Új privát üzeneted érkezett!

[quote]K írta:ora, akkor nyáron vagy tartunk egy nagy pesti bulit, vagy megyünk hozzátok!!


Én benne vagyok, nekem az a legkényelmesebb! :D



Gyöngytyúk??? Érdekes ízlés, bár azt mondják a hús finom! :lol:

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!
Gyorsan próbálok képeket küldeni, amíg nem fagy le megint a gép.

Először a játszóházas. Sajnos Lili+ Dávid együtt kép nem készült.

Liliről
Kép

Dávidról a kedvenc játékánál
Kép

Valamint tegnap az állatkertben
Kép

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok!

Hű de jó kis játszóház!
Aranyosak a képek, és tök jó rólatok az állatkertes!(jó a háttér is :D ) Dávidnak micsoda kék szemei vannak!

A játszóteres találka jól sikerült és minden gyerkőc jól érezte magát, persze ki erre-ki arra ment :D csináltam pár képet, majd teszek fel,ha hozzájutok a másik géphez,mert most laptopozok és ezen nincs fotós progi.

Hihetetlen hogy itt a nyár!!én sajnálom hogy a tavasz szinte kimarad, össz. 1 nap volt amikor 20 fok alatt volt a hőmérs. Mondjuk még csak április van.
Tegnap kirándulni voltunk és annyira jól sikerült!!A Svábhegytől elsétáltunk a Normafa alatt a Libegőig, majd vissza (nem is volt olyan kicsi az út...mi azt hittük az lesz 8) ) kb.4 órát gyalogoltunk.Persze vittünk ennivalót és majdnem végig ettünk... :lol:
Remélem mindenkinek jól telik ez a gyönyörű hétvége!

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 

 
 

Sziasztok!


Mindenkinek jól telt a hétvége?
Mi kinn voltunk szinte egész nap, háát ne tudjátok meg hogy nézett ki levente! Tiszta utcagyerek, tetőtől talpig földes! Szereti a fejére lapátolni. :roll: 8) Jó sokszor esett is, úgyhogy van rajta egy-két horzsolás is, szépen néz ki mondhatom.

A rágófog ami most jön elég csúny, véres neki, olyan mintha az ínyből le akarna szakadni egy darab nem pedig lehúzódni. Szegénykémnek nagyon fájhat. Nappal egész jól elvan vele (szerintem levezeti ordítással meg ütlegeléssel), éjszaka viszont szegény többször felsír, felébred, pedig kapja a homeós bogyót.


Tina jó lehetett az állatkert, jók a fotók is! Dávid már akkora meg sem ismertem! :wink: Na igen a szemei hatalmasak és szépek! :)

Húúú Timi, jó sokat sétáltatok! Ezsti hogy bírta? Vagy végig a babakocsiban volt?

KépKép
kora
 
 


Sziasztok

jók a játszóházas képek. Tina szépek vagytok.

Timi, majd várjuk a képeket. nekem is e kéne szednem a telefonomról.

Kolos annyira nyűgös mostanában. nem bírok vele és ha nem az van amit ő akar akkor nyafog, meg leveti magát a földre.
snooopy
 
 


sziasztok!

csak bekukk egy pár perc erejéig, most alszik, máskor nincs időm ide ülni, kint vagyunk, vagy a benti munkákat csinálom.
Na meg az az igazság hogy kedvem se sok van semmihez sem.

Tegnap volt a mélypont! Egész nap olyan voltam mint egy mosogatórongy, úgy is néztem ki, de anyósomékhoz mentük ebédre.

Lili továbbra sem alszik, óránként fönt van. A bogyó nem használ. Tegnap akartam átrendezni a szobát, de már későn jöttünk haza nem álltam neki.
Meg az a baj, hogy ilyen fáradtan és álmosan belevágni egy még fárasztóbb, sok sírással járó éjszakába..... Előre félek tőle. Mert ha azt akarom hogy ne kelljen kivennem az ágyból, akkor annak sok-sok sírás lesz a vége, míg megszokja az új módit.

Az az igazság el vagyok egy kicsit keseredve, olyan jó lenne már aludni egy jót...

Na de ebből ennyi elég is. Megjártuk ma már a várost, voltunk játszóházba meg vásárolni is. Mind a központba közel a parkolóhoz, mert babakocsit nem viszek, sok helyre be se tudnék vele menni. Sétálunk vagy viszem.

Csajok a talival kapcsolatban, a 25-ei hétvége éppen jó, csak akkor lesz a nagyim 90. szülinapja és anyu még nem döntötte el hogy szombat vagy vasárnap legyen-e, de szerintem szombaton lesz, uh. az a nap nem jó.

Tina, jó a kép amit felraktál, az állatkertes is.

valamit még akartam írni, de már nem tudom. Na megyek vasalni.

KépKép
domidina
 
 


Edina tényleg sajnálom az éjszakáitokat, azt hittem ezek a bogyók majd megoldják a dolgot. Nem is tudom mit lehetne csinálni! Azért drukkolok!

Nahát sehol senki! Biztos kerteztek + játszótereztek.

Hát én kegyetlenül benéztem ezt a napot! Elnéztem a rendelési idejét a dokinőnek, délután mentem délelőtt helyett. :oops: :oops: :twisted: Mire hazaértünk kiesett a fogamból egy tömés... :roll: :? A fogaimból is eléggé elegem van!!!! :twisted: Szóval csuda "eredményes" volt ez a nap! :roll:

Na megyünk ki mi is megint. Meg kell locsolni is.

KépKép
kora
 
 


Kora. :cry: sajnálom s fogad, meg, hogy hiába mentél a dokihoz.
nekem egész nap nagyon fáj a fejem, de muszáj volt ellátnom ezt a kis Büdöskölkét. vásároltam is, most jöttünk meg játszóról... ez a meleg is kikészít.

Edina, éjszakák. :cry:

nekem a 24-25 nem jó. meg a 18ai hétvége sem (esetleg 19), ja meg május 1 sem... annyi program van.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Orsi,teszek képet megígérem...!

Kiránduláskor Eszter gyalogolt (egyet előre-kettőt hátra), apja nyakában ült, majd elaludt (pont alvásidő volt) és a jó levegőn babakocsiban 2 órát szunyált,míg mi gyalogoltunk :D

Húú,Edina, nagyon sajnállak az éjjelek miatt!Nekem is volt alkalmam átélni,úgyhogy tudom milyen...de neked egy fokkal rosszabb,hiszen nálatok ez folyamatos.

Hát,nálunk eldőlt,mostmár biztosnak látszik,hogy Eszti megy bölcsibe szeptembertől :cry: úúúúgy sajnálom!de muszáj,mert januártól gyest kapnék(vagy ahogy a dolgok alakulnak azt sem...),az meg semmi.Bölcsibe viszont csak szept-ben mehet,így hamarabb visszamegyek melózni.Ez van.

Ma voltunk oltáson (feljebb is írtam,hogy megyünk,csak elírtam a dátumot), Eszter nem is sírt! Annyira ügyi volt!!Azt viszont zokon vette,hogy lefogták,majd meglepődött a szúráson,de már készen is volt :D remélem nem lesz semmi 1-2 hét múlva sem. doki után pedig sétáltam vele egy nagyot a ligetben, annyira jó volt!

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Ja, fogak..szegény Kora! Sajnálom, a fogtéma nálam is olyan sz.r....Annyira remélem,hogy Eszterem az apja fogait örökli, neki jó ha van 2 tömése és nagyon szépek a fogai..
az meg elég bosszantó lehetett,hogy feleslegesen mentél! :?

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


másodszor tünteti el Lili amit írtam, uh. ha ez most megmarad, elküldöm, ha nem akkor ennyi voltam.

Látom nehezten jön össze a tali, de remélem találunk egy hétvégi napot.

Orsi,
és az május1 nem jó csak vagy az egész hétvége?

Kora,
sajnálom a fogadat, bosszantó lehet.

Én is örülnék, ha Lili a férjem fogait örökölné, ő is úgy van mint a te férjed Timi. Mondjuk nálunk ahogy elnézem jó esély van rá, mert Lilinek még a körmei is olyanok mint az apjái, másról nem is beszélve. Tiszta apja a lába kisújjától a feje búbjáig :D

Összetóltam az ágyakat, ott aludtam nála. Most ennek köszönhetem-e azt hogy 2x kelt fel vagy annak inkább hogy lázas volt és most is az. f1-kor amikor ébredt nagyon meleg volt, igaz nem volt magas láza. Aztán meg f4-kor néztem újra akkor már tüzelt a homloka, adtam is fél adag nurofent. Próbáltam úgy hogy ne ébredjen fel de nem ment.

Nem vettem ki az ágyból és egy órán át forgolódott, tornázott, dumált, nem tudott elaludni, de nem akartam kivenni. A végén mégis kivettem, mert beletettem a hálózsákba - az egy óra alatt állandóan takargatni kellett - kapott inni, aztán vissza az ágyba és elaludt.

Még a rácsok kivételén gondolkodom, mert elég nehéz így simizni a hátát... mennem kell már nem hagy.

KépKép
domidina
 
 


Edina, még nem tudom hogy alakul a május 1, mivel ekkor gyöngyösön szoktunk lenne, Szabi barátai pikniket csinálnak ilyenkor. Még azt lehet, hogy előbb megyünk le, mondjuk szerda, és hazajövünk péntek este, és szombaton vagy vasárnap megyünk le hozzátok.

A osanit semmit nem használt??
snooopy
 
 


na en belekenyelmesedtem a videki letbe...kolykoket neha azt se tudom, hol vannak:-)
most tudom: egyik alszik, masik segit fozni a mamanak.
timi,
en is varom am a kepeket...a telefonomrol most nem tudom feltolteni, hogy kolos es borisz az elozmenyek utan mar egyutt is jarnak, mert az atjatszot zsinort nem hoztam le, de ez orsinak is dokumentalva van....

timi, nagymamik megse tudjak vallalni esztit? sztem akkor is beirathatod a bolcsiba, ha nem mesz szeptembertol vissza dolgozni, ugyis van a beszoktatasi 2 het meg a csomo betegseg az elejen, s huzhatjatok is az idot, h. ti csak oktobertol kezditek a beszoktatast...aliz szeptembertol volt beiratvba, akkor szoltunk, hogy a gyerekdoki meg nem engedi, januarban 1x-2x bevittuk megmutatni, de csak februarban kezdtuk a beszoktatast, aprilisig kb. jart 10 napot (betegsegek miatt), en aprilisban kezdtem (akkor jartak le a szabiim. neked nincs bennmarado szabid?), de majusig akkor is kb. 3x 2hetet volt meg beteg.
borisszal is ezt terveztuk, de ot tuti nem vennek fel, mert 2 eves kor alatti gyerekeknek nem sok eselye van, annyi a jelentkezo.

Kép
Kép
momoska
 
 


Orsi,
május 1-jén mi is szoktunk kerti partit rendezni, most is biztos lesz, gondolom, bár még nem került szóba. De ugye ott a többi nap.

Lili jól belázasodott délelőtt 39,4 f12-kor letettem, akkor ment már lejebb egy picit a láza. A gyerekdoki szerint biztos valami vírus. Na persze, most hogy járunk játszóházba ez várható is volt.
Nem meglepő amit Momoska írt, hogy mennyit betegeskedett Alíz annak idején.

KépKép
domidina
 
 


Engedek a nyomásnak...hát akkor a képek! :lol:
Borisz+Eszti
Kép
Borisz+Koli
Kép
Koli megpróbálta Esztit vetkőztetni 8) (azért figyeltem ám! :lol: )
Kép
állandóan ettek volna :D
Kép

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Engedek a nyomásnak...hát akkor a képek! :lol:
Borisz+Eszti
Kép
Borisz+Koli
Kép
Koli megpróbálta Esztit vetkőztetni 8) (azért figyeltem ám! :lol: )
Kép
állandóan ettek volna :D
Kép

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Engedek a nyomásnak...hát akkor a képek! :lol:
Borisz+Eszti
Kép
Borisz+Koli
Kép
Koli megpróbálta Esztit vetkőztetni 8) (azért figyeltem ám! :lol: )
Kép
állandóan ettek volna :D
Kép

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Engedek a nyomásnak...hát akkor a képek! :lol:
Borisz+Eszti
Kép
Borisz+Koli
Kép
Koli megpróbálta Esztit vetkőztetni 8) (azért figyeltem ám! :lol: )
Kép
állandóan ettek volna :D
Kép

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


aztaaaaaaaaaa, szarakodott a net és dög lassú volt, tényleg megnyomtam párszor, de ezt nem gondoltam volna...

Naa, küldjek még? 8)

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


bocs, de ezek azért még hátravannak:
E+B
Kép
Momoska,Borisz,Alíz,Eszter
Kép
szeret hintázni :D
Kép

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


:lol:

nembaj, timi, igy legalabb mindannyian le tudjuk menteni :)

jok a kepek, en kulonosen elethu vagyok rajta :twisted:
de legalabb a kolykok szepek...0 :wink:

jobbulast, kicsi lili.!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
momoska
 
 


De jó neked Momos! látod ez az igazi szabadság!! :lol:

Sajnos a nagymamák közül a párom anyukája dolgozgat (heti1x gyerekre felügyel, nem utolsósorban visszakozni is kezdett a kijelentésétől,h ne adjuk bölcsibe,majd megoldjuk így...), illetve az én anyukám nővéremnek sokat segít (ott 3 gyerek van), tehát maradt az,h megy. 23.-án lesz nyílt nap, úgyhogy megyünk és megkérdezünk mindent.

Lili remélem már nem lázas és jobban van!

Momoska ti most 1 vagy 2 hétig üdültök/nyaraltok?

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


ja igen, azt szerettem volna még megkérdezni, hogy ki-mivel eteti a porontyot...mármint rágcsálni valóval?! nem akarok mindig háztartási kekszet meg babapiskótát adni, most vettem müzlis-gyümis jóreggeltet, ez 1 fokkal egészségesebb...múltkor zabos kekszet kapott,de fuldoklott tőle..

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Timi, ez jó. a fél oldal a képekkel van tele. :lol: :lol:
amúgy tök édesek, főleg a vetköztetős kép.
kicsit off vagyok mostanság bocsi, majd rakom a képeket a telcsiről. anya elég beteg, úgy néz ki művese kezelése lesz és ha nem javul transzplantáció. :cry: na jó ez még odébb van, de már szóba került és ez a lényeg.
tökre kivagyok, bele sem merek gondolni mi lesz ha... főleg, hogy ma derült ki, hogy talán Kolosnak kistesója lesz. (remélem még láthatja) jaja, egyik szemem örül babóbak másik sír anya miatt.
pénteken megyek dokihoz, vérvétel ilyenek, remélem tényleg baba van odabenn.
Mondjuk szerintem 100% mert tökre fáradt vagyok, álmos, nincs étvágyam, közben meg éhes vagyok, állandóan fáj a fejem...

na megyek, mert fürcsi van és K. ki akar jönni a vízből, ehhez meg anya kell...
snooopy
 
 


Orsi,
huh hát, nem is tudom mivel kezdjem...
anyukád :cry: sajnálom, remélem jobb lesz azért és ne mondj ilyeneket (remélem még láthatja), mert biztos,hogy látni fogja.
a másik hírre meg: váááááááááááá, de jóóóóóóóóóó! Nagyon örülök,de még nem gratulálok ha nem baj (csak babonaféle miatt), viszont drukkolok,hogy baba legyen(de hát mi is lenne?!)!!!!juj,ezt irigylem is azért :oops: gondolom most nagyon messzi időpontnak tűnik a péntek..pedig már kedd van,sőt mindjárt szerda. :wink:
Vigyázz magadra és próbálj meg nem sokat stresszelni azért..

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Timi, tudom, nem kéne ilyet írnom, csak már 15 éve beteg hol rosszabb, hol jobb. Többször kórházban, de a transzplantáció most merült csak fel és elég komoly dolog.
amúgy egy SLE nevű autoimmun betegsége van, ami bármit megtámadhat. Van aki lebénul, megvakul...sok szörnyűség. Neki a veséje ment gallyra, már csak 20%-a működik a kettőnek!!
Van jó is a rosszban, hogy ha tényleg átültetés lesz akkor a vesét elég jól át tudják rakni, szóval ez kevésbé sérül meg balesetben mint pl. máj, És itt lehet élő donor is, pl. családtag. Én mondtam anyának, hogy odaadom neki az egyik vesém, 1 vesével is lehet élni, így megmentem az életét, de persze visszautasította. Én sem fogadnám el a gyerekemtől, meg ugye ha tényleg baba van akkor ez kilőve.

Na de beszéljünk vlmi vidámabbról: szóval még az idén két gyerekes anyuka leszek. fura belegondolni! :lol:

és már szerda reggel van, Kolos jóvoltából megint korán keltünk, már 2 nap és doki. :D
snooopy
 
 


Ja, Timi, a rákospataknál lévő játszón leszünk sógornőmmel olyan fél3-3tól ha van kedved gyere. :D
snooopy
 
 


Szia Orsi!

Jó korán keltetek ma! Eszti 7.30 ig húzta éééés ez már a 4. nap,hogy átalussza az egész éjszakát!

Annyira furcsa ez az autoimmun betegség, illetve nem sokat tudok róla.Remélem jobb lesz anyukád állapota!

Kétgyerekes anyuka, tényleg! De jóó!Tök izgi!!és olyan fura, hogy még idén megszületik..hihetetlen dolog ez!
Ma anyósomékhoz megyek du Esztivel, már beigértem,mert após ma nem dolgozik.

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


nem is húzta 7.30-ig, most nézem,h hamarabb bekapcsoltam a gépet 8) háát, akkor 7-ig?! de fura, vagy rossz itt az óra?

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


hát persze, le van maradva 1 egész órával!! :lol: úgyhogy 7.30ig húzta a lóbőrt mégiscsak.

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Orsi,
vauuuuuu, erre vágytál! De még én sem gratulálok ha nem baj. Kíváncsian várom a fejleményeket. Gondolom majd kibújsz a bőrödből, de izgi!!!!!
Anyukdat meg nagyon sajnálom, de nem szabad a legrosszabbra gondolni. Persze tudom ezt könnyű mondani, de fel a fejjel....

Tényleg jó korán keltetek! Igaz én is 5-kor, 40 percet tartott mire visszaaltattam, aztán aludt f7ig.
Szegénykémnek még mindig magas a láza 39 fölött. Algopyrin viszi csak le pár órára aztán újra visszaszökik. Nem tudom mi lehet, mert más baja nincs.
Várom a holnapot, hátha a 3 napos láz....

Képzeljétek, szoktam mondogatni evés közben - biztos ismeritek -
egy, megérett a meggy, kettő csipkebokor vessző stb.
És lili - nem mindegyiket - de mondja a következő számot.

Meg van egy másik: pont,pont vesszőcske.... itt is mondja mi következik, de itt sem mindegyik szót, hanem a pont - po,
készen - ké, ba- basa

Úgy néz ka ma megint nem tudunk kimenni, brrr. Nem jó itt bent, amikor kint ezerrel süt a nap.

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Orsi, nagyon-nagyon sajnálom. Legyél erős, a saját és a babód érdekében is fontos, és így édesanyádnak is jobb, ha erőt adtok neki. Reméljük a legjobbakat, habár tudom, hogy ez így most nagyon nehéz nektek.

A másik hírnek meg nagyon örülök.

Edina, jobbulást Lilinek :)

Ancsi is 6-kor ébredt ma, eszegetett egy kicsit, aztán még visszaaludt, de 7-kor végleg kelt. Most persze álmos, de nemsokára viszem ki.
Geri elment fodrászhoz, kicsit levágják a haját, 1-re aztán én is megyek. Végre. :)

Timi, én nem nagyon adok semmi rágcsát Ancsinak, max.almát. Legalábbis rendszeresen nem.

Kora, sajnálom a fogad. :( remélem Levi ínye is helyrejött.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg Anyukád. :( Gondolom most az örömhírt sem tudod olyan lelkesedéssel átélni, mint amennyire vártátok. Legalábbis a hsz. alapján szomorú volt a hangod, ami érthető is. Csak azt tudom mondani, hogy próbálj megnyugodni, nem stresszelni- tudom könnyű mondani.
Már csak 2 nap és doki! :) Tesztet nem csináltál?

Edina!
Mindig elámulok, hogy Lili milyen okos! :) Dávid meg úgy leragadt beszédfejlődésben. Abban bízom, hogy az a sok minden, amit mondogatok, egyszer majd csak kitör belőle. :lol:

Nagyon jók a képek, az a vetkőztetős meg főleg. :lol:

Kép
Kép
tina82
 
 


orsi,
drukkolok ezerrel. mindkettoert! a kistesoert es anyukad egeszsegeert is (az autoimmun betegsegek--sajna - eleg sz@rok, fokeppen azert, mert azokat nevezik igy, amikkel nemigazan tud az orvostudomany mit kezdeni!)

de a kistesot jol kiszamoltatok decemberre...vagy nagyon bejon nektek ez a tavasz:-) (igaz, nalunk is igy alakult!)
valami lehet a levegoben, mert a masik forumomon epp tegnap jelentette be vki a kistesovarast!

timi, multkor meg panaszkodtal ( a jatszon), h. eszti szopcsi nelkul is felkel ejjel...! erre tessek!:-) b. itt fertodon meg almaban sem sir fel, de a f6-6os szopcsi elmaradhatatlan, aztan nyomja f9ig. bar ma aliz 4kor szolt, hogy kimenne pisilni (sose szokott ejjel), 6kor b. szopcsizott, 7kor aliz szolt, h. kimehet-e a mamaekhoz, f9kor keltunk aztan borisszal vegleg.

lili nagyon ugyes kiscsaj!:-)
s meg mindig jobbulast...a 3napos laznak nagy eselye van, ha ilyen magas a laz, de nincs mas tunet. turelem!

Kép
Kép
momoska
 
 


soooot, haromszor...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára momoska 2009.04.08 13:27-kor.

Kép
Kép
momoska
 
 


aliz elkuldte ketszer az uzim, ezennel torlom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára momoska 2009.04.08 13:23-kor.

Kép
Kép
momoska
 
 


timi,
1 hetet vagyunk, azaz kb. 10 napot, husvet hetfon megyunk haza, azaz feluton megallunk biatorbagyon valami csaladi husveti kertipartira, de estefele mar csak hazaerkezunk...!

Kép
Kép
momoska
 
 


Remélem hogy a három napos láz és akkor holnap az utolsó nap, azt vége.

Lilinek egész nap be nem áll a szája, olyan ez minta miért korszak! Megy a be, ki, föl, le, pi, ka, me, kö, nem, hápi stb így keverve egyfolytában. És nekem mondja, és nekem meg válaszolnom kell neki, kimondanom a szót.

Ja a nassolás, Lili eszik háztartási kekszet, piskótát, de nem sokat, héna harap a nápolyimból ha meglátja hogy eszem, ennyi. Sajnos az almát nem szereti, sosem szerette. Helyette megy a narancs és a banán,a bból sok.

KépKép
domidina
 
 


Köszi a gartulációkat meg amiket anya betegségéhez írtatok. valóban elég szomorú vagyok miatta, de azért nem kell ezt olyan vészesen felfogni. Mert anyáról tudni kell, hogy mikor a leletei azt mutatják hogy már a sírban kéne lenneie ő megy és süt/főz rohangál, szóval nem az az "elhagyom magam". Ő maximálisan élni akar és nem vesz tudomást a betegségéről.
Mondjuk most egy kicsit rosszabbul van, mert elkapott vlmi nátha/köhögés/nincs étvágy dolgot. volt mikor fel sem bírt kelni az ágyból, de már egész jól van. ez is a baj ezekkel az autoimmun betegségekkel, hogy neki egy sima megfázás is tök komoly tud lenni.

ami meg a babát illeti, azért örül ám mindenki a családban!! :lol:
Szabi néha megszólal a nap közepén, vagy vacsi közben: "te jó ég két gyerekes apuka leszek!!" :lol: tök vicces. neki azért tovább tart feldolgoznia dolgot. Kolost is csak akkor érezte amikor a kezében fogta. nekik más, mi érezzük a pocinkban.

Edina, Lili olyan édes lehet ahogy dumál. Kolos is dumál de nincs értelme. :lol:

Tina, igen 3 tesztet is csináltam biztos ami biztos alapon. :D

mi akartam még??

ja tavasz. igen bejön nekünk ez a március-dec párosítás. :lol:
snooopy
 
 


Huh Orsi, el is hoszem, hogy egyik szemed sír a másik meg nevet, de fel a fejjel! Jobbulást anyukádnak, sokat segíthet a pozitív hozzáállás is ám!
3 teszt? Az már elég biztosnak hangzik! :) Örülök nektek! Tudom, hogy szerettél volna még lurkót csak arra nem emlékszem, hogy mostanra is volt betervezve? Rosszulléteid voltak Kolosnál? Elég egy hullámhosszon vagytok Momoskáékkal ezzel a decemberi babákkal! :)

Csajok olyan jól néznek ki a gyerkőcök a képeken! Kolinál meg akkor úgy látszik nem csak Borisz a nyerő hanem Eszti is és egyből vetkőzteti! Lényegretörő! :D

Timi fel is veszik szeptembertől a bölcsibe? Nekünk még mindig nem mondtak semmit, pedig már írtam is nekik.

Lili? Tart még a láz? Szegény pont ebben a jó időben enm mehet ki! :( Jobbulást! Az éjszakák gomdolom ennek megfelelően nem igazán javultak?

Jó hétvégét és kellemes húsvétot mindenkinek!
Én ugyebár csak szerdán jövök, estére lépünk le! :D

KépKép
kora
 
 


itt vannak a telefonos képek a játszóról:
Kép Kép Kép
snooopy
 
 


sziasztok!

Orsi,
akkor már lehet gratulálni?! 3 teszt az már elg biztosnak tűnik.
Nagyon jók a képek, aranyos a két srác igy együtt.

Még mindig lázas Lili. Éjjel 1-kor is 39.1-et mértem, nem nagyon vitte le a panadol. És reggelre is 39 volt a láza. Bevittem dokihoz, igaz a mienk szabin, helyettes délután lett volna, uh. egy harmadikhoz, aki éppen volt. Sok mindent nem tudott mondani, várakozó állásban vagyunk, még nem telt le a 3 nap. kicsit piros ugyan a torka de nem vészes.

be kell fejeznem, elég nyügi mostanában.

Igen rossz itt bent, nem is telik úgy az idő.....

KépKép
domidina
 
 


De helyes a két srác együtt!!! :) Mekkora haja van Kolosnak! Vágtátok már?

Azt akartam még az előbb írni, hogy én adok nasit Levinek. (Nem is tudom már ki kérdezte) Kap kölesgolyót, ahhoz hasinlo bio-gabona tallért, reggelihez ált. kp albert kekszet. Ha sütök akkor direkt kevesebb cukorral és teljes kiörlésű liszttel, csak gyümivel. így kap belőle ő is, igaz igen mini adagot. Apával meg túró-rudizni szoktak. Roli leeszi róla a csokit, Levi meg bevágja a túrót. Persze + gyümölcs. Szóval nálunk megy a nasi rendesen. :oops: Igazság szerint ha nem adnék neki akkor olyan másfél-két óránként kellene neki enniadni és hangozzon bármilyen szörnyen ezt nem szeretném. (Fogalmam sincs mit andék neki ilyen sűrűn hogy ne legyen egyhangú.)

Lili :( . Jobbulást ismét csak.

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!
Edina, a doki mondta, hogy most nem viheted ki Lilit?
Én úgy tudtam, ha hideg van, akkor nem mehet ki lázas gyerek.
Én biztosan kimennék vele egy jó kis árnyékos helyre. Ez a tavaszi meleg biztosan nem árt. :)
Jobbulást neki.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Orsi, most, hogy bővül a család néztek mégis új lakást?

KépKép
kora
 
 


Kora, igen, ma megyünk megnézni egyet, elég ígéretes. sorház, 105nm, 3háló nagy nappali...kert... remélem jó lesz. mondjuk még nincs kész, el sem kezdték, dec-jan-ban lesz átadás. igaz hogy akkor kisbabával kell költözni, de ez árban nagyon jó. mondjuk 16.ker, de zuglóhoz közel, így Momska+Timi max 15perc autóval. :lol:

elég kelendő a ház, mert egyet már megvettek, egy másiakt lefoglalóztak, 3.at jövő héten derül ki kapnak-e szoc.polt akik meg akarják venni, így marad még 1.
snooopy
 
 


sziasztok,
lathatjatok hat, ahogy a ket fiu egyutt jar:-) igy setalgattak egy ideig a jatszon, megfogtak egymas kezet...meg en is meghatodtam:-)
en nem terveztem 2 decemberi kolykot, sot, ha mindegyik idoe jott volna, akkor 1 honap kulonbseg is lenne a szulinapjuk kozott, de az ketsegtelen, hogy azoka a terhessegeim, amik nem tavasszal kezdodotek (hanem altalaban nyaron), azok nem maradtak meg...ugyhogy nekunk csak ez megy, de bejon ez az idoszak, mert a rosszulleteken tulestem tavasszal, a nagy hason osszel, igy a nyaram problemamentes volt:-)

nasi: b. mindent eszik. aliznal meg vigyaztam, bar ilyenkor mar - mogyoro ellenere - nyomta a muzliszeletet is, de o jo evo volt, nasinak probaltam hat egeszsegeset adni, ennek ellenere csokifuggo lett, bar nekem meg senki nem bizonyitotta, h. a csoki nem egeszseges. b. eszik, amit lat, sutit is, ha sut anyukam, de nala orulunk, ha eszik (fokeppen 1 hete delelott se nem eszik, se nem iszik, s sokat bofog, kicsit izgulok, mi lehet a gyomraval). de a mazsola es az aszalt vorosafonya nagy kedvence, a banan nem nasi, nala az az egyetlen szilard etel, amit este 7 es masnap delutan 3 kozott magahoz vesz, ma pl. csak egy felet. kekszekbol is adok barmit, bar a zabfalatokat kifejezetten szereti, de a pilota kekszet se veti meg, csak azt az apja es aliz felti tole:-), de ropi es sajtos taller (folegamit anyukam sut) is lehet a palettan...annyira nem eszik ezekbol sem sokat, delelott meg nasit sem, ugyhogy a foetkezeseit nem zavarja meg.

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan egy pár sor, nincsenek jó híreim.
Megjöttünk Ceglédről, de jobb lett volna el sem menni, Lina ugyanis már az érkezés napján belázasodott, így másnap már jöttünk is vissza. 39,5 esténként a láza azóta is, de ma ráadásnak a lázcsillapítót ki is hányta (bár most mintha már nem lenne annyira forró). Holnap elviszem megmutatni a dokinak. Egyébként úgy tűnik jön egy örlője – Kora te milyen homeós bogyót adsz Levinek?

Most többre nem futja, de majd mindent szép sorban visszaolvasok. Majd jelentkezem, remélem Lili már nem beteg!

Kép

Kép
csürci
 
 


sziasztok!

Csürci,
nem lehet hogy Linának is 3 napos láza van? Lilinek reggelre kijöttek a pöttyei uh. nálunk az volt.
Lilinek sem volt semmi más baja, csak a 39 fölötti láz, többféle lázcsillapítót használtam, de főleg az algopyrin használt. A doki azt mondta hogy más ha meghallja az algopyrint fogja a fejét, hogy azt ne....

Uh. már láza sincs, viszont már baromi álmos f6 óta nyöszörgött 6-kor fölkelt. De éjjel sem aludt valami jól.
Persze még a fogai is jönnek alul, ill. már ki is bújt mindkét oldalon a kisörlő, vagy hogy is hívják, uh. már elég sok foga van, 16 db. persze az örlők még nincsnek kint teljesen, de látni mind a 4-et már.


Ma már kimehetünk végre. Ja Évi, nem mondta a doki hogy nem mehetünk ki, én nem akartam kivinni a napsütésbe. nálunk az udvaron is szinte mindig süt a nap, meg az utcán is, de késő du kimentünk amikor már nem tűzött a nap.

nasihoz még, lili is eszik sütit is ha van és ízlik neki, túró rudit csoki nélkül, de evett már kókusz golyót is.

na megyek mert megint beütötte a fejét és most sírdogál az ölemben....

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok,

na leértünk, Kolos szokatlanul elaludt az autóban, 40percet így lőttek az ebéd utáni alvásnak. most épp a nagyapjának "segít" az irodában. .:)

ja és dec 10. :lol:
snooopy
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?