Új privát üzeneted érkezett!

Süti,sztem is túlzás,és még hány ilyen dolog van,amit a kevésbé rutinos szülőkkel megvetetnek. :(

Kép
v.andi

Hát bár sokan még nem jelöltek,de az április 24 tűnik a legjobb időpontnak eddig.Boboka neked tuti nem lenne jó????

Hahó aki tud jelöljön mert hamar elszalad az idő,és még csak páron jelöltünk!!!

sutimano76

Belinkelem újra,hátha valaki még nem látta:

http://www.doodle.com/4ydbb4bfmv762n5g

Kép
v.andi

Andi,még jó hogy nincs tele a bukszám,így legalább nem tudok semmi olyat megvenni,ami hülyeség.

sutimano76

Sziasztok lányok!! Bex anyukája vagyok,és azért irok nektek mert a lány visszament dolgozni és estére hulla! :D Jelentem azért jól van és a bébi kisfiú,szülés ideje szeptember 19.Kérte hogy nyomtasam ki amit irtatok de szinte lehetetlen igy csak mesélek rólatok!
lipót beatrix

Bex anyukája ,köszönjük,h tetszett írni,mert már egy ideje nem jelentkezett ,pedig várunk tőle pocakfotót is!Azért ne vigye túlzásba a munkát!!!Lesz majd találkozó,kicsit feljebb van egy link ott lehet bejelölni hogy kinek mikor jó!Várjuk vissza

sutimano76

Légyszi tegezzetek :) :) olyan vén még nem vagyok!! Pocak fotót már én is várom,de igy elöre csak annyit kisebb görögdinnye :D 20-án megyünk uh-ra akkor lesz kép a bébiről is! Istenhegyi utra bejelentkezett oda 23-án mennek! Nagyon remélem, hogy minden oké lesz!
lipót beatrix

Beatrix, köszönjük a híreket és gratulálunk a kisfiúnak!!! Vigyázzon magára!

Andi, morbid a rendszám!

Aranynap, tali?

Anna, megnyugodtam, de azért pihengess. Amúgy mit vetetettek?

Suti, jó a vonalzód!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Anna
Pihenjél! Nem egyszerű a helyzeted, ennyi gyerek dolgait menedzselni, közben meg várandósnak lenni.

Erika
A 4. gyerek meg szolgálja ki magát :lol: :lol: :lol: :wink:

Andi
Áááááááá... és a babakocsihoz is jogosítvány kell :wink:

Beatrix
Bex-nek üzenjük, hogy vigyázzon magukra!
Gratulálok a kisfiúhoz!
Vendég

BexAnyu,köszönjük,hogy hírt hoztál.Gratulálok a kisfiúhoz.Remélem nem megeröltető az a sok munka.Várjuk vissza mihamarabb.

Kép
v.andi

Hahó!

Beatrix, köszi a híreket és gratulálunk!!!

Anna, örülünk, hogy jól vagy!

Babarendszám :evil: a múltkor láttam egyet, nagyon gáz. Én is büszke vagyok már most a bébikémre, de nem hirdetem ország-világnak! De tulajdonképpen gratula annak, aki kitalálta, mert mindig lesznek emberek, akikből meg fog élni :evil:

Erika, igen én is hallottam ezt :D majd mesélj, mi lesz a cumi sorsa :D

Lányok, mi ma elutazunk, mindenkinek szép hétvégét!!!
Vasárnap jövök!

Ide szeretnék egyszer eljutni:
Fehér homok között gyönyörű kék tengerszemek ahhh (Lencois Maranhenses)

Kép

floranan

nna kinek küldöm a következő linket????:)))))))
nem érek rá most visszaolvasni de ezt a linket tennap kaptam és nem bírtam ki hogy ne mutassam meg

http://www.mytoys.de/catalog/search/?qu ... PerPage=20

jaaa és illlesmik vannak benne:
Kép

és van benne icci picci micimacis cipőcske meg ollan apró micimacis zokni hogy teljesen elolvadtam

és lehet mi is szobát dekorálunk majd....nézzétek milyen kis helyes:
Kép

nna sietek el - mindenkinek micimacis pusz majd olvasok vissza és írok

KépKép
dorkamartini

Sztem Sütinek!
Kitaláltam??? :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Sziasztok!

Kata, aranyos vagy, hogy invitálsz, nagyon jólesik. :)
Itt valahogy mindig elsikkadnak az üzeneteim úgyis, tegnap sem volt reakció, pedig még kérdeztem is. :D

Az a helyzet, hogy mivel dolgozom, hétfőtől csütörtökig csak 5 után jó, pénteken 3 után, szombat-vasárnap bármikor ápr. 20. után.
Ööööööööö, nem tudom, hogy kell a táblában jelölni. :oops:

Mindenkinek szép napot!

KépKép
aranynap

Sziasztok!

Aranynap, elfelejtettem tegnap reagálni. Én meg pont úgy vagyok vele, hogy minden második ember azt hiszi a poci méretéből, hogy legalább holnap szülünk...
Később hidd el minden második öreg nénike meg fog állítani majd az utcán, hogy kíváncsiskodjon, akkor majd visszasírod a pici pocit :) :)

Nyugi, minden rendben van veletek, és Maszatkátok is nemsokára elkezd rugdalózni odabent :wink:

Beatrix, köszönjük az infót :) Gratula Bex-nek a kisfiúhoz, és tényleg ne dolgozzon sokat :!:

Dorka, nagyon jó ez a gyerekszoba, én eddig csak sima egy színt szerettem volna kis mesefigurás bordűrrel, de ez most nagyon bejött, amit belinkeltél.

Süti, én a péntekeket azért nem jelöltem be, mert ha elutazunk pl. anyuékhoz, akkor már van, hogy pénteken lemegyünk, és ezért nekem az össz. péntek bizonytalan. De megbeszélhetjük a 24-ét, legfeljebb utána indulunk, ha megyünk valahova.

Floranan, nagyon jó utat és jó hétvégét nektek :) A keddi felkészítőre pihend ki magad :)
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek ettem egy szelet füstölt szalámit és olyan csúnya pattanásos lettem tőle, hogy nincs is kedvem utcára menni. Nektek nem okoznak gondot a füstölt dolgok?
Előre félek a húsvéttól, pedig nem fogom kibírni sonka nélkül.

Az első gyerek után nekem is vannak dolgok, amit eszem ágában sem volna megvenni, de szerintem mindenki beleesik ebbe a csapdába még akkor is, ha ezer jótanácsot kapunk.

Sajnos a talira én nem tudok menni, csak szurkolni tudok nektek innen a távolból.

Dorka aranyos dolgokat találtál, sajna nekünk az idén ilyenekre nem futja. Az első gyereknél elővettük festői tudásunkat (gondolhatjátok 2 közgazdász) képeket festettünk a falra, olyan ovis stílusban (napocska, kisautó, házikó...). Azért csak felnő a gyerek benne így is.
Vendég

Babus, én ettem múlt hétvégén füstöltet, semmi pattanás nem jött ki tőle szerencsére.

Tényleg, ti hogy álltok szalámival, májkrémmel pl. ?
Én ezeket kívánom a legjobban mostanában. Vagyis a májkrém már az elejétől fogva favorit :oops: Tegnap egész nap májkrémes zsömlét ettem paprikával, paradicsommal.

Úgy értem mindenki eszik mindent, kivéve a camambert, félig nyers húsok, tengeri herkentyűk?
Vendég

Helllóka,

imááááádom a napsütést és a madárcsicsergést... hmmmm...
S alig várom már, h nyáron a délutáni sziesztám után lecsattogjak majd a Balcsi partra lábat lógatni... hmmmmmm...

na, de most még nem ez van...

Szóval Bex gratula , és köszönjük az infókat!!

a TAlira én is bejelöltem.. de ha nagyon korán taliztok akkor max majd becsatlakozok..
Nem tudom, h milyen helyre gondoltatok, de én szívesen ennék nagy fagylalt kelyhet sok-sok gyümivel... hmmmm..

Dorkamartini, szupi a link..
Nálunk Apa nagy tehetség, úgyh majd rajzolva lesz valami, de csak pücüben, mert annyira nem szertnék gyerekes gyerekszobát...
De ki tudja, lehet h még addig megváltozok:)

Gyönyörűséges napocskát Nektek!

Kép

Kép
móka:)

egy link, mely a kínai horoszkóp alapján megmondja,h fiú lesz vagy lány a gyermek:)
az egyik oszlop, h hány évesen a másik, h melyik hónapban estél teherbe..
Ha van kedvetek nézzétek meg, s kíváncsi vagyok,h Nektek mit mond...
Nekem azt mondta, h fiú... :D
visszaszámolva, nálam is meg Bátyámnál is bejött...
hmm, ki tudja..

http://www.ovulation-calculator.com/ttc ... -chart.htm

Kép

Kép

Móka, balcsi parton én is szívesen lennék, csak nekünk nincs ott nyaraló :cry: :cry: :cry:
Nem akartok egy hisztis-nyűgös banyás szanatóriumot kialakítani ott a nyárra? Biztosan megtelne velünk a nyaraló :lol: :lol: :lol:

Most be akartam jelölni a 24-ét, ha mindenkinek ok, akkor úgy csinálom, hogy nekünk is ok legyen, de utólag nem tudom beírni.

Vagy csak beírom megint a nevem, és automatikusan mellé teszi?
Vendég

Megfejtettem a táblázat rejtelmeit, végül is csak el kellett olvasni, hogy működik, és már ment is mint a karikacsapás :lol: :lol: :lol:
Vendég

Móka, nekem nem jön be a kínai horoszkóp. Vagyis szerintem 100 %, hogy Niki januárban fogant, és nekem januárra fiút ír a horoszkóp.
Vendég

Bobóka, na igen ez a rész kicsit zavaros, mert elviekben a pete már éldegéld korábban, mint ahogy a fogantatás megtörtént..s lehet, h akkor már az számít?
Én speciel ebbe szoktam belezavarodni:)
/bár nekem az uccsó mensim első napja, és a peteérés, s így KisGubacs fogantatása is egy hónapban volt :D /

( mert, h a kiírásunk szerint 13 nap különbséggel szülünk.. s akkor lehetett dec.-ben, és akkor lány - viszont így már belemagyarázós, s ennyire meg nem fontos.. :D )

A másik nagy kérdésem ezzel kapcsolatban meg az volt, h a betötött éveket kell nézni, vagy azt, h hányadik életévedben vagy... mert ugye az megint más..

Anno, Nekem egy asztrológus megmondta, h a 26. életévemben fogok teherbe esni...
s végül sikerült..az uccsó két hónapban még:):)

Na jó ennyit az eszmefuttatásomról:)

Kép

Kép

Aranynap, :oops: , mivel sokan vagyunk, és elolvasom a hozzészólásokat elfelejtem kinek mit szerettem volna reagálni, így ha lemarad valami az az én hibám.

KISFIÚNK lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
kata05

Evéssel kapcsolatban: a védőnőm azt mondta, hogy valóban kerülendők a fent említett kaják, de inkább csak étteremben. És néha camambert-t is lehet enni, csak nem napi szinten és nem gurigákkal. :D
Én pl. ma olyan szószt próbáltam ki az ebédemhez, amiben volt tengeri herkentyű. Bio cucc, csak kipróbáltam, mert a Páromnak nagyon ízlik. De nekem végül nem ízlett. :D
Nem szabad túlparázni ezeket a dolgokat sem. :wink: A múlt havi Kismama magazinban olvastam pl., hogy volt olyan kismama, aki annyira kívánta rákot, hogy sokáig azt evett, és ma már egy egészséges gyermek édesanyja. Szóval ne aggódjatok! :wink:

KépKép
aranynap

Kata!

Gratulálok a kisfiúhoz!!!! :)

És mindenki örömének örülök, aki már tudja, hogy mit vár. :) Mi még várjuk az UH-t. :) AFP után kérünk majd időpontot.

KépKép
aranynap

Aranynap, nem azért kérdeztem, mert aggódom, csak kíváncsi voltam, hogy mindenki ugyanúgy étkezik-e mint korábban.

Én úgy vagyok vele, hogy ami a kismamának jó, amit mi kívánunk az rossz nem lehet a babának. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kata: 4-es szám, szép sárga ház :D
Összefuthatnánk valamikor ha gondolod.
Gratula a kisfiúhoz!

Ha csatlakozhatok a talihoz az ápr. 24 elvileg nekem is jó.

Most nincs időm többet írni, de mindenkinek a legjobbakat és vigyázzatok magatokra! :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Kata,gratulálok Lőrinchez!

Nem tudom hogy csináltuk,hogy a kisfiúk lesznek szeptemberben nagy többségben.Valami lehetett a levegőben :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

sziasztok!

Csak bekukkantottam, mert mennem kell csomagolni. indulunk haza anyukámékhoz vidékre! már alig várom. karácsony óta nem voltunk otthon! A nagyszüleim még csak most fogják megtudni, hogy bővül a család!
A kajáról annyit, hogy én inkább a sós dolgokért vagyok oda, a múltkor is a grillcsirkét kívántam meg, csak mert láttam a tv-ben! vettük is. salátakeverékkel isteni volt, de azóta sem kell!

KépKép
Kép
s.vera

Boboka!
Teljesen egyetértek Veled! :wink:

Ezek után már nagyon kíváncsi vagyok, hogy én kit várok. :)

KépKép
aranynap

Lassan elindulok, és otthon nincs használható számítógép, szóval szép hétvégét,
éééés

Húsvétnak napján az a kívánságom,
Családi fészkedre ezer áldás szálljon!

Szép húsvétot kívánok!
Anna

Kép

KépKép
aranynap

Vera, jó utat nektek :wink:

Aranynap, nagyon aranyos a kép, neked is kellemes húsvétot kívánok :)

Kata, gratula Lőrinchez :)
Vendég

[quote="aranynap"]S írta:aranynapziasztok!

Kata, aranyos vagy, hogy invitálsz, nagyon jólesik. :)
Itt valahogy mindig elsikkadnak az üzeneteim úgyis, tegnap sem volt reakció, pedig még kérdeztem is. :D

Az a helyzet, hogy mivel dolgozom, hétfőtől csütörtökig csak 5 után jó, pénteken 3 után, szombat-vasárnap bármikor ápr. 20. után.
Ööööööööö, nem tudom, hogy kell a táblában jelölni. :oops:

Mindenkinek szép napot!

Válasz :nekem már gömbölyödik a pocim,és mindenki megjegyzi hogy milyen aranyos.Ha valaki furin néz rád,mindig mosolygva simizd meg a pocid és akkor talán gondolja h nem a jóllakottság miatt simogatod.A picasan láthatsz poci képket,én már raktam fel 17 heteset is.

sutimano76

[quote="dorkamartini"]n írta:dorkamartinina kinek küldöm a következő linket????:)))))))
nem érek rá most visszaolvasni de ezt a linket tennap kaptam és nem bírtam ki hogy ne mutassam meg

http://www.mytoys.de/catalog/search/?qu ... PerPage=20

jaaa és illlesmik vannak benne:
Kép

és van benne icci picci micimacis cipőcske meg ollan apró micimacis zokni hogy teljesen elolvadtam

és lehet mi is szobát dekorálunk majd....nézzétek milyen kis helyes:
Kép

nna sietek el - mindenkinek micimacis pusz majd olvasok vissza és írok

KÖSZÖNÖM SZÉPEN,ASSSZEM NEKEM SZÓLT!!!!!!Nagyon tecc.

sutimano76

[quote="boboka"]B írta:bobokaabus, én ettem múlt hétvégén füstöltet, semmi pattanás nem jött ki tőle szerencsére.

Tényleg, ti hogy álltok szalámival, májkrémmel pl. ?
Én ezeket kívánom a legjobban mostanában. Vagyis a májkrém már az elejétől fogva favorit :oops: Tegnap egész nap májkrémes zsömlét ettem paprikával, paradicsommal.

Úgy értem mindenki eszik mindent, kivéve a camambert, félig nyers húsok, tengeri herkentyűk?

Pattanás nekem csak az olajos magvaktól jönnek ki,de ez a terhesség előtt is így volt.

Camamber,húsok,ill.tengeri herkentyűk alapon se jönnek be.
Nekem egyedül a fagyi,amit jobban kívánok,mint rég.

sutimano76

[quote="móka:)"]e írta:móka:)gy link, mely a kínai horoszkóp alapján megmondja,h fiú lesz vagy lány a gyermek:)
az egyik oszlop, h hány évesen a másik, h melyik hónapban estél teherbe..
Ha van kedvetek nézzétek meg, s kíváncsi vagyok,h Nektek mit mond...
Nekem azt mondta, h fiú... :D
visszaszámolva, nálam is meg Bátyámnál is bejött...
hmm, ki tudja..

http://www.ovulation-calculator.com/ttc ... -chart.htm

Nekem bejött,én is ,a születendő fiam is és nővérem is.

sutimano76

[quote="taranee"]S írta:taraneeziasztok!

Kata: 4-es szám, szép sárga ház :D
Összefuthatnánk valamikor ha gondolod.
Gratula a kisfiúhoz!

Ha csatlakozhatok a talihoz az ápr. 24 elvileg nekem is jó.

Most nincs időm többet írni, de mindenkinek a legjobbakat és vigyázzatok magatokra! :lol:

Mindenki csatlakozhat,nem zárt körű!!!!!!!!!!!!!

Ja Móka vagy Boboka írta a fagyikelyhet gyümivel,én is olyat szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Kata gratulálok a fiatokhoz!!!!

Mindenkinek aki utazik,jó utat,vigyázzatok magatokra.

Kellemes húsvéti ünnepeket azoknak akik keddig nem jönnek:
Kép

sutimano76

És akkor most kicsit rólunk,megjött az integrált teszt eredménye,afp:1.34 MoM,a telefonáló hölgy azt mondta h nagyon jók az eredményeim és ez is jó.
A down kór kevesebb,mint 1:50000,
az edwards is kevesebb mint 1:50000.

Húúúúúúúú,mostmár tutira okés minden.

sutimano76

Floranan,neked akartam még írni,hogy mi tuti megyünk a bababörzére,ott is körül akarok nézni babakocsi ügyben.

sutimano76

Lányok, köszi!!

Suti, grat a jó eredményhez!!!!

Szilvi, megnéztem a házatokat, ma elsétáltam felétek, de nem mertem becsöngetni. :oops: Én nagyon szívesen taliznék.

Kép
kata05

Sziasztok Lányok!

Hú, Titeket visszaolvasni nem kis teljesítmény!!! 2-3 napig nem vagyok, és regényeket írtok!! :)
Bobóka! Gratulálok Nikihez!
Zsófi! Szuper, hogy egy lányod és egy fiad lesz!! Remélem mielőbb kijöhetsz a kórházból és minden rendben lesz!
Kata! Gratulálok a klassz afp eredményhez és a kiskukkóshoz!! :)
Szezsó! Gratulálok a kiskukkóshoz!
Süti és Lina! Gratulálok a jó AFP-hez!
Móka!! Nekem lányt mond a kínai horoszkóp, nagyon kiváncsi vagyok, végülis hogy alakul a bambinóm, mert még mindig nem tudni biztosra (bár a 11. héten azt mondta a dokim, 80% fiú!) Majd meglátjuk. Ápr. 27-ig ki kell bírnom!!!

Ki tudja, hogy ilyen idősen (18 hét) még fekszik a baba, vagy már ül?? Mert néha úgy érzem, mintha nyomná valami a gyomorszájamat, és félek hajolni... mondjuk eddig sem hajoltam, de mostmár nem is mernék...

Peppino
Kép

Kép
peppino

[quote="boboka"]
írta:
bobokaÚgy értem mindenki eszik mindent, kivéve a camambert, félig nyers húsok, tengeri herkentyűk?

Ezeket én akkor se ettem, mikor nem voltam kismama... egyébként eszek mindent... :wink:
Vendég

kínai horoszkóp szerint Imola fiú :lol: :wink:

Jó utat az utazóknak!

Mi már megérkeztünk Borsodba :wink:

Kata
Gratulálok a kisfiúhoz!
Vendég

Sziasztok!

Nekem kiscsajt jósol a kínai horoszkóp és a doki is lányt látott. Én viszont kisfiúval álmodtam pár napja, akkor most mi van?
A fiamat a 10. héten megálmodtam, hogy fiú az is lett. Most én is kezdek ismét izgulni. Jövő héten megyek kukucsra.

Boboka nekem is volt időszak, amikor rákattantam a májkrémre, bár az valószínű nem sok májat látott így nyugodtan ehetjük.
Nekem a védőnő adott egy listát, hogy mit ajánlanak a kismamáknak enni és mit nem. Ha azt betartanám éhen halnék.
Vendég

Süti, gratulálok.Biztos minden okés.

Boboka,én mindent eszem,és csinálok,mint várandósság előtt.Amíg álomkóros voltam,addig többet pihentem,de ennyi.

Ha jól értelmeztem ezt a nem jósló linket,akkor nekem okés.

Peppino,egész nyugodtan lehajolhatsz.Semmi bajotok nem lesz!Enyim gyerek az utolsó UH-n fejjel lefelé volt.Én ástam,virágot ültettem,és ablakot pucoltam.Szóval nyugi,ki van ez találva.

Nagyon kellemes nyúlünnepet kívánok Nektek!!!

Kép

Kép
v.andi

Hú d sokat írtatok, most nem tudok visszaolvasni, csak a méreteinket írom le, ma voltam uhun.
Ahhoz képest, hogy 10 napja alig több mint 17 hetes voltam, most meg betöltött 20.

Pl.
BPD: 48 mm
FOD: 57 mm
FL: 36 mm

Szerintetek?

A cukrom rendben van, attól nem lehet nagy!

Kép
arvaerika

Erika szerintem ne foglalkozz a méretekkel, ahány szögből mérik annyi féle eredmény lehet. A fiamat végig nagyobbnak nézték, azt mondták hamarabb fog születni, és végül túlhordtam 2 nappal. És nem is lett nagy az 51 centijével meg a 3450 grammjával. Szóval no para!
Vendég

Erika,sztem ne agyalj a méreteken.Csatlakozom Babushoz.Danira végig azt mondták,hogy nagy baba lesz,és mégsem.

Itt egy táblázat,de sztem kár hasonlítgatni:
Kép

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?