Új privát üzeneted érkezett!

Bogi!

Én kb 1 hétig lelkesen szedtem a homeós bogyókat, aztán elmaradt... Teát nem is vettem.
Szóval lehet, hogy segítenek, de nélküle is lehet gyorsan szülni. :wink:

Kocska!

Kilók nálam is mennek lefelé. Igaz, inkább csak azért, mert ürül ki a víz a szervezetemből.
Egy héttel a szülés után kb 10 kg mínusz. Az utolsó napon ugyanis nem emlékszem, hogy mennyi volt a pontos súlyom, de 110+/- fél kg. Ma reggel 100,4kg. :D
Tudom, hogy ettől kezdve már lassabban mennek majd le a kilók, de talán a szoptatás, és a diéta valami lightos formája segíteni fog.
Vendég

Gesztenye!

Utólag is boldog szülinapot!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült. És a virágokért irígyellek. :oops: Na meg a gyűrűért is, de nekem olyan husi ujjaim vannak, hogy nem áll jól a gyűrű, így csak a karikagyűrűmet hordom.
Vendég

Boldog szülinapot Gesztenye!
Ma kik szülnek? :D Jó lenne már beindulni.

Kép
Kép
gaba_30

Sziasztok!

Egy nappal közelebb én is a szüléshez…..ez is valami! :lol:
Itt volt a védőnő, és közölte, h a 3000-es méhszájjal még nem szülök egy darabig- gondolhatjátok mennyire feldbott! :roll: :?

Ildi, Ettike, még mindig itt?????? Tünééééééééééés!!!!!!

Gesztenye, boldog szülinapot!!!!!!
Örülök, h jól sikerült a nagy nap! Párod nagyon aranyos ezzel a gyűrűvel!

Megjött az unokahugim meg a barátnője, tojásfestést ígértem, úgyhogy mennem kell!

Zsu
svs

Azta, még nekem is 2000 a méhszájam már majd 1 hónapja, és majdnem egyidősek vagyunk. Amúgy simán lehet ezzel is hirtelen szülni :)

icamica

Jó reggelt!!!

Gesztenye nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Kép

Csajok én úgy ennék főtt csöves kukoricát!!!!!Már tegnap is ezen járt az agyam meg most is eszembe jutott.
Ja és a méhszájjal kapcsolatban nekem ugye 1111 szóval ezzel már ki kellene esnie a gyereknek és látjátok még semmi! :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

icamica

Cat köszi az infot! :)
Meglátjuk!

Gesztenye csatlakoznék az előttem szólókhoz! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
utólag

Na majd az a holnapi hold... talán.... sok lesz a nyuszihozta baba ha mindenki megvárja!

:lol:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Hellosztok

Nem tudom hogy raktam e fel haza jöveteles képet?!
Most megteszem
Kép
Kép
Kép

Kép
lili&ana

Azt hiszem igen már ezeket felraktam.
Majd készítek még képeket.

Remélem mindenki jól van, meleg front van, ugyhogy hajrá csajok.

Apukáknak pedig azt üzeni a férjem hogy nagyon nagy élmény volt számára hogy bent lehetet velem. Nekem pedig kimondottan jó volt hogy Ő bent volt velem!!!

Kép
lili&ana

na, misinek kinyílt a kis csipája. ma tök sokat van fenn, azt is kézben... szupi. azt hittem, csak holnap romlik el :)

kikocska

Kérdés elsősorban azokhoz akik már szültek: mi a véleményetek a császár utáni hasszorító használatáról?

Kép
tici

sziasztok.

cat,kikocs:

ti talánn jobban értetek hozzá.ma vizsgálat közben mondta a doki hogy mindjárt végez csak lefejti a burkot :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ez mit jelent????
ma kúúúúvára fájt a magzatvíz lesés,fene tudja miért.pedig laza vótam mint állat :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
azóta is fáj mindenem csak a hasam nem :? :? :? :? :? derekam,nunim,lábam.........
4-re vissza kell mennem megismételni az nst-t mert Alex egyfolytában elmozgott.de komolyan,a kiscsaj ott gugolt melettem és folymatosan vitte utánna azt a kis fejet.......szép szagattot lett a vonal a papíron.most nem is beszéltünk a dokival,majd mikor megyek vissza.hát megmondom őszintén,szivem szerint reggel bevonulnék.ez a gyerek úgysem indul el magától.........

Kép
Kép
ettike

Köszönöm szépen a gratulációkat, aranyosak vagytok!

Ettike!
Ez a magzatvíz nézés hogyan zajlik?

Azért milyen furcsa, hogy valakinél azért nem használható az NST eredménye, mert bealszik a babája, valakinél meg azért, mert folyamatosan "elmozog".

Mi is mindjárt indulunk a CTG-re.

Kép
gesztenye74

gesztenye:

amennyire én tudom úgy nézik hogy egy kis csövet feldugnak,annak a végén egy kis izé világít,és ahogy a doki benéz látja a víz színét.

na ezt most jól megaszontam megint.

nem tudom leírni máshogy.....majd aki pontosabban tudja bizti leírja.amúgy nem fáj,max kellemetlen kicsit.nemtom ma miért volt olyan rossz.

Kép
Kép
ettike

húúú ez nagyon hülyén hangzik mi?
na jóvan én egy kis falusi pahaszt leányka vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

ETTIKE: ÉN MEGÉRTETTEM!!Mi falusi pahaszt jánykák megércssük mit íron a másik. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Különben én jobban szerettem falun lakni mint városban.Itt nem lehet semmi jót csinálni bezzeg otthon a faluban. :lol: És örülök neki, hogy falun nőttem fel szerintem sokkal inger gazdagabb és egészségesebb mint a város.Mondtam is anyámnak ma, ha hazajönnek pakolom Andrist és megyünk ki falura reggelente és délután meg vissza a városba.Alig várom már, hogy otthon tologassam a falunkba. :D :D :D :D

Én is megyek délután dokihoz megmatat meg feldob nst-re elvileg!Kíváncsi vagyok!Remélem nyitva lesz a fagyis mellette mert elnyalok majd egyet!!!! 8) 8)

Kép

Kép
gabka7926

hmmmm fagyiiii...........asszem én is elkerülök a fagyis fele mikor megyek.
most sütit sütök.
de dokibá aszonta bőséges ebéd és sok édesség utánn menjek................................hát nem kell kétszer mondani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

No megvolt az első nst. Valóban furcsa,h az sem jó,ha nem mozog,de az sem,ha sokat. Nekem ez utóbbi volt ma,mint mindíg. Kérdezte az asszisztens hölgy,h hol szokta a doki hallani a szívét,mondtam,h mindenhol és sehol is egyben,mert nagyon mozog általában és ha meg is találják a szívét fél perc múlva tuti nem ott lesz. Na de azért sikerült elkapni a drágát és 20-30 percig nyugiban maradnia. De mondta az asszisztens,h Ő még így nem járt,h ennyire nehéz lenne elkapni és ennyire máshol találja meg mindíg a szívét. Közben aktívan nyomogattam a gombot,ha mozgott,meg vagy 10 percig csuklott is a vizsgálat alatt.
Nekem a méhtevékenység csíkja nem puputevés :cry:
Meg megkérdeztem a vizeletet és azt mondta az orvos,h ne parázzak,ez nem olyan rossz. Koraszülött meg már nem lesz.

Gesztenye gratulálok a gyűrűhöz,meg a tegnapi naphoz és sok boldog születésnapot Neked!

Gabka nekem párom tatabányai és imádok is oda járni,de nekem Budapesthez képest az a nyugi és ott nem nagy a "forgalom" meg az inger,ott inkább a pihi,meg a jó kis séták, szabadban ücsörgések a nagyon jók. Meg persze amikor búcsúk vannak,meg sörsátrak ilyen,olyan alkalmakkor koncertekkel :) Best.... :)

dharma

Gesztenye!

Kép Utólag nagyon sok boldog szülinapot!

Kép

Kép
tasin

Gesztenye: Nagyon Boldog Szülinapot!

Megvolt az nst és a magzatvíz lesés is, hát izé...nem tartozik a kedvenceim közé. Azóta fáj a hasam, a lábam, alig tudok lépni.

Na, takarítok egyet, csak nem hagyhatom itt Apát ekkora mocsokban :lol:

Kép

Kép
sildi83

Tojások készen vannak, de nekünk nem maradt, így holnap folyt. köv.
Aztán meg jól bevásároltam, most jár a pihenés!

Kocska is mára van, nem? :shock:
Lányok tessék jelentkezni vagy üzenni!!!!!

Ez a méhszáj dolog tényleg nem jelent semmit, ahogy az nst-n jelzett méhöszehúzódásokat sem szabad szentírásnak venni! Fájások nélkül, zárt méhszájjal is bármelyik percben beindulhat a dolog! :wink:

Tényleg, mennyi málnalevél teát ajánlott inni ilyenkor? Napi fél liter mehet?

Ez a fagyi nem is rossz ötlet, hogy nekem eddig miért nem jutott eszembe!!!!!??? :roll: Én is, én is, én is!!!!
Én tegnap óta folyton mákos beiglit eszek :oops: 8) , nagyim nagyon finomat sütött!

Ica, aranyos ez a cica (hú ez meg rímel) :lol:, jó vétel volt!

Zsu
svs

Tényleg, Kocskával mi van??????

Kép

Kép
sildi83

na majd én írok kocskának!!! :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Ezt írta!

Rögtön jövök, csak anyám barátnője megszánt és elvitt shoppingolni!Majd mesélek!puxa

Na pedig már kezdtem benne bízni, hogy lesz ma egy Olivér babánk! :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Köszi Gabka!

Ildi, nem lehet, h Janka nem szimpatizál a Hospinvesttel?? :lol:

Zsu
svs

Zsu: De, ez tuti így van :lol: :lol: De mondtam neki, hogy tegye félre az ellenszenvét, én sem szívesen szülök ebben a kórházban.

Kép

Kép
sildi83

Na, már a derekam is fáj :)

Kép

Kép
sildi83

na megyek a dokihoz!remélem mond valami jót!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Ez jó jel állítólag...
Lehet, h mégis sikerült jobb belátásra téríteni a kisasszonyt?!?!?! :wink:

Zsu
svs

Hát ha a mai kotorászás nem válik be, akkor semmi :) Meg vettem neki két rugdalózót is, már kint száradnak az erkélyen. Már tényleg csak Ő hiányzik :)

Kép

Kép
sildi83

Na megjöttem!
Tegnap anyám barátnője megszánt, és ma elvitt magával shoppingolni. Reggel 9óta nyomtuk. Lidl,Dm,müller,2kinai,coop,leonardo,daichman stb
Semmi változás ez áll bennem, mint Katiban a gyerek….
És most jutott eszembe ma mehettem volna az uccsó közös kismamitalis terhesgondozásra, ne erről lemaradtam. Nem baj legalább nem ír be+kilókat.

Gesztenye Boldog szülinapot és gratula! Nem tudnád lefényképezni a gólyádat a gyűrűvel? Mert én marha kíváncsi vagyok!

Tasin szerintem az tuti nyákdugó! Mondom én aki az első gyereknél sem tart…

Gabka ez érdekes 14:7-kor kaptam meg az üzidet, és válaszoltam is rá, itt meg azt mutatja, hogy 13.10kor raktad fel a választ 

Annyi helyen voltam ma,olyan jó volt csavarogni, és úúúúgy nézték mindenhol a pocakot, és kérdezgették, mikorra vok kiírva, mondom holnap, leesett az álluk,volt ahol sikítottak is, hááááát olyan jóóóó volt.
Titttta büszke voltam magamra :-)

Na a bokám nem így vélekedik…

kocska

Sziasztok látom mindenki mindenfelé és senki nem szül...

Én is megjöttem a doikitól...
3500 gramm
BDP: 99 mm
FL: 71 mm
Tleg: 103 mm

Teljesen zárva vagyok! C3000, szóval nem tettek semmit a tegnapi fájások! :( Szerdán megyek CTG-re ha addig nem történik semmi!
Na meglátjuk! Majd jönnek ezek a babók! Mit aggódok... én még messze vagyok!
ettike, sildi, kocska mostmár értetek izgulok!
Gabka kiváncsi vagyok mint mondanak neked!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

én is megjöttem, jól megturkált a doki, de teljesen zárt minden :( NST-n Balázs aludt, egyszer ébredt fel akkor rögtön 44-es eredményt mutatott, alapban meg tartottuk a 7-es 15-ös fájásokat, szóval nem most lesz ebből szülés.

Bár a dokim azt mondta, h ha a jövő héten nem szülök (?!) akkor csak NST lesz csütörtökön, mert Ő nem lesz, és két hét múlva megint NST és akkor vizsgál is... khm khm szóval jó lenne a 39.-héten a 20.-ai héten szülni...

BPD: 92mm
FL:72mm
AC:310mm
2814gr
49cm

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Megjöttem!

Kocska: nekem egy órával kevesebbet ír ki pedig most 16:49 van a monitor jobb alsó sarkában! :roll: :roll:

Na dokim mondta nem változott semmit a méhszájam és megnézte a lepény vérellátását és az is oké volt.Nst-t nem csinált most.Egy hét múlva kell mennem ha nem szülünk addig!SZÓVAL NEM LETTEM OKOSABB!!!! :x
De csinált nekem szép képeket!Ezért nem ölöm meg!

Kép

Kép

Kép

Nekem ezt írta a lapomra: fundusi lepény. kp magzatvíz.I kPf norm umb flow.
HC 32
AC 30
Fl: 69 mm.

Na és akkor itt van hozzá a poci is amiben a gróf úr heverészik!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
gabka7926

Mi is megjöttünk a dokitól.
Luca szívhang oké, most már nekem is jelzett néhány kicsi méhösszehúzódást.
Doki megvizsgált, azt mondta, hogy szűk egy ujjnyira már nyitva van a méhszájam. Ahhoz képest, hogy egy hete még teljesen zárva volt, legalább történt valami.
Legközelebb már nem 1 hét múlva, ha nem kedden kell mennem CTG-re illetve az orvoshoz.

Köszi a további gratulációkat!

Kocska!
Teszek majd fel képet az ajándékról. Még jó, hogy nem haraptam le a gólya fejét (dél körül már nagyon szemeztem vele). :oops:

Ettike!
Köszi a magzatvíz vizsgálat "leírását", teljesen jól megértettem. Nekem még ilyen nem volt. Ezt egyébként mikor kezdik el csinálni?

Kép
gesztenye74

Gabka dejóóóó neked nekem jan.óta nem csináltak képet,mert béééénák voltak!
Jajj,nekem is oldalt is nyilik a bőröm!

gesztenye én is ma vettem egy marcipán répát,mert azt nem sajnálom megenni. Mert ami van marcipánom az egy alvó fiú baba és csodaszép!

Én holnap mék NSTre, és mondta a doki,mivel ő nem lesz, mutassam meg valakinek, remélem rákérdez mikor vizsgáltak utoljára, több,mint 1 hónapja,bár lehet nem avatkoznak más dolgába.
De holnap telihold is!!!

kocska

KOcska: nekem ez nem a gyerektől van már előtte is ilyen zebrás voltam.Ha látnád a combomat akkor sírva fakadnál na az most lett úgy Isten igazából csíkos!!!Azt hiszem nem kell többet fürdőruhát vennem. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Ma mi is shoppingoltunk, volt DM, Deichmann, Auchan, kínai, nem igazán miattam, de azért jó volt kicsit vásárolgatni apróságokat.
Persze semmi jele a szülés közeledtének, csak néha már úgy éreztem leesik a hasam. Nekem olyasmi, mint Gabkáé, és szarnak rá az emberek, nekem kell nagyon vigyáznom, hogy ne jöjjenek nekem :( viszont azon jót röhögtem, hogy volt egy oszlop az egyik boltban, és 2oldalt ruhák, és sehogy nem fértem el az oszlop és a ruhák közt egyik oldalon sem :D

http://teszvesz.hu/item573181365_56_os_ ... apozo.html
ez ma jött meg, naon cukiiii, igazi kis rózsaszín :)

Megkaptam a kölcsön vérnyomásmérőt, az előbb, mikor hazaértünk, és még rohangásztam, és már egy órája be kellett volna venni az esti gyógyszert, mértem 130/90-et, ez azt hiszen, elég jó lesz, kicsit megnyugodtam.

Az NST-n nekem is folyton elmászott a kölköcske, nekem kellett odaszorítanom a kütyüt, mert többen is voltunk 1szerre. A dokim csak méhszájat nézett, nem is csinált UH-t, és nem mondta el a görbét, csak azt, hogy teljesen jó, mert ott megy fel a görbe alul, ahol a baba mozgását jelzi a pulzusemelkedése. De tevepúpokról nem mondott semmit, így nem is tudom, mit kéne keresni.

Én annyira vidéki vagyok, hogy voltam pösti is, de utáltam, és most vidéki nagyvárosból, amit imádok (Kecskemét) leköltöztünk egy vidéki kisvárosba (Tiszakécske), amit még jobban imádok :D :D :D

Tényleg, mit jelent a kiskönyvben a méhszájvizsgálatnál az olyan, hogy XY/4 meg XY/3? Ez volt az utsó 2 vizsgálat, előtte K/1 volt.

icamica

Icamica: nagyon ari a napozó!Megkérdezhetem, hogy ilyenkor mi van mikor 2 ft-ért viszed el a megnyert terméket?

Elviszem ma Bagirát sétálni hátha kicsit megrángat! :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Ilyenkor a postaköltség +2 Ft-ot utalok át :D
Bár most már vannak olyan élelmes eladók, akik csomagolási költséget számolnak fel, ha nem éri el a termék ára a 100 Ft-ot.

Egy kis OFF, az emberi nagyságról: http://www.edzesonline.hu/cikk/1750/mat ... odik_elete
Megkönnyeztem, de azt hiszem, ez nem csak futóknak csodálatos.

icamica

Sziasztok!
Már nagyon be akartam kukkantani, hogy van-e valami változás babailag??
De látom, hogy nagyon bent akarnak ezek a pöttömök maradni! Jól érzik magukat!! :lol: :lol: Gondolom Ti már nem annyira :oops: :cry:

Több napig nem volt netem, Pepe ma elég nyüzge volt.
Ja, és most már el kellett kezdenem a könyvelést is, mert le vagyok maradva, és sajnos a munka megvár, és a határidők sietnek!!!
Amikor alszik Pepe, próbálom kihasználni az alkalmat.

Fényképeket a babákról megnéztem, és nagyon-nagyon szép babákat hoztunk itt össze március-áprilisra szerintem!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kitartást még nektek, babásoknak szintén a kevés alvás miatt!!!

Kép

Kép
eda7

Sziasztok!

Gesztenye: Boldog szülinapot!!!!

Ettike, Ildi még itt???? Azt hittem mire ma hazaérek valaki megszül.

Bocsi, most megint csak magunkról írok:

Ctg rendben, vérnyomi rendben ÉSSSSS bő 2 ujjnyira vagyok nyitva!!!! Azt mondta a doki, ha egy kicsit jobban megvizsgál akkor már 3 ujjnyi :shock: :shock: :shock: Annyit kért, hogy ma ne szüljek meg, mert éjszaka ügyeletes volt és most aludna egyet, de ha valami van akkor szóljak és jön is be. :)
Annyit mondott még, hogy ha keddig valami folytán nem születik meg a bébi akkor kedden randizunk, de akkor már tuti szülni fogunk. :lol:

Egyébként amióta megvizsgált eléggé sokat fájogatok, szóval lehet hogy még ma megyünk vissza....

Megyek is mert megint behúzott egy görcs...
Puszika: Viri

Kép Kép
kisvirág_30

http://www.kismamablog.hu/szules/tulhordas

Bogi de jó másnak is van nagy buksija. Nekünk BPD.101 volt 37 héten.
Azóta mekkora lehet. Bár azóta nem szedem elevitet.

Holnap telihold!!!

kocska

Azt nem is írtam, hogy a mai méhszájvizsgálaton baromira fájt ám amikor a doki megvizsgált. Mondtam is neki, hogy eddig ilyet nem éreztem. Azt válaszolta, hogy ez ilyen vizsgálat, ilyenkor már fáj.

Kisvirág!
Hogy csinálod, hogy már két ujjnyira vagy nyitva? :o Én 39 hetesen is csak 1-nél tartok (az is csak szűk ujjnyi). :oops: :)

Kocska!
Akkor ez az április 9. már ugrott nálad? :)

Jó éjszakát!

Kép
gesztenye74

Mi ez az össznépi dokijárás?! Összebeszéltetek? :wink:

Viri, hajrá, és tessék jelentkezni, ha van valami történik!
(Irigy vagyok, h fájások nélkül majd 3 ujjnyi vagy, gyors menet lesz az tuti!!!!! :shock: :) )

Zsu
svs

na mai vizsgálatok mindenkinél fájásokat indítanak????
csak le ne álljanak :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
már egy ideje nekem is fájogat a pocim(ezt csak nektek írom le,remélem ettől nem múlnak el)keményedek is szépen ahogy kell,a derekam is fáj hozzá...........remélem na......

amúgy szombaton kell visszamennem ha nem szülünk addig.és akkor beszéljük meg hogy valószínű kedden indítunk(gondolom husvétkor ha nem muszály nem szüleszt a doki :? :? )ha úgy áll a méhszáj akkor még szombaton maradok,az tuti.de ebben nem hiszek :? :? :? :? :?

jajj a krumplim.........megyek.majd próbálok később jönni még.(ha apa enged :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
ettike

Zsu: vannak fájásaim. Egy hete kőkemény jóslóim voltak 3-4 percesek aztán megszűntek. Egy hete nem szedem a visszatartó gyógyszereket és azóta elég sokat fájok, keményedek. Na meg ugye Kendézek. Tegnap épp a játszótéren mérleghintát nyomkodtam le neki....
Meg amióta megvizsgált a doki azóta is fájok, de szerintem ezek nem rendszeresek még.

Ettike: neked hogy is áll a méhszájad??? Lehet kedden együtt szülünk? De kívánom, hogy szombaton megszülj, mert keddig sok idő van.

Gesztenye: hát ilyen könnyen nyílós fajta vagyok... Kendével is miután nem szedtem a visszatartó gyógyszereket egy hét alatt kinyíltam. Kitartást neked! Reméljük nemsoká te is babázol!

Kép Kép
kisvirág_30

Ma tényleg mindenki dokinál volt.... hiába közeleg a vége! :lol:

kocska nálunk ugye az elejétől nagy a feje.... Veled aggódtunk már korábban is hogy túl nagy lesz, de csak kiférnek! :)

kisvirág én azért kicsit irigy vagyok! Én is valami ilyen hírre vártam ma... de hiába! De iylenkor eszembe jutnak ettikéék és már az irigység is elmúlik! :oops:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

asszem a kiskönyves 9.e marad,teliholddal.Vagy a 13.a, ami a saját számítás, vagy utána 20.a után,hogy bika legyen,21.e a szerencseszámom én is 21.ei vagyok

kocska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?