Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, elaludt, gyorsan írok, amíg tudok :roll:

Köszi a habitapi infót mindenkinek, megnézzük még egy pár helyen akkor, a betűt is biztos kiszedi majd, de a figurásból sokkal kisebb darabokat is ki tud ügyeskedni és rágja :shock:

Á, ha elveszik a szocpolt, akkor tuti a másik kormány se adja vissza :evil: Nem hiszek a csodákban :roll: Még most rá kell állni annak, aki szeretné igénybe venni, mert aztán jó darabig nem lesz, ha most elveszik. :cry:

Peva - etetőszék szuper, csak nekünk ez most sajnos elég drága, olcsóbbat fogunk nézni, majd tegyél már egy olyan képet fel, ahol Dorka királylányként ül benne :lol:
Felüléseket csinálok és lábemelgetéseket is :lol: Mindent, ami hasra van és csinálok derékra is, mert sosem volt, de most van ám úszógumim :? Király, a strandon nem süllyedek majd el a vízben 8) :roll:

Linh - Rossmannban mennyibe került a habitapi?

A GYED-GYES idő elcsökkentés ránk nem fog vonatkozni. Úgy tudom, hogy amikor bevezetik, az onnantól állapotos kismamákra és babákra fog vonatkozni, nekünk jár úgy, ahogy eddig (én így hallottam), úgyhogy remélhetőleg megúsztuk, amíg nem lesz következő baba.

Sensi - júj, nálunk is mennyiszer van ez, amit leírtál, hogy hasra fordul, de úgy nem jó neki és ezért sír, vagy a cumit kiveszi a szájából, aztán ideges, hogy nem tudja visszatenni, jaj, nekem ilyenkor a fejem akkora, mint a ház :evil: :shock:
Habitapiról majd tegyél fel képet, persze csakis úgy, hogy a kis ördög már ott ügyeskedik rajta :lol: Ha nem találok habitapit, rendelek onnan, meggyőztél, hogy ne parázzak :wink:
Én is szoktam popsitörlővel törölni a kezét, de nem a simával, amivel a popót, hanem van a Niveának egy nagyon jó, ez:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

A GYED-GYES kapcsán az a gond, hogy olyanoknak is jár, akik sz@rnak dolgozni, és mi fizetünk utánuk, akik dolgozunk, de ők mégis megkapják ugyanazt, amit mi :? Nem épp igazságos, de ez van.

Levegőzés? Ha egy nap egyszer megyek le, akkor 1,5 óra kb., de mostanság du. még párommal is levisszük a gyereket és akkor is jó 1,5 órát megyünk, tehát akkor megvan a napi 3 óra is, szerintem ennél több is lenne, ha pl. kertes házban laknánk vagy lenne teraszunk!!! Van erkélyünk, de oda nem teszem ki, mert az M3 mellett vagyunk és tök nagy zaj és por van és a szmogról még nem is beszéltem :roll: Ezért is szeretnénk tovább költözni innen.

Peva - egy ilyet találtam:

Gyümölcsök
Hipp gyümölcsök(3 hónaptól) széklethatás
alma banánnal szilárdító
alma sárgarépával szilárdító
körte almával normalizáló
vilmoskörte lazító
banán és őszibarack almával normalizáló
déligyümölcsök almával lazító
áfonya almával normalizáló
őszibarack normalizáló
sárgabarack lazító
gyümölcsdesszert lazító
sütőtök almával normalizáló
banán alma (4hótól) normalizáló
banán őszibarackkal (4hótól) normalizáló
ananász (6hótól) lazító
Gyümölcslevek
Hipp gyümölcslevek (3 hónaptól) széklethatás
c-vitamin vegyes gyümölcslé normalizáló
alma-szőlő-meggy nektár c-vitaminnal normalizáló
alma sárgabarackkal normalizáló
alma-szőlő gyümölcslé normalizáló
alma-marakuja-narancs gyümölcslé lazító
sárgarépa-ananász-narancs c-vitaminnal normalizáló
alma-narancs-banán c-vitaminnal lazító
színtiszta sárgarépa ital szilárdító
őszibarack-ananász nektár lazító
sárgabarack ital normalizáló
sütőtök-alma nektár normalizáló
multivitamin vegyes gyümölcslé (7hótól) normalizáló


Főzelékek
Hipp főzelékek(4 hónaptól) széklethatás
sárgarépa szilárdító
sütőtök burgonyával normalizáló
finomfőzelék normalizáló
zsenge zöldségek teljes értékű rizzsel (4hótól) normalizáló
tejszínes főzelék (4 hótól) normalizáló
spenót burgonyával (5 hótól) lazító

Kissé kesze-kusza, egy táblázatból van.

Szöszke - mi megkaptuk a 3. Prevenart márciusban :roll:
És miért változtatták meg vajon?

Na megyek tovább, sajna ma megyek fogászatra :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok magunkról amíg még szunyál a Tökmag, mert apa ma focizik, egydül csinálom az esti műszakot.
Szóval, 6 hónapos kontrollon, Szabival elvileg minden ok. Kicsit lusta, de ezt eddig is tudtam. :wink:
Sajnos a kakija még mindig nem mondható egészségesnek és monstanában megint elég sokat bukik. Jó gyomorsavasat. :( Így aztán újabb kakitenyésztés, majd gasztroenterológia. Hurrá! Meg adnom kell pár kanál Sinlacot szopi előtt, hogy "meghúzza a gyomrát", hátha nem eszik olyan mohón. Egyébként szerintem nem eszik mohón, de mindegy. És ugyanúgy bukik egy óra múlva is, ha hason játszik, főleg amikor röpköd. :roll:
Ma voltunk babaszemésznél, mert én tompalátó vagyok és féltem, hogy Szabinál is van valami. Van is. Kicsit negatív tendencia és a bal szeme befelé húz (ez látható is a képeken). Azt mondta a doktornő, hogy semmi ok az aggodalomra, belefér a tűréshatárba, de 6 hónap múlva nézessük meg újra és figyeljünk rá. Ezen kívül agyba-főbe dicsérte Szabit, hogy milyen okos gyerek, hogy figyel mindenre, könnyen fel lehet kelteni az érdeklődését és milyen jól követi a szemével az apró tárgyakat is. Ez jól esett. :wink:
Vasárnap megadta magát a kazánunk, azóta nincs fűtés. Még jó, hogy ilyen jó idő van és napközben nem is kellene. De azért fürcsihez nem ártana még. Sebaj, ha minden igaz megvan az alkatrész, de csak este 8 körül érnek ide vele. Szuper lesz. :roll: Esti rituálé egyedül + kazánszerelő.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Ildi, azért változtattak, mert "a társadalom túloltott, és vakcinahiány lépett fel". :shock: De már kettőnél is védettek a gyerekek...akkor meg minek hármat adni, nem?

Megvolt az első igazi körtepép evés nálunk. Ha a videa megengedi, azonnal felteszem. Egy kicsi (30 ml-es) snapszos pohárból kanalaztam Gergő kis szájába. :)

Nálunk ilyen a home office. :D:D:D
Kép

Kép
szöszke
 
 

 
 

Ildi - Köszi. én is úgy emlékszem, hogy talán egy-két héttel hamarabb bújt Szabinak, mint Lottikának.

Marek - Mi már jó ideje a sportrészben sétálunk, mert a mózit Szabi kinőtte. :lol: Mostanában már meg is emelem egy kicsit, így tud nézelődni, nincs azonnal nyűglődés, ordítás ébredés után. Természetesen, amikor elalszik, lefektetem.
Gratula az oda-vissza forgáshoz és az új barátsághoz!

Kincs - Ti szegények! Mi volt a Madarászban?

Adri - Köszi.

Zsuzsu - Hajrá Ábi!!!! :lol: Zoknihúzás nálunk is megvan. :wink: Gyönyörű a fátok!!!!

Peva - Csütörötkön megyünk Tatára, viszem a géped, majd hívlak! Tömő utca - úúújaj! :cry: Levegőzés jó időben szerintem bármennyi! Nekem azt mondta a doki vigyek a Ligetbe magammal olvasnivalót meg valamit amivel eltakarom magamat, hgoy tudaj szoptatni, hogy tovább kint lehessünk. Ezzel csak az a gond, hogy Szabi nincs el oylan sokáig a kocsiban. Én se lennék. Tök uncsi ott feküdni órákon át. Majd, ha már ki lehet telepedni plédre! :wink:
Gyümölcslevek hoztak kakit Linh Marciának, ha jól emlékszem.

Szöszke - Cuki!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok! :oops:

Gyorsan dobok képet, meg 7 hós adatokat! :oops: :lol:

súly: 8150 g
hossz: 70 cm :shock: :shock:
fogak száma: 0

Hétvégén pecázni voltunk:

Kép


Igyekszem ismét visszakapcsolódni, csak múlt héten megcsináltuk a húsvéti, tavaszi nagytakarítást, illetve, amikor csak lehet levegőn vagyunk, akár egész nap is! :wink:

Kép
bettike
Eger
 
 


Ami eszembe jut:

Kaki probléma - nálunk a szilva pép, illetve alma-szilva nektár (Kecskeméti) bejött! Lett tőle kaki! :lol: :wink:

Koszmó - mi még mindig küzdünk, de az olívaolaj jónak tűnik, anyum olvasta valamelyik újságban

Nymalac! Gondoltam ám rád sokat, hogy meló kezdés, de látom még egész jól is jártál, hogy elvették a helyed! :)

Szocpol - mi igénybe vettük volna, de hitelt sem kapnánk lakáshoz, illetve olyan törlesztő részlettel, amit nem tudunk fizetni, vagy csak úgy, hogy visszamennék dolgozni míg mama marad a gyerekkel, így egyelőre fogalmunk sincs, mi lesz velünk :cry:

GYED, GYES - NEM A BÖLCSINEK SZÜLÜNK! :twisted:

BABAKOCSI - mi is már felülve nézelődünk, így már csak délutáni alvás van csak szinte és ma kipróbáltuk az esernyős kocsit. Nagyon bejött! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Ildi! Jó volt az áprilisi tréfa! :lol:

Nymalac! Ismét hála aweb-ért! Most néztem végig a képeket!

GYÖNYÖRŰEK A BABÁKOK! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!

Bettyna
Nem akarjátok kipróbálni a Pro Gastro Kidet? Nálunk négy (!!!) hónap véres, nyálkás, hasmenéses kakit hozott rendbe kevesebb, mint egy hét alatt. Úgy, hogy Bori bélflórája a Normafloret kiröhögte, és az én nagyon szigorú diétám sem segített semmit. Három tenyésztést csináltak nekünk. Mire mentünk vele? Ha nem segít, akkor persze menjetek a gasztroenterológiára, de ne járjatok úgy, mint mi!!! Megúsztuk volna a kórházat, meg három vérvételt, meg a havi kontrollokat, ha nem a hülye Normaflorral kísérletezünk! Szerintem egy próbát megér, bár nem olcsó, de jobb, mint órákat várakozni a gasztroenterológián, hogy utána megnyomkodják a gyerek hasát és azt mondják, hogy át kéne állítani az anyatejes babát tápszerr (úgy, hogy semmi nem bizonyítja, hogy a gyerek valóban allergiás)...

Bettike
Gratula a hét hóhoz!

marek
 
 


Sziasztok lányok!

Túl vagyunk a mai napon!Hurrá! Ami biztosan kizárható: nem hiszti, és nem szoktatás beli probléma. Az ok valószínűleg a táplálásból adódik, most próbáljuk kizárni a lehetséges okokat. Elsőre a doktornő tejfehérje érzékenységre gyanakszik, most kaptunk spéci tápszert. Csak azt kaphat, meg anyatejet(azt a keveset még ami van). Naptárt kell vezetnem a mindennapjainkról, mindent részletesen beírni! Nem akarja megszúrni, meg kitenni további vizsgálatoknak, most 1 hónap megfigyelési időszak van. Hiába adtuk a hipoallergén tp, nem számít. Bizots, hogy avlami nem stimmel, mert fájdalmasan ssír, és szegénykém nem tudja elmondani mi aa baj. Hatalmas könnyes szemmel néz, mintha könyörögne, hogy segíts, de én enm tudom mi a baj, és ez szörnyű :cry:
Pedig annyira átvenném az ő fájdalmát, csak neki ne fájjon.

Bocsi, most csak ennyit tudtam írni, amint tudok jövök!!!

És köszönöm mindenkinek az együttérzést, nagyon jól esik!!!!

Kép
kincs27
 
 



Kép
szöszke
 
 


Kincs, ez jó hír!

Marek, Gergőnek is van időnként véres csík a kakiban. Egyelőre nem számottevő, de azért észben tartom a csodagyógyszert.

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!!

Én még mindig megfázva...

cukrozás: lehet, h az anyatej édessége miatt cukroznak??? hogy így jobban elfogadják a babák???
Konsti eleinte fintorgott a vízre, de már megszokta.... ("issza, nem issza nem kap mást" :) )

marek!
Nekünk nincs mózeskosarunk. Konsti kb. 5 hónapos kora óta félülőben nézelődik a babakocsiban, olvas, rágcsál, nevetgél a tesón...Nagyon szereti nézegetni a gyerekeket a játszón. Ki is szoktam venni, ölben is elnézelődik. Ha álmos hasra, vízszintbe, pár tologatás és alszik....

Borinak gratu a forgáshoz és a gyógyuláshoz!!!!!!

Tényleg, van akinek még hason alszik a babája a babkocsiban is?????????????

(mi itt "ŰRLÉNYEKNEK" számítunk ezzel, mindenki csodálkozik, Konsti pedig vigyorogva durmol hason a kocsiban 2-4 órát is akár.....Ábel úgyanígy tette anno, nem fulladt meg, noha szokszor szó szerint az orrán aludt...)

Peva!
Örülök, h jöttél!
Konstit nem zavarja, ha nem lát, elforog, ha hiányol, na meg Ábel is ott ugrál körülötte :lol:

képet!!!!!!!!! :wink: :)

Nálunk egyikőnk sem szemüveges, így majd 1 évesen megyünk szemészetre. A dokihoz kitartást!!!

a szilva, körte hashajtós, de persze babánként változhat. Azért óvatosan, mert görcsös lehet a hashajtás!

levegőzés: mi délelőtt és délután is 2-3 órát vagyunk kint vagyis 4-6 órát is akár. Konstinak viszek ki gyümit, vizet, a szopit pedig bent intétzzük.

Ildi!
Te bébiitalt iszol?? :o :lol:

Szuper a montázs!!!! rengeteget változott Lotti, olyan csajos lett!! :lol:

strand: már most elő lehet venni-beszerezni a 40-50 faktoros napkrémeket... Én már kenem az arcukat... Nyáron árnyékban, babapancsolóban...Én nem vinném tömegstrandra csak esetleg ott is saját pancsolóban, de Balaton, tenger az tuti....

Ti megkóstoljátok a bébikajcsikat?????????? (én csak a kezemen nézem meg, nehogy meleg legyen, sőt az anyatejet sem kóstoltam meg...brrrrrrrr)

Szöszke!
Szuper a videó!!!!!!!! irigykedem nagyon!!!

mi 2-3-4 hósan kaptuk a prevenart, vagyis mind a háromon túl vagyunk már.

Bettike!
Gratu a 7 hóhoz! ROHAN AZ IDŐ!!!!!

Mi:
kipróbáltuk a banánt, azt megeszi, de nem akarom banánnal tömni. Alma, banán ami kell, más nem.... A körte következik....

Megszorítások:
Tudjátok ott lehet elvenni, ahol van... rengeteg a minimálbéres, a leszázalékolt.. (nem vagyok érzéketlen, de sokaknak jobban "megéri a leszázalékolás, mint a munka), rengeteg a hálapénz, a milliós főnöki és politikusi fizetésekről már ne is beszéljünk.
A minimálbéresek nem tudják, h így a nyugdijjuk is minimális lesz, ha lesz....
Nagyon nehéz, de menni kell előre......mi is eladjuk a házunkat, keresünk kissebbet. Remélem minden rendben lesz, végső megoldásként marad anyós, de hozzá nagyon nem akarok költözni.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk Tescoban vásárolni, Marci az apja mellkasán lógott a BB-ben. Én épp a gyümölcsöknél mászkáltam, amikor egy idősebb bácsi odalépett az uramhoz és azt mondta: "Elnézést kérek, uram. Megengedné, hogy megnézzem a babucit?" :lol: :lol: Majd utána mondta, hogy 5-6 hónaposnak néz ki, de ahhoz képest jó nagy baba. :D Nagyon mókás volt.

Peva: Dunakeszi azért jött szóba, mert "viszonylag" közel van a Komjádi uszoda, ahova Apa meg fia edzésre tudnak majd járni. Soroksárhoz meg a Kőér utcai uszi van közel... nálunk ilyen elsődleges szempontok vannak...

Ildi: 1899Ft-volt egy 10db-os csomag.

Bettyna: az én gyerekem tojik meg a gyümilétől, igen. Leginkább az almától/alma-málnától. Valaki kérdezte? Lemaradtam megen...

Bettike: GRAT a 7. hónaphoz! :)

Zsuzsu: én megkóstolom az anyatejet (ha cumisüvegből kap pótlást Marci), hogy biztos jó-e.

GYED: azért azt ne felejtsétek el, hogy minimum 180 napig egyfolytában biztosítottnak kell lenni ahhoz, hogy az embernek járjon a GYED. Szóval fű-fa-virág azért nem kapja (vagy naív vagyok?)
Viszont luxusnak szerintem is luxus, hogy 3 évig otthon lehet(ett) maradni a gyerekkel. Ezt már többektől hallottam, hogy jóléti országokban (pl. Svájc) max. 6 hónapig maradhat az ember otthon a gyerekével, utána vissza kell menni dolgozni, különben az ember elveszíti az állását. Viszont az élveszületések száma egyre jobban és jobban csökken évről évre, szerintem ez a luxus azért "kell", mert így még jobban csökkenni fog a gyermekvállalási kedv az országban. Aztán meg sírunk, hogy fogy a magyar...

linhbaba
 
 


sziasztok, gyors bekukk, szemészet halasztva- Dorka náthás lett.
Tanulság: nem szabad hagyni, hogy levegye a sapiját...éjjel orrot kellett szívnom, mert attól sírt, hogy nem kapott levegőt. :cry:
Tegnap nagy séta közben levette a vékony sapit, gondoltam ő tudja. :shock: Olyan meleg volt.
Olyan lelkiismeret-furdalásom van! Elrontottam a babám. :evil:

Terasz: nálunk fa, szóval napon jó meleg, nem ott fázott meg....pokrócot teszek rá és én is leülök mellé. ott még volt sapi. :lol:

Gyümilét én kérdeztem - almalevet csináltam is. Van kaki, csak sűrű és nehezen jön szegénykémnek.
Ildi! Köszi az infókat - bébiételeket egyelőre kihagyom, főzögetek, de 5letnek jó.

Bettyna! Majd holnap hívlak mikor jöttök. Jó, hogy a szemecske rendben van!

Zsu! Én megkóstolok mindent (gyógyszereket is - a cseppeket). Anytejbe csak belenyaltam.
körtét megpróbálom.

Marek!
Szupi, hogy megoldódott a kaki ügy! :lol: Szerintem sem allergia- alig eszel valamiket.

Bettike! Grat a 7 hóhoz! Hihetetlen gyorsan szalad az idő.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!

Szemészetre hova viszitek a babát?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Húúú, annyit írtatok, hogy mire végig olvastam a fele mondanivalómat elfelejtettem! :D :oops:

Peva...jó hogy jöttél. Hajrá HT!!!!! Ügyesen! :D
Sajnálom hogy a kicsi örökölte a rossz szemet! :(

Szöszke...Gergő egyre jobban rád hasonlít! :D
Nagyon cuki a kötés video! :lol: Látom ő is kalimpál és szájába nyúkál kaja közben! :wink:
Mint a Norbi csak ő még köpköd is! :roll:

Megfogadom a tanácsot és még várok a husival, mert eröltetni nem akarom! Majd 2-3 hét mulva megkínálom.

Multkor kérdezte valaki, hogy borsót én készítem e?
Hát bevallom ezt vettem, Univeres volt-de nem ízlett neki.

Gyes/gyed.....Bettike a számból vetted ki a szót: -Nem a bölcsinek szülünk! :twisted:
Megszakad a szívem ha belegondolok hogy egy másfél vagy 2 éves gyereket beadjak egy közösségbe
ahol nem lehetek vele. :cry: Olyan picik még akkor.

Kata....az se semmi hogy a normális hátterű gyermek nem mehet csak magánbölcsibe? :shock: :twisted:
Én azt nem tudnám kifizetni.

Zsuzsu...nekem a babkocsiban nem alszik hason Norbi! Sőt már néha az ágyában is megfordul
és úgy alszik el játék közben! :shock: :lol:

Ja, és legújabb-NORBI FELTÉRDEL!

Ht-vel kapcs...képzeljétek, elöbb lesétáltunk Norbival a boltba, ott találkoztam 2 ifjú anyuka ismerőssel...
Dumcsiztunk a bolt elött, ki-mit ad a babának?
Képzeljétek az egyik anyuka aki már 3 hósan kezdte a Ht-t, már adott paprikáskrumplit turmixolva
a 6 hós babának! :shock: :shock: El voltam hülve.
A másiknak a Norbikától egy héttel fiatalabb a kislánya, ők már joghurtot és krémtúrót esznek! :shock:
Sőőőt este rendes dobozos tehéntejet forral fel
, azt ad neki 2 dl-t. :shock: :shock:
Én mondtam hogy ilyet nem szabad és hogy én nem mernék, de nem akartam vitatkozni, az ő gyereke,
nem szólhatok bele.
Végül is ez a második gyerek neki, csak tudja mit csinál.A másik se lett beteg neki.
Azt meg hogy a méz allergén, nem is tudta, azt mondta hogy neki a védőnő tanácsolta! :shock:
Én meg azton aggódok hogy a 4 hós bébiitalok, gyümilevek cukrot tartalmaznak :roll:
Most mi vagyunk túl parásak vagy ők túl bátrak??? :?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Zsuzsu...Megszorításokkal kapcs igazad van sokan tudják kit kell megkenni ahhoz hogy az ember nyugdíjas legyen. :(
Szomorú!
De az is szomorú hogy az apukámat ki akarják írni dolgozni mikor már 83 óta daganatos beteg, mindíg kiújult neki.
Volt 7x khemoja, egyszer őssejt beültetése(akkor majdnem elvesztettük) tucat műtétje....
A mellékhatások a süketség, rossz keringés, romlott a szeme, gyenge az immunrendszere,
olyan a mája mint egy 70 évesnek. :(
Pedig soka életében nem volt még spicces sem, nem iszik semmit, nem cigizik.
Nos, ő asztalos...kérdem én hová mehet el egy ilyen ember dolgozni???? :( Senkinek nem kell.
És nem is tud szegénykém fizikai munkát dolgozni 8-10órában.
Mi soha nem dugtunk senkinek a zsebébe pénz, nem is gondoltuk hogy szükség van erre, mert apu tényleg beteg.....
és látod most megyünk a bíróságra, mert ki akarják őt írni. Decemben óta egy fillért nem kapott.
Pedig eddig sem volt sok nyugdíja (49 ezer) .
Csak azért írtam ezt le hogy van ilyen is :(
Persze én is tudok nem egyet aki fizetett, és nyugdíjas, közben meg semmi baja és nem is volt soha! :twisted:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Marek - Köszi, kipróbálom! Leginkább, mert úgy látom, hogy a gyümölcsök emésztése nem könnyű feladat. Örülök, hgoy nálatok végre rendben van minden!

Bettike - Tündéri Máté! Gratula a 7 hónaphoz!

Peva - Szerintem megvárom az ebédem, elmegyünk Tomi ajándékáért, aztán megyünk. Szóval olyan dél körül fogunk odaérni szerintem, de majd hívlak. Ne legyen lelkiismertefurdalásod! Szabin is vot, amikor csak a pulcsi kapucnija volt. Nem rontottad el! Egy kis nátha még nem a világ! Egy kis C vitamin és pikk-pakk rendbejön!

Szöszke - Nagyon édi a videó!

Zsuzsu - Én megkóstolok mindent. Mekkora szeétség már, hgoy azt mondom a gyereknek, "nézd kicsim itt a fincsi hami!", aztán lehet, hogy olyan rossz, mint a bűn! A Hippes teától pl. rosszul voltam olyan édes volt. :) Van egy barátnőm, akinek szintén hason laszik a babája a kocsiban, sőt van hogy csak úgy van el, ha hasal és úgy nézelődik. :lol: Viccesen néz ki!

Napkrém:Rákérdeztem én is a dokinknál. Azt mondta, hogy pont erről volt szó azon a továbbképzéésen, amin a hétvégén volt és ott a prof. 15 faktornál magasabbat nem javasol, mert a a túl magas fényvédővel kent gyerekeken elkezdtek megjelenni a D vitaminhiány jeleli. Inkább kenjük gyakrabban pl óránként, de amíg még annyira nem erős a nap árnyékban nem is muszáj és ugye ne legyen a déli időszakban tűző napon a gyerek + a fejét mindig védjük. Vízparton lehet magasbb faktorszám kell meg majd a nyári itélet hőségben árnyékban kell kenni őket (ezt a másik topikon olvastam). Gondoltam elmondom, hátha érdekel benneteket is.

Veronika - http://www.babaszemesz.hu/index.php

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Köszi a gratulációkat! :lol:


Napkrém
:
Én vettem a gyógyszertárban ajánlották, 40-es, babáknak való, 3000 valamennyi volt! :shock: És most már minden kiruccanás előtt kenem, mert a hétvégi pecánál, árnyékban volt, de csak a sima kenőcsével volt kenve és így is megkapta a nap, bár úgy látszik olyan lesz, mint én, hogy gyorsan megfogja a nap, de inkább gyorsan barnul.

Kaja kóstolás:
Én mindent megkóstolok, hogy tudjam a reakcióját, mit várhatok!

Hason alvás:
Most ismét kezdi felfedezni! Rájött, hogy meg tud pihenni ha hason játszik és leteszi a fejét, remélem alvás is lesz egyszer belőle! :roll:

Kata!
Túl bátrak!!!!!!!!!
De hogy tudd én ma megnyalattam vele a fagyit, amit ettem! :oops: :wink:
Olyat cuppantott utána! :lol:

bébiital kontra víz
Tízórai és ebéd előtt, illetve után bébiital, illetve frissen préselt gyümölcslét adok, a nap többi részében baba vízzel kínálom!

Kép
bettike
Eger
 
 


Sz.Betty!
Éjszakai műszak? Fűtés? Vagy most pihened? :wink:

Szöszke!
Körte nem puffaszt? Én még nem mertem! :roll:

Kincs!
Helyzet javult már? Egyáltalán ma már az újfajtát adtad neki enni? Változás látszik?

Lkata!
Feltérdel? :shock: Azt hogy csinálja? :roll:

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok
Én is vagyok, csak a gyerekem ma nem nagyon alszik (mondjuk éjjel is kétszer kelt), úgyhogy leginkább altatok, vagy etetek, vagy dögönyözök... :lol:

Bettyna
Nem mondom, hogy tökéletes a kaki, de vér már nincs... Az nálunk haladás!!!

Szöszke
Először nálunk is csak néha volt vér, aztán egyre gyakrabban. Egy tenyésztést lehet, hogy nem ártana csináltatni.

Bori elaludt, de itt a tanítvány... :cry:


:arrow:

marek
 
 


Feltérdelés :arrow: Hasra fektetem, vállai, karja lennt vannak popója az égnek és a térdeit úgy maga alá
húzza hogy rendesen térdelőtámaszban van. :lol:
Már a karjait is előre nyújtja, de még nem tudja megemelni a felsőtestét.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Bettike...főzött fagyi???? Azért ezzel vigyázz!
Nekem még kismama koromban is mondták hogy a fagyi veszélyes lehet.

Na, megyek mert Norbi engem vár, tornázunk kicsit! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szöszke - jaj, nagyon-nagyon aranyos a videó!!! Gergő baba tünemény, a képen is!!! Gyönyörűen eszi a körtét!!!

Bettyna
- ilyenkor még normális a kancsalság a babáknál, 6 hós koráig simán és még néha lehet később is. De azért jó, hogy elmentetek, mi is készülünk, majd jövő hónapban jutunk el oda szerintem, mert most nincs 10 e forintunk :roll:
Kazán :cry:

Bettike - gratula a hófordulóhoz aranyvirág Máté babának!!! És persze anyukájának is :lol: Édes a kép, a sapi nem semmi! :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kincs - jaj, elhiszem, hogy ez borzasztó lehet, csak nézni, hogy sír és szenved a baba és tehetetlen vagy, nem irigyellek és remélem hamar túllesztek ezen!!!!!!!!!!! Mindenképp jelentkezz, hogy mi van veletek, van-e javulás, bár ha még 1 hónapig ez lesz, az húzós lesz :? Remélem a speckó tápszer használ! Ha az a baj!

Zsuzsu - nálunk a babakocsiban háton alszik Lotti, meg most már amúgy is, régen aludt hason, amikor hasra tettük, de most már kb. 2 hónapja háton alszik és egész éjjel.
Nem, nem iszok bébiitalt :lol: Csak a Szentkirályit a DM-ben vettem kuponra olcsóbban és utána néztem meg, hogy cukor van benne, így nem adom oda Lottinak, hanem megiszom, csak hogy ne vesszen kárba :wink: Kissé nagy luxus lenne, ha babaitalon élnék, amilyen drágák :roll:
És igen, én mindent megkóstolok, mielőtt odaadom neki, almapéptől kezdve a vason át a sűrítmény gélig, mindent :lol: Biztos ami biztos alapon!
Banánhoz gratula!!!

Én ma meggylét adtam, most pár napig ez következik, aztán szerintem jön a krumpli. Gondolom az nem gond, hogy nem vesszük végig a gyümiket, hanem adok krumplit, nem???

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Peva - dehogy rontottad el Dorkát, sajnálom, hogy náthás, de fene se tudja, hogy most azért náthás-e, mert a sapit levette, lehet, hogy enélkül is elkezdett volna folyni a nózi, ezért ne ostorozd magad!!!
Én is főzögetek amúgy, bébiételt az őszibarack miatt vettem, mert azt nem tudtam szerezni, de pl. ma a meggyet is sajátból adtam, anyutól kaptam, neki volt fagyasztva.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


LKata - júj, gratula Norbikának a térdeléshez!!! Nagyon ügyi!!! Nem hiába tornáztok, van eredménye :lol:
Durva, hogy mások hogy csinálják a HT-t :shock:

Na megyek, ébredés van, most kissé Nyugtonmalac stílusban írtam, több részletben :lol:

Tényleg, Nyugtonmalac, hogy vagy, hogy megy a meló, mi újság veletek???????????

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ja, és hoztam két videót, remélem sikerül megnyitni! :lol:
Az első még egy hónapja készült, arról ahogy
Norbi hangoskodik ,csak most sikerült ideraknom. :oops:
A másik ma készült, olyan lazán pörög-forog!
http://videa.hu/videok/vicces/.....xQ4SlLQf1H
http://videa.hu/videok/vicces/.....L58MBXR1EP

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Lkata, nekem csak a címlapot nyitja meg a videa. :( :(

Kép
szöszke
 
 


Na,nem lett jó a link, lehet hogy csak a főcímet lehet így megnyitni??? :( :oops:
Na, mindegy ha valakit érdekel a mait könnyű megtalálni. a vicces videok közé írtam meg,és a
Címe:Norbi forog-nagyon lazán :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Bettike, olyan jó, lédús, édes körtét találtam a Rákóczi téri piacon, hogy kipróbáltam. Eddig nem puffasztotta, teljesen összenyomkodom kispohárban 30 ml-t kapott tegnap. ma is annyit, és már várta. A kaki meg egészen jó állagú lett: Nem folyós, hanem kenőcsös, körte illatú. :D:D:D

Kép
szöszke
 
 


Norbi fordul -nagyon lazán! így van fönt

Kép
szöszke
 
 


Szöszke...akkor ezek szerint megtaláltad? :lol:
Nem tudom miért nem adja be egyből a Norbit :roll: pedig a pontos linket másoltam ide! :(
Látszik hogy ehhez én nem értek! :oops:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!!

Köszönöm mindenkinek a kérdéseimre adott válaszait!!!

Konsti a hátán nem igazán tud aludni, mert az átkaroló reflexe még nagyon élénken megvan és ahogy emeli a karjait felébred.

GYED:
ma kaptam meg a határozatot, mely szerint nem kapok gyedet. Nincs meg a 180 napom. Amikor beadtam a papirt azt mondták rendben van....Nem zuhantam össze, fellebbezünk. (Végső megoldásként gyes mellett fogok dolgozni, besegítek a férjem válalkozásába.)

Peva!
És mindenki! A körtével óvatosan megcsikarhatja a babapocit. (Persze minden egyéb okozhat panaszt)

L.KAta!
Nagyon durva, amit a HT-ről irsz.... lehet, h most eszik a babák, de felnőttként allergiások lehetnek....
Inkább óvatosan...

Konsti is térdelőtámaszba áll, de még nem magabiztos. Mérges, ha összecsuklik, de szorgalmasan gyakorol. A járókát Ábel vette birtokba, oda zavarom büntibe. :shock: :cry: :)
Konsti szabadon lehet, igaz felügyelet mellett. Azóta rohamosan ügyeskedik, imádom! :lol: :lol: :lol:

Természetesen vannak kivételek, akik jogosan nyugdijjasok, de tényleg kevesen. Jobbulást az édesapádnak!!

A videót megnéztem, nagyon édes!!

Ildi
a krumpli mehet, elsőként is szokták adni. Keverheted olyan gyümivel amit szeret.

megszorítások:
Valóban nem a bölcsinek szülünk. Nincs is bölcsi, vagy ha van az nem ér semmit. Nálunk az állami bölcsi csak felügyelet, nincs foglalkozás. A családi napközi ígér sokmindent, de nem tudom....
Ma kint voltak a "fizetős" bölcsisek a játszótéren. AZ óvónök üldögéltek, a kicsik rohangásztak. Nem hoztak homokózó játékot. Hívtam az ismerős kicsiket -akikkel délutánonként együtt játszik a fiam-, de szóltak, h nem játszhatnak. Jó, h van csúzda, másóka, hinta...., de ez lenne a magánbölcsi?????

Mi amikor a gyerekeket terveztük, a férjem kérte, h a kicsi 3 éves koráig legyek itthon. ÍGY nem maradok le semmiről, ami fontos és egy életre szólhat. Néha nagyon nehéz, de aztán egy egy vidán dolog történik és már megérte...
Most ezeket a csodás pillanatokat akarják elvenni.... :cry: :cry: :cry:

Ma amúgy is elbőgtem magam a játszón. ..... Ábel játszani akart egy 2 éves kisfiúval, nevetve szaladt felé mire a gyerek odított, hisztizett. Nem nyúlt hozzá Ábel, mégis ment a műsor. Mire az anyja nekem támadt, h neveljem meg a fiam.........Nagyon rosszul esett, mert igazságtalan....Mondtam neki, ha hisztis a fia, ne jöjjenek a játszótérre. A bölcsibe sem fogják kímélni, sőt..........
(délután az említett gyermeket fejberúgta egy hintázó kislány, miközben az anyja cseverészett...Nem sérült meg, csak nagyon sírt. .... )

vidámabb téma: két kép imádott szökevényemről:

Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsu
Mi az, hogy nem jár a gyed? Gyesen voltál amikor teherbe estél, vagy nem? :shock:

Nem tudja valaki, hogy hol lehet Holle termékeket kapni? A neten lehet rendelni, csak horror a szállítási költség. Szeretnék majd rizspépet, meg kölespépet rendelni. Persze nem sürgős, mert csak most kezdtük a ht-t, de tájékozódok. Pestiek segítsetek! Persze Szeged lenne a legjobb, vagy Makó...

Borinak nagyon tetszett az alma-őszibarack. Ennek örömére, most egy hétig azt eszi. Egyébként tényleg finom, nagyon vártam, hogy hagy egy kicsit és megehetem, de nem hagyott....De most már látom, hogy bébidesszerteken fogok élni. Cukrosként egy csomó mindent nem ehetek, ebben legalább tuti nincs cukor, tej, tojás, meg ilyen hülyeségek... :lol: Már látom magam előtt, amint egy ünnepi ebéden a család jóízűen eszi a dobostortát, én meg jóízűen kanalazom a bébidesszertet... :lol: Hogy erre a cukorbetegek még nem jöttek rá.... :roll: :lol: Na jó, vége az agymenésnek. Megyek aludni, mert tegnap nem sok alvásban volt részem.
Jóccaka!

marek
 
 


Sziasztok!

A videókat sajnos nem tudom megnyitni,de a képek egytől egyik nagyon édesek!!! :wink:

A gyed-ről nekem is az a véleményem,h nem a bölcsinek szülünk!
Szerintem a gyerekek életében ez az első 2-3 év a legfontosabb és én nem tekinteném olyan hatalmas példának a fejlettebb országokat,ahol pár hónaposan bevágják a kicsiket bölcsibe és így tele vannak beteg, viselkedészavaros gyerekekkel!


Tejpépet ad valaki a babának?Mi most azt ettünk,Hipp banános-őszibarackosat!Nagyon ízlett neki!:D
Egyébként én mindent megkóstolok,amit adok neki!Még a tejemből is ittam,mikor fejtem!Tök fura íze van! :lol:

Babakocsi: mi már kb 2hete a sport részt használjuk!Beletettem a bébé confortból az ülésszűkítőt,ami nagyon jól alátámasztja a derekát és így félig ülő helyzetbe állítom!Folyton ülni akar és így jól érzi magát,mert leskelődhet!:D

Depi: már múlik,de nagyon kivoltam!Elegem van abból,h mindenki megtalál magának a hülyeségeivel!Folyton kérnek tőlem minden félét és,ha valami nem úgy van ahogy elgondolják, akkor meg jön a kioktatás!Ami néha elég sértő tud lenni!Pedig mostanában elég érzékeny vagyok!És emellé jött,h el szerettem volna menni Rajmival fagyizni,de amikor ezt mondtam neki,akkor tök ingerülten közölte,h neki erre nincs ideje! :shock: na ez volt a hab a tortán...

Viszont megrendeltem a mosható pelenkákat!Jövő pénteken érkeznek,ha minden igaz!Már nagyon várom!:D

Na most ennyi!Nagyon álmi vagyok!...ű

Jóéjt Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

marek:
Mivel a kutatásban dolgoztam, (ott csak határozott szerződéssel lehet foglalkoztatni pár év óta, így amikor lejárt a szerződésem nem hosszabítottak. Naná ki hosszabítana egy frissen szült anyukával?? így passzív gyedet kaptam Ábel után is, majd hiába dolgoztam most pocakosan csak 163 napom van....)
fellebbezünk természetesen.

Én nem vagyok járatos ezekben a biós cuccokban, de kérdezz be a szegedi topicba. A lányok beszéltek valami bioboltról egyszer, tuti, h segítenek. Persze szívesen megkérdezem Én is neked, ha akarod.

Jó étvágyat!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adri!
húúúúúúúúú, mintha magamat olvastam volna. Én is érzékenyebb lettem, még a szuperérzékenynél is érzékenyebb..... megoldást nem tudok, én már pszihologuson agyaltam a múlt héten....
kívánom, h mielőbb rendeződjenek a dolgaid!!!!!

Én tegnap adtam Konstinak tejpépet kínomban....-(Annyira nem eszik semmit, az anyatejünk pedig rohamosan fogy. Hiába szopizik, fél fogára sem elég. Amynnyit mozog meg is értem. )-így kapott valami tejpép igazi vaníliával...ételt. Tettem bele őszibarit. Nagyon ette, így most gyümit kap tejpéppel, főzelék halasztva....
banán és az alma bejön neki, de nem ehet egész nap azt....(nagyon ciki, de most a saját gyerekemmel "vegyészkedem..."próbálom kitalálni mit eszik meg....)

bölcsi:
a barátnőm 2 éves lánya az első hetekben ÖSSZEVERVE!!! ment haza ....hiába szóltak, h figyeljenek, semmi.....pár hét után elfogadták a társai ......Én féltem a betegségektől na meg foglalkozom vele legalább......

kata84!
Köszi a kérdésed, Ábel ügyeskedik. nem merem elkiabálni, de többek szerint is fejlődik. próbál beszélni, nyíltabb lett.....

Sajnálom h nem sikerült az ovi. Fellebbezés??? Igazolás, h közösség kell az egészséges fejlődéséhez??? hátha.....

csajok!
Tanácsot kérnék: a játszóteret délutánonként elözönlik a 6-16 éves gyerekek. Ami nem gond, de a csúzda körül van a homokozó , tele 5-10 1-3 éves kicsivel. A nagyok ugrálnak a csúzdáról, hintáról, rohangásznak, a kicsik meg félnek, vagy utánozzák őket. A kisgyermekes szülők mérgesek, de csak én szólok a nagyokra. (semmi foganatja a rászólásnak!!) Jövő héten tavaszi szünet, lehet, h egész nap ott idétlenkednek, akkor lehet, h megverem valamelyiket.....
A szó nem ér semmit. Beszélték az anyukák, h videó, fotó kéne és jelenteni az önkormányzatnak, de nem látom értelmét......
Tegnap pld. egy kutyát hoztak a homokozóba, pórázon, szájkosár nélkül.... :evil: :evil: :evil: :evil: amikor szóltam pofákat vágtak......a szüleik nem tudom hol vannak...........

KÖSZÖNÖM A FADICSIKET, ÉN IS NAGYON SZERETEM. Ha elköltözünk viszek belőle, az biztos.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


BOLODG FÉLÉVET JULCSINAK!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Anhel, Kriszta, Clau, Tücsök, Borkaby, Éva, Andi, Dalma, Tercsimama...ÉLETJELET kérünk! (bocs, akit kihagytam!!!!!)

Ancsát olvastam az anyaságról topicban.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Anhel, Kriszta, Clau, Tücsök, Borkaby, Éva, Andi, Dalma, Tercsimama...ÉLETJELET kérünk! (bocs, akit kihagytam!!!!!)

így akartam..

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!
Reggeli fejőbrigéd jelentkezik! Egyedül maradtam? :roll: :lol:

Zsuzsu
Mit olvastál Ancsáról?

Egyébként köszi a tippet, lehet, h rákérdezek a szegedi topikban.

Perdóról nem tudsz valamit?

Játszótér... nehéz ügy. Pont arról a korosztályról van szó, akik ha szólsz nekik, még rosszabbak lesznek. Ráadésul joguk van ottlenni a játszótéren, úgyhogy sajna nem biztos, h csinálhatsz valamit.. :roll:
Nálunk nincs is játszótér, úgyhogy muszáj lesz itthon csinálni egyet a kertben... :roll:

Én még mindig a mózesben sétáltatok. Kipróbáltam a sportrészt, de még nem kényelmes Borinak. Majd ha ülni tud...

Peva
Nem hinném, h a sapka miatt fázott meg Dorka. Én sokszor nem adok sapkát Borira, mert nagyon meleg van. Sajnos ebben az időszakban könnyen meg lehet fázni, mert kinn melegebb van, mint benn. Leizzad, beviszed és megfázik. Legalábbis én mindig így járok tavasszal, úgyhogy féltem is Borit...

marek
 
 


Jó reggelt!

Zsuzsu!

Sajnálom a gyed dolgot, de én ugy tudom, hogy van méltányossági gyed.Ha valakinek pár napja hiányzik vagy nagyon rossz szociális helyzetben van, megigényelheti.Aztán eldöntik, hogy megadják-e neki.Szerintem a fellebbezés mellett ezt is érdemes lenne megpróbálni.
Itt megtalálsz minden infot.

http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/ ... C3%8DJ.PDF

Játszótér:

Nekünk szerencsénk van, mert a sarkon egy jól körülkerített kifejezetten piciknek való játszótér van. Időnként megjelennek a kamaszok is, de olyan sok a szülő meg a baba, hogy nem maradnak.A csúszdánál én is félteném Ábit ha sok nagy venné körül.Mindent utánoz még.Egyszer egy 7 éves fizucska a csúszda tetejéről leugrott.Ábi meg a maga 2 évével megpróbálta utánozni.Alig tudtam elkapni.Ezek miatt nem örülök a nagyoknak.

Emma hihetetlen cuki, azóta is átalussza az éjszakákat.Nagyon bejött az éjszakára való tápszer.Viszont az is igaz, hogy délután 3 után már nem alszik és akkor elég sok a program, szóval kidől estére.

Holnap megint megpróbálkozom egy kis almalével.Remélem lassan el fogja fogadni, itt a tavasz meg lassan a nyár, jó lenne ha enne gyümit.

most mennem kell, sirás van...
emmalena
 
 


[quote="sz.veronika"]S írta:sz.veronikaziasztok!

Szemészetre hova viszitek a babát?


Madarászba! :D És jó is :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Halihó :D

Kicsit jöttem... Mindig olvasok, de rendre mindent el is felejtek...

és még nem is foghatom a munkára, mert egyenlőre még csak itthon vagyok és semmit csinálok... ill. ez annyira nem igaz, mert sosem vagyok itthon és valamit mindig csinálok :) de nem éppen a még át sem vett projekteimen robotolok :D

Szóval, voltunk vásárolni Linhel és Marcival tegnap a Brendonban... én nem akartam vásárolni, és egy vagyont hagytam ott Linh szeretett volna ezt azt vásárolni, de ügyesen megúszta a dolgot :D
Marci megmutatta Borinak, hogy milyen ügyes fiú!!! Nem csak a popsiját húzza föl, és hintáztatja, hanem már az egyik lábiját oldalra téve a popiját is illesztgeti :) Nagyon ügyes kissrác!

És a hét elején sem unatkoztam... ismertek :oops: mindig kitalálok valamit... Nos, most rászántam magam vasárnap, hogy belekezdek egy háti hordozó varrásba :) És meg is tettem... és varrtam hétfőn is, meg kedden is... és befejeztem szerda reggel hálóingben. és gyönyörű lett az eredmény...

Mutatok is képet :oops:
Kép

Akcióban képem még nincs, de Linh és Marci már látta ;)

Lilim és Borim még betegek :( takony, köhögés ezerrel... Sok ismerősöm mondja, hogy ugyan ez van velük is. Egy barátnőmékkel mentünk múlt hétvégén az árkádba 3 gyerekkel, mind a 3 elkapta, mind a 3 azóta is ezzel küzd, és 1-2 nap alatt Lili Borira is ráragasztotta, tehát már 4-en küzdenek. Nagyon kell figyelni, valami járvány szerű lehet... Apa 2 napja kapta el, eddig bírta :(

Lili most dunakeszin van... majd jön haza vagy ma du-n, vagy holnap dél körül :D Ő már ilyen nagy kislány :D
Ha hazajön, pénteken, v szombaton tojást fogunk festeni :D
De izgi :D Lehet, hogy ragasztgatunk is rá gyöngyöt, vagy ilyesmi... :D

Most mennem kell, mert ezer dolgom van.

Valamikor majd frissítem a webet, oksi? :oops: A szép idő vonz minket...
ma a UPC-hez, az APEH-hoz, és még kell egy csomó cuccot is vásárolni húsvétra :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nem szedik a meggyet, nem szedik a meggyet fedeles kosárba ... :lol:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... bmVCUTdWtq

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó reggelt!

Zsuzsu...durvák ezek a játszóteres storyk! :( Belegondolok hogy ilyen igazságtalan támadások érnék Norbikát :cry:
szivem megszakad!
Meg ez a fejberúgás..... :shock: :(
Tudom hogy az oviban is sok ilyen baleset lesz, de talán már 3, 3 és fél évesen jobban érti mi van körülötte.
Nem?
Lányok, én már előre félek! :(
Annyira véremmé vált ez a kis Manóka, hogy belebetegszem ha ilyenekre gondolok.
Ne is beszéljünk erröl, élvezzük amég lehet, hogy itthon együtt vagyunk. :D
De az hogy te nem kapsz Gyedet, ez is felháborító???? Ilyen alap valami juttatás csak járna?
Bár én is csak 44-45 e ft fogok kapni :(
Már bevittük végre a papírokat :roll:

Emmalena...vettem 2-es tápszert :wink: már 2 napja este fél 11-től reggel 7-ig alszik Norbika! :D
Majd a Szép álmokat is kipróbáljuk.

Hoztam mutiba egy képet, tegnap csináltam a két kedvenc pasimról! :oops: :D
Apa és fia pizsiben:
Kép

Ildi.....de ariii :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lovaszkata 2009.04.09 07:54-kor.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Nyugtonmalac, de ügyi vagy, nagyon tuti ez a hordozó!!!
A betegeskedést sajnálom, mihamarabbi jobbulást!!!
Tojásfestés, de jó, én már alig várom, hogy Lottika annyi idős legyen, hogy ilyen dolgokat lehessen már vele csinálni :lol: Bár, ez sem igaz, mert pont a múltkor mondtam páromnak, hogy olyan jó volt, amikor kis falatka volt és elaludt a vállamon :lol:

Játszótér - júj, ez nagyon gáz és nagyon nehéz kérdés, hogy ilyenkor mi a teendő, hiszen 6 évesen is gyerek a gyerek, csak szerintem a szülőknek oda kéne figyelni a nagyobb gyerekekre és ha valami olyat művelnek, akkor azért szólni kéne!!!
A kutya gazdáját pedig kirúgdostam volna onnan, nem a kutyát, a kutyus nem tehet róla, de a gazdi egy b.nkó!!! Játszótérre beengedi??? Kész :evil:

Emmalena - sült almát próbáltad már? Én tegnap betettem a sütőbe egy almát alufóliába tekerve kb. 20 percre, aztán kikanalaztam, délután bepróbálkoztam vele és nagyon ízlett Lottinak, jobban, mint a friss alma, én is megkóstoltam, nagyon finom!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Adri - a kis Tündérpockodnak boldog fél évet!!!

Én is nagyon érzékeny vagyok, mindenre ugrok!

LKata - júj, nagyon aranyos a Norbi videó, ahogy hangoskodik, a fordulás is szuper, nagyon ügyes!!!
A kép apáról és fiáról nagyon édes, Norbika szokott így feküdni? Csak mert Lotti nem marad meg így :roll:

Marek - a bébiétel nagyon fini, nekünk is alma-őszi van és én is ettem belőle, nekem hagyott a lányom picit :wink:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi...köszi :D
Csak este van el így fekve Norbi mikor már bangul, kajcsi után.
Böfizünk és amég én kiszellőztetek nála
addig apucival tv-znek 5 percek a kanapén! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


A sült-almát kipróbáljuk, köszi a tippet! :wink:

Megyek sütni húsvétra....meg mosni, meg......hosszú a lista. :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?