Új privát üzeneted érkezett!

bizony, bizony nagy a csend :D

Igen most már jobban vagyok, és sétálni is voltam, és a szomszéd néni megengedte, hogy szedjek a gyönyörű nárciszaiból, szóval ma jó napom van!

(Lehet hogy egy kicsit hangulatember vagyok??? :D :lol: )

Anyukám azt mondta, hogy jövő héten még nem szülhetek, mert sok a munkája, egy barátnőm szerint 9-én telihold, tesóm péntekre rendelte a szülést... Csodálkozom, hogy Kata még nem őrült meg odabenn a sok kívánságtól (Nekem csak egy van: minden rendben legyen vele!!!)
:D

Maszatmama
maszatmama
 
 


Sziasztok!
Andi! Ez a kisbaba nagyon hapsis! Édespofa...
Köszönöm, hogy számontartotok. Én még továbbra is gazdaszervezet funkcióban vagyok, vagyis baba benn.
A "hajnali" CTG-n a gép továbbra is csak a baba szívhangját mutatta (minden oké), a toco funkció nálam legalábbis nem működött. Beszéltem egy kicsit a szülésznővel (Gönczi Katalin) erről a beöntés ügyről. Azt mondta, hogy az esetek nagy részében a természet vagy az extra oxitocin megteszi a hatását. Tehát ők nem adnak automatikusan beöntést.
Dr Timmermannhoz sikerült pont a megbeszélt 9:15-re beesnem (asszem Aranynap Ti már akkor messze jártatok). Az jó, hogy méhszáj nyitva, és a méhnyak megrövidült (2111-es érték került a kiskönyvbe), viszont nem akkora hír annak tükréban, hogy 3 hete is így álltunk.... Bébike fejátmérője 97 mm, súlyát 3700 g-ra becsülte. Szóval igazi kis húsnyúl várható. Megbeszéltük a jövő hét forgatókönyvét (csütörtökig várunk, addig csak ctg-k), ha esetleg túlhordás lenne a helyzet.
hát velem ennyi.
vigyázzatok magatokra! mindenkinek szép napot!
üdv, o
orelle
 
 


Sziasztok!

Délben voltam UH-n! Tisztára ki vagyok akadva! :x Na, nem kell félni, Mátéval minden ok, de ez a fiatal doki, aki vizsgált... Kb 5 percig voltunk bennt, de úgy, hogy ebben benne volt az odaadom a beutalót, válaszolok a kérdésekre, felfekszem az ágyra, vizsgál, felkelek, törölgetem magam, megkapjuk a leletet és eljövünk! :shock: Amikor még bennt voltunk(12:27), akkor már azon panaszkodott, hogy nincs ott a 45-re beírt kismami és hogy ő már menne... :shock: :evil:

Adatok:
BPD: 90 mm
HC: 323 mm
AC: 324 mm
FL: 72 mm
Súlybecslést nem is csinált...

Szóval minden érték normálisnak tűnik, csak én vagyok egy kicsit morci amiatt, hogy úgy gyönyörködtem volna a pindúrban a hapi meg szinte lerázott. :(

De legalább szépen süt a napocska és egészséges a manócska! (hihi, ez így rímel... :D)

Szép délutánt!

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 

 
 

Maszatmama!
Örülök, hogy ma jókedved van. Rendes szomszéd nénitek van. :wink:

Hétvégén nem tudok netezni, ha valami van, kérek sms-t! :D

Nagyon szép hétvégét kívánok Mindőtöknek. :)

KépKép
aranynap
 
 


Dóra: nekem is ilyen volt az uh, két perc alatt lerendeztek, a súlyát én kérdeztem, majd hozzátette a doki: "Ugye tudja, hogy ez egy negy hülyeség!" ?????

Persze biztosan nem lehet 100%-ban megítélni a baba súlyát, de azért valami kapaszkodót csak ad!

Orelle: ez a húsnyúl tetszett :lol: egyébként nagyon nyugodtnak tűnsz!! (bár neked van igazad, nem érdemes semmit siettetni)

Aranynap: Jó hétvégét!

Annus: veled mizu??

Maszatmama
maszatmama
 
 


Na itt is vagyok!
Délelött takarítottam,aztán elmentünk a tescoba,aztán ebéd!

Maszatmama!
A telihold jelenthet vmit???Hmmm,akkor megnézem mikor lesz a következő 8)

Dóra!
Nekem is ez volt!!!Én már nme is akadok ki,annyira megszoktam!Nem tudom mi lett az öreg bácsival,de ő tényleg tovább nézte...és csütörtökön is az volt h az első 2 ember nem is volt ott,aztán 3an már régóta ott vártunk,a beutalónkat elkérték már negyed 9kor,de senkit nem hívtak be 9ig....Utána gyorsan 10 perc alatt lezavarták azokat akik ott voltak....Egyszer kifejteték a felkészítőn h mért tart ilyen rövid ideig az uh...na de akkor is :roll:

Mindjárt dobok egy linket,ahol ki tudjátok számolni h mekkora lehet kb a baba!Amúgy nagyon hasonó méretei vannak a babáknak,csak te egy picit előrébb jársz :wink:

Aranynap!
Feltétlen értesítünk!!!

Orelle!
Azt hiszem tényleg te vagy soron!!!Nagyon drukkolok hogy időben érkezzen a lurkó!!

annus11
 
 



annus11
 
 


Masztmama!

Én az eddigi UH-kat a Szt. Margitban csináltattam, kivéve a 12. hetit és ott 10-15 percig nézegette, mutogatta a dokinéni minig a kicsit, ehhez szoktam hozzá... Ott a leletre ráírták a súlybecslést, ami tényleg csak becsült érték, de ahogy írtad is, azért támpontnak több a semminél. Én azért nem kérdeztem rá, mert azt hittem, hogy rajta lesz a leleten, de nincs rajta... A tapasztalatod alapján még jobb is így, mert ma a szokottnál türelmetlenebb, indulatosabb vagyok és biz én leteremtettem volna a doktorurat! :?

De már sokkal jobb a kedvem! A férjem hazafele beleegyezett egy szelet sütibe (tejszínes csokoládétorta szelet) és az nagyon finom volt. :)

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Annus!

Köszi szépen! :)

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Sziasztok!!

Nem tűntem el..Aranynap édi vagy, hogy így figyelsz..én is köszi!!!! :-)

Francestz, GyÖNYÖRŰ BABA!!!! Nagyon édi!!! Gratulálok!!!

Háát nem kaptam túl jó híreket...a dokim be akart fektetni már hétvégére a patológiára, mert fehérje van a vizeletemben..meg vizesedem..meg EDDIG kicsit magas volt vérnyomásom..de már több napja 110/80-nat mérnek..ami inkább alacsony..úgyhogy lebeszéltem..
ÉN NEM AKAROK ODA BEFEKÜDNI!!!!
Azt mondta, hogy jövő héten hétfőn beszélünk, kedden megnéz, szerdán befekszem..
És mégis mi az ördögöt csináljak ott...??? Én nem tudok egy helyben feküdni, úgy hogy nincs semmi bajom, tele vagyok energiával..és várjam, hogy mikor jön a Vili? És ha csak 2 hét múlva jön..??

Ultrahang: keddenként van egy nagyon jó fej pasi..asszem vmi Varga..ő tényleg nagyon aranyos..valamint szerdánként az öreg..őt nem tudom hogy hivják ..de ő is nagyon aranyos.
Egyszer én is voltam egy fiatal fekete hajú latinos pasinál...naa az bunkó volt!!!! De a legbunkóbb az a pasi aki a genetikait csinálta..öreg..fúú
beatrix161
 
 


Sziasztok!
Visszaolvastam,nem volt könnyű,sokat írtatok.Látom,páran szülésközelben vagyok:)Csak ügyesen,nem kell semmit siettetni.
Valai írta,hogy mindenki fiatal.Én 30 leszek nemsokára.Legalábbis remélem,mert az a császár utánra esik,amitől eléggé félek...
Én most a 2. gyerekkel már kevésbé vagyok türelmetlen.Tudom,mi vár rám/ránk,úgyhogy inkább még maradjon bent :lol:
Lili kicsit köhög,náthás,de jól érzi magát,eszik-iszik,nem nyűgös.
Én 2 hete köhögök,most kezd múlni.Hétfőn megyek a nyelvvizsgabizonyítványért,és pénteken fogom levinni Sopronba.Nemrég jöttünk haza a piacról,vettem egy csomó gyümölcsöt,meg savanyúságot. :roll:
Gyönyörű idő van,szép hétvégét mindenkinek!
Gabi
Vendég
 


Annus: 9-én lesz legközelebb telihold, állítólag.
Változhatunk ennek hatására farkassá, de szülhetünk is :lol:

Bea: ezek nem túl jó hírek, gondolom, hogy nem szívesen fekszik be az ember a kórházba, de már nincs sok hátra, és most a baba a legfontosabb (na meg a te szervezetednek se mindegy), és hol van még a szerda, sokminden történhet addig!!

Dóra: neked ki lesz a szülésznőd?

Gabi: az elsőt is császárral szülted?

Maszatmama
maszatmama
 
 


Sziasztok,

Beatrix: ajaj, ez rosszul hangzik. drukkolok, hogy minden rendben legyen és elkerüld a kórházat.

Dóra: klasszak az értékek - már amennyire én meg tudom ítélni. Nekem az orvosom felhívta a figyelmem, hogy ne lepődjek meg, ha a klinikán 1 perc alatt lezavarják az UH-t. Sajnos ez van. Nekem eddig 2x volt szerencsém a SE II UH-hoz. Először az a "fiatal fekete hajú latinos pasi" (ahogy Beatrix írta) volt (Dr. Várbíró vagy valami ilyesmi), hát velem nem volt kimondottam bunkó, de lelkes sem. Másodszor Dr Gidai vizsgált. Na ég és föld a kettő. annak ellenére, hogy nem találkoztunk még, nagyon kedves volt, magyarázott, hogy mi micsoda, mit jelentenek az értékek. Még valamin röhögcséltünk is - asszem jól "bemutatott" nekünk a gyerek. Szóval nagyon oldott hangulatú volt az egész.

Gabi: jobbulást Lilinek.

Annus: köszi a linket és a drukkolást.

Igyekszem tényleg nem agyonparázni a dolgot. Persze nagyon várjuk már a kis vakarcsot és bevallom nekem egyre kényelmetlenebb ez a pocaknak álcázott medicinlabda. De alapvetően jó a közérzetem, a család "körülugrál" (egyébként éljen a férjem, mert nagyon derekasan helytáll).

Na sziasztok! Jó hétvégét mindenkinek!

üdv, g
orelle
 
 


Nekem most Kisfalvi csinálta...hát hozzá se menjetek akkor,mert 2 mp az egész...
Az idősebb akinél 2szer is voltam Varga György volt.Ő sokkal tovább vizslatta!

Beatrix!
Tényleg nincs sok hátra már,lehet h elkerülöd h be kelljen feküdni!Én mindig azt mondtam h a doki remélem nem ítél fekvésre,mert én itthon nem tudnék feküdni...akkor inkább a kórház!


Na megnéztem a teliholdat!A következőre azt értettem h köv hónap!De akkor is pont 9én lesz,újhold pedig 25én!!!Ami azért is furi mert szóba került már ez az időpont nálam...és nagyon gyanus nekem!Szerintem 25én jön Iza baba! :wink: na az még 3 hét akkor!

annus11
 
 


Sziasztok!

Beatrix!
Szurkolok Nektek! Én sem szívesen kapnék ilyen híreket...

Gabi!
Jobbulást Neked is és Lilinek is!

Maszatmama!
Nekem Lalinecz Melinda a szülésznőm. Nagyon kedves, fiatal szülésznő! :)

Orelle!
Nekem sajna nem mondta a dokim, hogy a klinikán ilyen gyatra az UH! :( Jövőhét szerdán megyek a következőre, remélem az már kicsit jobb lesz! Sokat gondolunk rátok! :) Kitartás!

Jóéjt Mindenkinek!

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Sziasztok!
Maszatmama:Igen,normál szülésnek indult,de 8 óra vajúdás után elment a szívhangja,kivették.Most orvost váltottam,priviben megírom,aki kiváncsi,hogy miért,itt nem akarok rossz dolgokról írni,olyanoknak nem,akik még enm is szültek:)
Szóval,most a Demendi doki inkább kiveszi,mert tudja az előzményeket,és nem akar még egy lelki problémát nekünk.Az a biztos,azt mondta,ha kiveszi,és minden simán lezajlik.Remélem ügyes lesz,a múltkor fel sem merült a császár,így,mikor arra került a sor,akkor életmentő volt.Nem is gondolkozott senki rajta.De most,előre készülni egy műtétre,nekem nem könnyű.De bízom Istenben.Meg a dokiban is persze :P
Nos,ami a Lilit illeti,éjjel rohama volt,már majdnem bevittük megint a kórházba,aztán nem,mert akkor mindig bentfognak minket 4-5 napra.Ezt nem akartam,sem neki,sem magamnak.Ő kruppos,ami fulladást jelent.Vannak gyógyszerek,adtunk neki,meg a kúpot,ami muszáj ilyenkor.Jobban lett,de 2-5-ig fent voltunk.8-kor kelt reggel,azóta kint van a kertben,virágot ültetünk,stb...
Na,este még írok.Sziasztok.
Vendég
 


Sziasztok!

Gabi! Remélem, a kislányod jobban van! Sűrűn vannak ilyen rohamai? Megelőzi valami (pl. nátha, betegség), vagy csak úgy jön? Mióta kruppos?

Ami Demendi Csabát illeti, jó kezekben vagy, szerintem nagyon jó orvos. A szülés után pár nappal engem is műtött, igaz, nem császározott. Én másik orvosnál kezdtem a terhességet, de az 5. hónapban váltottam, és utólag tudom, hogy jól tettem: maximálisan megbízom benne. Ha nem gond, én kíváncsi lennék, Te miért váltottál orvost?

Remélem, mindenki jól bírja a hirtelen jött meleget! Nagy a csend, kíváncsi vagyok, hogy vagytok!

Detti

Kép
Kép
detty74
 
 


Gabi!

Remélem a kislányod már jól van. Egyik kollégámnak a kisfia volt kruppos, de szerencsére 10 éves korára teljesen kinőtte!

Ha már a ki milyen fiatal témánál tartunk, hát Te hozzám képest tényleg szemtelenül fiatal vagy. Ugyanis az én "vénségmérőm" már 39 évet mutat. :)


Orelle, Beatrix!

Kitartás, lányok! Szurkolok mindkettőtöknek!

ambrob
ambrob
 
 


Sziasztok!

Detty: Velünk minden rendben, csak tegnap a férjem dolgozott a gépen és ezért nem tudtam írni!
Nagyot sétáltam, meg fagyiztam, szóval kihasználtam a gyönyörű időt!

Gabi: ez a krupp elég rémisztő lehet, sajna nálunk is van esély rá, mert a férjemnek is volt (szerencsére ez "kinövős" betegség, ha jól tudom). Az a durva, hogy minden ilyen rohamára tisztán emlékszik, pedig negyon picike volt! Mindig azzal nyugtat, hogy ő majd tudja kezelni a helyzetet, mert átélte ezt az állapotot!
Majd ha megszültem engem is érdekel a dolog, hogy mi volt az első szülésednél, de addig csak szépre, és jóra gondolok :)
Szerintem jobb így, hogy most tudod előre, hogy császár lesz, mert legalább minden rendben lesz, és ez a lényeg!!!

Szép (maradék) hétvégét!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Gabi!

Az előbb leírtakkal természetesen nem licitálni akartam, inkább csak jobb kedvre deríteni Téged. A kor nem érdem, hanem állapot.... Ne aggódj, biztos minden rendben lesz.

ambrob
ambrob
 
 


Sziasztok!
Tegnap délben jöttünk haza!!!!!!!
Köszönöm a jókívánságokat, férjem minden hozzászólás megpróbált továbbítani nekem, ami az első napokban plusz erőt is adott...

Minden rendben van, Ádám rengeteget eszik, ennek köszönhetően sok a tejecske is, hála az Égnek.

Ha friss info érdekel bárkit a terhespatológiáról, gyermekágyról, kérdezzetek nyugodtan.

Gabi!
Az én lánykám, aki most 10 éves, 1,5 és 5,5 éves kora között volt kruppos, igen gyakran, 4-5 hetente rohantunk a kórházba, és időnként bizony elég súlyos lett a helyzet, mire beértünk.
Idegileg ez a 4 éves megterhelő volt, ma is a nyomát viselem a lelkemben. Réka már nem gondol rá, de minden tüsszentéskor, köhögésél már kérdezte, mama! ez krupp?!
Mindent megtanultam a betegségről, és a légúti betegségekről ez idő alatt, ennyi "haszna" volt legalább...
De megértelek nagyon!!!

beatrix!
Ha nem muszáj, szerintem se feküdj be! Én 130-140/80 vérnyomással mentem be kedden, vízesedés, fehérje nem volt.
De a dokim azt mondta, a toxémia első jele mindenképpen a kiugró magas vérnyomás!!! Ha a baba jól van, akkor miért kellene befeküdnöd? JÓ, el lehet viselni, de lelkileg nekem az 1 nap is sok volt. Pedig már délutánra kiderült, hogy valóban kell a műtét, úgyhogy tudtam, nem sok időt töltök ott.

Liliék hogy vannak? Még nem tudtam mindent visszaolvasni, de majd igyekszem.

orelle, Annus, Maszatmama....!
Drukkolok Nektek, tudom, nagyon nehezen telnek ez utolsó napok, s ez most nem a sablon szöveg akar lenni...
Ádám végül a kiírt napon érkezett, de ki tudja, ha orvos nem véli úgy, hogy inkább jobb Neki már idekint, akkor talán még most is csak várnánk...

Súlybecslés: hétfőn este az UH-n Timmermann 4000-nek mondta, nagy fejmérettel...ez döntött szerintem Nála, és a vérnyomásom, idegességem.
Kedden a kórházban szintén megnézték, 4100 gr-ra becsülték...
4000 gr-mal született...Nálam bejött:-)

KépKép
francestz
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat,igazából most azért nehezebb ez a betegség,nem neki,hanem nekem,mert babát várok.Egyébként már bevittem volna :oops: Most nem akartam ottmaradni,nehogy valamit elkapjak én is,és baja legyen a babának.Meg neki is jobb itthon,mint ott.Én is jól tudom kezelni,mert én 11 éves koromig szinte 2-3 naponta a gyerekklinikán töltöttem az éjszakát,reggel onnan mentem oviba,suliba.Akkor még nem volt ez a szteroidos kúp,csak infúziót kaptam.Születésemtől volt,nem félek tőle,de rossz látni kívülről.Persze benne is rossz lenni,de kívülről nekem rosszabb.
Ádámhoz sok-sok boldogságot kívánok én is!
Most ennyi,kint vagyunk a kertben egész nap,már minden virágot elültettünk.
Ha érdekel valakit,hogy nézünk ki,akkor fotoalbum.eu/lilisgabi :D
Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!:)

Francestz!
Mégegyszer gratula nektek! :)
Én nagyon örülnék, ha írnál pár szót a gyermekágyról! Mindegyik szobát felújították? Milyen volt a higienia?

Köszi előre is! :)

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Sziasztok!

Lányok S.O.S. : reggeli pisi után WC-papíron rózsaszín valami????? (bocs a naturalizmusért)
Ma megyek 3-ra nst-re, addig várhatok, vagy hívjam fel a szülésznőt, és kérdezzek rá?

Este meg éjjel is fájt egykicsit a hasam.

Maszatmama
maszatmama
 
 


Szia Maszatmama!

Elment a nyákdugó! :)

Ez teljesen normális, ha minden igaz, akkor semmi komolyat nem jelent, de ha akarod jelezd a szülészznődnek, hogy volt... nincs :) Nelem a szülésznőm azt mondta, hogyha elmegy a nyákdugó, akkor örülhetek! :)

Ma éjjel nekem is volt egy tuti kis jóslóm! :)

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Na szép! Ma is elgépelek mindent! :oops: :D

Ma voltam reggel ctg-n! A toco nekem is rossz volt most, de Máté szívgörbéje csodaszép lett! :)

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Köszi Dóra a gyors választ, és nagyon örülök, hogy szép a Máté görbéje!!
Kíváncsi vagyok a miénk milyen lesz!
Biztos, ami biztos most elviszem a fánkot magammal és nem a metrón eszem meg, mint múltkor, mert mire elérek a dokihoz, már elmúlik a hatása!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Maszatmama!Hajrá-hajrá nektek,az bizony a nyákdugó.Jó,hogy már elment,azt jelzi,Kata közeledik.Van,akinek közvetlenül a szülés előtt megy el,van,akinek 1-2 héttel előtte.Ez is változó,mostantól légy óvatos a higiéniával,mert ez védte a babát a fertőzésektől.
Látom,hogy Dóri sokszor mész a kórházba.Hát én heti egyszer fogok,az tuti.Én messze lakom ahhoz,hogy naponta bejárkáljak.Lilivel heti 1 nst volt a 37.38.39. héten.Ez is változott?
Szép napot,és erőt a szülés előtt állóknak!
Vendég
 


Sziasztok!
Ma nincs a helyettes Kolléganőm, mindent én viszek a hátamon. :( Nem nagyon tetszik a dolog.

Francestz!
Örülök, hogy megint itt lehetsz közöttünk. Mesélj el mindent! Milyen volt a kórház, meg az egész, és milyen volt Timmermann? :)

Maszatmama!
Sokat gondoltam Rátok hétvégén. Meg Orelle-re is. Tényleg!!! Ő hol van?? :)

KépKép
aranynap
 
 


Jaj, Andi tényleg írj le mindent én is nagyon kíváncsi vagyok!!

Chanel-nek is lassan itthon kell lennie!!!

Aranynap: ilyen szép időben nem kell ám túúúúlzásba vinni a munkát, lehet azt imitálni is :lol:

Hát nem tudom, hogy ez a nyákdugó-e v. sem, mert teljesen vizes állagú a cucc, na mindegy meglátjuk! Még jó hogy ma megyek dokihoz!!

Gabi: az nst-t azt hiszem a 39. hét után hetente 2-szer csinálják! a 40. héten pedik 2 naponta! (legalábbis az én dokimnál)

Maszatmama
maszatmama
 
 


Na én is itt!
Nekem is egész éjjel fájt apocim...és bár reggel jobb lett,el is mentem picit sétálni,de közben előjött és azóta megint fájdogál.Keményedik,van hogy csak Iza feszítget...

Maszatmama!
Ha tényleg a nyákdugó volt akkor az szupi!Kata lehet h hamarosan kinn lesz!

Dóra!
Na látom te is kifogtad a rossz gépet...én csütörtökön megyek legközelebb NSTre,remélem h végre sikerül működő géphez feküdni....

annus11
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Igen, én mostmár (38. héttől) heti 2x megyek ctg-re és egyszer Uh-ra, ahol már az elmúlt hétentől flowmetriát is kell csinálni. Sajna nagyon bevizesedtem. A kezdéshez képest most tartok 12 kg plusznál, ami teljesen normális lenne, de sajna ebből kb 2,5-3l víz, ami a toxemia előjele is lehet és emiatt fokozottabb a figyelem... (bár ha jól tudom, akkor a 38. héttől a dokik jobban szeretik, ha két ctg van hetente) Hála, hogy eddig a többi értékkel nincsen probléma, tehát lehet a várandósság velejárója, de jobb az óvatosság!

Maszatmama!
Hajrá Nektek! :)

Annus!
Igen, ma az ablak mellett feküdtem! :) A középső most is jó volt... Én is csütörtökön megyek ctg-re legközelebb, de így fejből nem emlékszem pontosan mikor (azt hiszem 8 körül), de majd este megírom! :)

Aranynap!
Ne dolgozd túl magad!

Szép délutánt Mindenkinek!

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Na, itt vagyok megint. Remélem, időben haza tudok szabadulni...

Van egy hülye kérdésem: árthat a Babának, ha a Mama elfárad? Tegnap Margitsziget-kört mentünk (de délelőtt is aktív programom volt), és azt hittem, simán bírom a visszautat is, de nagyon kipukkadtam. És lelkiismeret-furdalásom volt. :oops:

Ezt ajánlom figyelmetekbe: http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=895

KépKép
aranynap
 
 


Dóra!
Én fél8ra megyek,szóval lehet h talizunk!

Aranynap!
Nem hinném h ártasz a babának!!De ha elfáradtál akkor érdemes leülni picit,piheni! :wink:

annus11
 
 


Leültem... :D Nem egy szusszra letoltam az utat hazáig. :lol: :lol: :lol:
Csak este éreztem, hogy nagyon elfáradt mindenem, alig pihegtem. Így értettem.
Nahát.
Azért nem csak víz lötyög a fejemben. :lol: :lol:

KépKép
aranynap
 
 


Sziasztok!
Voltam dokinál a Lilivel,sajnos kapott baby haller-t,ami egy inhalációs készülék.Ezt napi 4-szer kell neki befújni,amikor nehéz a légzése.Szerdán újra látni szeretné a doki,mert most is van zörej nála.Nagyon ügyesen viseli,tudja,hogy fullad,menni kell az orvoshoz,ha nem akar kórházba menni.Ma volt először,hogy nem sírt a dokinál.Eddig elég volt,ha csak meglátta,már sírt is.Hát még,ha vizsgálta... :oops: Most ügyes volt.Kapott matricát is.
Ennyi,megyek,mert már elaludt,de most felébredt,mert köhög.
Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok!

Aki még nem hallotta az örömhírt:
Megszületett Maszatmama Kata babája tegnap 19:40-kor 3330 grammal és 57 cm-vel. Timmermann Doki és a szülésznő is szuper volt.

:D

Maszatmama küldött mms-t is magukról, és csodaszépek! :) A Pici ennivaló, Maszatmama pedig tök jól néz ki, olyan, mintha meg sem viselte volna. :)

Szóval GRATULÁLUNK!!! :)

Lilisgabi!
Jobbulást a Lánykádnak! Általában kinövik. :wink: Én asztmás voltam, aztán elköltöztünk vidékre, és szinte azonnal elmúlt. De lehet, hogy nem kell ehhez vidéken lakni. :wink: Nem mondta a Doki?

Orelle is gyanús csendben van... :)

KépKép
aranynap
 
 


Gratula Maszatmamának és Kata babának!

ambrob
ambrob
 
 


Gratulálok Maszatmamának,és hosszú,boldog életet kívánok Kata babának!
Aranynap:Mi nagyon szuper helyen lakunk,gondolom azért is nem említette a doki. :P A Dunaparton közvetlen,csupa zöld között.Budatétény,a város legeslegszéle.Szemben a nyúl néz minket...
Vendég
 


Sziasztok!

Újra az élők közt én is!
Köszönöm a gratulációkat, mindketten jól vagyunk, szombat óta már itthon :D
Igyekszem kicsit visszaolvasni, hogy utolérjelek benneteket, mert látom még egy bébink született, míg nem voltam :wink:
Maszatmama! GRATULÁLOK!!!! (mondtam, hogy gyorsan itt a Te időd is...)

Andi! Gratula Ádámhoz! Végül mégis egy napon szültünk :D

Mesélek majd én is, csak kicsit káoszos még itthon 2 gyerkőccel :roll: Kép Hella béjbi... Kép Kép

chanel_28
 
 


Szia Chanel!!!! :)

Hella csodaszép Babóca! :) Remélem, az én gyerkőcömnek is ilyen sok haja lesz. :) Milyen volt a szülés? Mesélj!

Lilisgabi!
Mi is a Dunaparton laktunk, amikor Baba voltam. :) Újpest legszélén, bár azért végülis mégiscsak Pest, az igaz. :)
De én úgy értettem, hogy azt nem mondta-e az orvos, hogy kinőheti ezt a fulladást. :)

KépKép
aranynap
 
 


Chanel:Nagy-nagy gratula neked és Hella babának! :lol: :lol: :lol:

Milyen volt a szülésed? Mesélj ha van egy kis időd!
Vendég
 


Maszatmama!

Gratula a babóhoz!!!!Hát akkor tuti hogy a nyákdugesz volt az a vmi :lol: :lol:

Chanel!
Üdv itthon,vagyis otthon! :wink: Gyönyörű a kishölgy!!!!

Én hajnalban megint fen voltam.Iza rátelepedett a méhszájamra,de olyan szinten.Nagyon durván szúrt ott lenn,feküdni se tudtam,végül itt a gép elött múlt el.Fél7kor vissza is tudtam feküdni és alukáltam még picit...És ráadásul iőközönként jöttek a nagyobb szurkálódások,de mondom ez még bizti nem az igazi fájás :lol: Apcimat is útnak engedtem ,negyed 6kor azért visszahívtam h még mindig nem múlik ez a vmi,ne lepődjön meg ha vissza kell fordulni :lol: :lol: Azt hittem legalább pánikol picit,de nem :wink: Bár azért már furcsán méreget ha látja rajtam h épp fáj vmi...
Tegnap kérdezték mamámék h felkészült e.Mondom miit kell neki készülni,nem ő szül! :wink: :lol:

annus11
 
 


Szia Annus!
Iza micsoda kis mocorgó. :D Még azért Neki nem kéne kifelé készülődni, nem?

KépKép
aranynap
 
 


Aranynap!
Ezt beszéld meg Izával :wink: Ő lehet h nincs tisztában azzal h hogy kell odabenn viselkedni 8) :lol: :lol:

Egy kérdés!
Szülőszobában van konnektor?Szóval lehet tölteni az aksikat pl?Úgy gondoltam h a kamerát nem töltöm előre,1 óra alatt feltölt az aksi,szülés közbe úgyse kell.

annus11
 
 


Sziasztok!

Maszatmama!
Nagyon-nagyon gratulálok Nektek! Kata baba biztosan csodaszép! :) Annyira éreztem, miután tegnap este már nem jelezted, hogy mi volt az nst-n! :)

Gabi!
Mi nagytétényiek vagyunk! :) Lilinek jobbulást és egyetértek azzal, hogy majd kinövi (a tesómnak olyan súlyos asztmája volt, hogy amikor kicsi volt, a dokik azt mondták, hogy nem fogja megélni a felnőtté válást, aztán mostmár 2 gyermeke van és kutya baja sincs! Nehéz ez az időszak, de szerintem van remény, hogy elmúlik és csak rossz emlék marad! :oops:

Chanel!
Gyönyörűséges Hella! Nagy grat mégegyszer! :)

Annus!
Mi csak 8:30-ra megyünk ctg-re! :( Szerintem addigra te már otthon leszel! Álmos lehetsz, ha Iza ennyire mozgékony, aztán pedig, ahogy a doki is fogalmazta: "ugyan az a gyerek van bennt, aki kint is lesz :D, ha sokat mocorog, akkor majd lehet szaladni utánna"! :D

Mára már volt két komolyabb jóslóm, hogy azthittem, hogy a derekam is, meg az egész alfelem leszakad, de elmúlt... Valószínű, hogy nyilogatunk még egy picit.

Szép Napot!

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Annus!
Oké, majd valahogy szólok Neki. :D
Egyébként úgy értettem, hogy ilyenkor még nem korai kibújni a Babának?
Rosszul fogalmazok? Mert tegnap óta mindenki mást gondol, mint amit én. :lol:

KépKép
aranynap
 
 


Megint itt...

Szóval, mindkét gyermek alszik, tudok szusszanni :D

Ott hagytam abba múlt 7en, hogy Hella csalogató sétán voltunk kedd délután... Éjjel 3 felé 2-3 fájást éreztem, amibe még belealudtam, aztán 4-ig folyamatosan 10 percesek jöttek. A férjem tűkön ült, indult volna már, én még úgy gondoltam ráérünk... Aztán fél 5-kor jött a mami Olira vigyázni, mi indultunk.
6-kor feküdtem be a vajúdóba még mindig csak bő 1 ujjnyival, én voltam az egyetlen. (majd hamarosan megtelt a szoba) Bő 3 ujjnyiig délre sikerült eljutnom, a doki burkot repesztett. Onnan felgyorsultak az események, át a szülőszobába 2 percesekkel és pik-pak jöttek a tolófájások :wink:
Nagyon gyorsan meglett a leányzó, anyja nyomott, mint egy őrült :D A férjem szerint a doki úgy tartotta vissza a kicsi fejét, hogy ne repedjen a gátam... (csak horzsolás lett a vége)

A szülőszoba szerintem szupi, komfortos :D
Ja, egészen véletlenül Gönczi Katalin szülésznő keveredett hozzám, akinek baromi hálás vagyok, csúcs az a nő!!!

A többit később, itt van tesóm...

chanel_28
 
 


Chanel!
Szuper vagy!
Azt hiszem, Gönczi Katalinnál szült Maszatmama is, Ő is agyondicsérte. Mondjuk a Dokinkat is. Szóval Timmermann-os Kismamák, jó kezekben leszünk a szülésnél is. :wink:

KépKép
aranynap
 
 


Aranynap!

Érettem én hogy mire gondolsz :wink: Az meg h korai e...majd 3 kilós,szóval nem lenne már koraszülött!Szép kis súlya van,persze 1-2 hetet még jó lenne ha benn lenne,én 18án szeretnék szülni :lol:

Dóri!
Akkor max csak a folyosón futunk össze!Utána megyek a dokimhoz is,szóval az alagsori folyosón fogok ücsörögni :wink: Max integetünk egymásnak 8)

Chanel!
Ez aztán tényleg jó story!Én minden nap megyek sétálni...de Iza még benn van :lol:

annus11
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?