Új privát üzeneted érkezett!

Most vki segít nekem, nem tudom, ki az, dde magyar zászlócska van mellette. :) Sajnos jelenleg is még csak 83,4 %, de legalább halad vmennyire... Sajnos tényleg, ha nem lesz kész 2ig, akkor lesz belőle egy picit kínos szitu... De van alternatív megoldás - akkor a János-passiót fogja vetíteni férjuram a suliban a gyerkeknek, szülőknek, tanároknak... A vicc az egészben, hogy nem is akartunk torrentezni, mert "tisztán" akartuk megszerezni a dvd-t, múlt hét elejére ígérték az érkezését, máig sincs meg... De a múlt hét elejére ígérést komolyan véve férjuram belelkesítette az egész iskolát Máté-passió vetítésre... Így, mikor múlt hét végén még nem volt meg a dvd, elkezdtük a torrentezést. Tudtuk, hogy 2 dvd-s eredetileg a cucc, de azt írta a letöltésnél, hogy dvd 1/1 - gondoltuk, nagyon tömörítve van... Hát, tömörítve, jó minőségű, de ez az 1. dvd volt csak, amit 2 nap alatt letöltöttünk, megtaláltuk a másodikat is, már 2 napja töltjük, de nem jött még le... Hát, itt tartunk. Viszont úgy tűnik, talán lesz 1 kibúvó: túl későn ebédelnek ma a nagygimisek, nagyon későre tolódna az egész vetítés, hát lehet, hogy átkerül holnapra. Most ezért drukkolok, na meg azért, hogy holnapra tényleg lejöjjön az anyag.

Köszi a kérdést, és bárki is legyen az, aki tölti, de köszönöm a töltést, egy emberke is 5 kB/sec gyorsaságot adott hozzá a rendszerhez. :wink:
Vendég
 


Anita! Jobbulást Grétinek!!! Hogy vagytok? Pocid nyugiban?
Vendég
 


Köszönöm a dicséreteket, tényleg igyekeztem, és olyan jól esett a festéssel foglalkozni a sok hülye munka után! :D :D (csak a hátfájás, meg a lábvizesedés/dagadás ne lett volna...)

Ildi, szerintem mindenki azt szeretné, ha mihamarabb meglenne a babája, így a végén már mindenki türelmetlen (én is, mitagadás), és hát valakinek meg kell nyitnia a sort... Szóval drukk ezerrel Nektek!!!
Viszont én nem hiszem, hogy a gyerkőc nemének vagy a pontos fogantatási időnek lenne bármi köze a szülés tényleges időpontjához. Első terheseknél talán a has leszállása, ami jó jelző lehet, többedik babánál annak sincs jelentősége.

Zili, örülök, hogy már jobban vagy, sok-sok drukk Nektek és +++++++ energia !!!! :D :D


Böbi, mi ment tönkre a PC babakocsin? Csak mert mi is azt választottunk, hátha meg tudom előzni valahogy a problémát... :? :?

Kép

Kép
zsüci
 
 

 
 

Dóri köszi!Már javulgat,de tegnap nézett ki a legrosszabbul.
Poci nyugis,nem fáj,nincs keményedés!Ezért is akarok nst-ről még haza jönni.Kicsit mozogni a jó levegőn!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


sziasztok,

Zsüci,
nagggyon jó a falfestés. Te csináltad??? :shock: nagyon ügyi vagy. én kb egy virágot és egy napocskát tudok rajzolni. Ja meg méhecskét, de ezt a hármat profi módon :)

Ildi,
nem semmi, hamarosan babázhatsz :) tök izgi.

Anita,
Grétinek jobbulást :(

Tali képek:
tök jók lettek :) mindenki milyen kis vidám.

Petrus,
tök jó a pereces kép :)
Annus,
jobban vagy?

Zili,
kitartás!!! Vigyázz magatokra.

Most jöttem haza, egy rohadt órát ültem az ELMÜ-nél egy közmű nyilatkozatért, erre közlik, hogy szar a nyomtató, egy hét múlva menjek vissza. :evil: :evil:

Annus,
04.14 CTG,
04.21. CTG
04.21. EKG
04.23 doki

voltam tegnap dokinál. Megyek laborokat csináltatni, ekg-t, stb-t ami kell majd a császárnál is az anesztesnek.
Úgy néz ki nem csinálják meg április utolsó hetében :) jipii :) lehet, hogy el tudjuk húzni apa szülinapjáig :)
Vett kenetet, de úúúúgy fájt, hogy nem igaz. és utána is egész este, majd meg őrültem. Csak én vagyok ilyen defektes, vagy másnak is fájt? Legutoljára már a vizsgálat is fájt, de ez most valami brutál volt.
én 12 kg-nál tartok most...:(

Böbi,
milyen lett a séró? :)

megyek főzni.
szép napot

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ildi!

Na igen,én se akarlak elkeseríteni de bármi lehet!Akár a 40.hétig is húzhatod! :wink: Ez megint csak Murphy bácsi...de adja za ég h picit elöbb jöjjön! :wink: Mondjuk te még nagyon elöl jársz,1-2 hét még azért nem ártana odabenn a babának,nem?Én is néha már sürgetném,pedig eddig totál zárt vagyok...na de attól még elindulhat bármikor(ezzel biztatom magam) :lol: :lol:

Ez a Mei Tai vagy mi:még nővérem mutatta egyszer,látta vmelyik vásárban.Lehet h kérek egy ilyet...nekem szimpibb mint a kenguru!Bár a kendő is tetszik...de vhogy nekem az olyan kevésbé biztonságos(félnék h bénán kötöm meg és kiesik a gyerek :oops: )...lehet h élőben kéne megnéznem ezeket....

annus11
 
 


Na megjöttem kajából.Fini rántott sajt volt, de persze pénzt elfelejtettem vinni.Még jó, hogy barátosnémékkel ettem,így kisegítettek.A pofámról meg égett a bőr. Lassan be kéne engem zárni légmentesen.
Edua nem Te bosszantottál, hanem amiket írtam,az ismerőseim állandó jelleggel ezekkel piszkálnak.De fiús a hasad. Meg mikor mondom, hogy keveset mocorog,akkor:Hát igen,a fiúk sokkal lustábbak és késnek a születéssel.De ha ezt vagy 10x nem hallottam már tőlük egyszer se. És ezért írtam, hogy ettől a falra küldenek.A kolléganőm kislánya egyébként rekorder a szopiban.Mesélte szegény, hogy durván két óráig tart a szopi,mert közben elalszik,lehet ébresztgetni stb.Aztán van 40 perce,és sír újra mert éhes. Jajj. Én imádom, de azért lehet anyut élni is hagyni picit nem?Vagy ez csak egy kamaszos álom részemről? :roll: Mindegy,majd meglátjuk.
Zsüci,egy picit tiltakozom.Én nem szeretném,ha hamarabb meglenne,csak akkor,ha a doki azt mondja baj van odabent. És félek is tőle rendesen,mert víz nem megy le,vérnyomás kvázi magas. :cry: Pedig ellennék vele így még erre a 3 hétre. Olyan jó baba.Annyira fog hiányozni a kis rugdosása,meg helyezkedése.Tényleg,de rossz lesz,nem lez már bennem. :cry: Viszont tény, hogy pláne mivel a 4D-n nem volt túl készséges,nagyon kíváncsi vagyok rá,hogy milyen,és nagyon izgulok, hogy egészséges legyen!!!! :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!
Engem ma a boltban szólított le egy csaj,egy 14hós kisfiúval volt.Mondja nekem hogy hát nagyon nagy már a pocakom,mennyi van hátra.Aztán meg h kisfiú,mert h olyan fiús pocak... :roll: Lassan én is bezárom magamat a lakásba...kezdem unni h vadidegenek is azt kérdezik h mikor szülök :roll: Kedves meg minden,de egy idő után idegesítő :lol: :lol: Lehet feliratozom a pocakomat h mennyi van még hátra :wink: 8)

annus11
 
 


Kutyafüle,Annus:én meg most kimaradok ebből a kérdezgetős körből!Itt falun még rosszabb,Grétit mikor vártam,útáltam ki menni a kapun. :lol:
Esztó köszi,reméljük hamar meggyógyul.
tegnap kaptam Apától egy könyvet,meglepett vele.A kismamaságról,szülésről és az utána következő időkről szól.Az érzelmi részét írja le.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
Az urad továbbra is egy főnyeremény!Mikre nem gondol!!!Na akkor ez az egy előnye van h fekszel!Elkerülnek a nénik! :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Ma reggel vérvételen kezdtem, este alig tudtam elaludni, szóval jó fáradt vagyok.

Holnap is korán kelünk, Apa elutazik, csütörtök reggel CTG és doki, áááálmos vagyok :shock:

Én is várom már a babákat, de szerintem én még nem szülök egy darabig, még sürgős játszóterezéseim vannak hátra Zsófival :)

Én kenguruztam Zsófival anno, amikor pl kirándulni megyünk, most egy barátnőm varr meitait, szerintem nyáron jobb lesz az neki. Remélem :)
Vendég
 


Sziasztok!

Olyan fura, pár hete még nonstop ment a laptopom, mostanában meg be van kapcsolva kb 1 órára.
Reggel főzés utána kert, ebéd, alvás, kert, vacsora, alvás. Jó gyorsan telnek így a napok :-)

Szóval most ritkábban jövök asszem. Nem is tudok annyira visszaolvasni. Meg olyan fura nekem, hogy 35-36 hetesen már szülni "akar" mindenki. Persze nyitott méhszájjal értem a dolgot, csak akinek semmi gondja nem volt a terhesség alatt, az ne féljen ettől. Persze lehet én gondolom rosszul... Úgy érzem, hogy én még bőven ráérek becsomagolni, meg azon izgulni, hogy most a magzatvizem szívárog vagy valami más. Átragad rám kicsit... (remélem értitek mit próbálok leírni)

Newborn-ból ne vegyetek sokat, tényleg hamar kinövi. 1-2 csomag bőven elég. Mi liberoztunk tavaly nyárig, aztán áttértünk a pampers-re. Sokkal vékonyabb, szinte olyan, mintha nem is lenne a gyereken. De éjszakára még ekkor is libero volt. Abból nagyon ritkán ment kis a cucc, pampersnél gyakrabban. Huggiest is próbáltuk, az is jó volt.
pumuklii
 
 


Ildi-Edua
akartam irni, hogybiza nem eszik oyanforron a kasat, a c2111-l siman johet kesobb is foleg a napi 6-7 kemenyedessel... nekem c1111, orankent 6-7 kemenyedes es igy is azt mondtak, hogy akar hetekig huzhatom :) meglatjuk :wink:
Vendég
 


petrus, Te még húzd is, én Veled szeretnék szülni, megvárlak, ráérek :)
Vendég
 


Annus igaz!Tényleg rendes apa!Kényeztet minket.A héten még beszerzi a maradék pipere cuccot a listáról.Hát szivesen megnézném ahogy a dm-ben betétek között nézeget. :D
Még senki ne szüljön!
Gréti alszik,megint rosszabbul van.Bár láza nincs,de nagyon náthás.A trutyi meg a torka és orra között van.Ha szívatjuk alig jön valami,pedig hallik hogy tele van.Viszont ha sikerül felköhögnie,akkor ki is köpi.Úgy sajnálom.Apa szokta lefogni,én szívatom,de olyan rossz,mert már mondja hogy:"Anya NE!Nem akarom!" :( :( :(

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kutyafüle, okés, rendben, akkor visszavonom az általánosítást!! :D :D Rémlik régebbről, hogy neked gondjaid vannak a vízzel meg a vérnyomással... Megkérdezhetem, hogy hol / mennyire vagy vizes? Mert engem a lábam már nagyon-nagyon kezd idegesíteni / aggasztani, bár a vérnyomásom még mindig stabilan normális. :?:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Pumukli!
Ilyen szép időben nektek kinn is kell lenni a jó levegőn!Na meg mindenkinek!!!Én szerintem ide fogok kiülni a térre és sütettem a pocakom!Sokat menni már nem bírok amúgy se!
Amúgy ne ragadjon rád a szülés gondolata!Hiszen még csak 33hetes vagy!Én se gondolnék a szülésre ha Iza nem csinálna néha érdekes dolgokat odabenn :roll: Meg se fordulna a fejembe h elöbb jöhet,na de most is annyira lenn nyom,menni alig bírok! :lol: :lol:

annus11
 
 


Na, azt én sem értem, miért akar mindenki szülni. :) Mármint tényleg ne aggódjatok, bent maradnak azok a csemeték, amíg kell!! Én drukkolok. :) De azért, amelyik babának sürgős találkozhatnékja van a szüleivel, annak engedélyezzük a 37. betöltött hétre a kibújást. Szerintem ezzel sincs semmi gond. Mert van, akinek pl. annyira tud csak nőni a méhe, hogy bizonyos méretű baba már nem fér el benne... Anyumnak ezért jöttünk mi korábban. Nem nagyon korábban, de picit. Már előre lehetett tudni, hogy kisebb a méhe eredendően a normálisnál. Szóval ne aggódjatok, mi is egészségesen, kifejletten születtünk!

Pumuklii! Te meg hordjad a pocakod egészségben, ameddig jólesik mindkettőtöknek! :wink: Úgysem fog előbb jönni a manó csak azért, mert vannak, akik szeretnének előbb találkozni a sajátjukkal! :) Én is összekészülődtem már szinte a kórházra, meg ilyesmi, de azért, mert Samu is előbb érkezett. Szerintem talán nem tettem rosszul. :) Felőlem kivárhatja az idejét, csak jobb készen lenni mindenre. :)
Vendég
 


Hááát, én csúszdázás közben éreztem, hogy Fruzsinak ez nem annyira tetszik. Zsófi felmászik egyedül meg tud is csúszdázni, de ez nagyon meredek, és fogni kell az egyik kezét, és olyan magasan van, hogy ahogy nyújtózkodtam, Fruzsi kifejezte nemtetszését :)

Én most annyira élvezem ezt a szép időt, meg hogy Zsófival kinn lehet lenni sokat, hogy ez most így tök jó :)

Petrus: nagyon jók a pereces képek :lol:

Grétinek jobbulást!
Vendég
 


Ja, és mindezt azért írtam, mert mindenképp szeretnénk hallani a topik büszkesége: Maja leányról, és családjáról! :)

Még vmi: letöltődött a cucc! :) Kissé megkésve...
Vendég
 


Köszönöm a pártolás lányok.Éljen ne siettessük babánkat mozgalom!!!! :lol:
Annus,ez a kérdezgetés tényleg nem semmi.Engem a házban lakók állítanak meg mindig vagy kérdezik a liftben. Tudom, hogy ők csak udvariasak akarnak lennei, csak néha sok belőlük. :P
Zsüci!Nem olyan régről rémlik neked az én vérnyomás dolgom, hanem mostanról.Múlt hét eleje óta küzdök a dologgal, de szemlátomást emmi javulás. Ahol észre lehet venni:néha a bokám, lábfejemen hol jobban hol kevésbé,ujjaimon,és a lábszáramon.Ha benyomom ott a lyuk. Sószegényen élek. Sokat iszom(napi 2 l-az nekem sok),mert a kevés vizet főleg visszatartja a só,és még vesebetegség is kialakulhat. A súlyomnak kellene jelezni a vízvesztést ugye, de ingadozik, végül visszatér a kiinduláshoz. Meg a vérnyomásom ment fel.Elvileg nem nagy baj, mert a szülés közeledtével felmegy kissé, de van,amikor egyik vagy másik érték 140/90 fölé megy. Egyébként Zsüci,ha csak vizes vagy így a végén,az még nem nagy baj, bár jobb, ha próbálsz kicsit Te is vízhajtani, de ötletem sincs hogyan.
Na hosszú leszek, de muszáj morognom.Ez ma egy ilyen nap. Jövök haza és az egyik játszótéren(ahol amúgy gyakran vannak csövik) ott pisál egy csöves. Én úgy felháborodtam, hogy levegőt is alig kaptam, és meg akartam állni,megmondani a magamét, de végül nem mertem, mert ha utánam önnek, még elfutni sem tudok ekkora pocakkal. Aztán dohogva megyek tovább, sétáltatják a kutyákat és nem veszik fel a gumit. Na ezen megint kiakadtam.Szerencséjük, hogy előttem mentek és nem felém,mert biztos beszóltam volna.Ha én terhesen nagy pocakkal képes vagyok felvenni,akkor a r..t életbe,nekik sem telik semmibe. De ha a gyerekem egyszer is felvesz ilyet, én megfogom és belekenem annak a hajába,aki nem szedi össze a kutyája után.(De csak ha velem lesz Dani is-egy kézilabdással az oldalamon szívesebben kötekszem)Aztán hívhat rendőrt,meg amit akar, az meg még jól meg is bünteti. Azért felháborít, hogy az emberek képtelenek együtt élni,egymást tiszteletben tartva.
Bocsánat,de ez egy ilyen morgós napom úgy látszik.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Dóri
aranyos vagy! Jól tetted, hogy összekészítetted a cuccokat. Én majd 36. hét után fogom. Lesz egy szülőszobás táska, egy gyerekágyas meg Majának egy táska.

Kutyafüle
ez gáz. Én úgy örülök a mi zárt belső kertes játszóterünknek. Ezzel meg az a baj, hogy nyáron délelőtt használhatatlan, nincs egy fa se ami árnyékot adna. Ilyenkor szoktunk kinti játszóra menni, de ott aztán vannak a hinta körül csikkek, meg üvegdarabok.

Most töltöttem le a családi pótlék meg az anyasági segély igénybejelentő lapját. Nekem a többit a munkáltató intézi majd. Feltegyem a blogba? Vagy ide linket?
pumuklii
 
 


Pumukli!Igazán irigyellek titeket érte! De jó is lehet, ha nem kell féltened a gyerkőcöt ilyenektől. De én is hülye vagyok, hogy kiakadok, mert már tudhatnám, hogy ilyen a világ. De ezt a fajta másságot olyan nehezen fogadom el, mert úgy szeretném, ha mindenki hasonlóképpen gondolkozna ebben, mint én. :oops:
Ja a bejelentőlapot, ha belinkeled, akkor megkoronázunk ,mert az nagy segítség lenne szerintem sokunknak(nekem legalábbis biztos).Szólj kérlek, hogy hova sikerült!!!Köszönöm!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Tényleg egy kérdésem lenne.Hátha ért valaki ehhez. Az összes műszaki kütyü egy benti konektorra kapcsolódik a szobában, amit ki lehet ugye kapcsolni. És ha elmegyünk itthonról hosszabb időre legalább a készenléti gombok sem fogyasztanának áramot. Nekünk UPC-s külső modemes internetünk van.Úgy hallottam, mintha annak nem tenne jót, ha áramtalanítják.Tudtok-e segíteni, hogy le lehet-e kapcsolni az internet modemjét a villanyról vagy nem.Köszönöm előre is!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ide egyszerűbb (valamiért nem tudok belépni a blogba)

http://www.allamkincstar.gov.hu/rovat/129

Elektronikusan is be lehet adni, nem kell ügyfélszolgálatra menni.
pumuklii
 
 


Itt a MÁK által folyósított ellátások vannak. Pl családi pótlék, anyasági támogatás

A Tgyást és a gyed-et nem itt találjátok. AZt ha a munkáltató tb kifizetőhely, akkor ő intézi, ha nem, akkor gondolom OEP-nél kell igényelni.
pumuklii
 
 


Én asszem tegnap óta láthatatlan lettem itt a fórumon :?
Vendég
 


Majának miért lesz táskája???? Vmit én nem gondoltam előre? Samunak én nem készítek semmit...
Vendég
 


Panndi!
Mért lettél láthatatlan???Én látlak :lol: :lol:

annus11
 
 


Nagyon köszi a linket! Ezekkel is kell már lassan foglalkozni... :)

Kutyafüle! Nekem nincs kutyom, de őszintén szólva engem is zavarnak a gumik... Meg ez a játszótéri pisilés... Mintha nem is ember lenne... Azért sztem annyit még egy nehéz helyzetben lévő embernek is figyelembe kéne vennie, hogy gyerekeket veszélyeztet...
Vendég
 


Panndi! Én sem értem! Bár én is éreztem ilyesmit az elmúlt napokban... De én pl mindig lesem, hogy történik-e vmi Fruzsival... :) Szóval örülök, hogy jössz mindig! Amúgy nem értem a csúszdás ügyet... De Zsófinak nagyon jó dolga kerekedett így a terhességed végére! :)
Vendég
 


Pumukli,köszönöm!!!
Panndi drága, mi a baj?Miért lettél láthatatlan? Írtál ma is többször is! Én pl ma csak azokra a bejegyzésekre írtam választ,amik nekem szóltak, azon túl csak morgok, de abból ki sem látszom. Bocsánat, de ma ilyen morcos napom van. Majd 6 felé elmegyünk Stellel a Tisza partra, hátha a nagy séta és az ökörködő kutyám felderít. 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Dóri
Maja valószínű megy majd szüleimhez pár napra, azért kell neki is bekészítenem egy táskát.
pumuklii
 
 


Megrendeltem az ajándék Mei Tai-t! :)
Vendég
 


Pumuklii! Áááá, értem!
Vendég
 


szpetrus szívem szerint a 38. héten szeretnék szülni, akkorra tök nyugodt lennék, ha a dokira hallgatunk akkor jövőhéten a 37. héten fogunk szülni :)

Igazából ebből a sok vizsgálatra járkálásból és bizonytalanságból van már elegem, pocakot sajnálom, hogy nem mutogathatom majd, na de majd Larát :)

panndi én vártalak, tudod hogy húsvét utáni szülést beszéltünk meg, nagyon kiváncsi vagyok csüt-ön dokid mit fog mondani

annus 3 nap van közöttünk :)

ma még mindig jó napom van se keményedés, se derékfájás, nem is értem, lehet kicsim érzi, hogy fel vagyok villanyozódva és egyre jobban leesik a kő a szívemről, hogy nem lesz koraszülött :)

hiányzik a séta a napon :) nem bírok állni, nemhogy sétálni, tegnap már a kocsiból is alig bírtam kimászni :(

Én rugalmas hordozókendőt fogok használni, még meg kell tanulnom megkötni is :)

a magne b6-tól nekem is megy a hasam egész nap, már unom lassan kijön az aranyerem :( (bár dokival már felírattam rá az aurobin krémet )

Holnap láthatom kicsimet Uh-n mekkora már, egész korán megyünk 10:40-kor nst aztán UH, tök jó szomszédos szobában van a kettő és át lehet menni :)

lányok kezdem azt sajnálni, hogy a dokimmal szülés után már csak a 6 hetes vizsgálaton fogok találkozni, egyre szimpibb az ürge :), de azért nem vállalok 3. babát, csak mert annyira jó fej :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Na,kérem.Méltóztattam a listák alapján befejezni a pakolást. :lol: Végülis elkésve nem vagyok, de jobb így.Daninak kikészítettem az én és Riki hazajövős cuccait is. Hihetetlen, hogy ez is megvan. Nem mintha rohannék be, csak zavart hogy úgy húzom-halasztom a témát, mint a rétest. :D
Ti hogy csináltátok?Külön nagy táska a gyerekágyra és egy táska a szülőszobára?Vagy egy nagy táska, benne külön szatyorban a szülőszobai cucc??Mert alig akar beférni minden a táskába.És még nincs is minden benne. Pedig csak azokat tettem el, amiket mondtatok.És hogy történik, mikor eljön az idő és mentek a kórházba,nyilván viszitek mindkét táskát. Amikor először bementek kvázi gondolom a szülészetre, már oda is mindkettőt viszitek vagy oda fel,csak a szülőszobait,és apuka később felhozza a gyerekágyit,mikor átvisznek oda?Hogy van ez?Engem az ilyen részletek érdekelnek nagyon,mert fogalmam sincs. Mint ahogy arról sem, hogy ilyenkor mi a szabály a parkolásra.Vagy ezt kórháza válogatja?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nekem egy táska volt,meg ugye hirtelen jött,vagyis én nem is voltam felkészülve arra hogy esetleg hamarabb is lehet szülni.
Ahol meg szültem,ott szinte semmit nem lehetett.Még jó hogy nem vittem külön semmit.Mikor beértünk elzárták a táskám,meg sem kérdezték kell e még valami belőle.
Na holnap keresek már nektek képeket milyen lepra helyen voltunk.
Ma már nem jövök,Gréti bújós,meg jönnek anyáék is.

Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


na hazaértem.

Bnőm kislánya tündér, nagyon-nagyon jó baba! Remélem itt a fórumon is csak olyanok lesznek :)

Dóri,
még azért kérdeztem a letöltést, mert a linket nem találtam itt fent :oops: :) vagy csak én vagyok nagyon vaksi... A mei taihoz gratula.

Esztó,
az utolsó 2 vizsgálat nekem is fájt kicsit, engem mindig megnéz manuálisan is a doki. Sztm már egyre nagyobb a méh, kisebb a hely, és azért...

Panndi,
teljes vérképet csináltak most Neked? Vagy miért kell a terhesség végénél már?

Ma a BKV jegypénztárában kérdezte meg a hölgy, h kislány lesz-e, és mikor jön, meg is lepődtem :shock:
Persze a légzésfigyelőt nem vettem meg, mert amit kinéztam helyet, és ahol lehetett volna egészségpénztárra vásárolni, az ajánlott 22 ezres fogyasztói ár helyett 34 ezer lett volna a sima Angelcare... Majd még körbenézek máshol.
Közben kedves férjem is felhúzta az agyam, még karira kaptam neckermannos utalványt, ápr. 18-án elmegyünk belőle 3 napra. Megbeszéltük h Gyula, erre most h befizettem, húzza a száját, milyen messze van :shock: :evil: öcsém, csak pasikkal ne kezdjen az ember!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emese1979 2009.04.07 17:44-kor.

emese1979
 
 


Tyű, mennyire előre jártok a készülődéssel is... nekem még egy csomó minden hiányzik, a szoba átalakításhoz, h legyen hely a babaágynak stb. még el sem kezdtünk. mondjuk babaágy sincs még :shock: :shock:

emese1979
 
 


Emese! Nyugi, nálunk az eddig félig kész babaszobában minden bekerült egy sarokba, mert a párom barátai aludtak ott a 7 végén egy óriási szivacson. Szóval ami eddig a helyén volt, mostmár az sincs, kezdhetek mindent elölről... :twisted:

Tegnap és ma is ügyintézésben voltam hivatalokban; mindenki széles mosollyal fogadott, ma pedig még azt is megtippelték, hogy a pocaklakó kissrác! Remek! :lol:

Na megyek, mostmár kidobom azt a szivacsot a gyerekszobából. :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Jéééé! Emese! Hogy én milyen vicces vagyok! :lol: Emese, tényleg nem linkeltem be! De akkor az E-mailemre a barátnőm volt, aki segített... :) Bentragadt a Ctrl+c megvolt, a Ctrl+v kimaradt! :lol: De szivesen felteszem ide mind a 2 dvd linkjét, ha szeretne vki jó Máté-passió felvételt.
Szerintem az, hogy nem nagyon készülődtél még, semmit sem számít. Csak lassan érdemes hozzálátni. Én azért csináltam meg sokmindent a napokban, mert tudom, hogy a későbbiekben nem nagyon lesz rá időm. :)

Adraci! Az jó, ha kedvesek az emberrel! Nekem ez eddig nem nagyon jött be, de nem zavartatom magam, csak azért, mert babát várok ne legyenek kedvesebbek... Mindenkivel legyenek kedvesebbek! Irgum-burgum...

A tippelgetésekről annyit, hogy Samu előbb érkezett, pedig fiú, mindenki kislányra gondolt, csak én voltam benne biztos, hogy fiú (apja is így gondolta, meggyőztem... :) ), olyan aktív volt a pocakomban, hogy csak na, szóval nem lustizott semennyire sem. Aztán a szopival voltak gondok, de ezek alapján sztem kijelenthető, hogy ezek a dolgok nem fiú-lány, hanem baba-specifikusak. :)

Magyaráz a fiam. Nagyon cuki. Egy kukkot sem értek... :lol:
Vendég
 


Sziasztok, most értünk haza!

Dóri, most akkor lejött a cucc? Vagy elkésett?

Zsüci, a kereke nagyon instabil, lötyög, a karfája letört, alul a háló kiszakadt. Így is lehet használni, használjuk is és van egy év garancia rá, ha nem lettem volna lusta, akkor visszavittem volna.

A hajam: barna és rövid lett (vállig ér). Nekem tökre tetszett, ameddig haza nem értem. A férjem reakciója: na ilyen szar is régen nézett már ki a hajad.... Ő nagyon szerette a szőkét és a hosszút, főleg a hosszát bánja, de kari után majd megnövesztem megint, nekem nagyon hullott Gyöngy 3 és 7 hónapos kora között.

Panndi, jó neked, hogy felmászik már, nekem fel kell tennem a tetejére, ezért is megyünk ritkán a játszóra, inkább sétálunk.

Kutyafüle, én a múltkor külön pakoltam a vajúdós és külön a gyermekágyas csomagot, de most egy nagyobb bőröndbe fogom bepakolni, felül a vajúdós cuccal, mert a kórházba is hoznak be ajándékokat meg kapsz egy csomó repi cuccot, így talán könnyebb lesz hazacipelni.
Vendég
 


Megnéztem ezt a mei tai-t, nekem tetszik.

Tinu, átküldöd majd nekem a kórházi nst telefonszámát? Most kétszer megyek a Praxisba magánba, de utána már a kórházba megyek. Köszönöm!
Vendég
 


Elkésett a letöltés vége, de holnapra áttették a vteítést, szóval MEGVAN a cucc végülis! :D

Nem tudom, jövök-e még, ha nem, akkor jó éjszakát!
Vendég
 


Helló Lányok!

Nos, mit is akartam?? Na mindegy, ma se sikerült "pihenni", kimostam 2 adag babrucit, elpakoltam a gyerekszobában, főztem, szülésfelkészítőn voltam, meg elmentem összeismerkedni a leendő doktornénivel (isteni szimpi)...Mostmár tényleg leállok...

Zsüci, szép a szobi nagyon!
Dóri én is csodálkoztam, hogy hol a link, de aztán arra jutottam, hogy biztos én nem értek a torrent-témához.
Panndi, én is látlak! Én nem tudok mindig mindenre reagálni, totál lyukas már a fejem egy ideje.
Hú, most ennyi. Nekem mindenki azt mondja, hogy fiam lesz, és így is lesz, szóval hála isetennek nem bosszantanak hülyeséggel (annyit).

Na puszi, megyek dr házat nézni.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ja, mi az ameitai meg ergo??? :oops:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nem olvastam még vissza, most jöttem a dokitól. BPD 84mm, AC 298mm, FL 66mm. 34 hetesnek felel meg a méretek alapján. I. fokban érett lepény, méhszáj C3000, súlybecslés 2256 gr. Április 28-án kell legközelebb mennem, akkor már CTG is lesz.
És a legújabb megdöbbentő info, a kislányom megfordult, és most csücsül a pocakban. Teljesen lent a popsi, fenn a buksi. :shock: :shock: Ha nem fordul meg magától, május első napjaiban megpróbálják megfordítani. Ha nem sikerül, akkor tutti császár. :?

Na megpróbálok visszaolvasni.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny!Még vissza is fordulhat simán!!Ha volt helye megfordulni.Meséltem,a kolléganőmnek szülés előtti nap tornázta át magát fejesből farosba. De ennek a megfordításnak olvass utána!!Én nem merném,pedig még mi is farosak vagyunk.Akkor inkább császár.Csak Neki ne legyen baja.
Na megyek feküdni.Holnap NST.Meg felírtam a kérdéseim a dokinak.Megkérem, hogy nézze meg uh-val is. Képzeljétek,estére 150-re ment fel a vérnyomásom.Nem létezik.Azt éreznem kellene, mert normálisan 120, terhesen 100-110 volt végig. Olyan nincs, hogy emellett ne érezzek egy 150-et. Szóval holnap kölcsönkérem nagyim felkarosát. Meg azt fájlalom, hogy két napja olyan keveset mozog.És kicsiket.Talán a napi 10 megvan,de több nem nagyon.:(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hát, Kutyafüle, nekem is piciket mozog ez a maki... Én is picit csodálkozom ezen, remélem, semmi baja... Neked milyen a vérnyomásmérőd? Nekem azt ondta orvosom, hogy akkor kell aggódni kezdeni, ha a napi 3szori mérésnél 2 mérés egymás után magas értéket mutat. Szerintem tuti nincs semmi baj.

Szofi! Tényleg ütődött vagyok! :) Te meg egy csomó mindent csináltál ma! :shock: De akkor holnap pihenj!

Reny! Nekem is harántba fordult Pindur! De sztem vmelyik nap tornászott egy nagyot, és megint függőleges, de hogy mije van lent!... Hát, nem tudom... :) :? Szóval most még van ideje forogni. Akkorra legyen jó irányban, mikorra kell! :) Sztem, ha hajlandóak rá, én engedném, hogy megpróbálják befordítani. Szakemberek csinálják, én bízom bennük.

Asszem tényleg búcsúzom. :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: