Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a hsz-ket.Igazából nem volt eddig semmi komoly, szóval zsüci nem vagy egyedül :)
Néha jött egy két görcs meg ezek a szúrkálások.Remélem nem magzatvízfolyással kezdődik majd mert úgy hallottam akkor nehezebb a szülés.

Kutyafüle,
nekem anyósom ilyen.Amikor csak átjártam néha akkor olyan szinten mocsok volt hogy mielőtt leültem a wc-re,ki kellett domestoznom az egészet(amit a lenti boltban én vettem meg mert semmi tisztítószere sem volt).Aztán mikor ideköltöztem pikkpakk nagytakarítás a párommal ő meg csak nézett.Azóta is én tartom rendben a lakást, de bárki bármikor jöhet hozzánk mert mindíg rend van és tisztaság.De nem nagyon zavartatja magát hogy 36.hétben vagyok és ugyanúgy kúszok mászok néha mint a terhesség előtt.Nem mások miatt hanem a saját igényességem miatt tartok rendet.Anyukám is ilyen ilyen kis tiptop mint én szóval alig várom hogy nyáron otthon lakjunk egy darabig.Mert ott mindenki tudja mi a rend és nem kell mások után takarítanom.Aztán ha végre költözhetünk a sajátba...de jó lenne már.

KépKép
harhaj
 
 


Jaj csajok nem is mondtam még.Összeházasodunk!
A szüleink azt mondták hogy ha már gyerek lesz akkor egyszerűbb lesz a későbbiekben minden ha összeházasodunk.Szóval most csak a papír végett lesz egy tanácsi esküvő.Szüleink, két tanu, meg mi ketten meg egy finom ebéd :)

Aztán ha Gábor nagyobbacska lesz akkor meg egy amolyan kerti partis kis összejövetelt szervezünk.

Örülök neki.De ezt a 30 perces kis valamit is élmény megszervezni.Megyek is mert este még virágoshoz megyünk.Valami kis csokrot köttetek.Kálából vagy tulipánból.

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj!
Gratula az esküvőhöz!!!!Majd képet dobjál!!!!És melyik nap lesz ha szabad megkérdeznem? :lol:

annus11
 
 

 
 

Harhaj!
Gratulálok! Gondolom a nászutat is elhalasztjátok :-)
pumuklii
 
 


Harhaj!!!!!!!!!Gratulálok!!!!!!!!!!!Sok boldogságot nektek!!!!De örülök!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Harhaj,
Gratula!!! majd kérünk képeket!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


harhaj: gratulálok :)

Böbi: nem ismételtük meg, azt mondta a doki, felesleges, én meg nem bántam picit sem :) Zsófinál ismételgettük, most nem :) A vizsgálat sem hiányzott, ma is úgy görcsölgetek :?

Voltunk vásárolni, jól elfáradtam, ketten is leszólítottak, hogy látszik, hogy mindjárt szülni fogok :)
Vendég
 


Köszi mindenkinek a biztatást, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül a "se-kép-se-hang" állapotban :D :D , annak ellenére, hogy én már betöltöttem a 37. hetet...

Harhaj, gratula!!!!!! Mindenképpen dobj majd fényképet!!!!

Anita, megpróbálom belinkelni, de most még a gép előtt üléshez is nyűgös vagyok (végül vásárolni sem indultam el, talán most ráveszem magam), szörnyű, ma egész nap csak feküdnék és aludnék, valami front van talán?!

Igen, tudom, hogy a legtöbb kismamának megfájdul a dereka járkálás közben, de ez valahogy más. Inkább egy elég erős görcsre hasonlít, ami kisugárzik a hasamba is... Tegnap 100 m-t kellett megtennem a buszmegállótól hazáig, de annyira fájt, hogy a férjem majdnem ölben cipelt haza. A fájdalom olyan erős volt, hogy hányingerem lett tőle... :? :? De fekvésre mindig elmúlik, és egyelőre más, vesegyulladásra utaló tünetem nincs, szóval reménykedem!!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Én ma nagyon nem vagyok jól :(
Megyek, Zsófi mellé fekszem :?
Vendég
 


Panndi,Zsüci pihenjetek!
Nekem itt volt ma anyum és mondtam neki hogy olyan jó hogy pár napja semmi sem fáj,meg nincs annyira lent manó.Erre dél óta nagyon lenn van,mindig pisilnék,ha meg fel állok,szúrkál,nyilallik a hüvelyemben felfelé,meg olyan érzésem van hogy mindjárt elhagyom.
Lehet van valami a levegőben.Most meg udvarrendezés van,itt van két traktor,egy weimár.Sok a törmelék,kivitetjük,vagyis apukám által!
Gréti meg pont nem látja,mert bealudt. :? Dde még sokáig tart,remélem felkel!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Harhaj!
Gratulálok!Nagyon sok boldogságot Nektek!És bizony kérünk képet!!!!!
Anika, interferon kezelést kap anyu,mert neki meg hepatitis C-je van, de neki nem csak hordozó állapotban, hanem konkrétan kezelni kell.Hetente injekciózza magát, és ha enyhébbek is a mellékhatások, hasonlatos az eljárás mechanikája,mint a kemonak.Szóval nem kis dolog. De már megbékéltünk. Jó, hogy én nem szóltam neki vissza, hanem kimorcongtam magam nektek. :oops:
De a jó hír: Nincs fehérje a vizeletemben!!!!!!!!Jupiiiiiiii!!!!!És a vérképem is jó.A glükóz meg ilyenek egy picikét alacsonyak, meg hát a süllyedésem még mindig 68,de az mostmár biztos a terhességtől van,mert önmagában nem jelent semmit, csak akkor ha más értékek is rosszak hozzá. És minden ami alacsony kicsit,közel van a határértékhez,és semmi sem magas!!!!Jó helyen van a kismanó, órülök!!!!Ennek örömére bűnöztem kicsit, bevágtam egy hamburgert,annyira kívántam!!! És azt figyeltem meg, hogy akkor vagyok nagyon vizes és dagadt lábú,stb,mikor keveset iszom.Ma is alig 1 l ittam,mert ha iszok mindig pisilni kell,és be is dagadtam.Érdekes.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle de jó olvasni hogy jobb a kedved!!!Jó hogy jó eredményeid vannak.Rikinek tuti helye van! :D
Grétit nem kellett ébresztenem,mert köhögött és felkelt.Azóta kint van az apjával,apummal öcsémmel.Mikor melyik gépbe ül be,élvezi.
Majd csak alakulunk már.Soha nem szerettem a nagy udvart,sok a gond vele.Meg volt rajta 2 rossz melléképület,most azokat már lebontottuk,de az egyiket még most viszik ki.Így jó hogy apum el tudta intézni,mert amúgy kerülne vagy 70 ezerbe.
Ma még férjem kiságyat is fest,csak tudnám mikor?
Leltem egy képet magamról,2 nappal szülés előtt készült,de csak a fejem látszik.Nagyon torz vok rajta,tisztára felvagyok fújva.Remélem most nem leszek ilyen,bár Grétivel ennyi idősen már olyan voltam.Ezért is gondolom,hogy Hanna még benn lesz egy darabig.Mindjárt felteszem a képet,de jelzem írtó ronda vok rajta.
Kép

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Csak benéztem.

Reny, akkor én arany középúton megúsztam: 8300Ft volt a melltartó, de tényleg szuper darab!

Harhaj, gratulálok az esküvőhöz, sok boldogságot!

Anita, nekem alaból durvább tokafelfújt fejem van, szerintem nem látszik semmi durva, csak Te látod. És tök szépen mosolyogsz! Ilyen rövid volt a hajad?

Zsüci, én se érzek még olyasmiket, bár én ugye le vagyok maradva a máj. 24-gyel.

Puszi, még holnap délelőtt benézek, mielőtt utazom!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi,köszi!Igen rövid volt,de azóta is már vagy 2x vágattam.Most is gondoltam rá,de jobban szeretem a hosszút.Szinte mindig hosszú hajam van/volt!
Gréti ma eléggé lefáradt,így hamarabb fürdik.
Szép estét!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Köszi a gratulációkat.
17-én lesz ha minden jól megy.
Kicsit sűrű lesz a jövő hét.Mert vizsgálatok is lesznek nomeg ugye az esküvő a költözködés.Igyekszem nem megerőltetni magamat.

Kutyafüle,
én iszom olyan 2,5 litert de 10 percenként pisilnem kell.meg ugye nekem már befordult Gabi szóval még ő is rátesz egy lapáttal.

Ma délelőtt tök jól voltam, de jött ez az eső és most olyan nyomott lettem.Szerintem lefürdök aztán bevágódok az ágyba.Holnap UH meg Titer délután meg éttermet nézek.Jó lett volna ha tud jönni Gábor is, de sok a melójuk.Ami jó csak remélem nem akkor jön rám a szülhetnék mikor távol van. :?

KépKép
harhaj
 
 


Huuu,ez aztán gyors!És nem bánod h csak ilyen kis esküvő lesz?Vagy nem is terveztetek mást?

Anita!
Én se látok azért nagy torzulást!Szerintem még szülsé elött is csini voltál!!!Nem is látszik semmi az arcodon!!!!

Szofi!
Te meg vigyázz magadra odalenn!Aztán várunk vissza!!!!

Látom mindenki pihizik vagy egész nap kinn volt a szép időben!Nagyon helyes!

Akartam már kérdezni hogy készültök a húsvétra?Vagy kinek hogy alakul a hétvége?
Én egyedül leszek itthon,de lehet h mamám leszalad és hoz sütit meg sonkát!Pedig már 80 éves,de jól bírja nagyon!Én már nem mennék fel a Sváb hegyre hozzá.... :roll:

annus11
 
 


Harhaj! Gratulálok sok szeretettel! :)

Na, ma végülis csak most tudtam jönni, mert (bocsánat, Szofi... :oops: ) egész eddig rengete dolgot csináltam. De most kezdek megnyugodni. Mert a kórházi cuccba tényleg csak néhány apróságot kell már csak bekészíteni... :) Már a szülésznő pénze is ott figyel. :)

Hát, sokaknak van már jelzés, hogy fog indulni az a szülés! :wink: De sztem is ügyik vagyunk, hogy még minden baba pocakban van! :) (Legalábbis reméljük... Petrus??? Meg hát, akik régen jelentkeztek, ugye...)

Elárulom így utólag: azért igyekeztem mindent megcsinálni, mert én is vártam egy vizeletben-van-e-fehérje leletre mára, és ha lett volna... Hát... De nincs!

Kutyafüle! Örülök, hogy Rikivel minden rendben!!! Mármint veletek! Sajnálom, hogy vannak nehézségek anyuddal, meg a hülye egészségüggyel... De azért nagyon jó, hogy vagytok egymásnak! A nagy, érzékeny 2 generáció... :) Kívánom, hogy sikerüljön inkább egymást támogatnotok hathatósan! :)

Gréti tök jól nézhet ki azokon a gépeken! :) Na, tuti nektek lesz a legkirályabb babakocsitok! :) Sztem sincs semmi borzasztó a képben! Meg a szülészeten én inkább csak azt látom, hogy pici... Nem tudom, máshol mi milyen, de ahol én szültem, az sem volt sokkal pöpecebb. De nem bánom, nem ez volt a fontos. :)

Annus! Én most nem értem ám azt a képet a CTG-ről! Az alsó vonal a méhed? De mi akkor a 100% rajta? Vagy a babaszívhang alatt az a 2 pöcök az, amire az orvos kérdezte, hogy szültök-e? :roll:

Én Samuval semmi méhtevékenységet nem észleltem korábban a szülésnél, most érzek dolgokat, de azt nem tudom megmondani, hogy a babó feszít-e vagy a pocak feszül. Hát, kíváncsi vagyok, 23-án első NST, bár nem tart olyan hosszú ideig, hogy látsszon, van-e vmi... :) És ha éppen nem történik semmi, akkor ki sem derül, mit érzek. :)

Asszem elbújdoshatok... Én nem vagyok a rend mintaképe... Jó, nem tartom mocsokban a manót, meg örökös kupiban, de tudom, lehetnék rendesebb... De sajnos a sok ember ellátásán kívül ennyire marad energiám... :roll:

A vasalás, hát régen nagyon szerettem, mikor nem volt még ennyi feladat. De sztem nem kell, hogy megszóljanak azért, ha nem tökéletes, Szofi! Én tuti nem szóllak meg érte! :)

Na, megyek, nem tudom, jövök-e még.

Ja, a cukrom is megint jó volt, szóval megint nem kell Honvédba menni! :)

Sziasztok!
Vendég
 


Ja, igen, Szofi, vigyázz magatokra, és várunk vissza!

Ja, és ha Csongor ma ünnepel tényleg, boldog névnapot!
Vendég
 


Hali!

Na, megvolt reggel az NST. 50-es méhö.húzódásaim voltak, de rendszertelenül.
Manó megint ugra-bugrál, nagyon büszke voltam rá, pulzusa szuper, ügyi kiscsaj. (a ficánkolást persze nonstop folytatta eg. nap)
Sikerült a Péterfy rekordját megdöntenem....4szer ellenőrízték a terheléses 75g vércukor vizsim eredményét, ami 1,7 lett. 8) Én mondtam, hogy nagyon alacsony alapból is....ennek ellenére 3szor kellett csinálni a terhesség alatt...... :evil:
Laborom oks...vashiány...igen, szedem....vizelet nulla csillagos, VSH negatív, nem kell antibiotikum. :D

A szülésznő nem megy el szabira és bevállal :D , nagyon heppi vagyok, annyira szimpi, tapasztalt, laza nő, absz. megbízom benne.

Ééééés végre sikerült beszereznem a betéteket a tena bugyikkal, meg vettem orvosi hasszorítót. Hűűűűű, nagyooooon szexi darab :lol: :lol: :lol: , mint egy csípőmerevítős domina szerkó.....juj.... :lol:

Anika, Farkas!
Én nem vagyok biztos abban, hogy szeretném, hogy a férjem végig velem legyen. :oops: Lehet, hogy már az elején kiküldöm, nem tudom hogyan reagálok a fájdalomra. Ált. stresszhelyzetben jobban szeretek a szeretteim nélkül lenni, jobban tűröm....de majd meglátjuk, nem akarom előre eldönteni.
Ha császár lenne, akkor mindenképp szeretném, hogy ha már az én karjaimba ért.szer. nem adhatnák rögtön a babót, akkor legalább a papája fogja meg először, ezért akkor 'beengedem'. :)

Hajhaj!
Sok boldogságot!!!!!! :D Mit veszel fel a Nagy Napra???????
:D

Reny!
Akkor jól éreztem, hogy a Telihold szórakozik tegnap....kiváncsi vagyok ma mi lesz.... nekem nincs stopperem....lehet, hogy be kellene szereznem????? :roll:

Lehet hogy már van topic babánk, csak még nem jelentkezett az elveszett bárányka. :) Kiváncsi lennék nagyon.
Az áprilisiaknál potyognak a babók. :lol:

Kép
mozza
 
 


Ja, Szofi!
Vigyi magadra, írj azért, ha tudsz! Ha te lennél a férjem US multi munkahelyének a HRese, akkor biztos nem lenne gond a meeting....de így...35-40 körüli csaj...1 gyerekkel, akit progi császárral szült, mert akkor volt lazább hete ( persze szülés napjáig melózott), majd 5 nap!!!!!!! után már újra melózott, baba meg otthon a dadával....no comment....minek kellett neki gyerek.....jól néz ki a CVjében, vagy mi?ááááááááá....

Kép
mozza
 
 


Annus!
Az NSTden az alsó a méhtev. vonala?
Akkor tényleg elég aktívan dolgozik már, nekem azt mondták, hogy 100-nál szülünk!!!! :shock: Neked többször is felment 100-ra... :D
Lehet, hogy Izát a nyuszi hozza? :D
A felsőn nem jelezte, hogy mikor nyomtad a gombot? Vagy neked olyat nem kell közben csinálni?

Kép
mozza
 
 


Anita!
Amit leírtál az kezdődő vizesedés szerintem. Nekem is először csak a zokni lenyomata látszódott, meg amikor belenyomtam az ujjam, látszódott a nyoma egy darabig.
Aztán már be is dagadt estére a bokám....mostanra már a vádlim is, meg az ujjaim is....és leszakad, olyan, mintha bokasúlyzó lenne rákötve.... :?
Rettenet....

Kép
mozza
 
 


Végre újra tudok jönni! Egy hétig nem volt számítógépünk, már elvonási tüneteim voltak.

Vanni! Köszi a talit! nagyon jó volt találkozni és beszélgetni.

Szofi! köszi a fuvart!

Tinu, Szofi! Sajnos nem értem oda szerdán a relaxra, pedig szerettem volna. Reggel vérvételen voltam. Elvileg előre veszik a kismamikat, de egy órát vártam. Jövő szerdán fél kilencre megyek NST-re, remélem kilencre átérek relaxra!

Böbi! nekem nem Ica a szülésznőm, de nekem sem kel magánba mennem, hanem a kórházba!

Harhaj! Gratula az esküvőhöz!

Anita! köszönjük a névnapi köszöntést Áronnak, mi majdnem elfelejtettük!

Pumukli! Nekem Alízzal sok májfoltom lett, és ajnos alig halványodtak. Most örültem, hogy megúszom, mióta süt a nap kenem is 50 faktorosal magam, de sajnos tegnap estére sikerült újabb foltokkal gyarapodnom.

takaró: Alíznál kezdettől zsákot használtunk, mert már néhány naposan annyit mozgott keze-lába, hogy nem maradt rajta a takaró, azóta sem viseli el.
kesztűt, előkét nem használtunk, most sem fogok, bár Alíz nem volt bukós.

Kép

Kép
hean
 
 


Harhaj

Gratulálok! Mi is így csináltuk. Volt egy egyszerű polgári esküvő mikor Apor a pocakomban volt , de mi nagyon tervezgettük a templomit is. Össze sem lehet vetni a kettőt. Majd amikor Apor 10 hónapos volt akkor volt a keresztelő és az esküvő. Mi konzervatívok vagyunk, mégis liberálisra sikeredett, ugye. :) Illett volna mindent a maga idejében, de gyönyörű volt így is. Olyan megható volt esküt tenni a férjemnek, és szép volt ahogy ő beszélt hozzám. Az önkormányzatin semmi nincsen, formaság. Megvan a kereszt is amire esküdtünk. Apornak pedig elraktuk a keresztelő gyertyáját, majd meggyújthatja amikor első áldozó lesz. :)
Gyönyörű vacsora volt. A most elküldött menü semmi hozzá képest és mindent az anyósom csinált, szegény a kimerültségtől utána le is betegedett.

Vizesedés
Én még nem vettem magamon észre, bár az ujjam nyoma nekem is ott marad, de éppen hogy. Állítólag a vizesedésnél komoly gödör jelentkezik és estére valóban bedagadhat.

Mozza
Nekünk a gép nem mér méhtevékenységet, csak a szülőszobai, de oda nem visznek be csak ha indokolt.

Dóri
Örülök a cukornak és a vizeletnek. Mármint annak, hogy rendben van. :)

Engem is leszólítottak többen is ma és kérdezték, ikrek? :)

Kutyafüle
Örülök, hogy neked is jók lettek az eredményeid. Én holnap megyek a vércukor terhelés leletért. Izgulok.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

AZért lányok, nyugi, az NST semmit sem jelent ám :) Az, hogy néha felmegy 100-ra, vagy akármennyire, még nem jelent semmit. Nekem szült barátnőm pár órával egy tök nyugis NST után, sna meg akinél méhösszehúzódásokat mutat, az is még hetekig húzhatja utána :)
Szóval azért ne éljétek bele magatokat szerintem!

Én nagyon jól aludtam, Zsófi sem ébredt, igaz, hatkor keltünk, de akkoriiiis :lol:
Vendég
 


Hean, nagyon szivesen a vendéglátást! :)

Szofi, örülök, hogy meglett a gép...

Anita,
én nem mondanám meg, hogy más a pofid a képen, csak most, hogy mondod... magadhoz képest érzed szörnyűnek, de ennek a képnek semmi köze a szörnyűhöz! :)

Harhaj, de jó, esküvő! :) Jólesz nektek! :)

Annus, én is egyedül leszek húsvétkor.. a párom dolgozik.. remélem nem fog esni az eső, és legalább kint tespedhetek a kertben.. tegnap is ez volt... csak az elhanyagolt kert zavar... remélem ma már lesz energiája a páromnak rendbeszedni.. gereblyézéd, gazolás,, fűnyírás, locsolás...

Zdori, örülök, hogy jó lett a cukoreredményed!

Mozza, azt az orvosi haskütyüt hol szereztedbe? Teszik, ahogy körülírtad...

Nekünk is megjött a babaszobába a szőnyeg is, csak összeáll lassan minden...

Kutyafüle, nyugiiiiiii.. nem szabad mindent az embernek a szivére venni... relax...... koncentrálj a babára és magadra.. :) És kényeztesd magad!

Méhtevékenység:
Amikor bevittek a múltkorában a légszonj miatt vizsgálatokra a kórházba, ott több órán át rajtam volt a ctg, és voltak 80-as összehúzódások, de általában csak 45- 60-ra ment fel, úgy 10-15 percenként, vagy 20 percenként... és azóta is egyben vagyok... most is vannak, ha összehasonlítom az akkori helyzettel, most óránként van 2 átlagban fekvés mellett, néha 4 is, olyan 60-asak és napi 1-1 80 körüli... Kiváncsi vagyok ebbből mikor lesz baba... de szerintem még sokára:)

ma megyünk újraélseztőtanfolyamra, délután...

Szép napot mindenkinek! :)
vanni
 
 


Petrus????
vanni
 
 


Mozza,
örülök hogy minden rendben.A szülés is ilyen simán menjen majd.

Vízesedés,
hát nem lehet kellemes.Anyukám mutatott magáról képeket.Ő alig bírt menni.Mezítláb vagy papucsban ment mindenhová.olyan vádlija volt mint egy izompacsírtának, csak épp nem izom volt benne.Hát valószínű közrejátszott a 20 kiló amit felszedett.Meg elég alacsony termetű is, bár az nem hinném hogy annyira közrejátszik.
Mindenesetre kitartás már csak pár hét.Én már nagyon izgulok.


Hát nekünk is gyorsan jött.Bár szerettünk volna egybekelni csak mindíg ott lyukadtunk ki hogy ráérünk, meg csak a papír végett.Mi sosem szerettünk volna nagy esküvőt.
A kismama nacim fekete, egyenes szabású, az lesz rajtam meg valami csinibb felső és persze a virágcsokrom :P Páromon meg ingben meg fekete nadrágban.Nagyon nem szeretek kiöltözni, sőt tuti viszek valami csereruhát magammal mert utána étterembe is megyünk és kényelmesebb nekem a szoknyám meg egy atléta.Tudom hogy ki lehetne bírni azt az 1-2 órát de engem nagyon irritálnak ezek az ünnepi szerkók.
Jövő nyárra tervezünk egy kis kerti partis összejövetelt.Na oda mindenki jön,család, barátok.De én ott se gondoltam semmi komolyra.Sőt már most megmondtam mindenkinek hogy abba jön amiben szeretne.Mindenki hozni fog magával valami sütit vagy italt meg ugye bográcsozunk majd.Már nagyon várom.
Templomit nem szeretnénk, mert nem vagyunk vallásosak és igazából engem nem nagyon hatnak meg a templomi esküvők.Lehet hogy én vagyok ilyen prűd, de nekem jobban esik ez a kerti partis megoldás.

KépKép
harhaj
 
 


sziasztok

lányok először is, nem is értem mi van velünk, de mióta doki lenyugtatott, hogy 1 hét és szülünk napi 1 keményedésem ha van, az is az izgalomtól :)

Nagyon jó dolgom van, tegnap jöttek uncsitesómék és segítenek (illetve ők) takarítanak :) annyira kedvesek és főznek is nekem csak feküdnöm kell és utasítgatni őket, szombatig maradnak

Kicsim nekem is tegnap egész nap ficánkolt odabenn, és egyre többet eltalál valami ideget, akkor kicsit felszisszenek :)

Édua feje alá sokáig textilpelust raktam, előkét csak hozzátáplálásor használtunk, kiskesztyűt nem vittem kórházba, és nem is volt nagy a körme.

annus látod gyanús volt nekem, az első nst-d, hogy méhtevékenységed sima csík volt :)

amúgy meg az alsó vonal akkor is nagyon kiugrik, ha a baba nagyokat rugdos, ha nem érzed a fájást, sokszor csak a baba miatt lesz 80-as pl a görbe :)

panndi kár, hogy nem vizsgált meg, annyira kíváncsi voltam már a méhszájadra, ennyi keményedés és görcs után :)

tegnap volt itt a védőnő, ő is mondta, hogy a frontok és a telihold kicsalogatja a babákat, és ha már az anyukának semmi nem jó, nem találja a helyét, és tényleg eltorzul az arca akkor készülődnek a dolgok :)

Éduánál semmi jóslóm nem volt, a derekam sem fájt, csak keményedtem, előtejem sem volt aztán egyszer csak beindultak a dolgok amikor a legnyugodtam éjszakám volt :)

Dokim nekem meg a hastartóra kérdezett rá, hogy tart valamit? mondom valamit igen :)

Nekem dokim keres most szülésznőt, de sajna akivel már beszélt ő is be van táblázva, úgyhogy lehet mégiscsak majd annál szülök, aki éppen benn lesz, csak gondoltam ha doki nem érne be időben, a szülésznő akiben ő is megbízik megnyugtatna :)

Fájás közbeni vizsgálat akkor fáj igazán mikor közben tágítja az ujjaival:(., ugyanis ikor szülés közben a szülésznő nézte az egyik sem fájt, de a dokinál igen. (nem a mostani doki volt)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


jajj az még lemaradt, hogy amikor nekem nem mozog eleget nst alatt Lara, akkor egy áramlásvizsgálatot mindig csinál a doki uh-n

doki vicces volt szerdán uh-n kérdezi, hogy akkor mi lesz, mondom eddig lánynak nézett ki :)

bezzeg a méhszájértékemre emlékezett:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


még egy kérdés: akinek van szopipárnája, gyöngyöstől ki lehet, szabad mosni gépben?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ááá, én nem bánonm a vizsgálat elmaradását, mert ha esetleg kinyíltam, akkor itt tűkön ülve várnám Fruzsit, így meg nem élem bele magam, jön, ha jönnie kell :) Apa megjött vudékről, azt mondta, most már bármikor jöhet. Azért nekem vannak még feltételeim :lol: Április 25-i diplomaosztón azért jó lenne ott lenni így vagy úgy :roll:

Jaj, voltak itt anyuék tegnap, és kaptam egy Tefal Actifry olajsütőt, egy kiló krumplihoz egy evőkanál olaj kell csak, jövőhéten próbáljuk ki, mert most tele vagyunk kajával, hát nagyon kíváncsi vagyok, nagyon örültem neki :)
Vendég
 


Az én szopipárnámnak levehető huzata van, úgy kell mosni.
Vendég
 


panndi nekem is, de ha a belső huzatot is ki akarom mosni szedjem ki a gyöngyöt belőle, csak úgy mosható?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jaaaaa... hát ez jó kérdés.. szerintem igen :oops:
Vendég
 


Jó reggelt,

Mozza,
a domina szerkót mennyiért vetted?
Férjed hr-ese nem semmi... :shock:

Harhaj,
azért dobsz majd képet a nagy napról? :)

Esküvő:
én végig bőgtem a templomit, a nagypapám adott minket össze, nekem nagyon megható volt. Szerintem semmit nem lehetett érteni az eskü szövegéből :) amikor meg a tanumnak jeleztem hogy adja a zsepit, már nem volt, mert ő is sirt és elhasználta :lol:

Dóri,
tök jó, hogy jók lettek az eredményeid :)

Annus,
mi meghívtuk apumékat, tesóékat holnapra és bográcsozunk. Ez lesz az első bogrács ebédem, remélem sikerül :)
Aztán meg pihi és rendezgetés, semmi extrát nem tervezünk húsvétra. Jó lenne picit sétálni, kirándulni, a maci farmra vagy vhova, nagyobb távot úgyse birok.

Nekem két napja megint nagyon fáj a derekam, alig birok estére menni, szerintem megint beállt a sérvem :? Meg olyan nehéz már a hasam.

Vanni,
majd mesélj milyen volt a tanfolyam.

Anita,
furi vagy rövid hajjal :) De jó :)

Böbi,
képet nem kapunk az új séróról?

írom a házidogát...már csak egy van, amit be kell fejezni.(bár fogalmam nincs hogy fogom, de apukámnak már jeleztem, hogy kéne a segítsége :) )

szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na szép jó reggelt!


Szpipárna:én nem tenném be a gyöngyökkel....nekem is levehető a külső huzat,lassan azt is mosni kéne....

CTG:hát ez tényleg nem jelent semmit!!!Szóval nem szülök én még egy jó darabig,nyugi!Nem én kezdem a sort az biztos :lol: :lol: És igen,az alsó görbe a méhtevékenységet jelzi,a felső a baba szívhnagja.Nálunk nem kell nyomni semmit hogy mozog e,bár én szinte végig nyomva tarthattam volna mert annyit ficánkolt :lol:
Ja és az h felment 100ra is...nekem is az fordult meg fejemben h biztosa rugásokat vette a gép...nem tudom hogy pontosan mi alapján és mit mér a kütyü,de volt hogy Iza szó szerint belerugott a kütyübe :lol: azt hittem le is veri a pocakomról...szóval passz :wink: A másik,nálunk nem hagyják aludni...ha nagyon inaktív akkor picit felkeltik,ha nem sikerül akkor a doki dönt h uh.

Harhaj!
Mi is kerti mulatságot szerettünk volna,de az időjárás miatt nem mertük beszervezni...Templomi nekünk se volt,mert nem vagyunk vallásosak.

Ja képzeéjétek!Felkértük a keresztapát!!Öcsém lett végül,örült neki!A barátnője meg már nagyon várja Izát,hogy rákölthessék a pénzüket :lol: :lol: Olyan jót röhögtem :wink:

Ja és éjjel elég sokat aludtam,párszor felkeltem de Iza nem rugdosott agyon hála az égnek!
Ma még van 1-2 intéznivalóm...csekkek és hasonló finomságok :roll:

annus11
 
 


Panndi,
majd írd meg milyen az a sütő, láttam múltkor, kiváncsi lennék rá :)

Ildi,
sztem a gyöngyöket nem lehet kimosni. aztán lehet tévedek.
Én is csak a külső huzatot mostam.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Edua!
Hát nekem nem jutott eszembe hogy a belső huzatot is mossam...Nem olyan régi még az enyém,nem hiszem hogy nagy baja lenne a belső résznek,szóval egyenlőre marad a külső mosása!


Eszter!
Ne is mondd!Mi sokat bográcsolunk,imádjuk!ÁLtalában apum főz,szoktunk meni hagyományosasn minden évben a gulyás főzőversenyre!Tavaly házibajnokság volt,mi is főztünk az urammal!Tök jó volt hogy ég és föld volt a 2 gulyás között!(bár sokan mondták hogy a miénk finomabb volt 8) )Ja és pontosítok!Már Iza s velünk volt a pociban,bizti azért volt olyan fini!Csak akkor nem tudta még senki csak öcsém,mert kellett az alibi h mért nem én megyek fáért stb.Ja és reggelire kolbászkákat sütögettünk,de nekem ugye hányingerem volt,és 10 méteres távlatból figyeltem a reggeli elkészülését 8) Még jó hogy öcsém házias és nem tűnt fel apumnak h nem én sütögetek :lol: :lol:

annus11
 
 


Ja és az lemaradt h a szülinapi menü is bográcsban készül!Szerencsére a család nagy része nyáron vagy ősz elején ünnepel :wink:

annus11
 
 


Annus,
most megkívántam a jó kis sült kolbászt :)
Hát remélem nem marad éhen holnap senki. Ha elrontom van itthon pattogatott kukorica majd azt esszük :D

Az esküvő utáni buli nekünk is a kertben volt, 80 ember volt kb, jó volt. Csak éjjel kezdett esni az eső, de megoldottuk :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Harhaj,
gratula az esküvőhöz!!! mondjuk én a polgárin is majdnem elbőgtem magam (anyumnak meg anyósomnak sikerült :) , aztán jól meglepődtem, mikor az első csók után a férjem elkezdett ölelegetni, de sztm a násznép is :shock:

Ildi,
a gyöngyöket én sem tenném bele a mosógépbe!

Dóri,
örülök hogy rendben a cukrod! Azért Neked sem lehet egyszerű, Samu mellett még a nagy család is!

Panndi,
ismerősünknek van ilyen Tefal sütője, ők nagyon szeretik. Ránott husit is megsütik benne simán, a keverőlapátot kiszedik belőle olyankor.

Mindenkinek jó borgácsozást, mi grillezünk majd anyumáknál vasárnap, rem jó idő lesz.

Nekem tök furi ez az NST, mert igazából csak egy pillanatfelvételt mutat, abból túl sok következtetést levonni... Sztm arra jó, ha a baba szívhangja nem okés, akkor kicsit jobban odafigyelnek rá.

Hát én jó sz*rul aludtam ismét, egyzser arra is felébredtem, h görcsöl a hasam meg éjszaka nagyon sokat keményedett, reggelre kő kemény volt, nem akart múlni. Fél7-kor már mg-al kezdtem. Az utóbbi napokban nem nagyon szedtem, kellett volna :? :? Ki kell mennem ma a piacra meg a kutyával dokihoz, rem jobb lesz.

emese1979
 
 


Hali!
Panndi!
Mindenképp írj, ha kipróbáltad a fritőzt. Én is szemeztem már vele....az egy kicsit megrémített, hogy a norm. krumpliból készült sültkrumpli elkészítési ideje 50-60 perc benne! Az egy kicsit sok....bár lehet, hogy az íze meg sokkal jobb is így!

Vanni, Esztó!
A 'dominás orvosi' hasszorítót 3000 körül vettem egy orvosi! :lol: segédeszköz boltban. A Margit krt.-nál van a Mechvard után a Duna felé, a sarkon, ahol a villamos megy balra, autóval meg jobbos a kanyar. Szóval pont abban az épületben a sarkon, amit így megkerül a forgalom, épp felújítják a házat, nem lehet nem megtalálni. (főleg a hiperjó leírásom alapján :lol: , mit nekem cím, meg ilyenek.... :lol: )
8 méretben van....én a 2. legkisebbet választottam (belepréselem magam majd, ha megfulladok, akkor is.... :lol: )

Ma, becsomizom a kórházi bőröndöm...végre....aztán várunk.... :roll:

Kép
mozza
 
 


Sziasztok

Jelentem tegnap hazaengedtek. :lol:

Petrus, megőrülök, hogy ezek szerint egy osztályon voltunk egy kórházban, és nem tudom ki vagy (amit szégyellek is) :oops: Valószínűleg elmentünk párszor egymás mellett.
A Bricanylhoz nekem is volt szerencsém, a végén már meg sem éreztem azt a rettentő csípő érzést...

A kórházba kerülésem: múlthét közepe táján kiütéseim lettek, amik a napok elmúltával egyre terjedtek, és egybefüggővé váltak (nagy vörös foltokban). Nem akartam így nekimenni a hétvégének, így bementem a nőgyógy. ügyeletre,hogy nézzenek meg. Mondták, hogy semmi köze a terhességemhez a kiütéseknek, menjek a bőrgyógy. ügyeletre, de előtte az ügyeletes doki megvizsgál.
UH: minden oké, baba rendben.
Kézi vizsgálat: "Maga nem megy sehova, egy ujjnyira nyitott a külső és a belső méhszáj, és a méhnyak részben elsimulva."
SOKK
Tehát péntek este már nem mentem haza....
Egyébként okozhatta bármi, nem lehet tudni...idegeskedés, lakásfelújítás, cipekedés, bármi...
Azt mondták, hogy lehet hogy végig kihúztam volna így, de lehet hogy másnap este megszülök. Ráadásul a nyitott méhszáj miatt nagy a fertőzés esélye is, erre is oda kell figyelni.
Jaaaaa, és ami vicces, hogy rátettek ctg-re, ami összehúzódásokat mutatott, de én nem éreztem semmit. Mondtam hogy eddig keményedést is max egy párszor érzetem.
Na azt mondjuk el kell mondanom, hogy mióta "stimulálták" a méhemet (mármint hogy ne működjön), azóta ha keményedéserm van elég jól megérzem. Úgyhogy mostmár tudom milyen is az igazából...
Javallat, többnyire ágynyugalom, kíméletes mennyiségű és minőségű mozgással, és napi 3X2 MagneB6.

Jaaaaa, és mivel odabent elmúltak a kiütések, és amint hazajöttem és betakaróztam előjönni látsazottak megfejtődött a rejtély: az allergiát a takarónk okozta. Amit mellesleg karácsonyra kaptunk, nem tudom miért most jött elő belőlem, hogy nem birom......

Na, én most úgy de úgy le vagyok maradva, hogy már simán ki is zárhattok ebből a topicból. :oops: :( De most elkezdem visszaolvasni, hogy legalább a nagyon lényeges történésekkel képbe kerüljek (bár nekem minden fontos ami veletek történik). Tán annyi a szerencsém, hogy úgyis nyugton kell lennem, és bár lenne mit csinálni itthon, visszafogom magam....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Mozza,
köszi a tutkó leírást :) én régen dolgoztam arra felé ugyhogy vágom :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pingi,

örülök, hogy haza engedtek. Nem fog senki kizárni a topikból!
Még tarts bent Nórit :)
pihenj, amennyit tudsz.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jó reggelt!

Csajok, én nem tudom mi van velem. A tegnap délelőttöt végigbőgtem valószínűleg a tavasz és a terhességi hormonok következtében. Nem voltam igazán szomorú, csak vasaltam a babaruhákat, és az jutott eszembe, hhogy ahugommal nem régen még a játékvasalóval vasaltuk a babruhákat, és hogy elment az idő. Aztán szép csendben elsirattam azt a lányt is, aki voltam, a nagy bulikirálynőt és partyarcot. Persze, hogy most más jön, és nem sírom vissza, ami elmúlt, csak valahogy meggyászoltam. Ezek után még sikerült olyan szarul aludnom, mint még soha. El se tudtam aludni, a csípőm meg szét akart szakadni, rettenetes volt... És ma reggelre fordult az először elő, hogy a dagadás nem ment le a bokámról?!?! - de ennyi elég is volt az önsajnáló rádió terheseknek szóló adásából!

Hean, Tinuval hiányoltunk, remélem, hogy jövő héten tudsz jönni!!!

Dóri, de jó, hogy rendben van az eredményed!

Panndi, bizti szuper a sütő!

Mozza, te jóóóóó ég? Ezt a ribancot meg honnan szalajtották? Szerintem a férjeddel zárjátok be valahova, miután összekötöztétek a dominafűzővel!! Szörnyű, hogy milyen emberek vannak, ráadásul ezek mennek HR-esnek?! Miét nem ment a légierőhöz???

Na jó, mindenki jó legyen, kellemes húsvétot, és várjatok meg a babákkal, mire kedden visszaérek!

Sok puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Harhaj!! Gratulálok!!!
Nekünk csak 2 tanus meg egy barátnős esküvőnk volt, mert előtte 2 héttel halt meg az apukám, de igenis lehet így is meghitt. Én fekete ruhában voltam, a csokromat a barátnőm szedte az utcán, mégis nagyon sokat nevettünk, jó volt. A párom szülei is meg voltak hívva, de ők dacból nem jöttek el, de ez egy másik történet.
Azóta is tervezünk egy egyházit nagy nagy lagzi keretében, de eddig mindig elmarad, most jövő augusztusra van kitűzve, remélem éppen előtte nem hal meg senki és lóvénk is lesz rá.
Úgyhogy igenis készülődj, legyen emlékezetes!!!

Esztó, dehogynem, de nem egyszerű, a gépek csereberéje miatt. Gyere át és nézd meg! :lol:

PIngi, örülök neked, hogy jól vagy!!!! Olvasgass nyugodtan és gyere ha tudsz, mindig szivesen látunk!

Ildi, nekem is mosható a huzat, a gyöngyöket én sem merném kimosni.

Mi holnap megyünk anyóshoz, ott húsvétozunk. Vettem piros színű tojásfestéket, szoktatom a lánykámat, bár szerintem még kora, talán jövőre már jobban felfogja. Náunk húsvétkor nincs ajándékozás, nem erről szól, max csokitojás, csokinyuszi. Horgászni, bográcsozni fogunk vagy a Mátrában kirándulni, még nem eldöntött.

Már nem bánom, hogy antibiotikumot adott a doki, mert az arcüregem is begyulladt, de mintha már kevesebbet köhönék.

Ja, és kész a bőröndöm! :-) Hétvége után betesszük a kocsi csomagtartójába, hogy bárhol járunk kéznél legyen! :-) A vasalással még sehogy sem állok, de az nem is izgat annyira.

Nekem anno a szülésznőm azt mondta, hogy 5 perces fájásoknál még üljek be egy kád meleg vízbe, mert sok nőnek el is múlnak a fájásai és akkor az még nem az. Na, én beültem, mire kiszálltam 4 perces volt, irány a kórház, 3 percesekkel értem be. Kiváncsi leszek, hogy most mit fog tanácsolni.......

Hean, akkor itt csak engem húznak le NST-vel???? :cry:

Bocsi, ha hosszú lett, még így is elfelejtettem dolgokat, hogy mit aartam..... :oops:
Vendég
 


Pingi, de jó, hogy minden OK veletek!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Pingi!!!

Isten ments hogy kizárjon bárki is!!!!!Örülünk hogy jól vagy,pihizz!!!!Bloghoz neked van már jelszód?Ott van Petrusról kép!!!!Lehet h felismernéd!Amúgy meg most pont a szülőszobán van/volt??? Petra,lehet azért nem taliztatok!!!
Jó lenne ha jelentkezne...de ha lenne vmi csak értesítene minket,ugye :roll: :lol:

Én elmentem apostára,vettem lottót is meg vettem tulipánt és nárciszt!!!Cigányasszony kérdezte h hanyadik hónap.Mondom neki 9.Erre ő h ó te szegény :shock: :lol: Na mondom kedves :wink:
Aztán bementem még a zöldségeshez is,de másra nem futotta...és hiába,de annyira szúr odalenn főleg ha megyek....hogy szerintem mindenki azt hitte aki látott h szülni megyek :lol: :lol:

Másik hír.Tegnap szóltak h meghalt a férjem dédije :( Én mondjuk nem ismertem,mert már ápolni kellett régóta,így a családi eseményeken se volt ott...így mégse lesz üknagymamája Izának.A temetés meg kedden lenne Karcagon...én nem nagyon akarom elengedni azuram,onnan nem tud csak úgy hazajönni!!!És mivel elötte 2 napig készenlét,szombaton meg peca...így 4 napig tök egyedül lennék :roll: Hát ha mástól nem is de az unalomtól tuti megszülnék!


Húsvét:alig várom h Izával várjuk majd a locsolókat!!!Én imádtam anno!Aztán kitalálták otthon h ilyenkor el kell menekülni otthonról :roll: Így elég rég volt igazi húsvétom.... :roll:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: