Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Na asszem, holnap nálunk is lasagne lesz, én is imádom!!! Ma még van a tegnapi rántott csirkecombból meg krumplisaliból :)

Petrus,
jó lehetett kint, nagyon szép idő volt, meg a lelkednek is jót tett gondolom!!!

Anika,
nem semmi menü!! Én imádom a bélszínt, de csak ha a közepe kicsit nyers, de asszem korábban volt már róla szó :)

Dóri,
Samu milyen aranyos lehet, miközben porszívózik! Örülök, h jól telt az első éjszakája :) :)

Fabri,
még Neked szerettem volna írni, h sztm ne aggódj, h picit kisebb a baba, nálunk is kisebb picivel. 3 doki mondta, ahogy Annus is írta, genetika - nem lehet minden babóka 4 kilós :) Szóval nyugi, biztos minden okés Hannával! A következő uh-n majd biztos nézik, nem nőtt-e a lemaradás.

Megyek majd DM-be megvenni pelenkát, babamosószert stb. Kezdő pelusnak Ti mit vettetek? Pampers v. Libero v. DM saját?

emese1979
 
 


Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem mehettem a talira, remélem hamarosan lesz még. :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Mi vidéken voltunk tegnap, az sem volt rossz, fincsi, meleg napsütés!

Petrus! Nagyon klassz, hogy kiszabadultál, gondolom kicsit feltöltődtél.

Szombaton kismama klubban voltunk, érdekes előadásokat hallgattam és extra babadolgokkal ismerkedtem. Hipermodern és ultra designos babatányérral, bébiétel adagolóval, és ortodent cumival. Ez utóbbit biztos beszerzem a kicsinek. Ja és tombolán nyertem egy karton bébiételt. :lol: A legfontosabbat meg majdnem elfelejtettem: profi fotós készített rólunk képeket, és mivel kaptunk ajiba egy 5000 ft-os kupont, ezért most ingyen lesz 6 db képünk. Alig várom, hogy elküldjék, majd rakok fel belőle. Igaz, hogy tréningben meg edzőcipőben :oops: voltam, dehát ez jön rám. Egy fényképünket pedig felteszik a babamama tudakozó oldalára is.

Remélem hamar fent lesznek a képek a blogon, mert nagyon kiváncsi vagyok a talira és elsősorban a pocakokra. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Olyan király hétvégénk volt. Maja olyan jó volt hozzánk, hogy mindkét nap negyed 10-kor kelt (persze ma már 7.15-kor). Gondoltam rátok tegnap délután. Biztos jó volt a tali. Hogyhogy nem kerültek még fel a képek? :-)

Utófájások
Már nem emlékszem kinek igértem. Utófájásokra homeos bogyó: cuprum metallicum

Májfoltjai senkinek nincsenek? Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
pumuklii
 
 

 
 

Pumukli: májfolt nekem TÜcivel lett, mert azért akkor napoztam pocakosan - na nem direkt, főleg árnyékban, de mégiscsak nyár volt. Most nem vettem észre, de ezek a fránya szemölcsök, anyajegyek nagyon szaporodnak cserébe. :roll:

Emese: én Tücinél Pampers-t vettem, most meg Liberót elsőre. A Pampers teljesen jó volt.

ANnus: köszi, majd felteszem mindjárt a képeket. :) Én is szarul aludtam, mert este az uram pizzát rendelt (szerinte a leves nem kaja - ez volt itthon :x ) és mire megérkezett, én is megéheztem, és bevágtam egy fél pizzát. Utána ittam is - mármint vizet. Persze ezt már este nem kellett volna, úgyhogy egész éjjel ment a fulladozás, forgolódás, hasfájás stb. - szóval én sem aludtam túl jól. :roll:

Szofi: ari vagy, de apum is tud jönni értünk autóval, meg van mentő is, taxi is, szóval nem az autó szerzése az érdekes, hanem hogy mennyi idő alatt ér ide, és mennyi idő megszervezni a Tücire való vigyázást stb.Csak ezért izgulok. Azért ha nem muszáj, most nem megyek BKV-val szülni. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Pumukli: ja, hogy kérdés is volt egyben a májfolt. :oops: Ha jól észlelem, nekem elhalványult, meg most pl. még nem jött ki a linea negrám sem.

