Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

LOla
én a nagy kínaiban/fő téren/ láttam valamelyik nap a héten babakocsi napernyőt több színben,árát nem tudom:(

Most csak ennyi voltam,jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Anikó: Nagyon klassz a videó! Gyönyörű Bendi, Te meg ügyi vagy! 8)

Talira mi is megyünk! Valamelyik délelőtt a Jubi játszón.

Csáó, V.erika
v.erika

Sziasztok,

Köszi a sok-sok gyógyenergiát Rékámnak jobban van.
Tegnap telefonáltam Győrbe a leoltás miatt, azt mondták ma szombatra lesz meg, hívhatom őket...
Már jobban van Réka, de hurutos, viszont a pisi már nem büdi. Fülét sem fájlalja, viszont megy a hasa az antibiótól hiába adtam neki a normaflórt napi 4X fél ampullát már az első adag óta...

Jubipark jó ötlet, de nekem csak du jó annak is csak a második fele általában. Igaz akkor meg már beszélgetni ugyse tudnék a 2 lurkó mellett...

Szép hétvégét!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Szilvi Neked szép délutánt!!!

Hajad.. :roll: hát igen Murphy...

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Emeseanyu!
Sajnálom a frizkód.Azért Bencét is,hányni nagyon kellemetlen.
Ja,hogy nincs haja....Bocsi nemtudtam.Párom családjának férfitagjai meg már kamaszként őszek.
Párom a kivétel,neki csak egy -kettő van,az is tőlem.

A tescot is meg fogom érdeklődni,hátha van valami.

Betti

Kép
berna23

sziasztok!

Nekem is jó a kedd délelőtt 10. Vagy kb 10...attól függ Áron mikor kel, mikor indulunk neki :lol: Inkább 11 szerintem mire odaérünk.

El sem hiszem, hogy Áron alszik itthon...végre. Egy kis szabadság. Már napok óta nem aludt, csak a babakocsiban. Az ebéd egy része fő (borsóleves csirkeaprólékkal) a másik felét meg anyuék csinálják-birkapörkölt. El van mosogatva, nagyjából rend van, szennyes csak pitiáner mennyiség (nincs egy adag) úgyhogy csak heveredek itt az ágyon és netezek :D Délután séta, húsvéti vásár van a csónin, szerintem kinézünk.

Lola,
ok, rendelek majd, de még nem tudom pontosan mikor. Át kell néznem rendesen..

Naaaaa felkelt Áron

ennyit erről :roll:
sziasztok

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.

Nem tudom néztétek-e a híradót, ezért bemásolom:

"Csak két évig járna a gyes és a gyed, ha a gyerek július után fogan. Ez is szerepel Bajnai Gordon programvázlatában. A miniszterelnök-jelölt tervei azokra nem vonatkoznak, akik július elseje előtt szülnek, vagy az előtt esnek teherbe.

RTL Híradó - Pap-Tóth Erika
2009-04-04, 18:04

A kicsi fél éves, a nagyobbik nemsokára iskolába megy. A szülők azt mondják, már nem akarnak több gyereket. Ha mégis terveznének, és az anyuka júliusig teherbe is esne, akkor a gyerek két éves koráig kaphatná a gyedet, utána pedig még egy évig a gyest. Ha viszont július, vagyis a törvény elfogadása után foganna meg a baba, akkor a szülés utáni harmadik évben már semmilyen támogatást nem kapnának.

"A törvény elfogadása után már mindenkinek ezeknek az intézkedéseknek a figyelembe vételével kell és lehet majd a döntést meghozni. Korábban vállalt gyerekre visszamenőleges hatálya az intézkedésnek nem lehet" – mondta Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter.

Így azonban, ha életbe lép a változás, az állam leghamarabb 2011-től spórolhat.

A Fidesz és KDNP szerint az átalakításnak rossz üzenete van azok számára, akik családalapítás előtt állnak.

"Azoknak a fiataloknak, akik most vállalnának gyereket, azoknak az az üzenet, hogy nem érdemes, mert egyik évről a másikra olyan megvonások történnek, amelyből aztán nem tudják felnevelni a gyerekeket" – mondta Soltész Miklós, a KDNP országgyűlési képviselője.

A gyed rendszere másban is változna. A kormány már márciusban benyújtotta javaslatát a Parlamentnek. Ennek lényege, hogy a szülés előtti két évben a mostani fél helyett egy évet kell dolgozni ahhoz, hogy valaki jogosult legyen a gyermekgondozási díjra."

Akkor ezek szerint mi 2 évig kapjuk a gyed-et + 1 évig a gyest? Jól értelmeztem ugye????

Sziasztok!

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Melus: igen, jól értelmezed, ez már ránk nem vonatkozik. Szegény húgomra, aki még családalapítás előtt áll, sajnos igen. A gyerekeimről nem is beszélek. Ki tudja, hogy mi lesz akkor, majd 15-20 év múlva. Atyaég, bele sem merek gondolni!
Igen, mindig nyomatják a gyerekvállalást, de hát így???

Mondjuk azzal a résszel egyet értek, hogy 1 év legyen a gyed előtti munkaviszony. Így ki lehet szűrni azokat, akik visszaélnek.

Más: Az osztálytalálkozó nagyon jól sikerült. Tök furi, mert van akivel 15 éve nem találkoztam, de a legtöbb osztálytárssal legalább 4-5 éve nem. És mégis olyan természetes volt minden. Régi poénok kerültek újra elő, régi emlékek. Nagyon jó volt nosztalgiázni, röhögni. Középiskolás barátnőmmel erről voltunk híresek, a jó nagy röhögésekről. Hát ma is megvolt.... :) Aztán degeszre ettük magunkat. A West-ben volt a kaja. Jól megcsinálták az éttermet és hatalmas adagokat adnak. Az osztályfönökünk is itt volt, aki Angliában lakik, de ezért hazajött. Tündéri nő, amúgy is. Mi voltunk az első osztálya.

Sajnos el kellett jönnöm fél ötkor, apát leváltani a koncert miatt, a többiek még maradtak, de örülök, hogy legalább már ennyi kikapcsolódásom is volt. Apa jól elvolt a gyerekekkel. Aztán levittem még őket a játszóra. Élvezzük nagyon ezt az időt. Szuper, hogy egy szál pulcsi elég rájuk!

Holnap is megyünk sétálni, játszózni! Mondjuk délelőtt tervezem megpucolni az ablakokat is, majd meglátjuk!

Cirmike:
Réka jobban van azért? Szegény... ebben a szuper időben betegeskedik.

Mi most tök jól elvagyunk. Picik szinte totál meggyógyultak, annyi, hogy napi 1-2 orrporszívózás van még. Már alszanak a picik, most Emesével tévézünk, előbb fagyiztunk itthon.

Na megyek is, néznem kell vele a filmet!

Remélem mindenkivel minden ok!

Sziasztok

Jó éjszakát

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Bocs, hogy nem jöttem, tiszta ideg v.ok, a 3 hós LCD monitorunk beszart..... :x :x :x :x :x :x
De a tali miatt jöttem, kölcsön monitorral...
Hááát a hétfő jobb lett volna Nekem, akkor nem fél1-re kell mennem Somáért,de a kedd is jó végülis, dea 11 nekem késő, mert akkor csak 1 órát tudok maradni, utána indulnom kell...
Szilvia1981! Akkor húzzatok bele, 10.30-ra se tudsz ideérni?

Akkor legyen a 10.30? Szilvianyu, Betti, V.erika? És csóni tó, vagy Jubi park?
Csóni tónál le lehet teríteni pokrócot esetleg, Jubiba viszont Istike meg Tamara tán jobban elvan...
Persze bárkit várunk...

Cseriviola: köszi a napernyőt, sz.tem Móci lesz, ott azért minőségibbet adnak, csak el kéne jutnom.. akkor lehet holnap oda megyek tali híjján.... :P

Mi délelőtt Máltai játszón voltunk, most nemsoká megyünk Bajra szintén játszani unokatesóhoz... főznöm nem kellett.

Zsanka! Ha tudsz, írj pár sort....

lola77

Sziasztok!

Nekünk jó a hétfő is kedd is.Mi biztosan megyünk.
Csóni nekünk is közelebb lenne gyalog,de Istike tuti hogy beleugrana a tóba.Igy én inkább a jubira szavazok.
Bár engem csak futólag fogtok látni,Istike nem az a tipus aki hagyja bezsélgetni az anyuciját. :D

Lola!
Azért van gari a monitorra ugye?Elhiszem hogy ideges vagy miatta.
Nálunk is minden tönkre megy és természetesen mindig a gari után egy hónappal.

Szuper idő van kinn.Ma egy szál polóban izzadtunk.
Fagyi már nálunk is volt.

Betti

Kép
berna23

Még egy szösszenet..
Nemtudom mennyire megbízhatóak meteorlógusaink,de többen keddre országos esőt mondanak. :roll:

Zsanka gyere amint tudsz.Képeket is várunk Lili babáról és persze szüléstörit is. :lol:

Kép
berna23

Sziasztok!

Most csak gyorsan, fürdetek. Ha mindenkinek jobb a hétfő, nyugodtan talizzatok esetleg nélkülem, de tényleg hétfőre még jó időt mondanak és nekem muszáj gyalog elmennem cipőt venni Dórinak a plázába. Most hallgattam az egyesen az időjárást, keddre, szerdára is esőt mondanak, csütörtökre már nem. Esetleg hét második fele vagy maradjon Nektek a hétfő, nélkülem. Nincs gond!

Lola: mi is mindig így járunk. Nekünk volt olyan, hogy a négy napos tévé beszart, képcsöves lett!!! De volt már vízforralóval, egyebekkel is ilyen!!

Na léptem, Bence is nyűgős. Mi szinte egész nap lent voltunk. Ma fél háromkor mentünk le, most jöttünk fel. Ebben volt egy óra anyuéknál is.

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

A hét második fele is jó,addig talán még a többiek is csatlakoznának.
Akkor holnap én is bankokba futkosok,hogy van-e esélyünk még a szocpolra.

Jóéjt mindenkinek!

Kép
berna23

Sziasztok,

Most csak gyorsan dobok egy képet a legszuperebb búvárról... !!!!

Kép

Nagyon tuti volt, szívesen letenném a búvárvizsgát! Rólam video készült...

Réka szinte meggyógyult, nagyon hamar hatott az antibio. Holnap már megy oviba. Szerencsére a kedvével és evésével már péntek óta minden ok. Leoltás is kész, egyfajta baci amire megfelelő antibiót kapott.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike, szupi lehetett, jó bazi nagy v.mi van Roli szájában... :shock:

Mostmár maradjon a kedd, mert holnapra én is akkor mást szerveztem. Hét második fele? Pénteken én már sütök húsvétra, meg takarítok, de végülis tán belefér. Amúgy meg akkor már a sulisoknak szünet lesz, nem?
Meglátjuk kedd délelőtt hogy mennyire borús. Legyen akkor a Jubipark!

lola77

Sziasztok!

Hát....nem borúsat mondott keddre, hanem esőt! :(Csütörtök? Nekem nem gond, ha jön Emesém is, mert nekem ő nagy segítség két picur mellett.

Na akkor ezt még majd megbeszéljük!

Nagyon jó a kép Cirmi! Ez Roli, ugye? Örülök, hogy Réka jobban van. Már nem is szedi a gyógyszert? Nekünk azt mondta dokinő, hogy amíg szedi pl. Emese, ne menjen közösségbe, mert közben újabb bacikat össze tud szedni.

Na mentem, altatok!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

hát...kedd bukó. eső lesz :? http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=we ... ri=0&tfi=1
de szerdától megint napos idő, úgyhogy bármikor találkozhatunk. Bár mi esőben is lemegyünk, mivel Áron nem hajlandó aludni itthon délelőtt..... :?
most csak ennyi, megyek aludni....egész nap kertben voltunk, hihetetlen milyen meleg volt. leégett a nyakam :shock:
most nézem a hír tv-n...kossuth téren zúzás van...úgysem érnek el semmit vele. megszopjuk. :roll:

jó éjszakát,

sz

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Szerda? Az nem lenne jó? Esetleg még a csütörtök is jó nekünk.
Én a Jubi parkos csapatot erősíteném, mert ott ellennének a "nagyok". Istike, Dóri, Tamara. :lol: De lent a Csóni-tónál is van egy kis játszó, az sem rossz, ott meg tudnának a kicsik is a pléden mászkálni. :D

Cirmike: Szuper, hogy Réka már rendben van! Ügyik vagytok, hogy ilyen hamar legyőztétek a betegséget! Nagyon jó a kép!!!

EDBanyu: Végre nálatok is minden oké a kicsikkel! De jó!!! Biztos jó lehetett az oszt.tali, tök jó, azért így néha kimozdulni és CSAk csajnak lenni, a régi barátnőkkel, nem? De bizti hiányoztak azért a gyerkők! :D

Mi Construmáztunk egész nap, aztán meg elmentünk egy nagyon szuper kis kockásabroszos étterembe, és el kell mondjam úgy, de úgy hiányzott ez a kis puncis! (Persze Tomikám is, de azért Ő már sokat van távol tőlem, sajna volt időm hozzászokni, de hát ez az élet rendje, neki már olyan kis "komoly" külön programjai vannak :roll: ) )

Üdv, V.erika
v.erika

Sziasztok!

Nekem jó a szerda is, ha nem lesz eső. Délre megyek Emeséért, szerintem 10-től talizhatnánk.

V.Erika: én jelöltelek be az iwiwen, csak ha esetleg nem ismernél ránk! :) Nagyon csini vagy a képeken!

Gabrielldaniell: Gabi, Ti is jöhetnétek a talira! Legalább kikapcsolódnál, Daninak meg lenne társasága: Tamara, Isti, Dórikám.

Moncsi: Ti esetleg nem tudtok jönni? Zsófid is hasonló korú a fent felsorolt gyerkőcökkel, biztos jól eljátszanának!

Most megyek, egy óra múlva akarok indulni a plázába, ettek a kicsik és visszaaludtak. Este 9-kor aludtak el, úgyhogy még ki vannak ütve. Én addig elkészülődöm.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Erika: persze, hiányoztak az osztálytalin, egyszer fel is hívtam apáékat, hogy el vannak e. De nagyon gyorsan eltelt az idő. Dél és 1/2 5 között. Annyi, hogy mindenki pár szóban beszélt magáról, az ofő is, meg ettünk, kicsit beszélgettünk és kész. Szívesen maradtam volna még, ha apának nem kell elsietni a koncert miatt és a kicsik nem kicsik! Tuti, a következőn maradok kicsit tovább! Tényleg nagyon jó volt nosztalgiázni..... Csak egy szösszenet. Volt egy tök nyávogó hangú tök félős osztálytársunk, elég fura stílus, most sem jött el, mert közölte, hogy nem kíváncsi ránk (no comment!). A matek tanárunk nagyon szigorú volt, komoly, iszonyat féltünk nála. Nagy híre volt....

Ez a lány volt a táblánál, nem tudta a feladatot és megkérdezte a tanártól, elcsukló hangon: " Tanár úr, sírhatok??" Mondta a tanár: "sírjál fiam". És nekiállt sírni... na, ilyen poénokat dobtunk fel és a végén már dőltünk a röhögéstől...

Na most már tényleg megyek!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ok, akkor ha holnap esik az eső, legyen szerda... 10.00 nekem is jó.
És tényleg jöjjön mindenki aki tud, akármekkora a gyerkőce!

Betti, igen van rá garancia, csak el kell vinni mihamarabb Bánhidára (de szerdáig nincs kocsim...), meg mire megcsinálják, addig itt egy ócska van kölcsibe, meg utána már amit javítottak műszaki cikk, az már tudod milyen.... már csak az a reményem, hogy még 3 évig ha egyszer elromlik, akkor vadi új csere lesz...
Nekünk is már vagy 3! dvd lejátszó elromlott (1 év körüliek), alig használt dvd-s kamera, dvd-író szám.gépbe.... ÁÁÁ rohadt életbe ezekbe a műszaki cuccokba...
Szoc.pol ügyintézéshez sok sikert!

ANikó!
Nagyon jó ez a videó Bendiről. Legjobban az a rész tetszik, ahol alszik sok képe.... Férjem is csinált már hasonlót Somáról (ovis életem címmel) de nem gondoltunk rá, hogy feltöltsük a netre, csak dvd-re van kiírva. De most jó ötletet adtál... sokáig tart mire felmegy? (Na jó ez függ a netünktől is, most jut eszembe, de elég gyors a mienk...)

lola77

Sziasztok!

Arra gondoltam én is, hogy tök mennék. Gyalog nem merek nekiindulni, mert Daninak az hosszú séta, meg sokáig is tartana az Ő lábacskáival. Kocsival meg nem tudok menni, mert Apa elviszi reggel az autót és abba van a Daninak való gyerekülés.
Úgyhogy ez nekünk most kimarad.

Gondoltam rá, hogy vegyünk tesófellépőt az ilyen "hosszú" sétákra, de nem merem megvenni, mert mi van ha hiába és Dani nem használná. Úgy lenne, jó ha kipróbálhatnánk pár napig, csak sajna nincs olyan ismerősöm, aki ilyen használ(t), hogy kölcsönkérjem kicsit.

Hétvégén szülinapozni voltunk. Kitti 1 éves lett pont ma. Végül fürcsijátékot és a ruhácskákat kapta tőlünk. Kapott még könyveket, még egy fürcsijátékot, plüsst.
Dani nagyon édi volt. Na neki a 2. szülinapja már érdekes lesz.

Tegnap meg megvolt a 2. cellumasszázs. Még nem látok változást, de az egyik gatyómba, amit még Danival való terhességem elején vettem, abba kényelmesen elfértem már. Nem hiszem, hogy ez még a kezelés eredménye lenne. Van rajtam még 1 kiló mínusz. Valószínű ez akkor valahogy csípőtájékon van.

Lola!

Sajnálom a monitort. Nagyon bosszantó, hogy mostanság már minden csak ideig óráig tart. DVD lejátszónk nekünk is van egy gyűjtemény.
Most már állólámpánk is, mert a tesco-ba amit vettünk, hiányzott belőle az olvasólámpa búrája. Nem vették vissza és nem is cseréltek. Így Apa vett egyet az OBI-ban. Így már van három, ebből egy teljesen komplett.

Menek mert zúgolódás van!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

A mai szocpol. intézkedés és sajnos a tali számunkra elmarad.
Isti késő este egyik pillanatrol a másikra fuldokolva ébredt.
Majd egész éjjel sírt,nem lehetett hozzászólni mert mégjobban rákezdte.A végén sikerült kihánynia egy jo nagy adag váladékot.
Reggel már lázas volt,folyt az orra.
Most jöttünk meg a dokitól:herpeszvírusos a torka,plusz hörghurut.
Remélem húsvétra meggyógyul.
Szerencsére ugyanolyan eleven,csak nem eszik,de ő amugy se sokat szokott.
Este még semmi baja nem vot.
Lehet tőlem kapta el,pedig én már rég kimentem a torokgyusziból,gyógyszert is szedtem rá.

nagyon jó lett volna veletek szeméylesen is találkozni.De majd lesz még alkalmam hisz itt a jóidő.

Betti

Kép
berna23

Betti!

Jobbulást Istikédnek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Betti: szegény Istike!!! Biztos fáj is neki, adj neki valami fájd. csillapítót! Persze, lesz még alkalom. Úgy is most már sokat csavizunk.

Gabi:
és ha Dani ülne babakocsiba, Gergőt meg kenguruban hoznád? Aztán Dani amikor ott kiszállna, be tudnád rakni Gergőt. Vagy hülye ötlet? Hordozókendő?

Mi a hordozható telefonnal jártunk múltkor így. Médiában vettük. Egy napig használtuk. Aztán nem volt vonal. Többször kijött a digi, mert azt hittük, vonal hiba. Hát nem. Telefon. De cserélték hál istennek. Mi minden ilyen műszaki cuccal pechesek vagyunk.

Jól sikerült a séta. Anyu is jött velünk, szabin van. Kaptam Dórinak sportcipőt. Feketét vettem, unisex. Hátha jó lesz Bencének is. Adidas, adifit betéttel. Kaptam nekik vékonyabb nadrágot is, 1-1 bodyt is vettem, zokni kellett nekik nagyon. Emesének meg a kedvencéről vettem pólót. Örült neki nagyon.

Most leckézünk, Bence alszik, Dórika most kelt fel, aztán ma én viszem Emesét edzésre, de viszem a kicsiket is. Sétálunk.

Na sziasztok!

ISITIKE GYÓGYULJ MEG!!! Igyon azért sok folyadékot! Szegény! :(

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Istikének jobbulást! Nem baj, majd húsvét után is talizunk. Ilyet se hallottam még, h ogy herpesz a torkán....???? Azta.

Én is sikerrel jártam ernyő ügyben: Móciban vettem 3000-ért, ebből lejött 1000 kedvezmény (előző vásárlásokból), vettem én is 3 zoknit a Nyuszi nevében Neki meg tetős tányért...
Na meg hazafelé turiztam pólót Somának, Noénak meg 1 bársonygatyót és édi napozót nyárra. Mindezt 830-ért... úgy örülök. Ja, magamnak 2 hajpántot vettem össz-vissz. 200 Ft-ért.
Még egyik nap szandit kell vennem Somának a hitelen jött meleg miatt.

Húúú Gabi, kár hogy ilyen messze laksz, elhiszem h. nem mersz elindulni, azért Kertvárosból elég húzós. A kenguru jó ötlet, úgy esetleg busszal??? Na majd megyünk a Máltaira is talizni és az közelebb van Nektek is! (Mi vasárnap voltunk, ott tudtam szoptatni is, van pelenkázó helyiség...)

Szilvianyu!
Nekem nem az a matektanárom volt, mint Neked akkor, de tudom kiről beszélsz!

Na megyek, odaég a rántott husi. férjem elment Media Makrtba visszavinni a monitort, mert Tb-n nincs LG szervíz!!!!!!!!!!!!!!
:evil:

lola77

Sziasztok!

Mivel elmaradt az edzés, ezért kimentünk a jubiba, ahol sikerült összeismerkednünk V.Erikával és gyönyörű Tamarájával és Szilvia1981-el és kedves családjával. Tök jó volt így megismerkedni!

Mindkettejükkel a szerdát beszéltük, az nekünk is jó lesz. Esetleg 10 óra, Jubileum park? Szerintem akkor nincsenek is olyan sokan, mint délután, jobban elférünk. Ma a kishintában nem is tudtunk hintázni! :(

Na megyek, fürdés már meg volt, most jön a kajáltatás!

Írjatok, hogy hogy legyen!

Sziasztok
Szilvia

UI: Lola, ügyi voltál! Milyen színű napernyőt vettél?
Nekem drapp van (valahol).

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Köszönjük a jókiívánságokat.
Picit jobban van Isti,de még lázas ,meg omlik az orra.

Én is néztem egy nagyot,meg anyósom is mikor mondtam hogy herpesvirus van a torkán.Gondolom a hólyagok miatt is nevezik így.

Bátyjám lenyírta géppel kisfiam haját,mert már nagyon nagy volt.Viszont a fodrásznál teljesen kikészül szegényem.
Kicsit nyafogott de tetszett neki a hajnyiró.
Majd teszek képek a kis beteg kopaszkámról.
Ami ez után következett az viszont már nem valami vidám.Anyuéknál a szeretett kutyusunk akivel együtt nőttünk fel,azt csináltunk vele amit akartunk,megkapta Istike karját. :(
Szerencsére csak kis lila folt lett neki a karján mert estefele már ráadtam a pulcsiját,igy megvédte a bőrét,húsát.
Úgy megijedt a lelkem,sírt is nagyon.
A kutya oltott,ápolt,igy nem lesz gond belőle.
De kikapott és ezentul bezárjuk ha ott lesz a baba.
Bele sem merek gondolni mi lett volna ha az arcába kap neki. :cry:

Cirmi!
Roli igazi vagány kisrác.
Nme semmi hogy bevállata a merülést.Nagyon ügyes!

Betti

Kép
berna23

Jobbulást Istikének!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Képzeljétek Rolit be kell íratnom a suliba, mert iskolaköteles lett (május 31-ig születtek azok), és a halasztási kérelmet kell vinnem az ovis (nevelési tanácsadós) javaslattal. Azt hittem ilyenkor nem is kell beiratni.
Ide jön Szőlősre, ma volt megint tájékoztató a konkrét dolgokról, továbbra is tetszik a módszer...

De jó, hogy sikerült összetalálkoznotok a Jubi parkban.
Ha szerdán taliztok, lehet elhozom Rékát az oviból a gy.tornája után és kimegyünk... persze még nem bizti.
Kell vásárolnom Húsvétra (meglepiket is) és csütitől már szünet így Rékának nem lesz ovi, Roli megy mert ovis csoport kirándulásra mennek Dunaalmásra a lovardába (ahova egyébként is járunk). Péntek meg azért megy, mert gőzfürdőben vagyok Rékával az úszáson.
De ha csütin lenne tali akkor tutira kimennénk 10-re!!!
Tényleg jön az esős idő?

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Lola!
Van LG szervíz ! Mi nyertünk egy dvd, de nem lehetet kinyitni! Még jó hogy kiprobáltuk!
A sportpályával szemben van az egyik 4 emeletes aljában!
1,5 hét alatt lett kész mondjuk, nem siették el!
Pontos címet nem tudom, de ha kocsival mész majdnem a sportcsarnokkal szemben van! Ságvári uton a tűzoltóság felett! Észre lehet venni!

Mi még nem tudom, hogy eltudunk menni a talira! HA a Zsóci jól birja akkor lehet elmegyünk!
Sajnos benyalt hasmenős-hányos virust! Vasárnap de. 2x hányt és 1x volt hig széklete. Azota semmi! Remélem nem esik vissza!
Dóri már jól van, csak egy picit még folyik az orra, de már mehetett oviba!

Mindenkinek jó éjt!
Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Hát, igen. Sikerült egy soron kívüli talit összehoznunk a Jubiban! Naggyon édesek EDB-anyu manókái, és asszem valami első-látásra-bizsergés szálait láthattuk kibontakozni Bence és Tamara között, mert nagyon stírölték egymást! :lol: Lányom a fiatalabb pasikra hajt! :lol: :lol:
Dórikának azok a szemei!!! ÁÁÁÁ! Emese meg olyan szép nagycsaj!
Áron meg, a világ legtermészetesebb bölcsességével, olyan édesen lökette magát apával a kishintában! :lol:

Most akkor szerda?
Cirmike az akkor jó Nektek is?

Hú, Betti durva ez a kutyás sztori! Remélem nem fog majd félni a kutyáktól ez miatt. Tomikámnak csak a gatyáját rángatta meg olyan 2 éves kora körül egy tacskó, de szegénykém évekig félt a kutyáktól. Végül egy barátunk elhozta egyszer a tutigyerekbiztos retriver kutyusát, akitől előszőr elbújt szegénykém, de 2 óra múlva már önfeledten játszottak együtt.
Mielőbbi gyógyulást Istikének!

Lola: monitor? Nekünk is olyan van, de kopp-kopp még nem volt baj vele.

Sziasztok!!!
V.erika
v.erika

Sziasztok!

Na tessék, nem esik az eső.... Mondjuk apu előbb vitte Emesét suliba, mondta, hogy jó, hogy adtam neki vékony kabátot, mert fúj a szél. De most már maradjon szerintem a holnap (szerda), ne variáljunk! Cirmike, reméljük így is el tudtok jönni!

Betti:
nem semmi szegény Istike-kutya sztori. Azért kérdezz rá a védőnőtől, hogy ilyen esetben, hogy a kutya is be van oltva, meg hát ugye a gyerekek kötelező oltásában is van tetanusz, nem kell e esetleg tetanusz. Inkább egy felesleges kérdés, mint hogy gond legyen! Nagyon kell vigyázni tényleg a kutyákkal. Persze, veletek nőtt fel, de hát azóta ő is öregedett, biztos türelmetlenebb,szeszélyesebb.

Múltkor akaraterő hiányában felfüggesztettem a fogyókúrát, újra neki kéne veselkednem. Itt a tavasz, nyár... Azért marhán megviselte a szervezetem, hogy 2007-ben, 2008-ban is szültem. Sose voltam sovány testalkat, de hát ennyi sem. :( Reméljük lassan eltűnnek a hurkáim! :) Bencén imádom, na de magamon!!

Moncsi:
jobbulást Zsócidnak! Igyon jó sokat a leányzó!

Erika:
igen, én is észrevettem a vibrálást a gyerekeink között. :) Lehet, hogy Tomi és Emese között is lenne :). Bár Emese kiscsoport ovi óta szerelmes egy fiúba, aki most az osztálytársa is. Hűséges a lelkem!! Tamarád meg életben is nagyon cukker!

Na megyek, Bencus evett már, Dórinak adok reggelit.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Szilvi: bocsi, hogy tegnap nem álltunk meg hosszabban, közelről meg sem néztem Áront :(, de hát apánk fázott (negyven fokban), és mennünk kellett. Igaz, hogy meg van fázva, biztos azért. Viszont a párod tök mosolygós! :)
Aranyosak voltatok együtt.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szakad az eső odakint!! :lol: :evil: :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia!

Itt meg hétágról süt a nap. Most jöttünk fel a játsziról nem rég. Már alszik Dani.

Sajna Gergő nem marad el a kenguruban sokáig, így a tali most elmarad számunkra is. Annyit szokott kibírni benne, hogy levigyem őt a pincéig, ahol átkerül a babakocsiba

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

sziasztok!

Szilvi,
most tényleg esett az eső? Itt süt a nap ezerrel...Lent voltunk délelőtt két órát, jó idő volt. Egyáltalán nem baj, hogy nem álltatok meg, majd szerdán találkozunk hosszabb távon. Igen, a Párom tényleg ilyen mosolygós. Egyébként ismer Titeket, azt mondja, a sárberki suliból és sárberekből. Az anyukája tanított Titeket: Péli Kati. Mondta is, hogy miért nem mutattalak be, tök izé...dehát mondtam, hogy siettetek, meg ő sem hagyhatta ott Áront a hintában. :D
Bence nagyon édi volt, úgy nézett :lol biztos bejöttem neki :wink: Dórika meg épp sírt, de így is látszik milyen szépséges kiscsajszi. Emese meg milyen komoly nagylány, nem felejti el, hogy szerda délután fagyizás van :lol:

Erika,
Tamara tök édi volt, ahogy ette a homokos ropit :lol: Olyan szép kiscsajszi. Nem küldtél még fényképet, így hogylesz portré? :)

Lola,
tök gáz ez a monitor sztori. Nekünk tegnap a kocsink döglött be, nem indul :evil: Már csak ez hiányzott....nem két filléres mulatság. És akkor most még jön kettő...mindig úgy van, ha valami elromlik, akkor három dolog romlik el egyszerre. Nálunk ez általában bejön...

Betti,
durva ez a kutyás cucc...szegények. REméljük tényleg nem lesz hosszú távon hatása. :(

Gabrielldaniell,
de furcs. Nekünk pont fordítva volt sokáig...Áron utálta a babakocsit, és a kengurúban órákig elvolt. NAgyjából most is ez a helyzet, de azért elvan már a kocsiban egy-két órát, aztán jön a hiszti, és ki kell venni. Ezért mindig van nálunk kengurú. Csak hát majdnem 11 kg a lelkem és nem nagyon kényelmes viselet hosszú távon :lol:

Most csak ennyire futotta az időmből, tovább szép napot mindenkinek,
holnap találkozunk délelőtt :!:

sziasztok
Sz

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!
Moncsi, köszi, de addigra már felhívtuk az országos ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták, nincs Tb-n szervíz..... pedig az amit mondassz, tudom melyik, de nem dobta ki a net sem.... hát ez van, meglátjuk mi lesz, azért köszi, hogy mondtad!

Betti!
Hogy van Istike? Ezek szeint Anyukád is kertesházban lakik? Kutyát sajnálom, főleg hogy esetleg ezentúl félni fog Isti. De tényleg jó, hogy nem lett komolyabb baj. Milyen kutya? Nagytestű?

Én sejtettem h. itt nem lesz eső, csak nem akartam jósnak tűnni, de én azt olvastam, tartós lesz a meleg... ja meg én már nemigen hiszek az időjósoknak, sokszor mellétalálnak.
Na mindegy.
Holnap megyek 10-re, 12-ig tudok maradni Én is, aki tud jönni, jöjjön.

Most megyek, Noé eszik, aztán le játszóra....

lola77

Sziasztok!

Köszönjük megint a sok gyógyenerdzsit.
Van is hatása mert Isti láztalan,bár elég nyügös még.
Éjszaka is egyszer kelt fel,de nem sírva,hanem úgy hogy "Apuci-Apuci...majd "Anyuci-Anyuci" :D

Lola!
Igen anyukám is kertesben lakik ők is egy utcára tőlünk,mint párom anyujáék.Jó kis háromszöget alkotunk.
A kutya kistestű tacskó.Karácsonykor nagybeteg volt a prosztatájával,lehet amiatt volt bizonytalan ez a dög, Istike érintésére.Bár eddig nem volt gond..

Emeseanyu!
Felhivtam a védőnőt hogy esetleg kell-e tetanusz,aztmondta hogy ő nemtudja.Még nem volt ilyen "esete".Még csak kezdő védőnő.
Dokinőnk meg kivolt kapcsolva.
Utánaolvastam a neten és arra jutotam ha nem megy át a bőrén a fog(vagyis a nyála nem jut be a szervezetébe),akkor nincs gond.
Veszélytelenebb egy karmolásnál.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Gabi, Szilvi: nem esett itt sem az eső, csak poén volt, hogy hú, mekkora esőt jósoltak és megsültünk ma is! :)

Gabi: nem Ti voltatok a Tescoban délután? Mintha suhanóban Titeket láttam volna, csak épp Dani nagyon sírt vagy hisztizett? Nem vagyok benne biztos, mert fülemen telefon volt.

Szilvi: Anyukáját ismerem a Párodnak a suliból, de engem nem tanított. Most kérdeztem Páromat, őt sem. Nekem nem volt ismerős annyira a párod, csak a fotóról, de lehet, hogy nem sokáig néztem! :) Pedig jó az arcmemóriám általában.

Holnap akkor 10-kor Jubileum park. De ha kések pár percet, ne aggódjatok, ott leszek. Nekem elég nehézkes két kicsivel elkészülni. Olyan 11,40 felé max. el kell indulnom, délre megyek Emeséért.

Egyébként délután tescoban voltunk, utána mi játszónkon. Most jöttünk fel, fürdés és még van egy kis tanulás.

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Én még nem tudom, hogy le tudok e menni közétek...

Roli ma hajnalban felkelt, dugult volt az orra, köhög.
Nem mertem bevinni oviba, mert ma hosszúzott volna (nekem délelőtt suli, délután Rékával úszás) 1/2 5-ig és nem is tudtam volna érte menni, ha telefonálnak, hogy menni kéne érte. Szerencsére anyósom jól volt és így el tudta vállalni egész napra.
Nem tudom még mi lesz holnapra. Lehet nem viszem.
Csak csütin mikor kirándulni mennek.
Holnap 9-re megyek körmöshöz, jön velem játékokkal felszerelkezve legfeljebb. Ott 10:30-kor végzek.
Utána lehet kinézünk a Jubiba, ha van kedve... :lol:

Kellene itthon is végezni a takarítást, ablakpucolást... :roll:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Szilvia!

De de! Mi voltunk és nagyon sajnálom, hogy innen lehetett minket felismerni. Olyan hisztit levert tegnap a Tesco-ba, hogy az minősíthetetlen. Nem tudjuk miért "robbant" ki, de nem lehetett megnyugtatni, vagy ha igen nem hosszú időre. Olyan krokodilkönnyeket eresztett. Apja meg az ilyen hisztirohamokat rosszul viseli és szerintem nem is kezeli jól. Ő cikinek érzi ezt. Jó nem mondom, hogy nem az, de észrevettem, hogyha nem figyelek az ilyenjeire Daninak, akkor hamarabb abbahagyja, a férjemet pedig ez nagyon felidegesíti.
Tegnap nekem is levágott egy hisztit a játszótérről hazafele. Ment két lépést, majd térdre rogyott, ez így ment egy darabig, majd felvettem, aztán nem bírtam őt is fogni, meg az öccsét is tolni a babakocsival. Aztán elölről a sorminta. De megnyugodott, igaz szipogott szegénykém, de lecsendesedett.
Hát nem is tudom, mit tegyünk az ilyen hisztirohamok ellen, hiszen még nagyon sok vár ránk szerintem. Tegnap a boltba is teljesen magán kívül volt.
Én is láttalak benneteket, de a helyzetre való tekintettel nem mertem elmozdulni a gyerek mellől. Remélem majd egyszer azért hosszabb időre összefuthatunk.

Azért sikerült vásárolni, de még mindig nem a teljes kollekció amit akartunk. Kapott 4 pólót, 3 ujjatlan bodyt, Geri egy kis cipőcskét.
Még kell Daninak farmer hosszú gatyó, rövid pamutgatyók. A tavalyi farmer rövidnaci még mindig jó rá!

Menek mert Gerikém nyűgi!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Szép idő van ma is,igy nem kell esőtől tartani a talin.
Remélem minden gyerkőc és anyuka jól érzi magát!

Istike megint lázas volt,sokat sírt éjjel,cumijáért könyörgött,amit már jó két hete nem használunk.Megszántuk és odaadtuk neki.
Most hogy beteg megint csak pépes kajákat eszik,remélem nem esünk nagyon vissza,mert már egész jól haladtunk ezen a téren.
Szobatisztaságunk szépen halad,nem hordunk pelust,de csak a kakinál szól hogy kell neki.Pisiltetni én viszem.

Gabi!
A párom ugyancsak nem tudja kezelni Isti hisztijeit.A boltban egyenesen kétségbe esik,inkább megvesz neki valami drága játékot,hogy alábbhagyja.Látom rajta hogy ideges ,igy ez kettőnk között és feszültséget gerjeszt.
Egyedül nem is meri elvinni a boltba.
Az itthoni hisztiket jobban viseli.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti, Gabi: hát igen, a pasik, azok pasik. Az én férjem is cikinek érzi, ha Dóri hisztizik, vagy Bence sír valahol, vagy Dóri elfutkos. Ilyenkor elmagyarázom, hogy szinte senki nem figyel fel ránk, aki meg igen, az kapja be!!! Én ilyenekkel nem foglalkozom. Nem ciki. Úgy vagyok vele, amíg van néhány olyan felnőtt, akik szintén alig tudnak viselkedni, nehogy már a 21 hónapos, vagy a 8 hónapos picikém koordinálja a viselkedését!!!

A tali jól sikerült, jó idő volt. Minden gyerkőc és anyuka nagyon édi!!! Mi most értünk még csak fel, utána is játszózni akartak.

Most gyorsan összedobtam egy lasagne-t, aztán viszem Emesét edzésre, viszem a két kicsit is.

Megyek is, majd még este lehet, hogy jövök!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nem volt túl hosszú a tali, de jóóóó volt, tényleg. Jókat rötyögtünk...
Mindjárt dobok fel képet, bár csak az elején tudtam fényképezni, mielőtt kivettem Noét a kocsiból, utána nem volt elég kezem... :oops: Így nincs mindenkiről kép....

Istikének mennek a drukkok a mielőbbi gyógyuláshoz! Aztán jövő héten ismételhetünk, ha lement a húsvétolás. Helyszín? Hol legyen...

Szilvia1981!
Vettem olyan s.bari-babakekszet, amit mondtál, bár van benne búzaliszt is, de majd megkóstoljuk azért....

lola77

Na akkor:

Szilviák és a Fiúk:
Kép

Tamara homokozót talált:
Kép

és Dórika is:
Kép

lola77

Közben Bence hintázott:
Kép

Vigyori Áron is:
Kép

Tamara hol itt volt, hol ott:
Kép

és végül Dórika sétál:
Kép

Zsóci-Moncsi, Roli-Cirmike, V.erika és Noé-Én most kimaradt/unk!

lola77

Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat kicsi - már nagy - családom nevében is!

Azért nem jöttem, mert csak tegnap jöttünk haza Lili besárgult, úgy mint a Mátém anno. Kiderült hogy vércsoportunk ütközött, ezért.... a 0 rh+ vércsoportom ilyen... nem volt vészes csak nem jöhettünk el amíg a bilirubin szint le nem csökkent. Olyan sárga volt a kislányom mint egy mandarin.. :)
nem volt egyszerű, de már itthon vagyunk és ez a lényeg. Holnap megyünk be vérvételre, remélem OK lesz.

majd leírom a szüléstörténetet is, de most nagyon fáradt vagyok,bocsi... azért itt vannak képek a kis gyönyörűségemről
Kép
Kép
Kép

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsanka:
aztaaa, mi úgy tudtok, hazamehettetek. Mindegy, a lényeg, hogy otthon vagytok. Drukkolok a vérvételhez, biztos nem lesz gond. Kapott kék fényt Lili? Nekem is a két kisebb besárgult, de annyira nem, hogy maradnunk kellett volna. Sőt, Dórinál nem néztek vért, pedig szerintem elég sárga volt, de doki szerint belefér. Bencénél meg a szobatársunknak néztek vért, neki mondjuk gondok voltak, el is vitték a babáját, én hülye meg mondogattam ott a dokinőnek, hogy szerintem Bence is elég sárga. Mondta a dokinő,szerinte belefér, de ha ragaszkodom, csinál vérvételt. Hát... hülye voltam. Onnantól izgulás volt. Belefért a tartományba a bilirubinja, de mondták, hogy másnap is vesznek és csak akkor mehetünk haza, ha jó az érték.Aznap és másnap reggelig egyfolytában itatnom kellett és etetni. Komolyan, szobatárssal már röhögtünk, olyan volt,mint egy libatömés. Szegény kisfiam.... De a lényeg, hogy nem lett gond.

Most már minden okés lesz, gyönyörű a kis Lilike. És milyen érzés két gyerkőcös anyának lenni? Máté hogy viselte, hogy eddig nem voltál otthon?

Lola: köszönjük szépen a fotókat, hát, tök égő, hogy pont rólatok nem készült. Kellett volna nekünk csinálni rólatok, de hát én amit ott összerohangáltam Dóri után.... Majd legközelebb én is készülök!

Tegnap hogyhogy nem voltál ott edzésen? Haza vagy anyudékhoz mentetek addig? Vagy kint sétáltatok?

Na megyek, éhesek a lányok, mától Emese is itthon van.

Ja, Erika: ne aggódj a tanító miatt, amiről beszéltünk. Biztos nem lesz gond. Már nagy Tomi és egy évet ki lehet bírni.... :(

Ma ablakot pucolok délelőtt, anyu feljön addig gyerekezni. Bár tök borult az idő, de hát ez van...

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Különben most, hogy újra elolvastam, annak a szobatársaméknak is ez volt, vércsoport ütközött. Neki kicsit sárga volt a kislány, meg inkább lilás a keze. De a kislányt levitték és részleges vércserét kellett neki csinálni. Nagyon sírt anyuka, de hamar megvolt a folyamat és utána sokkal szebb lett a bőre. Annyi, hogy 5 nappal később mehettek haza, mint mi. Ti azért hál istennek, jobban megúsztátok! Az utolsó képen annyira édes, békés Lili!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cirmike: megnéztem a kiskönyvben, Emese 3 évesen volt 98 centi, 3 éves és 4 hónaposan 100 centi. Úgyhogy szerintem egyáltalán nem kicsi Rékád. Jó, nem Emese a legmagasabb az iskolában, de teljesen átlagos szerintem. Úgyhogy ne aggódj! Réka teljesen átlagosan magas!

Viszont Bencém fogyott úgy néz ki a betegség miatt, amikor olyan keveset evett. A Kodály téri és Sárberki mérleg tök mást mutat (érdekes), de a sárberki az autentikus számunkra, mert ott mérték a legtöbbet. Úgyhogy nem haladta meg a 11 kilót, 10 kiló 60 deka a lelkem. Úgy 30-40 dekát lefogyott. Dórikám sem hízott sokat ebben a hónapban, viszont nőtt 3 centit. Most Dórika 85 centi és 12 kiló.

Na megyek, itt van mindjárt anyu.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?