Új privát üzeneted érkezett!

Némi kedvcsináló, tudom, hogy nem tartozik szorosan ide....
talán nem haragszotok...

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

és a hajóról...

Kép

kicsit a földre...---> Megyek teregetek...

madaran

Szép napot mindenkinek!

Noki
Nem csinál semmit a doktorod? :roll:

Madaran
Én le is mentettem a kedvencekbe :wink:
Én csak sima testápolót használok.
Képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ádibaba
Ablakot nálam is kellene pucolni :cry:

Linácska
Vigyázz magadra!
Párodnak jobbulást!

Rilla
Jó munkát!
Ti aztán bátrak vagytok utazás terén :roll: :wink:

Kispinty
Azt vedd fel, amiben TE jól érzed magad!
Vendég

Sziasztok!

Hú jó nagy pangás van ma is a jóidő miatt.

kispinty: Nekem Jázminnal kétrészes fürdőruhám volt, most sem lesz másként. :lol: Nem fogom takargatni magam. Nekem nem tetszenek az egyberészes fürdőruhák.

Madaran: jó a sima testápoló, de valamilyen olaj még jobb :)

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok Lányok!

Ádibaba: jobbulást a kis Ádámnak!

Cscsi:Nekem hasznos volt a link, amit feltettél a babakocsikkal kapcsolatban, hogy hogyan válasszunk, mert az az egy amiben még nem vagyok biztos!!!Már nagyjából mindent kiválasztottunk, csak még azt nem!!!De most már legalább van egy kis támpont!!Köszike!!!

Madaran:A nyaralással kapcsolatban!Szeretnénk még mi is megejteni a nyaralást kora nyáron!!!Még terv nincs, hogy merre menjünk!!!Tavaly Zalakarost szemeltük ki magunknak, de Hajdúszoboszló lett belőle!!Ahol persze nagyon jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy már nem először nyaralunk ott!!
Most nézem, nagyon jó a babaszoba!!!!És nagyon cukik a kis ruhák is!Sajnos én még nem tudok venni!!Mert még a doki 70%-ban mondta biztosra, hogy a Pindurka kis leányzó!!!Apával úgy döntöttünk, hogy megvárjuk az április végét, amikor ismételten megyek UH-ra, és hátha akkor valami biztosabbat is tud mondani!!!

Irdab, Ágota:Nagyon aranyos a pociképetek!!! :lol:

Bim-bam:Engem érdekelne ez a 4D-s dolog!!Egyszer már voltunk a Pindurral, de akkor nem igazán láttunk semmit, mert a kis Betyár, pont háttal volt nekünk:)De ügyesen tornázott, és nagyon kis tündér volt a kis pofija:)Meg lehetett zabálni!!!És szívesen elmennénk egy újabbra!!!

Lányok!És a lényeg meg kimarad!!!Járni fog még nekünk a 2 év GYED!!!Pont most mondták a híradóban, hogy aki 2009 július előtt esett teherbe, arra még a régi törvény az érvényes!!YES!!!!!

Kép
bener

szia Bener!
Most mi is a belföldi nyaralásban gondolkodunk, messzebb nem nagyon merek... Sztem Balatonhoz leruccanunk valamikor júni végén, júli elején.
Unisex ruhákat már ilyenkor is lehet venni :wink: :wink: Fürdőlepedő és társai...én már szortírozom a ruhákat méretek, típusok szerint, hogy lássam, mi kell még. Mert pl. bodyt dögivel kaptunk, viszont rugi alig van 1-2. Kimosni majd csak nyáron fogom, tök fölösleges addig szerintem.

Ja, és a Gyes infot köszi!!!!!! :lol:

mI a 23.héten megyünk majd 4 D-re, remélem, látni fogjuk a kis arcocskáját is. Mindenesetre a lábaival kalimpál rendesen, ez elég megnyugtató... :lol:

madaran

Sziasztok!

Gyors bekukk..jajj de remek idő van! :)
Itt folynak a munáltaok,alig vok a gépnél..

