Jó reggelt!
De jó képek! Nekem szinte semmi sem lett éles.. mert nem jó programra volt állítva. Egyet tudtam hozni Benről! Olyan jó volt látni Humankat.. és azért belegondoltam, hogy nem tudjuk őket sűrűn látni.. ezért Benről hoztam Nektek képet:
Benike
Olyan helyes kisfiú! Anyukájától kaptunk egy plüss koala macikát! Gondolt ránk! Nagyon jól esett!
Bejci!
Én meg elfelejtettem átadni a szülinapi ajándékomat neked! No majd bepótlom!!!! ( azért most elárulom: - egy csini hajgumi
)
Nem is lehet fokozni,hogy milyen jó volt!
Azért eszembe jutottak a Pécsen találkozott babák és anyukák is!!
Milyen jó lenne, ha egyszer tudnánk közös talit is összehozni!
Sziszike!
Főleg téged sajnállak, mert messze élünk tőletek..! Hogy vannak a gyerekek???????
Anyukákról a teljesség igénye nélkül:
Winona!
Tök jól nézel ki! Ne takargasd magad! A lányocskáddal együtt olyan helyesek vagytok!!!!
Noni!
Te milyen magas vagy!
Ezen lepődtem meg nagyon
Nem mellesleg: csinos!
Honey!
A mi modell alkatú kismamánk! Rajtad viszont nem lepődtem meg. Sejtettem, hogy szép vagy!!!
Am:
Jaj.. olyan pozitív kisugárzású csaj vagy!!! Tök jól el lennénk mi, akár napokat is beszélgetéssel!!!!
Konan!
Húh azt hiszem, hogy mi sokat fogunk talizni! - Már csak a fiúk miatt is
- remélem!
Gabolino!
Te is olyan vagy, mint aki nem is szült! Tök jól nézel ki!
Betti!
Én Julcsi miatt ismertelek meg! Gyönyörű kislány! - jól vettem észre, hogy Te inkább az a csendesebb típusú anyuka vagy???????
Pozitív vagy nagyon!
Gwini!
Köszi a párodnak a képeket.. szegényt nagyon sajnáltam!!! - Meg tudlak nyugtatni egyáltalán nem látszik rajtad, hogy idegeskedsz!!! Jó vékony vagy Te is!
Márti!!!
ESKÜSZÖM! Hogy erőteljes pozitív jelenség vagy!!! És tök-tök jól nézel ki, szinte most szültél négy gyermeket! Le a kalappal! A hajad meg milyen hosszú még így is, hogy levágattad! Hát a párod örülhet, hogy szinte 7 hónappal a szülés után, úgy, hogy a 4. gyermeknek adtál életet ilyen jól nézel ki!!! Szerencsés fickónak kell,hogy érezze magát!!!!!!
Tuti kihagytam valakit.. de most mennem is kell.. kertet rendezünk... -megint... és hétvégén virágot is kell ültetni!
A fiúk ugye itthon.. háttttttt nem unatkozom!
Starlak?? Eszike??? Monee???? merre vagytok?????????
Jó, és kellemes napot!!!