Új privát üzeneted érkezett!

Na látod Emma nekem meg pont az ellenkezőjét mondták, hogy bármilyen kezdődő gondot 3 éves korig tudnak teljesen megszüntetni. Úgyhogy én Ricsit is hordom, Eriket meg majd kb. 1 év múlva kell először.
Vendég

Laptop :evil: :evil: :evil: Azt mondják, hogy valami ic szokott benne tönkremenni és akkor el lehet dobni a gépet :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok csajok!

Tuntun:lekisimi neked.Én bizom benne,hogy a lézerrel megtudják csinálni.

Been:ma a Zsombi ablakát és a Berni szobáját fogom nagytakarítani.
Bár akkora kupit csinált a szobájában már megint,hogy legszívesebben be sem tenném a lában.
Egy tarabíg tartja a rendet ,aztán.... :evil:
De múszáj lesz ,mert Zsombi ablakát kivülről csak az ő szobája ablakából kimászva tudom megpucolni :(
De édi Ármin.

Jó munkát neked mára!

Ani:hú ,de jó vóóóttt neked! Irigy -mirigy!
Jól vagyunk ,Zsombi is :wink:
Csütörtök délután lementem a dokinénihez.Bekerpált csüt.hajnalban a hólyagom is.Na nagyon jól érzetem magam...Taknyom -nyálam egybe meg még ez is.

Na a te példádból okulva 5000-t vittem magammal.
Dokinéni vagy 5 percig gondolkodott ,mit is írjon fel ami ,mind 2 problémára jó lesz.
A patikában meg tök meglepödtem ,mert Ospamox 750mg kaptam 3×1 -et és CSAK 650 ft volt.

Böröndből kipakolás,figyú senki nem fogja helyetted megcsinálni.
Meg vár. Szép lassan meg lesz csinálva minden.Itt a jó idő ,ezt kell kihasználni.

Egyébként akkor takarítom a szobákat amikor Zsombi alszik.
Ha ébren van semmit nem lehet tőle csinálni.
Tegnap délelőtt gondoltam,hogy kint majd összesöprök meg ilyenek,ja a fiam után rohangáltam.

Ma 4 kor ébresztőt fújt a drága,frankón érzem magam.
Persze visszaaludt 6 kor.
Apa vitte a Bernit suliba.már 8.30 van asszem megyek felébresztem ,mert így nem lesz ebéd után időben csicska ,meg ugye este sem :evil:

Lányok jók legyetek,majd be-be kukkolok.

Ja van egy baromi jó hírem is,a fiam végre reggel megiszza a kakaót Kép
berni611

Bakker mire bepötyögtem annyit írtatok.
Na majd visszaolvasok!
berni611

Berni, akkor neked is jó munkát! :lol: Én bent tudok Ármin mellett dolgozgatni - persze, többnyire felesleges az ilyen, hogy összerámolás meg porszívózás és tsai -, de kint nem, meg a szuterénben sem, ott vannak apja szerszámai, azok elég veszélyesek. Az udvart meg azért nem tudom rendbe tenni, mert nincs kerítésünk, és mindig menne a fiatalúr az utcára motorozni... :twisted: Ezért az udvar és a kert apja feladata, mondjuk csinálja is szívesen, amikor épp itthon van... Mostanában ez ritkán fordul elő, szinte csak futólag látjuk egymást, minden nap 12 órázik.
Tuntun, hát, a te dokid felé hajlok szemügyben így... Lehet egyszer megfogjuk őket és elvisszük ellenőrzésre mégis. Mondjuk érdekes ez a szemüvegesség-öröklődés; férjeméknél senki sem szemüveges (illetve mostmár a koruk miatt após meg anyós az), nálunk csak apum volt fiatal korától szemüveges, lehet én tőle örököltem. Öcsém meg úgy lát, mint a sas. Szerencsére.

been

Been: öröklődő a zöldhályog??? jaj.
Anyukámat Novemberben mütötték lézerrel és az ő apukájának is volt-már a nagypapámnak.

A családban a szemüveg kb 40 év felett lett mindenkinek.Gondolom a korral jár.

Tiszta apja :wink: ez a gyerek!

Tuntun:juj ,de rosszat álmodtál,dolgoztak éjjel az idegek rendesen.
De ez csak egy rossz álom volt.

Ez a kölcsön ruha nem jön vissza időben ismerős :evil:
Szerintem mi is elmegyünk Zsombival a Tescoba babakocsival.
Halrudacskát ennék krumplipürével :roll:
Gyors megnézem hogy nyúlak meglettek e véve mindenkinek.
Meg fogyóban a bútor ápolóm.

Na öltözün is.
Tuntun:jó vásárlást ,laptop mukodj.Próbálom mentalista módszerrel :lol: hátha megjavul!
berni611

sziasztok

Évi,a bőröndöt letojom,igazad van :wink:
Olyan jó,reggelente biciklivel megyünk oviba,Kristóf teker hősiesen,nagyon édes :D
Reggel korán elindítottam egy mosást,már le is állt,megyek,kiteregetek.
Eliza folyton vetkőzik,megőrülök vele. :roll:
Megyünk ma 10.20-ra a 2.kull. elleni szurira.
Nálunk holnap van még ovi.
Holnap szabin van anyu,megyünk a szőlőbe,le kell kötözni,csak elötte mi elszaladunk Elizával a babaklubos húsvétra...
Emma házasítsuk össze porontyainkat,és akkor bulizhatunk egy nagyot :lol:
tuntun,tényleg jól jártál a cipőkkel.
dadomi én a héten nem érek rá,elég zsúfolt lett a program hirtelen,nem szeretem az ilyent.
Megyek,majd még jöszök...
Vendég

Jóreggelt!!! Tuntun, remélem nem lesz nagy gond a szemeddel :roll:

Enikőmnek úgy tűnik ma alvós napja van, tegnap alig aludt nap közben, ma meg 3/4 7-kor kelt, és fél 9-kor már el is aludt a járókában és még alszik :-) Megyünk makd Anyumékhoz, ha felkelt, meg sétálunk, meg délután 3-kor baba-mama torna. Én is úgy szeretem ezt a jóidőt, csak kár hogy a tavasz kicsit kimaradt, de sebaj. Csak ez az allergia ne lenne, én is napi 50 zsepit fogyasztok kb, a homeós bogyóim ellenére (bár nem is szedem őket rendesen, csak mikor eszembe jut, meg épp kéznél is vannak :oops: )

Hát nagytakarítással én sehogy se állok, pedig jó lenne legalább ablakot pucolni meg függönyt mosni, de hát ma se nagyon leszünk itthon...

Holnap meg megyünk oltásra, megjött a pneumó oltóanyag...

Nagyon édes Ármin, meg a Te gyerkőceid is, Cseriani :-D

Mindenkinek szép napot, és szép húsvétot, ha nem érnék ide... tudjátok, Enikő kúszik-mászik, és van, hogy csak séta közben alszik...Apa meg hazajön és rátelepszik a gépre ;-) :evil:

Esküvős képek nemtom mikor lesznek, de majd hozok párat ;-)[/i]

yuyu79

Már lassan 1 órája alszik :shock: tegnap egész nap alig aludt ennél többet, 2 részletben ;-)

yuyu79

Nekem is meg kellene még a konyhai ablakokat pucolnom, de amikor alszik Erik pont odasüt a nap. Majd lehet, hogy csüt. reggel gyorsan megcsinálom.
Holnap még suli, el kell még mennem a megrendelt húsokért, meg még beugrok a Sparba a sütihez valót megveszem.
Csinálok sörkiflit, meg túrós csücsköt v. valami hasonló a neve :lol: :lol:
Én húsvétkor habart bablevest szoktam csinálni. A sonka főzőlevébe dobok bele fehérbabot, sárga és fehérrépát és a végén behabarom tejföllel. Nagy sikere van itthon.
Szombaton tojásfestés lesz, mégpedig krepp-papírral. Vettem csillagosat, lufisat, pöttyöset. Kíváncsi vagyok milyen lesz. :wink:
Hétfőn nem vagyunk itthon, kimegyünk Pécelre a férjem nagynénjéhez, de a többi nap lustulással fog eltelni. :lol: :lol:

Köszi lányok a biztatásokat, aranyosak vagytok! Most ebéd után megettem egy csomag csokis mandulát, természetesen azért, mert ideges vagyok :lol: :oops: . Most legalább van mire fognom. :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy nem voltam, de olyan jó idő van és annyi mindent csinálok nem sok időm marad.

Cici: Nem vettem rá semmit, tűrtem magától elmúlt. Éljen!! :lol:
Barnus újra szereti a cicimet és 4 óránként cicizik, de viszont ebbe a melegbe kap teát mert nagyon szomjas.

Ma voltunk a védőnél, mert ekcémás lett az édes kis arca, ittam tejet. Valszeg van neki egy kis tejfehérje érzékenysége. :( Most kaptunk másik krémet mert már volt neki ekcémája de attól a krémtől csak még jobban kipirosodik. Amúgy 7250gramm :shock: és 65cm.
Tegnap hasról a hátára billent de szerintem csak véletlen volt. :)

Most hogy itt a jó idő új napirendünk lett. Reggel alszunk ameddig alszunk, délelött megfőzök kitakarítok, délután 1kor lefekszem vele aludni 4ig alszunk általában. Felkelünk, megetetem, összepakolászom a cuccunkat és irány a játszótér van hogy este fél9ig is lent vagyunk :) Sok barátnőm lett, dumcsizunk és mindenki babázik, tologatja :)

Tuntun remélem a szemecskéd rendbe fog jönni!!!

Ani Nagyon szép helyen voltatok, tiszta sárga lettem az irígységtől.. :D

Dius gondolok rá ebben a nagy melegben! Kitartás..

Nem tudtam csak futólag végig olvasni mindenkit, mert Barnus a babakocsiban alszik, mert nem rég jöttünk a védőnőtől így ilyen külön alvós lesz a délutánunk.

De puszi mindenkinek, akinek nem írtam most nekik is. :)

Kép
dius87

Szia Dius-Barnus,

igazolt a hiányzásod, ebben a szép időben :lol: :lol: :lol: Látod a tejet is mondtuk már Neked, hogy amíg szoptatsz addig lehetőleg kerüld. Szerintem nem kellene neki plussz teát adni, mert elég neki a tejcsi, de ha Te így látod jónak........
Szépen fejlődik a kis Drágád csak így tovább, ügyesek vagytok. Az nagyon jó, ha már ilyen hamar megszokjátok az "ebéd" utáni alvást :lol: :lol:
Dius nagyon vigyázz mostmár Barnusra - tudom, hogy eddig sem voltál óvatlan -, de már abban a korban van, amikor egyik-pillanatról a másikra produkálhat valami meglepőt!

Nemrég jöttünk haza az iskolai jótékonysági műsorról, úgyhogy most gyorsan fürdenek a gyerekek és még utána kell átnéznem a leckét. :( :( Készen van, csak én nem szeretem úgy elengedni másnap, hogy nem néztem át.

Mára elköszönök, mert nézem a Dr. Houset és még leckém is van.

Mindenkinek jó éjszakát!!!!!!
Vendég

Emma,most csak gyorsan neked: tegnap mondtam épp itthon,hogy ha így marad az allergiám,akkor nem kell gyógyszer. Hát,ne tudd meg,milyen szarul lettem délutánra. Úgyhogy muszáj lesz gyógyit szednem,mehetek a tüdőgondozóba. :cry:
Vendég

Allergiára nem próbáltatok homeós cuccokat? Én szedek bogyókat,meg ma vettem Luffeel orrsprayt, kiváncsi leszek, beválik-e... nincs tapasztalatotok?

yuyu79

jó reggelt.
yuyu én szedtem a terhességek-szoptatások alatt,akkor calcimusccal elég volt. Én a pollenst,a sabadillát,meg az allium cepát szedtem.
Kérek ma időpontot jövő hétre,remélem kapok.
Elizám nem aludt valami jól,meg néha elég mélyről köhög,meg reggel hasmenése volt-remélem semmi komoly,azért elviszem ma délután a doktornénihez,nézze meg-igaz,tegnap is látta :shock:

dius,tényleg mellőzd a tejtermékeket,ha már most kijön Barnus ekcémája. Legalább tejet ne igyál!!!!

tuntun,sztem inkább ma nézd meg a szépkékszemű doktorbácsit,tegnap a feleségek voltak porondon :P
Vendég

nna,okosabb lettem:az allergiás gyógyikra megvonták a támogatást,így nem kell bemennem feliratni,elég,ha elmegyek a háziorvoshoz. Feliratom azt,amit már szedtem,ha beválik jó,ha nem,akkor meg iratok másikat. Úgyis közeleg a húsvét,átmegyek kísérleti nyusziba :?
Vendég

Elizának jobbulást, meg neked is, Ani!!

Na én meg megvettem ezt a Luffeel orrsprayt, a gyógyszertárban is azt mondták, hogy szoptatás alatt is használható, erre az van ráírva, hogy terhesség és szoptatás alatt csak orvosi javaslatra, meg hogy nincsenek róla klinikai kutatások. Akkor most szerintetek? Gondoltam megkérdezem a házidokinénimet (ő adta a bogyókat is) de csak délután rendel. Amúgy én is sabadillát szedek, meg strychinos nux vomicát, meg ha viszket a szemem is, arra valami euphrasiát. Tavaly bevált, de most nem érzem nagyon a hatásukat... Tegnap is séta közben végig tüsszögtem...

Nyáron meg a parlagfűre is szedtem valamit tavaly, az tényleg jó volt,elő se jött, de egy hónappal előtte el kellett kezdeni, mármint a szezon előtt.

yuyu79

Megyünk délután oltásra, drukkoljatok, hogy ne legyen nagy ordítás a kisasszony részéről :roll: Legutóbb egész jól megúsztuk...

yuyu79

yuyu inkább a kisasszony ordítson,mint te :P :wink:
Vendég

Sziasztok,

Julcsi, hogy viselte kis királylányod az oltást?

Ricsikém mai "termése": egy intő és egy házi feladat hiányjel a tájékoztatójába :( :( :(
Az intőt azért kapta, mert az egyik osztálytársával verekedtek, állítólag a másik kezdte és amikor Ricsi visszaadta akkor az árulkodott a tanárnőnek.
A háziját meg egyszerűen elfelejtette, hogy van neki. Nem akarom mentegetni, de tényleg kimehetett a fejéből, mert még tegnap este csinált is környezetből egy házit, de úgy látszik kettő volt. :? :? Igazából az a baj, hogy egy héten 1x van környezet és ha nem csinálja meg még melegében, esély van rá, hogy elmarad. De hogy ezt miért a tájékoztatóba kellett beírni? Ez olyan mintha egy egyest kapott volna rá. :evil: :evil:

Igazából az intő miatt vagyok rá mérges, mert már ezerszer kértem, hogy ezzel a fiúval ne barátkozzon, vagy szóljon a tanárnőnek, ha a kissrác kötekszik. Nagyon furmányos az a fiú, mindig úgy csinálja a rosszasságot, hogy a tanárok ne lássák, ill. úgy látszik a másik módszere, hogy Ő árulkodik.
A bünti az volt, hogy csak Eriknek meséltem és nem mondtuk el az esti közös versünket. Csak az a baj, hogy ilyenkor magam is büntetem, mert a szívem majd megszakad :cry: :cry:

Ani, nem vagyok gyagya, csak én keddenként az AXN-n nézem a 3. évadot. Nem láttam anno és itt 2 részt adnak le egybe 9-től.

Nem tudom kell-e valakinek kajaötlet, de holnap nálunk milánói makaróni lesz :lol: :lol:

Mára eldugulok legyetek jók és mindenkinek további szép estét!!!!
Vendég

Köszi a kérdést, csak 3 másodperc sírás volt, hamar megnyugodott szerencsére :wink: Mérés is volt: 9240 g és 75 centi (3 hete 72,5 volt :shock: ) :-D Most 1 éves koráig nem lesz több oltás :)

yuyu79

jó reggelt!!!

tuntun,ne haragudj ám,lécci-lécci!!!!
Meg sem fordult a fejemben,hogy gyagya vagy!!!! :shock:
Az azért durva,hogy az egyik házi elmarad,és ezért is kap. Ilyenkor nem kellene mérlegelni mondjuk,hogy a másik készen volt,meg,hogy kivétel nélkül mindig megcsinálja a házit,nem egy link kisfiú???
De most komolyan!!!

yuyu pedig azt hittem,idáig fogom hallani Enikő hangját :wink:

Mi rendben vagyunk,úgyhogy megyünk ma is tornázni. Mivel Kristófnak már szünet van,jön ő is :D
Elötte elmegyünk a piacra-majd magamhozkötözöm őket...
Vagy lehet bepróbálkozom a babakocsival,akkor legalább nem mennek ketten 3 felé :lol:
Vendég

Sziasztok,

az én nagyfiam hajnali 3-kor elment Csákvárra az apjával forgatni. Ma már hívtam őket legalább 4x, de a fiammal nem tudtam beszélni, mert nem ért rá. :lol: :lol:
Mi meg Erikkel elmentünk a Sparba még megvettük a sütihez valókat, de persze tejfölt a leveshez elfelejtettem. :roll: :roll: Na mindegy azt már megveszem bármelyik kisboltba.
Aztán vettünk még muskátlikat - barackszínűeket :) :) Van a kertben egy hordóalakú virágtartóm és abba.
Szombatra megrendeltem a zöldségesnél a zöldségeket, így már csak főzni, sütni kell. Na meg a konyhai ablakot megpucolni :( :(

A fiam tegnap hozott haza 2 cetlit, két lányzó meghívta hétfőre locsolkodni. :lol: :lol: Szerintetek bunkóság 10 óra környékén beállítani? Lehet, hogy jobban járnék ha felhívnám a szülőket, hogy egyáltalán tudnak-e róla. :lol: :lol:
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

A két fiam úgy döntött, hogy 6-kor ébresztőt tart, de csak nekünk, mert ők azóta is alszanak :lol: :lol:
Hát ha már így történt, akkor felraktam a kaját főni és leültem a konyhába egy kávé mellé, hogy beszéljek Nektek!
A gyerekemet nem viselte meg a tegnapi nap, du. 6-ra értek haza, az apja félholt volt, Ő meg estig játszott az öccsével. :lol: :lol: Ezekbe a gyerekekbe többszörös duracell elem van.
Ma természetesen megy fel az irodába az apjával.

Mi tegnap nagyon ügyesek voltunk apósommal, csináltunk a homokozónak tetőt, olyat, hogyha felnyitjuk akkor egy kis része padszerűen lent marad és lehet rajta nekik ülni. Még vennem kell rá linóleumot és akkor majd lefényképezem. Nagyon jó lett szerintem. Úgy untam már, hogy állandóan neylonnal takargattuk, de ugye azt téglával le is kellett rögzíteni......

Ebéd után megyünk a szemész doktornőhöz, légyszíves gondoljatok Rám!!!!

Mindenkinek szép napot!!!!!
Vendég

sziasztok

Tuntun persze,hogy gondolunk,nagyon drukkolok,de lécci-lécci mond már,hogy nem haragszol a House miatt!!!!!

Jól bírja a fiad is a strapát,hallod. Sokszor én is már potyogok össze,ők meg pörögnek ezerrel. Lehet az ő vitaminjukat kellene szednem :roll:
Vendég

Ani, ne butáskodj már, miért haragudnék. :lol: :lol: :lol: Azt a "gyagya" szót nem kioktatásként akartam írni.....
Vendég

huh,akkor megnyugodtam :wink:
Képzeljétek,az én rosszcsont gyerekeim olyan jók voltak délelött,hogy együtt sütöttünk linzerkarikát. Kristóf nagyon ügyesen segytett,Eliza már inkább a kész dologra indult rá,azt hiszem,az ebéd kimarad ma neki :roll:
Hogy tud ilyen hihetetlen mennyiséget megenni???
Megvolt már a romeltakarítás is,most még gyorsan összeporszívózok,és elmegyünk sétálni-Eliza motorral,Kristóf rollerrel.
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek kivettem 4 nap szabadságot :lol: a gyerekek a mamánál vannak(250km-re lakik) és Apa is itthon van szabin :D
ma takarítás és pakolászás van,holnap buli,elmegyünk moziba meg a barátokkal szórakozni.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
josi

Sziasztok,

Josi, csak irigykedni tudok!!!! Jó szórakozást Nektek!!!!

Szóval az orvosnál nem volt semmi gond, azonkívül, hogy ritka bunkó volt a doktornő. :evil: :evil: Persze a magánrendelésen máshogy viselkedett.
De mindegy lenyeltem, mert elég volt nekem az izgulás, de Apa teljesen felháborodott, a végén be is szólt neki, de nem reagált a doktornő, vagy nem hallotta, v. nem akarta meghallani.

A lényeg, hogy a rövidlátásomból adódóan vannak üvegtesti homályok a szememen, de a retina nincs megsérülve. Azt mondta, hogy nem kell kontrollálni, csak ha több lesz, ill. ha hirtelen fényvillanásokat látnék, akkor rögtön menni kell, de én úgy gondolom, hogy évente egyszer legalább megnézetem. Persze nem vele :evil: :evil:

Ani, tudnék mesélni, hogy Erik mit megeszik egy nap. De most nem panaszkodhatok Ricsire sem, mert nagyon jól eszik. Lehet, hogy jót tett neki a fogyókúra. :lol:

Na most gyorsan ennyi, mert nem tiszta a látásom a tágítás miatt.
Vendég

Tuntun, örülök, hogy nincs gond!! :-)

Josi, de jó, érezzétek jól magatokat!! ;-)

Mindenkinek Kellemes Húsvétot!!!

yuyu79

Szép jó reggelt!

Végre most már tudok jönni,már elvonási tüneteim kezdtek lenni. :lol: :lol:
Teljesen kész vagyunk a szoba festéssel,bútorok a helyükön, na meg én is a nagytakarítással megvagyok. Legalább le van tudva a tavaszi nagytakarítás. De jól el is fáradtam,mire megcsináltam mindent. Nah,de nem panaszkodom.

Sajnos visszaolvasni nem volt időm, de bepótolom. Bencus is egész nap kint van ilyen jó időben, este alig lehet behozni, mert hisztizik.
De még ma készülök ezerrel a holnapi napra,mert anyuék és anyósomék jönnek ebédre. Előkészítem a holnapi ebédet, délután még sütök sajtos kifliket.

Szép napsütéses napot mindenkinek!
dius02

Sziasztok,

nem tudtam eldönteni melyik kép legyen, ezért duplán kívánunk

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Vendég

Holnap a gyerekeim élő nyuszit is kapnak, kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá.

Majd rakok fel fényképeket.

Mindenkinek kívánok további szép napot és minél kevesebb munkát!!!
Vendég

sziasztok

Tuntun,tök jó az első kép :lol:
Örülök a szemednek,és sztem is menj el évente. Azzal nem vesztesz semmit,és legalább nyugodt lehetsz. Én is most csak nagyvonalakban olvastam vissza,szinte bennt sem vagyunk,enni is az udvaron eszünk,meg hátul is van konyha,így ott is tudunk főzni,szóval,tényleg nem igazán jövünk be ebben a jó időben.
dius,te nagyon vigyázz magadra!!!!
Nálunk is vannak nyuszik,Zoli tegnap hozta,egy fehér,meg egy szürke. Azt hittem,Eliza majd kicsit meglepődik,de nem :shock:
Tegnap már kergetőztek a nyuszikkal az udvaron,meg eteti őket répával. Kristóf meg egész nap őrzi őket,igaz,most éppen füvet vág a szomszédban :D
Én meg tojit festek-még el sem kezdtem,de már tiszta zöld a kezem :roll:
Na,én is kívánok mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket,és a csajoknak sok-sok locsolót!!!! Kép
Vendég

Nekünk "saját termés" a nyuszi, mert apósom úgy pároztatta be a nyulat, hogy húsvétra legyen nyuszi. 10 született :lol: :lol:
Én meg piros kezű voltam :lol: :lol: :lol: :lol: Erik úgy segített festeni, hogy pancsolt a krepp papír vizében :lol: :lol: Ricsikém festett krepp papírral, meg rajzolt viaszkrétával rájuk. Egész de. izgult, hogy mikor lesz a festés.

Az intőre az lett a büntetése, hogy nyitottunk egy bünti füzetet és 30x le kellett írnia, hogy nem verekszik az iskolában. Nagyon szenvedett tőle, a végén azt mondta, hogy azt hitte sose jut a végére :lol: :lol:
A lekváros-túrós csücskeim finomak lettek, olyasmi az íze, mint a hókiflinek. Holnap sütöm a sörkiflit, úgyhogy pihenésre a hétfő marad, amikor megyünk vendégségbe. Mondjuk engem nem zavar én szeretek sürögni-forogni, na meg a dicséreteket bezsebelni :lol: :lol:

Mára elköszönök, Erik most fürdik, aztán leülünk vacsizni.

Mindenkinek szép estét és jó éjszakát!!!!!
Vendég

Itt a húsvét, jön a nyuszi.
Repül hozzátok egy nagy puszi.
Ölelésem legyen veletek.
Boldog és Áldott húsvétot
kívánok mindenkinek!
dius02

Én sem értem ide csajok ebben a nagy készülődésben, de még olvasni sem.. de ígérem, bepótolom, azért átfutottam és örülök, h Tuntun szeme okés!
Csak azért ugrottam be, h mindannyiótoknak kellemes húsvéti ünnepeket kívánjak!
Pussz!

been

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!

Dius- Bencusodnak nagyon-nagyon Boldog Szülinapot!
Vendég

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Kép Kép

Én már Kép :lol:

Holnapra a lányoknak sok locsolót a fiúknak meg
Kép
berni611

Bence!

Kép
Kép
berni611

Bencusnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Kép

Bencének pedig nagyon boldog születésnapot!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok,

jól sikerült a mai napunk. Volt nagy örömködés a nyusziknak, meg persze a csokiknak is. :lol: :lol: Csináltam képeket, majd rakok fel.
Du. megsütöttük a sörkiflit, Apa nyújtotta a tésztát, Ricsike töltötte én meg sütöttem. Nagyon finom lett :lol: :lol: Olyan örömmel szorgoskodtak a konyhában, hogy csak néztem.
Estére sütöttem sós kalácsot a sonkához, még langyos volt amikor vacsiztak a gyerekek.

Dius-Barnus hol vagy? Nem jellemző Rád, hogy még egy beköszönés sincs.

Banoed, nálatok hogy alakul a helyzet?

Ani, nem sikerült Krisztával beszélned? Olyan jó lenne, ha csak írna egy sort, hogy minden ok velük. :cry: :cry:

Holnap vendégségbe megyünk, aztán elkapom egy kicsit a fiam grabancát, mert elég sok a lecke, muszáj egy kicsit holnap is dolgoznia. Kedden de. elmegyünk a húgomhoz, aztán du. már készülni kell a sulira. :( Még örültem volna, ha a jövő héten itthon vannak a fiúk egész héten. Dehát szerdán már nagyüzem.

Mindenkinek további szép estét és pihenjetek sokat!!!

Sziasztok!!!
Vendég

Jó reggelt!

Lefőtt a finom kávé. Kér valaki? Nálunk még mindenki alszik, de én már nem bírtam feküdni. Bezzeg amikor csörög az óra..... :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek mára is!!!!!
Vendég

tuntun én most kv-zom,te megittad már???
Nem írtam még Krisztának,de ma mindenképpen fogok. Ismeretlenül is nagyon aranyos,aggódom értük!!!
Fiuk elmentek locsolni,mi meg most kimegyünk kiskirálylánnyal megetetjük a nyuszkókat. Teszek majd én is képet,de sztem nem ma,délelött hozzánk jönnek még vendégek,du.meg mi megyünk,sürü a program. Tegnap kinnt voltunk Gemencben kicsit sétafikálni,jó volt :D tuntun jól hamgzanak a sütijeid :wink:

Bencus,nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!!
Vendég

Ani, már a 3.-at is!!! :oops: :oops: :oops:
Ricsikém is elment a 2 lánykához locsolkodni. Életében először megy idegen helyre, izgult rendesen. :lol: :lol:
A biztonság kedvéért beszéltem az anyukákkal, hogy tényleg mehet-e, még szerencse, mert mindenki megy el otthonról, de reggel várták a szépségemet. Apa meg a sofőr, én meg mindjárt szedelőzködöm az induláshoz.
Ez a sörkifli is baromi egyszerű, vendégváró süti. Mi most csak sajttal, meg sajtkrémmel töltöttük, meg hagytunk üresen, de simán lehet lekvárral is, mert nem annyira sós a tésztája.
1 kg. lisztből csináltuk és lett kb. 70 db. Mondjuk én a kenyérsütővel dagasztottam, kelesztettem.
De én a 3 nap alatt nem is ettem, hanem zabáltam, jól fog jönni az a betervezett fogyókúra. :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.14 07:09-kor.
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Kávét v. teát valaki?

Erik tegnap du. nem aludt, így még most is alszik. Szegénykém annyira fáradt lett estére, hogy Ricsike adott neki egy puszit és már azért is el kezdett sírni.

Remélem mindenki jól van és mindenkinek jól teltek az ünnepek!

Ricsikém összegyűjtőtt a locsolással egy csomó édességet, na meg zsebpénzt. Baromi büszke volt magára.

De. összekötjük a kellemest a hasznossal, mert átmegyünk a Tescóba a húgomhoz. :lol: :lol: Legalább Őt is látjuk és vásárolnunk is kell pár dolgot.

További szép napot Mindenkinek!!!!
Vendég

sziasztok

Kinek hogy telt a húsvét? Dadomi te jövőhéten kezdesz,ugye? Emma,nálatok nemsokára szülinap :D
jajj tuntun,nekem is kellene vásárolni menni,ruha is kellene,de semmi kedvem!!!!
josi,hogy teltek a gyerekmentes napok????
dius-barnus nagyon eltüntél!!!!!
Vendég

Nálunk jól telt a hétvége, sokat vendégeskedtünk, még főznöm se kellett :D :oops:

Bencének utólag boldog szülinapot :!:

Enikőm délelőtt először nem akart elaludni, most meg már másfél órája alszik...Úgyhogy megyek is teregetni :roll:

yuyu79

Sziasztok lányok, gyorsan írok egyet, még alszik a Balu.
Remélem mindenki jól van...
Hétvégén mi is távol voltunk. Külön még a gyerektől is. Mi Siófokon nyaraltunk, ő meg itthon a nagyszülőkkel.
Majd teszek fel pár fotót...

Kép
fridus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?