Kispinty,én is 2 részes fürdőrucit hordtam Lucussal,most is azt fogok :wink:

Linácska,jobbulást apának!

Madaran,nagyon cépek a képek!:) A fürdő ruci is tetszik :)

Bener,köszi a gyed-es infót!! :) :)

Rilla,jövőre megyünk,kivéve ha apa szpetemberben megint kimegy Afgánba(2010).Tavaj is a felkészítés miatt nem voltunk,előző évben meg ugye pocakos voltam Lucával :) De nem baj,egyszer csak össze fog jönni :)

Sissi,tedd majd fel azt a képet!:)

Kép
Kép
tundi24

Látom, jó idő van.
Nagy itt a pangás :cry:
Vendég

Kata,
végre nálunk IS jó idő van :lol:

Most jöttem haza, eddig Lilivel anyunál voltunk, hogy ne kapjuk el apától a kórságot, de még azért nincs annyira jól. Annyira tudtam, hogy el fogja kapni Lilitől. Komolyan, már a kórházban alig evett, nehogy gond legyen, sokat ivott, hogy ha majd kell..., komolyan, készült rá.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata,gondolom mindenki kint a szabadban!:)

Én meg azt hiszem lepihizek,mert újra jelentkezett a barnikám,de csak egy kis csíkban..Remélem minden rendben van kistesóval!!
Pénteken megyek dokihoz,jó lenne ha már holnapra elmúlna...

Megyek nézem az élet az anya méhben :)

Kép
Kép
tundi24

Linácska,akkor eltelt a délelőttötök.Nálunk Luca a mamánál vaamajd késő du megyek érte.

Ha nem bánjátok rakok róla egy tegnap esti fürcsis képet,meg egy melósat is :wink:
A bibit tegnap szerezte,elesett... :?
Kép
Kép

Kép
Kép
tundi24

Hát én is két részest gondoltam, csak már most bálnának érzem magam a plusz 7 kilómmal. Tegnap még a hátsómat is megláttam aa tükörben és nem semmi mennyire kijött rajtam a narancsbőr. Szerintem mi is a Balatonra megyünk. Remélem jó lesz az idő, bár ha nem esik az eső az már tökéletes.

Ma vettem néhány kismama cuccot, mert eddig csak egy nadrágom volt. Persze most sem vittem túlzásba, mert csak egy szoknyát és két felsőt vettem. Így hogy nem járok dolgozni így elmegy.

Én sima testápolót használok és babaolajat pedig a csíkok ellen, remélem nem is leszek csíkos. Végre nincs nagyon hideg a lakásban és be tudom kenni magam anélkül hogy megfagynék közben.
kispinty

Jó reggelt !

Hétvégén megvettem az első 2 bodyt !! :D
Szerintetek mi a legkissebb méret, amivel indítani kell ?? Én most 62-es méretben vettem ....

Kispinty
Én simán fel fogom venni a 2 részes fürdőrucit, büszke vagyok a pocimra ! 8)

Madaran
Tetszik ez a kismama divatos oldal, bár az ára kicsit húzós ! :?
Hajós képek.....hmmmm , jobb lenne ott lenni, mint itt a munkahelyen ! :lol:

Bener
De jó hírt mondtál a Gyeddel kapcsolatban !!

Tündi
Remélem mára már minden rendben van és nincs barnika !??
Luca pancsizós képe tündéri ! :D

Kép
Kép
rilla_

TÉnyleg alig voltunk hétvégén... HÁt, mi is kint voltunk a kertben!!!SZinte nyár volt, én még napoztam is. Pocit is kiraktam, hadd barnuljon, olyan fehérke.
Beszélgettünk róla, most már majdnem biztos, hogy Balcsika lesz.. SZerintetek mennyire koszos?? Lehet benne majd fürdeni, ugye?? Különben meghalok a partján!

Linácska :lol:
Meglátod, most, hogy otthon lesz Lili, pikk-pakk meggyógyul!!! Enni bármit ehet már?

Tünde :lol:
Jók a képek nagyon!!!!! :lol: :lol:

testápolót használok én is, csak a cicire gondoltam, hogy veszek vmi bimbóvédő olajat. Azt is hallottam, hogy edzeni kell e bimbót, esetleg törülközővel dörzsölgetni, de nem merem, mert máshol meg azt hallottam, hogy nem szabad nyaggatni, mert méhösszehúzódásokat eredményezhet...Na, akkor :?:

a napokban el kell mennem a körzetihez végre EKg-t csináltatni. nem nagyon füllik a fogam a sok beteg közé beülni és órákat várni. Olyan hülyén van ez így megoldva, nem??

Kispinty :lol: hol a vonalzód?? Ruhákról képeket tudsz felrakni!!!?? Valami nyári lengébb felsőt nekem is kellene venni, mert hirtelen tök meleg lett.
A lábatok mérete változott. NEkem egyelőre nem. De mindkét nővéremnek másfél számmal nagyobb lett a terhességek után, mint előtte volt...huuu. :shock:

anna

madaran

Rilla :lol:
Nekem van néhány 50-es is, hátha kicsi lesz a bb. De szerintem nem érdemes nagyon beruházni, túl sokat venni belőle, mert hamar nőnek. Persze, vannak itt már anyukák...

Előbb kajáltam, most rugdos.... :D 8) :wink:

a

madaran

Sziasztok!
Hát mi sem sokat voltunk a lakásban az elmúlt napokban.:lol:
De látom,hála égnek,nem kell sokat visszaolvasni.

Tündi!!Vigyázz magadra!!Azért most már nem kéne,hogy barnizál.De nem lehet,hogy valami fertőzésed van,és amiatt van?(nekem a Szabival volt ilyen)
Luca nagyon édes:lol:

Madaran!Húú még én sem voltam a körzetinél.Én is féltem a betegségektől,no meg a lustaság..
De lehet a héten,most már én is útba ejtem.Csak a 2 helyen is várakozás,na ahhoz nem fűlik a fogam.Mert ugye nincsenek összehangolva a rendelések.Ráadásul,azt hiszem EKG-ra be kell jelentkezni nálunk,de majd megnézem.

Babarucik.Nekem a Szabirol maradt 1-2 kicsi kombidressz.Bár igaz kékes színűk van,de nem fogok rózsaszínt venni ha bizti kiscsajunk van.Szerintem nem fogja szóvá tenni,hogy nem fidres fodrosba öltöztettük az első hónapokban :lol:
Viszont tapasztalatból tudom,hogy a nagyon picike méretből tényleg nem kell húú de sok.Főleg a kombidresszekből nem érdemes aprócskát venni,hisz az nem baj,ha kicsit nagy,amúgy meg tényleg max 1hónap alatt bele nőnek a 62-esbe.

mimi12

Sziasztok Lányok!

Én is félidős vagyok! :D

Én 56-bodykat vettem a pöttömnek annál kissebb nem szeretném ha lenne a pici. Jázmin 52 cm volt és szerintem elkelt aaz 56-os. De ha netán kissebb lenne Apa még akkor is beszerezhet egy kettőt gyorsban. Van akinek óriás bébije születik annak jó a 62-es :D

Én sem voltam tegnap, egésznap dolgoztam a kertben, meg az építkezésen takarítottam. Mert a sok lecsiszolt glett mind a földön volt. :cry: Meg is éreztem a pocakomon este fájt egy kicsit.

A lábam nekem is nőtt egy számot remélem most nem fog mert most 38,5-es ha nő megint akkor majd 40-es láb az nem lenne jó. De nekem a vége felé nőtt.

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Tündi aranyos a kiscsajszi! Sajna a bibit, Jázmin is szerzett tegnap mind a két térdére. :( Látom tényleg nagy munka folyik ajzat beton is új lesz?

