Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :!:

Ismet egyedul, bevallom igy sokkal jobb! :oops: Most en pihenek, mert a folyamatos rohanasbol kijutott boven! Tegnap este elrepult az uccso csaladtag is! 8)
Remelem mindenki jol van, vagy javul?! Edu, hogy van a ferjed? Fajt neki a feje gondolom, de remelem nem lett komolyabb baja!
Rima, iszonyatos hir 1 baba elvesztese, igy ismeretlenul is, de orulok, hogy Te a sajat fejed utan mesz, es eled az eleted! Van 1 egeszseges 1 eves kisfiad :)
Kolyok, van programotok akkor rendesen, szuper lehetett azert otthon is lenni egy kicsit es kimozdulni! Es Mate is hamarosan egy eves lesz! Juheee! :D En is megkonnyeztem amit irtal (semmi hormon), egy nagyon osszeszokott fiucsapatba csoppentem, neha ugy elfog az irigyseg, de olyan jo erzes is mindezek mellett! :oops:
Katavirag, szuperek a kepek, igazi termeszetjaro csalad vagytok - persze Eduek mellett! Remelem jol sikerult a szulinapi bulitok, varjuk a hatalmas tortarol meg autokrol a kepeket! :lol: Nagyon arik a kenguruk, meg koalak, neked is bekoltozott mar 1 az erszenyedbe :wink:
Bambi, nalatok is keszul mar a baba party,ossze tudjatok hozni mas forumozokkal is ami meg elvezetesebbe, szebbe teszi, ebben az esetben sajnalom neha, hogy malajfoldon elek :oops: viszont akkor meg nem "talalkoztunk" volna :wink:
Mellesleg talalkoztunk 1 nagyon szimpi magyar parral, veluk talalkozgatunk neha, mert jol el lehet veluk beszelgetni, tapasztaltak ok is, mas teren, ami nem egy hatrany :!:
Most nagy takaritas-mosas-pucolas fazisban vagyok, mert igy meg soha nem szaladt a lakas es idegesit is! Ja, a vasalni valo a legrosszabb, ha ranezek a kupacra, le kell ulnom egybol! Nagyon szep helyeken jartunk, csinaltunk csomo kepet, es meg jobban ossze szoktam uram csaladjaval :lol: 17 nap mulva keszulunk apaval Szingapurba, csak jobb lesz egyutt egy romatnikus hetvege (celebration) , mert igy csaladdal a nyakunkban, nem lett volna olyan jo! (Most foglalom a szallodat+buszt)
Dobom a kepeket, puszi mindenkinek mara!
Vendég
 


Kép

Kép

Kép

Kép resort

Kép pedikur :)

Kép szundi

Ja, a geppel nagyon megjartuk, mert haza fele hatalmas vihar volt KL-ban, es alig birta lerakni a kis propellerest, azt hittem itt a veg, meg is konnyeztem, kiizzadtam rendesen :oops:
Vendég
 


Aranyeső,
na akkor fellégezhetsz:-)
a képek szuperek. ha végeztél a vasalással jöhetsz ide is, mert itt is áll hegyekbe.
Rima,
szerintem azért nem érdekli a szülőket, mert Ő csak egy lány. Az lehet a felfogásuk, hogy a "gyerök" az a fiú, az a minden. Mint régen...Azért ez elég gáz. Nagyon sajnálom a történteket. Szörnyű!
Jó a légzésfigyelő tényleg. Sokan mondják, hogy úgy sem tudnának mit csinálni a gyerekkel, ha "sípolna" a légzésfigyelő, de szerintem ha van néha levegővétel kihagyás a kis "pittyenés" is "észbe kapatja" a babát.
Katavirág,
nagyon tuti ez az álltakertezés. Hogy így járjátok a világot nagyon jó Olinak, hiszen rengeteg élményben van/lesz része.
Monica,
Igen, én is már pityergek néha, hogy mindjárt 1 éves Dani. Nyomatjuk is a "Boldog szülinapot" c. számot, én éneklem közben neki, Ő meg mosolyog. Nem tudom azért-e mert ritka sz.r a hangom, vagy azért mert tudja miről van szó, vagy azért mert már ismeri. Gondolom e utóbbi.
Amikor az embernek már van gyereke sokkal jobban tud örülni a pocakos híreknek szerintem. Legalábbis én a kis gyerekekre is máshogy nézek, mint előtte.
Puszka

Kép
1bambi
 
 

 
 

Sziasztok Lanyok,

Koszonom a tanacsokat a mellszivoval meg minden massal kapcsolatban. A legzesfigyelot mar meg is vettem hetvegen Angel Care.
Leonnak es Olinak nagyon boldog szuletesnapot kivanok!
Rima: Reszvetem, ezt meg olvasni is borzalmas volt.
A mult heten megvolt a 4D. Annyira kis szep es edes a kis Viki baba, ha sikerul mindjar csatolok rola kepet.
Viszont sajna felhivtak a nogyogyaszattol hogy a cukros eredmenyem nem a legjobb 70-130 kozott kell lennie es nekem 130. Erre a dokim kitalalta hogy akkor csinaljam meg a 3 oras terhelest. Az 4 db vervetelt jelent 4 ora leforgasa allatt. Majd csutortokon elmegyek, de mar elore ki vagyok az egesztol, annyira rosszul viselem a vervetelt. Addig meg dietazom nem eszem semmi edesseget. Az igaz hogy mostanaban sokkal tobb edesseget tomtem magamba mint korabban, de ki gondolta volna hogy ez barmilyen kihatassal lesz a cukromra. Soha eletemben nem volt vele semmi baj.[img]

Nem csatolok, eleve kicsi a kep, de ennek az oldalnak meg ez sem eleg nem akar feltenni 60kb-ot. Na majd ha lesz idom lekicsinyitem es neki futok megegyszer.[/img]

Banka
Kép
banka79
 
 


Sziasztok :!: Ma van aprilis 1 :!: Milyen jo, hogy sikerult egyikunknek sem ezen a napon szulnie... :wink:

Banka, azert probald meg ujra feltenni azt az UH kepet :!: Kicsi Vikit meglesnem mar :!:
Gondoltam, a hallottak utan nem fogsz gondolkozni, vegyel-e legzesfigyelot. Sajnos en is mar tobb szornyu tortenetrol hallottam. Olyanrol, hogy a babakocsiban rafekudt a macska :shock: Gondolom, jol agyon is utottek utana... Meg anyukam meselte, hogy a szomszedjukban az egy eves szulinapjan fulladt a nagy dunnakba a baba. Tenyleg, szerintetek mikortol alszik parnaval egy gyerek :?:

Rima, sokszor kerdeztem mar, egyutt alszotok-e Leonnal meg mindig. Most kaptam valaszt, igen. Es kesobb hogy lesz :?: Csak mert noveremek is ezt csinaltak az elsovel, aztan 3 evesen kinkeservesen nehezsegek aran ki tudtak ot rakni a szobacskajaba. Es intim kerdes, de meg tudjatok igy oldani a kettesben toltott idot :?:

Monica, a tujojudis jelenet olyan edes lehetett :!: Szerintem a 2-3 eves a legedesebb kor :!:

Aranyeso, udv koztunk ujra :!: Hajra hazimunka :!: :wink: En sokx ugy erzem, ebben nincs megallas. Mindig ujra termelodik a kosz, a mosatlan ruha es edeny, aztan a vasaltalan ruha... arrol nem is beszelve, hogy fozni is kell nehanapjan, Olinak elkesziteni a neki valot, es pakolni, pakolni, pakolni utana. Ja es sokat pelenkazni :wink: De olyan jo igy :!:
Szepek a kepeid :!: Meselj tobbet :!:

Edukam, el vagy tunve :!:

Hasli :?:

Lassan Dani baba is egy eves, Mate is a napokban tolti. Kernek majd kepeket :!: Kolyok, nagyon aranyos vagy, hogy idemasoltad a hozzaszolasomat, amit akkor szules elott es utan irtam. Tenyleg meghato visszagondolni :!:

En tovabbra is bizakodo vagyok terhessegileg. Aprocska jelekobol ugy erzem, most sikerul :!: Remelem, nem tevedek :!: Itt a lemaradt kenguru. Remelem, en is ilyen erszenyes vagyok :wink: :!:

Kép
katavirag
 
 


Sziasztok lanyok,

Hetvegen megvolt a NJ kanyar de annyira mocsok szar ido volt, hogy gyakorlatilag elvezhetetlen lett a kiruccanas. Valahogy ugy kepzeljetek hogy kb. 5 fok, szakado eso, kod es eros szel. Tenger mellett ez kulonosen fincsi. M szuperul viselte a 3 oras autozast. Egyaltalan nem aludt de valahogy elszorakoztatta magat meg kommentalta a dolgokat es amikor lattuk, hogy unatkozik bettettuk neki a kedvenc zenejet. Bevallom en soha nem ultem hatra a gyerekhez es ugy tunik ez neki is jo igy. A kompon meg szabadjara engedtuk es bemaszta az egesz hajot es ment ismerkedni. Most hetvegen megprobalunk elrepulni a tengerhez hatha nagyobb szerencsenk lesz.
M tunderkent viselkedik ujabban es csomo dolgot megtesz amit kerek tole. Na jo ezek kimerulnek a hozd ide, tedd le/bele, melyik a....., mutasd keresekbe. Az egyedul allastol szerintem mar csak napok valasztjak el, mar alig kell kapaszkodnia. Az uszason ujabban elsirja magat ha viz ala akarom tenni. Amikor meghallja hogy angolul szamolok haromig eltorik a mecses. :D Az utobbi idoben sikerul vele sok joghurtot lenyeletnem ugy, hogy teszek bele friss epret/malnat/banant/afonyat es leturmixolom. A szopi doglodo felben, inkabb este van turelme hozza.
Rima, nagyon sajnalom a kisbabat. Pont a multkor beszeltuk a ferjemmel, hogy a legzesfigyelo volt az egyik legjobb beruhazasunk M-nek. Tenyleg nem olcso de 2 gyerekre tervezzuk hasznalni es a ferjem miatt meg mindig M matraca alatt van es 1,5 eves koraig nem engedi hogy kivegyem. Erdekes modon itt az USA-ban alig ismerik es foleg online lehet hozzajutni, boltban ritkan. Nem semmi, hogy mennyi baratotok van es mennyien szeretik Leont. Mi nem vagyunk valami baratkozoak de nem is banom mert harmasban erezzuk a legjobban magunkat.
Katavirag, nagyon jo a kep Olirol olyan szep rajta de a koala es a kenguru sem semmi. A tele erszenyes kenguru meg nagyon inspiralo. :D M mar honapok ota nem aludt az agyunkban es reggel amikor behozom szopira par perc utan mar menekul is. Szemmel lathatolag zavarja az agyunk es amugy is imadja a sajat agyat es szobajat. Amikor elutazunk valahova gondosan ugyelunk ra, hogy legyen egy kulon helyseg ahol felverhetjuk M utazoagyat mert mar nem tudjuk elkepzelni, hogy egy szobaba aludjunk vele.
Banka, sajnalom az ujabb vervetelt de mindezt a lanyodert teszed es ha megszuletik ezek mind nem szamitanak majd sot emlekezni sem fogsz ra. En a MS Picture Manager-el szoktam kompresszalni a fenykepeimet. Az angel care-rol meg csak annyit jegyeznek meg, hogy az ismeros kismamanak nem mukodott addig amig a babaja el nem erte az 5kg-ot mert az itt kaphato matracok baromi vastagok es a baba meg tul konnyu volt es nem erzekelte a keszulek a legzomozgasokat. Vettek IKEA-s matracot ami fele olyan vastag mint a tobbi es ugy mukodott.
Aranyeso, mar hianyoztal. :D Koszonom a kerdesed a ferjem jol van mar kiszedtek a varratait es ma elment egyet repkedni a propellertol meg tavol tartja magat. Szepek a kepeid de a pedikur halakat inkabb kihagynam. Ezek elhalt hamsejtekkel taplalkoznak? Meselj Szingapurrol!
Kolyok, teged is nagyon hianyoltalak. A multkor a picasaweb-es albumodon is leselkedtem, hogy megtudjam mi van veletek. Ott lattam, hogy otthon voltal es szerveztetek topictalalkozot de februar ota nem tettel fel kepeket a nagyfiurol.
Bambi, elnezest amiert nem valaszoltam a jo multkori kerdeseidre. Holnap igerem visszanezem es valaszolok. A te fiad is szivdogleszto akar csak a tobbieke itt es elkepeszto hogy ilyen szepfiukat hoztunk ossze a topikba. Csak gyozzuk majd a lanyokat elkergetni toluk. :D
Hasli, udv a topicban es gyere gyakrabban. Itt a tobsegunk szeretne meg gyereket ugyhogy ha minden jol megy ebben az evben meg sok kismama lesz itt.

Puszi

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Hali Lanyok,

Ez a legzesfigyelo dolog engem is egyre jobban foglalkoztat, sot mar nekem is eszembe jutott, hogy a baba kb olyan 3-kg-os lesz, a matrac amit vettuk az nagyon jo hiper szuper, de tenyleg vastag. Mi van ha nem fogja erzekelni a legzest. Arra is gondoltam mar mi van ha az elejen nem a matrac ala hanem a lepedo ala rakom be a legzesfigyelot, bar lehet hogy az kenyelmetlen lesz a kicsinek. Az az igazsag meg csak betettem a gyerek szobajaba mindent amit mar vettunk, de meg semmit nem bontottam ki. Na erre majd ki kell talalni valami 100% os megbizhato megoldast, mert kulonben nem fogok tudni jol aludni. En is ugy tervezem hogy masfel eves koraig legalabb ott lesz a matrac allatt artani nem fog az tuti.
Ez egyebkent valoban igy van, hogy az Amerikaiak pl ezt egyalltalan nem tartjak fontosnak, egyik kolleganomnek sem volt. Meg nekik ez az egesz felkeszules a babara szerintem teljesen mashogy elik meg, nem annyira alaposak es korultekintoek. Tisztelet a kivetelnek.
Sajnos itt a munkahelyen semmi olyan fotos program nincs amivel le tudnam kicsinyiteni a kepeket, de majd holnap megkerem az uramat. En mar nem is latok neki, pedig van a laptop-omon egy rakas program meg a Vista amit ki nem allhatok.
Meg csak de. 11 ora van valahogy ma olyan lassan megy ez a nap itt a melohelyen. :cry:

Banka
Kép
banka79
 
 


Hello lanyok,

Ma beszeltem az anyukammal es ilyenkor mindig rajovok, hogy miert is csak 6 hetente kommunikalunk . Eloszor is kozponti kerdes, hogy miert nem szoktatom szobatisztasagra M-et. Mi van?????????? Szegeny M meg allni sem tud egyedul es amugy is testileg teljesen eretlen arra, hogy szabalyozza az ilyen iranyu szuksegleteit. A tobbi piszkalodas az eves korul mozgott ugymint miert nem cukrozom az eteleit es miert nem adok neki kakaot meg teat/gyumolcslevet. Meg jo hogy en vagyok a dietetikus es az anyam ilyen okos. AAAAA inkabb letettem gyorsan a telefont. Sajnalom hogy nem egy hullamhosszon mozgunk.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Banka,

Az erzekelo lapok eleg kemenyek ugyhogy nem lenne kenyelmes a babanak egy muanyagon fekudnie. Esetleg tehetnel a matrac meg a gumis lepedo koze fekvobetetet (IKEA-ban van ilyen) es ez ala az erzekelolapokat igy nem kozvetlenul ezeken fekszik a baba. En pont ezert valasztottam a baby sense-t mert sokkal erzekenyebb mint az angelcare ujszulottek eseten es lattam egy kiserletet ahol a gyereket bundazsakban befektettek a kisagyba plusz tettek ala egy csomo parnat es ezen keresztul is eszlelte az erzekelo a legzomozgasokat. Egyebkent meg a legfontosabb az, hogy ne altasd hason a gyereket (kesobb majd ha o megfordul es igy akarja az oke), ne hasznalj takarot, parnat csak halozsakot, ne tegyel be plus allatokat, tartsd a szoba homersekletet 65-70F kozott. Gondolom ezeket mar te is fujod mert itt a csapbol is a 'back to sleep' kampany folyik, megjegyzem nagyon helyesen.

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Bambi,

Boldog szuletesnapot kivanok Daninak!

Szoval a jomultkori kerdesedre most valaszolok. :oops: A szivoszalas pohar ugyanugy mukodik mint a csoros itatopohar. Marmint csopogesmentes. Szerintem azert konnyebb hasznalni mert nem kell a gyereknek felemelnie/megdontenie a poharat hanem csak fuggolegesen tartani es erosen szivni ami amugy is nagyon jol megy nekik a cici es a cumisuveg utan. Itt azt tartjak, hogy logopediai szempontbol jobb ez mint a csoros a fogorvosok meg azert szeretik mert a folyadek ami idonkent cukrot is tartalmaz nem ontozi annyira a fogakat mint a masik. M-nek ez abszolut bejott en meg orulok neki, hogy nem kell segitenem a hasznalataban. Mondjuk en csak vizet itatok belole mert a tej tovabbra sem nyero de a multkor meseltem hogy a joghurt epp ugy megteszi nala csak azt nem lehet ebbol inni mert tul suru. Mindjart keresek kepet a poharrol: http://www.toysrus.com/product/index.js ... Id=3393934
Puszi

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Kép Kép

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Sziasztok :!: Mar majdnem irtam, hogy pentek, yeah, erre rajovok, hogy csutortok van.... :wink:

Edu, szuper ez a sok repkedes, amiket csinaltok :!: Nem semmi eletforma :!: A szar idojarast ma eppenseggel at tudom elni. A tegnapi 30 fokos kanikula utan most beallt a bergeni fos. Reggel ota megallas nelkul zuhog es a levego is lehult :cry: Sajna ma itthon gubbasztok Olival. Elszoktam ettol. Bezzeg Norvegiaban nehany het utan rajottem, ha az idojaras hatarozza meg a kiruccanasaimat, akkor nem mennek sehova.
Erdekes, en a kezdetek ota hatul ulok Olival a kocsiban. Valahogy igy szoktuk meg. Na, de majd ha lesz masodik babaules, elorekoltozok :wink:
Hihetetlen, hogy Monster micsoda tempoval behozta a mozgasfejlodest :!: Latod, nem is kellett volna aggodnod.
Anyukad kajas tanacsai biztosan sajat tapasztalatbol szolnak. Ne foglalkozz vele :!: Es amikor ugy erzed, nem jo a kapcsolatotok, gondolj arra, hogy Monster is lesz egyszer annyi idos, mint te, es akkor milyen jo lesz a jo kapcsolat es megertes :wink:

Banka :!: Szalad az ido. Mar csak 3 honap es a kezedben tarthatod Viki babat :!: Hogy erzed magad testileg, lelkileg :?: Hu en ilyenkor mar sokszor ugy elerzekenyultem, ha ora gondoltam. Estenkent apa kente a hasamt olajjal es figyeltuk, ahogy kalimpal bennem Oliver. Baromi meghato volt :!:
Ha megis tul vastag a matracotok, ti is vegyetk IKEAsat. Csak talaljatok meretben passzolot. Mi ugyanis ugy jartunk, hogy Norvegiaban es Magyarorszagon is a szokasos 120x60cm-es kisagyba fektettuk Olikat, ehhez valo lepedoket vettem. Aztan itt Ausztraliaban megvettuk total ugyanazt az IKEAs kisagyat, mint otthon, es nem birtuk a matracra huzni a lepedoket. Kepzeljetek, 130x70cm volt ugyanaz az agy :shock:
En Olivert mindig haton altattam, persze csak adig, amig magatol nem forgolodott, met utana ugyebar ok dontik el, hason vagy haton alszanak. Norvegiaban mar a korhazban olyan bodykat osztogattak, aminek a mellkasara az van irva, hogy "ez az oldal folfele!". Megis volt olyan ismerosom, aki a hason altatasra eskudott, mert ugy ha visszabukjak a kajat, nem nyelik felre, hanem kifolyik. Mindenesetre a legzesfigyelo szerintem is nagyon fontos :!:

Na puszko mara :!: ET+7 napon vagyok. Meg mindig bizakodo :wink:
katavirag
 
 


Kozben atjottek a kepek Monsterrol. De aranyos :!: TV taviranyito minden gyereknek bejon :wink:

Irtad Edu, hogy az USA-ban az Olivia nev nagyon gyakori. Oszinten szolva, engem nagyon zavarna, ha a gyerekemet ugy hivnak, mint minden masodikat. Mindenesetre mi biztosan nem fogunk az USA-ban elni, mashol meg nem hinnem, hogy olyan gyakori.

Kicsit zavart vagyok ma :shock: Szoval ET+8 nap ma, nem a hetedik.

Dani baba tenyleg ma egy eves :!: Mit ne mondjak, szep kor :wink: Boldog szulinapot :!:
katavirag
 
 


Sziasztok!

Draga Dani! Nagyon nagyon boldog elso szuletesnapot! Hosszu, boldog eletet kivanunk! es kerunk majd kepeket az unnepeltrol!

Edu! Sajnalom a rossz kapcsolatot az anyukaddal, de szerintem is gondolj arra, h M is lesz nagy es bizony nagyon fajna, ha rossz lenne a viszonyotok. en mindig erre gondolok anyosnal is, h leszek egyszer anyos... Nagyon jol leirtad, h mik a fo teendok a baba altatasanal, amugy nem is ertem, h miert nem vettem legzesfigyelot. Igaz itt se nagyon kapni es a dokim is lebeszelt rola. Kovetkezonel tuti lesz :) ! Imadnivalo ez az Aron gyerek, es tenyleg nagyon szep babak vannak itt :wink: !

Katavirag! Milyen jelekbol erzed, h most sikerult? negyon drukkolok! en is hatul ulok Leonnal :oops: , de en mar csak ilyen vagyok :oops: .... Mult heten betettem este a kisagyaba Leont es eszre sem vette, persze M. ejjel 3ig birta, aztan kozenk tette :roll: , egyszeruen fuggoje a fianak :lol: !

Majd meg jovok csajok...

Kép Kép
rima
 
 


2008 április elsején hajnalban még az alvásról érdeklődik másoktól:
[quote]
írta:
csajok,
ti hogy tudtok aludni? én alig vacsizok valamit (alma), de éjjel úgy érzem, hogy szétszakad a hasam, elég kényelmetlen.



kicsivel dél előtt pedig küldi az smst :
[quote]
írta:
Az imént írt BAMBI: :) :) :) :) :)

"Beelőzök lehet mindenkit, magzatvíz elment fél órája, fél 12-kor kezdett szivárogni. Fájások nincsenek még, szerintem elfog húzódni. Be vagyok tojva, szorítsatok!!Doki megnézett, 1 ujjnyi, most megyünk a kórházba.
bambi""

Majd április másodikán jön a nagy hír:

[quote]
írta:
Örömhírt hozok:

Ma hajnalban megszületett Bambi kisfia, Dániel!!!!!!!!!!!!

Idézem a pontos szöveget:

"Ma hajnalban, pár óra alatt, 4.20-kor, 2.8 kg-val, 53 centivel, hajasan, kicsit hamarabb a kiírtnál megérkezett Dániel"

Gyors gratuláló sms utáni válasza:

"Este 10-kor volt az első fájás, éjjel 1-től a fájdalmasak. Gátvédelem sikerült. fájt. homeós fájdalom csillapítás volt. szöszkét de-t csaszizzák."

Majd április 5dikén (Máté szülinapján :P ) már otthonról üdvözölte az ő társaságát:
[quote]
írta:
Sziasztok Lányok,
Haza jöttünk mi is. Visszaolvasni nem tudom mikor lesz időm, mert hát elég fáradt vagyok, nagyon kevesekat aludtam a kórházban.
Csodálatos érzések kerítettek hatalmában. Jó lesz!
Jól vagyunk a baba nagyon édes.
Tej nálunk is beindult, Szöszkéhez csatalkozni tudok a szilikon mell témában! (Ez elég durva!)
Puszi mindenkinek!
Megpróbálok majd képbe kerülni, meg majd (valamikor) jövök egy részletesebb beszámolóval, mert hát azért nagyon hirtelen törétnt ez az egész. (jól meglepődtünk.)
1Bambi


Kedves Dani Isten éltessen sokáig!!!! :)
Bambi Téged is ;)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Sziasztok!

azt már feladtam, hogy olyan részletesen válaszoljak mindig, mint Ti... :oops:
mert akkor sosem jönnék...

Rima, nagyon szomorú a hirtelen bölcsőhalál...

de én nem értek veletek egyet a légzésfigyelő nélkülözhetetlenségében, persze aki gondolja, vegyen, én nem beszélem le... Csak mi nem vettünk, és szerintem a következőnél sem fogunk... :oops:
És nálunk 2 hetes kora óta, hason alszik Máté, mert így alszik... mert így szeret aludni. Azóta sem fordult át, max oldalra, de onnan is mindig visszafordul... Én nem a hasonalvást tartom a hirtelenbölcsőhalál legnagyobb okának. Bizonyítottan sokkal nagyobb veszély, ha valaki cigizik a lakásban, vagy ha túl melegben alszik, ha túl sok puha dolog van körülötte, és ha másik szobában alszik, mint a szülők. Ezek tények.
Meg az is, hogy pl a koraszülőtt babáknál hason altatják, mert a háton altatásnál a visszabukás és megfulladás veszélye nagyobb... Oldalt meg a gerincének nem jó. Szval mindenképp rossz, ha fekve alszik a gyerek :D
Najó, ez utóbbi már csak vicc, de tény, hogy szerintem a szülő megérzi, hogy mi a legjobb a gyermekének. Eléggé felelőtlen azt mondani, hogy ha nem aludt volna hason a kisbaba nem történt volna ez vele... mert nem tudhtaják...

Nade, hogy vidámabbat is írjak!
Nagyon édesek a pasik!!!! Annyira aranyosak!!! :)

Edu, múltkor írtál a döglött búgócsigáról.... nálunk is volt egy ilyen, a kukucs könyv... egyedül eljátszott vele tök sokáig... erre széttépte egyszer véletlen... és ugye az otthonról van... amikor meglátta a gyermekbuliban valakinél 10 percet minimum eljátszott vele... el is cseréltem :)
amit meg a férjed homlokáról írtál... teljesen beleborzongtam, dúrva lehetett...


Katavirág, nekem a hupikékes törpicsekes tickered úgy tetszett :) de azért ezis jó :)


Monica holnap UH, olyan izgi!!! majd gyere mesélj, mi volt :)
nekem is tetszenek a nevek, főleg a lánynév. Sarah Loretta :) szépen hangzik :) Direkt nem akartok magyar nevet amúgy?
bálatok van túrórudi?????

Hasli, ha egyszer elmehetünk együtt a wildparkba :) ha van kedved :)

na felébredt Máté, puszka

Kép

Kép
kolyok28
 
 


ja, Edu, új picasaalbumom van
http://picasaweb.google.com/zsuzsanna.makai

és a kistesó még nem kopogtat, legalábbis nem tudok róla. Az elsők közt lesztek, akiknek mondom :)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Kedves Dani es Bambi, Isten eltessen sokaig benneteket az elso szuletesnapotokon egyutt!!! :D Sok-sok boldogsagot kivanok!
Vendég
 


Köszönöm szépen a köszöntéseket!

Kölyök!!!
Eddig tartottam magam, de most, hogy "ezt" "ideraktad" elkezdtem bőgni. ÁÁÁÁÁÁ, az érzékenység is megszületett 1 éve.

Majd jövök!

Kép
1bambi
 
 


Köszönöm szépen a köszöntéseket!

Kölyök!!!
Eddig tartottam magam, de most, hogy "ezt" "ideraktad" elkezdtem bőgni. ÁÁÁÁÁÁ, az érzékenység is megszületett 1 éve.

Majd jövök!

Kép
1bambi
 
 


Sziasztok! :D

Csajok,lecci szurkoljatok holnap megyek 12 hetes UH-ra+ kombi teszt elso resze lesz! :roll: :wink:

Aranyeso
Szupi kepek! :lol:

1bambi
Daninak sok boldog 1.szulinapot kivanok!!

Banka
Gratula 4D-hez! :wink:

Edu
Aron nagyon helyes kispasi! :lol:

Kolyok
Nev: Azert nem akarunk magyar neveket, mert nem valoszinu,hog valaha is hazakoltozunk.Itt meg nagyon sok magyar nevet nem tudnak kimondani! :roll:
Turorudi: Ez egy nagyon sz*r utanzata a turo rudinak, csak mi hivjuk igy,de igazabol nem sok koze van az otthonihoz...hiaba a Pottyos az igazi :lol:


csok,Monica
Vendég
 


Sziasztok!

Kölyök! Ok!Jo ötlet a tali!Èn pont ma voltam ott rokonèk-kal,de hiàba kezd jo idö lenni mèg mindig elèg saras itt ott.... Sokat vagyok mostanàban Zürich-ben,ha gondolod arrafelè is jo,de gondolom picivel nyugisabb felètek!

Nem nagyon olvastam ,szinte csak az utolso 2 hsz-t...Boldog Születèsnapot utolag is a szülinaposoknak! :wink:

Üdv mindenkinek!

Kriszta
Vendég
 


Sziasztok :!:

Na ma mar tenyleg pentek, yeah :wink:

Hasli, gyere gyakrabban :!: Es csinalhatnal egy ciklus tickert, hogy mi is kovethessunk :wink: Tok jo, hogy Kolyokkel talizhatsz, o mar Rimaval is talizott Londonban, sot nagy topiktalis mas topikban.

Kolyok, vasarnap nem leszek netkozelben, igy elore is boldog szuletesnapot kivanok gyonyoru kisfiatoknak :!: Megneztem a Picasat, Mateka nagyon nagyon aranyos, eletrevalo, szep gyerek :!: Nekem tovabbra is a furdokadas jelenetek tetszenek a legjobban :lol: Szopi van meg?

Latjatok, mindenkinek mas tapasztalata van a gyermek alvasaval es biztonsagaval kapcsolatban. Mondjuk azt nem tudom, az miert biztonsagos, ha egy szobban alszanak :roll: Ha Oli sir, de meg azt is ha csak matat, en a masik szobabaol is meghallom. Arra viszont egy anya sem ebredne fel meg ugyanabban a szobaban sem, ha a gyermek nem lelegzik :shock:

Monika, drukk az UH-hoz :!: Nem lesz semmi baj :!: Mindjart a masodik trimeszterbe lepsz :!: Ha tudsz, hozzal kepeket :!:

Rima, hogy mibol erzem, hogy most talan sikerult :?: Beultetes ota erzem a mehemet. Nem faj, csak ugy erzem. Idonkent szurkal a mellem. Tegnap este orakig szurkalt a mehem is. De mas altalanos tunetem nincs. Megis most valahogy bizom nagyon :wink: Lehet, most nem fogok tesztelni, csak vervetelre megyek csutortokon. Ma vagyok ET+9 napon :!:

Szep hetveget :!:
katavirag
 
 


Sziasztok :D

Na hat nagyon megnyugodtam azert! :D Koszi csajok, annak aki drukkolt!! :lol:

Sok mindent nem tudok kivenni az iromanyokbol,elozo terhessegembol kiindulva tudtam csak rajonni egy-ket dologra hogy mi-mi. :oops: :roll:

CRL: 54 mm
BDP: 20 mm
NT: 1,2 mm
FL: 6,5 mm

Es van egy 155/min. vero szivecskenk!! :lol: :lol:

Azt mondta a doki, hogy minden rendben van!! :lol:
De nem tudom miert csak hetfon tudom meg a Down,Edwards es Patau kor eredmenyet. :roll:
De azt mar mondta, hogy nincs semmi baj!!!!!!Mert mondta, hogy ha pozitiv,akkor hiv delutan de nem hivott!!! :lol: :lol:

Nagyonagyon boldog vagyok!!!! :D :D
Ja van kepem is,holnap felrakom nektek, bar eleg szar,alig latszik rajta valami... :roll:



csok.Moni
Vendég
 


Monica,

Gratulalok a tokeletes magzathoz. :D Nagyon varom a sztarfotokat!

Puszi

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Szia Kolyok,

Sok boldog szuletesnapot kivanok Matenak!!!!!

Most en masolom ide az akkori hozzaszolasaidat:

Elküldve: 2008 Április 04 Péntek - 11:53

--------------------------------------------------------------------------------

sziasztok

újra itt.
a helyzet változatlan, baba fenn, jól érzi magát, a ctg olyan lapos, mint amin az úthenger ment át....
a feje nem nőtt, 10cm körül van, a hasa 35cm kerületü, 7.98 körüli combcsont, becsült súly 3800g +/- 500g....
magzatvizet nem vizsgált, gondolom meg akart kímélni
ugyanis este 9kor megyünk a kórházba, felvétel, majd indítás...

tudom, tudom, ez még nem a világ vége, de én,a javíthatatlanul optimista mindeddig reménykedtem, hogy beindul magától...

most meg mindig sírok.... nincs több JamesBond...

de a hétvégén szülők leszünk, ez azért mindig kicsit jobbkedvre derít.
legkésőbb szombat este, vasárnap reggel császárral....

Edu, vidám hétvégét!! Hová mentek? repülés??


megyek, kitakarítom a lakást, mert már lassan úgyis kéne, és ne a férjemre maradjon...
majd még jelentkezem, mielőtt bevonulunk....
--------------------------------------------------------------------------------



Elküldve: 2008 Április 07 Hétfő - 14:23

--------------------------------------------------------------------------------

Most engem ert a megtiszteltetes, hogy ide beirjam......

Uzenet Kolyoktol: Tegnap 22:08-kor , 4110g, 52cm-rel megszuletett Makai Mate! Sajnos hiaba tagultam ki teljesen, a kis buksija nem ment lejebb, csaszar lett vegul. Boldog vagyok nagyon. Kolyok

Sok szeretettel gratulalunk!!!!!!!!

Elküldve: 2008 Április 14 Hétfő - 17:29

--------------------------------------------------------------------------------

sziasztok!

bocsi, hogy csak most, szombaton jöttük haza a kórházból. Minden szuper
valóban, képek vannak a márciusi topikban, de http://picasaweb.google.com/mzs.makai/MT oldalon is.

Katavirág, Rima, annyira aranyosak a fiúk
jó kis fiúcsapatot hoztunk itt össze

Edu, örülök, hogy jól sikerült a kirándulás!

Katavirág, remélem rendbejön a cici, lesz elég tejed!

nálunk nincs panasz, úgy tűnik annyi van amennyi kell. igény szerint szoptatok, van hogy 2 óra van hogy négy.
Ma egészen nyugodt napunk volt, pedig délután elment az uram 2 napra amikor elengedtem azt gondoltuk már régebb óta itthon leszünk Mátéval nem csak 3 napja... sebaj, Anyukám itt van és sokat nagyon sokat segít!
(szval Edu átérzem az Apa nélküli szomoruságot)

ja igen, 4110gmal született, 3700ra fogyott le, de 1 hetesen a kórházból 4075gmal hoztuk el. Szerintetek eszik rendesen
amúgy kicsit gáz, hogy amikor belövelt a tejem akkor túl feszes volt a mellbimbóm és ezért bimbóvédőt ajánlottak. majd úgy engedtek haza, hogy majd elhagyhatom. szerencsére ma jött ki egy védőnő, és segítségével sikerült annélkül szoptatni. Máté nagyon profi, rögtön tudta mi a dörgés és annélkül szoptatni sokkal jobb!

én nem fejek, mert annyira kicsi a mélyhütőnk hogy nem tudnám hová rakni, de nem is kell, főleg most, védő nélkül annyira kiszívja a cicim, hogy nincs gond.

Amúgy nekünk is küzdelmesek az első napok, de hála Istennek engem elkerült ez a nagyonnagy hormoningadozás.
Még talán azért sincs nagy szomorúságom, hogy végül nem sikerült rendesen szülni. Kiváncsi vagyok később hogy fogok erre visszagondlni. A héten leírom a kórházi élményeimet is, mert érdekes volt. de most kicsit pihizem, de majd ígérem írok hosszabban is.

soksok puszi Nektek!
--------------------------------------------------------------------------------


Emlekszem amikor megkaptam az sms-t a nagy hirrol a virginiai erdei hazikoban voltunk ,hajnali 3 korul lehetett es epp a szoptatas utan botorkaltam ki a furdoszobaba. Terero meg nem volt es ossze-vissza maszkaltam a telefonommal hogy talaljak valahol es elkuldjem a gratulalo uzenetemet.

Puszi

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Kedves Mate es Kolyok, nagyon sok boldog szuletesnapot kivanok Nektek! :D

Tudom, hogy a kacsasra buktok, de csak ezt talaltam... :wink:
Szuperek a szulinapi kepek, majd mindenhol szopizza a mutato es kozepso ujjat, meg lehet zabalni!

Puszi

Kép
Vendég
 


vagy pingvines?? :roll:
Vendég
 


Gyorsan eltelt a het, szinte alig voltam itthon, de jo, hogy minden ujra a regi! :D Apa ebed utan utazik, majd kedden jon vissza, jo lesz ez a par nap egy kicsit ugy tenyleg egyedul!
Minden kisfiu betoltotte az elso evet, szep volt a marcius ho, no meg a mostani aprilisi is! Vegre itt a tavasz!
Kata, sikerult elkesziteni Oli 1 eves albumat? Merre jartatok most a hetvegen?! Mikor lesz a vervetel? Hetfon gyere, meselj!
Hat Edu, orulok, hogy jobban van a ferjed, sooot, el kell hogy mondjam mennyire ertekelem a "hobbimunkajat?" a repcsi gepek az en elso szamu ellensegeim :oops: Van a csaladban 1 pilota, tole tudok millionyi infot, de ha a levegoben vagyok, az nekem edes keves! Vigyazzon magara, ovakodjon a propellertol!
Ne engedd, hogy kiboritson a csalad, minden gyerek mas, szuperul veszed az akadalyokat! (Nekem apai agon van hasolno tapasztalatom, mi is csak 2 havonta beszelunk)
Vendég
 


Monica, gratula a jo eredmenyekhez, minden megvan ami kell! :lol: Most mar fellelegezhettek!
Bambi, mi volt a bulin??? Hogy sikerult? Varjuk a beszamolot meg a kepeket :D

Most indulok, "becsomagolom" a ferjemet, keszitek egy laza ebedet neki, aztan elnyulok dvd-ni, van 5 db ami csak ram var! :wink:
Vendég
 


Sziasztok! :D

Eloszor is Matenak boldog 1. szulinapot kivanok!!

Eduarda,Aranyeso koszonom nektek nagyon aranyosak vagytok!! :D

Es akkor mindjart a kep is, de eloszor mondom hogy nagyon szar minosegu mert beszart a szkennerunk es teloval fotoztam! :roll: :?
Vendég
 


Kép
Vendég
 


MATE!!!!!!!!!!!!!! Nagyon boldog elso szulinapot! Kivanom , h eleted minden perceben legy boldog es vidam, mint a szuleid :wink: ! Remelem csodalatos szulinapod volt!

Kép Kép
rima
 
 


Hoztam par kepet, ha nem gond :oops: ! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
rima
 
 


Sziasztok :D !

Ismet itt :oops: !

Monica! Oriasi gratula es nagyon tudom milyen az az erzes, mikor ott dobog az a pici sziv....meg most is beleremegek, annyira, de annyira jo :D !

Kolyok! Teljesen igazad van, minden anyuka nagyon jol tudja mi a legjobb a babajanak es neki. Van aki csak ugy tud aludni, ha a baba masik szobaban van, van aki meg csak akkor, ha ott szuszog mellette pl en :oops: :lol: ! Nagyon jok a kepek es a kozos szulinapi buli szuper lehetett, szepek voltatok ill vagytok :) !

Katavirag! Akkor nagyon drukkolok, h a megerzes jo legyen, de az lesz, biztos, mas nem lehet, Olinak kell egy kisocsi :wink: ! Ma en is talalkoztam a jatszon egy Olivia nevu kislannyal, rogton te jutottal eszembe :) !

Edu! Ugye nincs harag? ma en is megtudtam, h milyen az amikor vki idegesit! csak sajnos nem lehetseges, h csak 6 hetente beszeljek az illetovel, ugyanis Leon apukaja! Szerinte szar anya vagyok, h Leon meg mindig :!: nem szobatiszta :shock: ! Hulye!!!!! Bar kb 8honaposan kezdtem a potty traininget, de 2nap utan feladtam es most ugy gondolom, h majd eljon a megfelelo ido.

Aranyeso! Ejnye!!!!!! es te nem voltal F1es futamon? Igaz, jol megaztal volna.... most nagyon irigy vagyok, neha olyan jo lenne egyedul nyugisan DVDzni :) !

Hasli! Gyere es irj!

Penteken Leon megkapta az egy eves oltast, doki oda volt vele, megdicsert engem is, h biztos nagyon sokat foglalkozok vele. Leon gyonyoruen megmutatja az orrat, fejet es a fulet, ha magyarul ill albanul kerjuk es aztan nagyon boldogan megtapsolja sajat magat ill angolul erti, mikor azt kerdezik tole, h hol a fejed, tapsolj, gyere ide, add oda. Mikor azt kerdezem tole, h Leon mekkora leszel? akkor vigyorogva a magasba emeli kezeit. Tudja, hol van a baba piskotaja, mindig a szekreny elott togyog es kiabalja, h MAAAA vagy ANAAA es a szekrenyre mutat. Annyira okos, aranyos, imadnivalo, h hihetetlen. Persze vannak gondok is vele, pl nagyon akaratos, a jatszohazban ill jatszoteren ugy tortet elore, h mindenkit lelok, nem ijed meg semmitol es szinte minden nap ujjabb seruleseket szerez :( !

puszi

Kép Kép
rima
 
 


Rima :!: Leon nagyon edes, kis hosszu haju, mosolygos kis angyal! (Meg ha nem is viselkedik ugy :oops: ) Nagyon szep volt a tortaja, csomo-csomo jatekot kapott, vagany a narancssarga motorja :D (Es az elso kepen annyira hasonlit Rad ... legalabbis nekem szembetuno, de lehet csak en vagyok elfogult :oops: ) A prezurok, mondtam, hogy jonni fognak 8) plane ahogy leirod Leon mennyire kis orokmozgo, no de ez igy van rendjen!
Tavaly lecsusztunk a Forma 1-rol, pedig voltak jegyek a cegnek, iden meg el szerettunk volna menni, de a valsag miatt nem lettek jegyek veve, igy maradt a tv, mindenkin piros polo volt itt, viritott az utan az egesz varos pirosban!!!!!
Jo volt a dvd-zes, 3 jott ossze :wink: ebbol 1 tetszett. Csutortokon megyek a konzulatusra magyar konyvekert... most mondtak, hogy van ra lehetoseg, hogy kolcsonozzunk, pont jol jon!

Monica, szep a babod! :D

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok,

Mar megint hetfo van, valahogy ugy nem volt kedvem ma bejonni melozni, jo lenne egesz nap az agyban hevereszni.

Matenak nagyon boldog szulinapot kinvanok.
Monika: Gratula az egeszseges magzathoz, az ultrahangos meretekkel en sosem foglalkoztam, az a lenyeg hogy a doki azt mondja minden rendben.

Itt a link ahol meg lehet nezni a 4d kepeket, sajna bena vagyok es nem tudom kissebbre venni es ide becsatolni.
:oops:
http://www.vegasbaby4dultrasound.com/vi ... php?id=855

Tovabbi szep napot mindenkinek,

Banka
Kép
banka79
 
 


Banka, gyonyoru szep kislanyod lesz!!!!! Szuper kepeket keszitett a szonografus rola. Erdekes hogy nalatok csinaltak mereseket is. Nekem nem voltak hajlandoak mert azt mondtak azt csak beutaloval lehet igy csak a szules napjan tudtam meg mekkora lesz M. Ja es gratulalok a harmadik trimeszterhez. Innen mar tenyleg csak egy ugras junius 30-a. :D

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Sziasztok!

Rima
Leon nagyon helyes kispasi! :wink: Nekem a motorosak tetszenek legjobban! :lol:

Banka
A te kislanyod mar most gyonyoru! :lol: Bar en is mar ilyen szepen lathatnam Kisnyuszkot! :roll: :oops:

Lanyok egy kinos kerdes,de hatha valaki tud segiteni :oops:
En kb masfel eve megmutettem a melleimet, felvarrattam (akkor meg nem keszultunk tobb gyerekkel :oops: ) illetve inplantatumot is raktak bele (nem oriasit). De nem tudom, hogy ezzel lehet-e szoptatni, vagy nem lesz-e valami komolyabb problema vele a feszulesektol? :oops: (Lehet,hogy hulye kerdes,bocsi, csak nemtom kitol megkerdezni :oops: )

Ja es koszi a gratukat nagyon aranyosak vagytok! :D
Vendég
 


Riman fellelkesulve en is hoztam 2 kepet a hetvegerol.

Kép Kép

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Monica, en ugy olvastam valahol, hogy nem okoz gondot az implantatum a szoptatasnal. Szerintem kerdezd meg legkozelebb a terhesgondozason vagy menj vissza a plasztikai sebeszhez. Ok biztosan megmondjak hogy is van ez. En meg regebben viccbol mondtam a ferjemnek, hogy a masodik gyerek utan megyek a ciciket megcsinaltatni de most ugy nez ki a szoptatas vege fele hogy nem lettek logosak nagyok meg sosem voltak. Majd meglatjuk kesobb. Par het mulva a te babad is sokkal jobban fog latszodni az uh-n es meg a nemet is megtudhatjatok. :D

Kép
Kép
eduarda07
 
 



Kép
Kép
eduarda07
 
 


Utólag is:
Kedves Máté!
ISten éltessen születésnapodon, kívánok hosszú, szép, egészséges életet! És köszöntöm Anyukádat is, hiszen ez az Anyák napja is (a gyermek születésnapja)!

Én szoktam (nem minden évben) Anyunak virágot küldeni a szülinapomon, megköszönve neki az életemet!

A buli nagyon jó volt, majd részletesebben is.
Monica és Banka, nagy nagy gratula. Tök jó ilyeneket látni.

Edu és Rima, jók a fotók, még, még. Ill. nem a fotók jók, hanem a pasik :-)

Katavirág, remélem jók a megérzések. anno én is éreztem, pedig nem gondoltam/tudtam, hogy rögtön terhes leszek.

Aranyeso, kicsit irigyellek az egyedüllét miatt.

Ja, és Mo-n tombol a nyár! Annyira szuper idő van, hogy állandóan lent lógunk...

Kép
1bambi
 
 


hát sziasztok!
köszönjük a köszöntéseket...
most már tudom, milyen pityergős a nagy napon egy egyéves szülinapos anyukájának lenni...

Voltunk állatkertben majd utána itthon volt a torta meg az ajándékok és csudiszép időnk volt.
képeket keveset csináltunk amit kicsit bánok, de sebaj. Azokat megtaláljátok a picasan. ;)
lehet lesznek majd videok...

Edu, nagyon jól esett, hogy bemásoltad. nem gondoltam, hogy télleg iylen megható aznap visszaolvasni... :)
és hogy akkor hajnalban bolyongásra késztettelek :lol:
Annyira aranyosak vagytok a képen! mindig megdöbbenek milyen fiatalos vagy!
És irigyellek, hogy a melleid nem lógnak... :oops:
nekem sajnos... kicsit lógosabbak lettek, mondjuk enyém extrán megnőttek és most is nagyobbak még mint eredetileg, most kb azt a cicifixet használom, amit 3-4 hónapos terhesen... csak kevésbé rugalmas a mellem... mondjuk még mindig szoptatok... remélem utána valamivel javul...


Hasli, Zürichbe én ritkán járok, csak a Sihlcitybe meg a Brunauparki migrosba, vásárolni. De ha van kedved miközbe mész Zürichbe előtte/utána alizhatnánk. Mondjuk sétálunk egyet a Sihl partján :)
De én idén még nem is voltam a wildparkba. Állítólag új kismackók születtek?


Katavirág:
holnap tesztelsz +++++++
raktam fel szülinapos fürdős képeket, csak a Te kedvedért :)
igen, még szoptatok. Mondjuk ami biztos, az a reggeli és az esti szopi, napközben egyszer max kétszer van, és éjjel csak ha felébred, ami eddig gyakori volt de nem akarom elkiabálni, de az elmúlt két éjjelt megint átaludta :) (vagy csak olyan kómás voltam, hogy nem emlékszem rá? :lol: )
azért biztonságosabb az egyszobában alvás, mert a gyermek hallja a szülők szuszogását és ez is ritmust ad neki, hogy ne felejtsen el lélegezni, vagy mi. állítólag.


Monica, látod, minden rendben volt :) aranyos az új tickered :)
És kis aranyos magzatod van már :)
kényes kérdésedről: pont most olvastam egy másik fórumon, egy anyukáról, aki ha nem is hasonló műtét miatt, de kvázi hasonló cipőben jár. Ő felkeresett egy LLL szoptatási tanácsadót! Én is ezt tenném a helyedbe! De a lényeg, hogy nem lehetetlen, idézek tőle:
"....megnyugtatott, hogy fájni fog, de csak addig, amíg a nem állnak le a nem ürülő tejmirigyek a termeléssel, erre kell majd a sok jegelés. Ha pedig nem megy mégsem, az nem kudarc és szuper anyu lehetek szoptatás nélkül is. Amit viszont kérnem kell majd, hogy sokkal többet kerülhessen az első pillanattól cicire, már a kórházban..."
szval szerintem ha időben felkészülsz rá, jó előre utánajársz sikerülni fog!
azért a túrórudi utánzat is valami :)
nekem még van otthonról egy kevés... de sajnos rohamosan fogy... :oops:



Aranyeső, igen pingvinek, de a Micimackót is szeressük :)
én is utálok repülni, de mégis tudom hogy ez jelenleg a leggyorsabb vagy legkényelmesebb vagy mifene, én a statisztikával soktam magam nyugtatgatni hogy sokkal nagyobb az esélye az autósbalesetnek...
irigyellek kicsit a dvdzésért! miket néztél meg és melyik volt, amelyik tetszett?

Rima, drága! olyan édes Leon!!!! ez az autó! csúcs!!! tudja hajtani vagy Te tologatod?
már hogy lenne gond, kérünk még képet, sokat!!!!
télleg jó sok ajándékot kapott Leon :)
Marionak meg adj a kezébe egy ygerekfejlődéses könyvet, hogy lássa, hogy egyévesen még nem is tudja elmondani, hogy pisilni kell!!! brrr
huuuu én még nem is tanítgattam olyat Máténak, hogy mutogassa hol a feje, orra meg iylenek... valahogy ez kimaradt... na majd bepotolom :)


Banka, gyönyörűek a képek!!! wooow csúcs! csudaédes! azok az ásítós képek... meg a kiskezecske csúcs!!!


na megyek, mert vár még rám a lakás és az apja :)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Szep jo estet :) !

Aranyeso! Szuper, h igy kolcsonozhetsz konyveket, imadok olvasni, igy most ismet irigy vagyok :lol: ! Jo lehetett az F1 utani hangulat. Leon koszoni a bokokat, lassan bekepzelt lesz :wink: !

Banka! Mar most gyonyoru a hercegnod!

Monica! en is azt hallottam, h lehet szoptatni, de szerintem is kerdezd meg az orvosodat! es nyugi, nemsokara neked is lesznek olyan kepeid, mint Bankanak, az ido repul :wink: !

Edu! Annyira szepek vagytok es te olyan fiatalkanak nezel ki, olyan baba arcod van, Aron meg olyan arisztokratas, jo ertelemben, hihetetlen tartassal, nem tudom megfogalmazni, de remelem erted... van benne vmi....na mindegy, lenyeg, h jokepu :lol: !

Kolyok! Ti is nagyon szepek vagytok, Mate olyan gyonyoru nagyfiu! en is hallottam ezt a baba atveszi a szulok legzesenek a ritmusat, pontosabban, nekem a dokim adott egy konyvecsket miben az allt, h ha a baba a szulokkel alszik egy agyban, sokkal kisebb a bolcsohalal eselye, bar ilyenkor fenall, h agyonnyomjak :roll: ! Leon motorja gombra megy, igy az en kiscsavom lazan nyomja a gombot es vigyorogva kozlekedik :lol: ! Jatszoteren oriasi sikert arat, minden kisfiu kiakarja probalni, mar az egyik apuka mondta, h szedhetnenk penzt :lol: ! a kepen az ajandekok negyede van, ezeket csak tolunk kapta, azok nincsenek rajta amit a csalad kuldott ill a baratoktol. Meg szombaton es vasarnap is voltak koszonteni es meg mindig vannak jelentkezok. Engem meg a sirogorcs kapdos, mert mar egy cm helyunk sincs a sok jatektol :oops: !

Bambi! Nagyon varom a hosszu beszamolot es a sok sok kepet :wink: !

Kép Kép
rima
 
 


Koszonjuk a bokokat lanyok M neveben is. Na igen a babaarcot tolem orokolte a gyerek. Altalaban 20 evesnek neznek es regebben zavart de ma mar orulok, hogy nem latszik a kor rajtam. :D Azert latnatok a hajamat milyen tempoban oszul. :( Ha igy halad nemsokara festenem kell pedig eddig ugy orultem, hogy nem kell ilyesmivel foglalkoznom. Ja es tobben mar M babysitter-enek neztek. (pedig szerintem ugy nezunk ki mint ket tojas)

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Rima, a fiad aki termeszetesen szivdogleszto olyan nagynak latszik. Lehet hogy a haja meg a szuper mozgekonysaga miatt van mindenesetre M hozza kepest egy kis pisisnek tunik. En is kerdezni akartam, hogy hol tarolod azt a sok jatekot, foleg a quad-ot. Hogyan vegezte az oroszlanos szulinapi torta? :D A potty training nalunk meg nagyon messze van mert M meg odaig sem jutott el, hogy pelenkazas kozben ne pisilje le a falat. Nem is baj mert szerintem raer akar 2 eves koraig is ha meg elobb kezdenem csak kudarc lenne mindkettonknek. Anyukammal a kapcsolatom marcsak ilyen de azert szeretjuk egymast es miota en is anya vagyok jobban megertem ot csak ne akarna tanacsot adni. En meg itt az elmult 3 ev viszonylagos izolaciojaban elszoktam attol, hogy a ferjemen kivul mast is toleraljak es meghallgassak. A 12 honapos oltaskor mennyi volt Leon sulya es hossza? M most 80cm es 9,4kg. Ja es meg egy kerdes hogy szeded e a mini pill-t vagy valtottal masikra amikor abba kellett hagynod a szopit? Csak azert kerdezem mert en mar 1 eve szedem es meg mindig nem jott meg de ilyen koztiverzesre emlekezteto dolgok tortennek.

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Kolyok, Aranyeso, Bambi, Katavirag nem akarlak benneteket sem hanyagolni csak valahol el kellett kezdenem es holnap irok nektek is.

Kép
Kép
eduarda07
 
 


Sziasztok :!:

Hat sajnos ma sem jovok jo hirrel: megint nem sikerult terhesnek maradnom :cry: :cry: :cry: Vegul is nem birtam tovabb es szombat (ET+10) ota teszteltem, mivel egeszen biztosan tudtam, hogy terhes vagyok. Akkor meg szepen ott is volt a masodik csik, ami biztosan nem szarmazhatott mar az ET+3 napon kapott HCG szuribol, mert az 4-6 nap alatt kiurul. De szombattol nem ereztem mar magam terhesnek, megszuntek a szurkalasok a mehembol. A vasarnapi teszt mar halovanyabb volt es bugyimon is volt egy kis verfolt :cry: A hetfoi meg halovanyabb, a mai (ET+13) mar csak saszemueknek lathato. Szoval ez a baba elment. De inkabb meg most, ha valami baja volt, mnt kesobb.
Mensim meg nincs, de alig varom mar, mert annal hamarabb indulhatunk a kovi fagyibabaert. Mar teljesen pozitiv vagyok es tudom, hamarosan itt lesz a kisteso :wink:

Jo sokat irtatok :!:

Aranyeso, mi is DVDzunk minden este :wink: Ma zuhog megint az eso, bacca meg, pedig indultam volna Olival a varosba. Eszembe is jutottal, neztuk a F1-et, a zuram nagy rajongoa. Azt tudod, hogy te laksz hozzam legkozelebb, minket csak 2 ora idoelteres valaszt el egymastol :!: Mizujs kivizsgalasugyben :?:

Kolyok, megneztem en is a pingvines tortat, jol nezett ki :!: Latom, ti is szerettek allatkertben :!: Ja es az ujabb kadas sztarjelenetek is szuperek :!: Jon a tavasz mindegyikotoknel, ez kalssz a randa tel utan. Nalunk szerencsere osszel sincs rossz ido, most is 25 fok, csak az eso ne esne. Gyerekkel ez nem tul kenyelmes. A kedvedert most itt a hupikek torpikes ticker :wink:
Ja, ti az utobbi 2 hetben alszatok, mi meg nem. Olikank sajna sok rossz tulajdonsagot szedett ossze evvel az egy ev koruli idoszakkal. Azt mar megszoktam, hogy allandoan a nyomomban van es igy kell elvegeznem a teendoimet, de sajna most nagyon rosszul alszik. Nehezen alszik el, ami sosem volt ra jellemzo. Meg nappal is :!: Ott kell allnom az agya mellett es altatni. Majd ha lepek egyet uvoltes :shock: Amikor mar azt hiszem, alszik, hirtelen kipattan a szeme. Ha latja, hogy ott allok, tovabb alszik, ha nem, uvoltes :shock: Ejjel renszerint 3x 4x kelek hozza es ugyanez megy elolrol :shock: De biztosan nem beteg, jol eszik, ha ebren van vidam, csak most ez egy ilyen idoszak.... biztosan fel a konkurrencia kistesotol :wink:

Monica, gratula a szep eredmenyekhez :!: A kepen en se latok sokmindent, de a lenyeg, hogy minden rendben :!: Mellesleg azt tudom mondani, hogy lehet inplanttal szoptatni, kulonosen akkor, ha mellizom ala vann ultetve :!:

Rima, Leon csodagyerek :!: Tenyleg elmenne egy ovisnak a kepeken :!: Oli meg csak rajtam mutatja a testreszeket, magan nem. Azt szereti a legjobban, ha megkerdezem, hol van anya haja :wink:
En ugy tudom, 2 eves kor korul lehet elkezdeni a szobatisztasagra valo szoktatast, de ejjel meg akkor is kell pelus. Sok gyerek 3 evesen lesz szobatiszta. Marionak ebben nincs igaza :!: Firfiak....

Edu, szepek vagytok :!: Te csinos, mint mindig :!: Es jon a tavasz, hurra :!:

Hasli :?:

Banka :!: Csucs szuperek az UH kepek :!: :!: :!:

Bambi, gyere man bovebben :!:

Bocs, ha valakit kihagytam, sokan lettunk itt a topikban, hal Istennek :!: :!:
katavirag
 
 


En is hoztam nekek nehany kepet mindennapjainkrol:


Kép SZULINAPI TORTA


Kép A GYERTYAT ANYA FUJTA EL, DE OLI KIVANT :wink:


Kép A MOTORT NAGYON SZERETJUK




Kép MASIK KEDVENC A TOMI VONAT


Kép EZT A LABDAT MEG NEM TUDOM LEDOBNI AZ ERKELYROL :wink:

Kép OLI TV-T NEZ


Kép MEGJOTT AZ UJABB GAP UTANPOTLAS, A SAPKA MEG NAGY, DE TETSZIK


Kép OLI LAB ALATT


Kép ES MEGINT LAB ALATT....


Kép CSENDELET
katavirag
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?