Na azt akartam még írni, hogy tegnap este olvastam a neten, hogy a magnéziumkészítmények egyben hashajtó hatásúak is. Ez számomra megmagyarázza, hogy most miért nincsenek olyan aranyeres, székrekedéses gondjaim, mint Tücinél voltak. Ugyanis akkor nem szedtem Mg-ot, most meg igen. Érdekes.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,
néha rám is rámjön a hasmars, ezek szerint a mg miatt :)

emese1979
 
 


Üdv mindenkinek!

Megjöttem a védőnőtöl.68 kiló vagyok.5 kiló egy hónap alatt nem rossz.
Kisütöttük, hogy ne Veszprémbe, hanem Székesfehérváron szüljek.Nincs akadálya, és a picit sem kell annyit rángatni mintha Veszprémből vinnánk haza Enyingre,anyukámhoz.Plussz szerinte sokkal jobb a szülészetük mint a veszprémi, ezt csak így fű alatt jegyezte meg, de én is sok rosszat hallottam erről szülészetről.Szóval húsvét után cipekedünk anyumhoz.

Örülök hogy ilyen jól sikerült a tali, kíváncsian várom én is a képeket.

KépKép
harhaj
 
 


Én is ma megyek védőnőhöz, szerintem 10 kg plusznál tartok a kezdetek óta. De már nagyon nehéz a hasam, ha Fruzsi kivárja az idejét, nem tudom mi lesz :shock:
Vendég
 


Sziasztok, szép hetet, szép napot!

Gondoltam sokat rátok tegnap, hogy megy a party ezerrel! Biztos sokat nevettetek! Kitty, Téged mindig csodállak, hogy 3 gyerek mellett el tudsz menni ezekre a partykra! Végül Apa mégsem ment focizni, de ez csak fél 3-kor derült ki, így elvitt minket kirándulni.

Kaptunk hétvégén egy mózeskosarat kölcsön, először nem akartam elfogadni, de végül, mivel látom, hogy Gyöngyvirág imádja etetni a tőle kisebbeket, ezért óvatosságból inkább legyen Iringó mózesben, mielőtt még megtömi nekem szegénykét....

Petrus, nagyon jó a pizsid!!!!!!!

Pingi, szorítok én is, hogy kitartsatok még egy kicsit! Esetleg a szüleid válása indította be a dolgot nálad? Vagy nincs hozzá köze?

Tinu, érdekes amit írsz a Magnéziumról, Gyönggyel csak napi kettőt szedtem, most 6-ot és nem kell vasat sem szednem, most nekem sincsen semmilyen szorulásos gondom.

Pumukli, Gyöngy keresztanyjának voltak májfoltjai mindkét terhessége alatt, az első után elmúlt, a második terhesség után meg ez lesz az első nyár, reméli, hogy most sem jön majd ki. Pedig Ő is 50-es faktort használt.

Csajok, lenne egy kényes kérdésem. Van valakinek vizelettartási problémája? Én évek óta végzek hüvelytornát, a terhesség alatt is, most még is a sok köhögéstől néha bemegy egy kicsit. El fog ez múlni???????
Vendég
 


Felraktam a képeket! (Legalábbis a nagy részét, mert nem tudtam, mennyit bír el a blog tárhelye.) Eredeti méretben, hogy le lehessen tölteni, aki akarja, ha rákattint. Címkéket nem írtam, mert nincs türelmem kibogozni, hogy hogyan is kell aztat (ha valakinek van kedve hozzá, az bele tud szerkeszteni, ugye? - nyugodtan).

