Új privát üzeneted érkezett!

MÉZEK:
Mi, mire is jó!
Akácméz: száraz köhögésre és torokfertőtlenítésre.
Hársméz: hurutos köhögésre és lázcsillapításra.
Selyemfűméz: immunerősítő, finom lágy méz.
Repceméz: gyomorra, gyomorsavtúltengésre.
Gesztenye: szívre és érrendszerre, visszérre.
Lépesméz: asztmatikus köhögésre, arcüreg gyulladásra.
Vegyesvirág méz: sütni, mindennap a teába.
Propoliszos méz: gyulladáscsökkentő az egész emésztőrendszerben.
Pempősméz: immunerősítő, sejtregeneráló.
Levendula méz: nyugtató.

Panka!
Klassz az avatarod és Emike vonalzója.

Alízka!
Várjuk Vikike új vonalzóját is (ha már a vonalzóknál tartunk) ! :wink:

Jóéjt!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!!!!

Van egy kis szabadiőm,így írok pár sort.
Balázs apával anyósomnál vannak ,mi csajok meg itthon.Viki most alszik én meg felmostam amíg szárad addig olvasgattalak benneteket.
Vagy 3 napja még a gép elé se ültem le,a képeket is 2 részletben tudtam feltölteni.
Ha az egyik gyermekem ellaszik addig a másik felébred. :roll: Így van hogy még olvasni sem tudok.persze nem panaszkodásból írom csak érzékeltettem hogy kevesebb az időm,este meg már örülök ha alszok.
nem vagyok olyan superwomen mint ANDI,de azért igyekszem. :lol: :lol: :lol:
Egyébként jól vagyunk,eszik-alszik,néha van egy kis sírás ha a kaka nem akar jönni,de egyébként nyugodt baba.

Andi:
Köszi szépen a dícsérő szavakat.
na ha tudom hogy jössz Zsebiék akkor elcsábítotatlak volna hozzánk is,nem messze lakunk tőlük.Bár írtad még a múlt héten hogy munkából jöttél el ,akkor nem biztos hogy eltudtál volna jönni. :)na nem baj.
Remélem nem lesznek betegek a gyerekek,hogy vannak?
csináltam új vonalzót kérlek szépen. :wink:
Azt is elkezdtem már egyszer ,de valamiért abba kellett hagynom,már nem tudom miért. :roll:

Zita,Anita,Évi:
Nagyon jók a képek,aranyosak a gyerekek nagyon,és hogy milyen nagyok már,eszméletlen:shock: :shock:
Jó hogy így összetudtok jönni,néha kikapcsolódni ,meg a csöppségek is jól eljátszanak.
Évi:
Tényleg nagyon jó a frizurája Szaszának,igazi nagyfiús vele.


Zsebi:
Szabika is milyen nagy már,olyan sokat változik hétről-hétre,nagyon aranyosak együtt Bogival.
Milyen helyezést értek el végül?
Klassz az autó. :wink:
Köszi a recepteket.

Panka:
Tényleg szép az élet most nálatok,minden oké,minden happy.Tök jó. :lol:
Szép a lakás is.
Aranyos Emili ahogy alszik :wink: a kanapén.


Egyelőre ennyi jutott eszembe.
Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Bogiék végül 4.-ek lettek. Örültünk volna, ha dobogósok lesznek, de így sem rossz. Úgy ki volt fáradva, hogy tegnap délig aludt. Az előző évi teljesítménye alapján pedig megkapta a bronz fokozatot. Ezt pontosan nem tudom, mit jelent, de valahogy összeadják az összes versenyen szerzett pontszámot és így lehet fokozatot kapni.

Aliz! Nagyon tündéri baba Vikike! Hát igen, nem lehet könnyű, amikor az egyik kicsi, a másik pici, de az előnye is megvan, ha egyszerre nőnek föl. Pont valamelyik nap kérdezte Bogi, hogy nem volt-e nehéz, hogy amikor Gergő született, ő még kicsi volt. De igazából ő már 4 éves volt, oviba járt, korához képest már akkor is önálló volt, amit tudott, már akkor is segített.

Képzeljétek, minket meg elöntött a szennyvíz. :twisted: Van még valaki akinél nincs csatorna? Hát nálunk még nincs, pedig már 2 éve fizetjük, hogy jönnek kiépíteni, na, azóta sincs semmi. Nem tudom, ki lépett le a pénzünkkel, de most nagyon mérges vagyomk. Szombat óta nem megy le a víz, úgyhogy se mosni, se mosogatni nem tudtam, hogy legalább a WC-t le tudjuk húzni és gyors cicamosdással le tudjunk zuhanyozni. XXI. sz. -ban Magyarország 2. legnagyobb városában!!!!! :twisted: Úgyhogy most sürgősségi felárral hívtam a szippantókat, remélem, hamarosan jönnek. Ja, és a vízdíjban nálunk is benne van a csatornadíj is, holott nincs is csatorna!!!!

zsebi_baba
 
 

 
 

Hellosztok..

Most csak gyorsan!! Teljesen ki vagyok borulva, hogy lehetnek ilyen szemetek?! És ezek vezetik az országot. Teljes csőd az egész!
http://www.vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=261774
Vendég
 


Helloka!
Gyerkőcök ismét "leamortizálva" :cry: :cry: , ma férjem maradt itthon velük, és holnap is ő fog, én pedig szerdától péntekig.
Vittük őket dokihoz most délután, Bencének "csak" légcsőhurutja van, neki köhögéscsillapitót kell adnunk, Dorkának viszont érintve vannak a hörgői is, be vannak szűkülve, hörghurutja van, neki köptetőt kell adni + teofilines kúpot nyomni. Még nem adtunk , csak este kell, de gondolom nem fog simán menni, lesz ordítás a kúp miatt :roll: :? Nem bánom, csak gyógyuljanak már meg végre teljesen, és ne kapjanak el semmit. Már a hócipőm 100%-ig tele a betegségekkel. De mindenesetre a héten nem mehetnek közösségbe, illetbve Bence 2-3 nap múlva mehetne, de mivel Dorcsival ugyis itthon leszünk így marad ő is.

Alízkám!
Épp meséltem Zsebinek, hogy mióta 2 gyerekünk van és visszamentem dolgozni én állandóan rohanok, időhiányban szenvedek.Zsebiékhez is rohantam, onnan meg tovább rohanás közepette összeszedtem a kis családomat kocsival.
Mert ugye legyen a házimunka is megcsinálva, legyen főtt étel, a gyerekekkel is foglalkozni "kell" (ez a "kell " nem teher persze) , bevásárlásokat is én szeretem megejteni, és még nem ártana néha magamat is összekapni néha. :lol: Na és küzdünk már nem tudom hanyadik betegséggel az idén. :roll: Ugyhogy a superwoman-kedéstől igencsak távol állok, mint látod. :roll: :roll: :roll:
De mindez nem panasz, és egyébként is..... végre lesz egy szabad másfél -2 órám április 20.-án , ugyanis megyek a Friderikusz talk showra, egyedül (!!!), kikapcsolódni. Ma meg is vettem a jegyet, míg meg nem gondolom magam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó néha kiszabadulni a hétköznapokból. :P :P :P :P
Nagyon jó az új vonalzó Vikikének, dícséret érte!!!!!
Gyönyörű a kis hajasbabád, és örülök, hogy jól vagytok. Balázska továbbra sem féltékenykedik? Nem mintha kellene neki, az csak jó ha nincs ezzel problémátok. :wink:

Zita!
Szörnyű állapotok uralkodnak kis országunkban, nem tudom hány bőrt lehet még az emberekről lehúzni. De még semmi sem biztos ebben a káoszban a gyeddel kapcsolatban szerintem, ugyhogy ne keseredj el. Vagy ez már tuti????? :shock: :shock: :shock:

Zsebi!
Gratula Bogidék helyezéséhez, szép eredmény a 4. helyezés is. A bronz fokozat meg még szebben hangzik, ahhoz is grat!!!
Lestopiztam a narancssárga farmerrucit, Dorkának is tetszik, így mertem. Szívem szerint a kék farmerruhára is lecsaptam volna (ha jó méretben egyáltalán Dorkára), de azt mondta neki az nem kell. :oops: :roll: :lol: Így hiába erőlködöm, amire nemet mond azt ugysem hajlandó felvenni. De a narancssárga bejön neki. :lol: :lol: :lol:

Lilla!
Sehol semmi????????????????????????????????

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi!
Hát el is hiszem hogy ki vagy akadva!Sajnálom nagyon hogy már megint betegek a gyerkőcök!:(Mielőbbi gyógyulást kívánok!!
Broncho-vaxomot próbáltátok már?Szerintem nekünk bejött, Emike nem volt beteg azóta, egész télen, most bölcsiben sem(eddig, kopp-kopp-kopp).

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka!
Persze, próbáltuk.
Októberben 30 napig nyomtam nekik megállás nélkül, doki javaslatára.
Ma újra kiirattam mindkét gyereknek a dokival. Áprilisban adni akarom nekik ismét egy hónapig megállás nélkül.
Az októberi Broncho-Vaxom kúra után novemberben jól bírtuk, de decemberben már 1x mindkét gyerek beteg volt, január óta meg rendszeresen. Főleg Dorka, Bence azért már sokkal ellenállóbb mint 2-3-4 évesen volt. (Bár nagy reményeket fűztem Dorkához is, mert jól kezdtük a bölcsit, augusztustól novemberig bírtuk betegség nélkül)
Szóval... én bíztam a Broncho-Vaxomban , de már ettől sem várok sokat. :? :( :evil:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Ezt most találtam!


http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38


Szerintem érdemes, óriási élmény!!!!Különösen a videók!
Én bőgtem ........

Puszi, holnap jövök!


Kriszti



Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy betolakszom!
A kislányomra eddig vigyázó kedves szomszédasszonyom áprilistól felszabadul,uis elköltözünk Debrecenből.Vállalna helyette egy babát,vagy nagyobbacska gyermeket .Ha esetleg vkit érdekelne írjon nekem privit.
További szép estét!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Andi! Láttam, hogy lestopiztad a kis rucit. Ennek a hossza a vállától 50 cm. Az jó? Egyébként nagyon imádtam én is Bogin, és volt nekem is egy ugyanilyen, csak egyenes szabású, és a barátnőim még mostanában is mondták, milyen jól mutattunk Bogival :) . Sajnos már én is "kinőttem" :( .

Sajnálom, hogy megint betegek a gyerekek. Hát igen, sajnos ilyen, amikor közösségbe kerülnek.

Tegnap aztán sikerült a sz.r helyzetet elhárítani, de végül a duguláselhárítást is ki kellett hívni, mert dugulás volt. Hopp, egy tizes :twisted: . Aztán elkezdtem behozni a 2 napos lemaradást mosásban, mosogatásban, mikor jön be a párom az udvarról, hogy szerencsétlen szomszéd kutya ott fekszik a házunk előtt, tiszta vér a lába. Valószínűleg elütötte egy autó. Korábban egyébként a nagymamámék házának albérlőié volt, csak amikor elköltöztek, nem tudták magukkal vinni, a szomszéd befogadta. Most neg kiszökött, és elütötte egy autó. Szegény nek azt mondta az állatorvos, hogy lehet, hogy le kell vágni a lábát :(

zsebi_baba
 
 


Zsebi!
Na az jó, hogy sikerül megoldani a helyzetet!
Jajj, a kutyit viszont nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: Szegényke.Remélem rendbe jön a lába, és nem kell levágni:(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Megtaláltam a Fertő-tó melletti gyerekvárost:


http://www.familypark.at/

Bocsi, hogy csak ennyi, de a változatosság kedvéért ismét rohanok!
Andikám, jobbulást a lurkóknak! Pénteken Olvérnek oviszünet, meglátogathatunk Benneteket?

Puszi Kriszti



Sziasztok!

Ma annyira szép idő volt/van, hogy siettem haza a munkából és visszamentem a gyerekekkel a Nagyerdőre. Néztünk békákat, madarakat, gyűjtöttünk tobozokat, sétáltunk stb. egyszóval jól éreztük magunkat. Másfél óráig bóklásztunk. Csináltam jópár képet is, :lol: :lol: szokásomhoz híven, tettem is fel a picasámra.
Képzeljétek már nagyon tűkön ül(t)ünk, Bence iskolája miatt, mert március 31.-ig kellene az iskoláknak a családokat értesíteni, de még semmit nem kaptunk. :( Így felhívtam a sulit és megkérdeztem hogy mi a helyzet. Az önkormányzat 2 héttel később juttatta el nekik a jelentkezési lapokat ezért csúszásban vannak, de nagy valószínűséggel még a héten kézhez kapjuk a levelet a felvételről. Mert telefonban már 3x mondták hogy sikerült bejutni, de igazából akkor leszek nyugodt ha papírunk is lesz róla. Ugyhogy remélem tényleg küldik már az a várva várt levelet.

Zsebi!
Boginak mikor lesz eredmény felvételi ügyben? Mikor dől el 100%-osan hogy felvették-e? Biztos sikerül neki, csakhát a bürokrácia..... :roll:
Na az nagyon jó, hogy megoldódott a "szar"-ügyetek, durva lehetett. :roll: :roll: :roll: :roll:
Szegény kutyuska..... nem nyújthatott szép látványt és biztos fájt is neki a lába. De hátha megmenthető neki.
A kis ruci csak 50 (???) cm? :shock: És 116-os? :shock: Nincs elmérezetve? :P Mert Dorka mérete most 98-104 és a ruhácskái nagy többség már 52-54 cm-es. De van 50 cm-es is, ugyhogy azért megnéznénk, jó? Hamarosan sort kerítek rá, míg ki nem növi a csajom.
:wink:
Bár szombattól jövő péntekig nem lesz kocsink.... most fogják megjavítani a Donovaly-s ütközés "eredményét" és egyben műszakiztatva is lesz. Kocsi nélkül.... :roll: :roll: :roll: érdekes lesz, bár.... férjem elkérte addig anyós Suzukiját. (Bencét fociedzésre mással nem tudnánk vinni :oops: ) Na ettől a szívességkéréstől nem igazán repesek, gondolhatjátok. :roll:

Márti!
Fanninak a felvételi eredmény ha meglesz írd meg hova vették fel, okés?

Kriszti!
Nagyon jó ez a mesebirodalom amit belinkeltél ide, el is mentettem a kedvencek közé, majd tüzetesebben megnézem, de pár képet megnéztem és azok alapján nagyon nyerő.
Persze hogy jöhettek, várunk Benneteket, addigra már tutira jól leszünk. Doki szerint Bence már ha nagyon muszáj lenne mehetne csütörtöktől közösségbe, tehát nem fertőző, Dorka betegsége meg egyébként sem az. De kúráljuk őket és már sokkal jobban vannak, ugyhogy péntekre biztos nem lesz gondunk.
Egyébként mondtam a gyerekeknek, ha minden igaz jön hozzánk Nelly baba és Olivér pénteken. Bence visszakérdezett: Paulin csősz??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dorka: Húú, de jóóó!
Zsebi, Ti nem jöttök el?? Persze ha nem leszünk jól, szólok időben. :wink:
Meg persze aki még szeretne jöhet nyugodtan, várjuk!!!


Zsuzsi!
Túl vagytok már a festésen és az azt követő takarításon????
Gondolom emiatt tűntél el ennyire.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

bejelentkezem már én is, élünk még... :wink: :wink: Andi! Dehogyis vagyunk túl a festésen. Múlt hétvégén akartuk, de szombat munkanap volt.... :roll: Most hétvégén anyukámék nem lesznek itthon, úgyhogy majd húsvét után. Ill. anyukámék elvileg nem lennének itthon, de ma hívott, hogy alig tud lábraállni. :( Délelőtt állt fel egy fotelből, reccsent egyet a térde, és azóta alig. Taxival hazament. Gondoltam, átmegyünk délután, viszont Pannika nem sokkal azután, hogy letettem aludni, nagyon keservesen kezdett sírni. Rohanok be, hát nyúlkált a pelenkájához. Szegénykémnek totál kimarta a popiját néhány perc alatt a kaka, ráadásul zuhanyoztatnom kellett. AZ egy rémálom, mert retteg a zuhanytól, remegve ordít... :( Úgyhogy szegénykém totál kiborult, alig tudott megnyugodni, aztán aludt 3,5 órát, így nem tudtunk anyáékhoz átmenni. Holnap reggel viszont valószínűleg viszem a klinikára anyát.

Amúgy semmi különös nincs nálunk, leszámítva, hogy Pannika amúlt héten 3-szor nem aludt egy percet sem egész nap... :roll: Hadd ne részletezzem, milyenek voltak a délutánok.... :? Egyébként jól vagyunk. Mondjuk a múlt heti 6 munkanapos hetet már nehezen bírtam, főleg a hóval tarkítva... :twisted: De végre itt a jóidő, többet lehetünk kint.

Ma van a 10 éves évfordulónk, megcsináltam a fajitas-t, nagyon finom lett. :D Pannika is azt evett, ill. csak a húst és a tortillát, de neki is bejött. :wink: Köszi a receptet, Anita!

Bocsánat, most ennyi, mert Pannika a lábamon csüng.... :D

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzsi!
Ó miket írsz.
Anyukádnak jobbulást, remélem nem komoly a gond nála.
Pannikát lehet a front is megviselte azért is nem aludt a múlt héten , nem? Dokink szerinta a hörghurut is a fronttal is előjön, valszeg ez van most Dorkánál is.
Amúgy most hogy 2 napig a férjem volt a gyerekekkel, mondta hogy egész nap ugrált köztük, és totál elfárad mellettük. Mondtam is neki, hogy én ezt csinálom majdnem 3 éve mindig ha egyszerre betegek, ugyhogy csak semmi panasz. :lol: :lol: :lol: :lol:
Festés akkor még nem volt meg... na de majd nemsokára csak összejön. Ti fogtok festeni, vagy hivtok szakembert?
Bébi-projekt hogy halad nálatok??????????????? :shock: :shock: :shock:
Bár... nem ujjongtál eddig, így sejtem a választ. :?
Gratula a 10 éves évfordulóhoz, még nagyon -nagyon sok ilyet Nektek !!!!

Lilla!
Még mindig 2in1???????????????

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Andi! Úgy néz ki, pénteken mi is ráérünk. Kriszti, ti mikor mennétek? Nekünk a délelőtt jobb lenne, mert 2 óra körül vendégek jönnek.
A kis ruha mérete lehet, hogy el van számozva, én úgy emlékszem, hogy Bogi 2 éves volt, amikor hordta. Elviszem, és megnézed. Vigyem el a kéket is, hátha tetszik Dorkának? A nyuszisról van szó, igaz?
Kriszti! Akkor elviszem a tieteket is!

Most csak ennyi, mert szólít az Úr! :D

zsebi_baba
 
 


Zsebi!
Jajj, de jó, örülök neki.
Nekünk délelőtt is jó, kb. 10 órától, mert mostanság ha itthon van Dorka , fél 10- 10 körül ébred.
Na az lett volna éppen a kérésem hogy hozd már el légyszi a narancssárga farmerrucit és a kéket is (igen, a nyuszis, aminek elől a zsebére Girl felirat van hímezve és 56 cm hosszú) hátha mégiscsak megtetszik Dorkának. :wink: Köszi előre is!!! :wink:

Kriszti!
Ti mikor tudnátok jönni????
Nekünk 10 és du fél 4- 4 között jó bármikor.
Indul a minitali, hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Ok, Andi, akkor priviben írjál már egy címet!
Kérdezted tegnap Bogi eredményét. Április 27.-ig kell, hogy megkapjuk, úgyhogy még bőven van idő izgulni :? . Ige, az azért nagyon valószínű, hogy felvették, csak azt nem tudjuk, melyik osztályba.

Zsuzska! Gratula a 10 éves évfordulóhoz!!!!

Ezeket most fényképeztem: :)
Kép Kép

zsebi_baba
 
 


Zsebi!
Április 27.-ig még tényleg sok idő van, lehet izgulni.Bár nem hinném hogy Nektek annyira kell, de persze én is izgulok Bencéért míg nincs papír a kezemben a felvételéről. :P
Okés, megy a privi!
Nagyon szép virágaitok vannak, jó kis tavaszi hangulatot árasztanak. Dehát elvégre itt a tavasz, már ne is legyen rossz idő. :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Andi, megebédeltetem a bandát és megyünk , kb. 1 órára érünk oda.
Zsebi, ok, akkor hozd a rucikat.

Ha van átmeneti kislánysapi vevő lennék rá!

Most megyek ablakot puculni, nem lehet kilátni :oops: :oops: :oops: :evil:

Csókica



Kriszti!
Okés, várunk Benneteket, nekünk jó az időpont, csak nem tudom Zsebiék tudnak-e addig maradni ha 2-re hozzájuk vendégek mennek. Lehet hogy ezt még egyeztetni kellene.
Ha megpucoltad az ablakaidat, jöhetsz hozzánk is. :lol: :lol: :lol: :P :P Kilátni már itt sem nagyon lehet. :roll: :roll: :evil: :evil:

Anita!
Megnéztem az uszis kéepket Anna babáról, nagyon cuki , hogy még itt is állandóan mosolyog.
Na és kérem a nagylányos frizura... hát nem semmi. Édes vele nagyon. Fodrásznál voltál vele, vagy Te vágtad neki? Hogy tűrte?

Képzeljétek ma délben voltunk lent a játszótéren, és a hintához oda sem fértünk, tizenéves fiatalok a fél játszóteret elfoglalták, cigiztek, söröztek, káromkodtak, hangoskodtak. Gondolom kijöttek a suliból és erre vették az irányt. Vagy általános iskola vége felé járhatnak, vagy középiskola elején a korukat ahogy saccoltam. Két lány tette magát meg kb. 6-7 fiú. Mondanom sem kell a közelükbe se mertünk menni, fel ne rugjanak bennünket. Már a játszótérre is "állatok" járnak. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
bendor
 
 


SZIASZTOK KEDVES BABANETES HAJDÚ-BIHARI ANYUKÁK!

ÖRÖMMEL ÉRTESÍTELEK BENNETEKET,HOGY A MEGYÉBEN ELSŐKÉNT MEGNYITOM A CSALÁDI NAPKÖZIMET(magánbölcsit) ,AMELYRE SZERETTEL VÁROM A BÖLCSŐDÉS KOROSZTÁLYT,ÉS AZ ÓVODÁSOKAT!

KÉRÉSRE TÁJÉKOZTATÓ FÜZETET KÜLDÖK!

VADAI MÓNIKA
06707037912
vadaimoni@gmail.com
monica73
 
 


Basszus, elszállt, pedig sokat írtam. ,,

Kezdem elölröl.

Hellosztok!!!
Kicsit megint eltüntem, sok a meló, és bárhogy próbálom utolérni magam és mindent megcsinálni, nem sikerül. Andi: Mi a titkod????

Ma megyünk Kolozsvárra, vasárnapig ott leszünk, írok majd onnan is és vissza olvasok alaposan.
Vettünk autósülést, Isofixes Jané-t. Nagyon szép és úgy tünik szeret benne lenni, de ma meglátjuk, hosszabb úton milyen lesz. Teszek majd fel képet is.
Patrícia egyfolytába állni akar, mindenkin és mindenen kapaszkodik fel. Feltöltöttem egy videót is.
http://www.youtube.com/watch?v=UcC_lXrF3Lc
Itt aludnia kellett volna de ő inkább állni akart. :) :)

Jó talizást Nektek Andinál, úgylátszik minitalik vannak egyfolytába. TALI: Mit szólnátok egy talihoz nálam????? Április utolsó hetén valamikor. Mikor nektek jó. És nem beteg senki!
Szavazzatok egy napra hogy mindenkinek jó legyen, gondolom a pénteki nap az jó Andinak is. De beszéljétek meg, nekünk mindegy. ,,

Puszika
Vendég
 


Sziasztok!

Andi! Végül fél 3-ra jönnek holnap a vendégek, úgyhogy szerintem mi olyan dél körül megyünk, és akkor még tudunk Krisztiékkel is találkozni. Feltéve, ha nekik nem jó délelőtt, és téged sem zavar, hogy pont ebédidőben állítunk oda.

Pintyus! Jó utat nektek! Talira nekünk elvileg jó az április vége péntek, de addig még bármi történhet... remélem, nem fog :) .

Most voltunk tanácsadáson, Szabi most nem hízott sokat, egy hónap alatt összesen 150 g-ot, de nem úgy néz ki, mint akinél ezen aggódni kellene, a doktornő sem aggódik, én sem.. :) . Hosszra viszont nőtt 4 cm-t. Úgyhogy most 6550g és 64 cm. Napközben egyszer eszünk tápit, és mostmár az is csak 60-90g, és vasárnap elkezdtük az almalevet is (vagy ezt már írtam?) Nagyon ízlik Szabinak, jövő héten már a rostját is megpróbálom.

Nagyon jó idő van, úgy örülök neki, majdnem egész nap az udvaron vagyunk!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon szép idő van, ma 3 óra hosszáig voltam a gyerkőcökkel az állatkertben, nemrég értünk haza, mindenki hullafáradt. :lol: Naná, hogy fényképezővel mentünk, majd teszek fel képeket is. :lol:


Zsebi!
Nekünk megfelel a dél, jöhettek nyugodtan és akkor valóban Krisztiékkel is tudtok talizni. :wink:
Tébnyleg nem úgy néz ki Szabi mint aki alul van táplálva . :lol: Jó sokat nőtt most hosszra, de gondolom legközelebb meg nem hosszra hanem súlyra fog nőni. :wink:

Zita!
Jó utat Nektek, érezzétek magatokat jól Kolozsváron.
A nagylányodról az új képeket megnéztem, édes nagyon. Mennyi erő lakozik ebben a kiscsajban, hát nem semmi az biztos.
A videot is megnéztem, szenzációs. Látom , már tudja érvényesíteni az akaratát... alvás időben inkább feláll. :lol: :lol: :lol: Cukipofi.
Talival kapcsolatban azt hiszem mi vagyunk azok akik semmit nem tudnak előre mondani. :roll: Ugyhogy ne is hozzám szervezzétek, hanem nyilván ami a többségnek jó. Mert mi ugye vagy betegek vagyunk, vagy dolgozunk, és ennyire előre még nem tudom megmondani pénteki napon mennyivel tudok hamarabb eljönni. :? :?

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Andi, Zsebi nekünk jó a délelőtt is. Olyan 11 óra körül érkezünk, 2 körül jön értünk L.
Pont ebédidőben megyünk, de nehogy készülj miattunk :oops: :oops: :oops:

A többit holnap!


K.



