Új privát üzeneted érkezett!

Most nézem,hogy amit két napja írtam,nincs is fent(legalábbis nem találtam) :oops: .
Akkor nem csak úgy az utolsó mondatban,hanem:

Boldogságos nyuszit-locsolót-tojást(ki mire vágyik)Kívánok
Minden kedves Mamának,babának,kis-és nagy tesónak,apának!!!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Fabri,úgy látszik a Hannák kisebbek. :D Az én kis manóm is mindig kisebb a gépek szerint,de ez már genetika,mi sem vagyunk nagyok,mert mindegyikőnk kis súllyal született.Meg a védőnőm adott egy táblázatot,ami szerint csak 1 mm-el kisebb a feje Hannának,tehát aszerint meg jó.
Ne aggódj te sem,nem lehet mindenki egyforma.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na én is itt!Ledőltem egy picit...lassan isül a kalácsom!Annyira jó illat van az egész lakásban!A szomszédoknak bizti csurog a nyála :lol: :lol:

Ezek után mindig úgy jövök hogy talán van következő babásunk,de látom nincs még :lol: :lol:

Dóri!
Hát hallod én nagyon izgultam Vanniért :oops: Azért csak a 35.hetet taposta!De ezek szerint jól felhízlalta odabenn Marcit! :wink:


Remélem ezek a jóslók nálam majd jól jönnek a szülésnél,és pikpak kinn lesz Iza :lol: :lol:

annus11
 
 

 
 

Köszi Anita!Aranyos vagy! :D Amikor a hó elején voltunk nála,akkor mondta,hogy két hét mínusz,azaz minden mérete kisebb volt(fej,has,comb).Ez alapján a súlyát is csak 1553-nak mondta,a 33.(31?) hétre.Így már tanácstalan vagyok.Össze készítettem a pakkot,és várok,jobbat nem tudok. :? :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Fabri! Legfeljebb még júniusban is lesz babaánk! :wink: Szerintem ezen ne törpölj! Lehet, hogy később jött össze, ,mint gondoltátok. De ha meg nem, csak ilyen pici, az meg genetika. :)
Vendég
 


Fabri!
Lemaradtál az új szabályról!Csak betöltött 38.hét után szabad szülni!!!Különben dádá lesz :lol: :lol: Szóval még van jó pár heted! :wink:

Ja én meg ma vagyok 37 hetes!Juppi!!! :lol:

annus11
 
 


Annus! Gratulálok!

Na, akkor én visszamenőleg nem kapok ki, Annus, mert Samu a 38. betöltött héet után született, már majdnem 39 hetes voltam vele. :)
Vendég
 


Petrus! Veletek mi újság? Tartogasd hősiesen a babókat!
Vendég
 


Ezt nem hiszem el! Alighogy nem jövök és máris mik történnek itt kérem szépen! :lol:

Vanni és Marci; gratulálok!!!

Kép

Kép
adraci
 
 


Panndi, Demjén László a dokim. Annyira még nem ismerem, mert 25. hét körül váltottam rá/előző doki irányított hozzá. (Régi dokim sajna nem kapta meg a beígért helyet a Kútvölgyiben.) De jókat olvastam a MÁVról, remélem az is lesz. :) Illetve ezt a dokira is értem. Neked ki a dokid?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Hali!

Nagy a csend.... :roll: senki nem szül? :roll:
Petrus?

Ancsika!
Remélem nem bántottalak meg, hogy kiszúrtam a mackók között a vasalót :lol: . Paramamiként nézem a potenciális veszélyforrásokat. :lol: Én tuti lerántottam volna már az üres kocsira is. :?
Most az elektromos illatosítóktól kell lassan megválnom... :( áll. nem egészséges, főleg nem pici babás háznál... :( bye-bye 'tavaszi fuvallat' illat...

Kép
mozza
 
 


Mozza!
:lol: :lol: Ez az illatósító nagyon tetszett :lol:

Persze hogy nem szül senki!Tudod,csak38.hét után :wink: Ennek a kritériumnak csak Kutyafüle felel meg :wink:

annus11
 
 


Anita!
Miért kell levenni a gyűrűket, főleg császárnál???????
Nekem is bedagadt már a kezem is, de reggelre visszamegy a víz.
Nekem csak annyit mondott a szülésznő, hogy karlánc ne legyen rajtam a kanül miatt....

Kép
mozza
 
 


anita én nem is hordok már legalább 2 éve semilyen ékszer, mióta kiderült a nikkel allergiám, meg amúgy is amikor lefogytam lötyögött rajtam mindegyik gyűrű, szóval el is raktam őket :)

nálunk minden rendben ma is vagy 3 kicsi keményedésfélém volt, az is inkább Lara lehetett, ma nagyon aktív :)

anita egyébként nekem megy a fekvés és egyfolytában csak a bal oldalon fekszek, így a legjobb, mert semmiféle hasi nagyeret nem nyomunk így :), mostanában azt vettem észre, hogy felkeléskor húzódik a bal oldalam :(

mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


zdori nekem Édua 37. hét 6 napra született :), de a kiskönyvébe 38. hetet írtak:)

ha Lara kivárná, akkor még van 8-9 napunk :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Mozza,úgy tudom császárkor nem lehet rajtad ékszer.Így hogy levettem,megelőzöm azt,hogy ha véletlen császározni kell,és nem tudják levenni,akkor levágják.De így nincs mit vágni.
Ildi,én is csak a bal oldalamon tudok rendesen feküdni,de néha szoktam a másikon is.Csak én már azért nem igazán bírom,mert csütörtökön lesz 6 hete hogy a nap 23 órájában fekszem.Már mindenem el van gémberedve,zsibbadva.De még bírni kell,nem akarunk Annustól kikapni. :D
Szép estét!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


anita igen nehéz így :), de nem sokat kell már feküdnöd :)

én mondjuk azért sokat voltam vizsgálatokon, meg ha felkelek, bepakolom a mosógépet, aztán következő felkeléskor kiteregetek, aztán következőnél mosogatok és így tovább :)

meg dokim se kötelezett fekvésre, így azért könnyebben elviselhető

mozza műtétekkor semmiféle ékszer, még piercing sem lehet rajtad

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Annus! Beírnál majd engem is a táblába? Mármint egyenlőre a várakozók közé,mi még nagyon szeretnénk májusig várni!!!!! Olyan szép terhességi heteket látok,nálunk meg nem akar múlni az idő.(Biztos ez a fekvés miatt is van így.)
Anita,elmúlt a viszketésed?nekem múlt hétfő óta ég "ott",amióta megvizsgált a dokim. Remélem, nem vivődött fel vmi kórokozó! :(
Ünnepeljetek tovább,holnapra is Mindenkinek szép napot!

Kép
f.ancsi
 
 


Fancsi,igen elmúlt.Pimafucin kenőccsel kentem.Ebben már profi vok,mert nekem majd nem másfél évig minden hónapban visszatért.
Mára búcsúzom.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Nekem Zilahi Gábor a dokim.

Mi voltunk ma Szentendrén, kb öt km-t sétáltunk, hát azt hittem szülök, rettenetesen elfáradtam :shock: Megyek pihizniiii :)
Vendég
 


Vanni
Gratulálok Neked és Marci Babának! Ügyesek voltatok. Jó egészséget, pihenést és sok tejcsit Kívánunk!


Bocs csak gondoltam benézek, mert nem voltunk itthon és lám micsoda hírre jövök!
Nálunk minden ok, szerdán Ctg.

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
Kép
incike
 
 


Panndi! Egészségetekre a sétát! :wink: Jó pihit!

Mi csak a János Kórház kerjében sétáltunk a szemészetig, mert Samunak nagyon csúnyán trutyis a szeme napok óta, csak már többször volt ilyen, és a kammillától mindig elmúlt, hát most nem... De már belekentük a szemébe a kenőcsöt, amit kaptunk, napközben meg csepegtetni kell... :roll: Nem szereti... :roll: Úgyhogy voltunk ügyeleten...

Na, azért, remélem, hogy most pár napig csend lesz szülések terén! :)

Szép, nyugodt éjszakát! Jó, hogy kb. mindenki jól van! Anita! Már nem sokáig tart a fekvés! Tutira kibírjátok! :)
Vendég
 


Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

(Bocs itt a nyagy hírben elfelejtettem.) :oops:
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Nagy-nagy gratula Vanninak! Éljen-éljen Marci! :D

Jól lemaradtam az izgalmakról, hogy nem tudtam jönni, de most már jöhetnek az újabb szülések, mert hazaértünk. :wink: :lol:
Amúgy én sem aludtam jól az éjjel, a gyomorsavam még soha nem gyötört meg ennyire, hiába nyomattam a Rennie-t, még ülve is rossz volt. :( Már alig van itthon Rennie, pedig holnap ugye nincs gyógyszertár, nem tudom, hogy fogom kibírni. Le se merek feküdni...
Viszont tegnap megjött a szopis fotelem, annyira jó! Majd ha végre rendet rakok stb. a kisszobában, én is csinálok képet.
Most "szaladok", vagyis döcögök aludni. Nekem is már nagyon terhes, az uram nagyija ma azzal jött, hogy ő 8 gyereket szült. Hát, mondtam, én nem tudnék annyit szülni, még max. egy terhességet vállalok be és részemről ennyi a kapacitás. És nem a gyerek miatt, de terhességből és szoptatásból nyolcat bizti nem tudnék végigcsinálni ép ésszel. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Szép jó reggelt!

Sok locsolót mindenkinek!

Annus,
nekem is vannak ilyen szúrkáló érzéseim, de valószínű babó csinálja.A buksija nyom odaalennt.Tegnap reggel meg este jó kis összehúzódásim voltak.Meg is ijedtem.De hamar elmúltak és az éjszaka is jól telt.Lehet a tegnapi séta tett be.

Mi még nem vagyunk sehol sem.Hétvégén cuccolunk anyukámhoz szóval még próbálom bennt tartani Gábort.Nem szeretnék én lenni a következő annyi dolgot el kell még intézni.

na megyek várom a locsolókat 8)

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj!

Én már a jóslóktól nem ijedek meg...mert tudom h úgyse szülés lesz a vége :wink: :lol:
A szurkálás eddig is volt amúgy csak lightosabban.Most ha szúr összegörnyedek mert anyira élesen belenyilal odalenn :oops: Ilyenkor bizit vicces lehetek pl a tescoban :roll: :lol:

Tinu!
Nálam van Rennie,mondjuk én a kis dobozzal vettem csak,de napi1 max 2 szemet szoktam bevenni.De ügyeletes gyógyszertár is bizti van a környéken ha nagyon kéne! :wink: 8 gyerek...hát az necces lenne a mai világban az tuti!Mindenféle szempontból :wink:

Ancsi!
Beírlak a tábliba,csak dobd át az adatokat priviben vagy akár itt is.Amúgy egy percre megijedtem h te is megszültél :lol: :lol:

Dóri!
Ha a szemészeten jártatok,fel kellett volna menni a szülészetre is!Vanni ott van ha jól tudom :wink: :lol:

Panndi!
Jó kis séta lehetett!Azért fokozatosan kezd nagyobb sétákba!A fekvés után hozzá kell még szoknod :wink: Bár Fruzsi már jöhetne,ha csak a méreteit nézzük...de a 38 hetes szabály rá is vonatkozik :lol: :lol:

Gyűrű:én kb 1,5 hete vettem le őket.Amúgy műtétkor nem lehet rajtad semmi,bár nem erre kell készülni,de mondjuk kórházba én alapból nem felékszerezve mennék...Amúgy én nem mondanám h vizesedek,vagyis nem tudom minek nevezzem...csak úgy kicsit mintha be lenne dagadva a lábfejem meg az ujjaim...a papucsom pl tépőzáras és a napokban feltűnt hogy eléggé nyom :shock: De mindegy h reggel van vagy este,vagy dél...meg az se számít h mennyit mentem aznap. :roll:

Na mindenkinek sok locsolkodót!Én ma még egyedül... :(

annus11
 
 


Jó reggelt! Sok locsolót, vagy keveset. :lol: Ki hogy szeretné.

Mi ma sem leszünk itthon.

Dóri! Ha jól tudom Vanni a Jánosban szült. Szóval elég közel voltál hozzá akkor. Samu bizti gyorsan rendbe jön, valszeg kötőhártya gyuszit kapott, ugye? Jobbulást neki.

Na megyek, messziről elkerülöm a locsolókat. :twisted: :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!
Mi si egyedül,apa elment locsolni!Itthon előkészített mindent,mi meg várjuk a locsolókat.Bár így kicsit mozgolódom,de végülis holnaptól elvileg lehet nekem is,meg nem szedhetem a bogyóim.Azért szülni még nem fogok. :lol:
Már izgulok az NST miatt,de gondolom visszaenged,még ha esetleg nyíltam is.Mert elvileg már nagy veszély nincs,ha meg beindul akkor irány befele.
Már voltak locsolók,apum,tesóm és dédi papa.Gréti örült nagyon,mindenki locsolja a pocit is. :D Tavaly még ordított,ha közelítettek a haja felé.Most meg már igazi nagylány.
Alig aludtam,most tetőzik a náthám. :(

Szép napot!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dóri,Samunak jobbulást!!!Puszi neki!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!Én is benáthásodtam a sok fekvéstől,kb. hasonló tüneteket produkálunk.Emellett akkora herpesz nőtt a számon,hogy úgy nézek ki,mintha tele lenne spriccelve szilikonnal a szám. Elég mókás! :P
Annus! Küldöm,de még remélem a babás táblába sokára kerülök! Nekünk még kellene legalább három hét!
Többiekkel mi újság lehet?
Mindenkinek sok-sok locsolót és szép napot!

Kép
f.ancsi
 
 


Sziasztok!

Szeretnék gratulálni én is Marci babához!


Igencsak lemorzsolódtam innen, de azért időről időre olvaslak benneteket! Velünk minden a legnagyobb rendben, Ficánkám egy hete átlépte a 3 kg-t az UH szerint. Elkészültünk végre a szobájával is, valamint nagyjából összeállt a kórházi csomagunk is.
Én még mindig dolgozom (május 4.-ig), így nem nagyon tudok itt lenni veletek, pedig nagyon szeretnék

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


na megvolt az első locsoló,kaptam szódásszifonnal.Most mosom fel a konyhából a vízet :lol:
Én nagyon szeretem a locsolást.babónak is tetszett.Kicsit megijedt a hidegvíztől, de ennyi belefér :P

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!
Jó locsolkodást mindenkinek!!!! Engem tegnap meglocsolt Dani rokonsága.Ma átmegyünk ebédre anyumékhoz, és Dani fog náluk locsolkodni.Más nem szokott.Gyerekkoromban mennyire más volt.Imádtam,és számoltam hány locsolóm volt.És ha sok,akkor nagyon büszke voltam. Kamaszkoromban meg jöttek a haverok szódásszifonnal,meg a koliban a srácok a lavórral.Aztán mikor megunták, hogy hordják a vizet, akkor egyszerűen elkapták a lányokat és be velük a zuhany alá. Legalább 4x-5x öltöztünk át.A szintről pedig folyt le a víz.Micsoda jó dolgok ezek!!!! :D :D :D
Tegnap estére nekem is megjött nyuszi.Dani mindenfelé pici kindertojásokat szórt szét,és azokat keresgéltem. És minden tojás után járt egy puszi. Olyan helyekre tojt a nyuszi, hogy hatalmasakat nevettünk!!!Nagyon jó volt!!!!Ezekért a dolgokért érdemes élni!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle,
milyen jó lesz mikor majd a babáink keresgélik a tojásokat, csokikat.Jaj de várom már a jövő húsvétot, akkor már 1 évesek lesznek a gyerkőcök.

KépKép
harhaj
 
 


Vanni! Gratulálok Marci babához! Ügyesek voltatok! Sok boldogságot és jó egészséget Nektek! Hihetetlen, hogy egy hete még Nálad cseverésztünk és most itt az első baba!

Kép

Kép
hean
 
 


Vanni, gratulálok én is Marci babához, nagyon szép sullyal született szerintem!!!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Akinek Angelcare légzésfigyelője van, nem tudja véletlenül, hogy hogyan kell levenni az elemtartóról a fedelet?Annyira ötletm sincs.Mert jelzi ott egy nyíl az irányt,de arra hiába feszigetem nem jön.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!
Emlékszem én is hogy régebben mennyire más volt még a húsvét.Itt felénk,a roma családok küldik a lányokat is locsolni idős nénikhez,hogy pénzt kapjanak. :shock:
Ma én is felvettem a kismamagatyóm,meg egy csinibb felsőt,hogy ne melegítőbe várjam a locsolókat.Utoljára 3 hete volt rajtam a gatya,de alig jött rám.Meg rájöttem,hogy nincs nyári felsőm,ami jó lenne.Mondjuk azt a heti 1 orvosi talit kibírom vékony blúzban is,itthon meg jó apuka pólója. :D
Itt már szerintem volt mindenki locsolni.Én meg a várakozásba sorba eszem a sonkás szendvicseket. :oops:
Mindjárt férjem hoz töltött kápit a déditől,el leszek ma.
Hogy csak ketten voltunk itthon,többet mozogtam ma,ültem,meg ugye most éhes vok,szomjas,pisilni kell.....stb.Remélem nem lesz baj belőle.Nem fáj semmi,hát remélem így nst előtti nap nem csináltam ezzel semmi rosszat.
Kutyafüle én nem tudom,nálunk én leszek a légzésfigyelő.
Na megyek fekszem tovább.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Kelllemes Húsvéti Ünnepeket kívánok én is Mindenkinek!:)

Végre itt vagyok... nagyon nagyon köszönöm a drukkokat, és a támogatáast, most olvasok vissza folyamatosan, és írok.... végre van net a kórházban... itt a laptop és a modem:) Tanulság: mentsétek el Annus számát arra a telefonra, ami mindíg nálatok van, hogy forró dróton tudjatok tudósítani, mert én ezt csak szándékoztam megtenni, de még korainak tartottam...

Annyit gondoltam rátok.... a szülőágyon is mondom, juj, a csajoknak írni kell, a férjemnek diktáltam az üzit, a mobilján keresztül írt...

A másik mobilom, aminek a számát megadtam szépen lemerült, nem készültem a nagy útra még... Így csak másnap tudtam Annus üzijét elolvasni, és válaszolni...

Micsoda inspiráció voltam sokatoknál... :)

Emese, a pilótakeksz falással:)

Annus, a vasalással:)
a tarhonya mellésztedésével... remélem nem hajolgatták sokat az eltüntetésével....
itt a gátsebemmel alig bírok nevetni... de a 2 percenkénti frissítés is annyira de annyira... az még a fájásoknál is gyakoribb!!!! :)
De édes vagy... írtad, "mindjárt bemegyek Vannihoz... " :)
Igen, felhízlaltam Marcit, ehhez Tinu isteni muffinja és Hean pogija is hozzájárult! Köszönjük szépen! :)

Eszter, remélem nem vertem ki nagyon az álmot a szemedből...

Sün Balázs, a férjed nem túl korán ébresztetted fel? :) Elnézést kérek tőle.. :)

Mozza, szimpátia fájások... :) Azért remélem hamar elmúltak... :)

A születés után már nem az én kezemben voltak a dolgok....

Kórházi csomaggal kapcsolatban:
Lányok, a kórházi csomaggal kapcsolatban, én ajánlom elkészíteni minden egyes dolgot beletenni, amire szükségetek lesz, vagy legalábbis egy cetlit a tetejére tenni, hogy x és y dolog hiányzik belőle, ami egy mozdulat, hogy betedd, mert pl A bőrönd és a szülőszobás kistáska elő volt készítve, de pl amiből nincs kettő, (fürdőpapucs, és kedvenc papucs, és fogkefe, az ugye nem volt még benne, és amikor rádöbbentem hogy menni kell, érdekes reakcióm volt... szinte komikus. ..
A zuhany alatt éreztem a pukkanást, és elkezdett jönni alulról a rózsaszínes víz, akkor tudtam, hogy hívni kell a mentőket. Egyedül voltam otthon és ahelyett, hogy a zuhanyból kiugorva a papucsaimat betettem volna a csomagba, kissé bepánikolva a még nem kivasalt babaruhák közé beástam magam, hogy kiválaszzam, miben fogjuk hazahozni Marcikát.... Aztán feladtam... csak számomra egyetlen dolog lebegett a szemem előtt, hogy haz tudjam hozni! Egészségesen... mert azért 34 hétnél ebben én nem voltam biztos...
Szóval aztán felmértem a helyzetet, hogy teljesen reménytelen misszió a hazajövős ruha kiválasztása, majd hazahozzuk amiben hazahozzuk, a férjem majd megoldja valahogy, csak összehoz egy garnitúra cuccot...

Reni, aranyos vagy... az április 11 bejött, erre emlékezni fogok, hogy József attilának is ezen a napon van a szülinapja... :)

Harhaj, igen, biztos a nyuszi kicsalogatta Marcit... vagyis a nyuszi hozta nekem...

Anita, örülök, hogy feldobtalak a boldogságommal! Nagyon boldog vagyok tényleg...


Zdori:) "nem tudtam mitől voltam izgatott, ideges, most megtudtam" én ezen mosolyogtam:)

Ancsika, gyönyörű lett a szoba!

Annus, nekem nagyon tetszik a babás tábla... igaz, nem feltétlen én akartam elsőnek rákerülni... (Igaz nem zártam ki a lehetőségét... )

A születéstörténtet megírom hamarosan...

Jövök még....

Addig is sok locsolót nektek, és azért pihenjetek, akinek kell feküdjön, és ne idegeskedjetek, várjátok boldogan a csöppséget, mert ezzel adjátok meg maximálisan a babátoknak a legtöbbet egyenlőre! :)


vanni
 
 


Vanni!
Úgy néz ki rádérzek...mert mindig én olvaslak először. :)

Kép
mozza
 
 


Vanni!

Üdv újra itt!!!
Pont az elöbb gondoltam hogy írok neked!
A következő kérdések gyűltek össze hírtelen!
Meddig lesz Marci az inkubátorban?
Tudtad már esetleg szoptatni,vagy fejni neki?
Mikor jöhettek haza,van már erről vmi előrelátható dátum?
Te hogy vagy,mennyire viselt meg a szülés?Na és persze a születéstörténet,de ez egy smsbe gondolom nem fér bele :lol:
És még sok sok kérdés!!!De azokkal vártam volna míg lesz neted :lol: :lol:

Szerencsére a tarhonya a pultra szóródott,szóval egy gyors mozdulattal visszasepertem a tányérba 8)

És még szép h izgultunk!!!Nekünk is váratlanul jött a hír,de látom hirtelen te se tudtad mi tévő légy :lol: :lol: Bár a mentő az jó ötlet volt!! :wink:

Na várom a beszámolót,esetleg képet Marciról(tényleg!Lett végül másik neve??)

annus11
 
 


Mozza!
Én kisregényt írok és közben beelőzöl :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Nagyon örülök, hogy minden oks. Teljesen nyugodtnak tűnsz, és persze nagyon boldognak. :D
Ha tudsz, mesélj majd, nagyon kiváncsi vagyok- sokad magammal sztem- a részletekre. Mentő vitt be? Férjed dolgozott, vagy beért hozzád? Volt más előjel a magzatvíz elfolyás előtt? Ha tudsz, tegyél képet Marciról!

Nekem tegnap estétől kb. óránkénti 4 keményedésem van...és leszakad a derekam.
Annus?
Te hogy vagy?

Kép
mozza
 
 


Na, Annus, rád is szenzorom van, úgy tűnik! :lol:

Kép
mozza
 
 


kutyafüle írta:Akinek Angelcare légzésfigyelője van, nem tudja véletlenül, hogy hogyan kell levenni az elemtartóról a fedelet?Annyira ötletm sincs.Mert jelzi ott egy nyíl az irányt,de arra hiába feszigetem nem jön.


Megnéztem a mienket, nagyon erősen kell tolni a háta felé és akkor szétpattan... Eljátszottam vele néhány percet, de elvileg nyílik!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Mozza :lol: :lol: :lol: Én ma elég jól...igaz nem csináltam semmit.Reggel leültem ide,reggeliztem...aztán lepihentem 2órára.Iza most nem mocorog már olyan intenzíven...úgy látszik vagy kevés a hely,vagy élvezi a szép időt...Persze rugdosni szokott,csak már nem hullámzik úgy a hasam mint eddig :wink:
Nekem tegnap volt több keményedés,ma még nem volt olyan sok....

Akkor lehet h te leszel a következő????Na máris elkezdtem
izgulni :lol: :lol:


Ja és ahogy ledőltem hívott apum...hogy jöhet e már az unokát meglocsolni.5 perc múlva hívott mamám...hogy kell e már szaladnia(Szolnokról)...Na ha engem még 2 hétig mindenki hivogat naponta...ráadásul mamámmal is tegnap beszéltem msnen....Így szinte minden nap lát,hallja a hangom stb,mégis felhív :roll: El ishatároztam h ha kérdezi vki akkor annyit mondok h minden ok,nem fáj semmi,és majd májusban szülünk 8) :lol:

annus11
 
 


Vanni: de jó téged ilyen jókedvűnek, sőt, euforikusnak olvasni! Biztos vagyok benne, hogy nagyon szép szülésed volt, ha ilyen jó hangulatod van most. És igen, várjuk a képeket nagyon!

Kép
Kép
tinu
 
 


Huncutka!
Akartam íni hogy üdv itt újra!!!Jó sokáig dolgozol,nem semmi!!De remélem utána sűrűbben látunk :wink: Na meg ha van időd akkor gyere!Örülök h minden rendben a babával! :wink:

annus11
 
 


Anita!
Dehogy csináltál bajt!!!Amúgy is azt mondtad h nincs görcs,keményedés stb csak ritkán!Állítom én többet keményedek mint te :lol: :lol: Mondjuk nekem már szabad,de holnaptól lehet h te is zöld utat kapsz mint Panndi! :wink: Ez az 1 nap nem számít szerintem ha picit többet voltál fenn!!! :wink:

annus11
 
 


Vanni,
jó olvasni Felőled, főleg, hogy ilyen jó a kedved, remélem, nekünk is hasonló lesz majd! Marciról meg amint lesz képed, várjuk sok szeretettel, meg persze a beszámolót :lol: :lol:

Hát azért azt hiszem, most már elég sokan vannak túl a 37. héten, sőt, hamarosan a 38.-on is, szóval asszem lassan jönnek a babák szép sorjában :) :)

Dóri,
Samu szemének jobbulást, remélem, már szépen javulgat Neki!

Esztó,
hogy sikerült a bográcsozás? Bizti jót főztél :)

Na megye ebédelek (lasagne a változatosság kedvéért)

emese1979
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: