Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska!
köszi az infót! :) Igazából van egy olyan tervem, hogy a nyáron csináltatok egy inszemet... Hiszen nekünk elvileg annak is van esélye. Amit a SOTE-n csináltak az szerintem elég béna volt... Ott Clostylbegit kaptam. Elmondanád, hogy itt szurit kaptál? (még annyit, hogy mennyibe kerül... ha nem publikus, akkor elküldenéd pü-ben?)

Kata!
köszi, gyógyulgatok, de nem a megfelelő ütemben. Ez is kivizsgálásra vár...
dezsina

Dezsina,
bár nem engem kérdeztél, de leírom én is, nekem mi volt, mert nekem volt 6 inszem az intézetben.
Én mindig 5 ampulla merionalt kaptam, de persze ez egyénenként változó. úgy a 9-10. nap környékén kellett mennem mindig az 1. uh-ra, ez ugyanúgy megy mint lombiknál, csak nincs vv. Inszem napján vagy odaviszitek 8-ra az anyagot, vagy odamegy a párod 8-ra és ott ad anyagot, majd 10 körül vissza kell menni és akkor csinálják az inszemet ott lent a földszinten egy hátsó vizsgálóban, vagy ha sokan vannak, ott a rendes vizsgálóban. Fekszel 10 percet kb., aztán mész haza. Maga az inszem 40e Ft.

i.kata

Kata!
köszönöm az infót! :D
Már el is felejtettem, hogy Nekded is volt :wink:
dezsina

Dezsina,
hát én még nem felejettem el sajnos azt a 6 inszemet :roll:

i.kata

Kata!
bocs, de nem emlékezem... :oops: rossz élményeid voltak az intézettel kapcsolatban? Mert pont azért akarom itt csináltatni, mert a nekem csak rossz tapasztalatim voltak... :(
dezsina

Dezsi!
Nálam úgy volt, hogy csak Clostyt kaptam öt napon át napi 2 szem, 10. nap uhu, ott megmondták, hogy mikor kell beadni a tüszőrepit, és azt is, hogy mikor kell vissza menni inszemre. Maga a beavatkozás 10 ezer Ft. Nekünk gyógyszerekkel, beavatkozással együtt 50ezerből kijött. Ja, és utána még szednem kellett Duphastont.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia dezsina!
Nekem mind a 4 inszem az intézetben volt,és én is Clostyt kaptam,de nekem mindegyiknél így is 8-9 tüszőm volt és a végén kaptam a Choragont tüszőrepesztőnek!Nekem volt uh. is közben,de közvetlenül az inszem előtt aznap nem!Nekem régebben volt,de nem tudom mitől függ,hogy valaki szurikat v. csak gyógyszert kap közben!

phpBB: Kép
belluska

Dezsina,
jajj, nem volt rossz élmény, csak jobb lett volna, ha nem kell 6 inszem, 2 lombik... :lol:

i.kata

Belluska,
én még mielőtt az intézetbe kerültem, akkor kaptam clostilt, de amíg azt szedtem, addig viszkető pöttyök voltak a fejbőrömön. Elmentem bőrgyógyászhoz és zt mondta a clostil váltotta ki, nm emlékszem pontosan a nevére, valami szeba... ez volt a betegség neve.
Amikor mondtam a nőgyógyászomnak, akkor kb. hülyének is nézett, hogy neki ilyenről még senki nem panaszkodott. Pedig ahogy elfogytak a bogyóim, úgy elmúltak a kiütéseim is.
Na, én ezért kaptam merionalt, de amúgy van aki a clostilra nem reagál jól, ezért kap szurit.

i.kata

Kata!
Én is sokaktól hallottam,hogy nem bírták! :?
Egyik ismerősünk nagyon hízott is tőle!De hát mindegyikünk másképpen reagál a gyógyszerekre!Én az inszemek alatt 1 kg-ot sem híztam,de a lombikoknál mindegyiknél feljött kb. alkalmanként 3kg! :oops: :?
Szerencsére most már versenysúlyomnál vagyok,de mondjuk ez akkor nem is érdekelt! :D

Dezsina!
Én a helyedben a következő beülti előtt biztos csináltatnék egy inszemet,hátha az lesz a tuti!De én azt kívánnám a legjobban,hogy spontánkodjatok össze egy csodababát!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Belluska,
én már azt sem tudom, mikor mitől híztam. Mióta abbahagytam a fog.gátlót, azóta "sikerült" majdnem 20 kilót híznom és sajnos előtte sem voltam nádszál vékony, de akkor még pont jó voltam. :roll: Szerintem először az elevittől híztam sokat.

i.kata

Kata!
Ne is mond az elevitet!Én mindkettőnél azt szedtem,de Barninál már csak a 3. hónapig :oops: mert én is ezt tapasztaltam!Inkább ettem sok vitamint,gyümit,spenótot stb.,de így is 4550gr-ra sikerült a drágám!
A wc-zős dolgokról meg ne is beszéljünk tőle! :oops: :D

Amúgy szerintem jó vitamin,de van aki ettől sem hízik egy dekát sem!Hát én igen! :oops: :D

belluska

Elvittől híztam meg én is!!! ha hiszitek, ha nem már két hét alatt felugrott 4kg. és a wc- doltgok sem mentek :evil: azóta fel is hagytam az Elevittel. Nekem nem jött be hisz nem vagyok babás.
elárulom nektek, hogy partizánkodom, és máshol csináltatok egy hysterót. A tanár úr nem forszírozta, hiába kértem, de nagyon szeretném megcsináltatni, és elméletileg jó hatással lesz... még akkor is ha tényleg nem találnak semmit. igazából muszáj megnyugtatnom magam, hogy én mindent megtettem. Nos ez után a műtét után (rá egy ciklusra) szeretnék egy inszemet... :oops:
mindannyiotoknak köszönöm a kimerítő válaszokat!!!! :D :D :D Belevágok egybe, mert szerintem sikerülni fog a lombik elött, így vagy úgy :D
dezsina

Dezsina,
szerintem nagyon jól teszed! Én úgy tudom, hogy van olyan intézet, ahol 2 lombik után mindenkinél elvégzik. És állítólag utána nagyobb az esély a teherbeesésre.
Hol fogod megcsináltatni?

Belluska,
én sajnos nagyon hajlmos vagyok a hízásra, szóval nekem sem mindegy, milyen vitamint tömök magamba. Mondjuk szerintem egyik magzatvédő vitamin sem éppen "diétás". :roll: De a garvida nem zavart be a wc-re járásomba.

i.kata

Kata!
Hát igen,de közben muszáj valamit szednie az embernek! :D
Sajnos az ember ebben a rohanó világban nem mindig tud odafigyelni az étkezésére,meg persze vajon mit eszünk! :roll:

Dezsina!
Minden jótékony hatású szerintem,amit te annak érzel!
Én szurkolok neked nagyon-nagyon!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta! :lol: :lol: :lol: :lol:
Puszillak !!!!!!

Lilla!
Kira baba élvezi a jó időt? :D
Jól vagytok?

Mi most még megyünk egy délutáni sétára a gyerkőcökkel! :P

belluska

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek kaptunk egy csomó vírust, valami trójai faló-t, és majd' megütött a guta, hogy elment a net. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szóval megvolt a fagyi beülti hétfőn, 3 és egy fél babci ébredt fel a 7-ből. Most pihi van, a férjecském szabin, kényeztet és emelgeti a 10 kilós fiunkat. Sokat vagyunk kint a kertben, olyan jó már ez a jó idő! :lol:

Csak most foglak visszaolvasni titeket! :oops:
Jó 7 végét MINDENKINEK!

Kép
bettem3

Szia bettem!
Csúcs szupi,hogy már meg is volt a fagyi beülti!
Nagyon-nagyon megy a drukk nektek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ebben a fantasztikus időben,mikor az ember szinte kivirul,biztos a SIKER!!!!!!!! :P :P :P :P :wink:
Pihenj sokat és lightos séták nagyon jót tesznek!!!!!! :lol:
AKKOR A "NYUSZI" EGY FANTASZTIKUS POZITÍV TESZTTEL FOG ELŐRUKKOLNI!!!!!!
:lol: :wink:

belluska

Sziasztok!

Bettem,
hűűű, nem is gondoltam, hogy már most lesz a beülti. Szuper! Akkor 3 bébit kaptál vissza? Nagyon drukkolok!

i.kata

Sziasztok!

Bettem!
:D Nagyon drukkolok!!! 3 csodababa!!!! ragasztós drukk-hegyek mennek :!: :!: :!: :D

Belluska!
:) köszönöm! szerintem is nagyon sokat számít, hogy az ember minben hisz... 8) remélem, ezuttal bejön :twisted:

Kata!
remélem ma nyugi van és semmi barnázgatás :D !!! Drukkolok ezerrel!!!
a Jánosba megyek. A doki azt mondta, ahogy Te is, hogy nagyobb az esélye, mert átmosódik :shock: vagy mi :roll: :?: És őszerinte minden lombikra készülőnek kellene a beavatkozások elött...
dezsina

Dezsina,
abban azért nem vagyok biztos, hogy mindenkinek kellene, de pár sikertelen lombik után mindenképp.
Állítólag utána könnyebben beágyazódnak a babák.
Mikor kerül rá sor?

i.kata

Kata!
ha minden igaz, akkor a kövi ciklusomban... (persze titkon remélem, hogy spontán bebabásodom :D )
dezsina

Dezsina,
akkor kívánom, hogy ne kelljen megcsináltatni a vizsgálatot!!!! :wink:

i.kata

Dezsina!
Akkor hajrá spontánkodás és nem is kell az a vizsgálat! :lol: :wink:
Gondolkoztam mikor írtad ezt a vizsgálatot,hogy megcsináltatod és először az jutott eszembe,hogy azt írjam neked,hogy én hagynám magamat az árral sodródni és majd lesz ahogy lesz,mert azt tudjuk,hogy úgyis lesz kisbabád,de aztán belegondoltam,hogy annak idején én sem hagytam annyiban a dolgot!Nem tud az ember olyan könnyen beletörődni dolgokba és tényleg ha te ezt látod jónak meg kell csináltatni! :D
De viszont dezsina ha ezt megcsináltatod és tudni fogod,hogy te még ezt is megtetted a dologért,akkor próbáld meg a továbbiakat kevésbé görcsösen végig csinálni,mert én tudom,hogy ez lesz a siker kulcsa nálad!Tudom könnyen beszélek,de annyira szeretném ha sikerülne neked is!!!!!És sikerülni is fog!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Puszillak!

belluska

Csajok,
csinált már valaki szuflét? ma este azt hiszem megpróbálkozom vele :lol:

i.kata

Szuflé nem sikerült, túl folyós maradt :evil:
Na majd legközelebb (ami nem mostanában lesz, mert annyira tömény egy édesség, hogy most hetekig csokira sem tudok nézni).

i.kata

Szia Kata!
Én őszintén bevallom még sosem csináltam szuflét! :oops: :D
De csak azért nem, mert nem bírom a nagyon édes cuccokat!Egy szelet tortával is bajban vagyok! :? :lol: A csokit viszont szeretem,meg amit mi csinálunk sütiket(ami nem túl édes) :lol:
Lánykám viszont nem bánná ha csak azt ehetne! :roll: Ő a szuflédat is nyomatná befelé ha itt lenne! :P :wink:
Vigyi magadra!!!!!!! :lol:

belluska

Belluska
ez tényleg szörnyen édes volt, pedig kevesebb cukrot is tettem bele, mint amit a recept írt.
Ha legközelebb csinálok, akkor Kata vendégem egy adagra :wink:

i.kata

Kata!
Oké rendben,ezt megbeszéltük! :wink: :wink: :wink:
Jó éjszakát!!!!! :P

Jó éjszakát mindenkinek! :lol:

belluska

Jó reggelt!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kismamik!
Vigyázni magatokra és élvezzétek ezt a csodás időt! :P :wink:

Kriszta!
:D :D :D

Minnie!
Remélem nem kell menned dolgozni,nem lesz történés! :D

Wepe,Ladiva és többiek!
Nektek is pusszantás! :lol:

belluska

Sziasztok lányok!

hát...barnázok, pedig még nem kellene. Nálam mondjuk nem lehet tudni, ez nem jelent semmit. :shock:
Majd kivárom az időt, nem görcsölök, 13-án tesztelek....Jó lenne megint babázni! :wink:

Dezsina!

Belluskának igaza van, finoman írta, hogy egy kicsit lazábban kéne venni ezt a gyerek témát. Tudom, hogy nagyon nehéz, de nekem is az segített, amikor már nem görcsöltem rá, azt hittem, hogy nekünk már nem lesz. Az esélytelenek nyugalmával indultam neki. Nem jó ez az érzelmi sok hullámhegy és hullámvölgy, mélységek és magasságok. Amikor anyukám meghalt, akkor az olvasás felé fordultam, valami kellett a férjemen kívül, amin levezettem a stresszt. Vagy valami hobbi, vagy tanfolyam. A lombikozásaink között, ha nem vettek vissza dolgozni. Embert próbáló időszak, de meg kell találnod azt a valamit, amitől jobb lesz. És meg kell békélned az adott helyzettel.Amint rájössz, hogy gyerek nélkül is értelmes életet tudsz élni, jönni fog a gólya! :lol:

Nem lelki fröccsnek szántam, mindenki más, de próbáld helyreállítani a lelki békédet! Az a legfontosabb!

Na elég a dumából, élvezzétek a jó időt!

Kép
bettem3

Bettem,
nekem a beülti után pont egy héttel volt barnázásom egy egész napig. Rá 2 napra teszteletm pozitívat, nekem az volt az ET+9.
Remélem neked is ilyen barnázásod van :wink:

i.kata

Bettem!
Hajrá 13.-a!!!!!NAGYON szorítok!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reméljük és bízzunk is benne,hogy csak ártalmatlan barnázás mint Katánál!!!!!!
Igazad is van,hogy nem stresszelsz rajta!Nem tudsz mit tenni azon kívül,hogy vigyázol magadra és kényeztet a családod!Pihenj sokat és csak és kizárólag pozitívan mindent!!!! :P :P :P :wink:

belluska

Jó reggelt! :lol: :lol:

i.kata

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot kívánok!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép csajszik??????

Remélem jól telt mindenkinek a hétvége!!!!! :P

belluska

Sziasztok!!!

Én csütörtökönvoltam végre a szemészemnél, volt éves vizsgálat (nem romlott a szemem Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ), és megkaptam a császárról az igazolásomat is Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Aztán jött hozzánk egy klímaszerelő, hogy hova lenne érdemes tenni a klímát és milyen áron lenne nekik.... hát még rágódunk rajta..... de nemhalott ötlet még szerencsére Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Így apa is haza jött fél ötre, és már nem is mnet sehova.... inkább játszottunk Gazdálkodj okosan!-t Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Bevallom, a péntekre nem is emlékszem, hogy mit csináltam Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Szombaton szokásos mosogatás, reggeli készítés, felsöprés.... közben apa persze a tévé előtt és még csak meg sem kérdezte, hogy mit tudna segíteni???? Szóval kiborult a bili nálam.... ki is osztottam rendesen Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Aztán elmentünk a piacra, Lidl-be, majd ki a Margit-szigetre és körbesétáltuk. És piknikeztünk a szálloda előtt a réten..... rengetegen voltak kint Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Estére persze jól elfáradtunk. Aztán vacsizni meg lementünk a barátainkhoz.... házilag olt fini pizza Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Aztán szunya.
Vasárnap szunya, rendbe raktam az erkélyt, kitettük a tavalyi muskátlikat, meg lecseréltük a kocsin a papucsokat .... levettük a téli csizmáját és megkapta a nyári lábbelijét Piroska Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ja és leszedtük a nyári és tavaszi ruhákat is, így gyorsban mostam is három adagot..... úgyhogy most lesz mit vasalnom a héten.... de legalább ez is megvan.... és egy csomó felsőm nem jön jön rám, mert akkorát nőttek a melleim Shocked Shocked Shocked Shocked ShockedZsuzska

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi!
Szerintem is nagyon jól teszed, hogy megcsináltatod a hysterot.... megnyugszol egy kicsit legalább.... ez is meglesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettem!
MEgagigahegynyi drukk megy neked!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
miért kaptál császárról igazolást? Összefügg a szemeddel?
Tevékeny voltál ezen a hétvégn is. Én a szakdogámat írtam kicsit, de most nagyon nehezen veszem rá magam bármire is. Nagyon lusti vagyok, vagyis inkább állandóan aludni tudnék. :oops:

i.kata

Kata!
Igen, sajna olyan rossz a szemem, hogy félnek, hogy az erőlködéstől rámehet a szemem.
Én is nagyon álmi vagyok, lehet, hogy le is fekszem egy kicsit aludni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Hát akkor ezek szerint te sem uncsiztál a hétvégén! :lol:
A szemed miatt meg fő a biztonság!!!!!!El kell fogadni amit mondanak,mert a te és a baba egészsége a legfontosabb!
Én mindkettőt császárral szültem,de nem volt rossz élményem,pedig szerettem volna simán szülni!Ha muszáj akkor muszáj!Mikor megláttam a babát a műtétkor,mikor kiemelték már végképp nem érdekelt,hogy hogy született,egészség legyen a többi nem számít! :D :wink:
POCAKSIMI!!!
:lol: :lol: :lol:

Kata!
Dobd félre a könyveket ha álmos vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Most minden rendben amúgy????Gondolom várod már a csütörtököt! :lol: :lol: :lol: :lol: Én is!!! :P

Bettem!
Küldöm a kapaszkodós ragacsokat a babóidnak!!!!
:D :D :D :wink:
Pihizz sokat!

Kriszta és többiek!
Puszi nektek is! :D

belluska

sziasztok!

Belluska! Bettem!
:) köszönöm a bíztatást... hetedik éve küzdök. Egy lehetőségünk van hátra. nagyon nehéz megnyugodni....
de most úgy érzem ez a hystero jót tesz és sikerül spontán vagy az inszem. :D :P

Bettem!
Remélem a beágyazódás miatt barnázgatsz!!!! Én jó jelnek tekintem! megagigadrukkok!

Zsuzska!
köszi a részletes leítást és a bíztatást!

Kata!
Remélem jól vagytok!!!!

Lányok!
ápr. 20-án lesz a hysterom... izgi :!: :!: :!:
dezsina

Dezsina!
Szupi,akkor már meg is van az időpont! :lol: :lol: :lol:
Reméljük nagyon jót fog tenni! :D :wink:
Tudom,hogy nagyon nehéz,hisz én is keresztül mentem a borzasztó kálvárián,de épp ezért bíztatlak és próbállak nyugtatni,mert hátha sikerül azt a belső feszültséget kicsit oldani!Ezeket a várakozással teli évek számát még kimondani is borzasztó,de csak nézz előre és meglátod minden rendben lesz és jön az a babó!!!!!
Te vagy az aki mindent megteszel,hogy ez így legyen!!!!Én nagyon szurkolok a hamarosan benned kapaszkodó babáért!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Zsuzska,
jó pihit! Én már túlvagyok rajta :lol:

Dezsina,
szuper, akkor már csak 2 hét és meg is van a vizsgálat. Aztán teljes gőzzel rákapcsolhattok apával :wink: :lol: :lol:

Belluska,
mi jól vagyunk. Igaz a hétvégi kajaválasztások egyike sem bizonyult szerencsésnek :? Szombaton fokhagyma krémlevest csináltam, estére nagyon rosszul voltam tőle. Tegnap meg sütöttem egy kis kolbászt...na annak még most is érzem a hatását, pedig kb 4 falatot ettem. Egész éjjel égett a gyomrom, pedig korábban nagyon strapabíró voltam :roll:

i.kata

Szia Kata!
Örülök,hogy jól vagytok!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Hát igen,ki kell tapasztalni a kajákat,hogy mit bír az ember!Én pl. a kelt tésztákat nagyon nem bírtam enni!Azonnal őrült módon égett tőle a gyomrom! :?
A vége felé baromi sok háztartási kekszet zabáltam fel!Volt,hogy ülve aludtam,úgy égett a nyelőcsövem!De a lényeg nálad is a kis Maszatka!!!!!!

belluska

Belluska,
nálam szerintem a fokhagyma a hunyó, pedig nagyon szeretem. Már gondoltam rá én is, hogy beszerzek valami kekszet, de még nem került rá sor. Na de most :lol:
Ráadásul nem elég, hogyég a gyomrom, de olyan éhes is vagyok egész nap. Nem akarok zabálni, úgyhogy az előbb is csak magában ettem egy fél kígyóubit. Hát nem laktam tőle jól :oops:

i.kata

Sziasztok!
Bettem
Ezer babaragacs neked. Szorítok nagyon.

Dezsina
Bocsi, hogy ilyen tudatlan vagyok vénséemre de elmondod nekem mi a műtét lényege amire készülsz? Mit mutat meg? És milyen beavatkozás?

Kata
Pocaksimiket küldök neked, beszéld meg a babóddal hogy mit enne :lol: :lol:

Zsuzska
Én is császárral szültem, és nagyon rendben voltam, másnap már vígan mentem a babámhoz. Sokkal hamarabb regenerálódik az ember. És alig látszik a vágás. Nemsokára túl vagy az első trimeszteren. :!: Azt mondják utána már jobb időszak jön. Pocaksimi neked is.

Belluska
:lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

Bellácska!
:D nem is tudom mire véljem, hogy ennyire kedvesen drukkolsz nekem :) nagyon köszönöm!!!! igyekszem tehát bebabásodni, nehogy csalódást okozzak :lol:

Kata!
az lenne a szupi, ha jövőhéten már egy kétcsíkosat tesztelhetnék és nem kéne menni a műtétre :P Persze ez csak álom... 8) nagyon örülök, hogy történik valami velem, mert biztos vagyok benne, hogy ha utána megyek inszemre, akkor az sikerülni fog!!! :D

Kriszta!
rég voltál :D Remélem jól vagy!!!
beillesztem hogy mi a hisztero, hogy tudományos legyen. Ladiva dr.-nő biztos elégedett lesz velem :D
Különböző vérzési zavarok, meddőség, vetélési hajlam vagy ismeretlen eredetű alhasi panaszok okának tisztázására a méhüreg diagnosztikus tükrözését (hiszteroszkópiát) ajánljuk bizonyos esetekben. Ezzel az operatív vizsgálati módszerrel gyakran olyan elváltozásokat is fel lehet ismerni, melyeket más módszerek (pl. az ultrahanggal vagy a méhűri kaparással) nem tudnak kimutatni (pl. polipok, fejlődési rendellenességek vagy korai stádiumban lévő daganatok).
dezsina

Drága Dezsina! :D :D :D
Semmi különös nincs a drukkolásomban,csak nagyon együtt érzek veled,éppúgy szerintem mint a többiek is!Aki már végig ment ezeken a nehézségeken másképp látja,mint olyan aki nem tudja milyen babára várni!De szerintem aki jó érzésű ember biztos,hogy ismeretlenül is ugyan úgy szorítana mint én! :lol: :lol: :lol: :wink:
Puszillak!!!! :P

belluska

Kép

belluska

Belluska!
Hát igen.... engem sem nagyon izgat, hogy hogyan szülök.... a lényeg, hogy a pici teljesen egészséges legyen!!!!
Pocisimi átadva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
20-a itt van mindjárt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Juhhéj :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nagyon nagyon szurkolok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kata!
NEkem a Salvus víz nagyon bevált... két korty és rendben a gyomor.... persze csak ha bírod a sós vizet.

Kriszta!
Neked is köszi a pocaksimit, átadva ez is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te hogy vagy????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska!
:D :D :D

Zsuzska!
igen, már csak két hét! nem izgulok egyáltalán!!! csak várom nagyon!!!
neked már csak 1 nap és áltléped a bűvös 12. hetet!!!! :wink: Muszáj nekem is inszemezni, mert Te vagy az egyetlen, akit ismerek és sikerült nektek!
dezsina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?