Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Igazábol nem tudtam, hogy melyik topikban kéne megkérdeznem, de remélem tudtok segíteni.
Azt szeretném megkérdezni, hogy amikor elkezdtetek próbálkozni a babával elkezdtetek valamilyen vitamint is szedni, vagy azt csak akkor kell, amikor már terhes vagyok?
Móni

Kép
móni23
 
 


Márti,

Én a Billings módszer alapján 2 hónapja próbálok időzíteni, a módszer maga szerintem eléggé egyszerű, és INGYEN van Kép! Persze kérdés, hogy mennyire hatásos...

Mónika,

A nődokim a magzatvédő vitamin szedését a tervezett teherbeesés előtt 1 hónappal javasolta elkezdeni, hogy előkészítse a "terepet", sőt olyat is olvastam valahol (talán pont itt), hogy a teherbeesést is elősegítheti. (Személy szerint nekem nem jött be Kép )

B
baree
 
 


Mónika,Márti
Én ebben a hónapban elkezdtem folsavat szedni de az én dokim nem magzatvédővitamin párti terhesség előtt.Ő inkább csak a folsavat és vasat ajánlja azt is inkább akkor ha már terhes vagy de én is olvastam,hogy azért nem árt előtte sem sőt.Én nem rég csináltattam vérképet és minden oké volt így nem szedek semmi multit.
A peteérést én már nem tudom sem így sem úgy meghatározni.Nekem a csíkok semmit nem mutattak,mondjuk lehet,hogy túl korán csináltam és ez a pg53 sem jön be.Vagyis volt,hogy mutatta de pl.ebben a hónapban nem volt egyértemű.
Én is inkább figyelem magam aztán meglátjuk.
dokim szerint a 10. naptól a 20.ig mindennap akciózni és meg lesz az eredménye.A kisfiamnál ez be is jött de most valahogy alig látom a párom,sokat utazik és így nem mindig jön össze 100%Azért reménykedem.
Bocs a litániáért.
sziasztok
nyetus76
 
 

 
 

Sziasztok!

Készen van a 2. napi hormonleletem, de csak hétfőn tudok menni hozzá mert csak akkor rendel. Ennyire még soha sem vártam, hogy vége legyen a hétvégének! A 21. napon is kell vért venni? Tőletek vettek? Mi következik a hormonlelet után?

Móni
Nem hiszem, hogy te rontottál el vmit, hiszen érthetően van leírva a teszt az már más kérdés, hogy használat közben már elgondolkodik az ember, hogy akkor most végül jó időben kezdtem-e? Szerintem nem lehet, hogy az LH hormonod az megvolt és érzékelte a teszt, csak a petécskéd nem érett meg? Egyenlőre nekem is csak nagyon halványan látszik valami csíkocska, de ez még csak a 2. tesztem. Reméljük sikerül!

Mónika
Nekem is többen tanácsolták, hogy szedjek magzatvédő vitamint és higgyem el pikk-pakk jön a baba, de önhatalmúlag nem mertem belevágni,a dokim meg ez idáig nem tanácsolta. Előbb a hormont nézzi meg. MIKOR LESZ MÁR HÉTFŐ!!!

Baree, nyetus
Én is próbálom a Billing-módszert is, de amikor minden úgy történik (nyák) ahogy kell, még sem történik semmi. Ti próbáltok valami mást is és szedtek gyógyszert is? Biztos, hogy jó minden nap akciózni (10.-20.-ig), mert valahol olvastam, hogy a mindennapi akciótól nem kellő mennyiségű spurikák jutnak el?

