Új privát üzeneted érkezett!

Na még valami!
Csilla,megnéztem a videót,toncsi szenzációs!!!!! :D És ahogy olvas! :shock: Ezt ti tanítottátok nei,vagy ez is valamilyen speciális képzés eredményes? Már láttam ilyet a fókuszban! :) És az,hogy olvas azt jelenti,hogy bármilyen szót mutatsz neki elolvasa,vagy inkább felismeri a szó hossza és a betűk formája alapján a már ismerteket? Nem lesz nehéz dolga a suliban! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, vártalak! :wink:
Viszed őket magaddal tornázni :lol: Csanád is velem volt ma gyógytornán. Kicsit nyügizett, mert álmos volt, még a labda sem kellett neki. Aztán bealudt. Csütörtökön is viszem.
Igen, szerintem Mike-kal van baja a pasasnak!
Most már nem jövök vissza, viszont reggel itt kávézok, tehát tessék írni!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jó éjt lányok!
Megyek aludni az üres ágyunkba :( :( :(
De még csak 5 órát lesz üres és jön apa-nézd a dolgok pozítív oldalát-unicum :roll:

Kép
Kép
szintus
 
 

 
 

Sziasztok!

A torna jó volt, csak ami régen meg sem kottyant (a gyerekek előtt is ide jártam tornázni és semmi nem változott), most a felénél már kivoltam! Kicsit érzem a lábamban és a karomban a dolgokat! :)

Patr! Jázmin is nagyon anyás. Azt mondta apa, hogy miután kimentem az ajtón és nem jöttem vissza, állandóan az ajtót verte és sírt. Sokat sírt! :( Szegénykém, de hát szokni kell, mi lesz ha egész héten a mamával kell lennie mert dolgozok. De biztos belejön!

Amikor hazajöttem, Roli rohant, hogy hiányoztam Jázminnak és apa nem vigyázott rá és sírt Jázmin! :lol: Árulkodott, úgyhogy mindig tudni fogom a nagyobb történéseket abban az egy órában míg távol vagyok!

Szintus! Nagyon édi Fruzsi! Itt a héten még nagyon szép idő lesz! Végig! 20 fok felett, meg napsütés!

Gabuska! Mi 3-an járunk Wcre! Megy Roli, nekem is kell, mert én fogom a fütyit! Persze jön utánunk a kisasszony is! A Wcnk meglehetősen kicsi, alig férünk be 3-an!

:lol:

Nem ér lelőni a Szülifeli poénjait! Én még ma fogom megnézni! Felvettem, mert álmos voltam!

Egyébként tök jól aludtunk. Jázmin fél 9-től aludt reggel 7-ig. Igaz 7-kor fel kellett kelni, de legalább nem leszek lemaradva a dolgaimmal.

Ja még Toncsi! Szerintem is nagyon ügyes, de igazából nem olvas, hanem felismeri a szóképeket! Ugye Csilla? Van ilyen olvasni tanításos módszer is! Megmutatjuk a szóképet(leírt szó) és mellé a tárgyképet (pl a lerajzolt autó) és megfigyeli a betűket, megjegyzi és egy idő után a tárgykép nélkül is felismeri, hogy oda autó van írva. Ezután és ezzel párhuzamosan tanulják a hangokat és a végén megtanul rendesen is olvasni.


Joli! Csak túléltétek a napot! Ügyes Csanád! Én nem merném tornára vinni Jázmint, mert a végén baba-mama torna lenne belőle, tuti nem lenne el egyedül.

Kép
szly27
 
 


Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok, nem tűntem ám el, csak valamitől iszonyat fáradékony vagyok, oszt nem bírtam este már ideülni :oops:
Szintus, ha sok a fehérvérsejted, az sok mindenre utalhat, menj vissza a dokihoz, de ne kapj frászt :wink:

Csilla, hova jártok angolra? Olyan nekem is kell!!!!!!!!!!! :wink:

Azt hiszem, mi nem vesszük fel a versenyt a hármasban pisilős bandával :wink: mi csak ketten megyünk! :lol: :lol: :lol:

Torna :) Hát azt hiszem, nekünk az most kimarad :oops: de nem panaszkodom: a teherbe eséshez képest kereken 10 kilóval lettem könnyebb eddig (szüléshez képest 15-16) 8) meg aztán egész nap az én kis kb 9 kilós súlyzómat emelgetem, cipelem, valahol ugye az is sport :wink:

Joli, ügyesen túléltétek a tegnapi napot! Csak így tovább :)

Tegnap lerendeztük az ajándékvásárlást, tanítottam ,sétáltunk nagyot, most meg szalad a lakás :shock: Ma meg megyünk énekelni, aztán meglátjuk, mi lesz. Tartok tőle, vagy takarítás, vagy rumli :wink:

Na, megyek, még össze kell szedni magunkat, hogy tudjunk indulni :-)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Rém rosszul aludtunk:( Csanád sokat nyöszörgött. Nem sírt, fel sem ébredt teljesen, de mindig kellett tea, tej, szopi a megnyugtatásra. Az este nekiesett fejjel a rácsoknak az ágyában, nem tudom, van-e köze hozzá. Fél kettőkor már majdnem Nurofent adtam, de először kipróbáltam a szopit és azzal aludt 3 órát egyben.Aztán tejjel megint három órát. Fél 8-fél 9 között játszott , aztán aludtunk fél 11-ig. Csanádnak táskásak a szemei :shock: Persze ő tízkor kezdte az alvást, de én csak fél kettő után.
Wc-re járás: nem is tudom, hogyan sikerül nekem egyedül is :lol:
Szly, nem is hasonlíthatod Jázmint Csanádhoz, te mindig vele voltál!Az enyém meg a munkában is el kell ücsörögjön mellettem a babkocsiban. Cukik a gyerekek:)
Szintia, mikor tud aludni a férjed?Fruzsina hagyja délelőtt?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Réka!

[quote]S írta:ziasztok, nem tűntem ám el, csak valamitől iszonyat fáradékony vagyok, oszt nem bírtam este már ideülni Embarassed



Csak nem jön a kistesó???? Egyébként akik akarnak kistesót, jó ha összehozzák június előtt és akkor még 2 év GYED jár rá is!

Joli! Sajnálom a rossz éjszakát! Remélem nem lett semmi baja a kis buksinak!

Kép
szly27
 
 


Évi! Jelöltelek iwiwen!

Kép
szly27
 
 


Sajna nem tudom megnézni a Szülifelit, mert én béna az RTl-t vettem a TV2 helyett! :cry: Jó ügyes vagyok!

Kép
szly27
 
 


Szly, nem hinném, hogy kistestvér lenne a háttérben, inkább csak egy örökmozgó Mátéra gyanakszom :) Szülifeli :shock: ez pech, én is jártam már így :twisted: no, majd a következő részt megnézed :)

Joli, egy alaposabb kopp után fájhat az a kis buksi, lényeg, hogy azért nagy baj nem lett :)

Hiányzók, hol vagytok?

Kicsi csibészem ma átaludta az ének órámat :shock: :D :D :D :lol: :lol: :lol: aztán az utsó percben ébredt egy magasabb darabnál. Így hazafele sétáltunk egyet, ő nézelődött, aztán kapott puliszkát az ebédből, aztán megint sétáltunk egyet, utána szopi, félóra szunya, most itt vagyunk :)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Ja, nem dicsekedtem még, de jubilálok! Leaszott rólam a 10. kiló is a teherbeeséshez képest. (szüléshez nézve több, mint 15) 8) És nem csináltam érte semmi extrát! Még 10 kéne lejöjjön, és versenysúlyomban leszek :wink:

Ma lemértük Mátét: 73 cm és kb 9 kiló.

Testsúlyozásról ennyit :wink:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Kinga, gratula nektek! Ahogy gyarapodik Máté, te úgy fogysz? :) Rólam is jutna az a majd 10 kiló, amit Csanád nyom :twisted:

Szly, remélem mostanra megtudtad a Szülifeli történéseit! Ma már nem látszott Csanádon az éjszaka nyoma. De nagyon felbosszantott délután, egyszerűen nem tudtam lefektetni :evil: Aztán szopival elaludt mégis. Most az unokahúgomnál van, mert én dolgozok.
Így aludt el hét órakor(fél órára)
Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Joli, Rékát jól átkeresztelted :lol: . Nagyon cuki, ahogy Csanád eldőlt a hasán.

Persze ez szókép olvasás, most még csak az ismert szavakat tudja elolvasni (persze angolul is :wink: ). Pont tegnap kérdezte a játszóházban, hogy erre a dobozra miért van ráírva angolul, hogy tej (milk) :roll: . Éva néni csak nézett :lol: .
Aztán később, ahogy megismeri a betűket, jöhet a következő lépcsőfok, hogy levonja a szabályokat. Magától még csak néhány kétbetűs szót olvasott pl. fa. De olvasott már olyat is pl. hló (hó), mert azt hogy hó még nem ismerte, csak azt hogy ló.

Az angolt itthon kezdtük, ugyanúgy játszottunk vele, mint magyarul. Pl. gurítsd ide a labdát, tedd a dobozva a piros kockát, fürdéskor testrészek, evéskor ételek stb. angolul. Később pedig jöttek a dvd-k és az angol "különóra".

Réka, nekem is a kistesó ugrott be :) .

Akkor remélem a péntek délelőtti tali még áll, ugye!? Mi holnap megyünk Pestre és én továbbra is az Ikea vagy környéke mellett szavaznék.

Szóval puszi mindenkinek, de még össze kell pakolnom.
A taliról írjatok, jó 8) .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Tegnap este a Heim Pál ügyeleten kötöttünk ki, Livi füle be van gyulladva mint állat, csak nem látszott eddig, mert egy nagy csomó fülzsír elállta a belátást a fülébe. Ettől volt lázas már 1 hete. Doki kiszedte a fülzsírt, írt fel anitbiotikumot, és lám-lám, a láznak már most nyoma sincs...
A vérképén is látszott, hogy valahol gyulladás van, magas a vérsüllyedése, emellett vérszegény, vashiányos, ami nem ért meglepetésként, állandóan sápadt.
Pénteken megyünk vissza a gyerekorvosunkhoz, akkor beszéljük meg, hogy mitévők legyünk a vérszegénységgel.

Viszont ma csoda történt, N elérte a 7 kilót. :lol: :lol: :lol:

Még ma is csak az erkélyen napoztunk sajnos
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!

bocsi,csak gyorsan:hogy bejött a jóidő,folyton mozgásban vagyunk,ezért estére hulla vagyok :oops: bocsi mindenkitől,majd összeszedem magam.
ma Dorkónak iszonyat napja volt,ezért nekem is:egyszerre jön ismét 3 foga(fogjuk arra),talán ez az oka,de onnantól,h az apja 8kor becsukta maga után az ajtót sírt,üvöltött,hisztizett fél10ig egyfolytában.kínomban elementem pisilni és kizártam.végig üvöltött az ajtó előtt :cry: előtte beengedtem,de akkor meg állandóan felállat a térdembe kapaszkodva és úgy sírt.már nem bírtam,ezért száműztem.fél 10kor rácsuktam a szobája ajtaját,felöltöztem,elkészültem,majd mikor mentem érte,állt belülről az ajtónál és hüppögött.úgy kifáradt a másfél óra alatt,h az utolsó fél órában már csak hüppögött,könnyezett,mert nem volt ereje sírni :cry: kivételesen nem sajnáltam,mert mindent,de esküszöm mindent megtettem a jókedvéért,még ölben is hurcoltam,majd fél órán át :shock: aztán elmentünk vásárolni és míg történések voltak körülötte,thök jó kedve volt,majd itthon folytatodott az idegtépés.....szóval kivagyok,annyi pihim volt,míg tornán voltam :lol: húzok is az ágyba,ma sem kell altatni :wink: bocsi lányok,jó éjt!

Kép
berni1
 
 


[quote="csillala"]A írta:csillalazt hagy kérdezzem már meg, hogy Nóri ugyan miért nem mászik bele Livi kajájába :roll: ?

1. Volt neki sajátja, azt kanalaztam neki,
2. El volt foglalva a számkirakóval. :wink: :lol:

Adri képeit eddig nem láttam, nagyon klasszak! :D

Jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


gabi!
még szerencse,h nem kellett felszúrni,jó,h észrevették,most már egyenesben vagytok!!! :D

Kép
berni1
 
 


Bocsi Réka, igazán nem tudom, miért neveztelek Kingának! Csak azt remélem, hogy antipatikus neked a név. Van még egy Hajni nevű ismerősöm, aki nekem egyszerűen Ildikó és kész :oops:

Gabuska, nem jó hír, a fülgyulladás, de legalább megvan a baj, lehet orvosolni. Akkor te nem tudsz jönni pénteken:( Micsoda kalapja van Nóresznek és milyen szemüvege Livinek :P

Berni, de te igen, ugye? Úgysem lesz ringató a tavaszi szünet miatt és a tali után be tudsz vásárolni:) Remélem Dorkó holnap már megint a régi lesz!

Csilla, én úgy 11-fél 12-re tudok ígérkezni, neked jó az? Küldesz telefonszámot priviben?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Pat, már nem várlak tovább, majd holnap elolvaslak.Jó éjt!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Na végre,Csanádnak boldog hófordulót!!!! azért írtam,h na végre,mert tudtam hogy a napokban lesz,de nem akartam elfelejteni!

Gabi!
Ez nem semmi! És ezt amúgy kinek kellett volna észrevenni??? A lényeg,hogy jobban van a kishölgy! Nagyon szép csajok!!! :wink:

Berni!
Remélem nincs lekifurdalásod..néha elszakad a cérna! :evil: Nem lehet mondog a gyerek kedvében járni,pláne úgy,hogy még az sem jó neki,ha kézben van! A nyávogástól,kínlódástól én is kiakadok! Az én törpillám viszont napok óta egy angyal nappal,egyszerűen nem tudnék rosszat mondani rá! 1-1 órát délelőtt és délután is simán elvan a járókában,1 db játékkal.Bár az evése elég gáz,amúgy tündér.Az éjszakákat nem méltatnám szavakkal...

Sly!
Annyira cuki a fiad,hogy így "beköpte" apát! :lol: Olyan kis okosak,minden tudnak,mindent megfigyelnek,imádnivalók! Enyém főleg akkor,ha álmos,olyan cukikat mond! :D Jázmin olyan nagy már a képen! Ők is nagyon szépek,mint itt minden gyerkőc!!! A szülifelit pedig nem akartam lelőni,mert nem mostanában hal meg valaki,hanem az évadzáró részben! Viszont kérdezz nyugodtan,ha érdekel kivel mi történt tegnap! :wink: Az éjszakáért pedig irigy vagyok,de kinek mi jut.. :?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hát Joli,kicsit szomorú lettem...hm...na jó nem is,csak vicceltem! :lol: :lol: :lol: Reméelm a mai éjszakátok sokkal jobb lesz!!! :wink:

Réka!
Hátha mégis kistesóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Még egy topicbaba,csak nem akarod elmondani,mi??? :lol: A 10 kg-hoz gratula,ügyes vagy!
Esetleg hízó torna is létezik? :shock: Mirussal 12kg-ot híztam és 14 ment le,de elég lett volna ha csak 10 megy! :?

Mi voltunk ma baba-mama klubban,csináltak só-lsizt gyurmát,amibe kéz és láblenyomat került,aztán elmentünk csokinyuszit,ajándékokat keresni,és végül állatsimogatás is volt! Nagyon szuper volt! Holnap meg védőnénihez megyünk mázsálni!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Gabuska! Végre megvan mitől lázas Livi! Azért hamarabb is megtalálhatták volna a bajt! Most már biztos hamar rendbe jön! Cukik az erkélyen!

Joli! De édi CSanád! Az az alvás! :lol: Ez a "Kinga" megszólítás tetszett! Már azon gondolkoztam, hogy biztos lemaradtam valamiről és Rékának van második neve, vagy ez valami titkos becenév, ilyesmi! :lol: Csanádnak boldog hófordulót!

Réka! Te aztán nagyon fogysz! Még a végén elfogysz! Bár rólam pattognának le ilyen könnyen a kilók!

PAtr! Annyira nagyon nem izgat, hogy mi történt! Szerintem az előző szériák jobbak voltak! Szerinted? De azért ami eszedbe jut és fontos volt, írd már le!

Ez a só lisztes dolog jól hangzik! Nálunk ilyet nem csinálnak.

Berni! Dorián olyan jó kisfiú, néha le kell vezetni a feszültséget! Na de komolyra fordítva mindenkinek vannak ilyen napjai, kinek több, kinek kevesebb!

Mi megint jól aludtunk! Este fél 9-től reggel 7-ig. Kijött az 5. foga és a 6. is mindjárt kint van.

Ma megint megyek tornázni! Még most is olyan izomlázam van!

Kép
szly27
 
 


Pat, látom, hogy az este épp csak egy kis türelmem kellett volna legyen :P
Végül mégsem tudtam aludni. Ismeritek azt a jelenséget, hogy amikor este aludni kellene, akkor eszetekbe jut mindenféle? És nem is gyerekmesék, mert olyasmi, hogy elmegyek itthonról elveszítem a kulcsomat és nem tudok visszajutni a lakásba. Vagy: itthon ülök bezárkózva, beteg leszek és be sem tud jönni senki. Ha nem tudok telefonálni, akkor napokba telik, míg rám törik az ajtót, mi lesz akkor Csanáddal? Aztán jönnek a gondolatok a gyerekekkel és apával kapcsolatban is. Bocsi, de ezeket ki kell írjam magamból, hátha úgy könnyebb elűzni. Megtaláltam ellene a módszert amúgy: mobilon addig játszom, amíg kidőlök gondolkodás nélkül :( De már csak ötöt kell aludni és itthon lesznek a nagyok.

Szly, neked is csak pár nap torna kell és már nem lesz izomlázad :D

KépKép
Kép
el..né
 
 


Na megvan a mai programom! Valamelyik gyerekem kikapcsolta a fagyasztót. Még tegnap amikor vettem ki húst, ment, mert fagyott volt. Ma reggelre minden leolvadt! Már szóltam apunak jöjjön húsért. És ez már másodjára fordult elő! Utálom ezt a fagyasztót, csak egy apró gombnyomás és már kis is kapcsolták. Lehetne kicsit bonyolultabb gombja!

Hogy ki volt az rejtély, mert ugye két lehetőség is van!

Kép
szly27
 
 


Joli! Egyszerre írtunk! Ha otthon lesznek a nagyok bizti nem lesznek ilyen godnolataid!

Kép
szly27
 
 


Szly,
ezek a kölköcskék tudják a dolgukat! Nem télen kapcsolják le, mikor kisebb zűr van belőle, hanem a 25 fokban. :lol: :lol: :lol:

A fülzsírt az sztk-s fülészeten látniuk kellett volna pénteken. Ha ott kiszedik, látszott volna a gyulladás mögötte, így megspóroltunk volna 2 utat e hét kedden, meg 4 nappal kevesebbet kínlódik a gyerek... :evil:

Ja, még az alváshoz kapcsolódva. A Livi 1 éves korától Nóri születéséig eltelt másfél évben a nászágyban aludtam egész éjjel, szóval nincs folyamatosan éveken keresztül üresen a helyem. És most is csak aludni megyek át a lányokhoz. :wink: :lol:

Berni, teljesen megértelek, ugyanilyeneket csinál Nóri is. Számomra felismerhetetlen okból ordííííííííííííííít, nem jó neki semmi, ilyenkor kiságyba be, ő feláll, bömböl, majd mikor kikészül, akkor vagy elalszik, vagy hüppög sokáig, ahogy írtad Te is.

Na, ebédelünk, jók legyetek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na, én annyival jobb helyzetben vagyok, hogy Csanád nem ordít, ő nyűgösködik. Néha sír, olyankor halkan, elkeseredetten és potyog a könnye.

Szly, tudsz valamit tenni, hogy ezentúl ne tudják lekapcsolni?

A tegnap Csanád először volt idegen helyen"idegen" emberrel és nem is keresett! Igaz, szereti az unokahúgomat. A párját viszont nem bírja, nem tudott ott maradni vele a szobában, mert akkor sírt. Az éjjel jól aludt, csak kétszer ébredt és reggel fél nyolckor volt a szopi.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Tali akkor holnap 11kor az Ikeánál (Őrs vezér tere) jó lesz?
Csilla, küldtem privit!

Gabi, ti tudtok jönni?

Berni, Gabi, rémes lehet ez az üvöltős kiakadás :shock: Szegény manók! Szegény ti!

Gratula Csanádnak és az unokahuginak!

Most ennyi futotta, puszi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Kép

Kellemes husvétot!
A gyerkőcöknek sok szép ajándékot!!!
Puszi :D :D :D

Kép
Kép
szintus
 
 


Oké a holnapi tali!
Puszi
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Vince jobban van, ő is fülgyanús volt, remélem az antibiotikum megfogta! Még mindig folyik az orra, most már több, mint 2 hete! :? :shock:
Adri!
Bocsi, h. szakma, de normális, hogy valaki ennyi ideig náthás, de nagyon? Szinte állandóan szívhatnám az orrát, éjjel hangosan horkol, ezt már a nátha előtt is észrevettem. Lehet allergia is ilyen picinél? Bár még mindig hurutosan köhög, igaz, ritkábban.
Örülök, hogy hoztál képeket, Artemisz nagyon szép kislány.

Szintia!
Szép család vagytok ti is! Remélem, javul a vérképed! Férjem családorvos.

Csilla!
Vince is nagy sapka,- és zokni lehúzogató, ill. evő! :)

Berni!
Én is tudom, miről beszélsz, nálunk is a környezetváltozás jön be ilyenkor általában! Séta, vagy kert, vagy gonosz módon leadom kicsit anyósnak. De ott ált.ban rögtön kisangyal lesz! :) Lehet, csak belőlem van néha elege! :D

WC-re Vince is jön utánam, én becsukom előtte az ajtót, na ilyenkor néha üvölt, és dörömböl, de nem engedem be, mert rendre a WC kefe érdekli, vajon mi olyan izgalmas benne? :roll: :)

Réka!
Kilók rólam is mehetnének már le, 10 kg elég is lenne, de nagyon nem mozdul.

Joli!
Semmi okos nem jut eszembe, kitartás!

Gabuska!
Lánykád remélem már jobban van! Aranyosak a képeken!

Szly!
Nekünk is volt ilyen fagyasztónk, de már nem használjuk, bár nekünk az alagsorban volt!

Patrícia!
Megvolt a mázsálás?

Joli, Réka, Csilla, meg aki még megy a talira!
Jó nektek, hogy tudtok m egint találkozni, aztán tegyetek majd képeket!

Ha nem tudnék addig jönni, mindenkinek kellemes húsvétot kívánok!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi, a wc kefe nagyon is érdekes dolog, tudhatnád :lol: Gyógyulást kívánok Vincének!
Csilla, Réka, remélem cseréltetek telefonszámot! Titinek is küldtem üzit, hátha...
Szintia, köszi a nyuszit, azért remélem még jössz húsvétig!
Pat, ugye jössz? :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Szia Joli!
Igen,jövök még,holnap bitos,azután majd lássuk,
hogy lesz idő.Szombaton a párom szüleinél ebéd,
vasárnap pedig az én szüleimnél :lol: jól megusztam
a hétvégi főzést 8) :wink:a férjem alszik d.e.12-ig,meg d.u.alszik még 1-2 órát.Valahogy így probál pihenni!Persze ez össze sem
hasonlitható az éjjeli pihenéssel......

Évi Vincének jobbulást!Küldtem p.ü.-t!

Jaj,hát a kilókról ne is beszéljünk az rólam sem megy le,sajna
:? :(
No,de majd :D

Patricia milyenek az adatok?(kg,cm)Te pedig örülj,hogy olyan szerencséd van,hogy nem hízol:)Egy jó barátnőm is ilyen.Bármit megehet,bármennyit,egy dkg felesleg sincs rajta.Ilyen szerencsés alkat.Az anyukája is vékony.

Gabi szépek a vonalzóid :D Sajnálom,hogy 4 nappal tovább szenvedett a kislányod :( De mostmár jobb lesz,bizti :D

Szly sikerült kitisztitani a hűtőt?Bizti nem voltál elragadtatva a plusz melóval :?

Berni hogy megy a torna?Izomláz még van?

Réka a fáradság meg van még?Talán nem baba van a dologban? :wink:

Adri te merre jársz?Sütetted magad a jó meleg napon?
Egyébként nálatok hány fok van ilyenkor áprilisban?

Lányok mit süttök husvétra?Én azt hiszem,hogy MADÁRTEJ SZELETET fogok sütni.Most lestem itt meg a neten.
Nem túl bonyolult kalács !

Puszi!Jó éjt!

Kép
Kép
szintus
 
 


Szintia, én azt hiszem kiSÜTÖK valamit húsvétra:) Pl. azt, hogy melyik nap hová menjek vendégségbe:) A díszítést is beszéltétek, nekem annyiból áll az egész, hogy amikor a piacon járok, akkor veszek jácintot és kankalint.

Most már megyek, inkább fekve virrasztok, legalább a hátam pihen.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Szintus!
Én is remélem,hogy jössz még Húsvétig!
És ha már Húsvét,tegnap megérkezett a Quelle-nyuszi Mirus ajándékával,ma meg megvettük a fúnyírót is Márknak! :D

A talisoknak (mielőtt elfelejtem) nagyon jó szórakozást,kellemes napot,és csináljatok sok fotót!!! :D

Sly!
Furmányosak a gyerkőcök! :lol: Tudom nem vicces! :oops: Na a szülifeli...voltak izgalmak,mindenki veszekedett!!! Tom kitalálta,h adják el a pizzázót és vegyenek lakókocsit,hogy körbeutazzák Amerikát!Lynett nem örült!Susan pasija össze akart költözni, S. nem,így szakítottak. Gaby-nak nem jött meg,kiborult,be akarta perelni a céget,aki elkötötte Carlost,de kiderült,h C. hazudik...összevesztek,de C. elmondta,h szeretne egy fiút is....kibékültek :-) Bree is összeveszett az urával,kiderült ő visszaszokott az alkoholra és Kathrin segített neki kilábalni,ezért vette be a cégbe,és ezért nem akarja megmondani neki,hogy a férjét is üzlettársnak akarja!Érted??? Ők is kibékültek! A 70 éves cicás nő meglepi szülinapi bulit kapott,de sz@rul viselte,mert Idi/ Edie férje cseppet átrendezte a keróját,ő ezen flekapta a vizet,és bepipult,neki akart esni a csávónak.... mentő vitte el,így a férjnek szabad uta van,h a tényleges "ellenség"-re hajtson!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


cseppet sokáig írtam a hsz-t,sok dolgom volt közben,na! :roll:
Joli!
Ejnye-bejnye a kankalin védett növény!!! Vagy csak leszedni nem szabad megvenni igen? :roll:

Mira 73,5 cm és 8010 g! 8100-at írtak be véletlenül,de nem annyi...megont alig hízott! 34 dkg-ot! Viszont ma már ő is tapsolt,és többször próbált kapaszkodás nélkül megállni! Bár csak pár másodpercre sikerül neki,nagyon örült magának,és előszeretettel gyakorolt! :D

Évi!
Végre,h jobban van Vince!!!! Itt volt az ideje!!!!

Gabi!
Tényleg szuoi az új vonalzó!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


sziasztok!
talisok,ha még olvassa vki:mi 10-11felé érünk oda,mert Dorkó legkésöbb fél12kor már nem bír magával a fáradtságtól :cry: ha valaki még olvassa,jöhettek előbb,mi ott leszünk.na megyek,belövöm a séróm :lol:

Kép
berni1
 
 


Pat, nárciszt vettem, de úgy jártam vele, mint Réka-Kingával:oops: Gratula Mircsinek!

Berni, amikor Dorkó már nagyon fáradt, akkor kint sétálunk a parkban!

Gabuska, csak most vettem észre, hogy új a vonalzód! nagyon szép!

Rohanok, mert még annyi mindent kell csinálni 11-ig...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jó reggelt!

Szintus! Én még nem tudom mit kéne főzni, de lehet itthon sem leszünk. Szombaton (talán, még nem biztos az időpont) anyuéknál ebédelünk. Vasárnap tuti megyünk Debrecenbe az állatkertbe, játszótérre, Mekibe stb. Hétfőre nincs semmi, de szerintem vagy anyuékhoz megyünk, vagy anyósékhoz! Szóval ha úgy nézem nem is kell főznöm!

Sütni pedig utálok, szerintem nem jól süt a sütőm és sosem sikerül. Még egy piskóta sem! :oops:

Talisoknak jó talit! Olyan jó nektek!

Patr! Köszi a beszámolót, tök jól leírtad! Jobb mint a műsorújság! :oops:

A fagyasztóval kapcsolatban mondtam apának, hogy gyártson valami gombvédőt, mert tuti többször is elő fog fordulni. Igaz nem nagyon járnak arra a gyerekek, de néha mégis, amint látszik.

Tegnap voltam tornázni. Jól kipurcantam és arra jövök haza, hogy Jázmin ordít a kiságyban, Roli megszeppenve mellette ácsorog, az apjuk meg porszívózik. Aztán látom a kitört ajtóüveget! Mint kiderült, Jázmin miután elmentem egy kicsit elvolt, de aztán sírásba kezdett és nem hagyta abba. végül az apja bevágta a kiságyba és rávágta az ajtót, minek következtében kitört az üveg! Aztán a maradékot is kiverte és porszívózta! Szóval a kicsi üvöltött a kiságyban vagy fél órát. Egyszerűen nem tudom az apjára hagyni, mert nem bír vele! :twisted: Tiszta idegbeteg! Egyébként hamar feldühíti magát minden hülyeségen. Nem is szeretek ott lenni, ha javít valamit, mert ha elront valamit, rögtön dühös.

Szóval jövő héttől anyunak viszem arra az egy órára a gyerekeket. Így azért sokkal bonyolultabb és hosszabb lesz, de legalább ott nem ordít Jázmin!

Annyira sajnáltam szegényt, még fél óra múlva is hüppögött az ölemben, pedig akkor már rég nem sírt.

Kép
szly27
 
 


Kedves Mamák!

Az MTA Pszichológiai Kutató Intézetében zajló fejlődéslélektani kutatásokhoz szeretnénk segítséget kérni. A kisbabák értelmi-érzelmi fejlődését, a tanulási folyamatot feltáró játékos vizsgálatokon 8-12 hónapos babákat fogadunk. A részvétel egyszeri alkalommal kb. fél-egyórás elfoglaltságot jelent.

A kutatásokról részletesen a www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=676 linken is olvashattok.

A babavizsgálatokat jelenleg Budapesten, a XIII. kerületben végezzük, jelentkezni a 239-46-83-as telefonszámon, vagy a timea@mtapi.hu e-mail címen lehet.
timama
 
 


Szly, sajnálom, hogy apa ennyire nem tud vigyázni Jázminra! Ha egy kicsit nő a lány, akkor másként lesz!

A tali szuper volt, Berni-Dorkó, Réka-Máté, Csilla a két lánnyal és én Csanáddal 9 fős tömeget alkottunk. A fényképezőgépem természetesen csak 3 kép erejéig tartott ki, fényképeztem mobillal is, majd megnézem, van-e közte használható. Csilla is hozott gépet, talán nála több kép lesz.

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hmmmm,de jót taliztatok :D
Bár én is ott lehettem volna :wink:
Nos,de ha egyszer megyünk násznagyomékhoz (nagymamám is ott
él)látogatóba,akkor is összehozunk egy talit,okés?
Ők Maglódon élnek,már voltam náluk többször :D

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!
Ma nem nagyon pörögtetek! Látom,jól sikerült a tali! Képet még!!! :D

[quote]S írta:ütni pedig utálok, szerintem nem jól süt a sütőm és sosem sikerül.

Ha-ha,nekem meg nem jól főz a gáztűzhelyem,ezé' nem főzök! :lol: :lol:
Nagyon sajnálom,hogy apa nem találja fel magát Jázminnal!!!Szegény kicsi csaj! És ha esetleg kint lennének az udvaron,az sem lenne jobb?? :roll:

Nálunk ma is a szokásos módon alakult a nap,játszottunk,homokoztunk,sétáltunk,házimunkára meg nem jutott idő! :oops:
Márk ma sem aludt nappal,így este 8-kor vetkőztetés közben elaludt,majd hozom a csupasz fotóját! :lol: Mira újfent 40 percre állította be a napi alvását,így ő meg pelenkázás közben szunyált el...

Valamit akartam ír...de mit????

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Éjszakai műszak merre csavarog???


Képek:
Anya,mehetek a Mónika-show-ba???

Kép

Ma reggel a fürdőszobábal a szobába menet,ez a kép tárult elém! :lol:


Kép

Jééééééé! Egy meztelen csiga a párnámon! :shock:

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, amíg kitalálod, addig írok én :) Csanádot úgy megviselte a tali, hogy estefelé két és fél órát aludt, este mégis időben lefeküdt. :) Házimunka? hát az miféle szerzet? :lol:
Szintia, hát persze, hogy összehozunk egy talit akkor is, ha te jársz erre!
Az én sütőm sem tud sütit sütni :roll: Érdekes egyébként, mert a hús vagy pizza egész jól megsül benne :wink:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Pat, csúcs ez a kép Roliról! :) Jázmin meg biztosan éhes volt :P Valaki már árulja el, miért emlegetitek a gyerekek fogait a Mónika-show-al együtt mindig!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Kedves Bori,azaz Joli :lol: , a gyermekeim neve Márk és Mira! :lol: :lol: Nagyon átnevezős kedvedben vagy mostanság! :lol: :wink:
Ami pedig a Mónika-showt illeti,ott vannak a Doriánhoz és Mirához hasonló fogatlan emberek! tudod,max egy foguk van felül,de van hogy alul sincs több...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Márk előre megfontolt szándékkal kiment a teraszra,majd egy szál ropival a szájában jön vissza,lazán kiveszi,oszt:
-Anya,elfújtam kint egy cigit!
:shock: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?