Kriszti!
Okés, várunk Benneteket (is) !!!!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Zsebi! Kriszti!
Örülök, hogy eljöttetek, és tudtunk kicsit babázni, dumcsizni, a "nagy"fiúk pedig jól eljátszottak.
Képeket feltettem . :wink: :P

Kriszti!
Azt nem is kérdeztem , mikor szándékoztok elmenni a Gyerekvárosba és Sopronba???
Mi is nagyon gondolkodunk ezen a variáción, Sopronban megszállni és átjárni.

Zsebi!
Képzeld, Dorka a legkedvesebb babáját elnevezte Szabi babának. :lol: :lol: :lol: Ölelgeti, puszilgatja, most is az ölében van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Jupppppiájjjjééééé!!!!!!!
Megkaptuk ma végre a határozatot, felvették Bencét az első helyre, az Ibolya uti iskolába.

KépKépKép

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Hát most lehet, hogy kiutáltok a babanetről, és tényleg szégyellem is magam, amiért nem jelentkeztem.
Az az igazság, hogy múlt hét szombaton megszületett Anna Luca 3720 grammal és 51 cm-rel.
Azért nem szóltam, mert eléggé megviselt az egész minden szempontból, amiről majd később beszámolok.
Sajnos most mennem kell, etetés van....
Azért Picasára próbálok képet feltenni.
Vendég
 


Lilla!
Kicsi lányotok születéséhez szívből gratulálok, jó egészséget , sok tejcsit kivánok !!!!
Huuuu.... nagyon titokzatos körülöttetek minden. :shock: :P
Azért ha gondolod és van időd gyere és mesélj ettől kicsit részletesebben is. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Végre én is eljutottam ide :lol:

Lilla
Gratulálok Anna Lucához!Gyönyörű kislány!Kívánok neked nyugodt hasfájós mentes napokat és sok tejcsit!


Sajnálom hogy nem tudok sűrűn jönni de itt a tavasz és a kert hatalmas!Nem egyszerű a háztartást vezetni a kertet művelni úgy hogy Szabika se szenvedjen hiányt anyából :lol: :lol:
Velünk minden rendben van.Kinőtt Szasza első foga (bal alsó) de úgy látom hogy a másik is nő mellette.Szerencsére észre sem vettük így gondolom nem kínozta agyon.
A szemével még mindig szenvedünk most egy természet gyógyászhoz fogunk menni aki talpmasszázsal talán tud segíteni.

Olvasni szoktalak benneteket és a képeket is nézegetem amikor van rá időm.

Nem igérem hogy jövök nem soká de ha tudok akkor írok.

Ne haragudjatok hogy most csak magunkrol írtam de elvagyok "havazva" bár mesélni valóm lenne rendesen.

Pusza mindenkinek!
Évi & Szasza

Kép
awe
 
 


Sziasztok!

Andi! Köszönjük a vendéglátást, örülök, hogy mi is el tudtunk menni. Nagyon jók a képek! Dorka nagyon édes volt Szabival, ezt a képek is mutatják. És hogy a babáját is Szabi babának nevezte el! :) Jó volt a minituri is :wink: .

Lilla! Gratulálok Anna Luca megszületéséhez! Remélem, hamar túl leszel azon, ami megviselt, és élvezed a babázást! Várunk a beszámolóval!

Évi! Elhiszem, hogy nehéz a kertészkedés Szasza mellett, nekünk is ezért lett egyre kisebb a haszonkert, egyre nagyobb a füves terület :wink: .

Most én is csak ennyi voltam, Gergőnek focimeccse van, Bogi edzésre megy, mi pedig szintén kertészkedni.

Ja, még annyi, hogy ma délután ismét lesz Motolla, bár lehet, hogy későn szólok. Tojásfestés, sárkánykészítés lesz 3 órától.

zsebi_baba
 
 


Kriszti! Mondtad tegnap, hogy szereted a tengerész stílust. Raktam föl egy kis ruhát, kb ua. a méret, mint a másik kettő.

zsebi_baba
 
 


Lilla! Szívből gratulálok Annához!!!!!! :D :D :D Nagyon szép kislány! Reméljük, hamar elefelejted, ami rossz élmény volt, és csak a szépre fogsz emlékezni! Mit össze ijesztgettek, hogy óriásbaba lesz, aztán nem is.... :) Várunk a beszámolóval, ha van időd! :wink:

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Bence szülinapi partyn, apa Dorkával a Jubileumi játszin én pedig főztem, ágyneműt húztam, megpucoltam az összes ablakot , most mossa a gép a függönyöket, lassan vasalhatom és tehetem vissza őket. De már most kutya fáradt avgyok. Na persze nem panasz akart ez lenni, dehát.... most nem tudom a munkálatok miatt élvezni a szép időt. :roll:

Évi!
Nem is irtad még hogy mi a baj a Szasza szemével? Miért kell természetgyógyászhoz menni vele?
Gratula a fogacskához!!! Az nagyon szupi hogy nem viselte meg a kislegényt.
Jó kertészkedést Nektek!!!

Lilla!
Én is megnéztem a kislányod képét, nagyon édes és szép baba.
Majd gyere és mesélj!

Zsuzsi!
Festéssel hogy álltok?

Zsebi!
Jó kertészkedést Nektek is!!!
Nincs Dorkára való szoknyácskád eladó? Ha igen, megnézném.Ha teszel fel képet. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2009.04.04 14:54-kor.

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi! festéssel sehogy, meg egy ideig nem is lesz. Anyukámat műtik 15-én a térdével. Térdszalagszakadása és porcleválása van. Bent csak 2 napot kell lennie a klinikán, de gondolom, min. 1 hónap, mire felépül. Apukám ugye hétközben nincs itthon, csak hétvégén, hugom szintén nincs itthon (meg már dolgozik, így haza sem tud jönni), úgyhogy én leszek vele, míg táppénzen lesz. Úgy tervezem, hogy reggelente majd átmegyünk Pannikával, csinálom ott a házimunkát, aztán délután haza és folytatom itthon. nem fogok unatkozni, az tuti. :) Persze ez nem panasz, természetes, hogy segítek. AZ öcsém mondjuk otthon van, na de egy 18 éves fiúra csak nem lehet mindent rábízni. Én meg úgyis itthon vagyok. Mondjuk az a szerencse, hogy a műtét hetében Apukám itthon lesz szabin, mert még látogatóba sem tudnék bemenni a klinikára, mert Pannikát nem tudom kire hagyni. Szóval a festés most sokadrangú lett. Csak hétvéégn tudjuk csinálni, és csak úgy, ha Pannika átmegy anyukámékhoz. Ugye mellette nem lehet festeni.... :roll: :lol: Még segítene.... :lol: :lol: :lol: Laci nem tud szabit kivenni, nagyon kevés a szabija, sokat elvisz az egyetem, úgy tűnik, nyáron sem tud semennyit kivenni, max. 1-2 nap... :( Szóval nem is folytatom.... Az már csak hab a tortán, hogy Anya műtétje után 2 héttel ballag az öcsém, az se biztos, hogy akkor már jól tud járni.... :roll: na, de tényleg nem akarok panaszkodni, még örüljek, hogy nem munka mellett kell csinálnom. De mostanában ritkábban leszek, az tuti, és bocs ha nem reagálok... :oops:

Pannika csütörtökön kapta meg az MMR-t. Hát, már akkor ordított, mikor vetkőztettem.... :( Megismeri a dokinénit :( Sőt, miután végeztünk, a váróban sem tudtam letenni, hogy a saját lábán jöjjön, mert rögtön sírt. :( 9840 g és 78 cm. :D

Kérdezted Andi a kistesót. Hát, amíg nem jön meg, addig reménykedek.... :) bár, csodálkoznék, ha most jönne, mert a múlt héten egy hülye fosós vírust szedtem össze, ennyire még sose szenvedtem, görcsölt a gyomromtól a hasam aljáig minden, majdnem egy héten át végig.... :( Tegnap óta meg hótra meg vagyok fázva. Röhej, egész télen semmi bajunk nem volt, erre a jóidőben leszek beteg.... :roll: De szerencsére Pannika jól van, és a hasmenéses vírust sem kapta el.

Van azért jó dolog is! Ki tudjuk végre cserélni az ágyunkat. A mostani már rémes, nagyon régi, anyááéké volt, aztán otthon az enyém, úgy költözött ide velem. :) Szóval egy őskövület. 2 éve már kicseréltük a hálóban a szekrényt, és vettünk egy fésülködőasztalt. Direkt egy garnitúrából vettük, hogyha majd lesz rá keret, veszünk ágyat is, és így egyforma lesz. Na, de a bútorbolt megszűnt azóta itt Debrecenben, sőt, az egész városban (legalábbis amelyik boltnak van honlapja...) nem árulnak ilyen fajta hálószobabútort... :? tejesen véletlenül találtam egy bútorboltot Derecskén, amelyik árul ilyet. Úgyhogy ma voltunk ott, adtunk előleget, megrendelték, kb 1 hónap, és házhoz is szállítják baráti áron. Ennek most nagyon örülök. :)

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzsi!
Nagyon pörögnek nálatok az események,, de amint látom nem minden fenékig tejföl.
Anyukádnak komplikációmentes műtétet és gyors felépülést kívánok.
Neked meg hogy gyógyulj mihamarabb, mennek a gyógypuszik.
Persze ilyenkor a festés sokadrendű lesz ha ennyi már dolog is akad bőven mellette.
Öcséd hova jár suliba? Nem is tudtam hogy ennyire fiatalka tesód is van.
Jajj, szegény Pannika , már előre fél a szuriktól. Ismerős ez nekem is, mindkét gyerek már a tanácsadó ajtaját mikor meglátta rázendítettek. :roll: :roll: :roll:
Szuper, hogy sikerült rábukkanni olyan ágyra amilyet szeretnétek.

Képzeljétek, tegnap először fordult elő, hogy Dorka Bencével egy szobában aludt és nem is nyafogott. Mondtam neki, hogy nagylány már alhat nyugodtan Bencével. Nem ellenkezett hanem fogta a Szabi babát és vonult is át vele. Igaz egyszer most is felébredt inni, de akkor is szólt, ivott és aludt is vissza. Épp úgy mint mikor a hálószobában aludt velünk. Kiváncsi vagyok ma is ez lesz a helyzet vagy vissza akar-e majd cuccolni mellénk.

Kép
Kép
bendor
 
 


Jaj, Andi! Nem is gratuláltam a Bence iskolai felvételéhez! Most pótolom!
Nagyon ügyes Dorka az alvással! Szoknyaügyben majd szétnézek a készletben :wink:

Zsuzska! Sajnálom anyukádat! Most nem lesz könnyű neked, az biztos!

Voltunk Motollán, majd teszek föl képeket is, Szabi nagyon élvezte! :) Hordozókendőben vittem, egy darabig nagyon nézelődött, beszélgetett mindenkivel, aztán egyszer csak a mellkasomra hajtotta a fejét és elaludt ott a nagy zaj közepén. :) A néptáncosokat is úgy néztük végig, hogy aludt. Az új élmények mindíg nagyon kifárasztják, szerintem Andiéknál is azért aludt el. A nagyok még mindíg ott vannak, papírsárkányt csináltak.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Lilla!
Gratulálok!!!Nagyon szép kislányotok van!!!!Mielőbbi felépülést sok tejcsit, és pihentető napokat kívánok!!!:)

Zsu!
Akkor szerencsétek avn az ággyal!!
Egyébként mikor veteg az ember, akkor vmiért jobban sikerül a baba :roll: , úgyhogy hajrá...!;)Neked azért mielőbbi jobbulást kívánok!
Anyukádnak sikeres műtétet kívánok!!
Évfordulótokhoz gratula, mi is most voltunk 10 évesek;)

Éva!
Gratuoa az első fogacskához!
Mi baja Szasza szemének?? :oops: Lemaradtam, bocsi.
De gyors gyógyulást kívánok!
:wink:

zsebi!
Nagyo szép a kertetek!!!
Már Szbika is almalevezik?:)Telik az idő...

Pintyus!
Jó utata Kolozsvárra meg vissza, remélem beválik az ülés, majd úgyis elmeséled;)
Képek nagyon édik:)Na az a tigrises jelmez...:)Csuda klassz!
Szomszéddal hogy álltok?

Nagyon jók a minitalis képek is!

Edina!
Kamilla tiszta apja:)Nagyon szép kiscsaj!;)

Kriszti!
Nelly szopizik még?
De jó, most láttam Olivért is:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Tegnap szinte egész nap kint voltunk. Kicsit kertészkedtünk, grilleztünk, aztán több-kevesebb sikerrel kipróbálták a szombaton készült sárkányokat. Annyira meleg volt, hogy Szabi is a végén már napozóban volt kint. :) A múlt héten még bundazsákban sétáltattam :?

Panka! De jó, hogy jelentkeztél! Milyen a munkahely és a bölcsi?

zsebi_baba
 
 


Hello

Csak beköszönök. Megérkeztünk tegnap délután, nagyon jó volt, feltöltödtünk. Anyira gyönyörü idő volt, Patrícia kint aludt minden alkalommal a babakocsiba. Le is barnult. :)
Csak én anyira félek nagyon levetköztetni, nehogy megfázzon. Hogy kell ilyenkor öltöztetni?
Ti azért csak tapasztaltabbak vagytok ilyen téren. Tegnap délután pl. olyan meleg volt kint, bent meg hideg és kinyitottam az erkély ajtót hogy be jöjjön a meleg. ilyenkor kell rá adni sapit? Én adtam rá mert féltem nehogy megfázzon. :cry:

Az ülés bevált, nagyon szerette, aludt is benne de nem olyan sokat mint eddig a hordozóba, inkább nézelődött kifele.
Teszek fel mindjárt képeket.

Puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Zsebi!
Ma Dorka a narancssárga farmerruciban ment bölcsibe, mindenki megdícsérte benne, így a fellegekben járt. Azt mondta már neki is tetszik, és fel fogja venni sokszor. :lol: :lol: :lol:
Tényleg szuper lehetett ez a Motolla, látszik a képeken is, hogy mindárom gyereked jól érezte magát. Jó kis családi program volt mindannyiótoknak.
Mi is vasárnap délelőtt elmentünk a vidámparkba, igaz elég gagyi, de a gyerekek nagyon élvezték. :)

Zita!
Örülök, hogy jól sikerült a kolozsvári utatok és Patrici is jól viselte.
Hááááát... szerintem ha azért nyitod ki az ajtót vagy ablakot, hogy a meleget engedd be akkor a beáramló meleg levegőtől tutira nem fázhat meg a lányod, szerintem ekkor sapi sem kell rá. Figyeld mindig, a kis nyakánál dugd be a kezed a hátához és ha nyirkosnak találod akkor túlöltöztetted. Az a nézet járja, hogy a babára is annyi réteget kell adni mint egy felnőttre, de én pici korban azért egy vékony réteggel többet adtam mindig, és nem izzadtak így sem le. Na meg persze van felnőttben is fázósabb is, van akinek mindig melege van... szóval előbb-utóbb azért kitapasztalod Patricinek mi a legkomfortosabb szerelés a jóidőben.
Dorkára ma a bölcsiben harisnyát , rövidujju felsőt és ruhát adtam, az volt rajta a csoportszobában napközben. (Itthon mivel meleg a lakásunk ugyanez a szerelés van csak harisnya helyett elég a zokni ) Mikor kivitték őket az udvarra akkor a harisnya helyett elég volt a zokni nadrággal (vagy akár harisnya ruhával is maradhatott volna ) és mivel árnyékos a bölcsiudvar így a rövidujjú felsőre még egy vékony hosszú ujjú kardigánt is adtak. De bölcsi után elmentünk a DEAC pályára, fiúk futottak mi csajok labdáztunk és akkor elég volt a farmer rövidujjú pólóval. Pedig ez du . 4-5 óra között volt. Persze a Te lánykád sokkal kisebb, de azért ő sem eszkimó, hogy nagyon fel kelljen öltöztetned. :lol: :lol: :lol: :lol:
(Látod, Zsebi Szabikája is tegnap már napozóban volt)
Nagyon jók az új képeid, csak azon picit meglepődtem míg Sanyi rövidujjú pólóban volt,addig Patrici fején 3 réteg ruha is volt , jól látom???? Fújt a szél? Mert apa és a lánya közti öltözet közt van egy-két árnyalatnyi (rétegnyi) különbség.
Bocsi, nem okoskodásnak szántam amiket írtam, csak Te kérdezted ki hogy öltözteti ilyen időben a gyerekét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2009.04.06 21:04-kor.

Kép
Kép
bendor
 
 


Ki hol nyaral idén????
Kinek mi van kilátásban nyárra?
Tudom ez a válság , meg az egész helyzet ami most van országunkban sok ember költségvetését befolyásolja, sajnos. :? :cry:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Andi!
Mi idén Kefalóniára megyünk, Görögbe:)Már nagypn várom, bár még nincs befizetve:s

Itt is nagyon jó idő van,Emilin reggel naci, zokni póló, hosszúujjú póló meg egy kardigán van, sapi nincs, mert sok a haja:D

Meló jó, olyan mint régen volt:)

Na megyek tentikélni, mert késő van,reggel csörög a vekker.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Végre idejutok én is. Készülgettem, aztán valaki mindig elcsábított.
OLLLLYAN szuper hétvégénk volt, hogy ihaj.
Pedig "csak" itthon voltunk, fákat, orgonát ültettünk, flekkeneztünk. Reggeltől estig kint voltunk a napon, egészen feltöltődtünk. Szép piros a gyerekek pofija.
Van két nyuszink , Semir és Tom ( by Cobra 11 :lol:), édes pofák! Olivér folyamatosan ölelgeti őket, ovi előtt és után .
Végre kertnek néz ki az udvarunk, a fű gyönyörű, ahogy hullámzik.
Teszek fel pár képet.
Meg a Vaterán lógtam, mert Nelly szülinapjára licitáltam egy babáért, óriási harc volt. Ekkora hülyeséget régen csináltam, de valamiért nagyon kellett, pedig porcelánbaba, inkább emlékbe vettem, mint játszani. (tudom égő.)

Közben vissza is olvasok, hogy tudjam mik a hírek!

Zita, öltöztetéshez nem tudok neked mit mondani. :oops: :oops: Olivér júliusban 2 polártakaró alatt aludt, Nelly egy szál bodyban.
Miket csinál már Patrickó? Olyan ügyes az a kis nőci, tuti hamarabb fog elindulni, mint Nelly :cry:
Teszel fel a keresztelőruciról képet?
Megnéztem a Tesco melletti turiban a ruhákat, de végül rájöttem, hogy nem veszek flincflancot, mert úgyse fog még akkor járni. Mászni meg igen nehéz nagyestélyiben. :wink: :wink:
Bár hétfőn végre elkezdett négykézláb kotorni, így van még remény a járásra is.

Andikám, meg sem köszöntem a vendéglátást, jól éreztük magunkat, csak hát ugye menni kellett, hogy aludjanak a srácok. Nelly már a kocsiban beájult.
Tündér volt Dorcsi, ahogy nyüzsgött Szabi mellett, meg ahogy divatbemutatózott. :lol: :lol: Igazi nő kérem! De legyen is!
Bencén meg sokszor majd kinyúltam, a laza nyugodt mimikájával. Esküszöm azt vártam mikor mutatkozik be, hogy "Bond. James Bond." :wink: :wink: :wink:
Kérdezted mikor megyünk Sopronba. Ez attól függ, hogy L. mikorra kapja meg a céges üdülőt. Beírtuk, hogy egész július jó, csak akad egy hét, ami szabad. Ott lenne a szállás és átjárnánk Ausztriába. Bécs, Graz, Semmering, ha jó idő lesz egy Balcsi is belefér.
Nézegettem a lehetőségeket, van egy élményfüdő is Lutzmanngurg, de ott a Fertő-tó is hajókázni, na és ugye a gyerekváros.
Nekünk ennyi lesz a nyár, mert L. államvizsgázik, ki tudja meddig húzódik.... Á, nem , remélem ügyes lesz és levizsgázik.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS gratulálok a sikeres felvételihez!!!!

Szia Panka, te dolgozó nő!
Néztem a képeket, szép a lakás. Örülök, hogy így bejött a hely. Ezek szerint Zugló ilyen kis családias? Emike is tök jól viseli a bölcsit, megy az élet tovább.
Erről jut eszembe a kistesó kérdés. :wink: :wink: :wink: Újság e téren?

Ó és látom itt az új kis Földlakó, Luca baba!!!! Isten hozott drága baba!!!!
Lilla de szép nevet választottatok!!! Gratulálok a kicsi lányhoz!
(közben szimultánban kukkolom a képeket is, csak így meg veszett lassú a net)
Sajnálattal olvasom a rossz élményeket, de írd ki magadból, az majd segít.
Ha bármiben segíthetünk nyugodtan szólj!!!!!!!

"Apró talpak, kicsi lábak, puha bársony édes álom, babaszagú szép világ jön!!!"

Petőfi után szabadon köszöntöm pici lányodat:

Ide, ide "lányomat" kezembe,
Hadd szorítsam a szívemhez őt!
Mintha volnék újonnan teremtve,
Hogy éltemnek ifjú lombja nőtt!

Üdvezellek, lelkem szép kis ága,
Üdvezellek, édes magzatom!
Sírásodnak bánatos zajába
Beleolvad örvendő dalom.

Kis parányom, milyen nagy örömmel
Állok itt és nézem képedet!
Kell-e még pap? örömkönnyeimmel
Keresztellek én meg tégedet.

Csillagász lett végre is belőlem,
Itten állok csillagom előtt,
Arcvonásit hosszasan szemlélem,
S találgatom a távol jövőt.


Zsebi, köszi a matrózrucit, de úgy döntöttem NEM ( :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: ) veszek több ruhát Nellynek....
Ez már beteges, ami a szekrényben van esküszöm :oops:
(Nem baj jöhetnek a csajok hozzám is vásárolni megint. Van amit fel sem próbált Nelly, rögtön kinőtte....)
Szabi a matrózosban napozott? Édes baba, milyen ügyesen elaludt.
Megnéztem az erszényt, még vacilálok, mert a Vaterán 4 e -ért adják, bár az házi varrás. Valami csak kéne, ha olyan helyere megyünk ahol nem tudok babakocsizni.

Évám, hívlak hamarosan, mert ez a karám úgy van ahogy elhoztuk, visszavinnénk valamikor.
A fogacskához gratulálok és Szasza haja tuti vagány, nagyon pasis!!!

Anita , Olgi hol vagytok????
:shock: :shock:


Ennyi voltam, így is regény, bocsi.
Megyek reggelizek, amíg alszi a mininő, mert utána kezdődik a műszak.
Képzeljétek már 3 cm- esek a kardvirágaim!!!!!

Szép napot mindenkinek!!!
Csókica



Sziasztok!

Szabi ma éjszaka először egyedül aludt a szobájában! Este 9-kor szokásosan evett, majd még ébren átvittem a kiságyba, puszi, és szépen elaludt magától, és reggel fél 8-kor ébredt. Nem sírva, csak beszélgetve :) . Persze bébiőrzővel. Észre sem vette, hogy valami változott. :)

Kriszti! Nem a matrózosban napozott még, az kicsit még nagy, remélem nyárra belenő! Most az autóst adtam rá:
Kép így napoztam vasárnap
A sapi a család szerint kicsit lányos, de hirtelen csak ezt találtam ilyen vékonyban. Ezt inkább a nap miatt adtam rá, mintsem a megfázás miatt.
Az erszénynél én is nagyon szívtam a fogam, hogy 5000 Ft fél m anyagért...de mostmár azt mondom, megérte.

Andi! Örülök, hogy Dorkának bejött a ruci! :) :) Szoknyát sajnos nem találtam, és közben rájöttem, hogy nem is nagyon volt Boginak ilyen korban szoknyája, mert jó kis pocija volt, úgyhogy inkább egyberuhát vettem neki, az előnyösebb volt rajta :wink:

zsebi_baba
 
 


Zsebi!

Te megtudod varrni?
Találtam egy nagyon szépet,

http://www.bohem-mama.hu

a Zanzibar-on nagyon gondolkodom, de még plusz a posta....
Annyira tetszik és ha praktikus is, de mi van ha nem jön be?? Próbálni kéne....

Alíz, Zita, Anita, Edina, Lilla, Éva, benneteket nem érdekel?



Kriszti! Ezek nagyon szépek! A babaközelben oldalon van szabásminta, végülis annak alapján megpróbálhatom, de ez, amit te linkeltél be, úgy látom, bélelt is, az enyém nem. Egyébként nekünk bejött a bölcsőtartás és a pocit pocihoz tartás, a kenguru tartásban szerintem kényelmetlen, és nem tudom, a lábának mennyire tesz jót, hogy be van zsúfolva. A kendőnél mindenképpen praktikusabb a fel és levétele, nem kell kötögetni. Hosszabb távon cipelni viszont jobb a kendő, mert ott két vállra oszlik el a súly.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
El is hiszem, hogy ebben a szép időben élvezted a kertészkedést és a flekkenezést.
Képzeld, mi ma lefoglaltuk Sopronban a szállást, július 29. szerdától másik hét keddig. Már itt szálltunk meg kb. 4 éve és elégedettek voltunk. Akkori nyaralásunkkor átmentünk 2x Bécsbe, és a határmenti városkába is. Most pedig az általad belinkelt Fertő tavi gyerekvárosba szeretnénk elmenni (ami 22 km Sporontól, megnéztem), meg nyilván a Fertő tóhoz, Sopronban előző alkalommal nem próbáltuk ki a bobpályát, most ki szeretnénk.Lehet a Balcsit is útba ejtjük hazafelé..... Jajjj már nagyon várom, pedig kell addig még párat aludni. :P :P :P :lol: :lol:

Zsebi!
Köszi , hogy megnézted a szoknyát nekünk. :wink:
Édes a kisfiad a képen, olyan ismerősnek tűnik a kis napozója nekem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panka!
Örülök, hogy sinen vannak a dolgaitok, ez szuper!!!!!!!!
Huuuu, a nyaralásotok is biztos klassz lesz, szép helyre mentek.
Utazási irodán keresztül mentek?

Többiek merre vagytok?????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2009.04.07 15:58-kor.

Kép
Kép
bendor
 
 


Kriszti, Andi! Ha Sopronból kicsit messzebb is elmentek, ajánlom nektek egy rosszabb idős napra a következőt: http://www.hoteltherme.at/ Ez hotel is, mi itt voltunk tavaly februárben, de az élményfürdőjét kintről is meg lehet közelíteni. Isteni! A gyerekek biztos élveznék! (na meg a felnőttek is :wink: ).

zsebi_baba
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: