Új privát üzeneted érkezett!

köszi lányok, legjobb lesz, ha írok a szopipárnás oldalra, ahonnan vettem és megkérdezem, persze nekem két külső huzat is van, a gyöngy meg egy belső fehér huzatban van, de gondoltam néha azért azt is ki kellene majd mosni :)

pingi nekem is nyitva van a méhszáj 1 ujjnyira doki mégsem akar befektetni, igaz nekünk már mindegy mikor születik meg és még utoljára egy klion d 100 kúrát még csinálok biztonságképpen :)

jajj teljesen rákattantam a csokis parányra :)


farkas hűha nekem fizetni kellene az nst-ért az már 7x nem tudom mennyi összeg lenne és még menni kell :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!
Pingi!De jó, hogy hallunk Rólad is!Örülök, hogy jól vagy!!!!!!Dehogy zárunk ki!!!!!Gyere,amikor csak tudsz!!!
Szofi!Ugyanilyen érzelmi hullámon estem át én is két hete.Én is elsirattam a munkámat, a kettesben töltött éveket Danival,stb.Örülök, ha más is átél ilyeneket, ez engem mindig megnyugtat. :oops:
Én megint remekül aludtam az éjjel. Nem tudom miért van, de egy-két pisilésen kívül én olyan jókat alszom. Mára nem terveztem semmit.Kimosom még,amit kell, meg kivasallom a tegnapi ruhákat. Voltunk a délelőtti séta keretében Stellával,és elvittük a szelektívet is. Szóval mára egy nagyon nyugis napot terveztem,és reszketve várom a holnapot, hogy ehessem végre a sonkát kalácskával és tormával. :oops: Hmmm,nyammm. Szép napot mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Megnéztem a blogban Petrus képét, de én nem láttam őt... :(
Bár mondjuk a szobából ritkán mozdultam ki a kórházban, többnyire az ágyat nyomtam, olvastam, szundikáltam...(jobb híján)

Annus: őszinte részvétem a családnak.

Visszaolvasgattam, aztán egy két helyen olvastam hogy van akinek öregszik a méhlepénye (vagyis érik), nekem is azt mondta pénteken az ügyeletes doki, hogy elkezdett meszesedni (ez gondolom ugyanaz, mint érni :?: ), de ne aggódjak, ez már normális...Hááát, azért köszi, egyből arra gondoltam hogy Nórika emiatt olyan pici.
Még jó hogy jön haza a dokim hétfőn, és csütörtökön már találkozunk, lesz miről beszélnünk.

Jaaaaaj, nem is mondtam, kicsit több mint 3 kilót híztam a kórházban. A doki agyon fog csapni, így már 20kg plusz van rajtam. És mostmár olyan tehénkés is a fazonom, a legszembetűnőbb az hogy irtóra megtokásodtam. Sebaj.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 

 
 

sírás: tegnap védőnővel való beszélgetés alatt, mikor arra került a szó, hogy mit hoz majd a kishugi Éduának teljesen elsírtam magam, hogy mennyire közel vagyunk már hozzá, másik, vártuk unokatesómékat és mikor megláttam őket a vonatnál persze ott is elsírtam magam :)

ez van :)

nálunk most nagyban megy az ablakpucolás annyira édesek, meg letörlik a port a szekrényről :), tiszta lelkifurdalásom van már, de ők akarják csinálni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Szofi,
én is vasaltam este, meg reggel is, gondoltam Rád :)
Ne szomorkodj annyira, most jön egy másik korszak, ami ugyanolyan jó lesz mint az előző :)

Böbi,
tényleg, át is tudok menni megkuksizni a hajad. Na majd jövőhéten :)

Annus,
cigányasszony :lol: :lol: :lol:

Kutyafüle,
már én is nagyon nagyon szemezek a sonkával a hűtőben :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sírás,
én is tök érzékeny vagyok. ha csak arra gondolok, hogy már csak pár hét, máris bőgök :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Edua: engem azért tartottak bent, mert amikor mentem akkor 33. hetes voltam, és a betöltött 37. hét előtt koraszülésnek számít. És az ilyenformán azért még 4 hetet jelentett...az sok, főleg hogy Nórikám nagyon pici baba.
Innentől van az amit mindenki mindig mond, hogy minden bent töltött nap ajándék, kaptunk tüdőérlelő injekciót is, tehát ha megszületik a kisasszony akkor minden rendben lesz vele.
De mivel a protokol alapján 2500gr alatt nem adják haza a babát, és koraszülötten pedig a koraszülött intenzívre kerül külön tőlem, ezért nagyon drukkolok, hogy bent maradjon még...Én azt a kötelező 3-4 napot is szeretném a babával tölteni a kórházban, egy szobában, nem pedig külön emeleten...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


pingi megértelek, maradjon is még benn :), én is mindig a koraszüléstől paráztam, nem mindegy mennyi akadályt kell leküzdenie az első napokban

készüljetek lányok szülés után még sírósabbak leszünk:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Vanni, tök jó, hogy írtad ezt a Gyed-es hírt; mert egyáltalán nem mindegy! :?

Szofi, jó utat és jó 7végét!

Dóri, neked meg szupi, hogy jó lett a cukrod! :lol:

Anita, szerintem nem nézel ki szörnyen, de ezektől a kórházas képektől én mindig kicsit beijedek...

A mi polgári esküvőnkön az anyakönyvvezető egy igazi banya volt. Majdnem elröhögtem magam. 50 körüli, agyonsminkelt, szétszoláriumozott, göndör műtincsek voltak a hajában, szinte minden ujján volt gyűrű és ennek tetejébe még egy legalább 5 centi vastag aranynyaklánc húzta a nyakát. Komolyan mondom, ezt megengedni... Egyszerűen megbotránkoztatja az embert... :evil:

Kezdek éhes lenni, de ma nem ehetünk húst. Mi lesz így? :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


adraci tartottad eddig is a böjtöt, vagy csak ma?

én már csemegekarajjal indítottam:), mondjuk mi nem is tartunk semmit

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, én csak ilyenkor, pénteken nem szoktam húst enni. :? A családból többen viszont végig csinálják.
Hát ez van, de én mindjárt kifekszem. :lol:
Megpróbálom pótolni valami palacsintával.

Kép

Kép
adraci
 
 


Huuu,még jó h nem böjtölök!Igaz ma még nem ettem húst...Iza nem rajong érte annyira :lol:

Nekünk a polgárin az anyakönyvvezető rokon volt.Így tényleg szépre sikerült,és a végén ő is sírt.Én mondjuk nem sírtam,de egy szót nem tudnék felidézni mit mondott!Annyira nem volta magamnál :lol: :lol: Ja és még apum is sírt :lol: Azon meg is lepődtünk :lol:

Pingi!
Hát gen,te még hízlald odabenn egy picit!De szerintem te se fogsz elöbb szülni!!!Majd a 40.héten :lol:

Mondom ez egy lusti csapat!Ha jövőhéten se szül senki akkor az nagyon jó!!!!Bár ezen meglepődnék...És hol van még a május vége!Rengeteg időnk van!!!Itt a szép idő is,szóval szép az élet :lol: :lol:
Ma nagyon jó kedvemben vagyok,mint aki beszívott!vhol a feleggek közt járok vagy nem tom :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Én is Mindenkinek szép,áldott Húsvétot kívánok! :P

Örülök,hogy mindenki jól van és még egyben,reméljük,mi is húzzuk még egy jó darabig.Már nehezen viselem a fekvést.Tegnap nálunk is festették a szobát,ahová Lóci kerül,én meg feküdtem a kupi közepén.Irtó jó érzés volt,ahogy kerülgettek a munkások!
Mindig olvaslak Titeket,csak nem nagyon történik itt a lakásban semmi különös(hála Istennek!), a bajaimmal meg nem szeretnék untatni senkit.
Nagyon jó lehetett a tali,irigyeltelek Titeket!
Jó tojásfestést és rokonlátogatásokat!

Kép
f.ancsi
 
 


annus én vállalkozok de csak csütörtöktől jövőhéten, bár titkon remélem, hogy kibírja addig mint Édua, és akkor még van 11 napunk :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Adraci!Én korábban nagyon szigorú böjtöt tartottam nagypénteken.Kenyér és víz,ahogy az meg van írva.De a böjt betegekre,gyerekekre és kismamákra nem vonatkozik.Ezt az atya többször is elmondta. Szóval, ha nagyon kívánod,inkább egyél. Tényleg, holnap feltámadási körmenet. Az annyira szép,annyira szeretem. Csak bírjam ki a két órát pisilés nélkül. :oops:
Az esküvőre én is nagyon szívesen emlékszem.Annyira jó volt.Bár nekem a polgári semmit sem jelentett,mert nem a papír kell a boldogsághoz szerintem. Bár mikor kimondták az új nevem,elég érdekes pofát vágok a videón,ahogy igyekszem visszafolytani a sírást. A templomi viszont nagyon szép. Ahogy fogadalmat tettünk egymásnak, és az tényleg eskü volt.Jajj,na én abból nem emlékszem semmire.De a videón ezerszer visszanéztem. Dani csak az oltárnál látott meg, ahogy az Ave Mariara bevonultunk keresztapámmal. Hosszú,majd 2m-es uszályom volt,és előrehajtott fátyol,amit Dani hajtott fel az oltárnál és a fülembe súgta,hogy csodaszép vagyok. Na tessék elkezdtem könnyezni. Egyébként nem voltunk sokan, de jól éreztük magunkat a lagziban is, és ahogy láttuk a vendégek is. 4.30 felé ment el az utolsó vendég. Életem eddigi legcsodálatosabb élménye.Csak azért nem volt tökéletes,nem olyan,amilyennek megálmodtam, mert nem a nagypapám kísért az oltárhoz,mert ő már nem volt velünk, csak egy szál fehér rózsa a helyén,ahol ült volna.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus!

Éljen a jókedv! :lol: Biztos a szép idő is besegít, gyönyörűen süt a nap, ki is fogok kicsit ülni a kertbe olvasgatni....ma pihizek én is.... :D

Bejelentkezett a védőnő...bakker...próbáltam megúszni....mi a francnak akar kijönni szülés előtt :evil: ....olyan szigorúan veszi az egészet...kiváncsi szerintem, nem hinném, hogy a szociális helyzetünk miatt parázna...neeemmmmaaaakkkaaarrrrooooom.....nálatok már volt védőnő látogatáson? Meddig maradt?

Olvastátok, hogy 13 és 15 évet kapott egy pár, mert halálra éheztették a babájukat? 12 hónaposan volt 4 kg!!!!!!! Miután nem kaptak ingyen tápszert, tehéntejjel és tésztával etették a csöpp manót.....A védőnő és a gyerekorvos meg annyit fűzött hozzá, hogy ők mindig szóltak a szülőknek, hogy ez így nem lesz jó.....no comment. Szegény kis picurka :cry: :cry: :cry[/size]:

Kép
mozza
 
 


mozza nálam már 2x volt, egy 20 percnél tovább nem maradt, most pl tegnap volt, hozta a kartonomat is és beírta a leleteimet, úgyhogy kedden szerintem megint nem fogok csak azért elmenni tanácsadásra, hogy lemérjék a súlyomat, meg így friss leletem sem lesz, amit már be kellene írnia :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Pingi,
a lényeg h jól vagytok, Nóri meg még sokáig bent lesz!

Szofi,
Neked jó utat. Amúgy meg ha a baba már nagyobbacska lesz, apa is tud rá vigyázni, ha 1-2 partira el szeretne menni az ember. sztm annyi bele fog férni simán. az més kérdés, h inkább otthon maradsz a babával :) :)

Annus,
sajnálom, h nem lesz üknagyija Izának. Nálunk dédije lesz, mert a párom nagyszülei még élnek (az enyémek sajnos már nem :( :(
Mi amíg hugommal kicsik voltunk, mindig vártuk a locsolókat. aztán egy idő után már bujkáltunk előlük! :lol:

Ildi,
én a pilóta keksszel vagyok így... múltkor egy olyan nagy doboznak a hnegyedét felfaltam együltő helyemben :shock: :shock:

Nálunk a polgárin egy Ossián szám szólt a gyűrűhúzáson meg az aláíráson, CD-re ki kellett írnom a többivel együtt, mert azok sem voltak meg neki.

emese1979
 
 


Ááá, elszállt, amit írtam... :twisted:

Szóval..

annus: részvétem a családnak!

pingi: vigyázz Magatokra, örülök, hogy otthon vagy!

adraci: én eszem ma húst, mert nekem nem lenne lemondás, ha nem ennék, ezért terhesség és szoptatás alatt én úgy böjtölök, hogy nem eszem édességet. Nekem ez sokkal nehezebb :oops: De már csak 12 óra :lol:

Mi ma játszótéren voltunk, Zsófi sokat csúzdázott, homokozott, meg láttunk pici babát is :)
Vendég
 


Lányok,
a málnalevélteát 36. héttől szokás inni? Vagy 37.?

emese1979
 
 


Annus: én is kérek abból az "anyagból"... :lol: :lol: :lol:
A jó idő ellenére tiszta kómás vagyok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


csúzda=csúszda :oops:

Nekem a térdem fáj nagyon :(
Vendég
 


emese, én úgy tudom, 36. héttől.
Vendég
 


ok, köszi Panndi, akkor lassacskán beszerzem. Remélem használni fog, mert én nem nagyon szeretem a gyógynövényes teákat. Nemhogy fröccsöt kéne inni málnalevéltea helyett :D :D

emese1979
 
 


Panndi, ez az édesség böjt jó! :lol:

Kutyafüle, tudom, hogy nem vonatkozik, én úgy gondoltam, hogy nem nagy lemondás tőlem ez az egy nap hús nélkül. Lehet inkább dolgozik a tudatalattim, hogy az kéne, amiről elhatároztam, hogy ma nincs...

Mozza, nálam egyszer volt a védőnő (kb. 10-15 perc -szerintem semmi értelme nem volt), most jönni akar megint. Mondtam, hogy jöhet nyugodtan, csak én a munkahelyemen leszek. :lol: Van egy standard gondozási terv, amit aláírtunk, és ha annak eleget akar tenni, akkor a baba születése előtt 5x kell látogatnia. Nekem ezt mondta. Hát, eddig 1-nél tartunk. 8)

Kép

Kép
adraci
 
 


Én Zsófival ittam, pedig utálom a teát, hát, eredménye sem lett. Most nem is iszom :)
Vendég
 


adraci: lehet, hogy mostantól naponta megy Hozzátok a védőnő :lol:

Az enyém jó fej, bár igaziból nem vagyok rászorulva, de hát neki ez a dolga.
Vendég
 


Csajok, ha a rossz híreket kis betűvel kell írni, akkor ezt nekem muszáj hatalmassal leírnom:

A bátyám kijött a mély-kómából!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi mindenkinek a drukkot! Ennél jobban nem is indulhatna a húsvétom! Igaz, a dokik még mindig nem tudják, hogy lesz-e ember belőle, de mindig azt hajtogatták, hogy az ő erején múlik minden és most tessék, bizonyítja, hogy akar élni. Forgatja a fejét, követ szemmel, próbál mosolyogni, könnyezik ha a kislánya fényképét mutogatják, már nagyon várom, hogy holnap bemenjek.
Na többet nem áradozok, de olyan boldog vagyok!!!

Panndi, mi is egész délelőtt játszótereztünk, de neked Zsófi már fel tud mászni a csuszira? nekem Gyöngyöt még fel kell tennem. Nagyon nagyon a lépcsőfokok és közé esik.
Kapott ma reggel apától motort, azzal bénázgattunk délelőtt, legalább ötször felborult, de kitartó.

Én nem eszem ma húst, sőt, Gyöngy sem kap ma husit, egy napot ki tud velünk bírni. Szerencsére nem is kívánom, rántott sajt lesz, már arra állt be az agyam.
Vendég
 


Panndi, milyen igazad van az édesség diétával! Ez eszembe sem jutott volna!!!!

MÁlnalevél tea: nem egyszerű beszerezni, mert nem sok helyen van, én vettem egy csomaggal, de még nem kezdtem el. A homeopátiában jobban hiszek.
Vendég
 


Böbi ez nagyon jó hír :)

tea: én sem tervezem inni, szerintem mihelyst abbahagyom a magnéziumot és a seduxent magától is igencsak tágulni fogok :)

kicsik dicsekedni szeretnék ha nem gond, nagylányomról hoztam két képet: Kép Kép

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Böbi, ez ám a jó hír! További jobbulást a bátyádnak!!!

Zsófi fel tud mászni, de azért ott állok mögötte, meg ezen a csúszdán fogni kell a kezét lefele, mert nagyon meredek.
Vendég
 


Pingi!
Sajnos nem taliztunk, mert múlt hetfo ota a szuloszoban vagyok, es ha korabban nem jonnek ki, kb meg 10-14 napig itt leszek...

Harhaj!
gratulalok a leendo eskuvohoz!!

telihold-frontok-szivas
tegnap du. 3-tól 10, majd 5, majd 2 perces fajasaim voltak... nemcsak vicces kis kemenyedesek, hanem azt hittem, kb. kipreselodnek a babak... :shock: infuziok ezerrel mentek, ellenben csak erosodtek es szaporodtak.. es a ctg nem jelent semmit, mert 60-90-ig irta a fajasokat, amik korabban is voltak, de ezeket teljesen masnak ereztem... HAT oran keresztul kinlodtam, de mehszaj meg se rezzent, mintha kb. betonbol lenne.... megoldas: birjak ki igy meg 2 hetet.... vegigbogtem az estet...

csak ennyi tortent velem...
Vendég
 


Petrus, nagyon sajnálom!!!!!!! Remélem, hogy az elkövetkező 2 hétben már nem lesz ilyen durva estéd!!!

Panndi, én is fogom a kezét csúszáskor.

Ildi, Edua még mindig gyönyörű!

Anita, regisztráltál már a DM-ben? Interneten is lehet? és ezzel a meglévő pontjaim a füzetben elvesznek? Az szívás lenne, mert 13 van, már csak 2 kellett volna a 15-höz.
Vendég
 


petrus :(

Kitartás!

Gondoltam Rád, mikor a kórházban jártam, a szülőszoba előtt találkoztam a dokimmal. Drukkolok!!!
Vendég
 


Böbi: a pontjaidat beválthatod május 31-ig, de újat már nem adnak. 2 pontot szerintem tudok postázni ;)

Amőgy meg a DM-ben kaptam ideiglenes kártyát, azzal regisztráltam magam a neten, 10 héten belül küldik a végleges kártyát.
Vendég
 


Itt a mai hasam :)

Kép
Vendég
 


Böbi!!!! Annyira örülök! Hála Istennek! Ahogy görgettem az oldalt, és feljöttek a nygbetűk, hát megdobogtattad a szívem. :) Remélem, hogy hamar javulni fog az állapota még inkább! Olyan sokat gondoltam a családotokra. Tényleg annyira szeretném, ha rendbejönnének a dolgok!

Petrus! Neked meg kitartás! Nem mintha eddig ne kellett volna... De ez a fájdalom... :roll: Bár ne lennének frontok-telihold, és akkor talán nem is fog annyira fájni! Még jó, hogy erős a méhszájad!

Édua széééép!

Pingi! Jó, hogy minden rendben kb! És persze, hogy nem zárunk ki!

Hát, látom, még mindig sokan pakoltok-építetek-rendezgettek! Hajrá! :wink:

Ancsi! Azért nem fárasztanál, ha elmesélnéd időnként, mi van veled! Kíváncsiak vagyunk!

Annus! Sajnálom az üknagyit! :cry: Mennyi idős volt?

Szépek lehettek az esküvők! Esztó, hogyhogy nagypapád adott össze benneteket?

Hú, sokmindent szerettem volna még, de most mennem kell.

Talán tudok még ma jönni, nem biztos. Üdv!
Vendég
 


Sziasztok!
Pingi örülök hogy otthon vagy.Vigyázz magadra!
Petrus sajnálom a rossz éjszakát.
Annus részvétem!
Böbi,a dm-ben kaptunk kártyát,amit ott regisztráltak is.
Én elkaptam a betegséget,lázas vagyok,fáj a fejem,torkom.Ráadásnak Sanyival is csak vitázunk.Most nincs jó kedvem.

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jó a poci!
Vendég
 


Böbi szívből örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Panndi még mindig hihetetlen mennyire vékony vagy!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Böbi, nagyon örülök! Már vártam a jó hírt bátyjádról!

Ez a Maja nem akar ma aludni, kimászik az ágyából, ezt még nem csinálta soha. :-(

Hean
Van homeos bogyó májfoltra, férjem hoz ma nekem. Annyira nem vészes azért a fejem, de kipróbálom.

VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK / MÁJFOLTOK
Terhesség alatt a hormonháztartás változása miatt barnás pigmentfoltok keletkezhetnek a bőrön, főleg az arcon. Erős napozásra fokozódik a folyamat.

SEPIA 9 CH
napi 1x5 golyó Enyhíti a tüneteket.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Böbi: Nagyon-nagyon jó hír! Nagyon örülök. Drukkoltam nagyon a bátyádnak. Nagyon nehéz idők lehetnek ezek, de talán most már tényleg a javulás útjára lépett. Ezek bíztató jelek.

Petrus: Lehet, hogy tényleg szivat a telihold :shock: De Te nagyon ügyesen tartod a babákat. Csak így tovább még egy kicsit. Hátha nem lesz több ilyen fájdalmas esemény. Kitartás!

Panndi: Ez aztán az óriás pocak :D

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Petrus, te jó ég.
Szerdán bejött a párom, és lekéredzkedtem a szülésfelkészítőre vele, meg a szülőszoba látogatásra. És amikor lent voltunk, akkor mondták hogy most pont nincsen szülésük, egyedül egy ikres anyuka van bent, akinél a szülést próbálják visszatartani...hát ezek szerint az TE voltál.

Böbi: örülök a jó híreknek, tisztára megkönnyeztem amit írtál, további javulást kívánok.

Azt akartam kérdezni, hogy ti melyik TenaLady-t vettétek meg? Tudom hogy régebben már ezerszer téma volt, de elfelejtettem, vagyis úgy emlékszem, hogy a TenaLady Extra-t, de képzeljétek a szülésznő a szülőszobán azt mondta hogy csaka Super a jó, mert a többi rövid valamiért... :oops:

Csajok én totál parázok a szüléstől.... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Böbi!!!!!Hál Istennek!!!!Annyira örülök Neki!!!!!!!Jobbulást neki!Látod, nagyon akar ő élni!!!Rendbe fog jönni!!!!!
Edua nagyon szép!!!!! Tutira írtad már, de mennyi idős is ő??
Petrus!!Szegénykém!Nagyon sajnállak, amiért ilyen komoly fájdalmaid vannak!!!Kitartás!!!!Mást nem tudok mondani!!!!! :cry:
Adraci!Igazság szerint én se kívánom a húst.Reggelire viszont ilyen gépsonkát vagy mit ettem, mert már egy hetes, és nagyon utálok kaját kidobni. :oops: Én most szívem szerint egy nagy zorba szendvicset ennék sült cipóban,abban finom zöldségek vannak és feta sajt. Jó sós feta sajt....Én a sót kívánom, sót szeretnék....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anita!
Jobbulást!Férjecskéddel meg nem veszekedni!!!Tudom h nehéz,mert ilye helyzetben az ember alapból is ingerültebb...

Dóri!
90 körül járt...viszont "jó"hír.Az uram nem utazik le a temetésre!Vettünk egy részvét lapot,majd feladjuk!Biztos megértik...

Panndi!
Istenem ,ekkora nagy pocak :lol: :lol: Nem gondoltam volna h ilyen nagyra nő! :wink: :lol:

Petra!
Sajnálom h ilyen dolgokon mész át...amúgy vmi kettős frontot is mondanak...gondolok majd rád sokszor,és drukkolok h babók benn maradjanak!!!

Amúgy nekem annyira szurkál,kinn voltunk a tescoban,hát én párszor úgy odakaptam a nunimhoz :roll: Biztos nem néztek hülyének :roll:

Edua!
Nagyon szép a nagylányod!!!

Emese!
Málnalevél tea betöltött 36.hétttől iható!Homeóst is akkortól kell.

Farkas!
Gratula a a bátyádnak!!!Tényleg nagyon erős lehet!!!!Majd mesélj hogy mit mondanak a dokik!De biztos vagyok benne hogy rohamosan fog javulni az állapota!Ott van mellette egy szerető család,tuti sok erőt ad neki!!! :wink:

Mozza!
Én úgy tudom h 1szer mindenképp ki kell mennie...Hozzám 15én jön.Szerintem nem baj,mondjuk az enyém nagyon jó fej!Meg elméletileg meg kell néznie hogy hova érkezik a baba...ha van vmi kérdésed a szülés elött felteheted,elmondja hogy mi lesz ha kinn a baba,mert utána is ki fog menni házhoz.Szóval nem azért megy hogy kávézzatok egyet!Na meg legalább nem nekünk kell menni ilye nagy pocakkal :wink: De szerintem ez az egész ember függő,mert némelyik védőnő...na nem is folytatom :roll:

Panndi!
Csúszdánál akkor vigyázz!Mi is kinn voltunk tegnap a szomszéddal.A kisfia is imád csúszni!Mindig mondjuk h várjon amíg megfogjuk a kezét.Erre tegnap le kellett söpörni a homokot és nem bírta kivárni,lecsúszott egyedül :lol: De fülig ért a szája közben...nagyon élvezi :lol: :lol:

annus11
 
 


Pingi!
Én az extrát vettem,nekem a gyógyszertárban azt mondták ezt szokták vinni.Azért elég nagy ez...de ha gondolod vegyél azt amit a szülésznő mondott!Amúgy ez is egyedi lesz hogy ki mennyire vérzik,na és hogy meddig!!!
Ja és ne parázz a szüléstől!Hol van az még!!! :wink:

annus11
 
 


Na már megint én!
Ancsi!
Ha gondolod meglátogatlak vmikor a jövőhéten,csak hogy történjen vmi :lol: 1 saroknyit még tudok menni :lol: :lol:

annus11
 
 


Lányok, köszönöm a sok sok drukkot és a kedves szavakat, nagyon aranyosak vagytok, meghatódtam!!!!

Panndi, megköszönném a 2 pontot, küldöm priviben a címet, nem szeretném elbukni, jól be tudnék vásárolni pelusból! :-) Már alakul a pocakod!!!!

A védőnő nekem is kijött szülés előtt, most nem, mert már ismer, de benne van a munkakörében, hogy szülés előtt is jöjjön. Szülés után jött háromszor, többször nem, azt mondta, hogy látja, hogy minden oké, inkább a nemzetiségi családokat látogatja többet, hogy ne csak cukros vizet adjanak a gyerekeknek........ Viszont bármikor hívtam, felvette a telefont és segített.

Pumukli, ma nekem is csak egy órát aludt Gyöngy, biztos ők is éreznek valami frontfélét.
Vendég
 


Nem tudjátok véletlenül, hogy szabad-e epret enni a várandósság alatt?
Azt tudom hogy szoptatás alatt nem szabad, és a pici babának is tilos adni, de vajon érzékeny lehet rá akkor is amikor még a pocakomban van?Apától kaptam még két nappal ezelőtt egy pici dobozkával...úgy imádom de még eddig nem mertem megenni.... :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


pingi: én ettem, és szoptatás alatt is. Bár én nem vagyok jó példa, mert én nem szeretem ezeket a túlzott óvatosságokat :oops: Kicsi epertől semmi bajotok nem lesz.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: