Új privát üzeneted érkezett!

Rena, örülök, hogy Szendei felvette végül a telefont!:) Akkor nem költözött másik emeletre, másik irodába?
Én úgy tudom, hogy azért tart 2 hónapig a sok vizsgálat, mert az eredményekre kell sokat várni. Pl. HIV szűrés eredménye 3 hét múlva van kész. Aszem a Hepatitisé is.
Nálatok is beindulnak akkor a dolgok, izgi lesz!:))

Jó éjt Csajok!
Vendég
 


Jó reggelt!

Twist!Leköltözött a földszintre egy sokkal nagyobb rendelőbe.

Kép
rena85
 
 


Twist!Laptető!Remélem szerencsét hoz nektek jövőhétre! :D

Kép
rena85
 
 

 
 

[quote="twist"]S írta:twistziasztok Drága Csajok!
Bocsi, hogy nem tudtam jönni, nincs időm mostanában. Tényleg későn érek haza és eléggé álmosítanak is a szurik, így csak hazaérek és eldőlök. Hétvégén nagyon rohangáltam, még mindent elintéztem stb. A munkahelyen is hajtok ezerrel még mindig. És jövő héttől szerintem én már nem dolgozom. Kb. kedden lesz a leszívás, de ezt pontosan ezen a héten fogom megtudni, amikor az UH lesz.

A szurikat nagyon jól bírom, mert kellemes. Komolyan mondom:) Szóval, valahogy álmosító hatása van, mint a Clostynak és azt is ezért bírtam:) A Fostimontól picit nem voltam jól (nehéz légzésem volt), de szóltam a dokinőnek és nem azt írta fel, hanem valami új szert és ez nagyon jó.
Sajnos, nem bírtam beadni magamnak a szurit, nagyon gyáva vagyok. De mindenki meg akar tanítani rá, minden nővérke, doki.... végül csak nem menekülhetek....:)))

A szuriktól másnap eléggé melegem van, hőhullámok. Egész nap legyeztem magam, vörös volt a fejem:) Dolgozik a szervezetem, készülnek a petikék!:)) Remélem, hogy jó sok lesz, nagyon boldog lennék!

Ma voltam a körzeti dokinál is, megint 2 óra sorban ülés. Közben megkaptam a szurit és utána majdnem elaludtam. Végül megkaptam az igazolást, hogy altatható vagyok. Egy baj van még csak, hogy fáj a torkom, addig ezt el kell mulasztani.

Kedi, hogy ment az inszemi? MIndjárt visszaolvasok...



Jó Reggelt!!!!!

Twist GRATULÁLOK a laptetűhöz!!!!!! :D :D :D Hogy vagy? Torkod? Remélem már jobban vagy!!! :D Egyébként Anya férje is betegeskedik, fáj a torka, megvan fázva, Ő antibiotikumot is szed.
Örülök, hogy jól viseled a kezelést és hogy jövő héten már nem dolgozol! Ne is tedd az, kelleni fog a pihizés! :D :wink:
Érdekes, amit a szurik hatásáról írsz, mert nekem akkor voltak ilyen meleg, hőhullámos, aluszékonysági érzéseim, amikor elkezdtük az alapkezelést (otthoni próbálkozásost) a klinikán, de aztán elmúltak. :D
A sikerben való hiszéssel én is így vagyok! :roll:
Amikor nincs kezelés akkor (mostmár) nagyritkán eszembejut, hogy vajon ez a fogyás, meg a lombikkezelés vajon sikerülni fog :!: :?: :!: Aztán ha kezelés van, vagyis amikor nekünk volt a 6. inszem, akkor jobban meginogtam, szerintem biztos a gyógyszerek teszik ezt velünk Twist, nem gondolod? Van, hogy az ember egyszer 100%-kosan pozitívan lát és van úgy, hogy 1% esélyt lát csak a továbbiakban.Szerintem nagyon nagy hatással van ránk ez az egész gyógyszeres kezelés, de szerintem jó is, mert ahogy írtad hinni folyamatosan nem lehet. Kell, de nem tudunk, mert nem ma kezdtük ezt az egészet. :cry:
Twist, annyira örülök, hogy elkezdtétek a lombik-programot, nagyon várjuk már mi is!!! :D :D :D
Sikerülni fog meglátod, erős csaj vagy!!! :wink: Most egy kicsit elfáradtál, kevesebb a hited, mint volt, de csak ezt a párnapot bírd ki és meglátod az UH-on, hogy mennyi mindent elkövettél azért, hogy egy kis élet létrejöjjön benned! Mert igaz ez az orvosoknak is, de főleg Neked köszönhető ez drága Twist!!! :D
Vendég
 


Twist, milyen kutyusaid vannak?
Nekem egy fekete kandúr cicusom van, akit igaz ivartalanítottunk, de szerintem még mindig ugyanolyan "férfi", mit amilyen az ivartalanítás előtt volt! :lol: Sokszor kurjongat, áriázik. Mondjuk az egy más kérdés, hogy mit csinálna egy lány cicussal. :roll: Biztos feltalálná magát. :idea:

A filmet én is láttam, nem most, hanem még régebben.
Nagyon jóóó!!!!
Engem mondjuk még a gólyahíresek egyik igaz története hatott meg nagyon, a férjemről nem is beszélve. Sajnos az elejéről valahogy mindig lemaradunk és így csak a közepétől szoktuk látni, de annyira megható az egész, hogy azt elmondani nem tudom. :D

Twist, nálad most hosszú vagy rövid progi lesz?
Vendég
 


Sziasztok!

Újra itt vagyok, visszatérek közétek! A hétfői és a tegnapi napot pihivel töltöttem, olyan aluszékony voltam, mindig bealudtam a tv előtt. Nem értettem a dolgot.
A hétfő semmiség volt, fél 3-kor kerültem be a műtőbe, az embriológus hölgy elmondta, hogy nagyon jók lettek a férjem eredményei, jó mintát adott. Szuper, aztán jött Murber dr. végül 14:35 perckor már távozott is. Én maradtam majdnem egy órát, ott kiterítve. Aztán hazajöttünk aludtam 2 órát, meg kedden is rengeteget aludtam. Hétfőn még fájt a pocim, de elmúlt, viszont hajnalban émelyegtem, forgolódtam. Rem. a katonák célba értek!
Hosszú lesz a várakozás! DR. úr megtiltotta a tesztelést, a menzit kell figyelni, ha nem jön meg, akkor lehet egy teszt, aztán menni kell vissza a klinikára.Továbbra is kell szednem a bromo-t. Még pihenetek, kicsit járkálgatok a lakásba és még a jövő héten sem megyek dolgozni!

Twist! Gratulálokkkkkkk a laptetőhöz! Pont jókor jött neked! Szorítok!
Gyógyulj meg! Nem könnyű ettől a nyavajától megszabadulni, igyál sokat, teát, kamillateát, orrspray mehet, nekem az otrivin vált be, az tényleg használ! Antibiotikumot ne szedjél, de gőzölj kamillával, az nagyon jó! Pihenni kell sokat! Örülök, hogy jól bírod a szurikat! Mikor lesz a leszívás?

Rena! Mikor kell menned Szendeihez?

Badró/Adri! Szia, képzeld, a férjem arra lakik amerre te, ő Nógrádból származik. Szép környék, klassz a vár, meg a berkenyei tó is gyönyörű!

Röpcsi! Mi újság? Minden oké most veled? Van vmi fejlemény mikor kezdhettek?

Majd később még írok, meg privim is van, de most már jelentkezem többször!
Puszi, örülök, hogy itt lehetek veletek, köztetek ismét!
Vendég
 


Twist
Ez lemaradt!
Remélem sok gyöngyörű tüszőcskéd lesz!!! :D

Rena
Köszi, most megkaptam az üzidet!:)
Jó ez az AVIVA torna, Én is egy-kétszer beszoktam iktatni az edzésim után.
Igen, sajnos elég szomorú ez az egész, hogy Mo.-on minden 10 pár meddő! :( Én egy csomó helyen olvastam erről és sajnos mindenhol arról írnak, hogy ez a szám csak nőni fog!
Nagyon örülök, hogy sikerült Szendei dokival beszélned! 8)
Mi ugye legfőképpen az inzulin értékem miatt várunk, de ha belevágtunk volna az anyagi része nálunk is elég problémás lett volna akkor. Persze valahogy összeszedtük volna rá a pénzt, de így, hogy májusba indulnánk, nyugisabban szedjük össze rá. :D
A lombik előtti vizsgálatok nem vesznek igénybe 2 hónapot, nem tudom miért mondta ezt Szendei! Azt se értem, hogy miért kell a mensi 2,3,4 napján menned a vérvételre. :!: :?: :!:
Mi az inszem, azaz a cik. 13 napján reggel mentünk a férjemmel a vérvétel vizsgálatra, a cik. 23. napján a mellkasröntgenes beutalóért a körzetishez, utána valamelyik nap a mellkasröntgen vizsgálatra és a kövi ciklusom elején amikor mentünk a prof.-hoz már minden leletünk megvolt, kész volt. Ezért nem értem. Kati vagy az Anna adott lombik előtt elvégzendő vizsgálatokról tájékoztatót?
Vendég
 


Sziiiiiiaaaaaaa Kedi!!!!!!!! :D

De jóóó, hogy jelentkeztél! :D
Örülök, hogy minden jól ment az inszemkor! :D
Nekem is fájt a pocim, ez természetes, hiszen egyrészt ugye megrepedt(ek) a tüszők(et), beavatkozás történt mélyen a szervezetben, és a katonák katonásan úszkálnak a petikék felé!!! :D
HAJRÁ, MINDENT BELE A NAGY TALÁLKOZÁSHOZ!!! :D :wink: :D
Pihengessél, járkáljál gondolj arra mi történhet most a szervezetedben, az is nagyon jó hatással van az érzéseidre, a szervezetedre!

Én köszönöm jól vagyok! :D Tornászok, diétázok, szedem tovább a bogyót. Jövő hónapban pedig kontroll!!!
Érdekes már mindenki azt mondja ne fogyjak többet, de szerintem még kellene egy kicsit. Remélem meglesz az eredménye! :roll:
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Twist: Igen kertesházba lakunk Szokolya egy falu ugyhogy nincsenek panelok... :) :) köszi az infokat :!: :!:
van egy kutyánk (keverék) de nagyon okos,aranyos... :lol: :lol:
kedi: igen ismerem Nógrádod itt van melletünk...és a vár is szép :!:
röpcsi: én is tornászom a hasamra,combra,fenékre.. :lol: :lol:
Sinkó Andira...nekem bejött :!: :!: :lol:
már várom a 23-át kiváncsi vagyok mi lesz :?: :?:
Most a párommal megyünk kocsival először mert ugye neki is ott kell lennie a konzultáción és gondolom nekem töbször kell menni uh-ra....stb akkor vonattal megyek Pestre.
Tényleg nem tudja valamelyikötők,hogy hogy kell a Nyugatitól menni a Baross utcába :?: :?:
További szép napot mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok! Hű, laptető!!!:)) Jaj, adja az Ég, hogy szerencsét hozzon jövő hétre!:)

Kedi, de jó, hogy jelentkeztél! Mindent bele, kapaszkodjon a baba!!!! nagyon szorítunk neked++++++++++++ Tényleg egy órát feküdhettél inszemi után? Engem mindig 10 perc után felsegítettek és kitereltek az előtérbe ülni. Az aluszékonyság nagyon jó jel!!! És kaptál utrót utána vagy ilyesmit?

Röpcsi, köszike, nagyon örülnék sok szép tüszőcskének! Remélem, nemcsak egy lesz:) És éppen írtam Kedinek priviben, hogy szerintem ez a hülye hangulatingadozás oka tuti, hogy a gyógyszerekben keresendő!!!! Mert sokszor azt érzem, hogy nagyon szomorú vagyok, de majdnem sírok és aztán legondolkozom és rájövök, hogy semmi oka sincs! Szóval, ez a hormonok játéka is. De most már tudatosan figyelni fogok a pozitív gondolatokra, csak azért is!
Röpcsi, májuban már indulnátok is a lombikkal? Tök jóóóóóóóóóóó! Mindjárt ittvan csajszikám!:)))) Azért jobb így belekezdeni, hogy az IR rendben lesz, készen áll a szervezeted a baba megtapadására. Így elsőre sikerülni fog, hidd el!
Ja és spánieljeim vannak, nagyon cukik. Még nagykorúkban is olyan picikék, imádnivalóak:)
A filmről: nem értem mi lehet az oka, hogy emelkedik a meddő párok száma. Mi lehet az oka?

Rena, ezek szerint tényleg leköltözött Szendei doki, jó tudni:) És megkaptátok már a beutalókat? Hogyan tovább?

Szóval, úgy tűnik, hogy rövid protokollom van. Hál Istennek! Mert hogy kevesebb szurival jár:))) A torkom ma reggel is fájt. Tényleg, nem is vettem még szopogatós tablettát rá. Pedig jövő héten már a topon kell lennem.
Vendég
 


Adri: nyugatiból egyszerűen csak a 4-es vagy 6-os villamosra és leszállsz a Baross utcai megállónál. És már ott is vagy:))) Úgy van, hogy Oktogon, Király utca, Wesselényi u, Blaha Lujza tér, Rákóczi tér és utána jön a Baross utca.
Vendég
 


Köszi twist :lol: :lol:
Kedi: +++++++++++++++++++++szorítok ám én is :!: :!: :lol:
és mindenkinek :!: :!: :!: :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Köszi twist :lol: :lol:
Kedi: +++++++++++++++++++++szorítok ám én is :!: :!: :lol:
és mindenkinek :!: :!: :!: :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Köszi twist :lol: :lol:
Kedi: +++++++++++++++++++++szorítok ám én is :!: :!: :lol:
és mindenkinek :!: :!: :!: :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


bocsi ....de laptető :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Helló Adri!
Én is combira, pocakra, popsira tornászok! 8) Szerencsére meg is látszik!
De izgi, nemsokára mehettek a klinikára!!! Hány órára mentek?
Jó közel leszünk egymáshoz, 10 percre dolgozok a klinikától, küldöm majd a +++++ energiákat, hogy minden jól mennyen majd! :wink:

Twist
Igen, májusban már indulhatnánk a lombikkal! :D Meg is nézem, mikor megyünk majd a kontroll vérvizsgálatra. :)
Vendég
 


szia röpcsi!

reggel 9-re megyünk!
nagyon sokat kell majd várni :?: :?:

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri, akkor nagyon időbe induljatok el otthonról és legalább fél órával előbb érjetek ide a klinikára, mert 9 órakor már nagyon nehéz itt a környéken megállni.
Szerintem max. 1 órát, elég hamar beszokott hívni a prof.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi, hogy szurkoltok! Elméletileg, már találkoztak a katonák a petével, akkor mostanra a megtermékenyülés be is fejeződött. Utánanéztem Papp Zoltán könyvében! Ahogy bejutottak a katonák, utána egy órával meg is lelhették a petémet és elkezdődhetett a folyamat, a megtermékenyülés egy napig tart. Igen, az aluszékonyság is egy jó jel, mert a megtermékenyülés idején állítólag megnő az alvásigény. Persze lehet a bromo-tól van. Most 5 napig vándorol a megtermékenyült pete, ha minden úgy megy, ahogy a nagy köyvben meg van írva, s 5 nap múlva elkezdhet beágyazódni, az szintén kb 5 napig tart. s ekkortájt ha elmarad a menzi, már minden oké. Persze a hcg terhesség elején már termelődik, de nyúl vagyok, nem merek tesztelni, nem is fogok, csak ha nem jön meg mikor kellene.

Jó napot fogtam ki, egyedül voltam inszemire hétfőn, s nem 12-re, hanem 14-re hívtak, mert a doki műteni ment. Így fél 3-kor bementem a műtőbe, s mivel más már nem jött otthagytak utána 50(!) percre. Semmi gyógyszert, szert nem adtak inszemi utánra. Beküldték a katonákat és kész. Most várunk, de nem könnyű!

Twist! Nyugi, elmúlik majd ez a hangulatingadozás! A clostil-tól nekem is volt, meg az endometriózis kezeléstől, amit Szendei adott be havonta. Na, azoktól még hőhullámaim is voltak. A hormonháztartás felborul, de ez a terhesség idején is így lesz, nem is lehet kontrollálni.

Május mindjárt itt lesz!!!!! Tuti meglesz a sok energiának, a sok kitartásnak az eredménye nálad is Röpcsi!

Adri, hamar itt lesz a ti napotok, majd meglátod milyen gyorsan fogtok haladni az eseményekkel.Nagy előny, ha vannak leleteitek, mi is így voltunk, sok vizsgálati eredményünk volt már.

Minden jót!
Vendég
 


Sziasztok!
Kedikém, szorítok++++!
Mikor kell tesztelned? Jaj, annyira jó lehetett, hogy 50 percet hagytak feküdni inszemi után, nagyon nagyon szerencsés vagy!:) És ez lehet a siker titka, majd meglátod!:) :wink: :wink:

Lombik után hogy van a beágyazódás, nem tudjátok véletlenül? Szóval, már ugye, akkor a megtermékenyülés megvolt, és behelyezik a megtermékenyült petesejteket. És azonnal kezdődik is a beágyazódás? Akkor gondolom, egyből kapom a progeszteron szurit, vagy Utrót.
Csajok, ma van az utolsó szurim!:) Aztán még holnap tudjuk meg, hogy mennyi és milyen szuri kell még. Bárcsak nem lenne már sok! És remélem, hogy elég nagyok már a tüszőim és hamar lesz a leszívás, minél hamarabb szeretném:) Amikor tegnap ottvoltam, éppen valakihez mentek, akit punkció miatt készítettek fel. Nagyon irigyeltem!:) Ő még a héten visszakapja a petécskéit.

Azt nem tudom még, hogy mi az a túlstimu pontosan. Gyakran olvastam róla, hogy előfordult és hogy vigyázni kell, kerülni kell, ezért kell sok folyadékot inni és fehérjét fogyasztani lombiknál. Na, majd utánaolvasok.
Vendég
 


Halihó!
Köszi Twist! Én is szorítok neked, hogy már ne kelljen sok szuri. Éreztél vmi furát a stimulálás alatt? Arra gondolok, hogy én éreztem fájást a petefészek környékén, s az uh kimutatta a tüszőt, jó nagy volt, aztán a tüszőrepi szuri beadása után másnap is volt fájdalom, mikor megrepedt a tüsző. Neked volt ilyen érzeted? Persze nem törvényszerű, hogy legyen ilyen, csak furi, hogy az ember, ha rá van állva egy dologra, akkor vhogy az érzékelése is megváltozik, s felfigyel néhány olyan momentumra, amire korábban soha.
Twist, mit tudsz arról, a Kaáliban megmutatják a megtermékenyített petéket? Egy ismerősöm a SOTE-n lombikozott, s ott megmutatják beültetés előtt a petéket, azt mondta nagyon gyönyörű. A legjobb helyre ültetik be őket, amit uh-gal kinéznek nekik, s biztos nagyon fognak kapaszkodni!!!!Azt olvastam, h. a lombik utáni 1-2 hét nagyon fontos szakasz.Úgyhogy nagyon jól teszed, ha pihengetsz, s nem melózol, hanem kíméled magad.
Vendég
 


Sziasztok!

Kedi!Mennek a drukkjaim!Pihenj sokat!Majd csak május végén megyünk vissza a dokihoz addig pihi van,nem is bánom.

Röpcsi!Szivesen! :D
Még nem voltunk fenn Pesten ezért még nem kaptam tájékoztatót igy sajna nem tudom mi van benne!Én sem értem,hogy nekem miért mondta,hogy mensi alatt menjek. :shock:

Twist!Olyan izgi,mindjárt kismami leszel!
Még nem kaptunk beutalót gondolom majd ha megyünk a Szendei adja majd.Mindenesetre tüdőszűrésre elmegyek majd most vmikor.Annak az a lényeg,hogy 1 éven belüli legyen ugye?

Kép
rena85
 
 


Helló Mindenkinek!!! :D :D :D
Vendég
 


Twist
Igen jobb lesz így belekezdeni a lombik-programba, hogy addigra rendeződik az IR-em. :D
Remélem, elsőre sikerülni fog, de ha nem akkor se "csüggedek", mert most kimaradt egy kisidő, amíg nem volt sitmu és lehet, hogy még egy neki futás kell majd. :D :)
A körzeti dokihoz mikor elmentél, akkor olvastam, hogy beadattad a szurit. Ez milyen szuri? Reggeles vagy estis? Tudod a Fostit meg a Merionált reggel vagy este kellett beadatni, mondjuk nekem többször kellett reggel, mint este.
Gondolkoztam én is ezen a szuri beadáson és ha úgy jönne ki, hogy nem tudnám beadni magamnak akkor szólnék a körzetisnek, de nem a nővérnek, mert Ő egy kicsit furcsán nézett rám, mikor mondtam annó a körzeti dokimnak, hogy lombik-progi előtti vizsgálatra beutalóért jöttem. Az asszisztens teljesen úgy nézett rám, mintha földönkívüli dolgot mondanék, vagy mintha 15 évesen mennék a programra. Olyan furi volt. :roll: :roll: :roll:
Arra gondoltam, hogy hogyha arra kerül a sor, akkor először telón megkérdezem a dokitól ezt a dolgot. Ő szimpibb mint az asszisztense. Te az orvostól kérdezted meg, hogy beadja-e vagy hogy volt?
Nagyon kíváncsi mennyi és mekkora tüszőid lettek!!!!!!!! :D
Spánielről tudsz képet küldeni? Tök cukik lehetnek!!! Milyen színűek?

Kedi
Igen a SOTE-n megmutatják a petikéket, egyik barátnőm pl-ul a beültetés előtt kért róluk képet, de azt mondták csak akkor adnak róluk, ha maga a program sikerült, tehát teherbe is esett. A kép helyett viszont megkapta azt a kis „csészét” amibe voltak. Rajta volt a nevük.
És amikor kiderült, hogy a barátnőm terhes, akkor kaptak róla egy képet is, ami már a babás könyvükbe van beragasztva. :D


Rena
Ha akarod, persze nem kötelező, akkor eltudom neked küldeni azt az egyoldalas papírt amit Én kaptam. Beszkennelem és elküldöm.
:D

Adri
Párod, hogy áll ehhez az egészhez? Hogy viseli ezt az egészet?
Vendég
 


Röpcsi!Nagyon aranyos vagy!Köszönöm szépen! :D

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Kedi: a stimu alatt annyit érzek, hogy néha (nagyon ritkán) picit feszül a petefészkeimnél a hasam, aztán eltűnik ez az érzés. Aszem ez természetes, mert most (remélem!) több tüszőkezdemény érik odabent Néha esténként picit fáj a fejem, de nem nagy ügy. Komolyan mondom, eddig semmi kellemetlenség sem ért. Jól viselem és nincs semmi gondom Bárcsak végig ilyen lenne!! A hangulatingadozásra pedig igyekszem figyelni és pozitív maradni, ma nem is volt semmi gond!:) Lehet, hogy ez beválik….
Tüszőrepi után nem éreztem semmi fájdalmat sem az inszemiknél. Az igaz Kedi, hogy jobban figyeljük minden rezdülésünket, kíváncsiak vagyunk az érzésekre, főleg minél hamarabb szeretnénk tudni a babásodásunkról Hátha ez vagy az már annak a jele Minden pillanatát élvezzük majd a terhességünknek (nem is teher lesz, hanem áldott állapot inkább!)::))))És az első pillanattól ki akarjuk élvezni, mintha kommunikálna velünk a baba, hogy most megfogant, most vándorol a petesejt a méh felé stb. stb. Szeretnénk mindezt érezni és együttműködni, együtt érezni a babával, mert mindez csodálatos és nagyon vágyunk rá Imádnám ezt az érzést!
Úgy tudom, hogy a Kaáliban is megmutatják a beülti előtt a „babácskákat”. Alig várom, hogy lássam!
Nem is tudtam, hogy a SOTE-n is megmutatják, de ez tök jó!!! Jól is esik az a pároknak, nagyon megható pillanat lehet. Én biztos sírni fogok, ha megláthatom a picúrokat.

Röpcsi, nálunk nagyon rendes a körzeti doki és az asszisztense is, nagyon szurkolnak nekem és szívesen beadta a nővérke a szurit. Ott sokan járnak lombikra és kérik, hogy a körzetinél adják be nekik naponta a szurikat, tehát ez az eljárás már nagyon jól ismert dolog. Ehhez az kell, hogy meg kell mutatni az lombikos doki által aláírt papírt, a szurizási előírást (kaptam ilyet a Kaáliban). Ezt lemásolják és ez alapján ők is be tudják adni a szurikat.

Rena, a legszebb időjárásban mentek babásodni, orgona virágok mindenfelé, romantikus lesz!:) Május, mindjárt ittvan, elrepül az idő hamar. És addig legalább tudsz készülni kicsit, pihenni és lazítani és kipihenni magad. Szerintem nagyon fogod élvezni Igen, egy éven belüli tüdőszűrő papír kell, jól tudod.

Adri, írj te is, 23-a mindjárt itt van. A szülők nálatok tudják a kezelést? Van tesód? Neki van már babája?
Vendég
 


Twist itt vagy?
Vendég
 


Renának már írtam, hogy ma késő du-tól szurkált a bal oldalam, de a term. nap.-on már túl vagyok. :roll:
Vendég
 


Adri gyere, ha tudsz!
Vendég
 


Kedi hogy vagy?
Vendég
 


Twist ahova én járok, oda többnyire csak öregek mennek, vagy lepukkant emberek.
Az asszisztens nézéséből azt vettem ki, hogy na milyen fiatal és lombikra akar menni, túl fiatal még bla, bla, bla.
A körzeti doki mondjuk nagyon szimpi volt az első perctől. A lombik előtti vizsgálatokról szóló papírt neki adtam oda nem az asszisztensnek, láttam is rajta, hogy milyen pipa lett ettől, hogy ő nem látta.
Vendég
 


Ezért gondolom, hogy inkább a körzeti dokival beszélek majd erről.
A végén az asszisztens darc táblának nézi a fenekemet.
Vendég
 


Érdekes mondjuk ez az egész.
Az előző körzeti dokim egy igazi házisárkány volt, az asszisztense viszont egy angyal. Most meg itt az új dokinál az asszisztens egy gonosz boszorka, a körzeti doki meg egy jó fej ürge. 8)
Vendég
 


Twsit hogy hívják az orvosodat?
Vendég
 


Twist
Utazásra emlékszel?
Vendég
 


Válaszolva arra a kérdésre, hogy miért van annyi meddőpár, szerintem az a válasz, hogy sokkal több káros dolog van már mostanában, a régi időkhöz képest.
Felelős persze a kávé, cigi, drog, pia egészségtelen életmód is érte, meg a stressz, szóval sok minden. Szerintem az aki spontán esik teherbe elég nyugid életet élhet, nyugisabbat mint mi.
Vendég
 


Sziasztok!
Itt vagyok én is, még mindig pihizek, néha beleszúr az oldalam, de semmi "extrát" nem érzek most.
Szuper jó a hozzá állásod Twist! Jujj, nagyon megható lesz, ha majd láthatod a beültetésre várom bébiket! Ilyet amúgy az ember nem él át, nem semmi élmény lesz!
Olvastam, már nem is tudom hol, lehet, hogy ezt a neten, hogy a baba biológiailag akkor lép kapcsolatba a mamijával, mikor beágyazódott, mert ugye addig vándorol. Aztán, ha megvan a legjobb helye és beágyazódott, akkortól már "aktívkodik", s jönnek a terhesség első biztos jelei. Pl: menzi elmarad, na én azt hiszem ezt kivárom, addig nem tesztelek, nem merek, meg ugye a hcg a beágyazódás után termelődik.Ezt is olvastam vhol.....Van egy - szerintem jó oldal- nézzétek meg:
www.anyaleszek.hu
így is lesz anyák leszünk mind!!!!!!!!
Vendég
 


Laptető jön!!! :D :D :D
Vendég
 


bocsi, baki: beültetésre váró
Vendég
 


Igen, de ki tudja meddig kell még erre várni........
Szia Röpcsi!
Vendég
 


Kedikém remélem Twisttel együtt pocakkal jöttök 1, 2 hét múlva! :D
Vendég
 


Fura dolog ez, mindig gondolkodom, hogy miért van az, hogy egyesek kigondolják a babát, leteszik a fogamzásgátlót, s pikk-pakk összejön nekik. Mások meg épp azért kényszerülnek magukat gyógyszerezni, azért tesznek rengeteget, hogy legyen babájuk.Rem. azért az élet kárpótol mindenkit, kell, hogy a kitartásnak, az akaratnak legyen eredménye!
Vendég
 


Kedi, biztos, hogy lesz! :D :wink:
És már lehet, hogy ott is van a pocakodban az eredmény! 8)
Vendég
 


Jó lenne, ahhoz képest, hogy én lombikra készültem már az elején, egyre jobbak lettek az eredményeink, s megpróbálhattuk az inszemit! Már ez is nagy dolog, ismerve az előzményeket. Ha meg most mégsem jön össze folytatjuk, amíg csak van lehetőségünk!
Kicsit most el fogunk terelődni a bébi dologról, lakásvásárlással próbálkozunk.........az sem lesz könnyű menet mostanság! :roll:
Vendég
 


Tudom, nálunk az irodában is kevesebben jönnek lakásvásárlással, de azért jönnek.
Vendég
 


Kedi, igen nagyon nagy dolog az, hogy nem kellett lombikra mennetek, hanem inszemezhettek! :D Tényleg minden lehetőséget meg kell ragadni, addig kell menni, amíg lehetőségünk van!
Én időnként nem értem az embereket. :roll:
Vendég
 


Twist!
Hogy van a torkod? Sikerült beszerezni vmi jó szert? Mivel kúrálod magad?
Tényleg próbált már vki homeopátiás szereket? Ilyen "babásodós" időszakban mi lenne hatásos, milyen készítményt szedhetünk, hogy a baba jól fejlődjön, ha már ott van a pocakban?
Írjatok, közelít a laptető!!!!! :wink:
Vendég
 


Még megpróbálunk hajrázni lakás-ügyben, szeretnénk szocpolt is, meg a köztisztviselői hitelt, amíg van. DE olyan szörnyű híreket lehet kapni!!!!! Meg most ez a gyes, gyed , csal. pótlék körüli mizéria!!! Persze az ember azért nem áshatja el magát, csak törekszik a jobbra, s albérlet meg csak viszi a pénzt!
Milyen egyszerre írunk! De jobb így értekezni, hogy van itt valaki még! :P
Vendég
 


Twsit a fokhagyma nagyon jó!!! :D Ha reggel eszel, akkor egyél rá petrezselymet és akkor nem érezni, hogy hagymát ettél! :D
Vendég
 


Ja, ahogy mondod Kedi!
Mire mi babásak leszünk a végén semmi se lesz! :cry:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?