Új privát üzeneted érkezett!

Cat! Kikocska!!!

Nagyon szépek a kis srácok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kikocska!
Tényleg hasonlítanak a testvérek!! :lol:

Kocska!Ettike!
Ma Ti jöttök!! :D :D
Kocska jó a poci!!!! :lol: :lol:

Én egész éjjel azért nem tudtam aludni, mert még ma sincs a dokim és arra gondoltam, hogy tuti ma szülök... :shock:
Majd ma nem csinálok semmit, nehogy beinduljon...

Kép

Kép
tasin

Ettike, Kikocska így hajnalok hajnalán jól megnevettettek, ezek a fiúúúúúúúúúúúúúúúúúúk!
Tegnap a barátnőm 2éves kislányát már szemmel követni is marhára elfáradtam.Csak abban bízok, de jó lesz ez a fenekemnek és a combjaimnak ha majd futhatok reggeltől estig a törpém után......neverjebe, ne essen le, ne szedje szét.... de gyorsan eljön az az idő is.

Megyünk piacozni, ha az embert kitudom rugdosni az ágyból. Persze a mamáját kell vinni, mert jönnek vas. a német rokonok, engem csak úgy nem vinne.Na meg most is szeretne itthon hagyni,de én már KÉSZ vagyok!
Csak a lábaimnak kell majd rendesen viselkednie!
Jajj már úgy várom,hogy lépten-nyomon megkérdezzék:
-És mikorra vagy kiírva?-Mikorra várod a babát???

kocska

Csajok, úgy néz ki potyognak a húsvéti babák, Kisvirág írt az imént: :D :D :D

"Ma hajnal 2:15-kor 3120g és 53 cm-vel kibújtam anya pocijából! Mindenki jól van. Puszi Csanád"

Gratulálunk Kisvirágnak és Tüneménynek is! Sok boldogságot!!!!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára svs 2009.04.11 07:47-kor.

Zsu
svs

Boginak is gratulálok! :D :D :D :D :D

Nektek is úgy kezdődik minden telefonhívásotok, hogy: "Na, egyben vagy még?" Már most utálom...

icamica

Szuiasztok!

ZSUUUU!!!!
Ez nem én lennék ugyanis mi egyben vagyunk! :)

Szerintem gabáék gondolkodtak még a Csanád neven... lehet hogy őőő lesz??
Azonosítsd a telefonszám alapján!

rem,élem ez nem olyan mint valakinek a halálhírét kelteni és akkor a mi kis Csanádunk sose jön ki! :lol:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Jó reggelt!

Szép napra ébredtünk, micsoda babapotyogás! :)

TÜNEMÉNYNEK ÉS BOGINAK IS ÓRIÁSI GRATULA! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!! :) :) :)

Icamica!
Köszi a homeos infot.

Kocska!
Nagyon jó a pocakod, le se mosd szülésig! Sokkold egy kicsit a dokidat! 8)

Zsu!
Már el is vesztem a "babaerdőben". Hol is tartunk? Dobsz egy táblát?
Köszi!

Azt hiszem, hogy még mindig Ettikén és Kocskán van a világ szeme, nem?

Mi már ma sonkázunk, mert sajnos a páromnak holnap dolgoznia kell. Megyek is, mert éhes vagyok (a változatosság kedvéért).

Most elment a boltba, úgy hogy gyorsan kiteszem a fűbe a húsvéti nyusziját és tojását.

Kép
gesztenye74

Hopp Bogi bocs!!! De ciki... :oops: :oops: :oops:
(Javítom feljebb is, nehogy megkeverjünk másokat is!)

Most látom, Kisvirág száma!!!!

Szóval gratula Hajni!!!!!

Zsu
svs

Na, itt a tábli, kicsit össze vagyok zavarodva ma reggel :roll: :oops: , de remélem rendben van!
Még egy baba, és máris a babák felénél tartunk!!!!! :shock: :)

Ettike, Kocska helyzetjelentést kérünk mihamarabb!!!!!! :!:

Kép

Zsu
svs

nagyon nagy gratula mindenkinek! szuper hírek :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

kisvirág hatalmas gratula :lol: :lol: :lol: :lol:

éééén hoolaaap SZÜLÖK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EZ TUTI 1000000%
ilyenkor már csepegni fog az oxi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(használt a bilincs :wink: )

megyek gyors,még ezer dolgom van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Sebaj, Zsu! Én is meglennék zavarodva ilyen babaesőben. :)

KISVIRÁG! AKKOR NEKED GRATULÁLOK, ÉS KÍVÁNOK NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!

Ettike!
Nagyon biztos vagy a dolgodban! Mi történt?

Kép
gesztenye74

Akkor gratulálnék én is kisvirágnak és Csanádnak! És a szép névválasztáshoz is! :)

A babás képeket nagyon köszi! Marci és Misi is gyönyörűűűű!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

gesztenye:

le van írva.
04.12. reggel 8:00,felvétel.és 3 szor kérdeztem rá a dokira hogy akkor holnap szülünk??nem befekszem és majd valamikor,hanem holnap szülünk.és mondta hogy igen,holnap szülünk.

szóval holnap szülünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Akkor ezek szerint a telihold mégis megindító volt a babákra nézve :D :D :D

Gratulálok én is Ildinek, Tüneménynek meg Kisvirágnak!

Jól belehúztatok csajok :D

Mi ma Nagyimhoz megyünk sonkázni,úgyhogy remélem ma még marad a szép idő :)

dharma

GRATULÁLOK KISVIRÁG!!!!!!!!!

JÓ EGÉSZSÉGET!!!

Kép

Kép

Kép
tasin

Kisvirág :D :D :D :D :D

Ettike, akkor most vonszolod magaddal a dokit a bilincs végén? Vagy azért elengedted a jó hírre? :D

icamica

Megvolt a sonka reggeli. Nagyon finom volt a sok tavaszi zöldséggel. :)

Ettike!
Akkor holnap egész nap drukkolunk majd Neked és a húsvéti babádnak. 8)

Kép
gesztenye74

ettike hajrá :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Na alszok laza 2,5 órát reggeli után és megint babahírre jövök! :D :D :D :shock: :shock:

GRATULA KISVIRÁGÉKNAK!!!!!!!!!ÉLJEN CSANÁD BABA!!!!!!

ÉN IS AKAROK SZÜLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :wink:

Most gyújtottam alá a sonkának, apa még itthon van mert rendeltünk szúnyoghálós ajtót a bejáratra és azt szerelik fel a faszival.Én simán aludtam a kopácsolásukban. :shock:

Akkor most én is jöhetek mert Tünemény és Virág is 25-re volt kiírva és én ugye 20-ra vagyok!
:D :D

Kép

Kép
gabka7926

ica:

elengedtem................megsajnáltam szegényt.na meg nem akarom hogy a felesége megharagudjon amiért nem engedem a férjét családi ebédre,és ne válallja Alexot(gyerekorvos)

megyünk játszira,este pedig megfestjük a tojikat.
remélem holnap ilyenkor már lassan babázok.
a szülésznő aki ott volt mikor a doki vizsgált,azt mondta reggel 7 kor megyek 5 percesekkel és 10 kor meglessz Alex. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azt mondta ez így szokott lenni.

Kép
Kép
ettike

Ettike!
Nagyon jól hangzik az, amit a szülésznőd leírt. Kívánom, hogy így legyen! :)

Gabka!
Te is előzgetnél? :) Hát, hajrá!

Én megmostam a téli cipőim egy részét (csizmára már csak nem lesz szükségünk), és kitettem a napra száradni őket. Semmi nem indult be, pedig hajolgattam, járkálgattam, stb. Legalább egy kis görcsöcském lenne, vagy egy picike kis derékfájás. :(

Ja! Közben betettem a mosógépbe Luca ágyneműjét is. Teljesen elfelejtkeztem arról, hogy még azt is ki kell mosni, vasalni. Lehet, hogy erre várt? :shock:

Kép
gesztenye74

Sziasztok!!
Köszönjük a gratulációkat!!

Ildinek, Tüneménynek és Kisvirágnak gratulálok!!!

gyors csak egy képet
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Ó, most már valaki rakjon fel egy bömbölős képet is, mert túl irigyek leszünk :D

icamica

Tünemény, Kisvirág!

Gartulálok a lurkókhoz!

Nagyon belehúztatok.
Pedig a 25. is szép nap lett volna, Beni is akkor született. :wink:

Kikoska!

Marci is ébren van éjszakánként. Ő éjfél és 1 óra között ébred, és általában 3 órán keresztül tart a műsor. Most 3 és fél volt.
De szerencsére kilenc előtt nem ébred fel ilyenkor. És ha Apát átküldöm Benihez aludni, akkor ő sem kel fel előbb. Így nekem sikerült kipihennem magam.
(Apának nem igazán, de ez szerintem a tegnap elfogyasztott söröknek is köszönhető.)

Ettike!

Akkor legkésőbb holnap Te is babázhatsz. :)
Hátha ma elindul magától...
Vendég

Tecaa!

Nagyon édes Dani!

Kikocska!

Szerintem nagyon jó kép a gyerekekről.
És amit Nándi művel... :shock:

Én sem szeretek játszótérre menni Benivel. Itt z utcában vannak gyerekek, homokozó, kis csúszda és hinta valamelyik udvaron. Ennyi jó is neki.
Néha Apával elmentek nagy játszótérre is. A következménye: Leesett egy mászókáról. Kb. 2 méterről. Még jó, hogy Apa kivételesen mögötte állt, és elkapta. :roll:
Vendég

Ica!

Csak Neked, reggeli ordítós:

Kép

És másik kettő a testvéri szeretről:

Kép Kép
Vendég

Éljen Kisvirág és a pici Csanád! Sok sok boldogságot nekik!!!! Akkor beértek a kórházba, és nem kellett dilemmázni, hogy befeküdjön-e :)

Teca, csudaszép dani! és jó, hogy otthon vagytok!

cat, Marci meg Beni is nagyon édesek együtt! és a tegnapi kép tényleg szenzációs...

éppen jó szomorú lettem, elég nehéz napunk volt, apának migrénje volt délelőtt, és egyedül voltam a három gyerekre, és a húsvéti készülődésre, és tökre elfáradtam, de boldogultunk, de nem sült meg kalács belseje,, a külseje meg majdnem fekete :( :( :( szóval hiába fáj a hátam, hiába vagyok fáradt, hiába dolgoztam csomót, ehetünk bótit :(

kikocska

Kép

kikocska

Gratula babaesőhöz, itt is ott is potyogtatás van. Ahhoz képest, h. én vagyok a soron következőőőőő..

Ettike akkor lehet már bőőőgni, dejóóóóó, akkor neked tuti a nyuszi hozza.

Nekem piacon, meg spaaaarba sem sikerült ismét kisétálni a manót…

Teccaa jajjj de kiscééépek vagytok, nekem ezen is sirni kell, jajj mikor látom meg az én manómat…
Mondja apu, ne aggódj, nem sokára már csak azt veszed észre, hogy mondod, hogy ne dugd a macit a sütőbe, milyen értetlen ez a gyerek…

Jajj, de jó a bömbölős kép, de még sem múlott el az irigységem. Beni tök cuki ahogy nézi a játék babát.

kocska

Kikocska ez marhajó kis családi kép, lehet bekeretezni és ki a falra!!

kocska

Köszi a bömbölőst, de ettől nem múlt el :D talán hangok is kellenének, de az sem tuti, hogy hatna az itteni hibbant babavárókra :D :D :D

icamica

Hűha! Szinte egyszerre három baba!? :shock:
Hatalmas gratula Ildinek, Tüneménynek és Kisvirágnak!
Remélem már én is hamarosan babázok!

Kikocska!
Tényleg nagyon jól sikerült ez a családi kép a három gyerkőcről! :)

Cat!
Marci és Beni is nagyon helyesek így együtt!

Ettike akkor már a befutóban van, most már tényleg csak órák kérdése és kibújik Alex. :)

Kép

Kép
kisszilva

KOCSKA:MENJÉL MÁR TE IS SZÜLNI!!!!!!!

Ettike: neked legalább tuti a holnapi Alex baba!!!!

