Új privát üzeneted érkezett!

Twist többiek merre vagytok?
Vendég

Szia, én vagyok! Gratula a laptetőhöz!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Jó a vonalzód! Csinálnék én is, na, majd próbálkozom, s lehet, hogy a kis cilámat is lecserélem, már van pár új, amiket letöltöttem magamnak.
Most viszont elbúcsúzom, már régóta netezek, kifáradtam!
Minden jót, holnap jövök!
Vendég

Merre vagytok csajok?

Twsit, gyere majd mesélni, mi volt az uh vizsgálaton! :D
Vendég

Kedi milyen szép vonalzód van és a gólya, már viszi a babádat hozzád! :D
Vendég

Szia Mindenkinek!
Most avatart, meg vonalzót alkotok, lehet, hogy egy párszor megváltoztatom az avatart. Most a húsvéti ünnepekre való tekintettel nyusz lesz! :lol:
Vendég

Visszavettem a gólyát, majd ha tuti lesz, hogy jön a bébi, hogy velem van! Rem. lecserélhetem hamarosan a nyuszt, gólyára! :wink:
Vendég

A vonalzóval kínlódtam, meg nem is értem miért nem tűnik el az a 0 Tage cucc onnan, azt nem írtam be, automatice betette. :(
Vendég

Kép

itt a gólya, ami akkor lesz az avatarom, ha már jön a bébi!
Vendég

Jó ez a nyuszi, kedi :D
Vendég

Nekem a Ticker-essel nehéz volt de aztán megtaláltam azt ahol ezt csináltam és ott tök könnyű.
Vendég

Örülök, hogy tetszik, nekem szimpik az ilyen mozgó avatarok,tetszik Rena mendegélő madara is. :D
A gólya is szuper, rem. hamarosan ő is sorra kerül!!! :roll:
Vendég

Néztem én is azt az oldalt, ahol a te vonalzódat készítetted, de regisztrálni kellene, azt meg nem akartam. Végül egy német nyelvű oldalon találtam ezt a vonalzót, nem volt bonyi, csak az a 0 Tage tűnne el!!!!! DE sehogy sem bírtam tőle megszabadulni, akármit csináltam azt odabiggyesztette! :x
Vendég

Most eszméltem rá, hogy az esküvőnk is 6-án volt, s az első lombikom is 6-ára esett, csak több hónappal később, de akkor is érdekes, s misztikus....... :wink: :roll: :shock:
Vendég

Twist vajon merre lehet?
Vendég

Nem tudom, de várom nagyon a híreit, hogy jelentkezzen! A többiek is rég jártak erre! :cry:
Vendég

Rena nekem írt a papírka miatt mert nem ment át elsőre, de most ha minden igaz, megkapta! :D

Nemsokára én is megyek le a boltba kajcsit venni!

Tojásokat vettem, kindert, mert tökmagok jönnek hétfőn! :D
Vendég

Neked jó vásárlást, én meg kaja után nézek, vacsizom, aztán később még felnézek, hátha jelentkezik addig Twist!
Üdv!
Vendég

Szia Kedi!
Pihizzél ám a napokba, ne takaríts!:)
Jó kajcsizást!:)
Vendég

Kedi nem az első inszemid, mármint nem azt akartad írni?
Vendég

Ja, de az első inszemi......bocsi :oops: jobb, ha pihizek kicsit, biztos az éhségtől már félrepötyögök a gépen! :lol:
Vendég

Nem tudom, hogy lesz-e időm feljönni, így mindenkinek:

NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!!! :D

BABÁKRA FEL!!! :D :D :D MINDENKINEK MENNEK A DRUKKOK!!!
Vendég

Röpcsike, yippiiiiiiiiiiiiiiii:))) Nagy gratula a laptetőhöz!!!:)))

Megjöttem a dokitól, ma volt az UH-m. Nagyon boldog voltam, amikor sorolni kezdte a doktornő, hogy hány és mekkora tüszőim vannak:-) Van 6 db nagyon szép és a többi picike. A nagyok 15x13-asak mind. És még kapok szurikat, de csak 3 napig. Aztán valszeg tüszőrepi következik.

Húsvét hétfőn kell mennem megint UH-ra és akkor mondják meg a leszívás napját, de sejthető, hogy szerdán lesz :wink: Istenem, 6 tüsző, ez nagyon szép teljesítmény a hajlott korom miatt!:))))))))) Nagyon boldog vagyok. A túlstimura vigyáznom kell, mondták is, igyak jó sok folyadékot, nagyon fontos.
Ma is kaptam egy szurit, tehát ma sem úsztam meg :? De sebaj, már nem sok szuri van hátra.
Vendég

Röpcsi, próbálj te is igazolást vinni a körzeti dokinak, hogy ezeket a szurikat kell adnia és akkor muszáj lesz neki szerintem. :wink: Vagy akkor irány a SOTE minden nap, ott tuti beadják:)

Ja, köszönöm a kérdést, a tippeket is. A torkom ma jobban van. Úgy csináltam, hogy állandóan Tantum Verde-t szopogatok.
A homeós bogyók nagyon érdekelnének, mert terhesség alatt majd nem szedhetek gyogyikat a fejfájásra, hasfájásra. Addigra szépen ki kéne deríteni, hogy melyik lenne jó nekem. Van erről valami weboldal?

Röpcsike, küldök kutyafotókat neked szívesen:) Te is küldesz majd a cicusodról?

Na, megyek, nagyon fáradt vagyok, kemény volt a mai nap, de mától nagy pihi vár rám, csupa kellemes dolog:)
Vendég

Ügyes vagy Twist! Jó hírek nagyon, klassz, hogy elmondták a tüszők méretét, velem Murber dr. azt sem közölte hány db van! Nem hogy a méretet! Jó kezekben vagy és jól haladsz!
Szorítok érted-neked, fontos és emlékezetes húsvét lesz. Majd mindig erre fogsz gondolni, mikor már megvannak a pocaklakók! :D
Vendég

Twist van weboldal és nekem van itthon könyvem, cd-m a homeopátiáról.
Itt nézz szét:
www.boiron.hu
www.homeopatia.info.hu
A könyv pedig:
Homeopátia napjainkban (spring med kiadó) ebben az összes készítmény leírása benne van, külön fejezetben a kismamiknak való készítményekről.
Ha eszembe jut vmi, majd még megírom!
Jó pihit!
Vendég

még van hasznos oldal:
www.homeopata.hu
homeopatia.lap.hu
Hasznos időtöltést, kutatást!
Vendég

Köszi Kedi!
Máris szétnézek az oldalakon. Azt tudom, hogy többféle fejfájás van és mindre más bogyó való. Régebben kértem fejfájás ellenit, kikerestük a nekem valót egy könyvből ott a patikában. De valahogy nem volt jó, amikor kipróbáltam a bogyókat. Szóval, nagyon pontosan kell kiválasztani.

Igazából nem tudom, hogy inszemikor elmondják-e a tüszők méretét. Lehet, hogy ezt intézménye válogatja. De Murber nekem sem mondta el a méreteket sosem. De szerintem lombiknál elmondaná, úgy sejtem. Itt sem nekem mondta a doktornő, hanem diktálta az assztisztensnek és ő felírta őket. Biztos lombiknál ez nagyon fontos és azért kell fel is írni a méreteket. Gondolom....
Nagyon izgi az egész!:)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon húzós volt a hetem... :( :(
A párom elég jól viseli de mi csak most kezdjük remélem jól fog velem együtt működni :!: :?: elég makacs :!: :!: :roll:
van egy bátyám és van 2 gyereke Réka 9 Bence 4 éves..nagyon arik :!: :lol:
kedden megyek a leleteimért reggel majd este megírom,hogy milyenek lettek :!: remélem jók :!: :!: :roll: :roll:

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!!!

Kép
Adri
badró1

Sziasztok!

Örülök, ha segítettem Twist! Bizony, nagyon fontos a kiválasztás, körültekintőnek kell lenni nagyon. Fejfájásra mi is nagyon alaposan választottunk készítményt a barátnőmnek.

Adri, várjuk a híreket, szorítunk a jó eredményekért! Ha meglesz az első személyes tali a dokival, s megmondja hogyan tovább, s elkezdődnek a vizsgálatok az nagyon izgi. Fogtok haladni ügyesen, de tartsatok ki együtt, mert ezt csak így lehet végigcsinálni!
Jó pihenést a hosszú hétvégére, az ünnepekre!

Üdv!
Vendég

Kép

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!

Kép

Twistnek, Renának, Röpcsinek, Badrónak, magamnak :-) és minden babára vágyónak sok sikert és kitartást és ilyen tündéri babákat kívánok!!!!
Vendég

Nagyon boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok!!!:)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!!!!!! Kép

Kép
rena85

Sziasztok!
Délután lettem túl a dupla szurin sikeresen. Szerencsére semmi rossz hatást nem érzek most sem. :)
Azért nem volt minden tökéletes ma, mert dél körül elgyengültem és hányingerem lett és sajnos hánytam is. Aztán lefeküdtem, aludtam egyet és elmúlt. Sőt még az étvágyam is visszatért. Azóta semmi bajom.
Holnap UH és remélem, hogy már csak egy tüszőrepit kapok és vége a szuriknak.
Vendég

Sziasztok!

Twist!Nagyon izgulok érted!Szorítok ezerrel!Remélem most már csak a babócák miatt kell hánynod,na nem azért mert szeretném,hogy hánynod keljen csak ha már hánysz akkor ilyen csodás dolog miatt legyen!

Kép
rena85

Sziasztok!
Gondolom mindenki húsvétol, de neked szurkolok nagyon Twist! Várom nagyon a híreket! Írj majd mi volt!

Képzeljétek, éjjel nagyon görcsöltem, olyan menzis görcsök voltak, pedig még nem lenne itt az ideje, s remélem nem is ezért görcsöltem annyit. Alig bírok mostanában aludni is, de még várni kell sajnos, hogy vmi kiderüljön. Szóval kitartok!
Vendég

Kedikém, mivel még nagyon messze a mensid, ezek lehetnek a beágyazódási fájások is. Szorítok++++++++++++++++

Ma az UH-on jó híreket kaptam, mert a kicsi tüszők is nagyobbak lettek és most már mindenféle méretben vannak, a legnagyobb 19-es, sok 17x17-es van és 15-ösök, 13-asok.... Összesen aszem 11 vagy 12 db. Tehát bőven van választék:)
Szerdán lesz a leszívás és pénteken vagy szombaton a beülti. Nagyon szeretném már, ha vasárnap lenne és simogathatnám a babákat a pocimban:))))
Még ma is kaptam szurit, sőt szurikat, mivel éjjel még hátravan egy tüszőrepi szuri. De ezzel sem lesz még vége a szuriknak, meg beülti után - úgy tudom - minden nap progeszteron szurit kapok heteken át. Egyébként nagyon örülök neki, mert szerintem az nagyon hatásos és még nagyobb a sansz a babásodásra!:)

A torkom még nem OK, sajnos még gyógyulnom kell. Az a baj, hogyha végre nem fáj, akkor ráiszom egy jó hideg kólát és fagyit eszem és azonnal újra fájni kezd.
Vendég

Rena, köszönöm a szorítást!:) Azóta sem volt semmi bajom szerencsére:)
Hogy telt a húsvét nektek csajok?
Vendég

Szia Twist!
Nagyon jó eredményeid lettek, bőven van tüsző, tuti, hogy még a fagyba is jut belőlük! Tiszta szuper, hogy a hétvégén be is ültetik a babákat! Jó helyük lesz nagyon és nyugiban lesznek, mindent megtettél azért, hogy otthon legyél pihizni! Úgy izgulok érted!

Nekem most is vannak görcseim, néha rámjön, szeretném hinni, hogy beágyazódás zajlik! Persze nem szeretnék inni előre a medve bőrére, de az optimizmus nagyon fontos, szóval bizakodom, majd meglátjuk mi lesz.
Írok privit is!

Üdv Mindenkinek!
Vendég

Közelít a laptetű, TWIST aktívkodj!!!!!!! :wink:
Vendég

Halihó Többiek!
Merre vagytok? Hogy telt a húsvét? Milyen volt ez a hosszú hétvége? Várom az élménybeszámolókat!!!
Nyomuljatok, jön a laptető! :P
Vendég

Na, majd én hajrázom, most úgyis rámférne egy laptető, olyan megerősítésnek, jelnek stb!
Képzeld Twist, visszanéztem ennek a fórumnak az elejére, akkor még azt írtam milyen kedves, szuper segítőkész Murber dr......hmm, no comment! Régi már az a bejegyzés! :? Jó így visszanézni, hogy honnan indultunk, s most hol tartunk, ill. hova fogunk elérkezni! :wink:
Vendég

Jó reggelt, üdv mindenkinek a szabim első napján!:)
Hát, nagyon kellemes itthon lenni. A férjem nagy rohanva idegesen ment melózni (ahogy eddig én is szoktam), én pedig lustán elnyúltam a tévé előtt és néztem, hogy milyen reggeli műsorok várhatók:) Király érzés itthon lenni!

Tegnap éjjel megkaptam a tüszőrepi szurit. Írtad Kedi, hogy fájt neked picit a tüszőrepedés maga, hát most én is figyelni kezdtem magam. Reggel valóban picit fájdogáltam. Most azt számoltam, hogy elvileg szombat lenne a beültetés napja, akkor telik le a három nap. Az jó lesz, mert legalább a páromnak nem kell még egy nap szabit kivennie. Azt mondták, hogy nem kötelező, hogy eljöjjön, de én nagyon megkértem rá, mert nekem fontos. Állítólag be is jöhet a beültetésre és nézheti mikroszkópon a kezdeményeket:) Megható lesz, alig várom!

Izgulok, de ugyanakkor lelkes is vagyok a holnapi nap miatt!:) Az csak a bajom, hogy szomjan kell kibírni 10-ig, a műtétig. A HSG-nél is ezt nem bírtam, hogy olyan sokáig nem lehetett inni. Kaja nélkül jobban bírom, de víz nélkül annyira nehéz! Persze a babáért mindent!

A környezetemben nagyon sokat betegek, gyakori a lázas, köhögős ember. Az altatás miatt nagyon kerülöm őket, de azért nem lehet teljesen elmenekülni tőlük. Nem tudom mi lesz, ha terhes leszek és a metrón megfertőznek. Biztos ki leszek akadva. A munkahelyen gyakran betegen járnak be az emberek és az arcomba hapciznak, és nem mondhatom azt, hogy Ezt meg hogy képzeled?! Menj ki és vegyél nekem C-vitamint bocsánatkérésképpen!. Ehelyett csak annyit mondhatok, hogy Jobbulást, vagy Egészségedre!:))))) Aztán vihetem haza a bacikat:((( A kismamik az ilyen helyzeteket hogy viselik vajon?

Röpcsike, add meg priviben az e-mail címedet, ahova a kutyusok képeit küldhetem. Mert régen megvolt a címed, de már új e-mail címem van és minden cím eltűnt. Küldök privit a mail címemmel, oks?
Vendég

Adri, ma mész a leleteidért, szorítok neked, hogy jók legyenek!:)
Jövő héten pedig vár a professzor úr, 23-án, ugye? Mindjárt itt van, már csak egy hét!:))) Te kisfiút, vagy kislányt szeretnél inkább?

Rena, mi újság veled? Neked mikor van peteérés? Nem szeretnél egy ovulációs vonalzót feltenni, hogy tudjuk mi a helyzet? Nagyon kíváncsiak vagyunk!.-))))

Röpcsi, de rég írtál! Már hiányolunk!!! Mi újság veled? Sikerült még fogyni és tartod-e még a diétát? Húsvétkor mit ettél?

Írjatok, ma nagyon ráérek, itthon bulizom!:))))) :wink:
Vendég

Most csináltam válogatás CD-t, klassz lett, ezt fogom holnap hallgatni a kocsiban!:)
Vendég

Sziasztok!!! :D
Vendég

Helló Mindenkinek!
Rem. a húsvéti nagy pihizgetés után újra beindulunk, s jönnek- mennek a hírek a fórumon!
Örülök Twist, hogy jól érzed magad otthon, én már tökre kivagyok, hogy nekem letelt az aranyszabadság, a jövő héten visszatérek a munkahelyre! Blőőőőőő, fújjjj! Megszoktam itthon, szeretem a munkám, de ha lehet választani, akkor itthon pihizek. Mostanában sok ilyen volt, hozzászoktam, na! :oops:

Furi ez Twist nagyon, ha az ember agya rá van állva erre, akkor mindent észrevesz magán. Másnak lehet fel sem tűnnek ezek az érzetek, de mi minden kis fájásra jobban ki vagyunk élezve! Egy ismerősömmel leveleztem, akinek természetes úton lettek gyerekei, nem is emlékezett az elején milyen tünetei voltak, nem úgy mint mi inszemisek, lombikosok, a beágyazódás tájékán mindenfélét éreztünk, másnak meg aki spontán lesz kismami nem biztos, hogy feltűnnek ezek a jelek.

Adri a jövő héten lesz a te nagy napod! rj mi újság veled?

Rena Szendeivel mi újság?

Röpcsi mi van veled? Nem érem be egy beköszönéssel! Tessék élmény-beszámolni! :wink:
Vendég

Szia Röpcsi! M újság veled?
Két hét múlva május, és kezdődik a lombikozásotok! Hogyan készülsz rá? Vannak friss leleteid?
Vendég

Itt vagy Twist?????
Vendég

Szia Kedi!:)
Jól mondod, akik természetes úton lesznek babások, tényleg nem is emlékeznek a tünetekre. Olyan sincs, hogy nem szabad sportolni és pihenni kell. Mert van egy ismerősöm, aki sportolt ezerrel és úgy lett terhes.
Olyan jó itthon lenni! Teljesen kiengedett a gyomromból a szokásos szorítás. Amint dolgozni megyek, azonnal összerándul a gyomrom.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?