Böbi: épp tegnap meséltem a lányoknak, hogy TÜcivel volt olyan, hogy pisilnem kellett, épp keményedtem, nem tartottam rá és a tüsszentésnél nem kevés belement a bugyimba. Rohantam a DM-be eldobhatós bugyit venni. :oops: Viszont nekem utána teljesen elmúltak ezek a gondjaim, és a mostani terhesség alatt sem jött fordult még elő. Hátha nálad is így lesz!

Kép
Kép
tinu
 
 


Megnéztem a képeket, nagyon helyesek vagytok, szépek a pocakok. Vannia cicád gyönyörű! Bár a képeken csukva a szeme, de biztos kék van neki, ugye?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Na megjártam a szervízt, 15-ére jön meg a csereajtó, és 24-ére lesz kés, szóval 15-24 közt nem lesz kocsi... :cry:

Szerintem most ledőlök egy kixsit, mert elfáradtam!

Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Köszönöm az elismerést a menüért, nem az én érdemem. :)

Dóri
Apor ette a piskótát, a carambola gyümölcsöt, a burgonyakrém levest sajnos nem, pedig olyan finom megint megpróbálom. Ja és a bélszínt.

Emese
Asszem te írtad, hogy szereted, ha a közepe kicsit nyers, én is , de most nem olyan volt. Szóval Apor is evett belőle.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


IIIIIGEEEEN! Rettentő aranyos volt, ahogy perszívózott! :lol:


Hát, sztem, ha már tényleg úgy néz ki, mint egy szoba, akkor rakok képet, de most bútorraktár... Mert ugyan bent vannak a kiságyak a helyükön, de bent van a bölcső, ami a nappaliban lesz, meg a gurulós járóka, ami nálunk lesz a szobában... Mindenhol kell vmi alvós hely most, mert szoktatni szeretnénk őket egymáshoz, a picit a szobához, de öcsém államvizsgázni fog, és csöndnek kell majd lennie... Na, mindegy, majd még kiagyalom, hogy mutassam meg nektek...

Megyek, mert lassan ebéd...
Vendég
 


Ha du hazajöttem megnézem a képeket,mert nagyon kiváncsi vagyok. Most megyek fodrászhoz, meg be akarok szerezni még pár dolgot. Meg kinéztem a sarki butikban egy aranyos felsőt. A szopis melltartóra ugyanis nincs mit felvennem.A nyári cuccaim mind meglehetősen levágottak, meg vállat szabadon hagyók,meg spagetti pántosak, így venni szeretnék valamit, amit tudok szülés után hordani. Tényleg,meddig kell szopis melltartót hordani a sima merevítős kosaras helyett?Egész szoptatás alatt?? Na szóval eztetet szeretnék. :D
Ma rántott camamber-t ebédeltem,sült krumolival és paradicsommal.Hmmm,nyamm. Bár azért szivem szerint rádöntöttem volna vagy fél kg sót,de hát álmodik a nyomor. Na megyek is,majd jövök élménybeszámolni.További szép napocskát!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle: én végig szopis melltartót hordtam. Vagyis a végén már nem, akkor meg egyáltalán nem hordtam melltartót, ha nem volt muszáj. Sima melltartóval olyan nehéz a szoptatás, mert hogy hámozod le magadról, ha szoptatsz? De lehet, hogy csak én voltam a béna. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


KUtyafüle, én csak 3 hónapig szoptattam, de én is végig szopis melltartót hordtam, kényelmes.

Most lefektetem Gyöngyöt, utána meglesem a képeket.
Vendég
 


Na itt!

Örülök h mindenkinek jól telt a hétvége!

Én elmentem ma a turiba,de nem találtam semmi olyat mi jó lett volna rám...nem tudom így mi lesz,vmit muszáj felvennem!

Ja persze közben végig fájdogált a pocim...Remélem azért Izát nem a húsvéti nyúl hozza majd :wink:

annus11
 
 


Annus, help me!

Ez még mindig nem az én gépem, és megint nincs meg a közös blogunk elérhetősége... :oops: (kedvencek közé volt téve, de nem ezen a gépen).
Megtennéd, hogy beírod az aláírásodba és akkor ha más is olyan suta, mint én, hogy elfelejti, akkor ott meg tudja nézni.

Köszönöm!!!!
Vendég
 


Betettem,mindjárt megnézem h látszik e! :wink:
Addig is: http://2009majus.blogspot.com/

annus11
 
 


Hát nem látszik...már nem fér be 8) :lol: ,de akkor megpróbálom a profilomnál betenni!

annus11
 
 


Na az érdeklődési körhöz tettem a linket,ha vki nem találná!

annus11
 
 


Még akartam írni, hogy jó nektek, hogy ennyire előre tartotok a készülődésben. Mi még sehol. :oops: Borzalmas. Pedig igyekeznem kellene. A héten kimosom a ruhákat. :) És bepakolok egy Apor csomagot, ha menne a nagymamához és egy kórházi csomagot.

Dóri
Te nem izgulsz mi lesz Samuval és a többiek? Panndi, Tinu, stb.? Nekem úgy fog hiányozni. Remélem a kórház nekem csak pár napig fog tartani, jó lenne otthonról szülni menni.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Túl vagyunk az ebédelésen! Vmiért nem egyszerű mostanság, mindig van kisebb-nagyobb szomorkodás... Lehet, hogy foga fáj, de azért nem tetszik ez így nekem... Grrrr. :) Najó, azért nincs vész! :) Legtöbbször én csak nevetek a hisztin, mert olyan nagyon viccesen csinálja Samu! :)
Vendég
 


Annus, köszönöm!

Anika, én is csak most kezdtem el. A mosáson túl vagyok, a vasalásnak egyelőre csak a fele van meg.
a Bőröndöt is pár napja kezdtem el bepakolni, kb 2/3 része van kész, a pizsik még a mosásban vannak pl.
Semmiről nem késtél még le!
Nekünk eddig úgy volt, hogy anyós jön vigyázni Gyöngyre, de most ez már nem biztos, tudom, hogy az apjával is jól ellesz, inkább attól félek, hogy lesz-e féltékenység, ha lesz, mennyire.

Nekem még a nagytakarítás lenne hátra, egy szoba van meg, de most is csak itt ülök takarítás helyett! :-)
Vendég
 


Megnéztem a képeket, nagyon jó lehetett :-)

Tinu
az a bosszantó, hogy most nem napoztam, meg egyből kentem is az arcom 50-es naptejjel. Na mindegy. Majával is hamar elmúltak.

Lemostam kívülről az ablakokat, megpucoltam őket. Most pihizek a teraszon.

Én meg úgy ébredten, hogy az egyik mellbimbóm totál érzékeny lett. Már az fáj, ahogy a polót felveszem. Remélem elmúlik hamar, mert így nem tudnék szoptatni.
pumuklii
 
 


Én izgulok Zsófi miatt. Vagyis tudom, hogy tök jól ellesz apával, imádják egymást, és nagyon jól ellátja, nem emiatt aggódom, hanem még sosem volt tőlem távol. Még sosem voltunk máshol éjszaka. És nagyon nagyon fog hiányozni... Na de remélem hamar kipaterolnak a kórházból :)

Megjártuk a védőnőt, a mérlegük szerint 11,5 kg-t híztam :shock: Az itthoni szerint nem egészen 10-et. Na mindegy, nincs jelentősége, még mindig kevesebb vagyok, mint Zsófival a 32. héten :wink:

Amúgy jól elfáradtunk, 25 fok van kinn, meleeeeg van :?
Vendég
 


MÉg én se nagyon haladok a készülődéssel. :roll: Csak lassacskán. Én is a héten fogom kimosni, vasalni a ruhákat, meg összepakolni nagyjából. Még be kell szerezni egy csomó dolgot, az is csak félig van meg. A takarítást anyósom megcsinálja most húsvét előtt szerencsére. A szekrényt már átpakoltam korábban, az megvan.

