Új privát üzeneted érkezett!

HAJRÁ ETTIKE!!!!!!!!!!!!!!

GONDOLOK RÁD!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KOCSKA???? MEG VAGY, VAGYIS 2:1 ???? :lol:

Kép

Kép
tasin

Jó reggelt!

Hát Ettike ma ébredéskor Te voltál az első gondolatom. Nagyon ügyes legyél, sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!! Meg mennek nagyon a drukkok. Remélem könnyen be tudják majd Alexet indítani.

Köszönöm a válaszokat a táskához,most már tisztább a kép a cuccokról.

Kocska engem is iszonyatosan elkeserített a múlt héten,amikor felpróbáltam a nyári gatyóimat és a combomig sem jöttek fel,nemhogy a seggemre :? :oops:
Véleményem szerint amit most költenél ruhára azt tedd el szülés után,mert Te már bármikor szülhetsz és utána nagyon jól fog jönni az a kényeztetés :) :) :)

Iszonyatosan lúdtalpas vagyok,nekem egy egy gyógypapucs kéne naon :?

dharma

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantás és egy csomó drukk ettikének! +++++++++++++++++++++++++++++

És persze mindenki másnak is aki tervez még mára valamit! :)

Majd csak este leszek megyünk "halakat kergetni a tópartra". Legyek legalább szép barna ha már várakozunk! :)

Puszi és drukk mindenkinek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

HAJRÁ ETTIKE!!!!!!!!!!!!!!!

Na én ma olyan vagyok mint a mosott szar!Tegnap este olyat rókáztam, hogy jött vissza az arcomba mert annyira erősen jött kifelé. :cry: :cry: Nem tom mitől lehetett de nagyon szar volt ilyen nagy hassal a wc-t ölelgetni.Éjjel is percre pontosan 1 óránként mentem pisilni és fájt a hasam is.
Jaj ma főzni is kéne ! :x Még azt sem tudom mi lesz az ebéd!Ja és egész este azon idegeskedtem, hogy nehogy meginduljon mert apa be volt rúgva mint az albánszamár.Na ja haverokkal pecázott. :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabka7926

Sms Ettikétől (8:25):

"Bekötötték az oxit, fájásom egy szál se...Alex nem nagyon akar kibújni....drukkoljatok, hogy sikerüljön simán. Ettike"

Gyerünk csajszi, hajrá Alex, menni fog!!!

Zsu
svs

Kép KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

SOK HÚSVÉTI BABÁT KÍVÁNOK!!! :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép
tasin

ettike hajrááááá nagyon drukkolok!!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Ettike!

Hajrá! Menni fog ez nektek!
Küldjük azért a sok pozitív energiát.

Kocska!

Pár napra ne vegyél új ruhát! Lehet, utána sem árt majd.
Nekem most szerencsém volt, mert jók rám a tavaly nyári ruháim, de Beni után vásárolni kellett rendesen.

Gabka!

Lehet, hogy ma nálatok is baba lesz?
A hasmenés és a hányás egyik előjel szokott lenni az okosok szerint. :wink:
Vendég

Kellemes húsvéti ünnepeket mindnekinek!

Kép
Vendég

Jó reggelt!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Tasin!
Iszonyú édesek ezek a húsvéti tojásfenekek. :)

Ettike!
Veled vagyunk, légy nagyon ügyes!!!

Gabka!
Jobban vagy már? Azért ma vigyázz a húsvéti menüvel, ne hogy megint hányjál!

Én most viszonylag sokáig aludtam, elhúztam egészen 8:45-ig. Hajnali 5-kor voltam utoljára WC-n, amikor a párom ment dolgozni.
A mai napot anyáméknál töltöm, már készül az ünnepi ebéd. Biztos lesz egy halom süti is. 8)

Én is átrendeztem egy kicsit a táskáimat. Tusfürdőt és nagy törölközőt például az első körben ki is hagytam a szülőszobás pakkból. :oops:

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Nagyon drukkolok Ettike!

Kép

Kép
k.andrea24

Sziasztok!

Kellemes Husvéti Ünnepeket Kivánok!

Mi még egyben vagyunk, semmi jel, hogy ki akarna bujni. Méhszáj zárt, fájás nuku.

Gratulálok a mostanában megszületett babákhoz!!!
encike 2

Lányok!

Nekem tudjátok mi fáj mostanában? A sarkam. Főleg a bal (arra az oldalamra biztosan csámpásabb vagyok), de a jobb is. Sőt, azt is észrevettem, hogy bőrkeményedésem is van már ott.

Ez már tuti a végkifejlete a pingvinjárásnak. :)

Nektek nincs ilyen?

Indulok a húsvéti ebédre, este még jelentkezem.

Ettike! Közben is hajrá!!!!!!!!!

Kép
gesztenye74

ETTIKE HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :lol: :lol:
Menni fog!!!!!
Veled vagyunk az ország minden tájáról!!!

Én Próbáltam kipihenni magam, de folyton mindenem elzsibbadt!
Az ember pecálni van, én meg átgurultam anyuékhoz,itt lesz a kajcsi.

Zsu Encike csemetéjét Petrának fogják hivni,beirhatod.

kocska

Áldott húsvétot mindenkinek!!!

Ettikéről nem tud senki mást? Remélem már nagyon fáj neki - ez gonoszul hangzik, igaziból reménykedtem, hogy már meg is van Alex...

gabka :( Remélem már jó azért... Nekem gyakran volt ilyen ez alatt a 9 hónap alatt, gondolom ez nem vigasztal...

kikocska

sms Ettike:

"Fájások lettek, de nem tágulok...fél 1-ig, ha nem változik, csaszi......."

Zsu
svs

Sziasztok!

Már jól vagyok csak hulla, most végeztem a konyhában a mosogatással.Holnap mi is megyünk inkább enni apósékhoz mert nincs kedvem főzni meg mosogatni!!
Délután megyek ki húgaimhoz , úgyhogy én meg ott lazulok!!

Ettike már a műtőben lehet vajon? :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Először is gratulálok Ildinek, Tüneménynek, Kisvirágnak!
Ettike! remélem sikerül a csaszit megúszni!
Gesztenye!nekem Szuromi a dokim és én nem fogadtam szülésznőt, azt mondták nagyon rendesek anélkül is. Remélem nem csalódok.
Nekem a sarkam nem fáj csak a hasam teteje, de az nagyon és a legújabb,hogy már nekem is eltűnt a bokám pedig eddig csak a kezem volt nagyon vizes.Már nem tart sokáig
:)

Mindenkinek kellemes húsvétot, és sok finom sonkát!

Kép
Kép
gaba_30

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

Kép

Kép

Kép
gabka7926

JUHHÉÉÉÉÉ!Csak kibújnak azok a babák!!!!Gratulálok Ildinek,Tüneménynek,Kisvirágnak!
Meg szerintem lassan Ettikének is lehet....

No meg jó kis húsvétot mindenkinek!

Nálunk a helyzet ugy áll,hogy elromlott a gyerekem :( és elfelejtettek hozzá szerelési útmutatót adni... :lol: Éjjel két óránként fent volt Boróka,szegénykém csak benyalta Botitól a náthát,szörcsögött az orra rendesen,gondolom azért is kelt sürün,mert sem enni nem tudott rendesen,sem aludni :( alig vártam,hogy a fiúk felébredjenek és bemutassuk a kicsilánynak is az orrszivót :? meglepöen jól viselte...
Aztán ma délelött a pocak is fájdogált,fél óra alvás után sirva ébredt,aztán három perc popsirázás után két olyat büfizett,hogy bármely férfiembernek dicséretére vált volna :lol: Ebben hasonlit a bátyjára,kaja után hiába rázom,paskolom,hasaltatom:semmi,max bealvás aztán fél óra után jön ki aminek ki kell jönnie...

Pocakosok kitartás!!!!!Élvezzétek ki amig odabenn rugdos,nekem néha hiányzik... :oops: Bár az is jó érzés volt,mikor elsö nap itthon ugy pattantam ki tusolás után a kádból,hogy nem kellett hozzám emelöszerkezet :lol:

Elnéztem a képeket,hát ugy gondolom nagyon szép babák érkeztek eddig a topikba :lol: :lol: 8) 8)

Kikocska,téged meg csodállak az energiádért....!!!!Én még kényeztetem magam kicsit,anyósom föz ránk,bár tegnap miután feljött egy tál zöldbablevessel,és töltött káposztával,ugy döntöttem,keddtöl újra konyhatündér leszek!Bár mentségére legyen mondva,ö anno nem nagyon tudott szoptatni,meg szerintem bele sem gondolt...meg igazából csak hálás lehetek neki,hiszen ez is segitség!és az is vagyok ám!!!

Hú,még szerettem volna irni csomó mindent,de szokásom szerint nem jut eszembe... :oops: megyek is aludni,fiúk anyukáméknál vidéken :( Boróka alszik :D
Du még benézek,hátha a nyuszi meghozta már Alexet!

Kép
Kép
gizu

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telik az ünnep!

Gizu, azért abból a töltött káposztából a tölteléket talán ki lehet lopni :D Fú, lehet, hogy még gyorsan csinálni kéne amíg egy darabban vagyok? Nyami.

Ettike már biztosan akcióban van, vagy tágult, vagy már kezében Alex, elég sok idő eltelt fél 1 óta.

Az én vizesedésemnek legalább fele eltűnt, amióta szedetik velem a vérnyomi-gyógyszert. Csak az ujjaim ducik, meg a cipőket kell kilazítani.Egy dolog zsibbad, a bal kezem gyűrűsujja, na erre kérek magyarázatot! :D

Sonka kész, tojások megfőttek, még kalácsot kéne csinálni, fonottat, kakaósat. Erőt veszek magamon és nekilátok.

icamica

Nagyon húsvét van!Most ébredtem,Boróka még alszik :D :D :D :D :D :D (talán kezd megszerelödni :D :D :lol: :lol: )itt meg sehol semmi...
Azt hittem lesz már vmi hir Ettikéékröl...

Ica,bizony most gyorsan egyél még ilyen dolgokat,mert aztán sokáig böjt van...Botondnál anno kipróbáltam,a tölteléklopást,meg is lett az eredménye...Bár Bobónál sose lehetett(lehet) tudni éppen miért nem alszik...mindenesetre még a múlt héten énis megittam egy kis Colát(nálam terhességi tünet a kivánása... :oops: ),meg csináltam rakott karfiolt...

Na talán késöbb már babahirre jövök...

Kép
Kép
gizu

ettikéről valami??!?! remélem nem kell csaszi...

Kép

bogyó_beo

Most jött az sms:

"Enyhe fenékbebillentés hatására úgy határoztam, elhagyom amúgy is egyre szűkebb otthonom, így ma 14:15kor, 3620g-al és 51cm-el megérkeztem a nagyvilágba. Alex"

Gratula és sok boldogságot!!!!!! :) :) :)

Nem tudom, h csaszi lett-e :roll: , majd megkérdezem.
Este visszaolvasok és jövök majd!

Zsu
svs

éLJENÉLJNE ÉLJEN!!! Végre megérkezett Alex!!! SOk sok boldogságot szülőknek és a kislegénynek is!!!!

már kétpercenként frissítettem, hogy van-e hír :) nagyon izgultam, gyanús időpont a császárhoz, de remélem tévedek...

kikocska

nagyon örülök, végre együtt lehetnek, ennyi noszogatás után! :) sok boldogságot!!

Kép

bogyó_beo

ETTIKÉNEK ÉS ALEXNAK NAGY GRATULA!!!
Kép VÉGRE!!!

Kép

Kép
tasin

Én is folyamatosan frissítgettem,h van-e már vmi és vééégre!!! :D :D :D
Ettike gratulálok! Végre Alex is megérkezett!
Remélem nem császár lett...

dharma

Ettike! Végre :D :D :D :D :D

icamica

Ettike!!! Gratulálok nektek!!!!!!!!!!!!!

Kocska. Egy kicsikét egyoldalúan táplálkozom most, szedem mellette a vasat és elevitet. (sonka, felvágott, kenyér+kenyér+zsemle+kifli, tojás, sajt, levesek, krumpli, hús, hát kb ennyi) és víz kb 3-4 liter naponta. Szoptatós teát nem iszok, mert szerencsére nélküle is van elég, nehogy begyulladjon.

Én a szülőszobán amit használtam: hálóing, ZOKNI (meleg), eldobható bugyi a végére, óriás betéttel (nálunk betétet kell használni), tusfürdő (én közben tusoltam), törölköző, nem fehér!!!!!!!!!!! wc papír+ nedves törlőkendő, a párom a homlokomat törölgette vele. , szőlőcukor, víz (csak egy-egy kortyot engedett a szülésznő!), párodnak kaja (mi croassont vittünk, és én szülés után babázás közben már meg is ettem egyet!!, homeos golyócska,
Én vittem mellszívót, mert volt a babus a kékfény alatt is, és akkor szívogattam neki. (ja, és fertőtlenítőt is. Szerencsére egyágyasban voltam, nem volt gond)
Ennyi jut az eszembe.

Kép

Kép
eda7

ETTIKE GRATULÁLOK! ALEX ÜDVÖZLÜNK VÉGRE A KINTI VILÁGBAN!

Látom még most sem volt egyszerű menet Ettikének! Remélem azért rendben van... és nem kellett a császár!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Ja, talán sikerül feltenni, de nem, sajnos nagy a kép. Nem tudom lekicsinyíteni, csak így, pdf-ben feltenni... :oops:

1239554924.7401.pdf 1239554947.8748.pdf

Kép

Kép
eda7

Érdekességképpen, ez kb a 36. héten készült. Ilyen pici volt a hasam, kb 7 kg-ot híztam. Féltem is, hogy pici lesz Pepe. Szülés előtti napon az UH-os doki azt mondta, hogy kb 2600-3000 közötti lesz, és közben 3100gr 56 cm lett!!!

1239555284.2989.pdf

Kép

Kép
eda7

Még egy kép, ami a kedvencem, sikerült egy mosolyt is elcsípni!!!
1239556220.7552.pdf
Első babások, akik még egyben vagytok!!! Meglátjátok, akár fiatok, akár lányatok lesz, szerelem lesz első látásra, és ez teljesen komoly!!!!!!!!!!!!!!!!! (férjem egyik barátja, amikor még Marci született, akkor azt hitte, hogy a férjem buzi lett, hogy szerelmes a fiába, de amikor neki is megszületett a fia, akkor bevallotta a páromnak, hogy most már érzi, amit akkor Ő érzett!!! És ez tart, és tart és tart!!!)

Kép

Kép
eda7

URISTEN DEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!JUHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJ!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ÉLJEN ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bárhogy is bujt ki,de kint van az a lényeg!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Atyaságoség, most már tényleg én következek.Na de majd holnap, nem akartam Ettikét beelőzni,hisz őt ismerem az elsők közül innen :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Holnap jön a mi napunk!!!!
Ma megtudtam NST-n, hogy az én kis keményedéseimet kimutatja a gép, mint fájás, tehát akkor ebből kifolyólag, nekem is vannak tán joslófájásaim... :oops: :roll: :roll: :roll:

kocska

Kocska!!! Most már tényleg neked kell következned!!!!
Nagyon szorítok neked, hogy végre Te is a kezedben tarthasd végre Olivért!!! És egymás szemébe nézhessetek!!! :lol: :lol: :lol:
Igazán sokat vártál rá te is!!!!
Ettike már biztos Alexezik!!!! Szép súllyal született!!! Reméljük nem császározták! Olyan fura nekem, hogy Ettikét a dokija miért akarta ilyen hamar (13 óra) megcsászározni? Mások tovább vártak, nem? :shock:

Kép

Kép
eda7

Anyóséknál voltunk szinte egész nap, tisztára kifáradtam a nagy gyerekzsivajban!
Azt hiszem el is teszem magam holnapra, kell az erő a locsolókhoz….. :lol:

Még Ettikéről: császár lett végül, mert egyátalán nem tágult.
Azt írta még, h ügyesen szopizik Alex és szép szőke haja van!

Annyi sms-t kaptam a napokban babahírrel, h most már nagyon irigy vagyok! :oops: Szeretnék én is írni mostmár!!!
De azért csak üzengessetek nyugodtan..olyan izgi!!!!! :)

Kikocska, nehogy már búsulj a kalács miatt, az sem kis teljesítmény, h egyátalán nekiugrottál!
És még vacsi is volt!!! :shock: :) Le a kalappal! A kertben ücsörgés tényleg jól hangzik!

Dharma, libagatya? :lol: Remélem nem bántódsz meg, de sztem találó!
Nekem van egy kismama halásznacim, nagyon jó, csak sajna fehér és így nehezen viseli a homokozást….. :roll:
Nekem kellett a Tena betét és bugyi rögtön szülés után.

Gesztenye, én tettem be nagyobb törcsit, ha esetleg használnám a kádat!

Kocska, most már tűnés szülni!!
Holnap már csak sms-ben szeretnék rólatok hallani!!!!! :!:

Jaj, míg el nem felejtem: a babák édesek, gyönyörűek!!!!!

Új táblit majd csak holnap teszek már! :oops:
Jó éjt!

Zsu
svs

Sziasztok

Ettike Gratulálok nektek. Remélem jól vagytok.

Remélem mindenki jól van?! Mi jól vagyunk Sára már 4 kg (2 hetes volt tegnap, 3590gr jöttünk haza ) Remélem ez így jó. Most szoptattam meg 130 at evett szóval imád enni evvel nincsen baj, tejem is van, igy köszönöm a pozítiv energiákat. nem mindig de szoktam a biztonság kedvéért inne teát tejszaporító de olyan hasmenésem van tőle, ez normális? Nem merem minden nap inni, vagy váltsak ( Mecsek az a márkája).
Ma elakartunk menni a margitszigetre el is indultunk a kutyákkal is, elkezdtünk sétálni, de Sára ugy üvöltött hát nem hagyta abba, vissza fordultunk a kocsihoz, beültünk és abba is hagyta. Haza értünk evett ismét, pedig 12:30 evett és kb15:00értünk haza és aludt 16:00-19:00.-ig.
Remélem sokáig lesz tejem, bár ugy csinálom,mint ahogy Kocska rakodt ide fel egyszer egy levelet, hogy hogyan kell szoptatni. Nem tudom hogy érdemes miután evett fejni a cicit ami benne maradt vagy nem. Mondjuk én most nem fejemle mert Sára mind meg eszi, de lehet hogy nem. az elején fejtem de most már nem azt hiszem be állt a kereslet kinálat. Egyik etetésnél az egyik cicimből eszik ha esetleg nem elég adok a másikból, de most is az egyikből evett és 130at evett. A másikból pedig a következő etetésnél. Szerintetek igy jó? Vagy mind kettőből adjak és utána pedig fejtsem le?! De azt mondják hogy a vége a táplálob-zsirosabb.
Igazából félek hogy elfogy a tejcsim, pedig annyira jó érzés hogy így etethetem és annyira közeli az egész.

Nagy bajban vagyok az öltöztetéssel, nem tudom mit lehet ráadni ilyen időben, ha rövid ujjut adok rá akkor lehet hogy fázik, vagy ha hosszu ujju akkor meg melege van. Segítsetek légyszi.
Ma is a margitszogetre mikor mentünk akkor egy bodi volt rajta ujjatlan és rajta pedig egy rugdalozó ami rövid ujju és és térdig ért, volt rajta sapi, meg zokni, és természetesen bev volt takarva, plusz még a babakocsi mozeskosarának takarója, és az egyik lány aki megnézte Sárát megkérdezte, hogy így nem fázik rövid ujjuban?! Anyukám azt mondta, hogy az a lényeg hogy a feje legyen takarva, meg a mellkasa, háta.
Nagyon nehéz.

Tegnap előszőr külön aludt a szobájában, ne tudjátok meg milyen car volt, páromat kérdeztem szerinted nem fél egyedül a szobájában sötétben? Nagyon rossz nem érezni, mostanában azt mondom, hogy inkább bujna vissza a hasamba, pláne hogy 2x beriasztott a légzésfigyelő, rohantunk fel de hála istennek semmi nem volt..

Már el van kéyneztetve csak a mellkasomon akar elaludni, ahogy le rakom fel kell.
Szóval jó lesz...
Megyek mert fel is kelt nem alszik még, pedig az előbb már elaltattam.
Puszi mindenkinek!!!!

Kép
lili&ana

Gratulálok Ettikének!Sok boldogságot Alexhoz!

Kép

Kép
k.andrea24

Bocsi,hogy így ismeretlenül írok,de Ettikének szeretnék gratulálni! :wink:

Kép

Jó egészséget,sok tejcit nektek,pihenges sokat! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Zsu! Meglátod, a Ti időtök is eljön majd!!!! Addig is pihizz sokat!!!
Lili! Én is úgy etetek, ahogy te, egyik etetés egyik cici, utána a másik. Ma éjjel valahogy 2-szer ugyanazt kapta (mellettem feküdt, és nem tettem át a másik oldalra. Én erre szoktam rá, hogy éjjel már utána ott marad mellettem, annyira jó érzés. Tudom, tudom, lassan leszoktatom magam róla!), és reggel mivel sokáig aludt, le kellett fejnem a másikat, szóval kicsit felborult a dolog, lehet ezért, most kicsit mintha kevesebb tejcsi lenne. (bár lehet, hogy hülyeség).
A legelején még minden szoptatás után lefejtem, és kb 5 adag van is a hűtőbe fagyasztva, de utána rászoktam, hogy csak etetem. És mindig szépen volt. Úgyhogy én is maradok a jól beváltnál, ahogy te, nem fogom fejni!!!
Pepe is szépen szopikázik, éjjel sosem mérem, van, hogy kb 5 perc, és már alszik, de van, amikor fél órán keresztül is eszik (gondolom akkor éhes)
Napközben, ha 2 etetés között ébren van, akkor nem bír ki 3 órát, akkor 2 - 2.5 óránként eszik, és van, amikor 80-at, de volt, amikor 120-at evett. (sokszor nem mérem, még napközben sem, mert érzem, hogy most jól kiszippantotta, és elaludt, nem zaklatom. Akkor lehet, hogy még többet is eszik!)
Ő is szépen fejlődik, 2860-al jöttünk haza, és most amikor 3 hetes volt, akkor 3520-at mértünk.
Öltözködés: Én is bajban vagyok. Nálunk könnyebb a helyzet, mert Pepe inkább fázós, még eddig egyszer sem izzadt meg. Szopizás közben sem, pedig a szobában néha 24 fok is van (nem fűtünk!!!)
Én rövid gatyában, ő pedig rövid újjú bady, és hosszú újjú tipegőben van itthon általában. (ahogy fent a képen)
Amikor kimegyünk, akkor erre vagy egy kis pulcsi (kabátka) vagy inkább semmi, és két kis pléd, plusz a kocsi takarókája. Ja, és sapka. Ő így nem izzad, nem fázik, jól érzi magát.

Ettikénél akkor a nem tágulás miatt kellett a császár. Szegényke. Patrikot rendesen szülte, ugye? Akkor tágult? De érdekes.
De az a lényeg, hogy most már nagyon boldog, és babázik!!!

Kép

Kép
eda7

Ettike!

Gratulálok Alex babához!
Az a lényeg, hogy végre a kezedben tarthatod.
Vendég

Kis családom még alszik, én viszont már nem bírok feküdni :? , úgyhogy feldobom gyorsan a táblit!
Ja, igen, ha jól számolom pont a babák felénél járunk (bár Padri eltűnt, és Kutyafüle sem jár erre)!!!!!

Kép

Zsu
svs

Jó reggelt!

Még nálam se semmi...szerintem én leszek az a "szerencsés"akinek a nyákdugója szülés előtt 2 héttel ment el...
Kíváncsi leszek a doki szerdán mit mond...hátha megint olyan jól megturkál, hogy ott kell maradni. :lol:
Mindenesetre jóslófájásaim vannak rendesen, de ennyi...csak attól félek, hogy nehogy olyan szépen lassan kitáguljak tőlük, hogy majd ne érjek be...tőlünk azért Pest 60 km, plusz még a kórház Pesten belül....1,5 óra átlagos forgalomban... :shock:

Kocska, Gesztenye, Encike Ti jöttök!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rajta..... :lol:

Na megyek csinálok Húsvéti sonkás szendvicset..
Mi mindig el szoktunk menni itthonról Húsvétkor, utálom ezt a banzájt...
Tojásokat mindig festünk és díszítem a lakást, de köszi szépen a locsolókból nem kérek, hagyomány ide-oda :shock:
Így délelőtt vakond üzemmódban fogunk közlekedni a lakásban.. :oops:
És ha csöngetnek majd kiszólók mint Malacka a Micimackóból:
- Nincs itthon senki.... :wink: :wink:

Kép

Kép
tasin

Jó reggelt!
Zsu én sem alszom csak nyüglődöm... kijöttem 1 órája hogy legalább szegény párom aludjon egy kicsit! Ahogy én forgok kelek úgy ő sem alszik szegén! :(

Jajj Liliana Eda olyan jó hogy ott vannak veletek a kis drágák!
Mire nekünk ilyen problémáink lesznek már ki lesztek okosítva és én meg majd kérdezhetek bátran!
Liliana majd te is dobj fel kérlek sáráról friss képet! gyönyörködhessünk benne is! :)

Máááár én is nagyon várom!

Remélem Kocska a nyuszi hozza Olivért! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Jó reggelt!

Egy kis vidámító: http://velvet.hu/sztori/cerra090412/
továbbjutott :)

icamica

icamica: na ez sem százas egy nő az biztos! :shock: :shock:
Ez nem vidámító inkább sokkoló! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Icamica!

jót nevettem én is.... :lol:

Alvás...én se alszom semmit mostanában.... :cry:
óránként járok pisilni...és állandóan hányingerem van... :cry:

Igen kérünk képeket!!!!
Legalább a Ti kis babáitokban gyönyörködhessünk!!!

Eda!
Nagyon cuki az a mosoly!!! :lol:
tök jó neked, hogy alig híztál....rajtam 13 kg van...meg azért előtte is volt egy pár kg.....
:cry:
De nem baj, ez a nyár ilyen lesz, de majd szilveszterre hátha lemegy...ha nem akkor majd jövő nyárra.... :wink:

Kép

Kép
tasin

Kellemes húsvétot mindenkinek!

Gratulálok Tüneménynek és Ettikének a babákhoz! :)

Mi még egyben vagyunk, sőt sajnos semmi jele egyenlőre, hogy szülni mennénk. Én mostanában egész jól alszom (lekopogom), semmi jóslófájás, hányinger, ilyesmi. Ma vagyunk Apával 3 évesek, így szép ajándék lenne, ha ma születne Zorka baba. :)

Én is attól tartok, hogy majd nem tudom, hogyan öltöztessem be a babát, hogy ne fázzon, és ne is legyen melege. De majd belejövök. :)

Kép

Kép
kisszilva

Sok bóóóódog nyulat mindenkinek!!!

Mi is bezárkózunk itthon,mondtam a szomszédnak is,h nem vagyunk itthon :) Pihenni szeretnénk mi is egy kicsit nem locsolókat várni. Másik,h még tojás sincs itthon :?

Zsu dehogy haragszom,ez a divat :D :D :D :D Én meg nem a divatot követve,de ebbe férek el kényelmesen,úgyhogy örültem,h van :D

Én is irigykedem a babásokra. Ebben a csudaszép időben már mehetnek is ki a lurkókkal :)
Nekem meg még mindig nincsenek jóslóim sem,Anyum szerint túl fogom hordani,amit nagyon nem szeretnék,mert már így is fáj mindenem meg minden bajom van,alig várom már,nemhogy még ráhúzzak :cry: De majd a kicsilány eldönti mit szeretne,Dani is meg én is már beszéltünk vele,h jöjjön ki,reméljük meghallgattatott :D

dharma

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?