Új privát üzeneted érkezett!

cosmic girl szerintem akkkorra már egy lazább nyaralást tervezzetek........meleg is lesz.....már szép nagy pocakod...örülni fogsz ha menni tudsz........
mi csak balcsira megyünk ....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mindenki nagyon szépen növöget! :-) Én teljesen meglepődtem, mút hét szerda óta tegnapig 2 centit nőtt Kisangyal, így már 8 centi!! :-)
Én még nem híztam semmit eddig, de gondolom majd bepótolom!! :-)

Én májusra tervezek valami nyaralást félét, akkor ugye kb. 5 hónapos leszek. Szóba került pár hete egy augusztusi Horvátország, de azt nem mertem már bevállalni.
édi16
 
 


Sziasztok!

Én is túl vagyok már egy vetélésen,ami tavaly nyáron volt,és most rendben minden.
Most kezdek már megnyugodni picit,és nem rettegve elmenni wc-re,hogy minden ok-e!
Tudom most minden rendben lesz.
Vendég
 

 
 

sziasztok........voltam védőnéninél...és csak fél kilót híztam 4 hét alatt!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, nagyon ügyes vagy. Én 2kg tartok, és még nem vagyok a 12. hétben. :oops: Ez van.

Kép
gmelcsi1
 
 


Lányok,

ugye nem akarjuk kezdeni a "ki hízott kevesebbet" c. össznépi magyar terhesjátékot ?!? :roll: Ráadásul már most... :shock:

Kívánom, mindenki hízzon annyit, amennyit babája egészsége megkíván.

Kép
cosmic girl
 
 


Cosmic Girl!
Egyetértek :) Pontosan !!!!!
Tényleg az egészség a döntő!!!!
Ti használtok csíkok ellen valamilyen krémet?
Ma pont azon nevettem, hogy valaki azt mondta, hogy épp hogy csak domborodik a pocakom, valaki meg hogy hatalmas :D
Így légy okos Domonkos!
pocok001
 
 


Pocok!
Én használok terhesség elleni olajat.Ezt a Rossmannban vettem és Rossmannos a márkája is.Kb 400 - 500 ft volt,pontosan nem tudom.De ez szerintem sokáig tart,mert az olajból nem kell sok.Eddig még csak a hasamra kenem,de később a combomra és a fenekemre is.Hízós tipus vagyok. :oops: :oops: :oops:
Az én párom jelenleg kishordónak hív. :oops: Már gömbölyödik a pocakom. :lol:

Édi!
Mi idén nem megyünk nyaralni,nem merjük bevállalni.Félek,hogy elkapok valami fertőzést a vízben. :cry:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!!!

ozike (sorry az ekezet hiany miatt nem tudom helyesen leirni a nevedet): koszi a koszontest neked is!!! a fertozesem mas jellegu lehet, nem is csak huvelyi mint a tied, hanem hugyivarszervu-a Joisten tudja mit jelent ez-csak tippelni tudom, hogy fertozesem van a hugyvezetekben!?? en is szedtem antibiotikumot, mar mind a 6-ot beszedtem es csak remenykedni tudok h.minden ok. lesz!! az jo hogy a te fertozesedrol nem irtak semmit, az enyemrol ezer ijeszto dolgot-jobb ha nem is gondolok bele!!!

Cosmic girl: en is egyetertek veled-minden kismama etkezzen ugy, hogy az a kisbaba egeszsegere legyen. sokszor keveset, gyumolcsoket, zoldsegeket, teljes orlesu pekarukat, feher es voros husokat...stb..Igyunk sok sok vizet (nem szensavasat ) no koffein, no cukros italok. Arrol nem is beszelve, hogy jobban is erezzuk mi is magunkat a borunkben, ha egeszsegesebben eszunk!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok lányok! Külön üdv az újaknak!

