Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gyors leszek mert van meló ezerrel..meg úgye az udvar Nolival :lol:

Képek szupik :lol:
Tündi örülök,hogy nincs barnácska de azért sokat pihizzzzzz :!: biztos ami biztos.
A lakás már nállunk majdnem kész ..takarítás ,díszítés húsvétra.
Minden tojásba meg nyusziba van .A fügöny a díszek fennt már csak apróságok vannak hátra :P
Majd visszaolvasok csak rohanok..nolinak venni pár dolgot meg a kindereket akkarok még venni azokat akkarom még eldugdosni hétfőn a kertbe.
Csajok menntek valahova?Skanzen nállunk tuti de még biztos lesz más is. :P
Majd még besnézek...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam,
nekünk még mindig télapó van az ablakon :oops:
Mi megyünk pénteken Pestre, szombaton Bécsbe, vasárnap anyuékhoz, hétfőn anyósékhoz. Megpróbáljuk megismételni a két héttel ezelőtti hétvégét eredeti elképzelések szerint a kórház kihagyásával.

Újra egyedül vagyok itthon, nem is tudok mit kezdeni a nagy szabadsággal.
Délelőtt kitakarítottam Lili babakocsiját, már ráfért. Már nem igazán használjuk, de Bécsbe visszük, biztos, ami biztos, néha még azért elfárad a sétában.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!

Már én is jó régen voltam: egyrészt tavaszi nagytakarításban voltunk otthon, én is aktívan kivettem a részem a tennivalókból, másrészt babával kapcsolatban nincs friss hírem, holnap megyünk a doktornőhöz.

Nekem mostanában nem olyan aktív a babám, naponta 1x-2x érzem. Nyugtassatok meg, hogy mással is van így, nem csak az én babám ilyen jóalvó :)! Holnap a doktornő hallgat majd szívhangot is, már várom, hogy megnyugodjak!

A nyaralás nálunk az idén elmarad, egyrészt ameddig lehet, dolgozom, másrészt előttünk áll a költözés, így unatkozni nem fogunk. A férjem is most kezdett új munkahelyen, szabira egy darabig ő sem jöhet. Pedig egyébként imádom a vízpartot én is, már most is jólesne csobbanni egyet ebben a szuper időben :)!

Kép
angelita

Akinek van már szopipárna!
Milyet érdemes venni: kisebb v. nagyobb méretűt, ill. van-e nagy különbség a standard mikrogyöngy, tönkölypelyva v. premium mikrogyöngy között...
Teljes garnitúrára gondoltam, de nem tom eldönteni, milyen tölettel válasszam... :?:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

tölet=töltet :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran: ajánlom neked a szopiparna.hu weboldalt ott megtalálsz minden kérdést és választ a szopipárnával kapcsolatban. De azért bemásolom a kérdéseidet és a válszokat :lol:
- Melyik jobb? A tönköly vagy a mikrogyöngy?

Erre a kérdésre mindenkinek magának kell megtalálni a megfelelő választ, ugyanis magát a funkciót tekintve mindkettő ugyanazt nyújtja.

Pihenéshez és etetéshez is mindkettő tökéltesen megfelel.

A fő különbbség abban rejlik, hogy míg a mikrogyöngy /hivatalos nevén polisztirol gyöngy/ magyarul a mindenki által ismert hungarocell - persze nem táblában, hanem kicsi golyócska formában - voltaképpen egy emberre nézve teljesen semleges hatású műanyag, addig a pelyva a bio tönkölybúza lehántolt (a magot közvetlenül védő) része, egy természetes dolog. Sőt azontúl, hogy természetes, még bio is.

A következő jelentős különbség is ebből következik. A hungarocellről köztudott, hogy nagyon könnyű. Egy párna esetén kb. 80 dkg-ot nyom a huzatokkal együtt.
A tönköly töltetű párna 4 kiló felett van. Kb. 4,3 kiló. Tehát amikor választunk, érdemes mérlegelni, hogy hol fogjuk használni a párnát.

Ha szeretnénk, hogy a párna mobil legyen, és úgy tervezzük, hogy házon kívül is igénybe fogjuk venni a segítségét, akkor nyilván a mikrogyöngyös nagyobb szabadságot nyújt ebben.
Ha csak otthon fogjuk használni a párnát, és nagyon bio elkötelezettek vagyunk, akkor valószínűleg a tönkölyös a jobb választás.

Végül még egy információ a döntés megkönnyítéséhez. A tönköly pont 3000 forinttal kerül többe, mint a mikrogyöngyös, és prémium méretben tönkölyt már nem készítünk (csak külön kérésre), mert annak a súlya 7 kiló felett lenne, ami már meghaladja egy kismama átlagos teherbírását.

- Melyik jobb? a standard, vagy a premium?

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy a nagyobb méret biztos sokkal nagyobb kényelem is egyben. Lehet, hogy ez egy autónál így van, egy szoptatós párnánál azonban ez nem fedi a valóságot.

A párnáink saját tapasztalat alapján érték el a végleges formájukat és méretüket.
Eleinte a Best Kid's pihenő és szoptató párna több fazon alakításon esett át, hiszen napról napra használva pontosan láttuk, hogy mi az a használati mód, ahol még nem látja el tökéletesen az adott
funkciót.

Tapasztalatok szerint még az átlagosnál magasabb kismamáknak is elegendő a normál 140 cm-es méret, hiszen ha figyelembe vesszük, hogy még egy 2 méteres embernek is maximum 1.2-1.3 méter a nyak-térd távolsága, akkor láthatjuk, hogy pihenéshez használva még ilyen extrém magasságnál is bőven kényelmes a párna. Szoptatásnál pedig a párna két végén levő kötözővel lehet beállítani a megfelelő hosszt.

A premium párna ikrek egyszerre szoptatásához, és nagyobb babák etetésére való, és kialakítására álljon itt egy kis magyarázat.
A prémium párnát akkor kezdtem alkalmazni, amikor a kisfiunk még 16 hónapos korában is szopizott, és nem láttuk még, hogy hol lesz a vége. Akkoriban azért már ő is elég nagy volt, és mivel a párnához nagyon hozzászokott, és nekem is ez volt a legkényelmesebb szoptatási mód, elgondolkodtam egy nagyobb méreten, amin kényelmesen elfér.
Ez a párna alakult át időközben úgy, hogy az ikerbabák szoptatására is megoldást tudjunk kínálni.

Magyarországon elsőként kezdtünk ikerpárnát készíteni.
Sok ikres édesanya tapasztalatait, elbeszéléseit vettük figyelem-be, amikor átalakítottuk a kisfiunknak készült nagyobb méretű párnánkat, úgy, hogy két babát egyszerre is kényelmesen lehessen szoptatni vele az első időtől fogva (hónalj tartásban).
Bár a párna a középső íven mérve 160 centiméter hosszú, máshogy ívelődik, mint a normál párna, és szélesebb is, ezért ez a többlet hosszúság eltűnik, és a szélességre helyeződik át a hangsúly.

Mindent összevetve tehát, téves az a következtetés, hogy ha valaki magasabb, vagy kényelmesebben szeretne pihenni, és újszülött babát etetni-szoptatni, akkor a nagyobb párna jobban beválik.
Vendég

http://www.szopiparna.hu/

Mandaran, én innen rendeltem, valentin nap után. Kaptam kedvezményt is, e miatt, de úgy látom, most a húsvét miatt adnak akciót :wink:
Nah szóval itt le is van írva, hogy milyen magassághoz mekkora kell. Nekem a kisebbik van, és mikrogyöngyös. Nagyon szeretem amúgy. És itt volt a legolcsóbb.
A képek szuperek. :lol: Jó a séró, habár egy közeliből többet látnék :shock: , nah de beérem ennyivel is.És a kutyus is gyönyörű, mi a neve?

Bea Jázmin is olyan édes. :lol:

Angelita az én Zorám sem annyira aktív amióta itt a jó idő. Mondjuk én azért többször érzem mint a napi2 alkalom. De nyugi, tuti minden rendben van velük, csak hát én is lelassúltam a melegtől nem csoda, hogy ők is :lol:
De doki után gyere ám.

Jimbone, te szegény, ez nagyon fájhat. És mit mondtak mitől alakult ez ki? Jelentekzz, hogy most mi lett veletek, műtenek, nem műtenek?! Gyógyulj meg mihamarabb. Pocaksimi ezerrel megy :lol:

Linácska milyen jó kis programot szerveztetek :wink:

Piroska, mi hétvégén hoztuk el a kapott kiságyat, meg matracot, de olyan jó állapotban van, h nem kell vele semmit csinálnunk. Várjuk a képet az új és régi állapotról.

Bim-Bam ne felejts ám el benézni :wink:

Lányok, holnap megyek cukorterheléses vérvételre. Akinek van tapasztalata, mit vigyek, melyik a jobb, az igazi citrom , vagy a citromlé?
És 2 órán keresztül egy korty vízet sem lehet inni?
Nah majd este még benézek!

Adri

Kép

Kép
irdab

Madaran: én a 6részes garnitúrát fogom tőlük megvenni most április 8-tól 30-ig 10% kedvezményt adnak és a 6részes garnitúrához ajándék egy szopipárna huzat is.

Tündi:akkor megnyugodtam azt hittem hogy már nagyobb a gond, de éppen elég ez is. Ha nem sikerül jól megcsinálni a kiságyat akkor néztünk az Ikea-ban is van egy tök olcsó rácsos kiságy. Idáig ott láttam a legolcsóbban 7.990ért.
Vendég

Irdab,
ahova én járok vérvételre, ott kismamáknak megengedik, hogy a lötyire igyon egy-két korty vizet.

Hogy milyen elegem van...3. napja DM telefonokat hallgatok. Anyuéknál voltunk hétfőn, Lili alvása alatt csak 3-szor hívtak mindenféle hülyeség miatt. Ma már hívtak Citibanktól, hévizi hoteltől, de tegnap este háromnegyed 9-kor csörgött a gyerekmentő szolgálat automatája.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Irdab: mindenképpen citromot vigyél mert abban nincs semmi olyan ami befolyásolná az eredményt met színtiszta citromlé.
A bolti citromlé meg nem csak citromot tartalmaz hanem minden más szar vackot is.
Én pénteken megyek kora reggel és nagyon nem várom. Félek hogy kijön :?
Vendég

Sziasztok!
Adri-Piroska!
Nálunk 10 perc alatt kell meginni ezt a 3dcl-től kicsit több lötyit és csak rendes citromot lehet bele tenni...Én utána megettem a citromot is...
:lol: -és mivel éhen akartam halni...jól is esett,na meg Én magamnak készítettem el itthon...hűtő hideg volt...szóval,olyan,mint egy jól elcseszett limonádé.... :wink: -ja és lehet pár korty vizet inni rá...abban a 2 órában!Kitartás nektek!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok
Szégyenlem magam ,hogy folyton megígérem ,hogy jövök és aztán mindig eltűnök :(
Az az igazság ,hogy 4hónap kemény fekvés után annyira élvezem a kinti életet ,hogy azt el sem tudom mondani :)
Azt hiszem elparasztosodtam az urammal együtt :D
Jelenleg is az Életem párja gumicsizmába veteményezik :D:D
Tudni kell ,hogy soha nem csináltunk még ilyet ,de egyszer mindent ki kell próbálni :D
Azt hiszem nektek nem is mondtam ,hogy a másik ok ,hogy eltűntem az az ,hogy a Páromnak megszűnt a munkája és most itthon van már második hete!
A kerti munka mellett folyamatosan keres munkát és interjúkra jár,de az az igazság ,hogy ebben a válságban nem nagyon kapkodnak az ember után akármilyen végzettsége van és akármilyen múlja :(
Na,de elkeseredve nem vagyunk ,mert mindig van valahogy és most is lesz :D
A lánykám akkorákat rúg ,hogy az csak na :D Élvezem ,de nagyon ,hogy ennyit mocorog :)
Holnap megyek a dokimhoz aki csak megvizsgál ,de UH-t nem csinál sajna :(
A laboreredményem jó lett kivéve a vasam nem jó.......na,de majd holnap kielemzi a doki,hogy mit is kell most tenni ill szedni !
Nem tudom már ,hogy ki tette fel a homeos linket ,de nagyon köszönöm neki!!!
Jövőhéten pénteken megyek terheléses cukorra ,de már most félek ,hogy nem lesz jó az eredményem és diétáznom kell :(
Végre mikor már tudok enni :D
Én amúgy megkérdeztem ,hogy mit kell majd innom és azt mondták ,hogy vigyek egy zsömlét és 2dl tejet!
Örültem is ,mert féltem ettől a löttyitől amit írtatok is!
Bocsi ,hogy nem írtam mindenkinek név szerint,de kissé le vagyok maradva :oops: :roll:

Mindenesetre a legjobbakat mindenkinek és jó húsvéti készülődést :D

Kép
noki&potyi

Sziasztok!!! :D :D :D

Ezer bocs, meg egy anyamedve :wink: :P nagyon eltűntem. Szoktalak olvasgatni benneteket, csak írni nem volt időm.
Remélem mindenki jól van és növesztgeti szépen pocaklakókat!!!

Hát nagy kalandom volt a múlt héten, gondoltam elmesélem, okulásképpen. Besokalltam a munkából, gondoltam elmegyünk a párocskámmal 4 napra kikapcsolódni az ország nyugati csücskébe. Utána már úgysem lesz egy darabig lehetőségünk a kettecskénti pihengetésre... :wink: Kirándultunk, ettünk-ittunk, pihengettünk, szép tájat láttunk, míg nem egyik este mindketten, órára pontosan egyidőben kidőltünk. Hányás, hasmenés, szörnyű közérzet... kihívtunk egy ügyeletes orvost, aki semmit nem tudott tenni, beutalt minket a helyi kórházba. Jöttek a mentősök elvittek minket, este 11-kor már infúzióval feküdtünk az elkülönítőben, kiszáradás közeli állapotban.... A párom még rosszabbul volt, lázzal, nekem "csak" hőemelkedésem volt. Az okát nem tudjuk, valami vírus cseppfertőzés útján, vagy szalmonella - de annak nagyobb híre lett volna, vagy többször melegített étel, pedig nem olyan helyen voltunk. 4 csillagos szállodában sem gondolna semmi rosszat a vendég. Igaz, hogy kirándultunk a környékbeli helyekre is, talán ott szedtünk össze valamit. Az elmúlt 30 évben sosem történt még ilyen, pont most, kismamaként. A dokinőm szerint baj nincsen, már megerősödött a pici, amúgy is burokban, védelem alatt van, csak az infúzió futott át rajta, abban pedig vitamin volt és folyadék a kiszáradás ellen. Amúgy ötödszörre sikerült betalálni az infúzióval az erembe, így most úgy néz ki a véraláfutások miatt a karom, mintha drogos lennék... Szóval így sikerült a wellness-hétvégénk... :shock: A pozitív oldalát nézem, hogy nem az első 12 hétben történt....
Amúgy jól vagyunk, akkorákat rugdos a picifiú, hogy látható, főleg este nagyon intenzít, evés körül. Méretei is a korának megfelelőek.
A védőnő elégedett volt a múltkor, mostanáig összesen 5,5 kilót híztam.
Ti hogy álltok a hízással?

Jövő héten megyek én is terheléses cukorra, grat azoknak, akik már túl vannak rajta! Citromot nekem is javasolt a dokinőm, ő nagyon ragaszkodik a 75 gr-os cukormennyiséghez, bár nálunk alapból a tej-zsömlés variációt részesítik előnyben a kórházban.
Majdcsak túléljük!

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és a bébikre. Ha tudok jönni, jövök!

Üdv mindenkinek! :D

Kép
judi79

Judy,
nem semmi kaland. Te még jól jártál az 5 szúrással... a lányomnak 8. alkalomra sikerült már az intenzív osztályon. Az reggelig bírta csak, aztán eresztett, kellett egy második, ami 3. szúrásra sikerült.
Én szerencsére nem kaptam el, apa volt bent a fertőzőn Lilivel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Irdab, Ádibaba
Jók a képek :lol:

Linácska
Apának jobbulást!
Lilivel gyönyörűek vagytok :lol:

Beus
Nagyon szép volt Jázmin is :lol:

Jimbone
Jobbulást!
Én úgy tudom, hogy a gyulladás, meg a cukor egymást rontják... :cry:

Madaran
Helyesek vagytok! Alakul már a te pocid is :wink:

Irdab
Nekem a citromot mondták (nagyon sok citromlében van cukor)

Engem lassan ellep a vásárlás :oops:
Vendég

Sziasztok!

Én is azért nem jövök csak esténként,mert szinte alig vagyunk itthon.Ma is délelőtt cipőt vettem Márknak majd alvás után mentünk a Normafára.Fogaskereküztünk és utána gey gyermekvasút volt betervezve,de sajna lemaradtunk róla.Mondjuk igy is jól éreztük magunkat.Holnap apa már dolgozik,de igy sem fogunk unatkozni délelőtt játszi délután pedig jönnek apósék majd estefele a bnőm. Ő itt is alszik és pénteken is itt lesz igy amig Ők Márkkal a játszin lesznek én nagytakaritok.

Teszek fel én is képet Márkról.Ezeken kb 2 órás. Kép

A dátumot ne nézzérek mert nem jó csak utána vettük észre.Márk 18án született :D
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239221255.9383.jpg[/img] itt meg kb 1 napos http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.6144.jpg[/img]
Vendég

Jimbone:jobbulást neked.Remélem nem lesz szükség a műtétre.

1 kép még lemaradt. Kép
Vendég

Sissi,
a 2. képen teljesen olyan Márk, mintha álmában vigyorogna. Nagyon édi :lol: Ilyenkor megnyugszom, hogy ok, aranyosak a kisfiúk is :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Váratlanul betoppantak ma is a melósok,csak holnapra vártuk őket,de talán haladnak majd jobban...

Kandi,de jó,hogy nektek 10perc alatt kell meginni a löttyöt,nekem szinte egy húzásra kellett :? És jó prászor kellett innom,pfujj..remélem most megúszom egy alkalommal.

Judi,huu jól megjártátok..de azért láttatok szép helyeket is,és az a lényeg,na meg az,hogy komolyabb baj nem lett! :)

Sissi,nagyon édes Márk a képeken! :)

Linácska,minket is hívnak mindig vmi ürüggyel!Tegnap előtt meg egy elég furcsa hangu poasi hívott,a máltai szeretet szolgálatot kereste...olyan volt mintha kissé ittas lett volna...össze vissza beszélt,és nem akarta megérteni,hogy nem jó számot hívott :?

Ágota,vásárolj csak nyugodtan :wink: Jó dolog az :)

Irdab,hogy bírtad a terhelést?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Kismamik!

Jó nagy pangás van sajna! De hát itt a jó idő közeledik az ünnep ilyenkor mindenki elfoglalt.

Köszönöm szépen a bókokat Jázmin nevében.

Nekem akkorát nőtt megint a hasam, hogy elképesztő. Ti lányok hogy álltok?

Nálatok milesz a húsvéti menü? Én még nem találam ki semmi jót nem jut az eszembe, csak a krumpli saláta. De az minden évben van. De a többi mi legyen azt nem tudom. A sonkán kívűl.

Nagyon édesek a kisfiúk is.

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Beusmimi
Nálunk sonka-tojás-torma-zöldség lesz a menü....megyünk 3 napra Balcsira, visszük magunkkal, hogy tudjunk piknikelni. Remélem jó idő lesz !??

Jimbone
Remélem, hogy nem kerül sor a műtétre !!!
A cukrod miatt most diétára fogtak ?

Madaran
A hajad annyira nem látszi a képeken, de a pocid annál inkább ! :wink:

Linácska
Irígyellek a nagy szabadságod miatt, kicsit küldhetnél nekem is belőle ! :lol: .....én sosem érem magam utól ....

Angelita

2 napja nekem is alig mozog a babám (főleg ahhoz képest, amennyit szokott), remélem, hogy az idő miatt ilyen lusti !!

Irdab
Drukk mára a cukiterhelésre !!

Noki
Gyere majd, hogy mi volt ma a dokinál !

Judi
Sajnálom, hogy így alakult a wellness hétvégétek ! :(
Vigyázz nagyon a babudra !

Sissi
Gyönyörű Márk a képeken ! :D

Kép
Kép
rilla_

Madaran,elfelejtettem írni,hogy mennyire hasonlítasz Zsófira :wink: Szép nagy már a pocid!:) Aranyos a kuytusotok,fent lakik veletek az emeleten?Vagy kertes házban laktok?

Beus,nálunk kocsonya lesz,sonka,tojás,zöldségek.Meg vmi sütikét kéne csinálnom,de még vasárnap is meló lesz ha minden igaz.Hétfőn pedig elmegyünk Szilvásváradra.
Én sajnos most dístzítegtni meg ilyenek nem tudok,de majd jövőre.Akkor már tervezek tojásfestést is Lucával :)
Te Jázminnal festesz?

Linácska,és te Lilivel?

A nagyobb fiús anyukák tanítanak verset a fiúknak?Mennek locsolkodni? :wink:

Kép
Kép
tundi24

sZIASZTOK!
Sissi!* Nagyon csoda szép Márk...a második kép szenzációsan jó!

Tündi!*Hááát,akkor neked annyira nem volt élvezhető...Én nyamnyogtam és lement 7-8perc alatt,nem volt annyira megterhelő...
Munkások nagyon megszállottak,de ez jó!

Judi!*Nem irigyellek,sajnálom ezt a kórházasdit!-és az tényleg jó,hogy most és nem az elején történik ez...

Anna!*pocak és a hajad is szupi,már jó nagy!
-mármint a pocakod,nem a hajad!

Bea!*Jázmin is szép baba volt nagyon!!!Kis nunis!

Ágota!*Jó vásárlást...majd tegyél képet,miket szereztél!!!

Noki!*Sajnálom apát,hogy nincs munka....de ahogy írtad,csak pozitívan,mindig lesz valahogy!!!Lehet már ma!!!

Angelita!*Egyél csokit....többet mint amit szoktál....áll. ez egy jó próba...ettől aktív lesz...vízszintes helyzetben ...evés után 5-10perc múlva... ezt csak úgy halottam,na meg Uh előtt is szokták,hogy aktív legyen....egy próbát megér!!!

Noémi!*Napozol?

Milyen volt a cukor terhelés...aki ma volt!?

Szép napot!

Nekem is nagyon nagyot nőtt a pocakom...képem nincs,de majd készítek és bebizonyítom!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hát megint tök meleg van, de nem baj :lol:
Rakottkrumplit csináltam ebédre, finom lett jól esett :lol:
Nekem is folyton csak nő és nő a pocakom a csíkok meg egyre hosszabbak és szélesebbek :cry:
De ha egészséges lesz Hajnus akkor már nem is bánom :lol:
További szép napot mindenkinek és menjetek a napra mert sok D-vitamin van benne és az nem csak nekünk jó hanem a babáinknak is :lol:
Pusszantás
Vendég

Sziasztok!

Most szúrtam ki, hogy van 2009 augusztusi babváró topic! Örülök, hogy rátaláltam!
Üdv mindenkinek! :D

kovisziszka

Szia Sziszka!
Üdv köztünk...igaz most pangás van,de ha lesz egy kis eső,pörög a topik!
Mesélj magadról!

Piroska! *A csikosodás sajna hajlam,Nekem nincs-Natinál se volt(bizti,mert amúgy is túlsúlyos voltam,így bele fér még jó pár kiló a bőrömbe)...és tuti Hajnus kicsattan az egészségtől!
:wink: :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Márk alszik én meg jöttem egy kicsit netezni.

Remélem akik ma voltak terheléses vizsgálaton már túl vannak rajta.

Köszönjük a bókokat Márk nevében :D

KOvisziszka:üdv itt.Irj magadról mikorra várod a babót?

Tegnap nekem is aktiv volt Ati de már ma is éreztem a drágámat.

éN NEKEM SZERENCSÉM VAN NEM KELL SEMMIT CSINÁLNOM,MIVEL NEM ELSZÜNK ITTHON.Szombaton apa nagynébnjéhez megyünk vasárnap pedig megyünk Újszászra és csak hétfőn jövünk haza.
Vendég

Piroska:nekem is vannak csikjaim igaz azokat még Márk alatt szedtem össze. Én kenegettem a pocit,de hiába kijöttek.
De a lényeg,hogy Hajni és te jól érezzétek magatokat.
Vendég

Halihó!
Szia Sziszka,üdv köztünk!

Andi,nem napozok,most épp netezek :lol: :lol:
Na jó,ma lustára fogtam,takarítok főzők,és majd déuitán sétálunk kicsit.(talán)

Pocakbaba.Nekem meg ma tök aktív.Tegnap nem volt ennyire.De nekem sem egyformán mozog.Egyik nap alig érzem,másik nap,meg szétrúgja a házát :lol:
És azt hiszem le mászott a medence csontomról.Eddig tuti harántben volt,és fájdogált is folyamatosan a medence csontom a szemérem csontom,meg alul mindenem.Ráadásul eddig alul rúgott,ma meg a köldököm magasságában,csak kicsit oldalt.No meg intenzívebben boxolja a hólyagomat is :lol:

No ezt elmesélem.
Képzeljétek !!A párom 2hete azzal állt elő,hogy mi lenne ha a Szabi kapna húsvétra egy törpenyulat???Hát mondom,nincs kifogásom,csak mondja meg,hová tegyük???Ugyan is,van 3 teknősünk,egy hatalmas terráriumban az egyik komód tetején.Ezek szárazföldi Görög tekik,jó fejek,nem büdik.Van egy mókusunk a másik szekrény tetején.Van egy aranyhalunk a 3. szekrény tetején,és a maradék komódra 1hete hoztak egy 200l-es akváriumot.
Szóval,egy nyulat már nem tudok hová tenni...
Na erre eset mivel állt elő :?: :?: :?: :?:
Vett a Szabinak egy kék rákot.De nyugi nem foglal nagy helyet és csak 10cm-esre nő meg,és a garázsban van terrárium és abba el fog férni.Aha,csak szabad szekrény teteje nincs több :lol: :lol:
SZóval,ha valaki állatkertbe szeretne menni,ne költsön rá,hozzánk lehet ingyen jönni :lol:

mimi12

Na folytatom.
Olyan édesek a babák.Én Sissi,Márk tényleg olyan kis vigyorgós azon a képen.

Piroska!Nekem még a Fannival jöttek ki a csíkjaim.Kenegettem az akkor kapható legjobb krémmel,és mégis csíkos lettem.Ok nemvészes,de a krém cart sem ért.
A Szabival már csak olajjal kencéztem és nem lett több a csík.Lehet az olaj jobb??
Amúgy meg!!!Kit érdekelnek a csíkok,mikor egy aprócska élet fejlődik a pocakunkban?? :wink:

mimi12

Sziasztok!
Én is kicsit eltűntem, de nemcsak a jó idő miatt, hanem felénk történés sem nagyon volt.

Jimbone: jobbulást kívánok Neked, ez milyen mirigy, ami így be tud lobbanni?

Beusmimi: húsvéti menüt szerencsére nekem sem kell főznöm, szombaton Anyuék vidéken, vasárnap bográcsozás barátokkal, hétfőn pedig párom Édesapja főz nekünk kacsát!! :lol: Így azért ki lehet bírni. Nem baj, a költözés után már én is aktívan főzőcskézem, 29négyzetméteren annyira nem nagy buli a főzés :cry:

Irdab: milyen lett a cukrod?

Judi: egy ÁNTSZ vizsgálatot komolyan megérdemelt volna a dolog... A lényeg, hogy jobban vagytok!!!

Mimi12: így a gyerekek biztos megszeretik az állatokat :cry: :cry:

Képzeljétek pár napja valóságos éhségrohamok törnek rám. Nektek szokott ilyen lenni? A reggeli-tízórai-ebéd időszak még teljesen rendben van, de délután négytől olyan éhség kap el, hogy egy lovat meg tudnék enni... Aztán eszek is, amit éppen tudok, este is kell még vacsorázni, de még így is este 10-11 körül megint az éhenhalás kerülget. Ennek nincs köze a cukorszinthez, ugye???

A pocim nekem is nagyon megindult :lol: Délután megpróbálok képet feltenni róla :lol:

Ti is nehezebben kaptok levegőt? Néha akkorákat kell sóhajtoznom, mint egy gőzmozdonynak :lol: Meg folyamatosan jajgatok, ha hajolnom kell, akkor sem kapok levegőt :lol: Teljesen olyan vagyok, mint egy nyugdíjas öreglány :D :D :D

Bea

Kép

Kép
dbea

Tündi,
mi nem festegetünk. Szerintem az oviban fognak, meg max. hétfőn anyóséknál az unokatesókkal.
Holnap megyünk Pestre (vonattal!!! :lol: ). Lili szeretett volna vonatozni. Persze, 21. századi gyerek, neki ez már program.
Aztán szombaton Bécs, vasárnap anyuék, hétfő anyósék. Megpróbáljuk eredeti verzióban megismételni a két héttel ezelőttre tervezett hétvégét.

Judi,
ne lepődj meg, ha megjelenik az ÁNTSZ nálatok, elvileg mindenki állandó lakcímére kimennek fertőtleníteni, aki fertőzőn volt. Nálunk még nem jártak, vagy lehet, hogy a pesti címünkön igen, azt nem tudom.

Bea,
szerintem az éhségnek nincs köze a cukorhoz. Én mondjuk minden 3. órában éhes vagyok, de ugye én csak meghatározott mennyiséget eszek, és az pont 3 órára van kiszámolva.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bea:levegő kapkodás nekem is van főleg ha emelkedőn kell felmennem,vagy sétálok és bezsélek közben :D Szerintem ez teljesen természetes.

Éhség:én ma vagyok meghalva az édességért.Pedig diétáznom kell/ene előbb megettem a túró rudit de semmi hatása.Nem tudom mitől van,remélem elmúlik.
DélutánrA sütök a bnőmnek egy túrós rétest,mert névnapja lesz.
Vendég

Sziasztok
Voltam ma dokinál és vittem a laboreredményeimet is!
Közölte ,hogy keményen szednem kell vasat ,mert kórosan alacsony!
Ki is váltottam és szedem mostantól tisztességesen.
Reggel volt egy kis vérzésem,de mostanra már el is múlt!
A doki szerint attól lehetett ,hogy nagyon nehezen tudok nagydologra menni és nyomja a picikét és mindent ami hozzá tartozik :(
Most keményen hashajtó kúrára vagyok fogva :(
Na meg nem szabad egyáltalán erőlködnöm.....bár erre mindig is figyeltem nagyon!
Én már mindent kipróbáltam ,hogy ne legyen ilyesfajta gondom,de mégis van :roll:
Jelenleg a glicerines kúpot fogom alkalmazni :oops: :cry:
Amúgy a baba jól van és a méhszájam és a hasam is rendben van!

Nekem is vannak éhségrohamaim :)
Mondjuk Én búzakorpából készítek tejbegrízt és azt eszem ha édességre vágyom.
Na meg nagyon figyelek arra ,hogy sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasszak.....ami néha nehezen megy :roll:

Sok puszi mindenkinek!
Most mennek kell pihenni ,mert sok sok pihenést javasolt a doki.....ami megint csak nehezemre esik,de a lányomért mindent!!!!

Kép
noki&potyi

Sziasztok, most csak magamtól, mert nagyon hulla vagyok ma.
Szóval reggel 7re kellett mennem a vérvételre. Nálunk úgy van, h nekem kellett vinnem a cukrot amit a gyógyszertárban megvettem.
Nah háromnegyed nyolcra be is kerültem, levették a vért, és itt úgy van, hogy ha az éhgyomorra 7 alatt van, nem kell meginni a cukros lötyit. Mondták várjak kinnt, kb fél óra mire kiderűl.
Nah kb 45 perc múlva kiszóltak h jöjjek be innom kell. Fél literes bögrébe :shock: , kavargatta a nő a cuccot. Nah mondom, ezt egybe nehezen húzom le. Vittem citrom levet beleöntöttem, megittam 2 szuszra, de ez a cukor vanye vízre keményedő :shock:
Hiába kavargattuk nem oldódott fel a bögre alján kb 1 evőkanálnyi, amit a végén ki kellett kanalaznom :roll:
Összességében kibírható volt.
És akkor 2 óra várakozás mire újra levették. Most hoztam el 7,8 lett.
Linácska ez nem a legjobb eredmény ugye?
A dokimhoz majd jövő héten megyek.

Adri

Kép

Kép
irdab

Jaj Noki!Hogy téged ez a fránya vérezgetés végig kísér?? :cry:
Nagyon sajnálom.De gondolom a polip is közre játszik.

mimi12

Sziasztok!

Kandi
A szülési dátumot veszem figyelembe... ahhoz számoljuk a kort:wink:
Vagy a mensis legyen? (ahhoz számolva 41 hétre vagy kiírva :roll: )

Képek nagyon jók!
Én olyan kíváncsi lennék mindenkire :wink:

Irdab
Ősz van itt...
Napközben még van 25-28 fok, de éjszaka már csak 8-10 :cry:

Goldplast
Örülök, hogy minden rendben veletek :lol:

Madaran
Már lassan egy bölcsödényi gyerekre való cuccot megveszek :oops: :wink:

Jimbone
Jobbulást!

Cukorterhelés
Citromot kell vinni? Nekem nem mondták :roll:

Judi
Sajnálom, hogy így alakult a kikapcsolódásotok! :cry:

Ágota
Vásárlás :lol: :wink:

Kovisziszka
Üdv itt :lol: :lol: :lol: :lol:
Írj magadról!

Mimi
Házi állatkert :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Irdab,
a 7,8 pont a határ, de nekem már a 6,9-re sem örültek. Nem terhesen nekem először 7,85 volt, és már kaptam is a gyógyszert rá. Azért az durva, hogy ha az éhgyomri 7 alatt van, akkor nem kell inni, hülyeség. Eleve 5,5 az éhgyomrinak a határa, ráadásul éhgyomorra a legtöbb terhességi cukrosnak semmi baja, nekem sincs, az mindig 4 körül van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Earhart,
nem kell citromot vinni, de ha nem akarsz megpusztulni a lötyitől, akkor érdemes :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és ma megvettem kimondottan Levi első ruhadarabját :lol: (mármint amit nem Lilitől fog örökölni).
Azért nem vittem túlzásba, csak egy rövidujjú body csúszott be...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Kép
Kép

Ezek vagyunk mi :wink:
Vendég

Köszönöm Linácska! :roll: Akkor ezek szerint nem számíthatok túl sok jóra?!

Adri

Kép

Kép
irdab

Jah Linácska ezt a 7 értéket nekem ott a laboros csaj mondta. :shock:
De ahogy mondod, akkor ez tényleg hülyeség :?

Adri

Kép

Kép
irdab

[quote="irdab"]J írta:irdabah Linácska ezt a 7 értéket nekem ott a laboros csaj mondta. :shock:
De ahogy mondod, akkor ez tényleg hülyeség :?

Nem 7 felettinél nem csinálják meg? :roll:
Vendég

Earhart,
na annak lenne értelme, hogy ha 7 felett van az éhgyomri, akkor már nem terhelnek rá, mert az egekbe felmegy. De Irdab azt írta, hogy 7 alatt nem kell inni, ezért mondtam, hogy annak sok értelme nincs.
Jó a pocakod. Majd mindjárt fényképeztetek én is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép Mai pocak

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Az én pocakom
Kép
Vendég

Ágota,
1 nap van köztünk, és mekkora különbség van a hasunk között :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sissi
Nagyon szép a mosolygós Márk :lol:

Tündi
Én vásárolok, csak a keret véges :oops: :wink:

Kandi
Majd ha kibontogatok mindent a csomagolásból, lesz kép :wink:

Kovisziszka
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Húsvétkor mi se leszünk itthon :lol:

Mimi
És legalább neked kell ezt a sok állatot rendben tartani?

Dbea
Éhségrohamaim nekem is vannak... és ha nem eszem, hányingerem van :cry:
Vendég

[quote="linacska"] írta:linacskagota,
1 nap van köztünk, és mekkora különbség van a hasunk között :shock:

Ezt néztem én is :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?