Új privát üzeneted érkezett!

kisvirág:

bőőőő 1 ujnyi a méhszájam.szerintem a 2 ujnyit várja a dokim,vagy nem tom mit,tapsot?????

jópofa lenne ha 3-an együtt szülnénk az éjjel :wink: én beválalom az 1. helyet nagyon szívesen.mondjuk hajnal 2-3 körül???és utánna fél óránként sorban?? :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó,jó tudom.már bele ért a kezem a bilibe..............

ja,magzatvíz:

itt betöltött 40. héttől nézik 2 naponta.na meg persze ha szülni megy az ember akkor mindenképp,felvételkor.

Kép
Kép
ettike

Ettike: átadom neked a hajnali első szülést. A dokim úgyis aludni szeretne. Én kiegyezek a holnap reggel / délelőttbe is. :lol:
Hú egy ujjnyi, és a két ujjnyit várja a doki??? Akkor engem a te dokid el sem engedett volna....

Kép Kép
kisvirág_30

reggel várom a kipotyogott babákról a hírt! sok sikert! :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

hát Alex nem pottyant ki az éjjel..............
igaz hogy alig aludtam.minden helyzetváltozásra iszonyatosan elkezdett fájni a hasam.nem olyan fájás volt mint szüléskor.nagyon sokáig tartott.és ha nem mozdultam fél órát akkor nem fájt.nem tom mi lehetett.most is ha felállok fáj,ha leülök,elfekszem fáj....................

Kép
Kép
ettike

Ettike, még mindig itt??????? :shock: A fenébe.........

Ildi, Kocska, Viri hol vagytok! Helyzetjelentést kérünk!!!!!!!!!!!
Valaki menjen már szülni!!!! :!: :wink:

Zsu
svs

Sziasztok!

Na hiába sietek hogy ki hogy áll? Semmi?
Ettike ez már hihetetlen KOMOLYAN!

Na kíváncsi leszek erre a teliholdra!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Csak gyorsan: bemegyünk a kórházba, mert egész éjjel nem aludtam semmit a fájások miatt, és valami véres izé is szivárog belőlem. Fáj a derekam, a hasam alja, a combtövem, 3-5 percesek, de még nem állt be olyan nagyon rendszeresre. Minden esetre megvizsgál az orvos.

Ha megszülnék, küldök sms-t :D

Kép

Kép
sildi83

huhuhuuuuuu dejóóóóóóó nagyon drukkolok itten baba leeeeesz!!!! +++

Kép

bogyó_beo

na csak kibújnak lassan a negyedikeiek???
Szorítok nagyon sildi! Már csak azért is hogy mostmár tényleg ő akarjon előjönni!
Valaki csak kíváncsi még az idei a nyuszira!? :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Végre valami izgi, hajrá Janka!!!!!!!!!!
Várjuk a híreket!

Bogi, Beo, mi meg jól eldrukkolgatunk itt a sor végén! :wink: :lol:

Zsu
svs

Most már nagyon el kéne kezdődjön a telihold vonzása :D

icamica

Na remélem most már baba lesz!!!!+++++++++++++++++++

Kisvirág Te igazi nyíló virág vagy!!!Jön egy kis napocska és egyből kinyílsz!! :lol:
Aztán a végén nem vársz meg..... :( Pedig megbeszéltük!! :lol:

Mondjuk ma reggel én is úgy döntöttem, hogy egy kedd-szerdával kiegyeznék..addigra a dokim is hazaér, és lemegy a Húsvét is, meg a tavaszi szünet a gyerekeknek.
Szóval én még nem mennék szülni, hanem megvárom amíg Ettike, és az Ildik szülnek!! Meg ugye Te is Gesztenye ??
Szépen sorba jönnek itt majd a dátumok!!
:lol: :lol: :lol:

Sildi hajrá!!!!Biztos a nyákdugesza ment el neki is!Szerintem tuti baba lesz!

Kép

Kép
tasin

hát igen Zsu, a mi dolgunk még "csak" a drukkolás :)

Kép

bogyó_beo

jajj ildi!!!!!óóóriásira nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!
Janka baba tessék kibújni!!!!!!!!!!!!!

na most beszélek Alex fejével :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
a 04.10 tök szép dátum.
és Patrikkal 14.-ére voltam kiírva,20.-án született.szóval pont tökjól jönne ki a mai nap :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Ildi! nagyon drukkolunk :D
Végre egy kis izgalom

Kép
Kép
gaba_30

Ildi megy a sok-sok drukkk!!! Reméljük ez már AZ lesz.

A telihold úgy látom nem hozta meg a hatását :cry: Mi is tisa ötletét bevetettük,de Apuka sem segített a nehézkes testemen :oops: Arról nem beszélve,h azért ekkora hassal más nagyon nehéz volt az eksön,de ártani nem ártott,mert jó volt :) :oops:

Csak úgy halkan jegyzem meg,mert itt látom valakik már bőőőven jósolgatnak,nekem semmi ilyen nincs :cry: Fáj-fáj,de ez a súly miatt van. Lehet nekem Majácska még a 42. héten is bent lesz.

dharma

Zsu szerintem nagyon lelkes kis tábor vagyunk! :)
Úgy izgulok mindenkiért mintha épp nekem kéne mennem! :)
Mit fogok művelni akkor????

Ettike szerintem is szép ez a 10-e kerek is! Szerettesd meg gyorsan Alex-el! :)

Kocska??

Na akkor HAJRÁÁ! 8) :lol:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Hiányoltok???Azt hiszitek szülni mentem???? :lol: :lol: :lol:
Jajj, dehooooogy!!!!
De közben rájöttem tegnap este volt telihold :shock: :shock: :lol: :lol:

Bár nálam is jelent valamit,h.most fent vagyok már, ritka pillanat, de anyósék fél8kor hívtak meg mára halra. Persze ilyenkor tovább szoktam tudni aludni, de az éjjel 4szer voltam pisilni, és most nagy WC-zni is kellett,a mi nagyon meglepett, én még ilyet reggel nem csináltam...

Jajj, most írt a húgom:
"Már a telihold sem számít?Farkasember nem lesz..."

ILDI neked hajrá,tied az elsőbség, Ettike meg zárkózz fel :) :)

kocska

2pasi volt az életemben hosszú távon, az egyiktől babát várok, a másiknak ma van a névnapja. . . .
:shock: :shock: :shock: :? :? :? :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

kocska

Ja 10re NST úgy hogy megyek készülődni,aztán kaja anyóséknál!!Jajj, de még fagyizni is akartam menni!!!

kocska

Kocska: dettó, az első nekem is Zsolt volt, majd' 12 év... :oops: és most már úgy sem vagyunk, hogy felköszöntsük egymást ilyen alkalmakkor...

icamica

Én is csatlakozhatok a Zsolt- csapathoz?! :lol:
Mi sem beszéltünk évek óta! :roll: De nem bánom, jobban jártam egy Tamással! :D :D :D

Zsu
svs

na,én tittára készen vagyok szülni menni.
jó forró tusolás,hajmosás,körömvágás,most még bekenem hab testem testápolóval és felőlem indulhatunk is.csak Alex is így gondolja.reggel Patrik mondta neki hogy ki,oda.és mutatta a kiságyat.ez nála annyit tesz hogy gyere ki.és még puszit is adott a pocimra.ez már igazán elindíthatná.már a tesó is beletörődött hogy itt lessz velünk.............mi kell méééééég??????

ildi:

hajráááááá.még mindig nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Sildi!
Hajrá, kívánom, hogy induljon meg a szülés!!!

Ettike!
Ne maradj le Silditől, húzzatok bele!

Tasin!
Igen, mi szép türelmesen kivárjuk a sorunkat. Ehhez azonban az kell, hogy az előttünk lévők beinduljanak végre. :)

Nekem sem volt túl jó éjszakám. Alkalmanként arra ébredtem, hogy nem kapok rendesen levegőt. Meg néha a hasam is görcsölt, de feljebb éreztem, mint kellett volna.

A mai "böjtölést" rögtön az elején elrontottam, mert egy pár virslit ettem reggelire. :oops: :)

Kép
gesztenye74

ÁÁÁÁ, én is egy Tamással jártam sokkal jobban :D :D :D

icamica

Nekem is volt Zsoltom egy darabig. Nagyon rendes pasi volt, de valahogy nálam nem indult be a "tűz", úgy hogy inkább lezártam a dolgot.

Erről jut eszembe! A barátnőm pasija is Zsolt, fel kell hívnom gratulálni névnapja alkalmából.

Ettike!
Te képes vagy még bekenni magad? Én erről már rég lemondtam. Egyrészt, a lábszáram a legszárazabb, azt pedig elérni?! Képtelenség! Másrészt, a többivel sem nagyon tudok bajlódni, így inkább a férjemet szoktam megkérni.

Kép
gesztenye74

Sildi!

Hajrá Janka Baba! Most már kibújhatnál!

Ettike!

Hasonlókat üzenek Alexnek is!

És Kocska Olivérje is kibújhatna végre!

Majd bekukkantok, ha lesz egy kis időm.

Tegnap este tévéztem végre. CSI: helyszínelők. Végigbőgtem... :roll:
Vendég

Jó reggelt!

hajrá janka !!!!GYERE KI !!!!!!!!!!!!

Zsolt téma: nekem 1szer volt Zsolt nevű barátom de átkozom azt a percet mikor megismertem.1 hónap után teljessen kiakart sajátítani és mikor otthagytam megakart verni és állandóan hívogatott.2szer volt kórházban öngyilkosság miatt, de én akkor sem mentem vissza.Szoktam néha látni mert postázik az a majom és egyszer ő hozta az újságomat , hát nem kint voltam az udvaron. :x :x :x :x

Nekem reggelente mindig fáj a pocim mikor felkellek. :roll:

Na ma csinálok egy gulyás levest!!!!Engem nem érdekel a böjt!!!így is alig van amit jóízűen megtudok enni az nélkül, hogy égne a gyomrom! :roll:

Kép

Kép
gabka7926

na,ha eddig nem értek haza akkor tuti benn fogták,és akkor szülnek :lol: :lol: :lol: :lol: legalábbis remélem.

mi most ellépünk kajálni,remélem mire hazaérünk lessz hír.....

Alex még mindig bafik a nagyvilágra :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

gesztenye:

én még a körmöm is levágom a lábamról :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: nehezen de sikerül.

na megyek mert a fiúk már türelmetlenek.........

Kép
Kép
ettike

Ech, az én böjtömet orvos rendelte, pedig KENYERET AKAROOOK!

icamica

Itt van a szülinapi ajándékom:

Kép

Megyek vásárolni, később jelentkezem.
Remélem, hogy Jankás hírekre jövök.

Kép
gesztenye74

Sziasztok Anyukák és Mindjártanyukák!

Kicsit elmaradtam, ne haragudjatok érte! :oops:

Szép sorjában szeretnék gratulálni az örömteli nagy eseményekhez, a GYÖNYÖRŰ KISLURKÓKHOZ! A szüléssztorikat végigolvastam :wink: !
CAT, GIZU, DEMETNIK, TECA ÉS GIUNTA! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK AZ ÚJ CSALÁDOTOK KÖRÉBEN!
Kép

A SZÜLINAPOSOKNAK - GABKÁNAK, GESZTENYÉNEK (gyönyörű a gyűrűd!), ILDINEK - meg ezt küldöm a legjobb jókívánságaimmal együtt:
Kép

ILDI! Neked meg mennek a drukkok, ma már biztos, hogy magadhoz ölelheted a Kislányodat, Jankát! Hajráááá!

Kép
Kép
tisa

tünemény szül!!!!
"Szia!tünemény apa vagyok éjfél óta benn vagyunk mostanra már benn az eda és az era nagyon bátor"

remélem, mindjárt babáznak!!!!

kikocska

[/b]Naaa, akkor Tüneménynek is megy a drukk
Már épp ideje, nagyon rá fér már egy kis boldogság! Kívánom, hogy csupa boldog pillanatok várjanak Rá!

Lassan ébredezik Léna, peluscsere és kajcsi...De utána jövök vissza, ma lazítós napot tervezünk. Apa le is lépett hajnalban horgászni Maconkára :lol: :lol: Talán már most sokallja a két nőcit itthon :roll: :roll: ?? :lol:

Kép
Kép
tisa

Hú ez aztán a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAJRÁ TÜNEMÉNY!!!!!!+++++++++++++++++++++++
HAJRÁ ILDI!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++

Csajok az elején.......látjátok ezt...?????? :shock: :shock:
Na nyomás a kórházba,mindenki...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tökörészünk ezzel a dög nyullal...... :lol: :lol:

Amúgy nekem is volt Zsolt..... :lol: :oops: is....
reméálem én meg nem Tibor napon szülök ( exférj)április 14..
Nem mintha nagy bajom lenne vele, de az István nevű férjem nem hiszem örölne neki!!! :lol: :lol:

(
Már ha így nosztalgiázunk:
az első férjem volt az első pasi az életemben....már úgy.. :oops: ,
a második férjemmel csókolóztam és jártam először...13 évesen----aztán volt jó pár év szünet.....aztán már mind a ketten elváltunk amikor újra találkoztunk)
Persze a szüneteket igyekeztem hasznosan kitölteni--és élmény dúsan :oops: :oops: :lol: :lol: )

Ilyenkor voltak a Zsoltok, és valahány név a naptárban.... :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép

Kép
tasin

Tüneménynek is mennek a drukkok innen is!!!! +++++++ hajrá csajok hajráááááá!
mi még várunk :)

Kép

bogyó_beo

Jujj Tünemény! +++++++++++++++++
Ő most aztán nagyot előzött!

Csak csinált valamit az a hold?
Jajj de izgi!
Ma lesznek babák! :)

Gesztenye nagyon szééép ajándék! :)

Tisa jó hogy jöttél gondoltam rád sokan hoyg neked már mekkora lányod van a nyuszira... MAjd dobj fel róla 1-2 képet! Hadd lássuk a nagylányt! Nem hiszem hogy előletek menekül apa... csak a halak is nagyon sírnak nélküle! :lol: Muszály őket is nyugtatni!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Még itthon. Most semmi fájás. Már a dokim is hívott, hogy na mi van nem megyünk be szülni.
Most felporszívóztam, hátha jelentkeznek fájások. Éjjel is csak gyenge kis fájások voltak, és tök rendszertelenek.
Lehet megkérem a dokim fektessen be, mert azért fosok, hogy nem érünk be... Meg amilyen kis alattomos a méhszájam képes tovább tágulni a tudtom nélkül.

Jajj Hajrá Ildi és Tünemény!!!! Ti tuti babáztok ma!

Ettike: látom te is még itt. :?

Tasin: lehet megvárlak. Mert ahogy most állnak a fájások szerintem ma nem szülök. Pedig nekem is tetszik ez a 10-e. :)

Valamit még akartam, de elfelejtettem. Kismamiagy...

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Húha,mennek ám innen is a drukkok mindenkinek aki már a finishben van!!!!!!!
Meg utólag sok boldogságot a szülinaposoknak!!!!!!!
És csatlakozom a Tamás-fanok táborába :lol: :lol: :wink:

Nálunk egyenlöre minden oké,annyira,hogy Borókám ma is egyszer ébredt éjjel :shock: :lol: ,igaz akkor egyszerre Botival,hát elgondolkodtam,hogy csináltatok magamból tartalék-klónt....
mindenesetre megy a drukk apával,hogy ez igy ,maradjon és legyen egy jó alvó gyerekünk is :roll: :lol: Persze ennek az ára,hogy nekem háromkor muszáj volt felkelnem fejni,mert azt hittem tényleg szétdurranok(180ml-t sikerült egy ciciböl :oops: )

Na megyek,igényelnek a manók(megint egyszerre :roll: )De a drukkok mennek ám!!!!!!!!!

Kép
Kép
gizu

én nem bírom ezeket az izgalmakat!!! el is megyek a cukrászdába :) mire visszajövök remélem lesznek hírek!!

Kép

bogyó_beo

Ja,valaki segitsen,hogy tudok új vonalzót rakni!!!!Elfelejtettem :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
gizu

Bogyó!!

csatlakozom, én is indulok a cukrászdába, feszültség levezetés gyanánat!!!

Éljenek a krémesek!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

NA MOST TISZTA LIBABŐR VAGYOK ÉS IRIGY!!!!!!!ÉN IS SZÜLNI AKAROK!!!! :oops: :D :D

HAJRÁ TÜNEMÉNY!!!!Ű

Tegnap este már elmentem egy körre a bringámmal, nyugi óvatosan mentem.Este meg beültem egy kád meleg vízbe és úgy éreztem magam mint egy bálna aki beszorult!!!!
Egy órakor megyek a városba talizok a húgommal , megveszem neki ma a ballagási ajándékot és közben én is nyalok egy fagyit!!! :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Aztaaa, Tünemény jó nagyot előzött! Akár én is elkezdhetném ennyi erővel :D

icamica

Gizu, a lap tetején a Kilépéstől balra legördíted a menüt, ott van a Profil. Abban az aláírásnál kitörlöd az eddigi tickert, és bemásolod a kiválasztott újat!

icamica

naaa hiába a nagy izgalom!
semmi hír!

Icamica ettikére való tekintettel várunk még kicsit! De utána már szerintem is mehetnénk!

Kisvirág nálad egyenlőre változatlan a helyzet ezek szerint?

úúúúgy izgulok mindenkiért!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Én küldöm a drukkokat Sildinek és Tüneménynek! Hajrá!!!!!!!!! :D

Nálunk még mindig semmi, bár minden nap csinálok valamit, amitől talán beindul. Ma pl ablakot pucoltam, meg sétáltunk egy nagyot a kutyussal, aztán ebédfőzés... Most pihenek egy kicsit, de a pocak keményedést leszámítva semmi.
Mondjuk ma meg holnap nem szeretnék szülni, mert a dokim nincs, de aztán már jöhet a bébi. :)

Nekem nem volt Zsoltom, viszont a sógorom Zsolt, dobtam is neki egy képeslapot. :)

Kép

Kép
kisszilva

Visszatértem a vásárlásból (na, meg egy kis palacsintázásból - kitérő anyáméknál), és ilyen hírek fogadnak?! :o

HAJRÁ TÜNEMÉNY!!!!!

Korábban írta is, hogy valószínűleg neki el van számolva a kiírt időpontja, mert az orvos szerint már idősebb a baba.

Igaza is lett ezek szerint.

Tisa!
Tényleg kérünk szépen friss Léna képeket!

Kép
gesztenye74

Jöttem megnézni, h mizujs Ildivel, erre ilyen hírek fogadnak?!?!? :shock: :)

Tünemény, csak ügyesen! :)
Azért, ha éjfél óta bent vannak és még semmi, akkor nem lehet könnyű szülése neki sem!! :?

De Ildinél is ideje már a babázásnak, ha reggel 5 perces körüli fájásai voltak- bár azt írta, h nem rendszeresek... :roll:

Kitakarítottam a fürdőt és a wc-t, lemostam a 3 tetőablakot és becsomagoltam a húsvéti ajikat. Ki vagyok, mint a liba, pedig még el kéne menni a Dm-be nagybevásárlásra, Apa most írta, h egyedül nem meri beválallni..... :roll:

Gesztenye, sztem a böjt kismamákra nem vonatkozik!! Úgyhogy nem tettél rosszat, bár le a kalappal, h így is tartod nagyjából!

Zsu
svs

Tasin, a 15-ét már múlkor is kinéztük közösen, én is tartom, szerdán úgyis kell mennem nst-re, szívesen bent maradok!!!! (Emmával is így volt)
Különben is szeretnék délelőtt szülni, tök jó, h nem kell dokit hívni, mert úgyis ott van!
Még jó, h nincsenek igényeim...... :wink:

Zsu
svs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?