Tegnap végre mi is láttuk újra Babcit, egy nappal érettebbnek tűnik a koránál, tehát ma már 11 hetesek vagyunk. És úgy kalimpált a kezével-lábával! Fantasztikus látvány volt, könnycseppecskék gurultak szépen lefelé :D

Íme 34,7 mm-es Babcikánk:

Kép

Kép
kkia
 
 


sziasztok,

nagyon régen nem írtam, de azért olvastalak ám titeket!
:lol:
a jógáról aki érdeklődött: http://www.amritajoga.hu/fomenu/elerhetoseg.html
én már voltam is szombaton, nagyon klassz volt, jól kikapcsol és lehet jó tanácsokat hallani, meg vicces, h a sok kismama hogyan gurul jobbra balra.
én kaptam Klion hüvelytablettát, mert engem is betalált egy kellemetlen folyás, na arra meg az van írva, h a terhesség első 3 hónapja alatt nem alkalmazható. hááá én meg alig vagyok túl rajta, kéremszépen. :oops:
én is állandóan paráztatom magam, mindig van mivel.
Most például külföldön voltam 2 napig, este feszült a hasam, egyből a repülésre fogtam... :x valszínűleg én sem vagyok normális :oops:
krém: Sante kakaóvajas krémet szeretnék venni. a héten már nem dolgozom, uh beszerző körútra indulok!

mindenkinek gratula, aki uh-n volt és szép eredményeket kapott.

az újaknak is nagy gratula!
olyan jó sokan vagyunk már!

ja, és az Istvános rossz hírektől nem ment el a kedvem. én úgy vagyok vele, h minden magyar (állami) kórház kb ugyanaz a nagy sz@r, legalább az orvosban bizzon az ember...

szép estét!

Kép
screen
 
 


Sziasztok! :)

Remélem, Mindenki jól van!!!

sziszkó29 írta:Pocok!
Én használok terhesség elleni olajat.

Vicces Lány vagy Te!!! :wink: :lol: (talán terhességi csíkok ellenit? :lol: )

Sajnos nálam macerás napok vannak: elkezdtem folyamatosan rókázni :oops: (tegnap reggel alaposan be is pánikoltam, mert véres volt - rögtön hívtam a dokit, megnyugtatoott, hogy valószínű az agyonstrapált nyálkahártya műve...most sok folyadék és pihi :roll: )

tillidian
 
 


Hízás:
szerintem is egyénileg eltérő, és mindenkinél úgy van jól, ahogy van! :P Anyukám pl. velem 12 kg-ot, öcsémmel 22-t, húgommal 5-öt hízott!!! :roll: :P
(én Manóval 14 kg-ot híztam, és 2 hónap alatt lement. Most 4 kg-nál tartok, és igyekszem még többet fölszedni :D - persze, ha nem rókáznék :oops: )

tillidian
 
 


A lényeg szerintem is az egészséges és változatos táplálkozás. Az, hogy ki mennyit hízik, alkat kérdése is.
Én is vettem már krémet csíkok ellen, a dm-eset vettem vettem meg. Barátnőm is ezt használta, és nem lett egy db csíkja sem. Persze ez is alkati kérdés is, de azért lehet segíteni a bőrnek tágulni. És persze majd szülés után is ugyan úgy kenegetni, hogy szépen is húzódjon vissza.
Szerencsére engem elkerültek a fertőzések, remélem így is marad.
Most egy darabig nincs semmi vizsgálat. Aztán megint besűrüsödik, 23-án megyek AFP-re, aztán vissza a dokihoz, majd május végén a genetikai UH. Addig meg csak növögetünk...!! :-)
Ti hogy bírjátok a meleget??? Még nincs is nyár, és én már szenvedek időnként... Pedig eddig imádtam, élveztem, semmi bajom nem volt, most meg!!!! Félek az igazi nyártól...
édi16
 
 


Sziasztok! :D

Megvan a tobbi eredmeny minden negativ!! :lol: :lol: Telefonon mondtak meg az eredmenyt csak a Down-kort jegyeztem meg az 1:1400 de minden negativ!! :lol: :lol:

Koszi a Csajok a cicis iromanyokat, azt hiszem az lesz, hogy felhivom a plasztikai sebeszt aki csinalta.. :roll:

Nyaralas: Sztem egy belfoldi nyaralas megengedett! :lol: (En juliusban megyek haza Mo.-ra az nem epp belfold,de csaknem lesz semmi baj! :oops: :roll: )

Trixi
Minden rendben lesz!! :wink:

Csikokra krem: Nekem doki ir fol jo zsiros kremet aztan azzal kenem!

