Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi drága!
Nagyon nagyon reménykedek benne és drukkolok, hogy a hystero után sikeres legyen az inszemetek!!!!! Muszáj, hogy sikerüljön!!!!!! És sikerülni is fog!!!!!!!
Én mikor mentem, eszembe sem jutott, hogy valami miatt ne jönne össze.... szóval csak pozitívan teljesen!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
:) most megint nagyon pozitiv vagyok!!!! :wink: köszönöm a drukkokat! :)
dezsina

Dezsina!
Örülök nagyon,mert úgy érzem ezzel a vizsgálattal pláne új reményeket kaptál!Bíztam is benne,hogy kis idő elteltével így lesz,és így is lett!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jó!!!!!Ez kell a folytatáshoz!!!!!! :P :P :P :P :P :P :wink:

phpBB: Kép
belluska

Remélem sikerülni fog Barnikám vonalzója! :roll:

belluska

Sikerült! :oops: :D

belluska

Sziasztok!

Zsuzska,
a sós vizekért nem rajongok, hányingerem van tőle. :oops:

Dezsina,
olyan jó olvasni, hogy ennyire optimsta vagy :lol: De aztán maradj is mindig ilyen, ok?! :wink:

Belluska,
nagyon arik az új vonalzók :lol:

Kriszta,
köszi a pocaksimit :lol:

Csajok,
szerintetek illik (mert szerintem igen) utolsó alkalommal vinni valami kis ajándékot az intézetbe?
Igazából ma vettem 2 üveg jó bort, meg 2 fincsi bonbont (jó drágák voltak). Szerintetek az elég, ha ezeket egy csomagban adom nekik?

i.kata

Kata!
Én minden alkalommal vittem nekik,igaz külön-külön,de persze szerintem mindenki maximálisan megérdemli! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én igaz a sikertől függetlenül vittem mindig,mert nem rajtuk múlt sosem!

Zsuzska!
Hát képzeld a sós víztől engem is kiver a víz, annak idején anyukám próbálta belém tuningolni,de nem tudtam az első korty kivételével többet inni belőle,mert rögtön kijött! :oops:

Jó éjt nektek!!!!!! :P

belluska

NA sziasztok!

Mi már túl is vagyunk az uhu-n. Nyaki redő és gerinc rendben, szivecske a helyén dobog, hallottuk is a szívverését, kaptunk 3 percnyi videofilmanyagot és egy képet is. Minden rendben van a picivel. 58 mm-es már a drágám.NAgyon ugra-bugrált és integetett nekünk.... szóval teljesen el vagyok olvadva tőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És a sztárfotónk:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Belluska!
micsoda csodaszép új vonalzóid vannak!!!!
Olyan jó olvasni a szavaidat, hogy bíztál bennem, hogy újra optimista leszek :P Most szinte kicsattanok az optimizmustól :lol: :lol: :lol: Remélem tartom a szintemet :roll:

Kata!
szerintem nagyon jó öltet :!: :!: :!: én is vinnék valamit, az utolsó alkalommal! tutira. és szerintem jó ötlet, amit vettél!!! :wink:
dezsina

Zsuzska!
istenem de csodálatos!!!! :) :) :) Gratulálok, nagyon szép a kép, milyen jól lehet látni! Nem is gondolnám, hogy minden ennyire kivehető.... :P
dezsina

Dezsina!
Igen.... ez egy sokkal jobb minőségű kép, mint amiket az Intézetben kaptam.... de majd a 4d késpek milyen szépek lesznek... úgy gondoltuk, hogy a 16. héten elmegyünk majd.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Kicsit eltüntem, de a szép idő a kertbe tart minket. Vettünk Kirusnak homokozót, csúszdát és hintát, nagyon élvezi. Tiszta maszat estére, mert persze minden növényt és földet meg akar kostólni. Nagyon aranyos. Közben kijött a második fogacskája is, és már mindenhol áll. Úgyhogy zajlik az élet.

Belluska!
Istenke éltesse a kisfiadat szülinapja alkalmából. :P :P :P Majd tegyél fel tortás képet légyszi.

Kata!
Pihenj sokat, és nem lesz semmi baj.

Zsuzska!
A 4D majd meglátod, teljesen más lesz. Nagy élmény, menjetek el mindenképpen.

Minden kismaminak további boldog babavárást, a leendő kismamiknak meg eredményes spontánkodást kívánok.
Vendég

Zsuzska!
Micsoda nagy már a babátok!Olyan jó,hogy ilyen boldog vagy!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A 4D-s uh. után pár napig magadhoz sem fogsz térni a boldogságtól akkora élményben lesz részetek!Nekünk olyan megható volt,mert ahol csináltattuk tettek alá gyönyörű zenét,háááát volt pityergés!
POCAKSIMI!!!!!!

Dezsina!
Hogyne maradnál ilyen optimista!Hát persze,hogy az maradsz hiszen babát szeretnél!!!!! :P :P :P :P :wink:

Lilla!
Köszönjük szépen Barnika nevében is!!!!!Majd hétvégén(vasárnap)lesz a szülinapi buli!Majd rakok fel képet!Kata első szülinapján is mikor énekeltünk neki sírdogáltam a meghatottságtól! :oops: :D
Mi is egész nap kint vagyunk!Apuka most olyan frankó hintát csinált a gyerekeknek farönkökből,hogy elvoltam ájulva!Csak így nem több százezerbe került!Egy hintán összevesztek már!
:roll: :D
Este nem kell őket altatni sokáig,teljesen kifulladnak addigra! :lol:
Puszi Kirusnak!Gratula a két fogacskához! :lol: :wink:

Kriszta!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Wepe,Ladiva!
Merre vagytok?

Bettem!
Mennek a babaragacsok!!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

egy kis bosszuság... nekem :evil: elkezdtem barnázni megint. Tehát nem tesztelhetek... mert meg fog jönni.
(picit bosszant, hogy Tanárúr nem foglalkozik azzal, hogy a húszonegynéhányadik naptól barnázok 2-3 napig, aztán persze megjön a mesi. ilyenkor nem értem, talán azért nem foglalkozik ezzel, mert nem a lombikos kezelés folyamata :roll: :? ha meglesz a hiszeróm, megkérdezem ezt az orvost, aki erre problémára azt mondta, hogy sárgatestelégtelenség, hogy foglalkozna e velem. hátha emiatt is nem történik már semmi... :? :( )
dezsina

Dezsina!
Járjál ennek is utána!Ne hagyd annyiban!
Ámbár szerintem Tanár úr nem siklana el felette ha nagy problémát gondolna a dolog mögött!De ki tudja,lehet hogy egy kicsi dolog is befolyásolja a dolgot!Nem lehet,hogy a hormonok még nem ürültek ki teljes mértékben a szervezetedből?
Mész a beavatkozásra és utána minden rendben lesz!Meglátod! :wink:

belluska

Sziasztok!

Belluska,
Nagyon boldog szülinapot barnusnak! :lol:

Zsuzska,
jajj de gyönyörűséges a babátok és már tényleg szép nagy :lol:

Dezsina,
nekem is szokott lenni ilyen barnázásom és nekem sem vizsgálták sajnos. Pedig ez nem normális sajnos. Remélem ez az új doki nagyon alapos lesz.

Lehet hogy veszek még valami szép cserepes virágot is a csomagba. :roll:

i.kata

Belluska!
másfél éve barnázgatok a 21-22. napon... :( ez nem normális

Kata!
én is remélem, hogy segít az új Doki!
dezsina

Kata!
Köszönjük szépen!!! :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
Persze,utána kell járni,remélem sikerrel jársz ilyen téren is a másik dokival!
Nekem ált. 30.-32. napra szokott megjönni,de előtte 1-2 nappal nekem is volt már rá példa,de nem sokkal előbb persze!Így nem tekintem kórosnak,de nyilván ha a mensi előtt jóval jelentkezik,akkor nem normális a dolog!
Reménykedjünk,hogy kiderítik az okát!!! :lol: :wink:

belluska

sziasztok!

micsoda szép napunk van ma!!! :D :D Ismét nagyon optimista kedvem van, annak ellenére, hogy nem állnak olyan jól a dolgaim, de azért szerintem jó úton haladok!
dezsina

Sziasztok!

Nem tudom, hogy emlékeztek e rám, de én voltam az aki nagyon hamar tesztelt.

Szerencsére minden rendben van és a pocakomba költözött egy egypetéjű ikerpár! Akik gyönyörűek. Spontán sikerültek. Sose tudhatjuk, hogy mit hoz az élet.

Kívánom, hogy mindenki megtalálja a boldogságot!!!

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Tündi!

Szívből gratulálok és további boldog babavárást kívánok Nektek. :P :P :P
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk az utolsó uh-on az intéztben és bár elvileg pont 8 hete volt az utolsó menzeszem, a baba méretei alapján a 7. hetet töltöttük be.
Beszéltem S.dokival, azt mondta szívesen lát a magánrendelésén, de nem tudja garantálni a szülés vállalását. Mondtam, hogy nem baj, mert egyelőre még az sem biztos, hogy itthon fogok szülni. Szóval 2 hét múlva megyek hozzá megint, de akkor már a magánrendelésére. :lol:

Kép

i.kata

Tündi,
GRATULÁLOK!
Emlékszem, hogy korán teszteltél, de arra már nem, hogy végül spontán sikerült vagy inszeminációval?

i.kata

Tünde!
emlékszem!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben van és hogy csodás ikreid vannak! nem tennél fel UH-s képet???? :D :?: :D

Kata!
De szép képecskéd van!!!! Ajándékot vittél? Örültek neki? :) Szupi, hogy Sipi elválallt!!! Gratulálok!!!
dezsina

Dezsina,
vittem ajándékot. 2 bonbont, vagyis valami hasonlót, 2 bort, meg egy cserepes virágot is. M ondtam, hogy vettem mindenfélét, hogy tudjanak válogatni :lol:
Kaptam cserébe puszit.

i.kata

Tündi!
Ez fantasztikus,hogyne emlékeznénk,már párszor hiányoltalak!!!!!
Azt hittem már,hogy baj van veletek,de hát ez SZUPER!!!!!
Nem tudtam mire vélni,hogy nem jelentkeztél!
GRATULÁLOK!!!!!!!

Kata!
Nagyon örülök,hogy minden rendben van veletek és annak is,hogy Sipos elvállalt! :lol: :lol: :lol:
Nekem ezek az uh. képek mindig olyan meghatók,jó nekem is nosztalgiázni! :P :wink:
Vigyázz magadra és azért pihengess is! :lol:

Dezsina!
Látod Tündi a példája,hogy bármi megtörténhet!Reméljük te is ilyen szerencsés leszel!!!!Örülök az optimizmusnak!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Wepe,Ladiva!
Tessék előkerülni!Kikaptok! :D

Kriszta!
:lol: :lol: :lol:

Zsuzska,Fitie!
Pocaksimi!!!!! :P :P :P

Fitie!
Hát hallod már nem is olyan sok van hátra Petike világra jöttéig! :lol: :wink:

Minnie és többiek!
:D :D :D

belluska

Sziasztok!

Igen, spontán jött össze.
Tegnap én is Siposnál voltam UH-n, de én visszatérek a már jól bevált dokimhoz, akinél a fiamat szültem.

A kép:
Kép

18 mm-esek és már mozognak! :)

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Tündi!
Nagyon szupi az uh.kép!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ennyi örömforrást egy napra! :D :wink:
Még egyszer GRATULÁLOK a kis picurkákhoz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok!

Végre valahára kilábaltam mindenféle kórságból. A nőgyógyászati kontrolon már most zöld utat kaptunk, védekeznünk nem kell. Csak sajnos a vesémet egy kicsit megviselte a műtét úgyhogy egy hónap múlva kell mennem kontrollra és akkor kiderül mehetek e az intézetbe. Azt hiszem ezek talán jó hírek.
Tündi!
Gratulálok a pocaklakóidhoz nagyon édesek. A kórházban pont egy hármasikres Forgácsos kismami mellett feküdtem, nagyon jó volt látni, mekkore pocakja van.

Kata!
Neked is gratula a szép kis babádhoz. Sipos dokival nagyon szerencsés vagy!!!
Belluska!
Őrangyal, látod most már vége a rossz napoknak :lol: :lol:

Dezsina!
Kitartás, örülök hogy ilyen jól látod a dolgokat. :lol: :lol:

A többieknek is minden jót :lol: :lol:
Vendég

Tündi,
gyönyörűek a picikék :lol: Még sosem láttam egypetájű ikrerkről uh felvételt :lol:

Kriszta,
Szuper, hogy elvileg már kezdhettek is. Remélem a veséd is rendben lesz és minél előbb kezdhettek megint. Amúgy ilyenkor érzel is valamit a vesédnél? Vagy csak a leletekből derül ki az aktuális állapotod?
Nagyon örülök, hogy Sipos doki elvállalt. Remélem nála élesebb képet ad az uh, mert az intézetben csak pacákat lehet látni. :lol:

Belluska,
2 hét múlva megint hozok neked képet, hogy tudjál nosztalgiázni, ok? :wink:

i.kata

Kriszta!
Örülök hogy végre rendben vagy!!!!!
Minden adott most már a pocaklakó kapaszkodásához,nemsokára mentek beültire és meglesz a nagy boldogság!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Puszillak! :P

Kata!
Megbeszéltük!Várom nagyon! :lol: :wink:

belluska

Kata!
Majd meglátod ha a szülés nem is itthon lesz Sipos doktorral,de a rendeléseken is nagyon megleszel vele elégedve! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Belluska,
pont ezért szeretnék a dokinál maradni, mert elégedett vagyok vele :lol: Én amúgyis először csak a magánrendeléseire jártam, aztán tőle mentem az intézetbe.

i.kata

Kata!
Na,hát akkor pláne szupi! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Sziasztok !

Nem tűntem el, csak a melóhelyen nagyon sok munka lett, utána meg mindig el kell intézni valamit, és sajnos nem jutottam el idáig, itthon is úszik minden, csak a porszívózás nem, mert a párom megcsinálta, de én alig bírok a vasaláshoz neki állni :evil:

Belluska, Barninak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok ! Tegnap már felköszöntöttétek ? Milyen volt ? És Kata ?

Kismamik, már nő a létszámotok ! :) Boldog babavárást Nektek !!! :D
Tündi, jó kis képed van :D

Ladiva, lassan kezdhetsz - gondolom :)
Dezsina, neked hajrá a spontánkodás :wink: ! És 20-án majd szorítok ezerrel ( remélem, jól emlékszem a 20.-ára :oops: )

További szép estét kívánok Mindenkinek !
És KELLEMES HÚSVÉTOT is, mert mi nem leszünk itthon, és nem leszek internet közelben! Sok locsolót !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wepe

Wepe drága!
De jó,hogy itt vagy ismét,hiányoltalak! :D
Vasalást ne is emlegesd,mert nekem sok van! :evil: :?
Köszönjük szépen a köszöntést!Hát megcsókolgattam milliószor a szülinapján a drágámat(amúgy is persze napi 100 min.),de vasárnap lesz a szülinapi bulija a kis barátokkal! :P
Kata is jól van,már többször elénekelte neki a Halász J. féle boldog születésnapot!Tudja végig a kis hercegnőm! :P Ma hamar kidőlt este,mert apa focimeccsén voltunk kint estig és kifutotta magát! :wink:
Neked is kellemes Ünnepeket !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ünnepek után gyere feltétlenül! :D

belluska

Sziasztok!

Jó reggelt!!! :lol: :lol: :lol:
Szép napot mindenkinek! :P

belluska

sziasztok!

Wepe!
de jó, hogy jöttél!!! Már hiányoltunk ám nagyon!!! :D Jól emlkészel 20án lesz, köszönöm a drukkokat!!! :wink: Mostmár lassan Ti is kezdtek!!!

Belluska!
az őrangyalunk :D :D

Kriszti!
örülök, hogy kiláballtál a kórságokból!!! :wink: :D Remélem mielőbb mehetsz a kövire!!! :)

Tündi!
nagyon szép a kép! Milyen nagy szerencsétek van!!! Gratulálok mégegyszer tiszta szívemből!!! :D :D :D
dezsina

Lilla!
De jó,hogy jöttél!!!!
Kirusnak pusszancs, nagyon édes lehet, ahogy mindent meg akar kóstolni!!!!!

Belluska!
Köszike, simi átadva Picurkának :lol: :lol: :lol: :lol:
Már nagyon várom a 4D-t.... tegnap néztük meg a barátnőmékét..... hát azon is majd elbőgtem magamat :oops:
Barnusnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Dezsina!
Igazából nekem sem foglalkozott a barnázásommal hónapokig...csak amikor ráálltunk a Clostyra, az utolsó kettőnél már kaptam rá Duphastont.
Tudom, mit érzel :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tündi!
Gratula a két Manócskához!!!! Boldog 8. hetet!!!!!

Kata!
Tündéri MAszatka!!!!!
És gratu S. dokihoz!!!!!!

Wepe!
Örülök, hogy te is jelentkeztél!!!!
NEktek is kellemes húsvétot és sok/kevés locsolót!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Köszike Barni nevében! :lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy te is mész a kombinált tesztre ha jól látom!Hová mész az Istenhegyi Klinikára?Mi ott voltunk!
Puszi!!!! :P

belluska

Kép

Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok! :lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska!
Sajnos az Istenhegyin annyian vannak, hogy az első vérvételt 13+5 naposan tudnák csak levenni. Viszont a Sejtbanknál csak egy vérvétel és egy uhu van, így 16-án oda megyünk. És ott ingyenesen megcsinálják.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Szuper,hogy ingyenesen megcsinálják! :lol:
Csak azért kérdeztem,mert nekünk nagyon szimpatikus volt az Istenhegyi klinika!
Élvezd ki ezt a szép időt a kis picikéddel a pocakban! :wink:
Sajnos én most be vagyok szorulva a teendők miatt a lakásba!De hajnalban vasaltam 2 órát! :D :? Olyankor van nyugalom nálunk!
Délután viszont megyünk sétálni! :D

belluska

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy még Húsvét előtt tudok írni. Kissé kaotikus volt az elmúlt egy-két hetem, pluszba a net is folyton vacakolt. Most nagyjából visszaolvastam a hozzászólásaitokat, jó sokat írtatok.

Dezsi, nagyon drukkolok, hogy a hystero után akár spontán, akár inszemmel sikerüljön a baba. Szorítok neked, hogy minden rendben menjen 20-án. A barnázás valóban nem normális, ha már mensi előtt sok nappal jelentkezik. Ez egyértelműen sárgatestelégtelenségre vall. Nekem kábé két éve volt nagyon durván barnázásom. Akkor úgy kb. a 15. naptól elkezdődött a sötétbarnázás, és tartott egészen a mensiig. Igazából nekem az oldotta meg a dolgot, hogy a Forgácsban a prolaktinra felírták a Bromot. Tudom, hogy ez a prolaktinra hat, de érdekes módon visszahúzta a barnázást is. Manapság már csak a mensi előtt egy-két nappal van barnázás, de csak amolyan pacaformában, ez a régihez képest szinte megváltás. De azért mindenképpen utána kell járni.

Tündi, hát te vagy az élő példa, hogy csodák márpedig vannak! Egyszerűen ámulok, és közben nagyon-nagyon gratulálok. Azért is, hogy spontán sikerült, azért pedig külön, hogy ikrek! Vigyázz magadra nagyon! Hát nekem is kellene egy ilyen égi csoda!

Kata, tök jó, hogy a Sipos doki elvállalta a terhesgondozást, majd írd meg, hogy milyen a rendelője, meg persze te is gyere az UH-képekkel.

Zsuzsa, annyira jó, hogy már a kombinált tesztnél tartotok, szorítok, hogy minden eredmény jó legyen.

Wepe, te is lassan kezdesz!

És kellemes ünnepeket mindenkinek, azoknak is, akiket most kihagytam. Remélem, hogy a jövőben már kicsit sűrűbben tudok írni.
Vendég

Sziasztok!

Én ma egész nap rohanásban vagyok. Délelőtt könyvtáraztam, aztán bevásároltam, most nekiállok lasanget csinálni, mert páromnak ma van a névnapja és imádaj a lasagnémat :lol:
Aztán 7-ére megyek érte a reptérre, utána el kell még mennünk az ikeába, mert holnap mondjuk el a családnak és kis képkeretet szeretnénk venni. Csináltam egy helyes kis képet, amin rajta van a lényeg, azt keretezem be :lol:

Ladiva,
már voltam a rendelőjében többször, mielőtt belevágtunk az inszemekbe. Egy nagyon egyszerű rendelője van, nekem nagyon tetszik. Nem szeretem azokat a magánrendelőket, ahol görög oszlopokon állnak a virágok és narancssárgák a falak... Az ő rendelője olyan letisztult, de szerintem ott más is rendel, csak nem egy időben vannak.

i.kata

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy szerintetek az nem gáz, hogy Maszatka kisebb a koránál? Mert tegnap volt 8 hete, hogy utoljára menstruáltam, de a doki azt mondta a méretei alapján 7. hetet töltötte be.

i.kata

Kata, szerintem ameddig a doki nem mondja, hogy aggódni kell, mert kicsi, addig nincs okod aggodalomra. A lényeg az, hogy fejlődik, nő, egészséges. Amúgy sincs annyival lemaradva, hogy aggódni kelljen. Lehet, hogy később történt a beágyazódás és emiatt látszik kisebbnek.
Vendég

Ladiva!
Már hiányoltunk,örülök,hogy írtál!
Lassan már te is kezdesz,gondolom már nagyon várod!
:D

Kata!
Nem hiszem,hogy aggódnod kellene a méretei miatt Maszatkának!
A doki úgy is mondja ha valami nem stimmel!De ilyet úgy sem fog mondani!Növekedjen hétről-hétre az a lényeg!Ne idegeskedj!
Pocaksimi! :lol: :lol: :lol: :lol:

A Sipos rendelőjéről nekem is ugyanez a véleményem(de valóban más is rendel ott),nincs agyon hókusz-pókuszozva a rendelője,de a hangulat annál jobb volt mindig!Zsuzsi meg egy igazi szeretni való teremtés,pont ilyen asszisztens való Sipos doktor mellé! :D :D :D

belluska

Ok, akkor nem aggódok. :lol:

Belluska,
a zsuzsika annyira aranyos. Én nagyon kedvelem. Mindig emlékszik hol tartok éppen, tegnap is kérdezte, hogy párom kint van-e már Rómában :lol: Mondtam hogy még nem költözött ki, de amúgy Milánóba fogunk :lol:

i.kata

Bellus, nem volt valami nagy élmény, hogy nem tudtam jönni ide a fórumra, olyan nagyon bénán alakult minden körülöttem.

A kezdést várom is meg nem is. Ahogy közelít az időpont, úgy remeg minden inam. Akármilyen pozitívan állok mindenhez, bennem van a félsz. Amúgy már most kezdhettem volna, de nem úgy alakultak az itthoni dolgaim, így április végén kezdünk majd. Ezzel kapcsolatban is tiszta ideg vagyok. Ma kellene megjönnie. Sehol semmi. Mielőtt bármit is gondolnátok, nem hinném, hogy babás lennék, bár adná ég.

Viszont most van egy kérdésem: Ha ma megjönne, akkor a 21. nap pont a munka ünnepére, május 1-re esne. Így nyilván előtte csütörtökön kellene elmennem vv-re, és ekkor kapnám meg a recepteket. Ha viszont késik egy-két napot, márpedig úgy néz ki, hogy ez a helyzet áll fenn, akkor a 21. nap már szombatra-vasárnapra esne. Ilyenkor mi van? Se vérvétel, se kezdés? Kicsit izgat a dolog, meg persze ideges is vagyok emiatt. Szerintetek?

A Sipos rendelőjével kapcsolatban nem a kinézetére gondoltam elsősorban, hanem a műszerezettségére, hogy megvan-e minden UH meg ilyesmi gépe, satöbbi?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?