Sziasztok Lányok!
Van pár percem, gyorsan írok, mert nagyon hiányoztok!!!
Próbálok visszaolvasni, de minden időmet leköti Dorka, a nagytakarítás, na, meg minden délután kint vagyunk.
Gyönyörű jó idő van. Dorka teljesen be van kattanva, ha du. nem megyünk ki. Szinte az egész du-t kint kell töltenem vele. Nem bánom, én is élvezem a jóidőt.
anyany: édes lehetett Zsófi a gyerekek közt. De jó! Remélem minden percét élvezitek az otthonlétnek.
Nálunk is nyűgi van, ha időjárás változás lesz. Tegnap az eső előtt kb. 1 órával tiszta zizi volt.
gégéé: Édes pici Emma. Már ilyeneket csinál??? Hogy megy az idő...
Igen, tényleg, most hogy írod. Emmike névnapján lesz a keresztelő. Majd együtt ünnepelünk. Hehe
Lara: vezetés....érdekes dolgokat műveltem, padkára fel, le. Sikerült az autót is lefullasztani párszor, dehát mentségemre szolgáljon, életemeben először ültem volán mögött. Még jó, hogy az oktató nagyon türelmes, én már lehet seggbe rúgtam volna magam, és leordítottam volna a hajam
:D:D:D:D
Remélem legközelebb (szombaton) már ügyesebb leszek picit, és majd sokat gyakorlok, és menni fog. Párod nem jön mostanában tanfolyamra???
Zsula: gratula Krisztián nagyon ügyes fiúcska!!!!
Winchi: mi is sokat vagyunk kint, mindig godolok is rátok. De jó is a kertesház.
Dobok egy képet, tegnap készült. Már látszik a nyanyán, hogy sokat van a levegőn. Szép barna a pofija, és a kezecskéje.
Napsütötte babucim
Ez pedig miután lekerült a kendő a fejéről, jól összekócolódott a haja! És kiabálja, hogy bababaaaaababaaaaaaa
Kócos
Puszi mindenkinek, még jelentkezem valamikor!