Új privát üzeneted érkezett!

Néhány kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
habe

Sziasztok Csajok!

Vagyok ám én is, de mióta kitört a nyár, napok teltek el úgy, hogy laptop közelében sem voltam. Rengeteget vagyunk az udvaron, a maradék időben meg bent nyüzsgünk Zsófival. Amikor meg kicsit nyugi van, akkor jön a házimunka.

Hétvégén bográcsoltunk, jó kis vörösboros gulyást gyártott Apa. Naggyon jó volt!!!

Zsófi továbbra is mintagyerek, már eszméletlenül nyitott és érdeklődő, ha kell a nyakát kitekerve bámulja azt, ami éppen felkeltette az érdeklődését.

A bal oldalára rendszeresen fordul, jobb oldalra még egyátalán nem. Hasonfekvésből többször átfordult már hanyattfekvésbe, de ezt még inkább a véletlennek tudom be. Hasizomra ő is gyúr, az ölemben már nem támasztja meg a hátát, hanem húzza fel magát.

Ha lesz időm felzárkózok, de a kiscsaj most ébredt...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!
Gabi! Köszi a felvilágosítást, sikerult is letölteni egy progit és van hangja a babaiq-nak!

Trombi! Neked sikerült?

Orsi! Köszi de egyenlőre nem kérek foreveres cuccot, most nagyon spórolósban vagyunk.

Enikő! Nem semmi szakmája van a párodnak! Hát nem lehet könnyű neked a két picurral. Kitartást!

Susy! Vinzent olyan édi pofi!

Kubu! Nagyon jó képek! Marcinak tök jó a aja!

Boci! Már akartam írni, köszönöm a Kapuváras ötletet, már néztük, ha jobban lesz apu akkor elmegy.
Egyébkén sikerült a műtét, már itthon van és úgy néz ki még az az ujja is megmenekül, amiról már teljesen lemondtak.

Kép
Kép
Kép
erika26

Solya! Szavaztam én is!

Zsebi! Nagyon jó a hordozókendő! Na meg persze Szabi is cuki benne!

Habe! Kende nagyon szép és milyen nagy!

Kép
Kép
Kép
erika26

Andy! Milyen volt az éjszakátok?
Én már nagyon fáradt vagyok, mindig olyan mintha másnapos lennék. Nem tudom mi lenne a megoldás erre a sok felkelésre, de nagyon jó lenne megtalálni.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika! A hordozókendő made by Zöldi :)

zsebi_baba

huuuu
tudtam hogy bízhatok bennetek.
előszőr is
szeles
le fogok tudni menni vonattal oda ha kell de ezt majd meg dumizzuk.

habe
látom te pest megyében laksz. pontosan merre is??

nagyon jó lenne ha csak tejcsikét kapna még pár hétig de ma este is kellett gyümit adjak neki az esti hami után.
plusz most meg lázas vagyok lebetegedtem. remélem ez csak egynapos dolog. és remélem nem lesz ettől is kevesebb. Hihetetlen hoyg baluval 7 és fél hóig csak szopizott Izával meg ezek a problémák vannak.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Aida: Aranyosak a képek! Mit iszik Noel az utolsón?

Berni: Már hiányoltalak, pont a tegnap hajnali szopinál jutott eszembe, hogy vajon merre jársz.:)

Erika: Nem tudom, hogy írtam-e már vagy csak akartam, de próbáld meg hason altatni, úgy szerintem mélyebben belealszik majd.

Háááát jó pár szuper éjszaka után, ez a mai elég húzós volt. Domi a hajnali szopi után, szinte csak órákra aludt vissza. Nem tudom ma mi lesz, pedig annyira tökéletesen alakult az elmúlt pár nap. Reggel hatig aludtunk, és szopi után még 9-ig. Teljesen kipihentem magam.

Kép
mannababoca

Vera!

Monor mellett, Gombán.