Tegnap találkoztam egy lánnyal most szült a napokban, 36.hétre 3400g és 54 cm-es gyereket. Jó nagy baba lett volna ha bent matrad végig.

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!
Mi is egész hétvégén mentünk. Szinte csak aludni jöttünk haza. A hétvégén kaptam egy csomó babaruhát, ágyneműket, kiságyat, matracot, úgyhogy ma azok szétszortírozásával fogok foglalatoskodni. Ezen kívül mosnom kellene, vasalni apának ingeket, meg főzni.
A mai menű rántott hal lesz, és vagy tojáslevest, vagy krumplilevest csinálok hozzá.

Tündi, nem lehet, hogy a lakásfelújításban kicsit többet vállaltál be mint amennyit szabad lett volna? Most hogy vagy? Pihizzél inkább többet!

Linácska Ti hogy vagytok? Lili, és a férjed. És Te? Ugye Te nem kaptad el?

Mimi, én is kaptam most elég sok uniszex ruhácskát. Amit kislányra és kisfiúra is rálehet adni. Meg kékeket is. És én sem ragaszkodom a habos, zsabos rózsaszinhez sem. Szóval rá fogom adni Zorára.

Madaran: nagyon szép a szoba, és a bútorok is szupereke.

Rilla: inkább 62 ekkel kezdj, mert a nagyobb ruhácskát rá tudod adni a pici babára, de a kicsi ruha nem megy rá a nagy babára :lol:

Képzeljétek, mióta bejött a jóidő, úszom a tejciben. Azt álmodtam már 3 napja, hogy szoptatok, és útánna tiszta tej a mellem, és nem áll el a tejci. És reggelre tényleg úsztam a tejben.
Eddig is volt, de csak egy két csepp zuhi után, de ez ami most van amióta bejött a meleg elég durva. És mostmár mindegy hogy nappal van vagy éjjel van és kész és nem is kevés.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Most egy jó darabig nem voltam, péntektől kezdve olyan zsúfolt volt a hétvégém hogy erre én is azt mondtam a végén hogy ez most nem egy kismamának való.
A hétvégén itt olyan jó idő volt hogy rövidnadrágban és pólóban lehetett kibírni. Máshol is hasonló volt az időjárás?
Megpróbálok visszaolvasni, remélem hogy mindenki jól van!
Mi is jól vagyunk, apa már egyre többször érzi Hajnus ficánkolását :lol: és ettől nagyon boldog :lol:
Vendég

Tündi: nagyon aranyos kislány a Luca!
és csodálkozom hogy még csak egy bibi van rajta :lol: hugom ebben a korban már rommá törte magát :?
Vendég

Jajj, de jó, hogy végre jöttetek! Úgy látszik, tényleg a jó idő mindenkit kikergetett!!!!

Képzeljétek, levágattam a hajam vállig érőre.. TÖk élvezem, hogy ilyen rövid. SOkkal kényelmesebb lesz vele bánni! Majd a dög nyárban szerintem még rövidebbre nyiíatom :wink:

Adri :lol: egy éjszaka már nekem is volt, úgy egy hete, hgoy reggel vettem észre, hogy folt van a hálóingemen, de nem úsztam benne. Ilyenkor mit lehet csinálni, tényleg, jó a körvatta v. valami mást kell melltartóbetétnek betenni? A meleg miatt van egyáltalán? Lassacskán erre is be kell rendezkedni, nehogy munkahelyen törjön az emberre a folyhatnék... :roll:

madaran

beusmimi :lol: gratu a félidőhöz!!!!!! :lol: :lol:

mimi :lol: én asszem ma elmegyek, mert a táppénzes papíromat is el kell hozni....Remélem, nem sok göthössel találkozom :roll:

adri :lol: Rántott hal... :P :P énisénis! nálunk tegnapi maradék lesz (brassói meg husileves) :wink:

anna

madaran

Tündi :lol: jól vagy? Remélem, barni elmúlt :?

madaran

Jajj lányok, nagyon kész vagyok! Valamelyik nap leesett a polcról a kis tükröm, és mondtam apának h szedje ki mert a mosógép mögé esett!
Na itt én is elfelejtettem meg apa is, na most mosok, és a mosógép érdekes hangokat ad ki, és látom, h üvegszilánkok jönnek ki belőlle :twisted:
Nem tudom, hogy tudott a dob mögé beesni a tükör, mert a mosógép dobjába biztos nem volt benne hiszen azt láttam volna ahogy belepakoltam a ruhákat.
Na most megállítottam és most próbálom elérni a mosógépszerelőt.
Jah amúgy a mosógépet most vettük egy fél éve, remélem nem rontottam el mert kitépem az összes hajamat :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Köszönöm jól vagyok..Barni ma még nem jelentkezett szerencsére.Voltunk délelőtt oltáson Lucussal,3at is kapott a kis drága,de nem sértődött meg a végén a doki nénire,mert még puszit is adott neki :wink:
Találkoztam a védő nénivel is,mondtam neki a vizesedést,sószegény diétát javasolt,meg,hogy polcolgassam fel a lábaimat.Elég hamar megjelent :?
De én is gondolok a strapára is,hogy most eléggé benne vagyunk a melóban...

Beus,gratula a 20ik héthez!:) Akkor Jázminnak is lett bibije :? Igen aljazbeton is lett csinálva,mert itt még hajópadló volt eltéve,és az vmi homokágyba volt belefektetve vagy micsodába..és ezért kellett újra csinálni.

Madaran,brassói az egyik kedvencem :)

Piroska,szerencsére még nemigen volt rajta bibi,remélem sokkal több sem lesz :wink:

Mimi,nem vettem észre,hogy lenne fertőzésem,de elképzelhető,mert hajlamos vok elkapni minden nyavaját! :?

Rilla,nálunk Lucus kb egy hétig hordta az 56os rucikat,mert eleve 56cm-vel született és 3770g-al és így elég kis husis volt! :) Úgyhogy mi sztem most is 621essel kezdünk majd,kivéve ha kisebb lesz kistesó.[/b]

Kép
Kép
tundi24

Irdab,remélem nem lett komoly baja a mosógépnek!!!

Kép
Kép
tundi24

Kép
kispinty

Hát én ma pont 22 hetes vagyok, egy nappal elszámolta magát a vonalzó. Ezt minden egyes alkalommal be kell illeszteni?

Én nem fogok bemenni a vízbe. Mielőtt terhes lettem szinte havonta jártam dokihoz valami fertő miatt és most inkább vigyázok és kibírom víz nélkül. De én nem vagyok mérvadó, mert én mindent túlparázok.
Egyszer már voltam Horvátországban úgy, hogy nem tudtam fürödni, na hát az pocsék volt. Pont indulás előtti napon voltam küreten, mert elhalt a terhességem, de nem ment el magától. A nyaralást viszont nem akartam lemondani.
kispinty

Nah már járt itt a mosógép szerelő, és kiszedte a tökröt. Csak kicsit volt széttörve. De nagyon idegbetteg lettem miatta :twisted:
A faszi gyorsan kijött, fél óra alatt most újra mosok :lol: .
3e ft csinálta meg.

Madaran muti az új hajadat. Én is rakok fel majd képet, én is a múlt héten vágattam le az enyémet és épp a fülemig ér. Még nekem sohasem volt rövid, és most nagyon élvezem az új sérót.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!
Bocsánat, én is kicsit eltűntem, de annyira jó idő volt, nem vágytam be a szobába :D
Mi voltunk kirándulni Tatán, mennyire szép a tó meg a környéke :D Soha nem jártam még arra! A fiúk felpattantak motorra, én meg mentem utánuk kocsival :( Majd ha a Baba megszületett és még jó idő lesz októberben akkor vitetem magam egy körre a párommal, de addig kibírom :lol:

Mi is megyünk a nyáron a Balatonra, szerintem én bele fogok merészkedni, ha jólesik és nagyon meleg lesz! Óriási nagy fürdés úgysem lesz, csak lehűtés jellegű, és igenis bikiniben :lol: Hadd lássa mindenki milyen szép nagy pocim van :lol: (Anyukám már előre tiszta stresszes, hogy hogy fogok kinézni, de nem érdekel, hogy ki mit gondol, nem fogok elbújni, mert babát várok :D )

Remélem mindenki jól van ezen a szép napon!

Bea

Kép

Kép
dbea

Madaran: már tudjuk, hogy kisfiú, de az UH-n az orvos most nem látott semmit, biztos szégyenlős volt :D

A súlyát most megtaláltam: 275g, de a hossza nincs rajta sajnos :D

Képzeljétek, a pocim 1 hét alatt 1 centivel lett nagyobb: már 96 cm :) (Mi lesz ennek a vége??)

Bea

Kép

Kép
dbea

dbea ha legközelebb jöttök Tatára szóljatok, akkor találkozhatnánk, ha Ti is benne vagytok. Én nagyon szeretek itt lakni. :lol:

A nagy idegeskedéstől most meg a fejem fáj de piszkosul.
Ma nagyon elcsúsztam időügyileg, és nem tudom befejezni azt amit beterveztem. E miatt is ideges vagyok már :evil: :evil: :evil:
Pedig most nyugodtnak kellene maradnom tudom.

Adri

Kép

Kép
irdab

kispinty fennt a segédletek/profil/ aláírásba illeszd be a vonalzódat, és akkor nem kell mindig berakni újra, hanem magától mindig beilleszti.

Adri

Kép

Kép
irdab

Köszi a tanácsokat a babaruci méretekkel kapcsolatban !!

Madaran
Én a Balcsiba nem biztos, hogy bemennék, bár én hajlamos vagyok, hogy fertőzést kapok a tavaktól ! :(...de az is igaz, hogy 30 fokban meg nem bírnám ki, hogy csak nézzem ! :?
Muti képet az új frizudról ! :D

Beusmimi
Gratula a félidőhöz !! :lol:
Komolyan mondjátok, hogy megnő a lábunk ??...nekem alapból 40-es, mi lesz ha nagyobb lesz, jesszus..... :shock:

Irdab
Hogy-hogy van már tejcid ? Mikor kell elkezdeni folynia ?

Tündi
Voltál ma dokinál ?

Kép
Kép
rilla_

Nem jól írja az időt a babanet, mert azt írja, hogy 15:31-kor küldtem el az előző üzimet, pedig már fél 5 van ......

Kép
Kép
rilla_

[quote="rilla_"]N írta:rilla_em jól írja az időt a babanet, mert azt írja, hogy 15:31-kor küldtem el az előző üzimet, pedig már fél 5 van ......
Ne nézzük nekem mit ír??
Most itt 17:15 van.
Ha nem jó időt ír valakinek,akkor a profil alatt van olyan,hogy időzóna.Nekem az a Budapest nyári időszámításon áll.Azt lehet állítgatni :wink:

mimi12

Jaja 1órával kevesebbet jelől.No majd mindjárt kisilabizálom,mi a jó

mimi12

Na most?

Áá ezzel bármit csinálok,1órával kevesebbet mutat.

mimi12

Látom, mindenkit a szabadba csalt a jó idő :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="mimi12"]N írta:mimi12a most?

Áá ezzel bármit csinálok,1órával kevesebbet mutat.

Kuvaiti időre állítsd (GMT+3)
Vendég

Sziasztok!
Mi is sokat csavargunk,vagy a kertben vagyunk....már szerintem némi szint is szereztem... :lol:
Minden oksi....bébim sokat rugdos-aktív....most már nem csak este,nyugalomban...hanem akkor is ha valami nem tetszik!

Kata szülésem elvileg:augusztus 22(U.h. szerint)....és utolsó mensi: nov.8 !Köszike!
:lol:

Tündi próbálj lazítani,tuti emelgetsz!!! :?
kandi72
Budapest III. kerület

Megjöttem én is, a hétfő a csavargós napunk. Ráadásul Lili először aludt éjszaka az új ágyában, és kérte, hogy szivacson aludjak ott. Na ott mindent tudtam, csak aludni nem. Hajnal 2-kor átmentem a hálószobába. 3-kor hívott, hogy inkább mégiscsak aludjak ott. Aztán elmagyaráztam, hogy nem igazán megy anyának, és visszamegyek a hálóba, de ha hív, jövök rögtön. Utána már nem hívott. Viszont 6-kor kelni kellett, mert fél 8-ra mentünk fülészetre.

Rilla,
mi 56-ossal kezdtük, viszonylag sokáig is használtuk. Lili 52 cm volt meg 3950g. Viszont valószínű már akkor is erős csontú. Most is a kórházban nem akarták elhinni, hogy 15,5 kiló, mondták, hogy max. 12, ráállították a mérlegre, és még a csomó hányás után is 15,6 volt. Én is ilyen vagyok, nem hiszik el soha, hogy mennyi is az annyi.
Azt tudom, hogy 5 hónaposan már 74-est hordtunk, de még 15 hónaposan is.
A tej meg nem biztos, hogy fog folyni, általában nem szokott. Jó, ha a szülés másnapján megindul :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili amúgy már jól van, holnap megy oviba. Apának meg érdekesen működik a betegsége, főleg csak itthon jön elő. A munkahelyen nem, de ahogy jön hazafele, már kezd is rosszul lenni. Én meg mondtam, hogy ezt be lehet fejezni. Én sem kaptam el, anyukám sem, nem kell bebeszélni magának. Iszonyatos, ha betegségről van szó, már nem tudom komolyan venni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nah igéretemhez híven felrakom az új sérós képemet. Kép

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Én sem voltam 7végén ,de látom ,hogy mást is kicsalt a jóidő a szabadba.
Ma pedig már 9kor elindultunk a bnpőmmel a Margit szg-re, kb 1 körül értünk haza,persze gyerkeke jól elfáradtak.
Délután pedig jáétszin voltunk.

Nálunk Márk 51 cm-vel született gy jók voltak rá az 56os ruhák,de abból tényleg nem kell sokat venni.

Tündi:nem mész el dokihoz?Azért jobb ha megnézeted magad.

Holnap is csak este leszünk mert megyünk apa nagynánjéhez.Sajna apát behovták dolgozni,de mi azért megyünk,mert ott van kert és egész napot kint tölthetjük.
Vendég

Irdab:jó lett a hajad!!! :D
Az enyém se sokkal hosszabb.
Vendég

És teszek fel egyet milyen volt tavaly nyáron.

Kép haj

Adri

Kép

Kép
irdab

Szóval hátul fel van nyírva :lol:
Mandaran, nah muti a Te új hajadat is :?: :roll: :lol:
Köszi Sissi!
Most megyek, és folytatom a lábpócolást mivel egy elefánt lábával vetekszik :shock:
Holnap jövök, és remélem azért nem hal ki a topik a jó idő miatt :?: :roll: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

sziasztok!

Végre ide jutottam.

majdnem kész vagyok a nagytakarítással, már csak a konyha van hátra, de ott is már az ablak tiszta.

igaz a derekam majd le szakad.

Ádám jól van, de nekem három napja folyik az orrom, és valahogy nem akar elmúlik.
Lázam nincs. és remélem nem is lesz.

Adri: Jó a hajad. Miért vágattad le ilyen rövidre? nem sajnálod a szép hosszú hajad. Én mindig mikor levágatom megbánom. Pedig hiába most már újra hosszú a hajam, nem nagyon tudom elviselni, hogy ki van engedve.

Valaki írta (bocsi de nem emlékszem), hogy milyen gyógynövényes bigyót lehet szedni a húgyúti fertőzésre. légyszi írjd meg megint!!!

Kép

Kép
ádibaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?