Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a hozzászólásokat!!

Végül sikerült ám megoldani :D éljen!! Tegnap édesapám ideadta a kocsiját és felvittem Nolit, beoltattam, aztán bementem volna a lakásba elhozni pár holmit (ha nem cserélte volna le időközben anyósom a lakásajtón a zárat :D) no mind1, végül megvártuk a volt párom ő beengedett, válogattam pár holmit és visszajöttünk. Lehoztam őt is és most itt vagyunk együtt keddig. Az egészben a lényeg, hogy megkapta a szurikat Noel baba, így azért jobban érzem magam! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gabi!
Nagyon vagány Kiskobold a kendöben!
Tök jó,hogy már ilyen ügyesen eszi az almapürét. :lol: Vinzent valahogy nem akarja!

Manna!
Csak segített a homeos bogyó! 8)

Enikö!
Gyönyörüek a gyerköcök!

Mush!
Sajnálom, hogy Sophie még mindig a hasától szenved. Bár ilyenkorra azért már kiszokták nöni!!

Ja, lenne egy kérdérsem. Nem tudom egyszerüen miért szörcsög Vinzent orra, nincs megfázva vagy ilyesmi. :roll: :roll: Kb egy hete orrszívózom neki naponta többször is és mindig jön egy kevés váladék!! Nem tudjátok mitöl lehet ez??? :shock:
susy75

Bocika!
Holnap csinálom a göngyölt husidat!!! :lol: :lol:
susy75

Kettőkör beraktam a délutáni alvásra a kiságyba...aztán a férjemmel eldőltünk a nagyágyon...és most keltünk....nem is tudok magamról....spa..wellness...spa....wellness

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Kellemes nyulat mindenkinek!

Remélem mindenki jól van!

Az elmúlt napok jól teltek, hatalmas sétákkal, és pihenéssel. Ma megfőztem megint egy egész hadseregnek, szerdán főzök legközelebb! Holnap a párom idősebbik nővéréékhez vagyunk hivatalosak, úgyhogy kényeztetem magam!

Ma apa nagyon sokat segített, vigyázott a kismanóra, amíg a konyhában jöttem mentem. Most délután kitoltam, hogy aludjon megint egyet, erre apósom nem nekiáll kalapálni valami vasat.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: , szegény úgy megijedt, hogy fél óráig üvöltött, egyszerűen nem tudtam megnyugtatni. Sétáltam vele egyet, most alszik, remélem megnyugodott. Ma egyébként egész nap hőemelkedése van!

Délelőtt lereszeltem neki egy fél alma harmadát, kicsit kinyomkodtam, és bepróbálkoztam! Hát az első hirtelen sokk után nyammogta! Most délután meg a vilmoskörtepüré volt az uzsi, azt is haláli módon cuppogta befelé.

Megjöttek a virágjaim, és végre életemben először van virágoskertem. Apával tegnap elültettük. Most már csak nőniük kell, ha megjelennek az első virágok rakok képet!

A fotók szépek! Mindenki nagyon aranyos!
Nekem most ennyire volt időm, mert közben Danim megébredt!
Mégegyszer mindenkiknek kellemes húsvétot, jó sok locsolót a csajoknak!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Mush: Nálunk is még sajnos van hasfájás (vagyis inkább a pukik zavarják, olyan, mintha nagyon kellemetlen lenne neki, hogy jön a puki....), egyébként ÁTLAGBAN 3 hósan növik ki a picik, hallottam már olyanról is, akik még 8 hósan (!) is küzdöttek vele. :shock: :(
Most gripe watert nyomunk, egyébként az összes létező szeren túl vagyunk már... :( De ez sem az igazi....Így reménykedünk, hogy hamarosan eljő a nagy nap! :lol: (mondjuk éjjel nem kelt fel rá sosem, ennyi pozitívum azért van)

Nálunk itt vannak anyuék, most apu meg az uram tuját ültetnek, aztán mi jövünk a virághagymákkal, tök jóóóóóóóóó! :lol: :lol:

Mindenkinek kellemes húsvétot kívánunk!
Kép .
bébic

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívanunk

Kép

solya051020
Káld

Kép

Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánunk !!!
Vendég

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN MAMÁNAK, BABÁNAK, APÁNAK, CSALÁDNAK! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.04.12 09:43-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Enikő! Milán sokat változott és nagyon ügyi! Nem is figyeltem eddig Leventének milyen szép szemei vannak!
Azt én is szeretném tudni hol lehet ilyen embereket szerezni! :D

Aida! Jó, hogy megoldódott Noli oltása!

Tegnap voltunk anyóséknál és azzal nyúzott, hogy menjünk be a sógornőmékhez is, mert a múltkor is megsértődött, hogy nem mentünk. Én meg mondtam, hogy ha látni akarják a gyereket, akkor jöjjenek el. Nem értik meg, hogy ekkora gyerekkel nem olyan könnyű ide-oda mászkálni. Így is tök nyügi volt mire hazaértünk.
Nekik meg ott a kocsi a seggük alatt, nem hiszem, hogy a 4 hónap alatt egyszer nem sikerült még eljönniük. Én ha valakire kiváncsi vagyok nem várom meg, hogy a helyembe jöjjön.

Kép
Kép
Kép
erika26

Boldog Nyuszit Mindenkinek! Kép

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Boldog Nyulat Mindenkinek!!!!!!

Kép

Bocicsalád
Vendég

Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek, a fiúknak sok pirostojást, a lányoknak sok locsolót!

zsebi_baba

Sziasztok!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a Dobos család Miskolcról!

Egyébként ma reggelre meghalt a számítógépünk, most a sógornőméről írok. Nem tudom, meddig nem lesz, de talán kibírjátok pár napig nélkülünk! :lol: :cry:

Hunorka nagyon jókat alszik nappal is, éjjel is, most már nem ritka a 8 órát meghaladó éjszakai alvása. Ma is 6-kor kelt (este fél 10-kor evett), szopizott, és 8-ig aludt tovább. Délután mindig alszik 2-2,5 órát kint, napközben meg fél órát, órát, mikor hogy alakul.

Enikő! Köszi a sütireceptet, végülis háromszoros élvezetet sütöttem :oops: , de felkeltette az érdeklődésemet a Kinder is.

Kellemes pihenést mindenkinek! Majd egyszercsak jövök! Laura

Kép
Kép
szeles4

kellems huvetot mindenkinek!

gabi. anyukam kerdezi, hol szervaltad ksikobold nyuszijat?

KépKép
KépKép
mush589

Kellemes Húsvétot Minden Babának, Mamának, Családnak!!!!
Kép

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!

A 2009 decemberi kismamiktól jöttem egy tanácsot kérni, ha nem baj. :oops:
Nagyon fáj a fejem, tudtok valamit rá? Esetleg algopyrin?

Ilyen gondom még nem volt az előző babámnál, csak az elsővel. Akkor pedig sírva szenvedtem végig a fejfájós órákat, ezt most két gyerek mellett nem tehetem meg.
Örülnék, ha tudnátok segíteni, valami jó tanácsot adni.
Köszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica,
üdv itt, persze h nem baj. Ha tudunk segítünk.
Sajnálom a fejfájást, migrénes vagyok 16 éve. Az első és 3 trimeszterben semmit nem lehet szedni.
Amit én csináltam és többé-kevésbé bejött, hideg-melegvizes tus a tarkómra. Esetleg borogatás, vagy nyak-tarkó masszázs.
Illetve ami nekem nagyon bejött: thai-balzsam. Persze ez nem egy olyan dolog ami itthon kapható, de akár még a kínai blazsammal is helyettesíthető. Mentholos, hűsít vérbőséget okoz szóval nagyon jó. Tarkóra, nyakra, homlokra, orrlyukhoz kenni.
Tudom nem sokat segítettem, de küldök egy gyógysimit hátha elmúlik a fejfájásod :-) Jobbulást

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Pókicca, sajnos nem lehet szedni semmit, legalábbis nem tanácsos. Esetleg nézz egy homeos bogyót, azzal nem lehet baj. Vagy hideg tej este lefekvés előtt, nekem régebben ez segített!

Kép
mannababoca

Pókica: homeós dolgok közül a Spigelon szerintem nagyon jó, én is elég fejfájós vagyok, és most azt szoktam szedni, viszont ha ennyire a terhesség elején vagy, akkor Kubuval értek egyet, inkább semmit, csak ilyen tüneti "kezeléseket" vagy dokinál mindenképp kérdezz rá.
Jó babavárást neked! :D

Kép

Kép
gabilany79

Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok! :D

Kipróbálom mindet sorban, a homeos bogyikat én is szeretem alkalmazni.
Mivel minden zárva van az ünnep miatt, így marad a borogatás, masszázs és a tusolás. Remélem elmúlik, már jött a hányinger is... :?

Mégegyszer köszi, további kellemes nyuszi ünnepet!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Kellemes nyuszizást és sok locsolót mindenkinek!!! :-D

Hírek: Zsófi a hétvégén már 4-szer hasrafordult!!!! Sík terepen, teljesen önerőből. :-D És elkezdett hullani a haja... :cry:

Mush!
A sok puki lehet a tápszertől is. Nem próbálsz meg váltani másikra? Vhol azt olvastam, hogy az segíthet. Zsófi is rengeteget pukizik, de szerencsére hasfájás nélkül. Sajnálom, hogy még mindig ilyen rosszak az éjszakáitok!!!

Aida!
Tök ügyesen megoldottad az oltást! És egyedül jöttél fel Nolival Pestre? Le a kalappal!!! Anyósod nem várt túl sokat a zárcserével...

Nálunk ma Apa pizzát süt, du meg kinézünk a budakeszi vadasparkba... :-D

Kép
Kép
lbernuska

sziasztok,
nagyon suru hetvege van utanunk. most is anyoseknal vagyunk. bebim a kertben alszik. setaltunk egy nagyot, majd ebredezni kezdett, de visszaaludt es kint hagytuk. mar lassan 2 oraja nyomja. :lol: :lol:
reggel is 10-kor keltunk kivetelesen! :lol:

berni. a tapszer valtas nalunk sokba kerulne, mert volt egy akcio es vettunk egy csomot. :? meg nem hiszem, hogy attol lenne, mert mult szerda ota megint nem kapott tapszert, csak anyatejet, es ugyanugy szenved. konkretan ellokte a cumisuveget a szajatol, amikor este a szokasos cicizes utan adni akartuk neki! :lol: majd szerdan lemerem es ha fogyott, akkor eroltetem kicsit a tapit, de ha nem akkor csak cicizunk. :wink:
valoszinuleg az sem jo, hogy hol kap tapszert, hol meg nem, de ha nem keri nem akarom eroltetni, amikor meg vivist az ehsegtol, akkor meg kell adnom valamit, ha nem eleg a tejci.
4 napja nem is kakalt.
nem ertem az egeszet, mert az etrendem nem valtozott semmit, de valahogy az elmult 2 hetben hasfajosabb es sokkal tobbet pukizik.

bebic. mi is nyomjuk a gripewatert.

honnan tudom megkulonboztetni, hogy a hasa vagy a foga faj?

esetleg mar a fogzas is elkezdodhetett nalunk. nem latom, hogy piros lenne az inye, de attol meg lehet. sokkal tobbet nyaladzik, es mindent ragna a dragam. de sajna arra meg nem jott ra, hogy mire valo a ragoka... :? :wink:

KépKép
KépKép
mush589

vettunk neki ilyen maszirozos cumit es imadja:
http://www.mambaby.co.uk/soothersdiamond.htm

KépKép
KépKép
mush589

Vége a húsvétnak.... Hát nem mondom, hogy nem örülök.
Azt viszont nem tudom, hogy melyik elmebajos pillanatomban egyeztem bele, hogy anyós ma itt aludjon, és csak holnap délután menjen haza... Már fáj a fejem...

Mush: nyuszit sógornőmtől kapta, ezt konkrétan a Nádor utcai édességárusnál vette :wink: :P , de Simex márkájú, és megkerestem a honlapjukat:
http://www.simexkft.hu/pr-husvet.html

Susy: én arra tippelek, hogy mivel jó idő van, szárazabb a levegő, gondolom többet vagytok kint, többet van nyitva az ablak, így több por meg minden más apró bizbasz jut a nózijába, ezért több benne a trutyi. Nálunk is ez volt/van, dokinéni megnézte, de semmi baja. Plusz Kobold többet is hapcizik mostanában.

Berni: gratula ügyi Zsófinak :D ! A haja meg gyorsan utánanő, bár neki tényleg nagyon szép lobonca van :)

Kép

Kép
gabilany79

Végre idejutottam!

Utólag is Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

Én örülök hogy vége már a húsvétnak.Voltunk locsolkodni kismanóval,sajnos elég fárasztó volt neki,nem tudott idegen helyen úgy aludni,aztán amikor hazaértünk másfél órát aludt egyszerre :D

kapott igazi élő nyuszit is,de nem fogadtuk el,bár tényleg nagyon aranyos volt.
Egyébként sem szeretem ha élő állatot ajándékoz vki vkinek.nagy felelősség és Arni mellett nekem nem hiányzik plusz munka...

Mi az a gripewater?És mire jó?

Nekem sajnos ismét elzáródott a tejcsatornám,délután óta kűzdök hiába.Még az esti szopiban bízom... :?
Nem tudom miért de már három nappal ezelőtt is becsomósodott,de akkor simán ki tudta szívni Arni.

KépKép
lyndee

Lyndee: A Gripe Water egy hascsikarás elleni gyógyvíz kisbabáknak. Én speciel a DM-ben szerzem be, de láttam gyógyszertárban is...meg gondolom még sok helyen lehet kapni.
bébic

Gabi!
Köszi a válaszodat! :P :wink: (csak te írtál) :cry: Igazából csak az zavar, hogy folyton szörcsög az orra, félek nehogy éjjel elduguljon. AMúgy ha szívom jön neki ki váladék! :roll: :roll:
Kitartás anyóshoz! Jól elvagytok azért?? :) :)
susy75

Sziasztok!

Én is örülök, hogy vége. Elég rossz napom volt. Fáradt vagyok és annyi mindent kellene még megcsinálnom.

Úgy szeretnék fogyózni, de tudom a szopi alatt nem lehet, mindenesetre teljesen ki vagyok készülve a sonkáim miatt.. :( Elmennék venni pár ruhát, de így kedvem sincs!

Gabi: Anyós miatt részvétem...

Olyan fáradt vagyok, és szerintem Domi újra fent lesz háromkor. Nem tudom mikor tudjuk már elhagyni ezt a hármas szopit....de jó lenne... :(

Kép
mannababoca

Susy: Persze, hogy jön, mint amikor neked irritálja valami az orrodat, akkor te is kifújod, csak az övé érzékenyebb az ilyesmikre :) De ha aggódsz, akkor szerintem nézesd meg dokival, annyit megér, hogy attól megnyugszol :)
Hát, elvagyunk, anyós pedálozik ezerrel, nekem meg emiatt kicsit lelkiismeretfurdim van, viszont azt nem bírom, ahogy elefánt módjára betipor az intim szféránkba. Folyton odafurakszik, folyton jár a szája, mindent jobban tud, hiába próbálok Koboldhoz beszélgetni, ő is dumál neki, szegény gyerek meg nem tudja, hová nézzen, szopi közben is osztja, gyerkőc meg tekergeti a fejét, pakolászik, stb, stb. Tudom, hogy ez nem akkora gáz, mint amilyen gondokkal itt néhányan küzdenek anyós fronton, de az én szintemen elég nehezen viselem.

Manna: köszi. Sonka fronton én is így vagyok, kéne pár nyári cucc, de tükörbe nézni is utálok a derekam, hátsóm és a combom miatt... :(

Na, abbahagytam a panaszáradatot, megyek egy pohár borral a kádba...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi!
Persze ha nem változik,akkor doki. Megfázva tuti nincs, meg érdekes,hogy mikor alszik teljesen csendes, csak ha ébren van,meg ha szopizik hallani nagyon.

Holnap már mindjárt itt van, aztán legközelebb nem bólintasz rá az ottalvásra!!!:lol: :lol:
Èn épp citromos söröcskét iszok!!! :wink: :lol:

Manna!
Èn is szeretnék megválni a pocakomtól. Szerintem minden felesleg ott maradt!!! :evil: :cry: :cry: Lehet elkezdek tornázni kicsit itthon, ha hagyják... :shock:
susy75

Gabi: anyóshoz kitartást! 8) 8) Én tuti diliházban kötnék ki másnap, de lehet még aznap ha itt aludna! :twisted: :twisted: :twisted:

Amúgy az enyémékre már megint kivagyok. Tegnap voltunk ebéden, Marci tök jól el volt. Nem is ezzel volt a baj, hanem szegény gyereknek hetekkel ezelőtt ígérgettek hogy így meg úgy hoz neki a nyuszi ajándékot..................szerintetek?? Semmit nem kapott. Nem is ez a baj, mert ekkora gyerek még nem értékeli, de akkor ne ígérgessen neki. Ez kiakasztott. Anyuméknál ma voltunk. Tőlük tök jó és hasznos ajándékot kapott mindkét babóca. Egy 50+-os faktorszámú fényvédő krémet. Igaz én mondogattam anyumnak, hogy kéne venni, mert láttam Marci arcát is egy picit megkapta a nap. Nagyon jól esett hogy hasznosat vettek. Pluszban kapott egy kis pulcsit meg egy nadrágot, meg egy plüss nyuszikát!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja és nagyfiam betöltötte a 4 hónapot!!!! :lol: :lol:

Susy: kaja hogy sikerült????

Manna: sétálj sokat, és ne aggódj a kilók miatt. Én pl. használom a Leg Magic-emet (már amikor van rá idő)!!! Annyit lehet! Fogyózni ne fogyózzál!!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Gabi, Suzy, Boci aranyosak vagytok. De engem ez totál padlóra tesz és kihat mindenre. Egyszerűen nem érzem jól magam a bőrömben. Azelőtt mindig meztelenül aludtam a férjem mellett, de most már tetőtől talpig felöltözök mintha síelni indulnék... :(

Mindegy, aszzem csak a "negyedikhónapos" depi jött rám. Domi persze mostanáig kisangyal módjára aludt, most meg rendszeresen kel háromkor. Fáradt vagyok és kőőőőőőőőőőővéééér. Mindenesetre holnap megyek kozmetikushoz, remélem az meggyógyít!

Kép
mannababoca

Itt a legkövérebb röfi jelentkezem! ;)

Manna! Majd mindig veled sétálok, és akkor nádszál vékonynak fogsz kinézni, jó?

Mi még mindig Lellén. Ma rendbe tettük a bringákat...már viszket a seggem, ha nyerget látok. A héten érkezik a bicajutánfutó? Jeeeee!

Keveset vagyok itt, mert apának kell a gép, úgyhogy tömbösítve kívánok minden jókat az elkövetkezendő napokra!

Kép
zölddisznó

elso!!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil:

a tegnapi 10 orai kelest kompanzalva, ma hajnali 5-kor keltunk! nagyon gonosz.
egy felnotett megszegyenito pukival kezdodott, majd vegre 5 nap utan megerkezett egy hatalmas adag foszold kaka is. gondoltam megkonnyebbult, es majd szopi utan visszaalszik. hat egy nagy fenet kinyiltak a csipai, es magyaraz ezerrel. sot bukott is, ugyhogy megyek atoltoztetem.

gabi. remelem tuleleted az anyost!

manna. pozitiv energiat kuldok, depi hess!
vigasztaljon a tudat, hogy rosszabb is lehetne! kivetelesen most 3 orankent keltunk, nem masfel-ketto, de meg birnek aludni...
ne aggodj a kilok majd lemennek. zoldi es zsebi irta, hogy tornazni lehet.

suzy. nem lehet hogy a sok szivastol beindult a nyalkahartya termelodese? vagy esteleg tul melegen van oltoztetve ejszakara? nalunk ez utobbi okozta a szurcsogest

boci. a te anyosod se semmi. :evil:

zoldi. jo lellezest! irigy-irigy! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Gyönyörüek a babák nyuszival is és anélkül is!

Manna! Én is ezzel a problémával küzdök! Alig jön rám valami, de semmi kedvem hatalmas ruhákat venni,mert azt is utálom magamon!

Képzeljétek, kicsi fiam hátról hasra és vissza forog! Megzabálom!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Én kicsit sajnálom h vége a húsvétnak.. mindenki otthon volt, mindenki együtt volt.. jókat kirándultunk, ETTÜNK, barátoztunk barátnőztünk családoztunk.

ma meg már oltásra megyünk.. :(

Aida: örülök h sikerült az oltást megoldani!

Suzy: nálunk is volt ilyen, 2 dokihoz is elvittem, és nálunk is a meleg és a száraz levegő volt a "bűnös" . ha nem vészesen sok a trutymó a a nóziban ne szívd neki sokat, az sem tesz jót.
Sokat kell szellőztetni és párásítani.

Cili, Bébic: hajrá kertészkedés! képet kérünk ám!
Bébic: sajnálom a pocifájást... remélem hamar túl lesztek rajta

Zsiráf, Gaby: édesek a húsvéti pasiképek!

Laura: húú most reggel a frász jött rám.. odáig láttam a kávásbögre mögül h ..ma reggelre meghalt.. húú hál istennek csak a számítógép..

Gaby: remélem jól telt az anyósos éjjel. :D bizti az ünnepi hangulat tett engedékennyé.. és rábólintottál..

Lyndee: remélem csomómentesítés sikerült. hű élő nyuszi? nem semmi.. gondolhatnák h baba mellé nem biztos h jó. :roll:

Manna: csatlakozom .. :roll: azért jó volt a télikabát.. eltakart mindent :D de ugyis lemennek azok a fránya sonkák mindenkinek, elvégre vége a húsvétnak.. TÁVOZZANAK!!! :D

Boci: Boldog 4. hót Marcidnak!
Sajnálom a helyzetet anyós fronton. :(
kicsit durva.. akkor tényleg ne ígérgessen! De anyukádék legalább mindenre gondoltak és hasznos ajándékot kapott! :D

enyém anyósék meg a másik véglet.. kissé túlzásba estek.. le is lettek állítva, bár ezzel szerintem felém akarták kicsit kompenzálni a multkori balhét... késő. és elmagyaráztuk nekik h nem ez a megoldás.

Zöldi: már megint a wellnes.. :lol: jó mulatást! és gondolom azonnal fel lesz avatva az utánfutó... :lol:

Mush: sajna vannak ilyen korán kelős napok is,,, de a kaka már pozitívum benne! :D
voltatok dokinál h mitől lehet zöldes neki?

No megyek mert eddig izgi volt a pihenőszék... lasan készülünk oltásra..
páá mindenkinek!

Kép
eszterke24

Enikő: gratula az ügyes kicsi fiadnak !

Verzso: Tibcsikédnek Boldog Névnapot!

Kép
eszterke24

Sziasztok!
Én is sajnálom, hogy vége a húsvétnak, végre négyesben voltunk pár napot, és most úgy hiányzik Apa... :cry:

Fogyás.... Már előre félek,..júli végén megyünk egy hétre Gyopárosra, egész nap strandolunk, és tudom, hogy fogom utálni magam, ahogy kinézek.. Apa azt mondta erre, hogy 2 gyerekes Anyuka vagyok, és legyek büszke :? Könnyen beszél....

susy:
Attól, hogy alvásnál szépen veszi a levegőt, még lehet megfázva! Bencével ugyanez volt, szépen szuszogott, aztán szopinál jött a szörcsögés, és az orrszívó is szedett ki trutyit. Szóval, ha jön ki vlami az orrából, akkor nem a száraz levegő. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Hát nálunk a húvét "nagyon jó" volt. Az egész családnak hasmenése volt, valószínűleg a sonkától, mert csak a két kissebbik fiamnak nem volt semmi baja. Anyuék is mi betegek voltunk, ráadásul most úgy megjött, mint a Niagara.
Nem akartam fogi gátlót szedni, de most nagyon meggondolom, mert így az első két nap mozdulni sem tudok. Tavaly is amikor megjött, rendszerint haza kellett jönnöm a munkahelyről is átöltözni. Nagyon kelllemetlen volt.

Manna! Én is így érzem magam! Nem tudok mit felvenni és dromedár ruhákat én sem akarok venni. Pedig naponta két órákat sétálok és egy deka nem megy le. Mi lenne ha ennyit sem mozognék.

Gergő változatlanul nem alszik éjszaka. Amikor kapta a viburcol kúpot, akkor csak egyszer kelt, de az 2 e ft és csak 6 napra elég.
Úgy szeretnék egy normálisat aludni!

Kép
Kép
Kép
erika26

szép napot mindenknek!

Tegnap éjfélig nyűztam a cicit eredmény nélkül,mire apa leállított hogy most már aludjak.Jól is tettem mert reggelre eltűnt a csomó :lol:

manna:nem vagy egyedül,mindenki így érez szerintem.legalábbis én biztosan.eddig könnyű volt a kabát alatt de tényleg a jó idő vetkőzérse késztet és akaratlanul is látszik aminek nem kellene...legalábbis mi így gondoljuk,de senkinek nem tűnik fel rajtunk kívül,hogy másképp nézünk ki.
Fürdőruciról pedig ne is beszéljünk :x
Én most azt csinálom hogy eszem rendesen és délután 5 után már nem eszem és csak vízet iszom.

boci:boldog hófordulót Marcinak!

mush:nálatok is ilyen ritkán van kaki?szegény Sophie!

KépKép
lyndee

Sziasztok!

végre hazaértünk az oltásról.
Olyan kis hős volt, nem is sírt! :D
de képzeljétek csak egy szurit kaptunk, a Prevenalt már nem.. :roll: azt mondták h most jött ki valami uj szabály.. .majd csak 1 ismétlő lesz 1 éves korban talán.
8320 gr.. :roll: ( igaz kajautánkakaelőttpelusbanbodyban.. ) és 65 cm.

Erika: akkor jó pocsékul alakult a húsvét és h betegek voltatok, remélem már minden okéé..
azt a kúpot mire kapta?

Sajnálom a nemalvós anyukákat, én amilyen álomszuszék vagyok, nem is tudom mi lenne velem ha nem alhatnám ki magam.. :oops: :wink: De a Csodapasim ebben is engem segít 8) :lol:

Lyndee: akkor csak volt eredménye a küzdelemnek! éljen!

Mágnes: még altattam a Manómat, beleolvastam a blogodba.. naggggyon jó . :D
A pisizacskós sztorival mintha itt lettél volna velünk mikor küzdöttünk, csuda okos voltam h elsőre 6 -ot vettem! :lol:
küzdöttünk rendesen..
Jövőhéten már "tapasztalt pisizacskófeltevő" leszek :lol: (remélem )

Kép
eszterke24

SZiasztok!
Köszönöm az információkat orrszörcsögés ügyben. Most,hogy igy belegondolok tényleg azóta van mióta bejött a meleg idö. Bár elötte se volt sokkal párásabb ithon a levegö,mert ment a fütés,most meg az sincs. Sokat szellöztetek.

Bocika!
Kaja fincsi lett, apának is izlett!!! :P Bár én krumplipürével csináltam!

Mush!
èjjel egy pamut kezes-lábasban és egy hálózsákban alszik. Szerintem nem sok, most kb 22 fok van a szobában! :roll:

Eszterke!
Napjában többször szívom,mert attól félek,hogy eldugul az orra,meg ugye benne marad a trutymó! :shock: Àltalában jön belöle valami!!! Akkor az se jó,ha sokat szívom neki??

Mágnes!
Azért gondoltam,hogy nincs megfázva,mert nem köhög, az orrbajon kívül más nincs.
Ja meg csepegtetem neki sóoldatos orrcseppel is!

Lányok mindenkinek pár - kilót kívánok, akinek kell... :wink: :wink:
Àllítólag szoptatás után könnyebben lemegy??? Nagyon remélem!!! :? :? :evil:
susy75

Eszterke! Már jól vagyunk köszi. A kúp homeopátiás szer fájdalomcsillapító és nyugtató hatású.

Kép
Kép
Kép
erika26

Suzy: mi ezt kb. 2 hónaposan "játszottuk " el.. én teljesen kétségbe voltam esve h hogy szörcsög.. először kamillát csepegtettünk bele, ( egyik dokinő javaslatára..) aztán hétvégére rosszabb lett neki, bevittük az ügyeletre, h csináljanak vele valamit... megnyugtattak h semmi baj... másik dokinő azt mondta h kamillát neeeee ! mert még jobban szárit,, csakis Sterimart, és ne szivjam neki rögtön utána hagy jöjjön ki vele... :roll:
azt mondta h szívni csak legvégső esetben, amikor már nagyon sok van neki benne.... állitólag nem tesz jót azoknak a kis szőröcskéknek amik az orrban vannak, mert a sok szívástól kipusztulnak, és csak az ront a helyzeten.

Szóval igy ezután mi 2 nap alatt helyrejöttünk, és azóta is használom a párásítót és a légtisztítót.

nekem is ilyen " szerelés" van rajta éjjel, és sztem ennyi kell. ( olyan a hálózsák mint Boci Marcijának! :D

Kép
eszterke24

Eszter!
[quote] írta:s azóta is használom a párásítót és a légtisztítót.

Az milyen? Nekünk csak párologtató van a radiátoron!
susy75

én naponta egyszer szívatom az orrát.Akkor amikor már látom a nagy cicakakát...az is káros?

eszterke:8320 gramm??????????komolyan ilyen hatalmas Danid?hogy csináljátok? :shock: mi még csak most értük el a 7 kg-ot :oops:

KépKép
lyndee

Susy: ( bocsii az előbb z-vel irtam..)
nekem a párologtató semmit nem ér.. én is nagyon érzékeny vagyok a száraz levegőre.
ilyenek: légtisztító Kép
párásító Kép

Kép
eszterke24

ááá nem ekkora :D azért írtam h kaki előtt kaja után , a pelus is pisis volt, body volt rajta.. ( doki néni így mér.... :roll: de olyan 7800 körül meztelenül.

én kiszedem neki, legvégső esetben kerül elő a porszívó..

Kép
eszterke24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?