Kép

Kép

Kép
habe

Manna, akkor épp tápszert kapott. Néha adok neki ha nem akar már mellből inni de nyűgös.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Húúú biztos van valami a levegőben, ma az én kisfiamnak még a sz.r sem volt jó! :twisted: :twisted: Tiszta nyűg volt. Alig aludt napközben, meguntam elmentünk sétálni ebben a gyönyörű időben, fél óra után felkelt és üvöltött mint egy sakál. :cry: :cry: :cry: Eddig ilyent még soha nem csinált. Gondolom extra nagy baja nem lehetett, mert miután két utcát végigüvöltött, kivettem a kocsiból és semmi baja nem volt. :? :? Utána is egyszer 15 percet aludt és kész. Bezzeg most szopi után beájult!!! Kíváncsi vagyok meddig bírja.
Akartam nektek képet hozni a japán díszbirs bokromról, de nem volt időm lefényképezni. Olyan gyönyörű ahogy virágzik!!! :lol: :lol: Na majd holnap talán.
Hétvégén voltunk anyóséknál és képzeljétek vett nekem meg a sógornőmnek egy ilyen Hot Pan-t. 8) 8) Nem tudom mi ütött belé!!!

Solya: még délelőtt szavaztam.

Szeles: köszi a dicséretet! Meg persze mindenkinek.

Aida: édes Noel.

Erika: ugyan már. Erre szoktam mondani hogy "nem szívesen". Nem jó másoknak dokit vagy hasonlókat ajánlani. Remélem apukád rendbe jön.

Manna: hajrá éjszaka!!!

Zsebi: szépek vagytok!!

Habe: ti is!!!

Na megyek! Bocsi ha valakinek nem reagáltam, ígérem fogok!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Egyik ismerősöm a MAM-os gyárban dolgozik és hozott jópár itató poharat,cumisüveget,cumit,rágókát.Nem tudom ujjonan mennyibe kerülnek ezeka márkájú holmik de amit én vettem(rakok majd róla képet)az egy 1000 volt.
Ha valakit érdekel szívesen kérek árlistát és képeket hozzá.

Na ezt vettem én csőrös itató pohár,csöpögésmentes.

Kép

Kép

solya051020
Káld

Hozok én is képeket :)
Hétvégén lelkesen próbálgattam apa gépét több-kevesebb sikerrel :oops: :D

Variációk egy témára (ezek annyira édesek lettek :P):
KépKép
KépKép
KépKép

Kép

Kép
gabilany79

erika: tegnap éjjel inkább megszoptattam amikor felébredt hajnalban és nem a cumit adtam be neki és igy aludt tovvább még 3 órát reggel 6ig. lehet téleg nem birja ki evés nélkül és a cumi elaltatja de félóra mulva megint arra kel h éhes? Ezt azért irom mert a cumit arra próbáltam használni h ne „kelljen” megetetni hajnalban birná ki reggelig az esti 11es evéstől, de csak ugy megy ha félóránként pakolgatom vissza a cumit neki. Muszáj leszek elfogadni h ennie kell még hajnalban is egyet..
ugyanis még mindig az van nálunk is, de nekem ő az egyetlen baba igy még birom. ja és most megint nem alszik nappal sem, ok:az erkélyen órákat is elaludt bármikor de most h már lekerült a kabát meg overall azóta nem tud a mózesban ugy aludni gondolom azt szerette h be volt bugyolálva. Mi lesz? Majd megszokja? Séta közben is csak nézelődik nem alszik. Igy napok óta kb 3x 40 percet alszik max nappal azt is hol itt hol ott. Ne izguljak majd változik? V mit tegyek? Ami működött két hete most nem..
na ez van..

Cumi: az nem baj ha alvás közben kiesik neki éjjel és ottmarad mellette? Nem fexik bele nem sérti meg v vmi?

És az h lerugja a takarót igy csak hálózsák van rajta? Tudom h meleg van de még én is betakarózok igy is..

Fülvédő nélküli spakát én még nem mertem ráadni… már lehetne? Most h beteg volt még jobban féltem h huzatot kap v vmi..

berni: rehi uolyan érdeklődö csak ugy tekergeti a fejét szopizni se akar a nappaliban mert tul érdekes és csak kifelé tarthatom ölben mert befelé nincs el.
viszont nem forog még csak próbálkozni sem akar!! pedig dévényre is járunk igaz most betegség miatt kimaradt majd két hét mulva folytatjuk. dévény néni meg aszonta addig kell járni amig nem fog forogni. pedig dicsérte h ügyes. akkor mért nem csinálja? ha gyakorloni akarok vele is csak sir nem szereti. csak az ülés. az megy!

na sajna csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni most remélem majd lesz időm de most is felkelt pesig fél9kor feküdt le és az előbb már felsirt. cumi be, most alszik megint.

andy

Kép
andy30

Boci:köszönöm a szavazatot!!!! :lol:

solya051020
Káld

ja és édesek a babyk!!!

Kép
andy30

trombi: majd teszek képet de nemtom kibirjuk-e 7hóig a mózest mert már most kinőtte :shock:

Kép
andy30

Kubu! Az a kenguru naggyon király ennyiért. Remélem, Te nyerted!

Zsebi! De jó látni azt a "szuper hordozókendőt"! ;)

Húúúúúúú, Musi! A szomszéd most hozta át az átvett csomagot. Nagggyon szupeeeer! Köszi köszi köszi! Nagyon aranyos vagy! Cupp!

Vera! Én is szívesen adok!

...folyt köv

Kép
zölddisznó

Zöldi,

igen az enyém lett. 6900 + 500 postaköltség. Izgultam nagyon h jó választás e, de gondoltam kockáztatok. De akkor most megnyugodtam.
:D

Vera,
írtam Neked privit re XX bölcsi, segíts nekem kérlek. Mindenesetre az egyik fórumos hozzászólásod után most elindulok további 4 bölcsit megnézni erzsébeten, várom a válaszod majd. Köööszi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Megkaptam e-mailen az Álomba Ringató Praktikákat. Mentettem, de nem lehet megnyitni. Ehez is kell valamilyen progi? Segítsetek légyszi!

http://freemail.hu/oriaslevel/download. ... 13683cc94e

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

solya: én kérnék szépen árlistát mam-os cuccokról,köszi

boci: én anyósoktól karira kaptam hot pant, nagyon jó szeretem csak túl kicsi a konyhám, hogy állandóan elől legyen, de majd ha Réka nagyobb lesz és megyünk kempingezni családostul ez nagyon praktikus lesz.

andy, erika:mostanában Réka is fent van nagyon sokszor éjjel,én csak annyit tudtam erre kitalálni, hogy magamhoz vettem és akárhányszor nyekkent egyet bedugtam a cicit a szájába,próbálkoztam én is cumival, de annak csak az lett az eredménye, hogy fél óra múlva megint fent volt, pedig nekem 9-kor elalszik és hajnali 1-től csinálja ezt reggel 8-ig.
kb 2 óránként ébred, nem mindig éhes az biztos,mert párat szív és alszik tovább,de csak ha cicivel csinálom, cumival nem megy, aztán meg néha azért nem alszik,mert kakilna de nem megy.
párolyan éjszaka után amikor a kiságy peremén aludtam, mert nem aludt be rendesen meguntam meg már nagyon fáradt voltam és csak ezt tudtam kitalálni.
így többet alszom, mert az éjszakai szopikba rendszeresen bealszom, csak azt veszem észre, hogy eltelt két óra és újból fent van.
Amúgy én sem értem a dolgot, mert napközbe 3,5 4 óránként lesz éhes és nappal se alszik sokat.

cumi: Réka sokszor aludt el úgy, hogy cumi van a szájába és valamikor kiesik egyszer egyszer előfordult, hogy beékelődött a füle mögé de nem lett semmi baja belőle, legtöbbször ügyesen kiköpi álmába:D

iwiw: ha vki szeretne és még nem ismerősöm szívesen bejelölöm vagy fordítva, megtalál Kolozsy Orsolya néven.

sajnos úgy néz ki, hogy nekünk is kell bölcsit nézni,nem fogunk tudni megélni egy éves kora után, ha lecsökkentik a gyed gyes időtartamát.
tudjátok az bánt az egészbe, hogy igaz külföldön nincsenek ennyit otthon a babákkal, de én szerettem volna itthon lenni vele 2 éves koráig, meg ha eleve így lett volna akkor így számol az ember, de pont a kellős közepén.

kicsit el vagyok keseredve.....de apa azt mondta megoldjuk, eddig is mindet megoldottunk megoldjuk ez is.

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Csak gyors bejel, mert nemsokára elmegy az áram, és csak du jön vissza!
Mindenki nagyon nagyon szép! Remélem a betegek már meggyógyultak!

Csak futtában tudtam visszaolvasni, egyfolytában sétálunk ebben a szuper időben! Holnap megyünk méreckedni. Tegnap este nem volt hőemelkedés, és miután hatalmasat játszott apjával, este 10.kor aludt el. Ma reggel fél 8-kor még félálomban volt, mikor már mondta és mondta! Most megint kidőlt, ha felkelt szerintem összepakolom és sétálunk egyet. Aztán délután még kettőt.... :D
Ha minden igaz a héten megjönnek a virágaim, így én is tudok majd egy kicsit kertészkedni a hétvégén. Vasárnap vendégségbe megyünk a sógornőmékhez, ez lesz az első hosszabb kimozdulásunk, remélem jól fogja viselni!

Kép

Kép
dcili81

A gyed és gyes időtartama ha minden igaz és jól hallottam a híreket, csak 2010-től lép életbe! Szóval mi még maradunk otthon 3 évet a törpökkel!

Kép

Kép
dcili81

erika: igen kell hozzá, nekem megnyitotta, adobe reader kell hozzá

KépKép

Kép
orsimorsi

Solya! MAM-os cuccok engem is érdekelnének!

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Boci: Köszi a hajrát, de reggel négyig húzta egybe, aztán újra jött a mizéria. Egyszerűen nem értem… :( . Tegnap napközben meg szinte végig aludt, rengeteget. Ébren kellene tartanom? Nincs hozzá szívem.

Orsi: Nálunk pénteken Domi este fél 10-tól aludt reggel 6-ig. Namostakkor, kibirt nyolc és fél órát! Most meg a hajnali 4 órás szopi után óránként nyűglődik….Lehet, hogy a foga..

A lényeg, hogy megjött az új kávéfőzőőőőőőőőőőőőőőőőm itáliából! Isteni kávét csinál! Kinek küldjek fénypostával?

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Szabi ma éjszaka először egyedül aludt a szobájában! Este 9-kor szokásosan evett, majd még ébren átvittem a kiságyba, puszi, és szépen elaludt magától, és reggel fél 8-kor ébredt. Nem sírva, csak beszélgetve Smile . Persze bébiőrzővel. Észre sem vette, hogy valami változott. :)

Habe, Gabi! Nagyon édesek a kismanók!

Orsi! Ránk nem vonatkozik a gyed lecsökkentése!

Zöldi! Viselni is jó! :wink:

zsebi_baba

Orsi! Köszi, valamiért nem volt installálva. Így már sikerült. Meg akartam venni a cd-t 3e pénzért, aztán tök véletlen rátaláltam.

Kép
Kép
Kép
erika26

sziasztok.
par napja csak olvaso uzemmodban voltam. hetvegen vendegeink voltak, tegnap anyosom volt itt delelott, delutan meg bealudtunk Kincsovel.

orsi. hu, de ismeros, amit irsz! 9 korul elalszik, aztan egesz ejszaka cicit kell a szajaba tenni. En bebim is ezt csinalj. borzalmasan faj a bal csipom es a hatam. azt hiszem ra kell aldoznom egy par almatlan ejszakat, de ez igy nem mehet tovabb. meg egy het igy es meg se fogok tudni mozdulni.
van valakinek otlete?

zoldi. szivesen! ez most melyik csomag? amit anyum kuldott(vegyes) vagy amit az angol csajszi(3 ruha)?
tennel egy nagy szivesseget. lefenykepezned a bjorn hordozo hatuljat?
mi vettunk egy Tommyt, de sehogy sem jo! egy muanyag csatt allandoan nyomja a hatamat a baloldalon. amikor nincs rajtam bent marad a szivacsos reszben,de amint beletesszuk a bebit a sulya megfesziti a pantot es a csatt kiugrik es bele all a hatamba. :twisted:

solya en is szavaztam

mindenki babaja gyonyoru!!! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

zsebi. nektek van legzesfigyelotok?
azon gondolkodom, hogy nekunk is az lenne a megoldas, hogy atszoktatjuk a szobajaba a kisagyba, de mivel csak egy lapos a legzesfigyelonk, meg nem mertem raszanni magam.
azt mar probaltam, hogy megvartam mig elalszik es becsempeszem az utazoagyba(most abban alszik, mert a mozest kinotte), azonnal felebred. :?

KépKép
KépKép
mush589

manna. nekem johet! alig aludtam ugy faj a csipom meg a hatam.
tenyleg lehet itni koffeines kavet?atmegy az anyatejbe es esetleg a manot is ebren tartja?

KépKép
KépKép
mush589

Manna, Zöldi, lesz ma séti? Megyek be de. a munkahelyemre, kb 3-tol jok vagyunk. :D

Kép
Kép
zsiraf8

xxxty yxyyyyyyyyyyyyyyyyyxyxyz bbbbbbbbbbbbbbbv aa\qw

ezt Kincso uzeni nektek :lol: :lol: felfedezte a billantyuket!

KépKép
KépKép
mush589

Hahó

Erika: biztos kell vmi progi ami neked nincs mert nekem megnyitotta egyből..

Orsi: nekem is a hajnali kelés után csinálja! De ha megszoptatom akkor „csak” 3óránként kel utána ha viszont csak cumit adok neki akkor kb félóránként. Úgyh marad a szopi. Majdcsak elhagyja ezt a sok evést nem? Csak azért próbáltam cumit mert tuti nem éhes annyiszor ahányszor szoptatom éjjel de másh meg nem megy. Szoval este 8-fél9től nekem is alszik egy nagyobbat és utána nem. Igaz én még álometetek is 11körül.

Gyed: hogy lesz ezután? Ránk is volnatkozik? És a gyes?

Mondjuk én már semmin sem csodálkozok mi mindig sz…ul járunk: mikor vettük alakást nem tudtunk felvenni semmi kedvezményt pl szocpol mert nem uj a lakás (ugye csak meglőlegezőt lehetett volna azt meg csak ujra adják) fészekrakót mert 12millánál drágább voolt, stb. ok aki dolgozik és bejelentett ne kapjon semmit. Utána mikor terhes lettem be akartam iratkozni mesterképzésre mondom ugy ingyen lesz persze abban az évben eltörölték a tandijmentességet. Ok. Na megyszültem, kitalálták h ne legyen családi pótlék vagyis csökkentik most meg a szocpolt is eltörlik pedig még volt 10 évünk 40 éves korunkig gondoltuk majd épitkezünk és felvesszük 2 gyerekre. Aha. Erre most a gyed gyessel is van vmi. Ez már nem lehet igaz!

Plusz a lakáshitelt ne is emlitsük. Félre akartunk tenni vmi startszámlán reginek de emiatt nem tudunk mert mióta 40%al többet fizetünk rá havonta egy vasunk se marad hó végére

Alvás: amugy ugy látom uakkor uott tart minden baba mikor mi. A gondok nekünk is akkor kezdődtek (ugye kicsit idősebbek vagyunk) mint most nektek.

Musi én iszok egy 3in1 kávét reggelente, nem zavarja.

Na elaludt megyek gyorsan lefürdök.

andy

Kép
andy30

Na ideértem...
Én nem is tudom neketek hogy van ennyi időtök jönni aztán írogatni... :shock:
Május 24-én lesz a keresztelője Írisznek,aznap lesz apa 30 éves.
Kép Kép Írisz így cumizik:szopizza az ujját,de én nem bánom eszemben sincs leszoktatni,a másik kettő is igy volt pár hónapig,aztán maguktól leszoktak róla.Ez legalább kéznél van,nem hiszem hogy jobban ártana mint egy cumi. Kép
Én nem fogyok,akkora vagyok mint egy ház,a melleim darabonként 3 kilót nyomnak... :lol:
Tegnap csőtörésünk volt elfolyt egy heti fürdővíz...most nem fürdünk... :wink: :lol:
na ennyi volt már sikongat,megyünk postára csekkeket feladni,meg ovisaimnak kell zoknikat,bugyikat vennem.pááá.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi: de gyönyörű irisz igazi kislány! nekünk nincs nyakunk:)

uigy szopja az ujját regi is:)

ja amugy sztetek meddig normális h taknyos egy betegség után?
éjjel szopikor megint be volt dugulva az egyik erra és nehezen evett:( és az baj ha éjjel nem szivom az orrát csak nappal?
tökre szörcsög sziváskor mégis alig jön vmi:(

Kép
andy30

Manna: ablak nyitva, jöhet!

Mush: lehet inni, de nem szabad túlzásba esni. Én napi egyet iszok!

Solya: engem is érdekel a lista!!!

Orsi: tegnap felavattam, császármorzsát csináltam! :lol:
:lol:

Bocsi megyek, Marci amúgy is a kezemben van4
Vendég

Dévény utáni alvó üzemmód van :lol:

Manna: küldfénypost....

Mush: 3in1 nekem is lecsúszik, nem zavarja Koboldot.

szocpolos dolog: tegnap jött a banktól egy értesítés, hogy elméletileg a szocpol utolsó folyósításához számított (ami nekünk 04.21. volt - ezek szerint nem egyben utalja a kincstár) max. 1 évre kell miden vackot bemutatni, és csak szólnak, hogy ez lejár, szóval söpörjünk be a bankba a papírokkal. De legalább értesítenek...

gyed, gyes: akkor ez mondjuk visszamenőleg is életbe léphet? Nem hinném. Jó, hogy mindenről pontos tájékoztatást kapunk :evil:. Amúgy mindegy, mert a gyes mellé nekem is melózni kell, most is épphogy kijövünk. Ez az átka annak, hogy nem annyira voltam bejelentve, mint amennyit kaptam :evil:

Solya: kérek én is listát :)

Erika: szívesen, máskor is segítek, ha kell vagy tudok :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Helló Csajok!

Szörnyű éjszakánk volt... :evil: Hajnali fél 4-től a légzésfigyelő egy csomószor beriasztott. Nem tom miért, mert Zsoff nem aludt mélyen, max csak lemászott róla. Én bezzeg félálomban voltam, aztán reggel 6-kor végleg felkeltünk... :-( Álmi vagyok!!!

Ma adtam először almalét Zsofinak. Látni kellett volna az arcát! Zabálnivaló volt, ahogy meglepődött: kanál a szájában, és az a fura íz... :-D :-D

Manna!
Kedves tőled, hogy éjszakai szopi alatt én járok az eszedben. :-D

Babák zabálnivalók!!! Gyönyörű mind!!!

Gyed-gyes: Tegnap a hiradóban azt mondták, hogy 2011-re fog az új gyed-gyesnek a hatása érződni. Ebből arra következtetek, hogy bennünket még nem fog érinteni. Őszintén remélem! Nem akarom 1 évesen bölcsibe adni a gyerekemet, viszont anyagilag nem bírnánk...

Kép
Kép
lbernuska

Andy!
Zsófi is jobban szörcsög az utóbbi napokban. De más tünete nincs. Az orrából csak a máskor is megszokott trutyi jön ki. Én a hőmérséklet-páratartalom változás rovására írom.

Alvás: Zsoff még mindig átalussza az éjszakát este 9-től reggel 5-6-ig. Csak tartsa meg ezt a jó szokását!!!

Kép
Kép
lbernuska

Andy!
Zsófi is jobban szörcsög az utóbbi napokban. De más tünete nincs. Az orrából csak a máskor is megszokott trutyi jön ki. Én a hőmérséklet-páratartalom változás rovására írom.

Alvás: Zsoff még mindig átalussza az éjszakát este 9-től reggel 5-6-ig. Csak tartsa meg ezt a jó szokását!!!

Kép
Kép
lbernuska

Berni: nem lehet, hogy merül az elem? Nekünk akkor csinálta ezt, és ez mostanában volt. Asszem, hogy 3-4 hónapot bírnak...

Kép

Kép
gabilany79

én nem merek kvt inni, csak koffeinmenteset....

boci:és hogy sikerült?

sarmi: Írisz tündéri.

mushi: kis ügyes már gépelni is tud, mi lesz a következő a gyorsolvasás? :D :D :D :D :D

zsebi:megnyugodtam,tudod akkor majd az ember lánya így tervez a következőnél:)

andy, mushi: elolvastam amit erikanem tudott letölteni(mostmár igen)álomba ringató praktikák könyvet és nálunk inkább az a baj, hogy nem tud kakilni és ezért ébred fel éjjel, nem sokszor csinálja hetente 2-3 alkalommal az is elég.
múltkor úgy megfájdult a derekam, hogy lépni alig bírtam.

solya: szavaztam én is
minden hónapba felteszi valamelyikünk a babáját és a többiek szavaznak rá:)

marti: köszi megjött a babaiq

zöldi: bejött az a borostyánlánc?

körkérés:
ha vki nem gyűjti a pöttyös pontokat de eszik túrórúdit,elküldené nekem a csomagolást?

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok,

na megjöttünk a bölcsi nézőből. Félre ne értsen senki nem az a célom h a gyereket betoljam egy bölcsibe, egyszerűen csak fel szeretnék készülni mindenféle helyzetre, inkább mondjuk le majd idővel a helyet, minthogy amikor kellene akkor nincs.
Szeretnénk persze kistesót, de mint ahogy korábban is mondtam, Marcira is közel 10 év után érkezett úgyhogy erre nem lehet tervezni.
A munkahelyem a kezdeti parám ellenére úgy tűnik engem részesít előnyben két másik emberrel szemben, úgyhogy amikor én visszamegyek akkor ők csak addig lehetnek ott. Yessss.
A szívem fog megszakadni ha be kell adnom bölcsibe...
Mindenesetre nagyon visszás ez az egész helyzet magyaországon. Ok aláírom h sok országban csak fél év vagy még kevesebb amit az anya otthon tölthet, de ott egyszerűen lehetőséget biztosítanak arra hogy 1., visszamehessen a munkahelyére, 2., keres annyit h bébisintért fogadjon. Itt meg mi van ? Remegsz h 3 év után van e egyáltalán még munkahelyed, ha vissza kell menni akkor pedig hova is add a gyereket, ha már a bölcsibe is 1,5 éves várólista van ???????
Most minden nagyon szép és jó hiszen a tgyás uannyi mint a fizetésem, hát június 8 után amikor az első gyed megérkezik, akkor fogok asszem szívbajt kapni :D
70 valamennyi hát borzasztó, mire elég az ???
Szóval nem célom a bölcsi, de to be on the safe side......

kubuspace

Végre mi is beálltunk azon babák sorába akik már hetek óta úgy forognak az ágyban mintha kötelező lenne.
Leteszem Marcit és 1 perc nem kell hozzá máris ellenkező irányban van.

kubuspace

Gabi!
Nem lehet, hogy az elem merül, mert 220 V-ról megy. Mondjuk nálunk még mindig hosszában, egymás alá van a két lap elhelyezve, szóval elméletileg nincs Zsoff a lapon, ha kimászik oldalra, és rendszerint ki is szokott, de eddig ez nem volt gond. Nem tom, majd ma éjjel kiderül. Lehet egymás mellé teszem majd a lapokat.

Mush!
Éjszak nem jó cici helyett cumi Sophie-nak? Zsófi mindig cicin alszik be (kivéve ha már nincs tejcsi), de ha kihúzom a cicit a szájából, egyből felébred. Na ekkor gyorsan bedugom a cumit és már vissza is alszik. Még pár perc és zutty, már teszem is be az ágyba.

Kép
Kép
lbernuska

[quote] írta:n múltkor megkérdeztem védőnőt hogy mikor kezdjük a gyümiket,nem azért mert nagyon el akarnám kezdeni,csak kíváncsiságból,és mondta hogy ráérek vele 6hónapos korban elkezdeni.De én úgy emlékszem h gyümit előbb szokták mint 6hónap,nem?Habár ez is mindenhol változik.

Cili!
Ha elég a tejed, akkor nem kell almalé, de lehet, csak minek?!

[quote] írta:Nem tudom, hogy kéne leszoktatni róla még így az elején...

Gabi! Miért kéne?

Kép
zölddisznó

Lányok!
Valaki írta egyszer a töltött karajt. Nem tudom, talán Cili volt.
Leírnátok mégegyszer hogyan kell elkészíteni?? :roll: Köszi!!!
susy75

Sziasztok!

Megjártuk dokinénit, kaptunk oltást. Szegény Huni meglátta a doktornőt, úgy elkezdett sírni, mint még soha életében. Dokinéni amúgy tünemény. Megkérdezte: éhes? Mondom nemrég evett. Azt mondja: akkor szegény fél! Szerinte beugrott a gyereknek, hogy ez az a nő, aki böködni szokott. Tudja, hogy Hunor nem igazán szokott sírni, de most ordított.
Súlya: 6.530 gramm, kereken 60 dekát híztunk 1 hónap alatt. Azt mondta, szépen meg van duzzadva az ínye, és megdícsérte, hogy szép nagy, érdeklődő baba! Aztán megbökte! :evil:

Kicsi párom ma 37 éves! :lol:
Eszterke! Isten éltesse tiéd aput is!

A babócák nagyon szépek: Noel, Kende, Kiskobold, na és Írisz!

Na megyk, mert Hunor felébredt és nincs valami jó kedve!

Kép
Kép
szeles4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?