Kkia
Szep babuci!! :lol:

Tilli
Sajnalom a rosszulletet :? Nekem halistennek elmult (kopp-kopp-kopp)
Vendég
 


sziasztok. csak egy gyors jelentkezés. kisfiam kórházban, múlt hét szerdán meg kellett műteni, de sajnos túl sokáig vártak a műtéttel, és vérképzési zavarai lettek, úgyhogy ma átkerültünk a haematológiára (leukémiás meg daganatos gyerekek közé...) Remélem, hogy mostmár nem kell sokat bent lennünk, mert már agyrém amik történtek... Csak gyorsan akartam valami életjelet adni. Majd ha már rendeződtek a soraink, akkor talán vissza is tudok olvasni meg reagálni... Jó éjt!

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok Lányok,

Kopee, mielőbbi jobbulást a kisfiadnak, remélem hamar hazamehettek. Vigyázz magatokra.

Tilli, sajna a rosszulléteket, milyen érdekes, hogy eddig semmi bajod nem volt, most meg elkezdtél hányni.

Kkia, gratula a babódhoz.

Csajok nekem miért nem számol a vonalzóm, folyamatosan ujat kell csinálnom mert nem számol. Valami rosszul lehet beállítva a profilba.
Nekem megjött a laboreredményem, és a vizeletbena a baci, fehérvérsejt éss vörösvértest magasabb a határérétknél, mitől lehet?

Kép
gmelcsi1
 
 


jó reggelt,

kopee, javulást a kisfiadnak mielőbb!!!! Szegénykém!

twinsmomma, szenzációsak az ikrek :P

gmelcsi, ezek az értékek lehetnek magasabbak baktérium, gomba, gyulladás miatt. ne aggódj miatta. dokinak megmutat és kezeli.

én meg most utánaszámoltam, h laborba (AFP és társai) csak a 17. héten kell mennem. ez jó így? az nem szigorúan a 16-on van?

Kép
screen
 
 


monica,

gratu az eredményekhez!

nekem van barátnőm, aki megcsináltatta a cicijét, semmi problémája nem volt, szoptatott. De persze, az a tuti, ha konzltálsz azzal, aki csinálta. :lol:

Kép
screen
 
 


Tillidian!
Igen,igen!Terhességi csíkok ellen!Hű de ciki,amit írtam! :oops: :oops: :oops: :roll:

Kkia!
Ari a babód! :lol: :lol: :lol:

Monica!
Gratula a jó eredményekhez! :lol: :lol: :lol:

Kopee!
Gyors javulást a kisfiadnak!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gmelcsi!
Szerintem sincs okod aggodalomra,biztos fel fog írni a doki gyógyszert vagy kúpot és aztán rendbejön minden! :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


twinsmomma, ikrek nagyon cukik, üdv itt

hízás. engem nem érdekel. Eliottal 25 kg-t híztam... most azért szeretnék odafigyelni, de ott meg annyi minden volt, hogy ez volt a legkevésbé érdekes. haskenegetés meg szerintem abszolut egyéni. én eleve hajlamos vagyok a csíkosodásra és amikor a 36. héten még nem voltam csíkos tökre örültem neki és betudtam a krémeknek. Aha. a 37. héten totál zebra lettem... :)

A nagy herce-hurca miatt, ami múlt hét hétfőn kezdődött és akkor kellett volna dokihoz mennem, nem jutottam el se akkor, se ezen a héten. Úgyhogy eddig egyszer néztük meg a bébit, akkor is csak hasival, amiből kb. semmi nem látszott. na mindegy. most valahogy nem is annyira érzem hogy telik az idő a terhességgel kapcsolatban, ami viszont furcsa, mert a kisfiammal kapcsolatban meg mintha állna. Érdekes kettősség... Ja és persze még védőnőnél sem voltam. :) mondjuk oda nem is vágyom. :)

barack, nekem is 50-et mondtak a központban is, meg amikor a Hajdúval beszéltem mobilon, ő is annyit mondott a korionra. érdekes...

4D uh. Szerintem mivel az ára kb. ugyanannyi, ne olyan helyre menjetek ahol csak mozi van. Menjetek komoly helyre, ahol genetikusok nézik a gyereket, pl. Istenhegyi, Czeizel központ. A mozi élmény ugyanaz, viszont ott tutira kiszúrnak mindent. Mi először a 4d genesisbe mentünk az előzővel és nagyon kedvesek voltak, kulturált hely, de nem volt túl nagy szakértelem, meg semmit nem is sejtettek. Aztán meg is beszéltük, hogy legközelebb valami profi nézze meg. És tessék. Ki is szúrt minden bibit... Úgyhogy én tuti hogy megint csak ilyen helyre fogok menni. valki írta Hajdú Krisztinát. Én hozzá megyek egyikként, másikként meg Timmermann dokihoz, azt hiszem Gábor, ő volt az aki legutóbb mindent kiszúrt...

meleg engem abszolut nem zavart, pedig közel 40 fokban votam 9 hónapos. Úgyhogy a meleg nem volt gáz, viszont úgy vizesedtem, hogy lufi lábaim voltak. Na az zavart...

Végre alhattam. Férjem kiíratta magát a hétre, és mondtam, hogy ma reggel ő kezd a kórházban, mert én már kész vagyok. Hétre ment be, én meg majd csak 11 körül. Beszélt a dokival is, de nagyon nem akar nyilatkozni arról, hogy meddig maradunk. Már kész vagyok... EGy hete 3 négyzetméteren élünk, a kisfiam vagy kézben vagy a kiságyban, mindenhez engedélyt kell kérni... kész vagyok... na befejeztem a panaszkodást, most megyek készülni mert mindjárt indulok hozzájuk...
mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok!

Charlotte-ot elvitte az egyik baratnom jatszohazba a sajat gyerekeivel egyutt,ugyhogy most takarithatok. :roll: :lol:
(Meg babakocsikat nezegetek a neten :oops: )

Kopee
Mielobbi gyogyulast kivanok a kisfiadnak, na meg hogy minel elobb hazajohessetek a korhazbol!!!!

Tilli
Privit meg midnig nem sikerul elkuldeni?

na megyek is vissza takaritani (de utalom grrrr :twisted: )
Vendég
 


Sziasztok! :P

Kopee,
hatalmas adag gyógyító drukk a Kisfiadnak!!!+++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monica, Drága, :P
de, már működik a privi, bocsi, elfelejtettem :oops:
mindegys, elsőre csak annyit szerettem volna írni, hogy még nincs meg név ügyben a döntés, de elsők között leszel, akinek megírom, ha megegyeztünk Apuval! :wink:

(Átállítottam a vonalzómat, a genetikai Uh szerint ma 13+2, 4 nappal "fiatalabbak " vagyunk...én is gondolom, hogy az AFP-nél ez számít, ugye? :roll:
Táblázatban kérhetnék módosítást: szülés valószívű 10. 12)

tillidian
 
 


Meg mindig nem mentem el :oops: :lol:

Tilli
Semmi baj :lol: Oke szavadon foglak,hogy En leszek az elso :P :wink: :lol:

Most mikor felirtam Tillit a tabliba, nezem,hogy sokan regen jelentkeztek!
Hajnalocska,Tunder,Judy,Datolya,Panoka merre vagytok? :roll: :lol:
Vendég
 


Kopee
Mivel műtötték most a fiacskádat? Kitartást, remélem mihamarabb kijöhettek a kórházból! :cry:

Kkia
De szép kis babóca, gratulálok :D

Till
Tényleg furi, hogy most vagy rosszul, mit mond a doki? Nem lehet hogy vmi fertőzést kaptál el, és nem a terhességhez van köze?

Betty
Hát az hogy én nem találtam semmit, nem jelenti sajna, hogy nincs is, magáról a abktáriumról találtam viszont, bár ne találtam volna...és nem is értem, miért antibiotikumot kaptam belsőleg, mikor ez a hüvelyben van és még nem lettem tőle beteg szerencsére...azt hittem vmi hüvelykúpot kapok én is, mint ahogy Screen is azt kapott.. Mindenestre próbáljunk meg nem aggódni és optimistának lenni :wink:

Mónika
A nevet még mi sem tudjuk :roll: , következő vizsgálat vérvétel, majd UH 20.-án

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


sziasztok!

Itt vagyok én is, csak nem volt kedvem gépelni. :oops:

Valaki kérdezte nem gond-e,ha 13.hetesen meggy uh-ra a húsvét miatt-én is 13.hetesen voltam és minden eredemény jó volt.

Toxoplazmával kapcsolatban volna kérdésem: hallottatok olyanról, hogy vadászgörény terjesztené a kórt? A macskákra hegyezik ki de görényről nem olvastam. Van valakinek infója?

Kép
Kép
tündér09
 
 


sziasztok!!!!!!!!
voltam ma uh-on..........a nemét nem tudtuk meg de hallottuk a szívverését és olyan boldog vagyok!!!!!!
a méretei:crl:80 mm
bpd 31 mm
legközelebb a 18.héten látom!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nita! Itt is gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:

Párom csinált rólam ma egy pocakfotót,felrakom!
Remélem azért lehet látni belőle valamit,mivel fekete a felsőm és sötét a háttér is!

Kép 11 hetesen

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


szisz köszi.....én meg a pocidhoz gratulálok.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziszkó,

szép poci, nekem 13 hetesen nincs ekkora :shock: majd hétvégén én is csináltatok végre, lehet, hogy képen nagyobb, mint amilyennek látom innen fentről :lol:

Kopee,

nagyon nnagyon gyors gyógyulást a Picidnek!!!

Kerestétek az "eltűnteket", nekem is eszembe jutott valaki, aki az elején itt volt velünk: Gombahölgy, Vele mi lehet?

Tényleg létezik ilyen, hogy valaki a 3.hónap után kezd rosszul lenni meg rókázni? Neeeem akaroooom!!! :roll: :evil:
Vendég
 


mrsparis minden lehetséges....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönik a babák a dicséretet!
Anyjuk keble dagad a büszkeségtől :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Monica
Május 4-én megyek doktorhoz legközelebb!
Cici-ügyben nem tudok mit mondani.

Nünüke, Trixi
Most nem lesz semmi baj!

Nitacska
Doktor még nem nyilatkozott a nemről. :cry:
Gratulálok! Elhiszem, hogy boldog vagy!

Őzike
6 éve élek itt :wink:
Szerinted fiú? Melyik? Miből gondolod?

Cosmic girl
Mi még tervezünk nyaralást! Vagy nem kellene? :roll:
Júniusban mennénk Mallorca-ra.

Hízás
Lehet, hogy én fogok a legtöbbet hízni
:wink:

Kkia
Szép a babád :lol:

Kopee
Jobbulást a kisfiadnak!

Sziszkó
Növöget a pocakod :wink:

Till
Nem hangzik jól. Jobbulást!
Vendég
 


Sziasztok!

