Új privát üzeneted érkezett!

Hogy lehet átállítani az órát, hogy a normális időt mutassa??????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


És még laptető is :?: :?: :?: :?: :?: :?:
No erre nem számítottam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pedig igaza van a laptetőnek :lol:

Az óra alapból késik a Babaneten :evil: ,én is már összevissza állítgattam :evil:
enis
 
 

 
 

Sziasztok! :)
Enis!Szerintem nem jó helyre rakta a fery a pé-t, de nem biztos.

Zsu!
Izgulsz már az uh miatt?Képet hozz ám!!! :wink:

Bridg! :D

Nóci! :)
lezs ez még erősebb is(mármint a rúgások)

Kitty :)
A képoek:
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Melaszka!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hú, már nagyon izgulok.... itt noszogatom a kicsit, hogy holnap dobja már szét a tappancsait és mutizza meg nekünk, mit rejt a lába köze, hátha megtudjuk, ki lesz őfelsége :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nem semmi a tornamutatvány az első képen :lol:
Most látom mennyire találó a vonalzó szöveged :shock: Ez a gyerek mindig mosolyog,látszik,hogy elégedett baba.Nagyon édes :D
enis
 
 


Unokatesóm is hívott ma reggel, hogy tudjuk-e már a nemét, mert rakná el a gyerkőcök ruháit. Mondtam neki, hogy reméljük, holnap megtudjuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az biztos, hogy kapunk tőle Pelenka szagtalanítót, meg pihenőszéket is. Másik unokatesóméktól jön a kiságy, kókuszmatraccal, meg kapunk cumisüvegmelegítőt is, babakocsit anyuéktól. Szóval alakul a babakelengyénk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Idoallitas ugyben egy oraval elkell allitani a normal idotol mert a bnet ha a budapest idot nezed sosem lesz ponts az ido...nem tom miert :roll: szal 1oraval alatta ami van ahoz kel allitani a profilban :wink:

Zsu
SZerintem ngyon korai meg,hogy megmutassa a laba kozet :shock: aaaaaaah ne lo vald ennyire bele magad :roll:

Enis
A hos is jo mervado csak nem mindig a gepekre kell hagyatkoni 8) a gorbekkel meg nyugodtan sorozz minket mi is csinaltuk sokaig en is fuggo voltam :lol:

Noci
Igen mar reg atirtam sot mindig atirom 8) majd figyeld mert lesz ujabb kiiras is :wink:

Kitty
Jo sulizast uhh 3ora buszozas :oops: :? megeri ez te jany :? na jo csak vicceltem :lol:

Melaszka
Nem semmi a kiscsako es szerintem rad hasonlit 8) jol latom? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah Noci
Meg egyenlore nem tom mi lesz lehet anyut utaztatom meg :roll: nem tudom talan nem megyek most de meg majd kiderul :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah es Enis
En mindig ugy erzem,hogy sikerult meg,hogy majd most :roll: :oops: szal ezt nem tom neked elmondani :roll: de en most is ugy erzem megvannak 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hin vgytok csahajek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Itt vagyok, Bridg :wink:
Cshajek?? :D Épp most kezdődik a Győzike :D
Vendég
 


Jol van gyerekek nem szarozok a priviben valo kuldessel mert 2utan mar ki is leptetett bnet ugyhogy itt van nezzetek aztan majd kesobb kitorlom 8)

http://www.facebook.com/album.php?aid=7 ... 04bed0da24

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Te tom,hogy itt vgy veled nyomtam msn-en is :lol: de a tobbi cshajek :lol: en szerettem nezni gyoziket 8) ne 8) d meg helyettem is :wink:

mentem enni :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szejasztok!

na már csak a fürdő van meg lent felmosni seperni oszt kész! Most ebédkéltem finike karfiol levest! Meg ettem egy szelet párizsit kalácsal!

Enis! Háááát! Relative mindig rendvan nálam, de azért mostanában igencsak hanyatlott az egész! Mert a terhességem kezdetén pl csak fekve tudtam elképzelni az életet azt totál elpunnyadtam elustultam azt most behozom a lemaradást! Szal hozzám elvileg bármikor jöhet váratlan vendég nem ilyedek meg! max, ha kosz nincs, de a mosogató lehet, hogy dugig van!!!! Na azt viszom szégyenlem! De apa még igy se akar mosogató gépet venni nekem! Pedig szerintem könnyabb lenne az életem!

Kitty! Jó sulizást! Nálunk egyébként koránt sem volt szép idő! csak most sütött ki a napocska! Szal addig a kedvem a nullán állt! De majd most!!

Melaszka! Istenem ez a gyerköc??!! Kész akrobata!!! Artistát nevelsz belöle??? Drága cinuka! És azt is látom, hogy éheszteted! Olyan kis husika!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A rugásokra azaz az erősebbekre már készen állok asszem!!!! Legalábbis nagyon várom!!!