Kikocska: tényleg aranyosak vagytok mindnyájan a képen! :wink:

Cat: Benin tök látszik, hogy szereti Marcit! :D

Na én egyedül ettem húsvéti a sonkát meg az előbb!Jó erős tormát vettünk véletlenül! :?

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Sildi, Tünemény, Kisvirág nagyon nagy gratuláció nektek és a babáknak!

Tök szupi!
Képzeljétek csajok találtam 1 db nyári nadrágot (derékon megkötős, most has alatt) és 1 db felsőt ami egész jó, igaz kicsit jól rám feszül, de legalább nem póló.
Végre én is tavasziasan nézek ki! :lol: :lol:

Kép
evike79

Tegnap az ÖSSZES rövid- és térdgatyómat felpróbáltam, de egy sem volt elég alacsony derékban (vagy nem ért össze). :( A szoknyák meg nem érnek körbe. Marad az 1 fittnesznacim, amit hordhatok nyilvánosan. :( :( :(

icamica

Tavaszi ruhák? Esélyem sincs rájuk. Örököltem ugyan két halásznacit, csak az a baj, hogy azok max. 6-7 hónapos koromban lettek volna jók, nem most.

Icamica!
Most, hogy már én sem dolgozom, én is egy kismama fitnessznacit hordok. Azt próbálom különböző felsőkkel kombinálni.

Persze, van még két farmerom is, de azokat már úgy unom. És különben is melegek ilyen időben.

Gaba!
Ha "éterben" vagy: jól emlékszem, neked is Baltschik a dokid?
Te fogadtál szülésznőt?

Kocska!
Mi a helyzet? Érzel már valamit?

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Gratulálok Sildinek,Tüneménynek és Kisvirágnak!Sok-sok boldogságot kívánok és sok-sok tejcsit!
Én ma totál kész vagyok!Egész nap a konyhában robotoltam és azt vártam egész nap,hogy a fiam elaludjon akkor én is lefekszem,hát nem.Ő nem álmos és itt szédít egész nap a hülyeségeivel!
Nem baj,de legalább a kis csajom alszik.
A hasfájása még mindig meg van.Kicsit jobb lett az Infacoltól és vettem egy cseresznyemag párnát.Este is oda teszem mellé,hogy melegítse.
Nekem nagy szerencsém van,mert lement rólam szinte az összes kiló,amit most felvettem,így jók rám a tavalyi gönceim.Igaz,nem valami gusztusos látvány rajtam a feszülős póló a hasam miatt,mert csíkos lett és amúgy is nagy.Sajnos még Márkról maradtak rám a felesleges kilók.De most azokat is le szeretném adni.
Lenne egy kérdésem!Ismeritek a DM bababónusz programját?Mert kiváltottam és van benne egy-két kupon,amit én tuti nem használok el.
Ezek azok: -babylove aktiv + jumbo csomagos pelus 300ft kedvezmény
-babylove bio édesköménytea filteres 100ft
-manner babapiskóta 150ft
-humana bébivíz 1,5 l 100ft
-milupa frutapura 4X100g 100ft
-mam ulti cumi ajándék
-avent varázs-itató 200ft
-johnson's baby fürdető 300ml 150ft
-gabi lanolinos krém vagy púder 100ft
-johnson's baby pelenkakiütés elleni védőkrém 150ft
-gabi bababarát mosópor 1kg 300ft
-domestos 750ml 100ft
-energizer elem 4db 250ft
-alverde baby bió ápoló krém 100ft
Ennyi!Ezek mind június 30.-ig válthatók be.Ha valakit érdekel valami szívesen elpostázom,mert nekem tényleg nem kellenek!

Kép

Kép
k.andrea24

AZ én kölkeim sem aludtak ma délben. Ami így összesen három és éfl óra alvás után egy migrénes férjjel, sütésfőzéssel egybekötve, nem volt annyira egyszerű... Azért felébe harmadába jól sikerült a húsvéti sonkavacsi, bár kevés ünnepélyesség volt benne, de mikor kiültünk vacsizni a teraszra, az azért kerek volt. misit is kitoltuk babakocsiban, itt 27 fok volt kora délután :shock: Jól bekajáltunk, és felkészültem az éjszakázásra lélekben... Olyan jó érzés, hogy életre kelt a világ, ahogy megszületett a Misi :) mintha soha nem lett volna tél... 1000 éve volt a műtét és a terhesség, már csak a derékfájás emlékeztet belőle. Várom is, hogy itt is babás fórum legyen, mindenki megszüljön :)
és köszönjük a dicséreteket a képekre, hízik ám a májam nagyon büszke vagyok rájuk :)

ettike, én is pont ilyeneket szoktam képzelegni, mint írtál, de nándi mellett hozzá kellett szoknom. Ő nagyon veszélyesen él. Pici kora óta. nagyon félek tőle, hogy nagynak valami extrém sportot választ, asszem már oviban el kellene kezdenünk terelgetni valami olyan felé,amiből nem talál valami veszélyeset... és nagyon drukkolok holnapra, hogy tényleg még dél előtt legyen valami!!!

és mindenkinek nagyon drukkolok, aki szülni akar, ez most már csaknem az egész kismama egységfrontot befedi... hát, csajok mennek a ++++++++ok...

sziszike, kikocska.freeblog.hu, az április 9-i és 10-i bejegyzésben írtam, hogy nándinál mi segített átlendülni. nem írom le ide újra...

na, megyek, lefekszem, kevés volt az éjszakai nyugalom, és mára sem számítok sokkal jobbra, bár legalább magunk vagyunk, senki nem alszik itt...

kikocska

SEHOL SENKI??? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!!
Csodás híreket olvastam!

Nagy gratula Ildinek, Tüneménynek, és Kisvirágnak!!
Remélhetőleg bementél időben a kórházba!! :oops:

Kikocs!! Gratulálok, igazán szép családod van!!
Cat! Marci édes, még sírás közben is! Ugyanolyan micimackós rucink van nekünk is, ez is már 62-es? Pepére is már kicsi az 56-os. Jó sokáig használta őket, kb 2 hétig. Halljátok lányok? Remélhetőleg nem vettetek sok 56-os ruhát!! :? :?

Kocska! Nagyon tetszik a poci festés!!

Szerencsére mi megúsztuk a hasfájást eddig! Bár én nagyon odafigyelek, se tej, se joghurt, gyümölcsből is keveset eszek, stb.

Kép

Kép
eda7

Naon aranyosak a babócák. Cat sírós fotóján látszik a kis fogatlanság a legjobban :D :D :D Örülök,h már azért jönnek felfelé a képek.

Nekem ez az egyetlen gatyám (akár tavaszit,akár télit tekintve),ami kényelmes. Párom libagatyának hívja :D Kép

Lányok,akár akik túl vannak a szülésen,akár akik előtte vannak,mik azok a dolgok,amiket szülőszobába bevisztek? Van néhány dolog,amiről nem tudom eldönteni,h a kicsibe,vagy a nagyba tegyem. Heeeeelp!!!!

dharma

sziasztok.

én szerencsére inkább gumis derekű halásznacikat vettem,így azok feljönnek rám.pólókat meg amúgy is hosszú fazonúakat szeretem így a hasam sincs ki :lol: :lol:

dharma:

mikre gondolsz konkrétan?ha még este írsz reggel tudok válaszolni(na persze ha nem szülök éjjel,de nem fogok)

édesek a gyerkőcök,már én is annyira kiváncsi vagyok Alexra,na meg arra hogy mennyire jön be a doki 3200 körüli tippe........szerintem annál azért nagyobb.

na megyek mert Patrik már tépi a ruhám,megyünk aludni.
érdekes most nem vagyok olyan ideges mint hét elején........

Kép
Kép
ettike

Ettike van egy pár dolog,amivel kétséges vagyok :shock: Betét kell oda? Tusfürdő? Ezeket szülés utánra gondoltam a kicsi tatyiba. Törülköző? Vagy oda elég,ha köntöst viszek,mert van kád a vajúdáshoz+egy kicsi törülközőt,ha a fejemre kéne borogatás. Textilpelus? Intim törlőkendő?...Lényegében a csoki,szőlőcukor,víz, fényképező, jóóó nagy hálóing,papucs amiket biztosan eltettem,a többit nem tudom,h oda kell,vagy elég majd későbbre a nagy tatyiba?

dharma

Cumi úgy egyébként a kórházba kell biztos,ami biztos? :D

dharma

Nálunk adnak hálóinget, hogy ne a sajátodat maszatold, és lehet bevinni vizet, szőlőcukrot, homeós bogyókat, fényképezőt. Célszerű még 1 törölköző persze, a kád miatt, meg wc-papír, valamilyen, mert ugye beöntés/kúp hatása...
Cumit én egyáltalán nem akarok használni, tehát ebben az ügyben nem nyilatkozhatok :)
Zuhanyozni a vajúdás alatt sima víz elég, sztem nem kell tusfürdő, betétek meg majd csak ha visszakerülünk a szobába, elvileg az elején nem is lenne szabad még használni, csak cserélni az ágyneműt ezerrel, de ezt már nem annyira fogják szigorúan.
Én ennyi infót húztam ki a kórházból, de ez sem egyforma mindenütt.

Na jó éjt! Ettike, te meg aludjál is!!! Holnap meg jöhet a beszámoló :D

icamica

tusfürdőt én a szülőszobás táskába tettem,mivel beöntés utánn tusol az ember lánya,én tettem el egy bugyit és pár betétet,vajúdás közben is sétálhaszt és akkor jól jön ha van valami a lábad közt.wc papírt is tettem el,mivel beöntés valószínű lessz,meg utánna is mehetsz pisilni akár.törölközőt szintén tettem bele,tettem egy olyat amit nem sajnálok,és egy sima picit,ami jól szívja a nedvességet.

na meg szülés utánn jól esik felfrissülni egy zuhannyal,oda már mindenképp kell tusfürdő és minimum egy kisebb törcsi.addig apa haza tud futni a nagypakkért.

ja és papaucsból 2(!!!) tegyetek mindenképp!!!!egy kell tusoláshoz.......

cumit én viszek.és cumisüveget is.ha már kell (ne kelljen)akkor inkább saját legyen.

hirtelen ennyi.most zumázok kicsit,ha valami eszembe jut akkor még írok.

Kép
Kép
ettike

aA szülés hosszúságától is függ, hogy mi kell a szülőszobába.
Nekem a hálóingen kívül semmi... Na jó, Apa csinált zenét is. De lett volna bent is cd lejátszó, de nekem csak a netbookon volt zeném.

A Péterfyben nem lehetett semmit használni sajátot a popsitörlőn kívül. Sem ruhát, sem cumit... Azt mondják higiéniai okokból...
Vendég

Jelentem nálam SEMMI! Csak VÍZZZZ!!!

Gabka aaaasssetom , hogy kell!!

Evike na én is ma a térnacikkal sakkoztam hátha feljön valamelyik,persze frankón csípő az össze, és a plusz 25 kilóval elég jól kinőttem mindet. É én is tegnap találtam egy fölsőm, ami jó, azóta lesem vettem, úgy örültem neki. És piros, nem is fekete. Végre nem anyám rongyát kell huzzam. Kérdeztem a párom a piacon szerinted vegyek térdnacit,meg fölsőt erre a pár, napra, órára, percre, vagy franc tudja meddigre………..

Eda akkor mit eszem, ami jó?

Dharma marha dögös vagy ebben a naciban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem szülőszobára nem kell külön táskát vinnem, mert a vajúdás a folyosó várójában történik, ide-oda menve. Ha bekerülök és viszem az 1 táskám úgy is abból veszem ki a papucsot és kész tán. Ja hálóinget meg adnak.
Kép ebből sosem elég,csak a jókedvért!!

kocska

húúúú csajok reggel van :shock: :shock: :shock: :shock: Alex az uccsókat rúgja a pocimban.............
írtó hamar eltel ez a 9 hónap,és olyan jó tudni hogy ma vége,és végre a karomban tarthatom a kisfiam :) :)

majd írjatok ám ha valaki megszül!!!

jajj mennem kéne készülődni.............valamit tuti itthol hagyok :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

Hajrá Ettike! Sok ++++++ és várjuk a babát!

icamica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?