Na kelloen elfaradtam ma a nagytakaritasban :roll:

Nitacska
Gratula!! :lol:

Sziszko
Szep poci! :lol:

Gnemoni
Sok sikert holnapra az UH-hoz!!+++

megyek is aludni

puszi,Moni
Vendég
 


Monica26!

Itt vagyok!!! :lol:

Csak most sokat pakolgattam a lakásban, és nem volt energiám a géphez ülni, meg nem akarok mindenbe bele "pofázni", főleg amihez nem értek. :)

Most amikor 6-án mentünk UH-ra a kórházba, nem látta a doki, hogy voltam magán dokinál is, így megúsztam a veszekedést. :?
Apát is behívtam biztos ami biztos alapon, hogy akkor nem mer szólni majd semmit... 8)

CRL: 64, 1 így másfél hét alatt 1 cm-t nőttünk, ami sokatokhoz képest nem tűnik soknak. De a korának megfelelő és minden tökéletes, így nem baj, ha nem óriás, mert a lényeg, hogy egészséges... :D

AFP: ápr. 22.

Én minden reggel meg egy nap 1 000 000x nézem a pocakom, hogy: "na mennyit nőtt?":D
De én magamnak nem látom annyira a kerekedést még (jó látszik, csak a ha vékonyabb lennék mennyivel szembetűnőbb lenne):D, a védőréteget leszámítva...talán az a megtévesztő... :roll:


Hát további szép estét, és köszi a hiányolást! :oops: :wink:
hajnalocska
 
 


Csajok, miért nem számol a vonalzóm, minden nap újat kell csinálni.???
Nektek a profilba, milyen időzóna van beállítva? Vagy ez nem lehet a baj?

Kép
gmelcsi1
 
 


Melcsi, nekem picibaba.hu-s vonalzóm van, a nagyonbabások talán tudnak segíteni!!!
Vendég
 


Gmelcsi!
Én mikor csináltam a vonalzómat,én is nagyonbabásat akartam,de akkor valamiért nekem is sz.rakodott,nem rakta be.
És később,a párkapcsolatos vonalzómmal meg semmi baja nem volt.Szerintem töröld le,ami most van és szerkeszd újra!

Lányok,köszi a bókokat pocakügyben,arik vagytok! :lol: :lol: :lol:

Hajnalocska!
Az én barátnőm egy nagyon vékony csajszi,és 12 hetesen is nagyon látszott a pocakja,most 17 hetes és mondtam neki tegnap,olyan mintha mindjárt szülne! :lol: :lol:
A vékonyabbaknak tényleg jobban látszik.Hát ez van.Én se vagyok egy vékony alkat,saját magamon én se látom igazán. :oops: :roll:

Ki hol tölti a Húsvéti ünnepeket?Vagy várjátok a locsolkodókat? :wink: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok Kismamik! :D

Twinsmomma!
Üdv itt, és hatalmas gratula az ikrekhez. :lol:

Sziszkó!
Édes pocakot növesztettél. :wink: :wink:

Gmelcsi!
Nem tudom mi lehet a baj a vonalzóddal. Nálam eddig okés volt.

Gratula mindenkinek akik mostanában voltak uh-n.
Monica!
Köszi, hogy gondoltál rám.Ari vagy. :wink: Végül nem ma mentem dokihoz, hanem már hétfőn (nem bírtam várni :oops: ). Minden rendben van a pocaklakómmal, de tegnap elmentem a kombinált tesztet is megcsináltatni. A vérvétel eredményét vagy ma vagy holnap kapom meg. A baba méretei:
CRL: 60 mm
BPD: 19 mm
NT: 1,6 mm
A méhlepény a hátsó falon.
Az uh szerint tegnap 12+6 napos voltam a 12 helyett. így a szülés várható ideje okt.15.-re jött ki. Hát majd meglátjuk. :roll:
Kaptam képet is, íme:

Itt szégyenlősdit játszott a drágám. :D A kis kezei ökölbe szorítva az arca előtt van.
Kép

Kép


És megmutatom nektek a 12 hetes pocimat is. :oops: :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Nita, ez tök jó, hogy megint voltál UH-n és minden OK :D
Móni, Hajnalocska nagy gratula az UH-hoz nektek is :D

Till
Hogy vagy?

Twinsma, nekem az egyiknél mindha látszott volna az előlnézeti képen a kukus :D A nyaralással lehet nem merném a külföldet bevállalni én sem, főleg mivel két baba is van a pocidban, és ilyenkor még nehezebb a 3. trimesztertől.. De persze majd meglátod hogy érzed magad.

Tündér
Nekem fogalmam sincs, de szerintem elsősorban nem a háziállatok problémásak, hanem a nyers hús, a mosatlan zöldség, ha valaki nem most kezet stb..

Sziszkó, Móni
Kb az enyém is ekkora :D

Mindenkinek kellemes ünnepeket! :lol: Mi vidéken leszünk, anyukáméknál :)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


csajok! Így nem csoda, ha nem tudjátok sokáig takargatni a várandósságot. :shock: :) Én nem vagyok kövér de mégis alig látszik a pocakom. TAlán annyi, hogy azt hihetik felszedtem néhány kilót, de eddig senkinek elmondtam a helyzetet, mindenki azt mondta nem is vette észre rajtam. (És nem az udvariaskodókat avattam be :lol: :lol: )

A fiam egész délelőtt jött-ment és most kiterülve szunyál az ágyában, végre van egy kis időm magamra is.
:wink:

Táblába: következő uh. május 20.

Húsvét: itthon leszünk, a fiúk mennek és végiglocsolják a család női egyedeit. Tanuljon az a gyerek egy kis hagyománytiszteletet! :lol: Sosincs korán elkezdeni.

Toxoplazma: remélem igazad van Őzike, mert eddig is volt kutyánk, attól az előző terhességemben sem kaptam el semmit, de most egyik ismerősöm állatait néhány napig én etetem, nem szeretném, ha éppen most kapnék el valami fertőzést.

Plasztikázott mell: no idea. Orvos segít aki csinálta. Ő tudja mit csinált anno.

Paris: nem lehet, hogy influenza a rókakoma oka?

Kép
Kép
tündér09
 
 


moni nagyon csini kismami vagy........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!! ismet jelentkezem, de az en gepem meg mindig nem mukodik, ezert nem lesznek ekezetek a hozzaszolasban. tok idegesito!!
Kopee: Jobbulast kivanok a kisfiadnak!!!!!!!!!!!

Ozike: en is aggodom, mint Te, de sajnos ezzel nem segitek a helyzeten. Probalok meg tobb vizet inni, egy nap egyszer kamillateat es csak remenykedem abban hogy elmult a fertozesem. Hetfon megyek ujbol vizeletvizsgalatra es arra gondoltam, hogy csinaltatok egy uh-t is az ottani orvossal stikaban, meg a ferjemnek sem mondom el, mert merges lesz ram, hogy nem tudok varni meg 2 hetet a kov.uh-ig. De ez az antibiotikum szedes nagyon aggaszto es szeretnem a husvetot nyugalomban tolteni annak tudataban, hogy minden ok. odabent. De ez olyan lesz,mintha "megcsalnam" az orvosomat :D (Ja, egyebkent itt, Gorogben 1 hettel kesobb lesz a husvet mint otthon. A orthodox keresztenz vallas szerint.De itt, Korfun ez fantasztikus elmeny, mindenhonnan meg Gorogorszag mas teruleteirol is ide jonnek unnepelni akik megtehetik)

moni: gratula a babahoz, milyen jo ez a 4d-s ultrahang!! Itt meg nem is tudom, hogy van e, de biztosan egy vagyon lenne!! A pocid is szep nagy mar, nekem is novoget, bar elvileg holnap leszek 11 hetes/a vonalzomat meg kellene valtoztatnom, de lusta vagyok ra

sziszko: szep a pocakod, kb. ekkora vagyok en is, bar a kisfiamnal csak kb. a 4dik honap utan latszott csak :D

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Gmelcsi
Az enyém számol :wink:

Gnemoni
Szép a babád :lol: :wink:
Mi is október 15-re vagyunk kiírva :wink:
Pocakod :roll: :lol: :lol: :lol:

Őzike
Lehet, hogy fiú :oops: :wink:
Amikor mennénk nyaralni, olyan 22-24 hetes lennék :wink:

Tündér
Rajtam se nagyon lehet még észrevenni, hogy kismama vagyok, pedig két gyereket növesztek :wink:
Vendég
 


Sziasztok kismamik!

Mi a Húsvétot Bukfurdon toltjuk, holnap reggel indulunk :D
Nem nagyon szeretem ezt az unnepet, már évek óta ha csak tehetjuk, elmegyunk itthonról valamelyik gyógyfurdobe, wellneshotelbe.
Igaz, most én már nem furodhetek benne, de azért normálvizu medencében fogok úszkálni :lol:
Bocsánat az ékezetek miatt, de nekem sincs magyar billentyuzetem, mondjuk én már annyira hozzászoktam, hogy engem nem zavar, ha így kell olvasnom a szoveget :roll:

Kellemes pihenést és vigyázzatok magatokra!
ginuska
 
 


Sziasztok!

Tudom, hogy már elég "régi" összeszokott csapat vagytok, de ha még lehetne, szeretnék csatlakozni...

Nagyon régóta olvaslak benneteket - azt hiszem öthetes terhes lehettem mikor benéztem ide először :)
- aztán hihetetlen csatát vívtam, mert a régi felhasználó nevem még az első babavárás idejéből nem akart működni, az email címemen nem engedett regisztrálni mondván h. már foglalt, úgyhogy mostanra jutottam babanetes "személyihez" végül :)

A harmadik babámat várom október 20-ra, de csak a második terhességem mert elsőre lett kettő - a két kisfiam ikrek és most 4 és egynegyed évesek..

Mindenkinek gratulálok a szépen alakuló pocakokhoz és még szebb UH képekhez! :)

Üdv:

R
zsrit
 
 


ginuska akkor szerinted nyáron fürödhetek strandon vagy inkább természetes vizü tavakba...pl:balcsiba....???
zsrit üdv köztünk és gratula a 3. babához.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Hajnalocska
Na orulok,hogy adtal hirt magatokrol!! :lol: :wink: A pocid meg majd lesz akkora amikor mar azt varod majd, hogy ujra kicsi legyen! :lol:

Gmelcsi
Nekem mukodik a vonalzom eddig rendesen! :roll: Szerintem is csinald ujra hatha job lesz!

Gnemoni
Orulok,hogy minden rendben van, a kiirt idopontot pedig atirtam! :wink:
Babod magyon edi mar most!! :lol: :lol: Jah es babod lakohelye is nagyon szep!! :lol:

Ginuska
Jo pihenest es vigyazz nagyon magadra!!! :D

Zsrit
Ud itt es gratula harmaskajoz!! :lol: :lol: Tabilba nem szeretnel te is bekerulni? :lol: Ha igen akkor: te szuletesi datumod, kiirt idopont,korhaz,nevek (ha tudjatok mar), teso, kovi vizsgalat


puszi,Moni
Vendég
 


jajj lanyok en mar alig varom hogy szinezhessem a tablit!! :oops: :lol: Nagyon kivancsi vagyok kinek lesz kislanya es kinek kisfia! :oops: :lol: En ugy erzem nekem fiam lesz.. :roll:
Vendég
 


jajj lanyok en mar alig varom hogy szinezhessem a tablit!! :oops: :lol: Nagyon kivancsi vagyok kinek lesz kislanya es kinek kisfia! :oops: :lol: En ugy erzem nekem fiam lesz.. :roll:
Vendég
 


uristen 3x kuldte el bocsi :oops:

Megyek is inkabb aludni :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: