Hahó!
Tali infók:
-kaját be lehet vinni, sajna csak 1 etetőszék van, igy azon osztozkodni kell, viszont a "recepciós" lányok (akik büfésnénik is egyben) szivesen megmelegitenek bármit a mikróban.
-a büfében csak nasi és üditö van, ill. kávé, "papuccsinó" stb
-babakocsit be lehet tolni
-zokniban kell lenni, ill. lábzsákot húzni (van az előtérben), ha valkinek az jobb, de én szoktam leteriteni plédet. A játszóház területén az a durva felületű padlószönyeg van.
-van egy körbekeritett bébijátszótér, ahol van néhány játék miniknek, 1-1 kedvencet be lehet hozni, de túl sokat nem érdemes, nehogy tényleg eltünjön.
-van pelenkázóhelyiség, ahova van betéve egy babzsákfotel, igy oda el lehet bújni szopizni, de ez elég szükös. Van külön wc és gyerek wc is, ha jönne a nagytesó.
-1 év alatt ingyenes, ha valaki "kötekedne" (eddig velem nem történt semmi ilyen, pedig Csongi mindig velem van) ki van irva a bejáratnál a falra.
-nagytesóknak 770 ft lesz egy óra, asszem.
-a játszóház az 1. emeleten van, a DM felé kell elindulni, egészen a folyosó végén, a biliárdszalon mellett.
Mi 1 körül leszünk ott, az oviból fél 1-kor szabadulunk, ha késünk, az csak a forgalom vagy az ovi miatt lesz. Ha többeteknek jobb a délelött, kezdödhet akkor is, de akkor jelezzétek egymásnak, nehogy csak 1 valaki várja a többit.
Ha van még kérdés, várom, most igy ennyi jutott eszembe.
képek szuperek
Mi most jöttünk a babaszemésztől:
Azért mentünk ugye, mert Csongit bandzsinak találom, de ez simán belefér még az életkori kancsalságba, és a "dioptriái" is jók, mindenre zöld pipát kapott. Viszont Nándinak az egyik szeme nem jó, + 1,25-ös a másikkal korrigál, mert az meg teljesen jó, és hogy ne alakuljon ki tompalátás nála, ezért fél évente vinni kell kontrollra (igaz,nem oda, hanem a területilge illetések gyerekszemészhez)
Honeymoon
kiváncsi vagyok, nektek mit mondanak, de sztem ezekután még ti is belefértek simán az életkori kancsalságba!
Ja, Humanka irt, hogy jönnek a talira!!!
Pusz mindenkinek!