Új privát üzeneted érkezett!

TWIST
Tiéd a laptetőm! Hajrá lombik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++

LINACSKA
Hát a gyerekek csinálnak érdekes dolgokat! :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Teljesen elbizonytalanodtam a cukordologgal.
Szóval most tízóraira ittam 2dl tejeskávét, ok, édesítőszerrel, de tejet, és két hatalmas szelet gesztenyés piskótát vastag csokimázzal a tetején. Lelkiismeretfurdalás elkerülése végett egy óra múlva megmértem a cukrom, és 5,7 lett, magyarul tökéletes. Szerintetek van nekem bármi bajom is a cukrommal, én már így olyan nehezen birom tartani a diétát (ahogy a példa is mutatja), hogy látom, hogy amúgy tök jók az értékeim.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina,
jól hangzik ez az 5,7. Most valahogy a 24 hét körül lesz vérvétel is, ahol nézik, nem?

KépKép
yadine81
 
 

 
 

Yadine,
nekem folyamatosan nézik, mert a terhességet csökkent glükóz toleranciával kezdtem, szóval nem terhesen is voltak gondok vele. De most úgy néz ki, hogy terhesen nincs, vagy nem tudom, de jó lenne, ha nem kellene ennyire odafigyelni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nem bírtam tovább, elővettem megkuksizni az 56-os ruhakollekciónkat :lol:
Hát megnyugodtam, vásárolhatok nyugodtan :lol: Nem feltétlen azért, mert Lili lány volt, csak azért olyan 4-5 ruhát kellett eltenni, mert full rózsaszín-lányos, hanem mert szinte mind meleg ruha. Ujjatlan bodyból 3 db van, azt is kaptuk valakitől, nem én vettem, 3 ujjatlan rugi, de az egyik vastag, hosszú újjú body van vagy 6, meg vastag rugi is vagy 5. Két kabát, sapka, zsák, szóval minden, ami nem kell augusztusban :lol: Viszont van 9 pár zokni, meg alvós cuccok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

felolvastam a férjemnek ahogy körbeírtad a férjed betegségét ami hazafelé jön rá, nagyon jót nevettünk rajta :lol:
Örülök, hogy jó a cukrod, a végén még a terhesség jótékony hatással lesz rá :lol:
Hát igen, a meleg ruháknak augusztusban nem veszitek hasznát, hajrá bevásárlás! :lol:

Dita,

én a beülti utáni 2 hétben rengeteg jégkrémet ettem, tejszínhabbal :oops: Azóta sem, a terhesség alatt sem kívántam egyáltalán :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,
olyan cukik a babaruhák, szoktam nézegetni a boltokban. Mondjuk némelyikbe nem hiszem , hogy sikerülne beleszuszakolnom a bébit..

Indulok aerobikra, hosszú idő után újra...Megfogadtam, hogy heti háromszor mozgok valamit. Remélem sokáig kitart az elhatározásom..

KépKép
yadine81
 
 


Monic,
tegnap leszidtam apát, hogy fejezze ezt be, mert erre nem vagyok kíváncsi, ráadásul én vagyok terhes, lehet, hogy én igényelnék kicsit több törődést..., és hogy ne beszélje be magának, mert senkinek nem lett baja attól, hogy Lili vírusos lett. Na most már nem beteg.
Most beszéltem a Mensmentis-szel, pajzsmirigyet már nem kell nézni terhesség végéig, cukrot is csak 6 hetente, és csak reggelivel. Kérdeztem, hogy mi van, ha bűnözök, mert attól sem megy fel. Azt mondták, egészségemre :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Dituli, köszi a törődést:))) Meg a laptetőt!:)
Csodálatos lenne, mekkora öröm, ha az első lombik sikerülne!:)))
A horoszkópokról egy ideig leszoktam (tegnap óta), tényleg túl általános.

Ma reggel úgy rohantam be a "mintával", mint abban a filmben, amikor rendőri kísérettel vitték be a cuccot a klinikára.))) Mindenféle mellékutcákon, hegyen-völgyön próbáltam a dugókat kikerülni. A GPS állandóan újratervezett, ahogy kanyarogtam:) Végül elég soká értem be, de még elfogadták.
És megkaptam első has szurimat, nem volt vészes. Jövő héten valamikor punkció és aztán hamarosan jönnek vissza a babák, ha minden okés és szépen fejlődnek... (azért nagyon izgulok ám, hogy minden okés legyen!)

Linácska, Lilikéd laza csaj!:))))) Szegény, biztos kiakadtál rajta.

Jaj, tényleg, akartam kérdezni, hogy most kell sok ásványvíz és sok fehérje a túlstimu elkerülése miatt? Mondjuk úgyis nagyon szomjas vagyok, jól is esik a sok víz.
Vendég
 


Sziasztok!

Lina: Örülök, hogy jó a cukrod!

Viki: Majd igényt tartok rá, köszönöm, de most nem nagyon van időm érte menni. Majd ha hazaértünk az ünnepek után. Utólagosan is boldog születésnapot!

Vius: Minden jót a hétre, és kitartás a sok programhoz!

Kata, Monic: Köszi az érdeklődést, de semmi jele mensinek. Már barna sincs.

Ma nem hívott a dokim, ez azt jelenti nincs baj a rákszűréssel, de azért csütörtökön felhívom (ma teljesen elfelejtettem, kész bolondok háza van a fejemben). Tornát így abbahagytam. nem erőszakolom a dolgot, most már ráér és kivárom, hogy megjöjjön magától. Ha más vártam több mint egy fél évet, ez a kis idő már nem számít. Csak le kellett higgadnom egy kicsit.

Holnap még van egy hosszú napom, mert 24 órás korásgála van a suliban és ügyeletes vagyok este 8-ig, de utána szusszanhatok egy nagyot. Megyünk Anyósomékhoz, onnan Pestre, meg kit leszünk sokat a kertben, aztán majd hétfőn jövünk haza, és megyünk Anyáékhoz. Remélem ez a néhány nap elég lesz, hogy kipihenjem magam.... mert most elég fáradt vagyok....

Mindenkinek kellemes Ünnepeket kívánok!

Kép

hofeherke
 
 


Vikimami, nagyon boldog szülinapot kívánok!:)))))

Yadine, igen a Pesti Kaáliba járok. Aha, féléves várólista van, én most éppen fizetős lombikra mentem emiatt (szülői segítséggel). Nagyon szeretnének már unokát, hát még mi gyermeket!:))) Így, hogy a SOTE-ról mentem át és sok leletet vittem, így is egy csomó vizsgálatot kellett csináltatni még. Állandóan dokihoz rohangálok.
Te kislányt, vagy kisfiút szeretnél jobban?

Monic, Danika jól van? Voltatok kint a jó levegőn ebben a csodálatos időben?
Vendég
 


Sziasztok!

Twist,
ne bolondozz ezzel a horoszkóppal! Tudod, csak abban lehet hinni, amit személyreszabottan neked csinálnak. :wink: Mikor mész uh-ra?
Szerintem jól teszed, ha már most is sok folyadékot és fehérjét eszel, mert jót tesz a tüszőknek is és a méhnyálkahártya vastagodásának is :wink:

Bumi,
válaszoltam :wink:

Mara,
jó pihenést! :lol:

Nekem ma iszonyatosan fájt a fejem :roll: Nem tudok rendesen koncentrálni sem, nagyon megvisel. Mióta Maszatka beköltözött, sokkal többet és erősebben fáj a fejem, mint korábban.

i.kata
 
 


TWIST
Bizony napi min. 2 liter. Sok leveske, fehérjének a túró a legjobb. Pipihusi.
Én mindennap pipihúslevest ettem ebédre vacsira meg kiszedtem belőle a husit.
A túrótól egy idő után már herótom volt, de a rudikat hármasával faltam, csokival nem volt olyan gáz. :oops: :wink: :lol:

Én is nagyon aggódtam, de felesleges volt, természetes hogy így érzel ez ellen nem sokat lehet tenni, de minden okés lesz, a dokik tudják a dolgukat.

MARA
Ez a fránya piri!
Jó pihenést neked, édi nagyon a kép! :)

KATA
Az én fejem szerencsére nagyon ritkán fáj. Talán két kezemen meg tudom számolni hogy életemben hányszor fájt. Aznap amikor kiderült hogy Bogyó itt van pocimban egész éjjel alig aludtam valamit és reggelre megfájdult a fejem, persze párom azonnal beszólt hogy neki is szokott a gyomra ha üres.
néha úgy meg tudnám verni a hülye beszólásai miatt! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha erre tanítja majd Bogyót akkor bizony elpüfölöm egy párszor! 8)

Ma korán lefekszem, mert holnap megyek pestre, még össze kell készítenem a cuccomat.

Jó éjt mindenkinek!

dita75
 
 


TWIST
Még eszembe jutott hogy punció napján próbálj meg úgy aludni hogy félig ülve, valahogy pócold fel a felsőtestedet két nagypárnával esetleg. Ezzel is el lehet kerülni a túlstimut, és főleg a punció után kell nagyon sok folyadékot bevinni. REmélem sok szép tüszőcske lesz!
Ügyes legyél!

dita75
 
 


Na, megjöttem a tornáról, kicsit meghaltam..

Twist,
csak azért kérdeztem, mert tesómék jövő kedden mennek az első konzira oda, és mivel tesómnak súlyos endometriózisa van, az a fél év soknak tűnik..de nagyon..
Még a kapcsolatunk elején beszélgettünk a férjemmel a gyerekekről, emlékszem olyan jót derültem amikor megkérdeztem, hogy kisfiút, vagy kislányt szeretne. Azt felelte,hogy "három kislányt". Erről meg eszembe jut, hogy jártam egyszer egy sráccal, akit kirázott a hideg, ha csak meglátott egy kisgyereket. Nem tartott sokáig a kapcsolat. Szóval, én valahogy érzem, hogy nekünk lányaink lesznek. De szarok a megérzéseim.. :lol:

KépKép
yadine81
 
 


Dituli, Kata: köszi a tippeket!:) Képzeljétek, hogy végre kész vagyok a melómmal, amiért annyira hajtottam. Most már tök nyugiban fogok tudni otthon a babára koncentrálni :wink:

Kata, sajnálom a fejfájást :cry: Az szokott nekem segíteni, hogy van a Perskindol izomlazító krém, amit a homlokra is lehet kenni, rá is van írva, hogy migrénre is jó. És tényleg nagyon jól kihúzza a fájdalmat. Izé, azt nem tom, hogy kismamiknak szabad-e…..
Pénteken megyek UH-ra. Az lesz a 7. napom. Sok tüszőcskét szeretnék látni. Hazafelé aztán szólnom kell a munkahelyemen is, hogy hogy megyek szabira és a páromnak is, mikor vegyen ki ő szabit. Ilyenkor már ugye, meg tudja mondani a doki, hogy mikor lesz a leszívás?

Nellike, nagyon szép a pocakfotód, szépen gömbölyödtök:-)

Yadine, hú, nekem is endometriózisom van, ne is mondd:-( Életem megkeserítője ez. Ha esetleg több lombik sem sikerülne, akkor mehetek megint műttetni magam miatta, szóval nem is szeretek rá gondolni. Együttérzek a tesódékkal.
Vendég
 


Hova lett ma mindenki??????????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Én is csak egy percre ugrom be.
Linácska, Lilike jól van?
Ditus, mikor lehet 4D-s UH-ra menni, mikortól érdemes? Lehet, hogy most már bogyócskád akár 10 cm-es is lehet, nem?
Vendég
 


Twist,
Lili jól van, tegnap óta oviba is jár. Semmi gond vele, komolyan, visszapótolták a vizet a szervezetébe, és minden helyreállt.
Dita Bogyókája azért messze lehet még a 10 cm-től, az majd olyan 14-15 hetesen :lol:
12. heti Uh-n szoktak olyan 5-6 cm-esek lenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Twist,
tesómra is ez vár, de sikerülnie kell, és nemsokára az avatarod helyére a saját hármasikreid kerülnek!

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!

Még mindig nem jött meg. Eztek szerint nekem is tolja a pirit a deca.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szasztok
anyutól jelentkezem. 3 órán át válogattunk bébicuccokat nővéremnél. Két zsákkal van ami normálisabb, igaz sok van ami divatjamúlt meg kislányos, úgyhogy extrán kérem a drukkokat mert kislányosból vannak nagyon tündériek főleg egy éves kora utánra.
Elolvadtam tőlük az a sok kis farmerszoknya, meg ruhácska.
Anya apránként mosogatja őket, itthagyom nála.
Persze majd lesz néhány új is hogyha megyünk dokkerhez, és ha fiú lesz véletlen mert abból nagyon kevés van.

BUMI
Jó jel, nálam is így kezdődött! :wink:

TWIST
Még nem bizti hogy a 7. napon tudni fogják. Nekem a 15. -en volt a leszívás.

dita75
 
 


Dita, én drukkolok neked hogy kislányod legyen :lol: :lol: :lol: Elvileg Te is drukkoltál nekem hogy kisfiam legyen nem igaz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Mostanság kissé hadilábon lábon állok a fáradsággal,azért jövök ritkán... De mi van veletek??????

Zsuzska
köszi a képet!!!! Tündériek a kicsi hurkák!, és Olivér is! :lol:

Kata
sajnálom a fejfájást. Nekem bevállt szokásom ilyenkor,hogy lefekszem aludni korom sötét szobába,de előtte eszem néhány falatot,és sok vizet iszom. Próbáld ki te is, nekem segíteni szokott. :)

Linácska
Nem semmi,hogy miket művel Lili! :lol: :lol:

Dita
Megkaptad már a lóvédat?

Mindenkinek,aki holnap megy uh-ra:++++++++++++++++++++++

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Dita,
nekem is mondta tesóm, hogy mgvannak a Lili rucijai, úgyhogy ebből a szempontból "olcsóbb" lenne egy kislány, de akkor sem lesz gond, ha mégsem kiscsaj lesz :lol:

Twist,
ügyi vagy, hogy befejezted a melót. Most egy ideig úgyis kényszerpihenőn leszel :lol:

Bumi,
nekem annó kb. 3 napot késett a decától.

Dy,
köszi a tanácsot. Az a baj, hogy többnyire akkor tör rám a fejfájás, amikor esélyem sincs lefeküdni :evil:

i.kata
 
 


Kata!
Ez állítólag jó a fejfájásra: ATROPA BELLADONNA 9ch
ez egy homeós bogyó, terhesek is szedhetik.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
köszi, felírom a nevét s megpróbálom beszerezni. :lol:

i.kata
 
 


Egyébként van egy ilyen oldal:
http://www.homeopathya.hu/terhesseg.php

Bár fejfájásról pont nem ír.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi

Nekem van homeopátiás gyogyikról egy könyvem,és fejfájásra speciel több fajta szer is van,de sajna nem mindegy,hogy milyen a fejfájás típusa... mert minden egyes fájdalomra más gyógyszer kell....

Amit te írtál,az speciel akutan fellépő, lüktető,doboló fejfájásra való, amit kipirosodó arcbőr jellemez....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Nekem kismamik ajánlották, amikor Tesó miatt rákérdeztem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi

én nem azt akartam ezzel mondani,hogy nem jó amit írtál, hanem csak azt,hogy nem mindegy milyen tipusura mit szedünk...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 



KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!

Megfogadtam, még hallgatok egy darabig, de most nem bírom tovább. Tegnap előtt voltam endokrinológusnál és diabetológusnál, ahol a következő diagnózist állították fel. (Még most sem tudok ránézni a papíromra, mert folyik a könnyem a röhögéstől.) :lol: :lol:

Orvosi megállapítás: Betegünk túl vékony.
Iránydiagnózis: A betegnek híznia kell. :lol: :lol: :lol:

Szent habakukk!!! És én erre a szakvéleményra kellett protekciót kérjek, 3 hetet vártam, de ha nincs ismerős, akkor októberben mehettem volna. És mindezt meg bírták állapítani. :lol:

Amúgy pajzsmirigy rendben, nincs semmi gáz vele. PCO megvan, de azt mondták azzal most ne törődjek, semmit ne vonjak meg magamtól, ha híztam legalább 5 kg-ot, mehetek vissza Metforminért. Addig nem.

Úgyhogy most igyekszek két pofára zabálni. És olyan fura, de a 4 hónap diéta után nehezemre esik.

Keveset írtok mostanában, pedig szorgalmasan olvasnék. Mindenkit puszilok: Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Keress rá valami jó kis hízókúúrűra a neten.
vagy küldök neked 10 kilót, ok? :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumikám, gyühet a 10-es!!! :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
ez a hízás dolog kb. ugyanolyan rossz, mintha fogyni kellene. A sógornőm is állandóan küzd, hogy az 50-et feltornázza 51 kilóra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bikfy,
én is szívesen küldök pár (10, mármint pár10) kilót :lol: :oops:
Örülök, hogy bejelentkeztél :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Kata! Nekem korábban ismeretlen volt a fejfájás, mint olyan, aztán ahogy bebabásodtam kezdtem megismerni az érzést. :? Mostanában is szokott fájdogálni, de az első trimeszterben durvább volt. Remélem elmúlik neked is:)

Bikfy! Azért az szuper, hogy a pajzsmirigy rendben van! Hajrá hízókúra :wink:

Mi tegnap voltunk dokinál, megvolt a glükózterhelés is, és szerencsére minden rendben van a cukrommal, így nem kell folytatnom a diétát. Mint kiderült, az előző tejes-zsömlés vérvétel előtt éhgyomri vércukor 4 lett, egy órával a reggeli utáni vércukor pedig 6,7, ami még határérték alatt van. A tegnapi glükózos lötyis 7,3 lett, de ott 8-as értékig normális. Ma nézett a védőnő vizeletet is, hogy a tegnapi terhelés miatt esetleg megjelent-e cukor a vizeletben, de szerencsére az is negatív lett. Azért én óvatos leszek, és a cukrokat kihagyom az étrendemből. :?

De ami a lényeg, hogy a Zsófi már 981 gramm súlyú, a Zsombor pedig 813! Pici fiúnk le van maradva egy kicsit, ami a doki és a védőnő szerint normális. Viszont olyan erőseket rúg, hogy érzem, hogy semmi baj nem lehet vele. Ma például szó szerint lerúgta a hasamról a dopler készüléket, amikor a védő néni a szívhangot nézte. :shock: Meg is lepődött rendesen. :) Pont olyan morci, mint az apja, semmi nem tetszik neki, főleg az nem, ha piszkálják. :) Viszont olyan szép 2D-s kép készült a kis arcáról, remélem valamelyik nap fel tudom rakni. Épp odafordult, amikor a dokim tegnap vizsgálta. Zsófi továbbra sem mutatja az arcocskáját, tegnap is tüntetőleg elfordult a vizsgálat alatt. :roll:

Velem meg az van, hogy a hátfájás elmúlt (pedig a súly és a hasam egyre nagyobb , szóval nem értem az összefüggést) viszont a bokám szinte állandóan be van dagadva. Ennek a kellemetlenebb része az, hogy állandóan feszíti a víz a szöveteket és a bőrt, így aztán néha már fáj is a lábam. :( A kezeim meg továbbra is zsibbadnak, de hát ez már csak rosszabb lesz.
Szerencsére a vérnyomásom totál rendben van, és fehérje sincs a vizeletben, úgyhogy a terhességi toxémiát kizárták.

Ja, és 2 napja megint aluszékony lettem:)

nellike
 
 


Viki mami!

Boldog Születésnapot kívánok így utólag is! :oops:

Kép

Csajok! Köszönöm szépen a pocakfotós képre kapott bókokat! :) Büszke is rám a férjecském, mindig dícsér is, amitől persze jól meg szoktam hatódni. :)

A felsőt a C&A-ban vettem, nem kifejezetten kismama felső, igaz, hogy "L"-es méretűt kell már vennem a pocak miatt, de legalább elfér benne még egy darabig. :wink: A nagy pocak ellenére csak az alsóim (gatyók+ szoknya) és a harisnyáim kismama cuccok, minden más normál felnőtt méretű felső.

A kötelező szex miatt nálunk is voltak konfliktusok egészen odáig, hogy a meddőségi centrumba nem kerültünk. Addig ugyanis állandóan hőmérőzés-számolgatás-naptárazás és kötelező szex volt pont amikor se kedv, se idő nem volt rá, így két év alatt majdnem ráment a babavállalásra a házasságunk. Amikor viszont a BMC-be kerültünk lecsökkentek a kötelező aktusok, inszem előtti lombik előtti utolsó együttlétre és egyébként annyit és akkor lehettünk együtt, amikor igényünk volt rá. A két év után azt azért megtanultam, hogy kellenek olyan időszakok, amikor pont nem foglalkozunk a babaprojekttel és szóba sem kerül a petesejtek száma, a vizsgálatok dátuma a következő beavatkozás és a BMC. Pl. az inszemeket egy-egy hónap szünet követte, és minden nyáron (emlékezhettek is talán rá) egyszerűen kikapcsoltuk a témát és nyaraltunk, jól éreztük magunkat és élveztük a nyarat a strandot és jó volt , hogy nem kellett számon tartani azt sem, hogy éppen a ciklus hányadik napján járok. Még a babanetet is kerültem hetekig. A telefonomba beírtam, hogy kb. mikor fog megjönni legközelebb és persze egy-egy sikertelen beavatkozás után megbeszéltük otthon, hogy mikor lesz a következő, addig mi lesz, utána pedig ejtettük a témát.

Nehéz volt nem erre gondolni állandóan, de önfegyelemmel sikerült és ez csak jót tett a házasságunknak. Amikor pedig közelgett a következő beavatkozás előtti stimuláció, kezdődtek a megelőző vizsgálatok ismét ráhangolódtunk a babatémára, akkor megbeszéltünk itthon is mindent, vártuk is reménykedtünk is, hogy ez most sikerülni fog és feltöltődve vágtunk bele. Szóval nem volt az, mint két évig, hogy minden hónapban reménykedés, számolgatás, körömrágás, negatív teszt, sírás, okok keresése ... ismétlődött egymás után. Bocsi, ha hosszú voltam. :oops:

nellike
 
 


Nellike,
szerintem is vigyázz a cukrodra, nekem ennél jobb értékeknél csökkentették a reggelimet 30g-ról 20g-ra.
Zsömle+tejnél tényleg 6,7 a határ, de igazából azt mondják, hogy bármit megeszel, ha jól működik az ember egy óra után 6,5-6,7-nél nem kellene többet mérni. A lötyinél 7,8 a határ, nekem 12. héten 6,9 lett (6. héten 9,9), és ekkor csökkentették a reggelit, nehogy gond legyen, de hol van az még a 7,8-tól.
Amúgy nem számolgatok, inkább alapvető dolgokat tartok be. Pl. graham kenyeret eszek, mert abban jó kevés CH van, cukor helyett fruktózt, ami szintén cukor, csak nem kell inzulin a lebontásához, sütiket amennyire lehet kerülöm, és most tegnap óta a krumplit is fogom, mert ettem 3 hajába főtt krumplit megsütve, és 6,9 lett tőle.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Nellike
Szuper hogy minden rendben veletek.
A grapfruitlevet próbáltad már a vizesedésre?

Polcold fel gyakran a lábad.

Bikfy
Én 30-at is tudok neked adni.
gondolom annyi már neked sem kell. Tegnap a család meglátott majdnem elájult mint aki mindjárt szül.

már megtanultam azt mondani hogy ősszel jön a baba, mert ha azt mondanám nov, végén ilyen fejeket látnék: :shock: :shock: :shock:

dita75
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk az utolsó uh-on az intéztben és bár elvileg pont 8 hete volt az utolsó menzeszem, a baba méretei alapján a 7. hetet töltöttük be.
Beszéltem a dokival, azt mondta szívesen lát a magánrendelésén, de nem tudja garantálni a szülés vállalását, mert mindenképp ott kell lennie a punkciókon. Mondtam, hogy nem baj, mert egyelőre még az sem biztos, hogy itthon fogok szülni. Szóval 2 hét múlva megyek hozzá megint, de akkor már a magánrendelésére. :lol:
Ott kapok majd papírokat és csak utána kell mennem védőnőhöz is.

Kép

17mm a petezsák és 6,8mm a baba :lol:

i.kata
 
 


Dy, Vius,
majd gyertek a hírekkel!!!!!
Drukkolok mindkettőtöknek.

i.kata
 
 


Nellike,
nagyon szépen fejlődnek alurkóitok:-) Örülök a cukrodnak is, biztos könnyebb, hogy nem kell figyelned a diétát. :lol:
Várom az uh képet a picikről.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Kata!
Még egyszer köszi!
Örülök, hogy minden okés veletek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Piri még mindig nincs. De már arra is gondoltam, hogy mi van, ha később is érett még egy petikém, és az kavar be.
Azért is gyanús a dolog, mert 5. DPO körül leesett megint a hőm. Az biztos, hogy 13.cnen uh-n a doki jobb oldalon látott egy 23 mmes tüszőt, ami szerintem vagy aznap, vagy másnap reggel repedt. Viszont a 22.cnes uh-n a jobb oldalon nem látott semmit, tehát nem marad ciszta, de bal oldalon meg látott egy összeesett képletet.
Na de mindegy, majd holnap kiderül, hogyan tovább.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól! 9 hetesnek tituláltak, és a babó 18 mm nagy már!!!!!! Már elkezdtek fejlődni a végtagjai, és olyan hevesen kalimpált a pici szive...... :D :D :D szóval eddig minden ok, 2 hét múlva kell mennem megint uh-ra. Azt mondta a dokim,hogy ez most a legkritikusabb időszak,úgyhogy most még jobban kell vigyáznom magamra! Megkaptam a papírt is amivel a védőnőhöz kell mennem,úgyhogy jövő héten megyek is...

Megyek gyorsan visszaolvasok,aztán rakok fel képet is Manócskáról!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kata

Hatalmas gratula!!!!! Szép nagy baba lesz belőle!!!!

Íme a kép Manócskáról:
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Bikfy
Örülök,hogy jelentkeztél! :wink:

Nellike
Biztos édesek lehetnek már a csöppségek! szép súllyal fognak ám születni,ha így haladtok..... :D :D

Bikfy! Tied a laptetűm!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Tök jó, hogy minden okés. A képen viszont nem sok látszik sajna.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: