Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is csak bejelentkezem, élek és vírulok, ebben a szép időben sokat vagyunk kint! :lol:

Mindekinek pusszancs! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Mabe, de jó neked, hogy ma láthatod Bocikát. Én szerdára jelentkeztem be az orvoshoz, és nagyon szurkolok, hogy Baba megmutassa magát. :D

Hétvégén amúgy nálunk is csodás idő volt, de nem sokat láttam belőle, max akkor, mikor kimentünk a kertbe szőnyeget rázni.

Szombat délelőtt vásárlás, délután meg felszereltünk néhány függönytartót, és főztem valami kaját. Vasárnap pedig ablakpucolás, takarítás. Tudom, nem szabadna virágvasárnap takarítani, de másképp nem tudjuk befejezni húsvétra. 31 ablaküveg van a házban, és ebből csak 19-el sikerült végezni. A nappali és a háló ragyog, de hátra van még egy szoba, a konyha, fürdő, és lépcsőfeljárók, előtér. :cry:
És persze még anyukámnak is kéne segítsek, mert az epeműtéte miatt nem boldogul egyedül a takarítással.
Mindezt úgy, hogy reggel hétkor megyünk dolgozni, és este hét előtt soha nem érünk haza.
Na de nem panaszkodom tovább. örüljünk a jó időnek, és a szépen növögető babáinknak.

Kép
piciibo
 
 


Piciibo, én nagyon boldog leszek, ha legalább az előszobában meg a konyhában - ahova bejön a vendég - sikerül valami elfogadható rendet csinálnom :( (nappalink nincs, csak 3 gyerekszoba meg a háló :wink: )
azért a hálószoba ablakát én is megmostam ma reggel :) , de létrára nem mászok ( egyszer egy eszméletlen nagyot estem, szerencsére egy doboz gatyába :lol: és ezt a gyereket most nagyon féltem - nincsenek is itthon doboz gatyák)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 

 
 

Sziasztok!

Látom, mindenhol tartalmasan telt a hétvége :)

Nem bírtam a kiváncsisággal, és bejelentkeztem a 4D UH-ra, tudjátok az akciós kuponnal (1900 Ft, DVD, kép, orvosi vélemény, stb...) Úgyhogy pénteken megcsodálhatom végre Csokikát!!!!!!! :):) És reméljük megmutatja, hogy mije van vagy nincs!! 8)

Én nem is tudom, hogy néz ki egy szopis párna... az mire is jó pontosan? Illetve a légzésfigyelőt sem tudom, hogy működik... a bébiőr, amire gondoltam, hogy veszek, mert azt ismerem. Szívhangfigyelő szükséges?

floranan
 
 


Sziasztok!

Mi is egész hétvégén úton voltunk, vasárnap barátoknál, egész nap kint a friss levegőn, hááát, úgy leégett mindkét karom, hogy mozgatni alig bírom... Pedig végig árnyékban voltam (legalábbis én úgy éreztem...).

Floranan, örülök, hogy ilyen jól sikerült a szombat :wink: gratula a nyereményhez is :lol:

Andi, boldog házassági évfordulót kívánok nektek :)

Piciibo, azért óvatosan te is a takarítással, mert ti vagytok a legfontosabbak, ha egy-két ablak koszos marad az még nem a világ vége :wink:

Mi is szerdán megyünk dokihoz, már nagyon várom :) :)

Floranan, szopi párnát szerintem is érdemes venni, mi szerintem légzésfigyelőt fogunk venni majd.

Szívhangfigyelőt sem szükséges venni, mi azért vettünk, mert én is úgy gondolom, ha az anyuka sokat idegeskedik, hogy minden ok e a babával, akkor inkább nézze meg a kütyüvel a szívverését két percig, minthogy két hétig tiszta ideg legyen, hogy minden ok-e.
Vendég
 


Köszi boboka!

Tudtok helyet, ahol ilyen párnát lehet venni? Kell valamire nagyon figyelni? Most csak beírtam a Googleba, és kidobott annyi félét, és nem is olcsók!! :shock:
Van lelőhelyetek?

floranan
 
 


Floranan, én már nem emlékszem rá, hogy mi volt a bolt neve, ahol vettük. Az ára viszonylag elfogadható volt, azt tudom.
Majd férjemet megkérdezem ha hazajön, hátha ő emlékszik a bolt nevére.

Erre az akcióra gondolsz? És ez cakummpakk 1900 forint? Vagy ki kell fizetni a 16 ezret és még + 15 ezernyi ajándékot kapunk?

Önnek a 4D UH genetikai vizsgálat 1.900 Ft-ba kerül mert
15.000 Ft ajándékot kap hozzá.
4D szülészeti genetikai ultrahang vizsgálat + Babamozi + Orvosi szakvélemény
+DVD színes mozgó képpel aláfestőzenével + 2 fénykép + 1 CD lemez 5-30 db
számítógépen kinyomtatható képpel + 1db fotó papírra nyomtatott A4-es
sztárfotó laminálva + 2db fénykép + Átruházható 1db
10.000.- Ft-os utalvány magzati köldökzsinór vér levételéhez
+5.000.- Ft-os vásárlási utalvány amely beváltható 2 in 1 kismama üzletekben


Vendég
 


Boboka, ez jó kérdés, mert nekem van egy kuponom, hogy azzal az egész 1900 Ft csak. Utána én is láttam, hogy ez van kiírva a honlapjukon, és én sem értettem igazán, hogy akkor nekem miért jó, hogy kuponom van. Lehet, hogy ők úgy gondolják, hogy az nekünk csak 1900 Ft, ha ők 16-ot elkérnek, de 15-öt adnak... De hívd fel sztem őket, és elmondja a hölgy.

Köszi, ha megkérded a párnát!!

floranan
 
 


Az a helyzet, hogy szerdán úgyis megyek dokihoz, ott megkukkantjuk Picibabát, utána rá kb. két hétre a 18. heti a dokimnál, + a 18. heti az Istenhegyin.

Most a 4D-re semmiképp nem lenne ok az időpont, mert nem szeretném olyan sokat ultrahangoztatni a pocakot.

Csak ez auz 1900 forintos akció ütötte meg a fülem :lol: :lol:
Vendég
 


Persze... nehogy sok legyen... de sztem tart ez még... :)
Nekem utána kb 2,5-3 hétre lesz a 18. heti.

floranan
 
 


Foloranan!

Nálunk egy anyuka szopis párnákat (is)varr. Ugyanolyan jó, mint a többi és csak 2800 Ft. Csak elhagytam a telefonszámát, de börzére remélem jön.

Kép
arvaerika
 
 


[quote="arvaerika"]F írta:arvaerikaoloranan!

Nálunk egy anyuka szopis párnákat (is)varr. Ugyanolyan jó, mint a többi és csak 2800 Ft. Csak elhagytam a telefonszámát, de börzére remélem jön.


Hú, jól hangzik!! Jó lenne akkor találkozni vele ott!

floranan
 
 


Ige, de a Fehérvári börzére gondoltam, ami 19-én lesz. De ha érdekel, lefotózom, vagy küldök tájékoztatót róla!

Kép
arvaerika
 
 


Jaaaa :D
Hát nem tudom, mert mire eljut, posta és hasonlók, lehet többe kerül a hús, mint a leves, nem?
Vagy szted érdemes? Mert az ára jó... én itt a neten 4500-től felfele láttam.

floranan
 
 


Én elég gyakran megyek pestre, meg Budaörsre is szoktunk menni Ikeázni, ha nem sürgős annyira, akár el is vinném....
persze csak ha tetszik, de majd megírom, ha talizok a csajszival.

Kép
arvaerika
 
 


[quote="arvaerika"] írta:arvaerikan elég gyakran megyek pestre, meg Budaörsre is szoktunk menni Ikeázni, ha nem sürgős annyira, akár el is vinném....
persze csak ha tetszik, de majd megírom, ha talizok a csajszival.


Hú, az jó lenne, meg tudjuk oldani, persze. Nem sürgős egyáltalán!
Köszi!!

floranan
 
 


Halihó!

Jelentem meg vagyunk, élünk.
Igaz, hogy meghalni sincs időm, de már lassan energiám sem, mert mindig van mit csinálni.
Én ma voltam afp-n kíváncsi vagyok az eredményre, mert 16+4 vagyok ma, szóval ja... ráadásul másfél hétre elutazunk csütörtökön, úgyhogy asszem pénteken megy majd a telefon, vagy hétfőn, hogy mi újság vele. Hogy fognak örülni nekem a nővérek majd az osztályon :twisted:
A folyamatos görcsölések miatt dokim ma megkukkantott, de hála az égnek minden rendben van, méhszáj zárt, jól tart 3000 értékem van, úgyhogy minden tökéletes. Szívhangot hallgatott csak nem uhuzott /amit egy kicsit sajnálok/, szuperül vert a ketyegője Csöppkének :) Javaslat 2x3 magneb, s reméljük elmúlik.

Anna kész haszon, hogy nincsen otthon egy doboz gatyesz, így legalább nem mászol létrára! :D :D :D Holnapi uh-ra megy a drukk!!!!
szopispárna határtalan könnyebbséget jelent majd már kb 1 hónap múlva is alvásnál, félelmetes jókat lehet vele aludni még gigahassal is, nem kell 20millió párna. Én később is használtam szoptatásnál, igaz nem mindig, s volt, hogy azon aludt Ati, szerette :)
bébiőr, légzésfigyelő nekünk nem volt, most sem lesz, ha minden rendben lesz a szülésnél, márpedig minden rendben lesz. :)
Mellszívót érdemes még szerezni, kölcsönkérni. Esetleges mellgyulladásnál életet ment. /nekem a két naggyal egyáltalán nem volt mellgyuszim, Atival meg 4szer is. Igaz, a két nagynál nem fejtem, Atinál meg engedtem a védőnői nyomásnak,s fejtem szopi után, így több tej termelődött, mint ami fogyott ---> mellgyuszi/ na, szóval ezért kölcsön, s nem megvenni, mert elég húzós ára van, az avent kézi 17ezer /viszont szuper, olyanom van/

Andi, boldog évfordulót nektek! :) :) :) Még vagy 100at! :)

Ha valamit kihagytam bocs, de lassan már egy hete nem alszom rendesen éjjelente

vicger
 
 


Ja, azt nem írtam, mi szopispárnát 3ezerért vettünk tavaly bababörzén. Teszveszen is vannak, érdemes körülnézni

vicger
 
 


Sziasztok!

Anna
Örülök, hogy jobban érzed magad!
A holnapi UH-hoz drukkolok!
A fiókon nagyot nevettem :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Én azért is akarok vagy mózest a babakocsihoz, vagy utazóágyat, mert abban hurcikálhatom a házban majd Imolát!

Piciibo
Azért ne hajtsd magad túl!

Floranan
Légzésfigyelő... van 1-2-3 lapja, amit a matrac alá kell tenni... az érzékeli a baba légzését, és riaszt, ha kimarad, vagy elmászik a gyerek...
Igazából, akkor van értelme, ha koraszülött, ha beteg a baba... és a szülők tudják, hogy mit kell csinálni, ha tényleg baj van (újraélesztés)
Szopis párna... egy nagy hurka... nagyon jól lehet vele aludni... ha apa nem nyúlja le... :cry: :wink:
www.szopiparna.hu
Szívhangfigyelő... szerintem, felesleges... vagy töltse az ember az egész terhességet UH és CTG alatt a szülőszobán... mert baj bármikor lehet... :cry:
Egyébként a baba szívhangját egy egyszerű fonendoszkóppal is
meg lehet hallgatni :wink:

Vicger
Pihenjél!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak beköszönök!

Teljesen készen vagyok, álomkór a köbön. Ja és szorít a nadrágom is :D, így most itt ülök a meló helyen a fejem esik lefelé, és a nadrágom kigombolva, zipzár lehúzva, még jó hogy takar az ing.

Nekem jövő kedden telik le a 2 hét, hogy levették az AFP-t, de én már nagyon szeretném tudni, húsvétra, hogy duplán locsoljanak e, vagy én is menjek locsolkodni (ha értitek mire gondolok), szerintetek érdemes lenne próbálkoznom pénteken, vagy a 2 hét szigorúan 2 hét?

Hétvégén kidolgoztam magam. Kerítést csináltunk. Persze nem az enyém volt az oroszlán része, de nagyon hamar el tudok fáradni.

Ja és drága kisfiam össze-vissza vizipisztolyozta a frissen pucolt ablakokat, de engem már nem érdekel. :)

Mindenkinek nagyon szorítok a jó eredményekért akinek mostanába n van afp, és várom én is a híreket az uh-kkal kapcsolatban.!!

Nálunk sem lesz sem légzésfigyelő, sem szívhang néző kütyü, esetleg egy új mellszívó, az nagyon fog kelleni, feltéve,hogy egyáltalán lesz esélyem a szoptatásra, úgyhogy mielőtt megveszem meg kell ezt is beszélnem a dokimmal. :(

Kép
babcika
 
 


Magunkról...
Mentem reggel a klinikára, beszéltem a doktorommal, mindjárt szólt az UH-n, hogy nagyon alaposan nézzenek meg, genetikust is megkérte, hogy nézze meg a babámat, mert ICSI-s (és persze protekciós :oops: )
Lényeges dolog: még mindig nuncis... és egy cefet, cafka, mert folyton mutogatja magát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(hozzáértő emberek nevettek is, hogy készíthetem a rózsaszín szobát, vehetem a rózsaszín ruhácskákat... ez a gyerek biztosan nem lesz fiú :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
És tökéletes, és gyönyörű....

Most úgy 2 méterrel a föld felett vagyok!
Vendég
 


Mabe, ha jól látom a fonendoszkóp ára 12000 - 30 000 körül kezdődik, a szívhangfigyelő 7000 körüli :lol:

De tényleg félre ne értse senki, én nem rábeszélni akartam senkit, mikor írtam, hogy jó dolog, persze baj bármikor lehet (lásd a mi példánkat, mikor a 31. hétig minden érték tökéletes volt).

Vicger, gratula Csöppke szép szívhangjához :wink: És próbálj egy picit néha pihenni, bár gondolom ez nem könnyen megoldható Ati mellett :roll: :wink:
Vendég
 


Babcika
PÜ megy!
Vendég
 


Bobóka
Pár ezerért is lehet fonendószkópot venni a kínai piacon :wink:
Vendég
 


[quote="boboka"]
írta:
boboka
De tényleg félre ne értse senki, én nem rábeszélni akartam senkit, mikor írtam, hogy jó dolog, persze baj bármikor lehet (lásd a mi példánkat, mikor a 31. hétig minden érték tökéletes volt).


Én direkt azért írok úgy, ahogy, hogy ne keltsek felesleges aggodalmat itt a társaságban...
Sajnos, elég sok szomorú történés szemtanúja voltam :cry: :evil:
Vendég
 


Imola grat! Várom a privit!

Kép
babcika
 
 


Megyek a nagyomért az oviba, szép délutánt és estét mindenkinek!!!

Kép
babcika
 
 


Juj, látom felélénkültünk!

Én is itt kókadok a munkahelymen, épp semmi dolgom órák óta, és irigykedve bámulok ki az ablakon a jó időre... és még egy óra :? teljesen kész vagyok

Én a szívhanghoz sztem nem veszek készüléket... a párna viszont jól hangzik!! Mostmár azt sem tudom, merre forduljak, annyit írtatok róla :) köszike
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.04.07 06:29-kor.

floranan
 
 


Kép
Gondolkodó

Kép
Imádkozó

Kép
Mutogatós :oops: :wink:
Vendég
 


Mabe! Naaaaagyon édesek a képek a kis nunisról!!!! Gratula!!

floranan
 
 


Mabe akkor hivatalosan is gratulálok Imolához :) :) :):) Szuper jók lettek a képek! :) :) :)

Nekem még 3 hét uhuig :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: , ehhhhhhhh nem is agyalok rajta.

Valamit még akartam ...

ja! pihenni csak este tudok, mikor lefekszem aludni. De ez egy ilyen sport, ha 3 meglévő gyerkőc futkoz az ember lába körül ;)


off: csajok, én már érzem a megszorítások szelét a pénztárcánkon... döbbenet... lehet hogy hülye vagyok,s csak beképzelem, vagy valóban szépen kúsznak fel az árak?????

vicger
 
 


Vicger, kúsznak bizony :( :evil:

floranan
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó iő van, nincs éppen időm netezni. Meg azért sem, mert kihasználtam a hétvégi két napunkat, és bevontam a párom egy pakolás-sorba.
Mivel túl sok helyünk nincs, ezért most egyenlőre csak az volt a cél, hogy kicsit rendezettebbek legyünk, illetve kiürítettem egy szekrényt a picinek, megnéztem, milyen ruháink vannak, mekkora méretben és mennyi. (Tudom, korán van, de ha venni akarok dolgokat, azt nem egyszerre megy, hanem ahogy épp találok alkalmasat és árban megfelelőt. Közben persze felmértem, hogy a többinek mi kell még tavasztra és nyárra.)

Kriszti!

Minden hónapban megnézem, és táblázatba írom, hogy mi mennyi (pont azért, hogy a köv. hónapban becsülni tudjam a vásárlás árát), ugyanazokat a dolgokat veszem, ugyanott, és nem mindig a legolcsóbbat, de figyelek az árakra. Az előzőhöz képest ebben a hónapban (pénteken nagybevásároltunk, ez a havi alapellátást jelenti, felvágott, kenyér, sajt, ilyesmi szokott még később kelleni) pár dolog volt drágább, WC-papír, öblítő, folyékony szappan (nem is kicsit, az öblítőt több, mint 10 %-kal vettem drágábban , mint legutóbb), pár dolog egy-két forinttal (nem jelentősen) olcsóbb.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Sziasztok!

Dejódejó,végre lassan a dolgos hétköznapokon előkerül mindenki.

Mabe,gratulálok Imolához.Aranyos volt,amit a kisasszonyról írtál,jót nevettem (cefet, cafka)

Anna,örülök,hogy jobban vagy.Fiók :wink: :lol: :lol: :lol:

Szopipárna,tervezem,hogy kipróbálom.Még nem használtam.

Vicger,elhiszem,hogy 3 manó mellett nincs megállás,de azért vigyázz magadra és Csöppkére.

Én nem veszek se légzésfigyelőt,se bébiőrt,Daninak sem volt,és 5 napos korától a saját szobájában alszik.Mellszívó viszont még megvan,már 11 gyerek nőtt fel azóta a segítségével,mióta Dani született.
http://www.univill.hu/img/mellsz/minielnagy.gif MEDELA Mini Electric.Rendkívül strapabíró,a legapróbb alkatrésze is az eredeti,és a szívás erőssége szabályozható. (ezt írja a Medela oldala: Mini Electric
Hálózati és elemes működés.
Egyetlen mellszívó a világon, amely az élettanilag természetes szívási ritmust megvalósítja még elemes működés esetén is!
Szabályozható szívási erõsség.) Csak ajánlani tudom.

Kép
v.andi
 
 


Ja, Kép tudom,mit akartam még.

Szóval már beszéltünk a taliról.Ez a római parti hekkezős remek helyszín.Akár egy kora délután hétköznap,mert akkor kevesebben vannak,de hétvégén is túl lehet élni.

SZerintetek????

Kép
v.andi
 
 


A hekkezésben benne vagyok, csak még dolgozom egy darabig... és azt 5-ig... de nagyon jól hangzik!!

floranan
 
 


Én is mennék hekkezni, Bkeszin dolgozom, úgyhogy kitudja mikor érnék oda. Júli-augban már nem szeretnék dolgozni.

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Sziasztok!!

Kata,én gondolom,h más színházban is lehet jót látni,de nekem a vígben se a figaro házassága,sem a tündérlaki lányok nem nagyon tetszett.Illetve nem adott akkora élményt mint az operettben.A pesti színházban megnézném a Kellékes c. darabot,a Kern András játszik benne egyedül,belenézhettem a nyílt napon a próbába és nagyon tetszett.

Mabe, a képen a saját reggelid volt?Jól nézett ki.
Gratulálok a kis cefethez!!!!A képek csodásak és a nunis kép látta után már biztos h a mienk fiú lesz,mert máshogy nézett ki a lábaköze.

És ma megvettem kis Viktor első ruháját!!!Mutizom!
Kép

Vicger tudom nem könnyű,de pihenj többet és akkor nem fogsz görcsölni!!!!!Csüt.utaztok,remélem ahova mentek ott majd tudszt pihenni!!!

Andi,én annyira nem vagyok ismerős arra felé,de ha elvinnél magaddal szívesen mennék.A kedd és a szombat kivételével nekem bármi jó!!

sutimano76
 
 


Ja és Andi tegnap előtt éjszaka veled álmodtam,de már nem emlékszem,h mit!!!!

sutimano76
 
 


Süti, nagyon édes a kis ruci amit vettél :)

Megvan az első Micimackós darab :lol: :lol:
Vendég
 


Astrid, nagyon profi vagy így táblázatba foglalni a dolgokat! S micsoda jó ötlet!!!!!!!!! Kár hogy én trehány vagyok hozzá, ráadásul ikrek-ikrek szóval teljesen megbízhatatlan nőszemély :oops: Na, de ilyen ínséges időkben vagy megszoksz, vagy megszöksz, úgyhogy összekapom magam s hajrá!

Süti, az Anyuékhoz megyünk másfél hétre, úgyhogy szerintem menni fog a pihenés :) Főznöm nem kell, s az már nagyon sokat jelent :)

Most el is köszönök, szép álmokat nektek!

vicger
 
 


Boboka,köszi,tescos 1100-ért,de a címke szerint disneys,tehát csak nem gagyi.
Tudod a párom a micimackó én meg a malacka,sokszor így hívjuk egymást is.ezen a képen meg össze is vannak ölelkezve,hát kicsit drágálottam,de ezt muszáj volt megvennem!!

Kriszti remélem tényleg sokat fogsz pihenni,és a friss levegőn lenni.Onnan is be tudsz majd jelentkezni???

sutimano76
 
 


Süti, :oops: bocsi, meg sem dicsértem, pedig tüneményes a ruci!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, ott is van net, úgyhogy jövök majd :)

Lányok, az auchan-ban lehet nagyon jól kifogni bodykat, 7 db-os 2200 ft-ért, s teljesen jó minőség, tiszta pamut, nem nyúlik, én szeretem :) Most is van egy ilyen akció ;)

Na, most már elvonultam, jóccakát :)

vicger
 
 


Mabe, nagyon jók a képek!! Csúcs ahogy írsz a lánykádról! :D Gratulálok!!

Suti, ari a ruci!! Én még nem vásároltam....de ha egyszer beindulok!

Andi, ezt a mellszívót már én is néztem!

Bébiőr, szerintem aki kertesbe lakik, vagy többszintes házban lakik annak megéri, és nem kell újonnan megvenni, lehet vaterázni is!

Kép
kata05
 
 


Mabe!

Gratula Imolához!

Süti!

Klassz a ruci!

Egy kis olvasnivaló, aki építkezik, vagy tervezi! (vicces, vagy inkább szomorú :? )
Kolompárék építési naplója

Kép
arvaerika
 
 


Sziasztok!
11-re megyek, még van egy kis időm.

Tegnap írta valaki, hogy sótlan diétára rendelték. Többek szerint sajnos, ez semmit nem ér dagadás ellen. Viszont lehet inni kamilla teát, vagy csalánt, vagy cickafarkot, narancs vagy almalét, lehet enni mandarint, és kiváló vízhajtó a petrezselyem zöld és a metélőhagyma pl. főtt krumplival. + figyeld meg, mitől dagadsz be (pár ötlet: tej, sajt, csoki, disznóhús, hal, bármilyen hús pácsóval) és ezeket próbáld elkerülni + pihenés.

Nekem sose volt mellszívóm. Az elsőnél próbálkoztam vele a kórházban, nem ment, aztán megtanultam kézzel fejni, de a negyedik óta egyáltalán nem fejek. Ha csak szoptatok, akkor nekem pontosan annyi tejem van, amennyi a kicsinek kell, a mellgyulladás meg sajnos nálam lelki hátterű :(

Bébiőr. Azt mondják, és ez az én tapasztalatom is, hogy ha a baba hallótávolságon belül van, az anya megérzi, ha van vele valami (abban a pillanatban vettem ki a kocsiból, amikor elkezdett kiesni, a többit nem írom, de volt még jó sok hasonló esetem).

Ezeket azért írom, hogy megnyugodjon az is, akinek nincs pénze ilyen drága dolgokra.

Az én szopis párnámat én varrtam, hungarocell golyót töltöttünk bele, de most azon gondolkodtam, hogy kicserélem szalmára (megpuhult). A huzatvarrás volt a legnehezebb :wink:

Imola, gyönyörű a kislányod!

Kriszti, jó pihenést!

És mindenkinek szép napot és boldog álmodozást!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt!

Imola nagyon édes a babó, remélem én is látom majd legkésőbb kedden.

Ma megyek a városba csavarogni, itt van tesóm ( ő 7 hós)megyünk körül nézni!!! :D

Kép
babcika
 
 


Szép napot!

Remélem mindenki jól aludt az éjjel! Én már lassan nem is emlékszem milyen aludni, mint a bunda :cry: :cry: :cry: :cry:
Ati mellettünk alszik matracon, mi is matracon, egy szintben vagyunk. De mostanában felvette azt a szokást, hogy állandóan átmászik hozzám, rám mászik, szétrúgja a hasamat, rátenyerel a mellemre /oldalt tudok csak aludni, ráadásul csak a bal oldalamon/, ráfekszik a fejemre, ha pedig arrébb megyek, vagy bármit is teszek, hogy legalább Csöppkét ne rúgja ki a hasamból, megy az üvöltés akár hajnali kettőkor is. Ma pl 4kor kezdte, 5ig bírtam aztán kiborultam. Elviselhető lenne, ha napközben tudnék aludni 2-3 órát, de mikor és hogyan????????? pl főzés közben? :evil: :evil: :evil: :evil: Tegnap Ati kiborította a játékos dobozát, én csináltam közben a vacsit, s Vicámat kértem meg,hogy legyen kedves rakja össze. Erre megjegyezte, hogy miért neki szólok, nem is ő borította ki. Na, akkor majdnem elbőgtem magam, hogy a fene vigye el, kezdem magam egy háztartási cselédnek érezni, aki tök mellékesen nem hogy várandós, de terhes, s különben is a hócipőm tele, hogy senki nem veszi észre, hogy valamit segíthetne. Úgyhogy elegem van, de nagyon. Atesz is kialvatlan és ideges, csak éppen ez is rajtam csattan, s tegnap már mondtam neki, hogy én is itt élek, s én sem alszom többet, mint ő, lesz szíves ezt tudomásul venni. S biztos rányomja a hangulatára az is a bélyegét, hogy a fizuja nem hogy befagyasztódik, de csökkenni fog, s valóban ott tartunk, hogy ha becsületesen dolgozol és adózol, nem vagy más az állam számára, mint egy fejős tehén, akinek más dolga nincs, mint az, hogy fizessen ide, meg oda, meg az ellopott lóvét pótolja ki és társai.. Könyörgöm 90ezret hoz haza, úgy, hogy bármikor meghalhat egy robbanásnál, egy tűzesetnél. Más meg elsikkaszt xmilliárd forintot és lesz belőle egy miniszterelnök. Hát hova jut ez a világ?
Bocsánat a panaszáradatért, de muszáj volt, mert már nagyon feszített.
Ja, ráadásul Ati is fáradt az éjszakai bulija után, s most egész délelőtt dilizik és hisztizik, Gergőnek fülgyulladása van és különben is.

vicger
 
 


Anna, Te egy fantasztikus Nő vagy, teljesen multifunkcionális ! :) Számomra a társadalom csúcsa a varrni tudó ember :) :)A szalma jó ötletnek tűnik, mert nem lapul össze.

Ja, én is dagadok, de a vízhajtó teák, még ha gyógynövényesek is, nem ártanak? A petrezselyem s alma okés, ezeket eszem is rendesen, de nem vettem észre, hogy javulna a dolog. Vagy mekkora mennyiséget kell belőle fogyasztani? pl almából?

vicger
 
 


Sziasztok!

Még egy irodai nap kezdődött .........

Vicger, sajnálom, hogy kivagy, panaszkodj nyugodtan, már attól jobb. Elhiszem, hogy nagyon nehéz lehet ennyien és pihi nélkül. Igazából most nem tudok semmi érdemben segítőt írni, nálam nagyon jól működik, ha pszichésen úgy döntök, hogy jól vagyok, és kipihent.... ez tudom, most nem segít sokat :( És próbáljátok meg nem egymáson levezetni a férjeddel a feszültséget, persze az ember mindig azokon vezeti le, aki a legközelebb áll hozzá (ez közhely, de sajna így van.)
Nálunk is vannak feszültségek, ketten is nehéz néha.

Apa éjjel úgy aludt, hogy teljesen keresztbe fordult, pont a popsimnál volt a lába (háttal voltam neki), ketten együtt T betűt alkottunk, aztán egyszer arra ébredtem, hogy majdnem lerúgott az ágyról (onnan tudom a pózt :) )
Sőt, mivel harcművész, néha álmában is forgólódik-harcol :) főleg, ha fáradt, szóval próbálok vigyázni magunkra. Ja és néha, ha hirtelen ébresztem fel, automatikusn védekezik a "támadás" ellen, de eddig mindig kivédtem :D mondta, hogy mivel Brazíliában nem túl jó a közbiztonság, mindig védekezésre kész, tehát óvatosan közelítsek, ha alszik, mert ösztönből védi magát... nem unatkozunk :D

A bébiőrt én is pont a kertes ház és az emelet miatt gondoltam hasznosnak, bár nekem különösen jók a megérzéseim, de azért a B terv sem árt.

Anna, én is csodállak, példa vagy a szememben!!

Szómenés befejezve.

floranan
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?