Brid! Jól van drágám! Szal nem nézel meg élöben nagy pocival! na sebaj! De várj!!! Akkor hogy lesz ajika neked?????? Bár mondjuk addigra ahogy számolom totál elveszel a nagy lukban az oldaladon!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsum! Akkor csütin hányórát is baszéltünk meg??? :oops: :oops: :oops: :oops: Sorry, de kihagy az agyam! Ugye azt beszéltük, hogy 11-kor van a randi??? Totál káo vok! Bocseszka!!!! És amugy a pilacnál, de ott tudod hol van a buszmegálloban a hurkasütő?? Bár max a jó illat alapján megtalálod! na akkor ott jó neked??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Igaza van Zsunak megkerjuk apacskadat kotozzo ki 8) :lol: :lol: Nem tom meg mi lesz Noci ez tenyleg annyi mindentol fugg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Es akkor jon a varva vart nagy gyonas 8) :oops:

Eloszor is kedves barinoim tudatni szeretnem veletek,hogy ma beszeltem egy szellemgyogyitoval :roll: aki azt mondta bar nagy lelki erom van ott van egy szellem benne marmint azon az aura szinemben azaz a zoldben :shock: mar nincs ott mert o eloallitotta es kepzeljetek ez a szellem 16eve ott csucsult rajtam es gondolom igy mar tudjatok is kinek a szellemerol van szo :( a meg nem szuletett babam lelke volt akit nem ovtam meg pedig megigertem neki :( Bocsanatot kellett kerjek tole amiert nem tartottam be az igeretem es fent a nem tom hany dimenzion tulon is az osszes szellemtol bocsanatot kellett kerjek...eleg erdekes volt ahogy a ferfi beszelt-beszelt ngyon megsiratott az elejen....mondta,hogy ott all mellettem az a bizonyos szellem es,hogy latom-e :shock: hat persze nem lattam de nem volt egyszeru ezaz 1ora beszelgetes :? mindenesetre megbocsajtott nekem mindenki es a szellemgyogyito ugy latta semmi mas akadalya nem volt vgyis nincs ami az utamat allna babaaldasban :D na meg a szentlelektol kellett bocsit kerni mert o az aki megadajandekoz minket a babaval :roll: ugyhogy tiszta lelekkel indulok...most mar jon a csodamanonk nemsoka 8)

Masodik gyonasom feletek hat mar regota a levegoben van a dolog de tudjatok nalunk mindig minden valtozik alapon nem akartam addig szolni amig nem biztos a dolog :oops: :roll: hat mostanra mar majdnem 100% hogy apacskat athelyezik New Yorkba :roll: Eleinte San Francisco-rol volt szo de NY lett belole :roll: :roll: es ugy tervezi,hogy MI KOLTOZUNK :!: :D ami azert is nagy szo mert nekem sima turista vizumom van az USA-ba 10evre de azzal akkor sem lehet ott lakni....es hat korulneztunk a vizumok kozott de mindketten tudjuk itt csak egy megoldas van a hazassag :roll: :oops: :) persze meg nem beszelunk rola ezert nem is biztos semmi ugy nez ki Junius elejen koltozunk 8) es azert nem biztos,hogy megyek haza juliusban :roll: lehet inkabb csak anyu felul egy direkt jaratra es legalabb ott is meglatogat minket mert szabija lesz 2hetig....de meg semmit nem tok...meg ossze se pakoltunk...semmi :roll: szal csak tudatom veletek a nagy hirt aztan majd szolok ha valami van :wink:

Aztan mondtam neki,hogy hat szoljon megis mikor meg hogy lenne a dolgo mert ugye nekem is van elintezni valo dolgom...aszongya mi?Mondom a petifagyasztas :roll: aszongya addig meg van ido megcsinaltathatom 8) Na igen am de akkor petit fagyasztunk 1.2millaert es aztan elhuzunk innen annak mi ertelme van? :? jah amugy a szerzodese 4-5evre szol de tudjatok m,indig minden valtozhat :oops: szoval nem tom lehet most meg utazas elott lesz az is nem tom meg teljesen tanacstalan vgyok mi legyen... :roll:

Na most 2kilo esett le a szivemrol :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


csajok nezem a 24ora-t a soozatot a 7.evszakot haaat ngyon kemeny izgi nagyon 8) ha kismami lennek mar tuti betojtam volna az izgalomtol :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nócika
a kedvem nem jött meg, főleg mikor hazaértem, úgy fújt a szél, hogy eddig bírtam. Tele van szemem, szám homokkal...
De ültettünk szamócát, dáliát, fekete szedret :wink:

Bridget,
remélem, tényleg babás leszel! Ilyenről már én is hallottam, hogy valaki nem tudta elengedni az előző babáját (aki vmi miatt nem lehet köztünk), és addig nem is lett terhes!
Költözés szupi! A házasság meg még szupibb :lol:

Zsu
tök jó, hogy ennyi mindent kaptok! Majd tegyél mindenről képet :wink:

Melaszka
Marcit meg kell zabálni :lol: Nagyon husika!
Vendég
 


Kitty
Na vegre jott valaki...en itt gyonok meg minden erre sehun senki :oops: azt meg hagy ne mondjam 50en kb beneztek miota irtam utoljara :? :roll: Mindenki csak olvasni szeret vajon :?: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
te még ébren?
Más is olvas ám itt, nemcsak mi... De egyszerűbb az biztos, mint írni vmit :lol:
Én meg megyek nézni a Mr. és Mrs.-t :wink:
Vendég
 


Kép


Kitty
Ebren voltam apa keson jott :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt 8)

Bridget,
legalább kihasználtátok a pé-t?
Apa tényleg jó későn érhetett haza. Én tuti nem bírnék fenn lenni addig, hogy megvárjam :oops:

Ma mit tervezel csinálni? :wink:
Vendég
 


Kitty
Persze a gorbemnel a PM roviditesek azt jelolik esti birkosas volt 8) :lol: hat jol felhuztam magam en is mert vacsira ment de konyorgom eddig :roll: persze mindig jon a duma a munka meg igy meg ugy :? Ma olyan szep ido van 8) mar elvoltam setalni nemreg ertem haza 8)

Tobbieket meg biztos elvittek a szellemek :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


NA sziasztok!

Mi már túl is vagyunk az uhu-n. Nyaki redő és gerinc rendben, szivecske a helyén dobog, hallottuk is a szívverését, kaptunk 3 percnyi videofilmanyagot és egy képet is. Minden rendben van a picivel. 58 mm-es már a drágám.NAgyon ugra-bugrált és integetett nekünk.... szóval teljesen el vagyok olvadva tőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nóci!
Igen, 11 óra a megállóban Kispesten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd szag után megyek :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


És a ma reggeli sztárfotónk:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok :)

Zsu! :)
De édes!Éppen erefelé néz!!! :)
Gondolom, a nemét még nem lehetett megállapitani.Azt inkább legkorábban a 15.16. héten lehet :wink:
Szerintem neked kisfiad lesz.Én azt érzem!!

Bridg! :) basszus, iszonyat jó a görbéd!nekem sosem volt ilyen. :shock:
Húúú, még 11 nap és te is megtudod a hírt! :D
Még nem érzel semmit, ugye?
Szerintem a jövő hét közepefelé már tesztelhetsz :wink:

Kitty :) és te mit tervezel mára?
Te nem méred a hődet?meg hogyhogy nincs vonalzid?

Nóci, Enis, Pendi, sziasztok!!!!! :D

Nekem is már megjöhetne végre, mert akkor tudnám már, hogy honnan számoljak :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nos volt a védönő tetszett neki a kecó, de csak lent volt a konyhába fenntre nem akart jönni! Aszonta, hogy milyen más lett miota nem az elöző tulaj lakik itt! Aszongya meg látszik totál! :lol: :lol: :lol: :lol: na picit dagadt a májam!!!! Ma láblogatás van ezerrel! Tegnap este gyorsan még megföztem mára biztos ami biztos alapon! Még ennyit se keljen ma csinálnom! Kedden mennem kell a védőnöhöz a cukor eredményem miatt, mert a terheseknél sok a 7,8! Tudtam, hogy nem a legjobb, de azért reménykedtem, hogy nem küld sehova! És addig is diéta keményen! No sebaj!!! A drágámat, se tegnap se ma reggel nem éreztem! DE miota itt ülök a gépnél meg sem áll! Mint akit felhuztak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondjuk picit megilyedtem miatta, hogy nem érzem és ma mondtam is a védőnéninek és aszonta tuti mozog csak ugy fekszik, hogy nem érzek most belöle semmit! Na de mondom most minjá kirugja a köldököm a helyéről!!!

Brid! Nagyon édes vagy, hogy az első gyonást leírtad! Bátor vagy! Én sajnos hoszek az ilyesmiben azaz a szellemekben! Tehát én remélem, hogy valoban ez a rossz szellem tette ezt veletek ugyhogy még egyszer megjön pirianyánk neked és utána elhagy egy időre! És már New York-ba írom neked a gratut! Drágám! Öszintén gartulálok a NY-i költözéshez! Mindekettötöknek! Remélem simán megy minden! És remélem az esküvöről sok képet kapunk majd!! Ja és New Yorkra összeszedem a pénzt és ott tuti meglátogalak!!!!!!! Az az álmos a második nagy álmom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melaszka! Már minden rendben poci nem fáj! Hálistennek minden rendben!!
És nem sokára bizti meg fog jönni neked is csak ne légy türelmetlen! Milyen furi, hogy te már azt várod, hogy jöjjön meg! Mig mi oly sokat vártunk arra, hogy ne jöjjön meg! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzsu! Tökéletes ez a sztárfoto! Akkor a szavaidból ugy veszem ki, hogy nem tudtátok meg, hogy pöcsös e vagy pöckös! Nem baj van még idő!!!! Látod nekem is sok időbe telt mire megtudtuk!!!!
Jó és akkor holnap meg 11-kor ott!!!

Kitty! Hát délután már itt is fujdogálni kezdett a szél, de hálistennek nem vészesen! És hamar el is állt! És ma merre vagy?? Ma is suliban???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Koszonom,hogy te legalabb hozzaszoltal az en nagy gyonasomhoz :roll: Mert tudod mig masnak a gyerekek nektek a babok a pociban nekem sajna meg csak ezek a szamotokra talan jelentektelen dolgok a nagy dolgok :roll: Akar mar most is osszejohetett 8) es nem kell varni uj honapot de ez a nagy valtozas mindenkeppen csakis jot hozhat az eletunkben :D oszonom szepen a kedves szavakat :wink: NY-ba pedig hozzam barmikor johetsz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Drágám! Ezek egyáltalán nem jelentéktelen dolgok! Lehet aki csak ugy potyogtatja annak az, de nem kívánom, hogy érezze amit mi érzünk! Hidd el én is tudom mit jelent honapról onapra szenvedni, átsírni hónapokat fölöslegesnek tünű tesztek reménytelen napok hetek hónapok! Én is sírtam át rengeteg éjszakát! Én aztán tudom mit élsz meg, de hálistennek babát elvetetni nem tudom és nem is akarom megtudni, hogy milyen érzés! Nem is a mütéttől fél az ember, hanem az utána lévő élettől, hogy gyilkos lettél! Most bocsásd meg nekem ezt a kifejezést nem rosszindulatulag írtam, te akkor ki voltál szolgáltatva! Emlékszem mikor a meki pont ezt mesélted el! Átérzem a fájdalmad, de remélem, most már sikerül minden! Lehet pont az esküvő kell nektek és akkor jön a ti kis angyalkátok!
Igen majd meglátod ilyenkor babával a pociban könnyebben beszél az ember, de utána jön egy másfjat stressz! Hogy tuti minden oké odabennt?? Biztos jók az eredmények??? Nem csesztek el semmit?? Mert akkor el van vetve a kockátok egy életre! Itt majd már csak azt érzed, hogy a sírban lesz nyugodalmad! Örökké aggodni fogsz! És akarom, hogy tudd miről is beszélek!!! Én legalábbis így érzek! Hogy hiába a sok nega eredménnyel biztos minden jó??????
Amint megszületik megtudod addig azért aggodsz! Utána meg biztos lesznek mások amiért aggodsz!
És köszönöm a szives invitálást a City-be csak vigyázz, mert azzal tényleg élni fogok! Azaz fogunk, mert igy már egyedül nem mehetek! Szal akkor nagy kecoba kell költözzetek!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Zsu
szép a babád :wink:

Bridget,
én is sétáltam ma, tök jó volt!

Én ma elmentem a suliba a semmiért (egy tanárral akartam beszélni, aki tegnap nem volt bent, azt mondták majd ma, hát ma sem volt), aztán mentem anyuékhoz, és kimentünk a temetőbe rendbe tenni a sírokat, aztán haza, füvet ültetni...

Zsu, Nócika
gratu a hét fordulóhoz! :)
Vendég
 


Melaszka
vonalzóm azért nincs, mert én még elég messze vagyok a bébiprojekt kezdetétől, hőmet nem mérem, és nem is fogom egyenlőre idegesíteni magam miatta. Talán majd ha x idő után sem lesz baba... De mivel elsőre lesz, így nem kell majd vele bajlódni :lol:
Vendég
 


Sziasztok:) Szabin vagyok igy jöttem hozzátok:)

Zsu: Gratula a vizsgálathoz. Még szép, hogy rendben van a kicsike.

Bridget: Gyónást köszönjük. Akkor alakul az életed. NAgyon szupi:) Örülök ám neki. Akkor ezek szerint utaztok. És látod ez a házasság is megoldódik. Hisz más megoldás nemigen lesz:)
De erről már beszéltünk anno....
Szóval hidd el minden úgy alakul ahogy szeretnéd.
Esküvő, költözés, baba:)
Hú teljesen feldobott a te jó híred:)

Nócika: Jól vagytok? Hogy viseled a terhességet?

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Megmondom az oszintet nem akartam ma sem irni de mikor meglattam itt vgy megvaltoztattam az allaspontom :roll: Szal most csakis miattad irok :wink: orulok,hogy kicsit pihizhetsz vegre 8) haaat lesz mit visszaolvasnod :lol: a temank a sex volt 8) jol kiveseztuk :lol: A hirek pedig igen ngyon jok es remelem minden rendben lesz :wink: Meslej te most hol tartassz?closti-zol meg?volt mar pe?Csak,hogy megis tudjuk merre jarsz?Es hogyhogy szabin vgy? :roll:

Noci
Ertem en es ari vgy es egyaltalan nem haragszom meg rad mert tudom nem ugy mondod :wink: De en nem csak errol beszeltem hanem ugy mindenrol :roll: Amikor kuzdottunk es egyutt akkor mas volt...mikor meg kismami lesz az ember valtozik...akinek nem inge tudod :wink: Es engem az bant es nem bantasbol irom :!: amikor valaki onzoen csak magarol beszel a masikhoz meg 2szot nem szol...nekem ez ugy esik,hogy nekem nincs mondanivaloja mert velem "nem tortenik semmi"....anno mindenkivel ez a "nem tortenik semmi" dolog volt a legfontosabb az eletunkben es dumaltuk epp mirol volt szo...mostmeg...na mind1 nem panaszkodok de en igy nem tudok irni... :roll:

Kitty
A seta az jot tesz foleg a friss levegon 8) :wink: en ma is fogok mert megyek egy masik cserikertbe ahol remelem szep fakat lathatok megint 8)

Zsu
Orulok,hogy minden rendben a baboddal!

Pendi :?: :roll: Enis :?: :roll:

Korkerdes:Ki latta a cserifakat amiket kuldtem :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Csucsu
de jó hogy jöttél!
Rád fér egy kis pihenés!
Hol tartotok a baba projektben?

Bridget,
én ma nem tudom, hogy ráérek-e sétálni, mert jönnek szántani a kertet, várni kell a bácsit, meg főzni...
Én nem láttam cserifákat, mikor küldted? :oops:
Vendég
 


Kitty
Mar ngyon szep lesz a kertetek 8) Majd ha kesz kerunk am fotot :!: 8) Hat betettem a linket asszem az elozo oldalon van valahol a lap aljan :oops: En most ertem haza csinaltam megint kasa fotokat ahogy Noci mondana :lol: mert igy,hogy ugy nez ki itthagyjuk Tokyot megszeretnem orokiteni azokat a dolgokat amik bar a mindennapunk reszei viszont ha mar nem leszunk mindig az emlekezetunkben lesznek :wink:

u.i.:Elfelejtettem leirni a legfontosabbat :!: Nem haraszgom senkire es tovabbra is szeretek ugyanugy mindenkit...csak a kicsi lelkembol ez kikivankozott :roll: lehet mostansag kicsit erzekenyebb vgyok :oops: bar en szerintem mindig is az voltam...mert szivemen viselek mindenkit aki ide irogat ebbe a topikba :) gyerekkel,nagypocival,pocaknelkul mindenhogy :!: Na ez a lenyeg :!: :!: :!: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Mától tavaszi szünet van az oviban azért vettem ki szabit.
Holnap megyünk a rokonokhoz vidékre. Ma meg megyünk venni egy kutyust. Ja nem is írtam a magyar vizslánkat a Simonunkat megmérgezték és nincs többé. Nagyon hiányzik mindenkinek a családból igy ma veszünk egy benti kutyust egy yorkit. Kell a lelkünknek mert magunk alatt vagyunk. Mensim tegnap jött meg.:(
Igen clostizok. Bár mennem kéne dokihoz mert elküld egy meddőségi ismerőséhez. csak nincs időm elmenni mert dolgozok.
Most szabin vagyok de a gyereket nem tudom hova tenni. Nem tudok mit tenni mint várok. Aztán a nyári szünetben elmegyek az új dokihoz.
Amúgy megértelek hidd el. Tény , hogy aki babásodik más szemszögből látja a dolgot. És igen én is érzékeny vagyok ha azt érzem én nem vagyok éppen babás kivülálló vagyok éppen a támához.
Voltam más babás de akkor nem babaneteztem. Igy nem tudom ha egyszer újra babás leszek miket fogok írni.
DE én már emiatt sokat sírtam mert nem egy topicból pontosan ezért léptem ki.

Ez a topic pont azért jó mert itt nem "csak" a nyaki redőről van pl szó meg az AFP ről.
Tudom egy kismama életében ez a legfontosabb téma.
Csak nehéz nap mint nap arról olvasni, hogy kinek milyen tünete van miközben mindenki azért küzd, hogy legyen egyáltalán valamilyen tünete azaz végre babás legyen.

De kismami jelöltek: Eljön még a mi időnk is:)

Kép
csucsu05
 
 


Bridget
lesz fotó, amint lesznek levelek a fákon, bokrokon, meg lesz fű -amihez a párom nem sok reményt fűz, de én igen :lol:

Csucsu, Bridget,
én is azért szeretem ezt a topikot, mert itt aztán tényleg mindenről lehet beszélni :lol: De persze azt is meg kell érteni, hogy a kismamiknak ilyen gondjai vannak, aki nem kismami annak meg amolyan. :wink:
De egyszer eljön a mi időnk is, és remélhetőleg nem sokára már minden egyes topiklakó kismami lesz, vagy épp már babázni fog :wink:

Mindjárt jön át a barinőm a babával, legalább nem unatkozok, amíg várom a traktorost. :wink:

Pendi, Enis :?:
Vendég
 


Kitty
Ez jogos is...en megertem es velemenyezem is a dolgokat pont ezert varom el ugyanezt a masik feltol...ennyi :roll: A fotokat meg tenyleg varom mert itt csak mindenki igerget fotot de nem rak be senki :twisted: En pedig tenyleg szeretek nezegetni masok fotoit :roll: Megtalaltad a cserifa album linkjet :roll: asszem a gyonas utan jott :oops: :lol:

Noci
Tenyleg most jutott eszembe,hogy te meg se a sztarfotot se az uj serot semmit nem mutiztal meg :twisted: meg mi is volt meg :roll: Hozzal mar fotot vgy majd megint en untathatom a tarsasagot az en fotoimmal :lol:

Csucsu
Nem is az a baj ha megbeszelunk bizonyos ertekeket csak mindenki legyen kozvetlen a masikhoz es irjon mindenki mindenkinek :arrow: mint egy nagy csalad nem csak naploszeruen bejelenteseket irni :oops: na de ne is beszeljunk rola...amugy a csajok ma taliznak 8) En meg nem adom fel most meg 1szer megprobalom aztan ha nem megy nem eroltetem :roll:

Valami pocakfoto kisereteben orulnenk egy beszamolonak :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most jelen pillanatban annak orulnek ha van valamelyikotoknek terhes gorbeje es hozna megmutizni 8) Legyszi akinek van ilyenje tegye mar fel :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
igen, ez engem is szokott néha zavarni, ha vkivel együtt örülök, írok neki, és ő meg nem ír nekem semmit :( De nem vagyok sértődős :lol:

Vakuljak meg, ha látok linket :shock: Én a gyónás után csak a képeslapot látom, linket egy darabot se :roll:

Terhesgörbével nem szolgálhatok :lol:

Képet max a kutyusról tudok most csinálni, meg a kopár udvarról :lol:
Vendég
 


Kitty
Tudom en sem sertodtem meg csak bant...es valoszinu azert mert szeretek itt mindenkit 8) ha nem igy lenne valszinu tojnek ra :wink: erted :) ez itt a lenyege :idea: Na a linket minnya megkeresem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="bridget0801"]J írta:bridget0801ol van gyerekek nem szarozok a priviben valo kuldessel mert 2utan mar ki is leptetett bnet ugyhogy itt van nezzetek aztan majd kesobb kitorlom 8)

http://www.facebook.com/album.php?aid=7 ... 04bed0da24


Megvan a gyonas felett volt nem sokkal :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
tök jók a képek! És ti továbbra is szép pár vagytok :wink:
Az esküvőt csak véletlen kaptátok el?
Vendég
 


Koszi bar az a par kep nem a egjobb rolunk :oops: de a tobbi tajkeppel megvagyok elegedve 8) :lol: Az eskuvo pont ott volt es akkor tartva es csak azert fotoztam le mert ilyen kepem meg ugy sincs na meg olyan kis csini volt a menyasszony :shock: mondjuk itt mind1ik ilyen :?

Te ma mit csinaltal otthon azon kivul,hogy logsz a neten :?: 8) :lol: Mikorra fog minden kinoni nalatok beviragozodni es zoldbe borulni :?: Marmint tudod amit most ultetgettetek azt kerdem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép


Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de tényleg nem voltam gép közelben valami sűrűn.

Na megkezdem a regényemet. És a végén még meg is fogjátok unni amennyit írtam. :)

Nócika
de jó, hogy rátaláltál a szülésznődre! :) Végül sikerült neki is elintézni, hogy bevállaljon? Mi az az oxitocin?
Még mindig nagyon örülök Reginának. Most már biztos, hogy kislány lesz. :) Apa rettenetesen fogja félteni, ezt már most látom. :) jajj lesz a pasiknak! :) :) :) :)
Mi volt a terheléses eredménye?
Boldog 21. hetet! Hogy szalad az idő! :) :)
Ti apás szülést terveztek?
Na látom, hogy újra belépsz a szüzek társaságába! :) :) ezen nagyon jót nevettem!
Ja, és még nem írtam: nagyon aranyos az új vonalzód!
A terhesen sexelésről nekem is az a véleményem, mint a lányoknak. tényleg az, hogy nem vagytok együtt, még nem azt jelenti, hogy nem kíván. Csak fura neki, hgoy van valaki a a pocakodban. És ez a valaki pont az ő lánya. Nem tudom, ha én pasi lennék, menne-e.
Fáj még az oldalad? vigyázz magadra!! Ne erőltesd már meg magad! És apa igenis segíthet! neki sem esik le a gyűrű az ujjáról! A köldököd fáj még?
sok-sok pusszantás kis punisodnak!

Zsu
Neked volt kontaklencséd is? Hát a túlhordás az nem használ az biztos. Nekem is volt, de nekem nagyon fényérzékeny a szemem, és nem bírtam.
Boldog 12. hetet. :) Nagyon vigyázz magadra! Most már átestél a kritikus 12 héten. :)
És ti papás szülést terveztek?
Mi volt uh-on? Vagyírtad, csak én elnéztem? Ha igaen, akkor bocsi!
Ja, most látom, hogy írtad. Nem is csoda, ha el vagy olvadva a kicsikédtől! ez természetes. Én is elolvadok, ahogy így olvasom amit írtál. :) Zoli mit szólt hozzá? Ő is ott volt, Ja, biztos, mert úgy írtda, hogy hallottuk a szívverését. De jó lehetett! :) És milyen szépen látszódik a kis fejecskéje, a teste, és a pici kezei :) A legszebb fotók ezek!

Melaszka
[quote] írta:n amikor megtudtam Marci nemét(a 19.héten)úgy meghatódtam, és akkor fogtam fel igazán, hogy egy drága kis élet, egy EMBERKE! Smile (addig is az, csak így már valahogy más)

Én is így érzem, bár nekem még nics ebihalacskám. Szerintem is sokkal jobban kötődik az ember a babájához, ha megtudja a nemét. Mert az már olyan "kézzel fogható" dolog. Ilyenkor tudatosul az emberben, hogy tényleg lesz babája. Legalábbis én így gondolom. Már sokat gondolkodtam rajta. Főleg, amikor kismamikkal találkozom, és aki elmondja, hogy milyen nemű lesz, valahogy még jobban örülök. :)
Olvastam, hgoy problémáid vannak a sikossággal. Nekem is volt anno, a gyógyszertől. Ajánlották a Sába sikoítót. Gyógyszetárban, drogériákban is kapható, ha nem is ez, másfajta. Ajánlom, próbáljátok ki. Vagy apa segítsen a dolgon. Mondtad neki egyébként?
Gratulálok Manócskád hófordulójához!
Látom nagyon fini a lába! :) :) mekkora már ez a baba! :) Nagyon édes!

Enis
Látom, elég "szórakoztató" utad volt Pestig. :) A párom is szokott néha viccelni ezzel a váljunk el témával. Persze nem gondolják ezek a fiúk ezt komolyan. :) Mit is csinálnának nélkülünk. :) Egész nap buliznának mondja olyankor a párom. :) :)
Egyébként munka ügyben voltatok itt?
Hogyhogy nincs kedved akrobatikázni? na annélkül nehezen fog összejönni a gólya. :) :) na persze nálam is és másoknál is van ilyen.
a házasság téma: Nekem is az a véleményem, hogy a papír nem tart össze, de nekem fontos volt. Szerencsére a páromnak is. Azzal meg nem kell törődni, ha olyat mondanak, hogy a baba miatt házasodnak. És tessék-lássék, már 13 éve. Van akinek országra szóló lagzija van, és fél év után elválnak.
ez a rózsás sztori nagyon szép. Milyen élelmes a te párod! :) ez tényleg nagyon szép volt. :)
Az apás szülésről: én már halottam olyat, hogy az apuka szülés után eltávolodott ezért a feleségétől. Nem tudom miért, de a luknál tényleg semmi keresnivalójuk.

Bridget
[quote]b írta:ele is konnyeztem....na most elfordulok mert meg eszreveszitek

ez annyira aranyos és vicces volt. :)
Drága! Én nem láttam a szőke hajú képedet. Lécci, lécci, lécci küld el nekem!!! Úgy meg akarom nézni. :)
Gratu a 8000. hsz-hoz! Téged illetett, mert mégiscsak te vagy a babasarok atyja! :) És milyen jó, hogy létrehoztad!
Milyen szépek azok a virágzó fák! gyönyörű!!! Jajj és a tulipánjaid megvártak, míg hazaérsz! :) Nagoyn szépek!
Az lh teszten milyen szépen látszódik ahogy erősödik a csík.
[quote]S írta:zoval a katonak mennek a helyukre es hamarosan talalkoznak es lesz belolik kis szornyeteg :) :) :) :) :) :)

Na de végre elkaptad apát! :) :)
Jajj de édes volt! Mégis megtartotta az évfordulótokat! Milyen aranyos! Gondolom meghatódtál! Mert én igen, ahogy leírtad! :)
Nagoyn szépen megy fel a görbéd!
Engem kihagytál az összefoglalóból Csucsunak, de nem baj.
Na akkor most költöztök Amerikába? nem semmi fordulat. És mikor derül ki, hogy mi lesz? Nagyon szorítok, hogy minden jól sikerüljön! ez azért elég nagy döntés mindkettőtöknek. De ha nem haragszol meg, neki a legnagyobb, mert az ő családja ott él. neked ha azt nézzük ebből a szempontból mindegy, hogy Japán vagy Amerika. de remélem minden jó lesz. A házasság dolog is meg fog oldódni. nem is lesz más lehetőség. És már ha azt nézzük, hogy szeretne, ha vele mennél, akkor ez már jó jel. Szeret, és továbbra is veled akar lenni.
[quote]m írta:ert szivemen viselek mindenkit aki ide irogat ebbe a topikba Smile gyerekkel,nagypocival,pocaknelkul mindenhogy Exclamation Na ez a lenyeg

Mi is nagyon szertünk téged! És nem csak duma! Minket is érdekel, hogy mi van veled! És ezért kívánom szívből azt, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd!

Kitty
Látom nálatok is pörög az élet. Suli, kertészkedés stb. Kész vagytok már a kerttel?
Mikor jössz hozzám? Már nagyon várlak!
jajj! Te kis hamis! A mosógépen? Legalább centrifugázott? :) :) :)
Ja, látom már, hogy nem . :) :) Pedig úgy tényleg izgalmasabb! :) :) :)
[quote] írta:ltettünk egy birsalmát, egy meggyfát meg két őszibarit Wink Lassan a kert vége körbe is lesz ültetve fákkal, ami nem baj, legalább az öregnyanyák nem látnak be

És végre csinálhatjátok majd ott is. :) :) :) bocis, de ezt nem tudtam kihagyni. :) :) Remélem nem haragszol meg érte! Nem bántásnak szánom!!!!
és tényleg 1 éve csatlakoztam a babanethez! nem is vettem észre! Köszi! :) :)

Kati
nem is csodálom, hogy főként ki kívánkoztok a szabadba. Gyönyörű az idő, nem is szabad benn lenni. Ki kell menni, szívni a friss levegőt, és a D vitamint. :)
[quote]E írta:gyébként ma is alig akart szopni, minden érdekli, inkál dumál a cicivel (mikrofonnak használja) :) :) :) :)
De aranyos lehet! :) :) :)
Nagoyn aranyos szép kislány. A duciság meg le fog menni, amint elkezd menni. És nagyon aranyos volt az ahogy ő a ti kis" Michelin-babátok! :) És ahogyan olyan kis hamisan mosolyog a kamerába. Hát meg kell zabálni! :)
örülök, hogy végre meggyógyult. :)
Nálunk gyerek sincs, szex mégsincs. :) Vagy én, vagy apa dolgozott. Most itthon vagyok, majd pótolunk. :)

Csucsu
Hát elhiszem, hogy el vagy fáradva. Nagyon sokat mégy, és még a család is ott van abban a kis időben. Nem gond, hogy nem tudsz mindig jönni, de azért néha látogass be ide! Mindenki kíváncsi, hogy mi van veletek!
A kutyusotokat nagyon sajnálom. Ha meglesz az új kutyi, akkor rakjál fel légyszi képet!
Én is úgy látom, hogy ez a topic pont azért jó, és azért vannak ilyen régi tagok, mert nem csak a babáról szól. Itt kialakult a BARÁTSÁG! és ez a lényege ennek a topiknak. És ezt Bridgetnek köszönhetjük. Ő nyitotta. És én továbbra is örülök, hogy a tagja vagyok.

Na a végén annyit írtatok a huncutkodásról, hogy egész megkívántam a dolgot. :))) de most nem tudom elkapni apát, mert fáj a műtétem helye. :( PLáne most elkezdett szakadni az eső is. Szerintem attól nyilal ennyire.

Enis, Bridget, Kitty
a barátság sajnos nem volt barátság, ha képes megváltoztani az, hogy valaki kapcsolatban él, vagy sem. Sajnos van ilyen. Nekem is.Nagyon sajnálom, hogy egyáltalán ilyet kellett átélnetek. Nagyon rossz ez.

Én el vagyok keseredve. Voltunk a kecskeméti dokinál tegnap délután. Egyértelműen PCOS-es vagyok. Szóval kezdhetünk mindent előlről A jövő héten 23. napi vérvétellel indítunk, ill. most kaptam a mensim rendezésére Duphaston-t. Eddig minden doki azt mondta, hogy nem gáz, ha ilyen eltérő a mensim. Ez azt mondta, hogy gáz. Szóval ez van. Lehet, hogy sőt biztos, hogy még egyszer megcsinálja a HSG-t. Pfúúúú.....
Ma megvettem végre a ruhaszárítót na nem a gépet, hanem a teregetőt :), amit már rég kinéztem Az a 4 emeletes kocka alapú. Tök jó, mert iszonyat sok minden ráfér. :)
Apa meg megkapta a rég áhított horgászcuccot. :) Tegnap egész nap mint a kisgyerek azt szerelegette. :) Hétvégén ki is próbálja. Olyan édes volt, ahogyan örült.
ma megvolt az anyajegy műtétem. Nagyon fájt a szuri. utána már nem éreztem semmit, de nagyon ideges voltam. Már megnyugodtam, de a kezemen még mindig látszik a harapásom nyoma. :) A szurinál haraptam bele nagyon.

na ígérem eldugulok!
Vendég
 


Sziasztok!
Én is itt vagyok :D ,bár nem sokat írtatok :?
Bpesten voltam,kedd este utaztunk el(na,ez túlzás,mert 6 óra nem nagy utazás
:lol: ),és hajnalban értem haza,ma meg ezer dolgom volt.
Érdekes amúgy ez a téma,én is azért nem szóltam most,mert múltkor sem reagált senki arra,hogy írtam,hogy nem leszek pár napig.Bár nem tudom mit írhattatok volna,meg nem sértődtem meg sem,csak gondoltam nem érdekel senkit,így minek.
Ezt elküldöm,mert már régebben írtam és nehogy elsázlljon a regényem is majd :lol:
enis
 
 


Sziasztok!

Bridget,
hát ma főztem, olvastam, virágokat locsoltam. Talán egy hónap múlva már zöld lesz, ami zöld akar lenni :lol:

Pendi,
a kertben azért nem csinálnám, mert még minden oldalról be lehet látni :oops: Mire meg megnőnek annyira a fák, hogy ne lássanak be, addigra meg olyan vének leszünk, hogy azért nem lesz - meg már máshol se :lol:
A PCO micsoda? :oops: Azért ez nem jó hír, de az is valami, hogy rájöttek, mi a baj :roll:
Hol szoktatok horgászni? Múltkor a párom is volt a haverjával Akasztón egy magántónál, de a boton kívül nem fogtak semmit :lol:
Jövőhéten egész héten itthon leszek, mert tavaszi szünet van. Akkor esetleg? :wink: Vagy utána héten is megyek be, mert vennem kell rucit az esküvőre :wink:

Enis,
mit csináltál Pesten? :wink:
Várjuk a regényedet :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?