendben vagy :?: Nem semmi ami volt! De itt a jóidő, pihenj sokat!

Minnie, mizu?

a többieknek is jó nyulat! 8)

Kép
bettem3

Jó reggelt!

Gabó,
nem találkozhattunk, mert én csak 11-re értem oda.
Szreintem csak vv-t fognak csinálni majd a konzi utáni első ciklusodban. Szerintem simán előrrébb kerülhetsz, bár nem hiszem hogy sokkal. Pl én is kiestem, mert nekem igazából júni-júliusra szólt a sorszámom, de mentünk fizetősre. Biztos többen vannak, akiknek időközben mégsem kell a lombik.

Bettem,
annyira sajnálom! :cry:
Ezt a hysterot nem lehet amúgy megismételni? Én is azt hallottam, hogy utána könnyebben ágyazódik be a baba és sajnos az is könnyen előfordulhat, hogy időközben kialakul valami probléma, amit uh-on nem látnak.
Egy ismerősöm nemrég volt és neki polipja volt, de csak hysteroval derült ki.
Nagyjából nyugodt vagyok a pici mérete miatt, meg igazából az intézetben a lenti uh nem valami éles. Szerintem annak az elsődleges funkciója csak a tüszőlesés. :lol:

i.kata

Ladiva!
Sima uh. gép van a Sipos doktor rendelőjében,de én mivel elég sokszor voltunk 4D-s uh-on és még az Istenhegyi kilnikán is volt uh. profi géppel,így nem volt érdekes számomra a gépe a magánrendelőjében!
Az időpont miatt ne idegeskedj,mert amikor én jártam lombikra azt mondták,hogy olyan nincs,hogy valaki az időpont miatt nem tudja kezdeni,mert ünnep vagy stb....!Olyan nincs,hogy nincs kezdés ilyen miatt!
Tudom,hogy van az emberben egy alap szorongás a beavatkozások miatt,meg hogy sikerül v. nem sikerül,de ne legyél miatta feszült,mert arra kell gondolni,hogy ez visz előre a nagy vágyad eléréséhez,hogy lehessen kisbabátok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettem!
Nagyon sajnálom,de azért csinálj hétfőn tesztet!Vannak csodák és addig ne mondjuk,hogy nincs babó!Ámbár te tudod és te érzed,hogy ez olyan mensi -e mint szokott lenni!
Barninak átadtam a puszit!Köszöni szépen! :D :wink:

Gabó!
Nekünk vérvétel volt,előtte spermavizsgálat volt nekünk a Krio intézetben(aminek az eredményét vittük magunkkal),meg a petevezeték átmosás volt az inszemek előtt!De Tanár úr nagyon aranyos és az első konzin mindent elmond és megmondja,hogy még mit kell megcsinálni előtte!Ne izgulj ez már visz előre a cél felé és meglátod az intézetben mindenki értetek lesz!

phpBB: Kép
belluska

Kép Kellemes ünnepeket lányok!:)

salygabó

Sziasztok!

Mindenkinek BOLDOG NYUSZIT és sok locsolót kívánok!

Minnie

Íme a mi kis "nyuszink"...

Kép Minnie repül a fűben...

Mennek a babaragacsok és pocaksimik ezerrel!!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok lányok!

Minnie!
Édes a nyuszitok!!!!! :P :P :P :wink:
Neked is Boldog Nyuszit! :lol: :lol: :lol:

Hát megvolt a szülinap,de egész éjjel romeltakarítás volt!
Tetszett a drágámnak a torta,még a gyertyát is megakarta enni! :lol:
Külön rakom fel Barnit és a tortát,mert csak így van olyan kép amit ide feltudok rakni!

Remélem jól vagytok mindannyian lánykák és főleg a kismamik élvezik a szupi időt!!!!!!!Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
nagyon aranyos volt Barnus és a torta is nagyon édes :lol:

Minnie,
jópofa a "nyuszid" :lol: A tiéd is hasonló "törpenyúl", mint a mieink. :lol:

Mi ma folytatjuk a bejelentést anyósoméknál.

i.kata

Kata!
:D :D :D
Biztos mindenki örülni fog a nagy hírnek!!!!!!
Ezek olyan boldog pillanatok!!!! :lol: :lol: :lol:
Minden oké veletek?Már nincs barnázás ugye?
Vigyázzatok magatokra!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Dezsina!
Nekem is kb. 2,5 éve van a menzesz előtt 2-4 nappal barnázgatásom, van mikor rövidebb, van hogy hosszabb ideig, ez teljesen változó. Mikor mondtam a korábbi és jelenlegi dokimnak nem mondtak rá semmit. :cry: Én meg nem igazán értek ehhez...
Amúgy most volt 2 éve, hogy szedem a bromot a prolaktinra.
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Szorítok nagyon, pár nap és itt van 20.-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyébként megkérdezhetem, hogy hogy csinálják a beavatkozást? Ja és képzeld nem sikerült új vonalzót készítenem... :?

Kata!
Írtátok, hogy a lombikra sorszám szerint lehet menni, ez pontosan mit jelent? Én mint már írtam január 26.-án voltam Sipos dokinál és akkor azt mondta szeptemberben lombik. A papírra amit adott annyi van írva: "májusi ciklus 3. napján vérvétel, majd konz. szeptemberi stim." De sorszámot sehol nem látok?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szerintetek van esély, hogy előbbre kerüljek? Olyan messze van még szeptember... :cry: :cry: :cry:

Belluska!
Boldog születésnapot Barnikának, hatalmas ölelést küldök neki!!!!!!!!!! :lol:

Kismamiknak!
Csodálatosak a sztárfotók a babákról! Mindenkinek millió pocaksimi! :D :D :D :D

Wepe, Ladiva! Sziasztok!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Többiek!
:) :) :) :) :)

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Belluska,
nagyon örült az egész család. Mondjuk sógórnőm kicsit furcsa volt. Vittük kinyomtatva az uh képeket, erre ő odabökte, hogy jajj, ezeken még semmit nem lehet látni :shock: Nekünk már az első uh kép, ahol csak egy apró pötty látszik, az is egy igazi kincs.
Jól vagyok, de a változatosság kedvéért egy napja megy a hasam, pedig nem ettem szerintem semmi olyat, ami ezt okozhatná. ma diétázok kicsit :lol:

Minnie,
amikor májusban mész vérvételre, akkor mindenképp kérdezz rá és ha esetleg azt mondják nincs számod, akkor mutasd a papírt, hogy azon mi áll. Ha van számod, szerintem előrrébb kerülhetsz, de nem hiszem hogy sokkal.
Amúgy nekem sem adtak a sorszámomról papírt, csak mondtak egy számot a telefonban.

i.kata

Sziasztok!

Kata, mit szólt a család a nagy hírhez? Gondolom, volt nagy öröm!

Minnie, szerintem megér egy telefont, hogy megtudd a sorszámot. Kérd meg Ibolyát, hogy nézze meg, hogy hanyadik vagy. Márcsak azért is, mert ha esetleg meg nem lennél rajta, akkor még most kiderül és szólhatsz, hogy már elméletileg rajta kellene, hogy legyél, mert a Sipos dokival megbeszélted.

A lombik előtti vérvétellel pedig csinálnak egy teljes hormonprofilt, és ha esetleg eltérést találnak (de úgysem nem fognak), akkor még lehet korrigálni. A listán maximum csak annyival lehet előrébb ugrani, amennyien kiesnek a sikeres spontán vagy a sikeres saját finanszírozású beavatkozás miatt - mint például Kata is - ekkor párral előrébb lehet kerülni, de igazából túl sokkal nem, mert az OEP támogatottság a meghatározó, abból pedig meghatározott számú lehet egy hónapban.
Vendég

Ladiva,
csináltunk egy kis képet, amin van egy cumi, meg az össze uh képünk, meg egy teszt fényképe. Ja és ráírtuk, hogy bővül a család.
Anyumnak egyből leesett, zokogott, ölelgetett, agyon lettem puszilva :lol: Apumnak úőgy adtuk oda, hogy nyugdíjazási ajándék, akkor felcsillant a szeme, hogy kap valami ajándékot. Először nem esett le, de aztán megjelent egy könnycsepp a szeme sarkában. :lol:
Anyósoméknak tegnap adtuk oda. Anyósnak nagyon lassan esett le, de aztán ahogy rájött, akkor nagyon boldog volt. :lol:
Sógórnőm kicsit furcsa volt, de mindegy. Meg majdnem nekemesett, amikor mondtam, hogy inkább nem iszom kávét, de 5-6 hetente befestetem a hajamt. vagyis csak tartós szinezővel...Erről képtelen vagyok lemondani 12 év után, mert elég sok ősz hajszálam lenne, ha nem lenne festve...
Ő nagyon máshogy áll a dolgokhoz. Lógott a takony a kislánya orrából, kérdeztem miért nem porszívózza neki ki, de azt mondta ő nem hisz ebben....

i.kata

Kata, de jó! Szuper, hogy már a család is tudja. Annyira édesek lehettek, hogy sírtak a boldogságtól. Sógornőddel ne törődj, inkább foglalkozzon a saját dolgával.
Vendég

Szia Mindenki!!!

Utólag is boldog Nyuzsit mindeninek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi péntek este átmentünk Battára öcsémékhez, ott megvacsiztunk sógornőm szüleinél.... olyan aranyosak voltak.... volt fini Hortobágyi húsos palacsinta (iiiiiiiiiiiiiiiiiiimádom Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ), hagymás krumplisali (iiiiiiiiiiiimádom Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ), sajtos rúd, kókusztekercs.... szóval minden, ami szájnak ingere Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Aztánszombat reggel elemntünk anyuékhoz Szolnokra. Anci csinált fini husi levest, Hortobágyi pali, töltött káposzta, csomó süti. Aztán api csinált fini gyümifagyit. Aztán sógornőmmel elmentünk shoppingoltni, majd haza aludni.
Vasárnap reggel mentünk Debrecenbe, megnéztünk a rokonokat, megebédeltünk egy csárdában (az egész nagy család), aztán elmentünk unokatesómékhoz, kaptam tőle, kézi telszívót, meg gépit is, pihenőszéket, hordozót és játszószőnyeget, meg magzatvédő övet kocsiba. Majd teszek képeket, ha lesz egy kis időm.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Kata!
micsoda sógornő!!!! :twisted: :evil: Ne is törödj vele! :wink: Az a lényeg, hogy Ti rendben vagytok!!! :)

Bettem!
sajnálom, de miután a remény hal meg utoljára, igy minden lehetséges....
a barnázást megkérdezem ettől az új dokimtól... sajnos Forgács tanárúr nem foglalkozott vele, pedig mondtam...
Remélem én is igy leszek a hisztero után... bebabásodom... :D ahogy megjön a héten (szerdán kell neki) telefonálok az intézetbe, hogy konzit kérjek, ugyanis inszemezni fogok rögtön! Most nem bizom a véletlenre... :D :D :D

gondolom nagyobb az inszem esélye mint a spontánkodásé... Erősítsetek meg!!! :oops:

Gabó!
egyetértek a többiekkel, újat nem tudok mondani, csak azt hogy NE IZGULJ!!! :lol: :lol: :lol:

Ladiva!
:)

Belluska!
micsoda kalssz fotós torta! Én még ilyet nem láttam. :roll: :wink: Kislányod nem irigykedett?

Minnie!
ugy látom sok orvos nem foglalkozik ezzel a dologgal... mármint a barnázással :?
amúgy a János kórházba megyek...
miert nem sikerült a vonalzó? mi volt a baj? segítsek?

Zsuzska!
:)
dezsina

Lavidia!
Köszi a szurkot!!!! Majd utána beszámolok, hogy milyen volt!

Kata!
Utólag is boldog névnapot párodnak!!!!!
És szerintem se aggódj amiatt, hogy Maszatka kisebb a koránál!!!! S. doki majd szól, ha aggódni kell!!!!!

Bettem!
Nagyon sajnálom a mensit:-((

Minnie!
Annyira édes mini Minnie:-))))) És mosolyog is:-))))

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

GAbókám!
Ne izgulj!!!!
Rendben lesz minden!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajszik!

Minnie!
Ölelés átadva a nagyfiúnak!Köszike! :lol: :lol: :lol:
Biztos hogy ez a sorszám miatt betelefonálnék az intézetbe,biztos ami biztos alapon,talán téged is megnyugtatna a dolog! :D
Adná az ég,hogy előrébb tudnál kerülni!Én szorítok érte! :lol: :lol: :lol: :wink:

Dezsina!
Elfogyott a torta (tiramisus volt)! :oops: :D :D :D
Kata nem irigykedett(neki is ilyen volt),inkább cuki volt ahogy énekelt neki!Tapsolt neki folyamatosan!Persze a gyertyafújás rámaradt! :P
Rossz volt belevágni a tortába így hogy a gyerekem képe volt rajta! :( :oops:
Az inszemnek meg persze hogy van értelme és nyilván nagyobb az esély!!!!Szurkolok neked nagyon a mielőbbi bebabásodáshoz!!!!
Kata!
Örülök nagyon a család nagy boldogságának!A dilinyós sógornőkkel nem érdemes foglalkozni! :evil: :evil: :evil:
A ti mérhetetlen nagy boldogságotok a legfontosabb!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
POCAKSIMI MASZATKÁNAK!!!!
:lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Húúúúú de jókat ettetek! :P :wink:
Mi is olyan fincsi töltött tojásokat csináltunk,na meg persze a sütik!Hát adtunk mi is a fogyókúrának! :lol: :wink:
POCAKSIMI NEKTEK IS!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta és többiek!

belluska

Zsuzsim!Ilyen jókat ettél,hmmm.Tudod,most 2 helyett kell enned!:)És hogy vagy,közérzet?Olyan furi,hogy nem vagy már a könyvtárban!Néha bemegyünk,a szememmel mindig kereslek...Kata!Tudod a rokonokat megválogatni nem lehet sajnos..És minden családban van egy ilyen,mindenesetre a babád közelébe csak tisztes távolságból engedd majd...:)Minnie!Biztos meg van az a sorszám,ne aggódj..Azért egy telót megér!Az Ibolya a vékonyabbik asszisztens volt ugye?3-szor szúrt meg a vérvételen,nem talált vénát,nem volt kellemes...És tudtátok,hogy a másik hölgy meg szülésznő is...(még a neveket tanulnom kell)Dezsina mikor lesz hiszterod?Hol csináltatod,ugye be kell feküdnöd?

salygabó

Szia Gabó!
Igen, Zsuzsi szülésznő volt régebben!Mondtam is neki,hogy kár,hogy ő nem lehetett a szülésznőm pedig elfogadtam volna!Biztos ott is szuper lehetett a szakmában! :lol: :lol: :lol:
De azért örülök,hogy Sipos doktornál még találkozhatok vele! :P

Jó éjt mindenkinek!!!!! :D

belluska

sziasztok!

Gabó!
ha minden igaz 20án megyek és bent kell egy éjszakára maradni. a Jánosba megyek..

persze ma meg kellett volna jönnie, hogy hétfőn mehessek a hiszteróra!!! Küldjétek a pirit légyszi!!!
dezsina

Dezsina!
Küldöm a pirit neked,de az lenne a legjobb ha nem is jönne egyáltalán a drága! :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Mindenkinek szép napot!!!!! :D

belluska

Belluska!
:D persze azért teszteltem egyet, egy negát, úgyhogy azért köll a pirinénje :lol: :lol: :lol: Köszönöm, remélem estig átér :!: :D
dezsina

Dezsi, küldök "pirihívót"! 20-ra pedig nagy drukkokat, utána meglátod, minden OK lesz.
Vendég

Ladiva!
:D
dezsina

Dezsina!
Hát pedig egy pozitív két csíkosnak örülnénk a legjobban,de sebaj majd meglátod milyen hamar teljesül az álmod!!!!!!Muszáj hogy így legyen!!!!!És így is lesz!Meglátod Belluskának igaza lesz! :lol: :lol: :lol: :wink: Akkor hajrá piri most kivételesen! :wink:

belluska

Sziasztok!

2 napja elég durva hasmenésem van és ma mintha fekete is lett volna. Mitől lehet szerintetek? Nem fáj semmim, de elég sok csokit fogyasztottam most húsvétkor...

i.kata

Szia Kata!
Hát nem jókor van ez a hasmenéses dolog nálad sajna!De reméljük hamar rendbe jössz!Nekem a terhességi vitaminoktól volt ilyen a színe!Vagy nem szedsz külön vasat?
Anyukám is éppen egy hasmenéses vírust kapott el,alig tud bármit csinálni miatta! :?
Pocaksimi!!!! :P :P :P :P :wink:

belluska

Belluska,
vasat külön nem szedek. Szerencsére azért el tudok szakadni a wc-től, de azért zavar. Dokihoz szerintem fölösleges mennem, mert úgyis csak annyit mondana, hogy diétázzak, mivel gyógyszert nem szedhetek.
Amúgy nem fáj semmim, csak néha érzem a bugyogást és akkor menni kell :lol: :roll:

i.kata

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, sok főzés vendégeskedés miegymás.
Utólag is Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!

Velem minden rendben várom hogy rátaláljak a ciklusomra :lol: :lol:

Babásoknak pocaksimi, spontánoknak HAJRÁÁÁÁ!
Belluskának sok puszi :lol: :lol:
Vendég

Kata!
Hát értem,ezek szerint nem annyira vészes a dolog,de hát nyilván kellemetlen! :roll:
A vasat csak azért kérdeztem,mert amikor én szedtem külön is akkor elég egyértelmű volt,hogy az okozta a sötét színeket! :oops: :? Pihengessél és igyál sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!Feltétlen!!!!! :D :wink:

Kriszta!
Meglesz az a ciklus és utána jöhet a sikeres beülti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Puszi nektek is! :P :P :P :P :P :P :P :P

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
lehet a magnézium a hibás. Este nem vettem be és most semmi bajom nincs. Majd felezem az adagot, hátha az volt a gond.

Kriszta,
drukkolok, hogy gyorsan rendeződjön a ciklusod, aztán megint belecsaphattok a lecsóba :lol:

i.kata

sziasztok!

Kata!
remélem, akkor a magne volt a hibás!!! nagyon izgulok értetek!!! De ahogy a szavaidból kivettem, nem izgulsz... :) ennek igazán örülök! :wink: Apácska elrepült már?

Kriszti!
Reméljük, hamar rendbejön a ciklusod! már elfelejtettem, de hogyan tovább? :oops:

Belluska!
piri kopogtat az ajtómon... lehet mégiscsak meg lesz az a hisztero hétfőn... :P

Ladiva, Wepe, Zsuzska :) :)
dezsina

Gabókám drága!
Köszike, nagyon nagyon jól vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért kéthetente megyek be, de általában nem nyitva tartási időben.

Dezsi!
Én küldöm a pirit neked :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kata!
Hasmenés??? JAvulgat??? Sok folyadék és pihenés!!!!! Pocaksimi!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina,
igyekszem nyugodt maradni. Meg most eléggé leköti ezer más dolog a figyelmemet. :roll:

Zsuzska,
javulgat, ma még szerencsére nem volt semmi (mondjuk az is lehet, hogy kiürültem). Sokat iszom, meg végülis itthon vagyok. Nem mondom hogy fekszem, de csak az agyam és a kezeim dolgoznak ezerrel. :lol:

i.kata

Zsuzska!
köszi, indulgat...

Kata!
Helyles :D no para...
dezsina

Dezsi!
Örülök neki,hogy indulgat a kis pirike!!!! :P :P :P :P :wink:
Mindig eszembe jut ilyenkor,hogy egy nő mit meg nem tesz egy babáért!!!!És hát te mindent megteszel érte!!!!Így hát sikerülnie kell most már! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Csak úgy mennek a hetek nálatok!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Simike!!!! :P

Kata!
Pocaksimi! :lol: :lol: :lol:

Fitie!
Mizujs veletek? Minden rendben Petikével is?
Pocaksimi!!!!! :lol:

Kriszta és többiek!

belluska

Jó reggelt!

Dezsina,
tegnap ezt elfelejtettem: párom most csak szerdán ment, de ma jön is haza. Még nincs albérlet, így hazajárhat. Gondolom ezért nem is töri magát, hogy találjon albérletet :lol:

i.kata

sziasztok!

hát nem jött még meg. csak jelzések vannak. Úgyhogy betelefonáltam, hogy hétfőn hívom őket újra... Eltoljuk egy két nappal... :evil:

Kata!
akkor legalább addig rendben vagytok és nem lesz annyira nehéz kibírni a távolságot... :)
dezsina

Dezsina!
Egy-két napon már ne idegeskedj,tudom,hogy bosszantó,mert az ember ilyenkor már túl akar lenni a dolgokon!De én nagyon küldöm a pirit! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kata!
Tudom,hogy a muszáj az nagy úr,de úgy csodállak,hogy ilyen hősiesen bírod párod távollétét!Én nem tudom hogy bírnám! :roll:
Az a lényeg,hogy a pocaklakóddal minden rendben legyen! :P :P :P
De jó,már lassan itt a következő uh.! :lol: :lol: :lol:

belluska

Hát jó reggelt mindenkinek, vagy legalábbis jobbat, mint az enyém!!!!

Mi tegnap este fél 9 után értünk haza, aztán még összefutottunk a szomszéddal és velük dumcsiztunk még vagy egy órát. Szóval marha későn kerültem ágyba. De szinte rögtön elaludtam. És most meg fél órája vagyok fent. De olyan fejfájással keltem, hogy a szemem alig bírom nyitva tartani. Úgyhogy csak gyorsan bejelentkeztem és megyek is vissza ágyikóba.
A kombi tesztről meg annyit, hogy ők külön nem csináltak uhu-t, hanem a múlt heti eredményét kérték el. Ők csak vért vettek, és majd 27-28-án küldenek sms-ben egy kódot, ami alapján meg tudom majd nézni az eredményemet a honlapjukon, meg a dokimnak is majd megküldik postán.

Bocsesz, de most nem olvasok vissza :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
gyógyulj meg mihamarabb!! Huss fejfájás huss :twisted: :twisted:

Belluska!
ideér a piri.... köszi! tényleg nem idegeskedem :!: :)

ugye nem mondtam, hogy kértem konzira időpontot!!! május 11!!! :D
dezsina

Zsuzska!
Hát a fejfájás az nem jó,de reméljük kipihened magad és már nem lesz nyoma sem!!!!
Gondolom már nagyon szépen gömbölyödik a pocakod!Már múltkor a képen is látványos volt! :D :wink:
Gondoltam rád a C§A-ban hétvégén! :D :wink:

Dezsina!
Szuper a konzi időpont!Akkor az inszemet beszélitek majd?
Olyan jó,hogy így "felpezsdültél" Dezsi!!!!!Intézed a dolgokat és pikk-pakk jön a babótok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Kép

Jó éjszakát lánykák! :lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok Lányok !

Kellemes hétvégét Mindenkinek !

Zsuzska, neked csak úgy repül az idő, már túl vagy az első 12 héten ! Csak lesem a vonalzódat, hogy nálad gyorsan haladnak a hetek :D :D :D Remélem, elmúlt a fejfájásod ! Homeobogyót nem próbáltál ?

Belluska, Barni nagyon komoly volt a szülinapján, de édes, helyes kis srác lesz :wink: Katáról nem tettél fel képet :(

Dezsina, nem vagyok képben, hogy Te mire is mész a jövő héten, és miért lesz jó ? Remélem, hogy azóta már megjött!

Kata, hogy vagy, rosszullétek vannak ? Végülis Sipos dokihoz fogsz járni ? Őhozzá mész uh-ra? Lehet, hogy írtad már, bocsi :oops:

Minnie, jó nyuszitok volt :) Nálunk két igazi nyuszi volt, egy fehér és egy barnás, de csak kölcsönben :wink:

Fitie, Ti hogy vagytok, rég jártál erre ?! Peti baba jól van ? :D

Ladiva, :D :D :D
wepe

Wepe!
Pihenjetek minél többet a hétvégén!!!
Rakom Katáról is a képet!
:wink:
Kép

belluska

Sziasztok!

Belluska!
Kata baba egyszerűen tündéri, puszi neki!

Dezsina!
Hajrá piri!
A hiszteroig már csak pár nap, és utánna... :lol: :lol: :lol:

Zsuzska, Kata!
Pocaksimi a babóknak ezerrel, vigyázzatok magatokra! :) :) :)

Wepe!
Hát, tényleg édes volt a nyuszink, 15.-én volt 10 hónapos, hogy szalad az idő! :lol: A nyuszik is édesek lehettek! :D

Ladiva és a többiek!

Egy kérdés!!!
Most találtam meg a szekrényben egy nagy doboz elevitet, amit még nagyon régen vettem, hiányzik belőle pár szem, de sajnos csak 2009 03. hóig volt jó. Szerintetek azt még be lehet szedni vagy inkább kukázzam????????

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?