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, de egyszuszra leírtam.
Sziasztok
hajdum
 
 


Márti,
biztos recept szerintem nincs,hiszen mindenki más és más.Ismerek olyat aki egy alkalom után terhes lett és van a másik oldal.Nálunk az intenzív akciózás vált be a kisfiam esetében de szerintem legalább minden másnap azért jó ha gyakorol az ember.Ez lesz az 5.hónapom,kiváncsi leszek bár nem sok reményt fűzök mert hát nem sokat voltunk együtt.Én semmilyen gyógyszert nem szedek egyenlőre.Még 5 hónap sima próbálkozás és csak utána megyek vizsgálatra.
Móni,én a 12 nap kezdtem el azt a tesztet és 5nap után sem mutatott semmit,majd a 18.nap a minimikroszkóp páfrányos lett.Vagyis a peteérésem később van szerintem mert hosszúak a ciklusaim de sajnos soha nem egyforma hosszúak 30-37napig.Így a peteérés sem mindig akkor van.Ez az én bajom és irigylem azokat akik egyértelműen meg tudják mondani,hogy pl.a 15.nap a tuti.
Na be is fejezem mindenkinek sok sikert!
KépKépKép
nyetus76
 
 


Nyetus!
Azt szeretném mondani, hogy szerintem a PG53-nak nem szabad hinni. Nekünk ez volt az első hónapunk, hogy "összehozzuk" a babát. Vettem én is ilyen mikroszkópot, de úgy tűnt, hogy egész hónapban nem volt peteérésem. Kicsit furcsának találtam, meg is voltam ijedve. Aztán jött a ciklus vége, elkezdett fájni a mellem. Még Cat-ot is "zaklattam" a kérdéseimmel, hogy most meg mi bajom lehet és ő vetette fel a kérdést, hogy nem vagyok-e véletlenül már kismama. Hát igaza lett!
Szóval, ennyit a PG53-ról.
spectro
 
 


Márti,
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a nálam okosabbak is a másnaponkénti akciózást javasolják, hogy legyen lehetőségük megerősödni a kisfickóknak.

Még én sem szedek gyógyszert, bízom a természetben. Meg abban, hogy hamarosan több időnk lesz egymásra, mert a 10. - 20.ig akciót nem igazán sikerül betartani, ha félhulla állapotban esünk haza... Kép

Csilla, gratulálok!!!! KépKépKép

B
baree
 
 


Sziasztok!

Móni!

Mi most kezdtünk el próbálkozni, már rögtön Clostival. De az UH szerint nekem se volt peteérésem. Sőt, meg se jött, pedig már 40 nap körül járok. A doki adott tegnap Norcolutot és felemelte 3x1-re a Clostit. Neked mit mondott a doki, fog valamit csinálni, ha továbbra se lesz peteérésed?Szedsz valamit? Én nem tudom, hogy nálunk mi lesz a köv. lépés, de marhára félek, hogy nem tud majd mit csinálni velem.

puszi, cica

Lilla

Kép

Kép
cicamica
 
 


Sziasztok!

Én még vadiúj vagyok itt, csak júliusban tervezzük elindítani a babaprojectet.Kép Nem nagyon tudtam melyik topikot válasszam a kérdésemnek, de úgy látom, itt a legnagyobb a mozgás:
Tud-e valaki valamit arról, hogy hogyan lehet refluxxal (savvisszafolyás a nyelőcsőbe) túlélni egy terhességet? Folyamatosan szedek rá gyógyszert, de azt terhesség és szoptatás alatt nem lehet, viszont nélküle remekül görcsöl a gyomrom.

Köszi,
Hajni

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Csak egy apró hozzászólás Hajninak:

Bár milyen hihetetlen, ami nekem leginkább segít ilyen esetben, az az ALMA! Olvastam egy könyvet a szervezet sav-lúg háztartásáról, és ott írja, hogy : bár az alma savas gyümölcs, a gyomorba jutva lúgos lesz, azaz semlegesíti a savat!! Próbáld ki feltétlen!! Nem veszithetsz vele semmit!! Gondolom Neked azért ez nem egyszerü, ha gyógyszert szedsz rá, de a gyogyi-mentes idökben érdemes az almához folyamodni!!

Marica
marica69
 
 


Sziasztok lányokKép
Ujra itvagyok megtörtént a mütét és hát lehetet volna job eredmény is a méhem rendeben van csak azt mondta a doki hogy roncsolotak a petevezetők ugy hogy ő az inszemet javasolta.De ha nem sikerül akor a lombik.
Ma megyek kiszedik a varatokat délután már többet tudok.
Pusz Ildikó
ildikó_4
 
 


Szia Connie, üdv közöttünk, remélem nem időzöl itt túl sokáig, hanem az egész csapat nemsokára vonulhat a friss kismamás topicba KépKépKép

Reflux ügyben nem vagyok járatos, de azt tudom, hogy kezelés/gyógyszer nélkül rosszabbodhat! Az orvosod mit tanácsolt?

B
baree
 
 


Sziasztok, bár már rég nem írtam nektek, de nagyon-nagyon szurkolok mindenkinek, hogy mielőbb boldog kismamává váljatok és kiürüljön ez a topic!Kép
A múlkori ultrahang igaz nem mutatott ki semmit, sőt a labor is negatív lett, de a tüneteim nem szüntek, ezért megcsináltam újra a tesztet és megint pozitív lett. Vártam egy hetet és elmentem ismét ultrahangra, ahol már látszott a petezsák, igaz szívhang még nincs, jövő héten már talán... addig is rosszul vagyok egész nap, nem segít semmi. sajnos van egy kis barna folyásom, ami miatt aggódhatok, csak hogy ne legyen elég a rosszullétKép
taxfree1
 
 


Nyetus, Baree
Akkor ráállunk a másnaponkénti akciózásra, hátha sikerül. Valóban a félhulla állapot nagyon jó jelző Kép

Csilla
Nagyon-nagyon gratulálok! Remélem mi is hamarossan megyünk utánad.

Connie
Beszéltél már az orvosoddal erről a betegségedről? Biztos, hogy van olyan helyettesítő gyógyszer amit terhesség alatt is lehet szedni. Nekem is volt egy mélyvénás trombózisom és a gyógyszert helyettesíteni fogják injekcióval ha sikerül a babóca. Végig a hasamba kell majd szúrizni! Bár ott tartanék!

Ildikó
Kitartás....! Minden rendben lesz.

Moncsa
Hát ez fantasztikus, gratulálok! Remélem mihamarább osztozhatunk mi is veled a rosszuléteiddel és ne aggódjál minden rendben lesz!

Puszi mindenkinek, majd hétfőn jelentkezek . Addigra már meg lesz a hormon leletem.
hajdum
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Felhívtam a nődokimat és ő is javasoltam a vitaminokat, legfőképp, mert vérszegény vagyok. Már csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy ezt fel kell-e iratni, vagy recept nélkül kapható.
Elkezdtem hőmérőzni is, bár lehet, hogy valamit rosszul csinálok, mert egyik nap 36,9 aztán 36,3 majd megint 37, normális, hogy így ugrál? Ti hol méritek?

Moncsa
Gratulálok, fantasztikus érzés lehet, már én is szeretném rosszul érezni magam!

Móni

Kép
móni23
 
 


Mónika,
recept nélkül is lehet kapni vitaminokat és folsavat is.Én nem hőmérőzöm,van az a minimikroszkópom ami szintén nem ad 100%-os eredményt mint azt már korábbbam írtuk.
Ildikó,minden renben lesz bár gondolom nem könnyű ez lelkiekben sem.Mégis mit mondott az orvosod ez mitől lehet,mitől alkulhat ki?
Nekem ez a 26.napom,nem vagyok bizakodó,majd meglátjuk.
sziasztok
nyetus76
 
 


Sziasztok,

Nekem ma van a 23 napom, és reggel óta barnázgatok.
Én ezt komolyan nem értem, mióta aktívan próbálkozunk, egyre rövidül a ciklusom. Szép szabályos 28 nappal indultam anno, most meg már úgy érzem, állandóan megvan.
Van ötletetek, ez mitől lehet? Korai vetélés? Kicsit meg vagyok ijedve.

(ijedt) B KépKépKép
baree
 
 


Sziasztok! Én is csatlakoznék: öt hónapja próbálkozunk a babóval, sikertelenül. Már van egy hét éves lányunk, ő egy év próba után jött össze, úgyhogy még türelmes vagyok (kivéve, amikor nem). PG53-at és az ovulációs naptárt figyeljük, de eddig semmi...
Baree említette, hogy mostanában egyre rövidebbek a ciklusai. Hát nekem is. 27 naposak két hónapja. Mitől lehet ez. Eddig 28-30 között ingadozott.
cseri23
 
 


Sziasztok,
üdv az újaknak!Hát nekem meg egyre hosszabbak a ciklusaim.mondjuk sohasem volt 28 napos de az utóbbi időben a 35 a jellemző.
Baree,ezt nem értem máskor is barnáztál vagy csak most?Amúgy szerintem ne tulajdoníts neki nagy jelentődéget ha csak most van először.
Biztos nem vetélés ne ijedj meg.
Anett,neked bejött ez a pg53?
Nekem is ez a 5.hónapom,akisfiam 3 hónap alatt összejött de nem izgulok már túl vagyok a kezdeti stresszelésen.Egyszer mindenkinek sikerül!
sziasztok
nyetus76
 
 


Hello Csajok,

Alszik a topic? Mindenki akciózik? KépKépKép

Én görcsölgetek - nem a barnázás/vetélés miatt, Nyetus, köszönöm, megnyugtattál Kép, csak ahogy szoktam az első napon.

De ez a rövidülő periódus továbbra is foglalkoztat.
Anett, ki tudtál deríteni valamit? Én már 23-25 napnál tartok!!! KépKépKép

B
baree
 
 


Sziasztok csajok!Kép

Itt vagyok én is!
Én túl vagyok az első Serophene kúrán, amitől lett két szép tüszőm (10. nap: 16x22mm,19x21mm), de a mnyh-m vékopnyka volt, csak 5mm. Most voltam (13.nap) megint UH-n, még megvannak a tüszőcskék, 25 ill 28 mm-esek. Mnyh. 7mm. Úgyhogy mi most akciózunk.
Valaki használt már közületek LH tesztet?
Mert én csináltam egyet hétfőn - az kicsit halvány lett. Aztán csináltam egyet szerdán, gondoltam, az már biztos erős lesz, de halványabb lett mint a hétfői. Most is csináltam egyet - miután a tüszőcskéim még nem repedtek meg - de azon meg már alig látszódott a csík! Úgyhogy most nem tudom mi van!!! Valaki tud segíteni???

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!

Én még új vagyok, de nagyon szeretnék gyerkőcöt! Már van egy 3 és fél éves kislányom és nagyon szeretnénk neki kistestvért. Két hónapja próbálkozunk, de nagyon remélem most összejön! Tegnap vettem ovulációs tesztet halvány a csík.
sys
 
 


Szia Nyetus! Nekem bevált a PG53. Legalábbis akkor páfrányosodik be, amikor várható pár napon belül (1-2-3) a pé. De a párom kezeli, úgyhogy én nem is nagyon tudok a használatával kapcsolatban tanácsot adni. Én csak a nyálamat kölcsönzöm...
Baree: nem tudom még most sem, miért rövidül a ciklusom. Lehet, hogy a dokimat kellene megkérdeznem? Majd a köv. hónapban.
cseri23
 
 


Sziasztok,
Hát sajnos megjött,így az 5.hónapot is sikertelenül zártuk.Hiába kistesó várat magára.
Most nem jövök egy darabig,kicsit megpróbálok lazítani és élvezni a jó időt(már ha lesz).
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat és további sok sikert és babákat kívánok!
Remélem hamarosan jó hírekkel jövök vissza!
sziasztok
nyetus76
 
 


Cseri,
Írtam Csákány dokinak a gondomról, amivel mint kiderült nem vagyok egyedül, és kicsit megijesztett a válasza, mert a ciklus rövidülése kapcsán ő hormonális okora gyanakszik, szerinte ez semmiképpen nem jó jel, és azt tanácsolta, támadjam le az orvosomat a gondommal.
Jövő héten, éppen középidőben Kép előnyaralunk egy kicsit, ha utána sem jön össze, tényleg elsírom a gondomat a dokimnak.

Nyetus,
nagyon sajnálom, jó pihizést kívánok.

B
baree
 
 


Sziasztok Lányok!

Segítsetek hol lehet kapni ezt a PG53-at és mennyibe kerül?

Sys
sys
 
 


Sys!

Gyógyszertárban lehet kapni, kb. 2000,- Ft. Nekem nem vált be, nem megbízható, össze-vissza mutatja az ovulációt.

Henci
henci
 
 


Hú csajok, a mailem alapján Csákány doki hormonvizsgálatra küldött. Ez nem túl jól hangzik Kép Csinált már ilyet ("nyálkahártya vastagság mérés + a ciklus megfelelő napján végzett hormonmeghatározás") valaki közületek?

B
baree
 
 


Henci!

Köszi! Akkor kihagyom, nem idegesítem magam feleslegesen.

Sys
sys
 
 


Sziasztok,

mi 3 hónapja kezdtük el a projektet és akkor kezdődtek a problémáim is. A menzi előtt 1 héttel barna maszatolásom van. A dokim szerint kisebb hormonzavar lehet, nem kaptam rá semmit csak UH-n figyelte a peteérésemet. Minden OK tüszőrepedés is volt. Rendesen belehúztunk, mikor mondta és most várjuk az eredményt de én egy kicsit pesszimista vagyok. Ha hormonzavarom van nem kéne kivizsgálni? Vagy az magától is rendbe jön? Ha volt ilyen problémátok irjátok meg nektek mit mondott rá a doki. Az enyém még azt is hozzátette hogy hátrahajló méhem van. Bocsi a sok szövegért.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24
 
 


Sziasztok!
PG53: nekem mindig félidő környékén páfrányosodik be, úgyhogy működik. Persze nem tudja kimutatni, hogy pont melyik nap van a pé, ezért a párfányos időszakban intenzíven akciózni kell és elvileg meghozza az eredményt. Nekünk öt hónapja nem...
cseri23
 
 


Anita!

Valoszinuleg alacsony a progeszteron szinted, azert lehet barnas maszatolas. (Meg persze lehet mastol is, de ez eleg valoszinu lehet)
Azt meg kene nezni vervetellel. 3. es 21. napon kell vervetelt csinalni, es akkor latjak minden hormonodat, melyik nincs rendben.

Azert megy a drukk!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo, köszönöm a gyors választ, azt hiszem várok 2 hetet, ha nem jön meg a menzi az szuper, ha meg igen akkor megyek azonnal a dokihoz.

Anita és Kyra
Kép
anita24
 
 


Sziasztok!

Az előző menzinél nekem is előtte egy héttel elkezdődött a barnás maszatolás. Akkor most én is elkezdek aggódni, hogy most mi lesz. Lehet, hogy nem is lesz olyan egyszerű ez a babadolog? Pedig nagyon vágyom rá. A kislányom meg már kifejezetten számon kér, hogy mikor lesz már kistesója.

Sys
sys
 
 


Sziasztok!
Már jó régen nem írtam, csak olvaslak benneteket. Valahogy nem akar nálunk megfoganni a legkisebb. Egyszerűen nem értem. Azt hittem, már ismerem a testem működését, amennyire ki lehet ismerni az összevissza ciklusokkal.
Mi október óta próbálkozunk, de úgy igazából három hónapja koncentrálunk az időpontokra is. Azt hittem, ebben a hónapban sikerülni fog, mert szinte minden nap együtt voltunk a 8-18 nap között. Lehet, hogy ez a baj, lehet, hogy nincs is peteérésem... nem tudoooooom! Tanácstalan vagyok. Az én orvosom nem tudja nézni a peteérést ultrahangon, szerintem nem is lenne rá hajlandó, de a rendelőjében nincs is gép. A kórházban szerintem meg megmosolyognának, hogy mit izgulok a harmadik gyerekre várva.
Valaki írta közületek, hogy figyelte az orvos a peteérést a várható napokon. Szerintek érdemes lenne megpróbálnom? Aki magára ismer megírná az orvosának elérhetőségét vagy a kórházat, ha kórházban nézték? Kíváncsi lennék! Meg persze az adott orvos tarifájára, hogy mit kért ezért. Sajna, ez sem másodlagos probléma.
Köszönöm a segítséget! Bocs, ha hosszú lett a levelem.
Mindenkinek sok sikert!
Dorka
dorka
 
 


Dorka, nekem nézte az orvos a peteérést, de én külföldön élek nem sokat tudnál kezdeni vele ha leirnám az orvos vagy a kórház nevét. Nálunk ezekért a vizsgálatokért vagy egyáltalán nem vagy pedig nagyon keveset (én 1200 Ft-t fizettem kétszeri UH vizsgálatért) kel fizetni.
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24
 
 


Dorka!Kép

Nézz át a "Ma megint megjött..."-be, ott sajnos sok tapasztalt lány van, biztos tudnak segíteni doki ügyben!
Nekem is nézik a peteérésemet UH-n, de én szegedi vagyok! Nálunk 3000 Ft egy UH vizsgálat (magánrendelőben).

Üdv, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon eltüntem mert egyszerűen semmi időm nem volt arra, hogy megírjam nektek az eredményeimet.
A 3. és a 21. napi vérvétel eredményeim tökéletesek lettek. Közben használtuk rendületlenül az ovulációs tesztet. Tegnap voltam a dokinál és megbeszéltük, hogy a párommat elküldjük hétfőn sperma vizsgálatra, én nekem meg amikor megjön akkor a 10. napon UH és utána 2 naponta UH. Kaptam már a HSG-re is beutalót a köv. hónapra.

És akkor most jön a jó hír: A TESZTEM 2 CSÍKOT MUTAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alig tudom elhinni.Beszéltem is dokival és holnap megyek hozzá. Mondjuk azért félek is egy kicsit, mert azért nem is akartam tesztelni, mert finoman szúrkálgat, görcsölget a hasam. Szerintetek ebből nem lesz gond? Megmarad?

Puszi mindenkinek
Márti
hajdum
 
 


Márti!

El akartam olvasni az "előéletedet", de nem találtam. Mióta próbálkoztatok? Gr......ok!

Henci
henci
 
 


Szia Henci!

Azért nem találtál, mert Márti névvel voltam bejelentkezve most valamiért megváltozott hajdumra. November óta próbálkoztunk, nagyon el voltunk keseredve, hogy miért nem sikerül. Dec.-ben elmentem az orvoshoz, hogy nézzen meg UH-al nincs-e cisztám (mert volt már 2x) vagy valami más probléma. Minden rendben talált, így vártunk. Márciusban visszamentem, hogy semmi. Elkezdték a meddőségi vizsgálatokat. A többit meg már tudod,hogy milyen vizsgálatokat csináltak vagy kellet volna.

Nálam ezek szerint nagyon beválta az ovulációs teszt.

Voltam ma dokinál és mondtam, hogy görcsölget a hasam egy kicsit, erre ő azt mondta, hogy nagyon vigyázzak mert ebből (reméljük, hogy NEM) vetélés is lehet. Kaptam Ultrogestan hüvelykapszulát (ez a méhfalat erősíti) és egy nagyon erős Mg tablettát (Magnerot). A továbbiakban várunk, hogy nem-e történik rosszabbodás.
Drukkoljatok, hogy megtapadjon.

De milyen furcsa, hogy most volta az hónap amikor tényleg minden apait-anyait beleadtuk, még amikor hullák voltunk akkor is túltettük magunkat. Viszotn mindenkinek ajánlom (én elősször nem hittem benne, de látjátok csak bevált) az akcióáz után rögtön GYERTYAÁLLÁSBAN lenni legalább egy félórát. Nem egy egyszerű és fárasztó, de én volt amikor már csak félgyertyát csináltam a falhoz támaszkodva. Elég bizzar a látvány, hogy akció után egyből, de valamit valamiért. Nekünk sikerült.

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredet a mondókám. Remélem mindenkinél beválik a gyertyázás.

Puszi
Márti
hajdum
 
 


Márti

én is ugyanígy gyertyázgattam, még nem tudom ugyan, hasznos volt-e.
Nagyon poénos volt nálunk is, hogy vége az akciónak, apuci felugrik, feltartott lábaimnál fogva odavonszol a falhoz, én pedig vagy 20 percig ott állok gyertyában, közben pedig halálra röhögtük magunkat, hogy ez aztán a romantika. KépKépKép

Móni
Monik
 


Márti,
gratulálok!Mi is november óta próbálkozunk kistesóval de még semmi.Mondjuk az biztos,hogy nem vagyunk annyit együtt mint amikor a kisfiamat "akartuk".Az mit jelent, hogy most apait anyait beleadtatok?Minden nap akció?
Ja és még egy kérdés,milyen ovulációs tesztet használtál?Bocs,hogy ennyit kérdeztem.
Mégegyszer gratulálok és nagyon vigyázz magatokra!
nyetus76
 
 


Szia Nyetus76!

Bocsi, hogy nem írtam eddig de teljesen elhavaztam. Az apai-anyai az azt jelentette nálunk, hogy minden másnap akció, még akkor is amikor nekem semmi kedvem nem volt hozzá, de nem mutattam a páromnak(apácska), hogy lássa bennem mennyi erő van, hogy bármikor képes vagyok megsem kottyan egy kis akció... Figyeltem a nyákom, néztem az ovulációs tesztet és pontosan csináltuk a 2. és a 3. napon gyertyában, addigra gondolhatod, hogy ki voltunk pláne, hogy szegény párom min. éjfélkor jött haza a munkából, de látod megérte. Sikerült!
Az ovulációs teszt neve Baby.....
Úristen, egyszerűen nem jut az eszembe, de holnapra megírom. De a ROSSMANN drogériában lehet kapni, de lehet, hogy talán van a gyógyszertárakban is, azt nem tudom és mindig csak a Rossmann-ban vettem. 2890.- körül van. Ebben a hónapban láttam leárazva is 2390.-re is, tudják, hogy most jön a tavasz. Nem egy olcsó, de szerintem nagyon jó, mert én is csak 2. hónapja fedeztem fel és akkor már lekéstem az ovulációt de a köv. hónapnál figyeltük és látod, hogy bevált. Például nem is gondoltam volna, hogy nekem a 18. napon van a tűszőrepedésem. Remélem tudsz venni és sikerül neked is. Csak bízzál a használatában. Nekem iszonyú segítséget adott.

Puszi
Márti
5+5
hajdum
 
 


Márti,
Köszi szépen az infókat és még egyszer sok boldogságot!
nyetus76
 
 


Sziasztok!Kép

Bocsi, hogy belepofázok, csak Mártit akarom kisegíteni!Kép
Az ov. teszt neve: BabyMark!
Én is használtam már, és elég OK-s!

Ja, Márti!Kép GRATULÁLOK!!KépKép

Üdv, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Zita
Köszi-köszi a kisegítést, teljessen elfelejtettem megnézni a teszt nevét az otthonit meg már odaadtam a barátnőmnek, hátha ő is szerencsével jár.

Lányok (Nyetus,Zita)
Köszi a gr.....t! Remélem nektek is bejön a teszt és mihamarabb sikerül! Drukkolok nektek!

Puszi
Márti
6+1
hajdum
 
 


Sziasztok!

Ritkán irok, de most megosztom veletek a jó hirt! Sikerült!!!!!! TEgnap pozitiv lett a teszt! Még csak kb 2 hetes, de borzasztóan örülök neki. Mindenkinek sok sikert és ilyen boldogságot kívánok!!!!!

Sys
sys
 
 


Sys!
Gratulálok és a legjobbakat kívánom!Vigyázz magadra!Bár már én is ilyet írhatnék!De majd fogok!Puszi:Ildikó
ildi10
 
 


Sys

GRATULÁLOK!!! Írjál majd, hogy hogy vagy.

Puszi
Márti
6+4
hajdum
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat.Egyenlőre nagyon jól vagyok, annyira, hogy időnként elgondolkozom, hogy igaz-e. De aztán megérzem, hogy mennyire érzékeny a mellem és nem kételkedek tovább. Mondjuk a kislányomnál sem volt semmi bajom a terhességem alatt. Hát remélem, hogy ez most is így marad. Jövő héten megyek dokihoz remélem minden rendben lesz.Most jobban aggódom mint az első terhességem idején. Bocs, hogy ilyen sokra sikerült.

Ildi10!
Nagyon szurkolok Neked!!!!!

Puszi
Sys
2+4(?)
sys
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?