Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsó, Dóri, Zafi, Tünde!

Azt nem javaslom, hogy holnap talizzunk, mert hátha valaki éppen ma nem nyitja meg a topikot, de hétfőn most már igazán.
Arra gondoltam, hogy metróval is mehetnék, és a Lehel térnél szállnék le. Utaztatok már metróval, el lehet férni babakocsival (nem tudom, napközben milyen tömeg van)?
Vagy ha kocsival mennék, akkor van elég parkolóhely?
Egyébként én mindenképp babakocsival mennék. Ti?
Adél még 3 óránként eszik, szerintetek ott is meg lehet etetni biztonságosan?
Kismamik: persze hogy szurkolunk nektek. Atocha neked már csak két hónap van hátra, és látod a babát. Nagyon figyelek, hogy milyen a harmadik babót várni, remélem, nekem is lesz ilyen élményem is (Anikó, Beszti írjatok ti is!)
V.
kóci
 
 


Kedves Anyukák!
Nagyon szeretném, ha a MÁV-ban hozhatnám világra gyermekünket. Párom nem egyezik bele abba, hogy fizessek az orvosnak, ezért SZTK-s rendelésre kell járnom, illetve abba beleegyezett, hogy a 7-8. hónapban választhatok magamnak orvost, sőt majd szülésznőt is. Mit gondoltok, menni fog ez így, vagy nagyon lenéznek majd és nem kapok megfelelő ellátást? Válaszaitokat köszönöm. Peniél
peniél
 
 


Veronika, Dóri, Zafi, Tünde,
nekünk jó a hétfő.
Veronika, szerintem a metró is és a parkolás is működik, bár parkolni ott tényleg nem könnyű, de nem lehetetlen. Mi is babakocsival mennénk, szerintem etetni is lehet ott. Abigél is 3-4 óránként eszik.

Peniél,
nem hiszem, hogy lenéznének, de vannak orvosok (pl. Koós-Hutás, Harsányi) akiknek csak magánrendelésük van. Szóval, azokkal meg sem ismerkedsz, ha SZTK-ba jársz. Ha ilyen igényeitek vannak, nem a Máv a legjobb választás, mert az már egy kicsit hasonlatos egy magánkórházhoz - legalábbis a költségek szempontjából.
Zsuzsó
zsuzso
 
 

 
 

Atocha!
Én is nagyon szenvedek a visszereimmel,és nem a kilóktól van,mert már akkor is volt,amikor -2 kilónál jártam.Most 1 kiló pluszom van.A doki azt mondta,hogy a baba nyomhat valamit,és hiába kenegetem ,attól még maga az ok nem fog megszűnni,ezért nem fog igazán használni.Estére már nekem is elviselhetetlen.A lányomnál volt,de nem ilyen brutális,és utána szépen elmúlt.Most nem is merek reménykedni.Már előre félek a melegtől,mert egész a bokámnál is van,ezért még rövidgatyát sem tudok felvenni.Kép

Vera:A harmadik babát várni ugyanolyan csoda,mint az elsőt /legalábbis nekem/,de én most félek a legjobban.Minden kis szaron úgy tudok izgulni.Biztosan hozzájárul az is,hogy tavaly volt egy vetélésem,most pedig az AFP-m lett magas.Ugyan mindig nyugtatgatnak,de én már csak akkor leszek igazán nyugodt,ha a kezemben tartom épen,egészségesen.

Peniél:Az én dokim nem kér pénzt,annyit adsz,amennyit akarsz/magánrendelésen/,és a 12.heti Uh után most megyek hozzá legközelebb a 27.héten.Szerintem ennyit ki lehet bírni./Mi sem vagyunk pénzesek./
Te most hol tartasz?

Anikó
vakili
 
 


Atocha!

Nem terhesen is ki tudtak fárasztani, nagyon örülök, amikor végre a párom hazaérKép. Nem úgy, mint ma, mert most 4 napig (még 3) külföldön van...
Magát a babásságot nagyon élvezem, nagyon jó, hogy megint lakik bent valaki.
Érdekes, hogy nekem az idő halad sokkal gyorsabban. Már a felénél járok, pedig úgy érzem, hogy még csak most tudtam meg, hogy babás vagyok. Igyekszem a picire is figyelni, de hát azért nem megy olyan sokszor, mint a legnagyobbnál. Ráadásul vigyáznom is kell, mert a 2 évesem előszeretettel ugrál a hasamon, meg óvatlan is (pl. rugdalózik, de nem érdeklni, hova). És persze nem nagyon érti, hogy nem szabad és miért nem.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


sziasztok, zafi, zsuzso, veronika, tunde,
nekunk is jo a hetfo, mi itt lakunk a szent istvan parktol 2 percre. a parknal altalaban lehet parkolni, amiota fizetos ovezet, kevesebb az auto. de en anno metroztam is babakocsival, delelott nem problema, maximum az, hogy itt a lehel ternel nincs mozgolepcso, tehat eleg sokat kell cipelni a kocsit:-(.
a parkban, ha jo az ido, lehet kellemesen szoptatni, de hozzam is feljohetunk, ha gondoljatok, kozos szopira (ha az idok egyeznek)
nekunk a delelott lenne jobb, mert misu oviban van, 3 utan megyunk erte.
irjatok, hogy kinek mi lenne a jo!
szep napot
a pocakosainkanak kellemes "has-novesztest":-)
d
idras
 
 


Sziasztok!

Nekünk is jó lett volna a hétfő, de 9-re jön a redőnyösKép Délnél előbb nem tudnék odaérni.
Nem kívánom, hogy hozzám igazítsátok, meg nekem még amúgyis dilemmáim vannak a nagyot illetően. Én 4-es villamossal mennék a budai skálától, az kb. fél óra+egy kis séta. Félek, hogy Réka ilyen sokat nem bír ki fegyelmezetten. Bár lehet, hogy csak neki kellene vágnom.
Na mindegy, mivel a hétfő úgysem jó. Ha esetleg átkerülne másik napra, akkor ígérem, összeszedem minden bátorságom és nekivágok!Kép
Dóri, mennyi ott a parkolási díj? Lehet, hogy inkább autóval mennék így elsőre.

Zafi
zafi
 
 


Sziasztok!

Veronika!
Köszönöm hogy felvettél a táblázatba. Sajnos Adél nem nagyon látszik a képen, nem tudsz nagyobbat feltenni.
Nekem sokszor van lelkiismeretfurdalásom hogy keveset "foglalkozok" a babával, leginkább csak este. Napközben ritkán gondolok rá inkább csak arra hogy a nagy hasamtól nem bírom utolérni a motorozó kisebbik fiamat vagy hogy fáj a lábam. Az viszont biztos hogy azzal nem lehet betelni és megunni még harmadszorra is amikor mozog. Még akkor sem ha éjszaka felébreszt a mozgásával. Én nem félek most sem, biztos vagyok benne hogy egészséges lesz. Inkább kiváncsi vagyok hogy milyen lesz a két nagyobbik fiú nagyon hasonlított egymásra.

Anikó!
Sajnálom a visszereidet. Nekem a Naturland körömvirág kréme használ csak, reggel és este szoktam bekenni a lábamat. Ha napközben is fáj akkor egyszer akkor is bekenem. De én is csak csadorban tudok közlekedni a ronda visszerek miatt. Sebaj, nemsokára vége! Igaz, előtte még vár ránk egy költözés, de az is inkább örömmel tölt el mintsem félelemmel.

Beszti!
Ezek szerint lányod lesz? Érdekes lenne mindenesetre a két fiú után. Hát nekem ez már semmiképpen sem fog összejönni. Az én kisebbik fiam is mindig rajtam lógna ami persze nagyon édes dolog de a hasamat is féltem. Ráadásul csak tőleg fogadja el az ételt, italt, öltöztetni is csak nekem lehet, sőt éjszaka még mindig felébred és ilyenkor az apja sem elég jó neki (egyébként imádja), csak azt bömböli hogy a "mamámat akarom".

Bocsánat hogy ismét hosszú voltam. Mindenkinek szép hétvégét.
Atocha
atocha
 
 


Sziasztok!

Délelőtt nem sok időm volt, ezért most még válaszolok egy kicsit.

Peniél, neked szerettem volna írni, hogy vannak (fiatal) orvosok, akiknek még nincs magánrendelésük, de megteheted, hogy csak egyhez jársz végig abban az időben, amikor ő rendel, vagy pedig mindig megbeszélitek, hogy mikor tud fogadni. Ilyenkor nem kell fizetni, mivel munkaidejében a kórház eszközeivel dolgozik. Az már egy másik kérdés, hogy a kismamák többsége ilyenkor is ad, de nem előre megalkudott fix összeget. És ha nem adsz, akkor sincs semmi. Ismerek olyat, aki csak a szülés után adott pénzt a dokinak és ettől még nagyonis odafigyelt rá és mindent megadott, amit ilyenkor lehet. Szerintem ha a MÁV-ot választod, ez megoldás lehet nektek.
Ha gondolod, magánban mondok egy-két nevet.

Zafi
zafi
 
 


sziasztok!
hat nem nagyon jartatok erre, meg meglatjuk a hetveget. (bar ma megint ez az ido..., nem tudom a het elejere mit mondanak?!)
zafi, ha jol tudom 120ft/h itt a parkolas.
tettem fel uj kepet, ami pont ott keszult, mint az elozo, csak 3 het eltelt, szerintem latszik a valtozas:-)
irjatok
d
idras
 
 


Lányok,
ezer bocs, tök hülye vagyok, mi 26-ára kaptunk Abigélnek időpontot a Mávban Kép
Lehet, hogy az idő is rossz lesz (most az)... Esetleg elnapolhatjuk?
Anikó,
nekem is lettek visszereim mind a két terhességem alatt. Az elsőnél csak a 8. hónapban, a másodiknál még az AFP előtt (akkor plusz 1 kilónál tartottam). A szülés után majdnem nyomtalanul eltűntek. Az érszorító harisnya, illetve fáslizás nagyon bejött, de nekem szerencsém volt, mert a vége télre esett.
Bocs rohannom kell.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Atocha!
Én Doxivenil gélt használok,de így is nagyon csúnya.Nem tudom,hogy milyen lenne,ha nem kenegetném,lehet,hogy akkor még csúnyább?Inkább kenem és legalább úgy érzem,hogy megtettem mindent,amit tudtam.Csador.Kép
Költözésért nrm irigyellek,nekem már nem lenne hozzá erőm.Bár a végeredmény biztos jó lesz.Kép

Zsuzsó!
Én is reménykedem,hogy visszamegy a szülés után,mert az előző után nagyjából elmúlt,de ennek a mostaninak kb. 1/10-de volt akkor.
A harisnya nekem nem jött be sajnos,mert a bokámnál tovább nem jött fel.A fáslit meg még az ágyban kéne felrakni,de én reggel is szoktam zuhanyozni,így ez sem megy.Megpróbálom inkább napközben többször pihentetni.

Anikó
vakili
 
 


Atocha, Anikó, azt próbáltátok már, hogy hanytt fekszetek a fallal szemben, jó közel, a lábatokat pedig kinyújtva nekitámasztjátok a falnak, a feneketekkkel meg olyan közel húzódtok a falhoz, amennyire tudtok, és így pihenni?
Vera
kóci
 
 


Vera!
Még nem ,de kipróbálom,ha lesz egy kis időm.Kép
Egyébként akkor is jobb,ha csak simán lefekszem,és felrakom a lábam..
Anikó
vakili
 
 


sziasztok mindenki!

dóri,vera,zsuzso,zafi...
sajna nem jártam erre, de nem is tudnék menni a héten, mert málna tüszősmandulagyuszit kapott. szegénykém eléggé oda van és igy nem szivesen biznám senkire hosszabb időre. szóval a hét kilőve részemről Kép
panka csodálatosan változik, növekszik. annyira kis édes nyugodt baba. már sokat van ébren, de elnézelődik a kiságyban, mosolyog sokat, egyszóval tündéri Kép tejjel jól álltok? én még csak szoptatok, hát nem éppen svájcióra pontosággal Kép, de többnyire 3óránként. úgy tűnik egyelőre van elég tejem, mert nincs reklamáció és szépen ki van gömölyödve.

dóri: őrületesen sokat változott hédi! már tök más... Kép
vera: sajna alig látni a kis képet, inkább őrült nagyban tedd fel Kép (de az őrült nagy és a pirinyó közt nincs egy köztes konvertálási lehetőség? Kép )

tünde
panka1971
 
 


sziasztok,
tünde: jobbulast malnanak! orulok, hogy luka (sic!) ilyen jol van, nyugodt es csak szopizik. kerek uj kepet rola/roluk.
mindenki: akkor legyen a jovo het! nekunk mindegy, hogy melyik nap (kedden jon a vedoneni, tehat az nem igazan jo)
hedirol annyit, hogy szombat ota este 9-tol reggel 7-ig alszik egyben! napkozben is nagyon edes, nyugodt, nezelodos es a mult heten meg is fordult a hasarol a hatara tobbszor is. edesen gugyog es mososlyog is. misu kedves gyotreset is hosiesen allja! nalatok hogy megy a nagyoknak a tesverkedes?
irjatok
szep napot
d
idras
 
 


Sziasztok!

Tali ügyben döntsetek, nekem szinte minden jó, csak kérdés, hogy el merek-e indulni a kettővel. Többiek nem is hozzátok a nagyot? Én csak szerdán tudom másra bízni (apjára), úgyhogy én vinném.

Dóri, ne is kérdezd a testvérkedést! Rékán most jött ki a féltékenység!Kép Minden rosszasságot elkövet, csakhogy vele foglalkozzak, még ha ez a foglalkozás éppen büntetést jelent! Pedig játszom vele ugyanúgy, mint előtte, Petike jó gyerek, el van magában is, nem kell folyamatosan foglalkozni vele, tehát van időm Rékára is, de úgy tűnik, neki ez most nem elég!
Milyen ügyes Hédi, hogy már forog!Kép
Alvás nálunk is hasonló, Peti 10-11-től alszik 7-8-ig. Nappal is viszonylag sokat alszik, két szopi között 1-1,5 órát.

Tünde, Málnának jobbulást! Rékának is volt tüszős-gyuszija, szerencsére jól viselte, 3-4nap alatt túl voltunk rajta.
Evés ügyben hozzán se lehet órát igazítani, de azért kb. tartjuk a 3 órát. szerintem jól állok tejjel, mert Petike nagyon szépen hízik, 7080g és 63cmKép

Teszek fel már egy frissebb képet a profilba.

Zafi
zafi
 
 


Sziasztok anyukák!

Légyszi SOS-ben válaszoljatok nekem,mert holnap megyek szirupot inni.Kép
Vihetek hideg vizet,vagy ők keverik be nekem a nedűt?Mennyi vízben kell elkeverni?Bent kell meginni előttük?
Bocsi a hülye kérdésekért,de nagyon félek,hogy rosszul leszek.Kép

Előre is köszönöm:Anikó
vakili
 
 


Vakili
Ha úgy könnyebben megiszod, akkor vigyél citromot, ill. citromlét, azt általában engedik, hogy bele rakjad...
Asszem hivatalosan 2 dl vízbe rakják az adag cukrot...
Gondolj arra, hogy limonádét iszol Kép
R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi
 
 


Zafi
Jó, hogy írod, hogy Rékán is kijött... CSengétől néha megőrülök KépKépKépKépKép ... hiába van őrületes lelkiismeretfurdalásom, nem tudok nem kiabálni vele... Ő meg magasról tojik persze az egészre... Néha már úgy érzem, hogy csődöt mondtam, mint anya... 2 gyerekkel legalábbis... Bár már szerintem Csengével sem bírnék...
Levihez nem lehet órát igazítani... Kép Kép KépKép .. viszont képes néha egyedül elaludni... Csengénél ezt még nem értük el Kép

taliért irigy Kép
Nem akarsz majd errefelé járni, ha már egyszer kocsiba ülsz? ;-)

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi
 
 


VakiliKép

Arra vigyázz, hogy a pohárba először a víz kerüljön, és fokozatosan szórd hozzá a cukrot (nekem pont fordítva mondták a gyógyszertárban, és bele is kötött a pohárba). Ja, és érdemes egyszuszra meginni, mert ha kortyonként próbálod, az szinte lehetetlen. Egyébként nem kell előttük meginni. Sok szerencsét holnapraKép

Tüni
tüni
 
 


sziasztok!
rebi: te miert ne jonnel?
tobbiek: mit szoltok egy jovo het hetfohoz?
Aniko: remelem tulvagy mar a vizsgalaton!
testver-ugyekrol majd beszleunk, biztos tudunk egymasnak hasznos tanacsokat adni
sziasztok
d
idras
 
 


Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek,túl vagyok rajta.Nagyon rossz volt,remélem nem kell többet mennem.
Jó hétvégét Nektek!
Anikó
vakili
 
 


Dóri
Messze van... minden messze van... kettővel tuti nem merek elindulni Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi
 
 


köszi a jobbulás kivánságokat. már javul kissé.. Kép
jövőhéten szerda, csüti jó. (elvileg.. Kép)
rebi: nem tudod valakire hagyni az egyik gyerkőcöt? akivel nagyobb a gond Kép (közlekedés szempontjából)

na jó éjt Kép
tünde
panka1971
 
 


Tünde
A kisebbik nem sok vizet zavar még.. de a nagyobb tuti kitérne a hitéből, ha egész napra itthon hagynám KépKép .. viszont ha innen elindulok, az egész napos program... Ráadásul neki már legalább annyira hiányzik a "hasonszőrű" társaság, mint nekem ...
Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi
 
 


lányok!
végül is hozhatjuk a nagyobbakat is....nem? már aki tudja, mert én pl. bkv-n nem merném bevállalni, csak autóval. szóval végül is nekem mind1. ti mondjátok meg hogy legyen. (ha meg senki nem tud vigyázni rá, úgyis vinnem kell)
Kép

üdv,
szép napot! (plágium dóritól Kép)
tünde
panka1971
 
 


Persze, én abszolút úgy számolom, hogy kettővel mennék.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Nekünk nem jó a hétfő, de a többi igen.
Rájöttem, hogy igazából nem tudtuk jól lefényképezni a mosolyt, de azért a profilomban frissítek képet.
Jó hétvégét!
V.
kóci
 
 


Sziasztok!

Én tuti kettővel megyek, mert nincs akire hagyhatnám!
De hétfőre esős időt mondanak már megintKép

Rebi! Köszi a meghívást, egyszer már tényleg mennem kéne Telkibe, van ott egy ismerősünk, aki állandóan hív. Majd egy egész napra kimegyünk és akkor titeket is célba veszünk!Kép

Zafi
zafi
 
 


morgen Kép

ha nem jelölünk ki egy napot, sosem fogunk találkozni. főleg, ha ilyen sűrűn jár ide mindenki... Kép
a hét már valószinűleg kilőve... ha mégsem:
nekem jó a csütörtök.
jővőhéten jó a hétfő és a csütörtök.

üdv tünde
panka1971
 
 


sziasztok,
igaz-igaz!! akkor legyen a jovo het hetfo delelott 10 szent istvan park! na? ez igy nagyon konkret, lehet rola beszelni!
en vasarnapig nem nagyon fogok tudni jonni, de akkor majd megnezem, hogy miket irtatok.
magunkrol annyit, hogy hedi azota is minden ejszakat vegigalszik, napkozben is nyugodt es nevetos baba. szoval minden teljesen rendben van.
jo ejt es irjatok!
d
idras
 
 


ööööööö... a 10 kissé korainak tűnik nekem legalább is... Kép legeslegkorábban 11re tudnék odaérni. de ez nagyon korai idő.. Kép
üdv
t
panka1971
 
 


nekunk jo a 11 is:-))
most pedig elutazunk, aztan vasarnapig remelem kialakul valami
d
idras
 
 


Nekünk is jó a 11 óra. Adél is kipróbálta már a kilenc órás alvást éjjel, és nappal is nagyokat aludt, már egyre többször telt el 4 óra két evés között, de most visszatért az éjszaka egyszeri, és a nappal három óránkénti evéshez. A hétvégén a Balatonon voltunk, sokat aludt a természetben, kint szoptattam a parton, a fűben. Csend, nyugalom, gyönyörködés és fürdés a tóban: rengeteget pihentünk. Azt sem tudtuk, mit csináljunk nagy ráérésünkben ;).

Üdv, írjatok, hogy találkozhassunk! Vera
kóci
 
 


Hát... legyen 11 óra, de akkor mi nagyon sokáig nem tudunk maradni. Írjátok meg, konkrétan hol találkozzunk.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


dóri! vasárnap este irj konkrét helyszínt, mégis csak te laksz ott Kép
akkor 05.10. de 11h valahol a szent istván parkban?? (na azért nem olyan nagy az... Kép)
vera de jó kis programotok volt... mi házat rámoltunk, pakoltunk, takaritottunk.
ja..előre szólok mindenkinek, hogy ne ilyedjetek meg. málna nagyon kiütéses, de annyira, hogy a fejebúbjáig egy négyzet cm-en kb 10apro pötty. szóval semmi baja, nem fertőz, "csak" az antibiotikumra lett érzékeny, amit a mandulájára kapott(augmentin) Kép Kép

üdv
tünde

ps. tettem fel pankucról új képet Kép
panka1971
 
 


Zafi, múltkor nem írtad el, Peti tényleg 7 kiló? Hosszra Adél is túl van a 62-n, szerintem, a 62-es holmik épp hogy csak jók még rá, de ma 4,7 kilónak mérték, és kerek is, meg tej is van, bizonyára, hiszen minden szopi közben vagy után teli lesz a pelus kakival. Tegnap telefonnal lefényképeztük, ahogyan alszik a karomban. Kép
kóci
 
 


Sziasztok!

Vera! Nagyon édesen alszik Adél!Kép
Igen, Peti 7kg és 63cm.

Nekünk jó a hétfő, most azt mondom megyünk, de továbbra is félek kettővel nekivágni. Múltkor csak ide mentünk a szomszédos játszóra, de hazafelé akkora balhét levágott Réka, hogy azt hittem sosem érünk haza. Midenáron futni akart a babkocsi előtt, mellettünk meg a 6sávos út!KépKépKép
De nagyon szeretnék menni!
És ha kérhetem, akkor ne a játszótér mellett legyünk, mert akkor engem nem láttok...
Dóri, ha jól tudom, a parkba oldalról is be lehet menni és akkor mégcsak nem is látjuk a játszót, ugye?

Zafi
zafi
 
 


sziasztok!
epp csak beneztem a nyaralasbol. ha nem akarjuk, hogy kozel legyen a jatszo, akkor talalkozzunk a park margit hidhoz legkozelebb eso bejaratanal. ez, ha a fobejaraton mentek be -- zafi, te ne ott menj, mert akkor meglatod a jatszot is -- akkor jobbra kell forulani es egeszen el kell setalni a park delii vegehez! ez igy vilagos? ha nem irjatok, es kitalalunk valami erthetobbet! szerintetek jobb ido lesz? mert, ami most van, az eleg remes! mi legyen a terv, ha rossz az ido? ezt meg talaljuk ki!
sziasztok
jo ejt
d
idras
 
 


morgen Kép
dóri, szerintem utcához viszonyits, mert pl. nekem fogalmam sincs hogy hol van a főbejárat... :-O bár a leirásodból következtetve a rakpart felől lehet(ha jobbra kell fordulnom, hogy a margit hid fele menjek...) jól értem? Kép
rosszidő? gondolom zárt tér kellene vagy legalább is védett..kérdés, mennyire rossz az idő Kép
sajna semmi ötletem, szóval bízzunk az időjárásban Kép
üdv mindenkinek a -remélhetőleg- holnapi viszontlátásig.

ja.. a biztonság kedvéért mindenkinek elküldtem a mobilszámom az emil címére Kép
panka1971
 
 


sziasztok,
igen, tunde, jol erted! na de hol vannak a tobbiek? jelentkezzetek, hogy mi van! egyebkent hozzank lehet jonni, ha az ido rossz lenne!
de talan azert annyira nem lesz vacak.
reggel meg majd, aki tud, azert nezzen be ide.
az en szamom: 06 70 5070968
jo ejt
d
idras
 
 


Sziasztok!

DóriKép köszi!Kép

Szerintem olyan felemás idő várható holnapra, szóval lehet, hogy eső is lesz belőle.Kép

Viszont én még alszom a dologra egyet, de sajnos nagyobb az esélye, hogy nem vágunk bele, mert ráadásul Réka kissé betaknyosodott.
Tünde, majd üzenek a mobilodra, hogy igen v. nem.

Zafi
zafi
 
 


Én is itt vagyok, mi megyünk, csak ne mosson el minket az eső, már induláskor!
vera
kóci
 
 


itt az előrejelzés... Kép

http://www.weather.com/weather/hourbyhour/HUXX0002?begHour=8&begDay=131

a hőmérséklet még elviselhető, kérdés hogy a few showers mennyire lesz few Kép

jó éjt, t
panka1971
 
 


sziasztok! 30-án megint lesz gyereknapi mávos ünnepség/tali/rendezvény/izé a várban. nem tudok róla ennél többet, de akit érdekel, annak még van módja kideríteni a részleteket Kép esetleg írja is majd meg!

márti
márti
 
 


jo reggelt!
na, ki mit mond?
itt most sut es nem esik, hogy mi lesz 2 ora mulva? hat azt nem tudom...
sziasztok
idras
 
 


Dóri,
mi megyünk, ha a többiek is.
Zs.
zsuzso
 
 


Sziasztok lányok és babák!

Jó szórakozást kívánok Nektek a mai programhoz,és sok-sok napsütést! Kép

Puszi:Anikó
vakili
 
 


morgen Kép

na nálunk napsütésről szó sincs, de legalább nem esik Kép
ja...sajna szemerkélő esőben sem tudok elindulni, mert rossz az ablaktörlőm Kép Kép
mindenesetre készülődünk
t
panka1971
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?