Anika: nekem is egyre gyakrabban fordul meg a fejemben, hogy mi lesz Tücivel. Főleg, hogy az utóbbi hetekben teljesen beanyásodott. Meg hogy ki fog rá vigyázni, hogy fogja viselni, hogy nem én altatom el stb. Olyan kettős érzésem van, mint most is, mikor bölcsiben van. Egyrészt örülök a szabadidőnek, másrészt hiányzik is Tüci. Ez lesz szerintem a kórházban is, hogy örülni fogok, hogy csak Csongorral lehetünk kettesben, de hiányozni is fog a nagyobb nagyon.

Böbi: én most megrendeltem az Anna és Peti sorozatnak az ANnakönyv részét, mert úgy láttam, az is sokat szól a kezdeti, kisbabás időszakról. Még van egy hónap, Tücivel majd olvasgatjuk. Én úgy láttam, még csak most, a napokban kezdte felfogni ezt a kistesó dolgot.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,

nagyon jók a talis képek :) kár h nem tudtam menni :?

Képzeljétek, tegnap megszületett a szomszédunk kislánya :) a hideg is kirázott amikor olvastam az smst, majd rádöbbentem hogy most már rajtunk a sor.

na, futok a dokihoz.
szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Helló, na ledőltem egy kicsit: 4 órát horpasztottam egy folytában, és nagyon jól esett. Ilyen éjszaka sosincs...

Anika, ne izgasd magad, én még a vásárlással se vagyok kész, az összepakolásnak meg neki se fogtam. Azzal vigasztalom magam, hogy ha vészhelyzet állna elő, akkor úgyis segítene valaki. De olyan meg nem lesz, szóval még egy kicsit ráérek...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na meg is jöttem. Végül vettem egy felsőt,de ez is kicsit furin mutat most rajtam. Többet ezért nem mertem, pedig 95% pamut és csak 1480Ft volt. De nem tudom a felsőtestem mérete mikorra csökken le viszonylag normálisra. Mert akkor tökéletes lesz,mert nem látszik ki belőle ez a fránya melltartó.
Tinu én nem tudom.Szerintem bennem van a hiba, de ez a szopis izé abszolút nem kényelmes.Én mindig merevítős melltartót hordtam, sőt szivacsosat, így ahhoz vagyok szokva, hogy az tartja a mellem.Ez meg.....Arra jó, hogy ne éljenek önálló életet. Egyébként nem a szoptatás kényelmi szemponjai miatt, hanem a merevítős melltartó tejcsatorna elzáró hatása miatt kérdeztem, hogy mikortól lehet megint. A hajamat is levágták, vettem kontaklencse folyadékot, kupakos fogkefét és papírtörlőt.Hazajövök,és vár egy nekünk horibilis gázszámla.Mi tűzhely átalányt fizetünk,mert csak az megy gázról.De én szinte sosem főzök.Na mérgemben el is döntöttem, hogy ezentúl feszt sokat fogom használni a tűzhelyet, bár főzni megtanulni a jövő évi fogadalmaim közé tartozik. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Én is eléggé fáradok...pöttöm nagyon-nagyon sokat mocorog. Remélem nem akar megfordulni a jó irányból. Szegénynek már nagyon szűkös a helye, tapossa a bordáimat, nagyon készülődik.... :)
Jóslóim voltak tegnap is....ma még csak 1 össz-vissz.
Na, csütörtökön kiderül NSTn mi a helyzet...

Láttam a blogon a fotókat! Nagyon édi ennyi pocakos 1 helyen! :lol:

Nálatok volt már olyan, hogy a pocitokon lehetett látni, ahogy ver a szive, vagy lélegzik...nem is tudom pontosan mit csinált, de hozzányomhatta magát a hasfalamhoz és brutálisan lehetett látni, ahogy ritmikusan mozog (közben nem csuklott, bár azt is lehet néha látni).

Kutyafüle!
A Bboom.hu-n lehet online utóvétel rendelni 2000párszáz Ft-ért olyan felsőket (pántos/ujjatlan), ami szopis melltartóval kombinált és egyben hasszorítós a szabása. Nagyon jó az anyaga, rajtam a terhes pocis változata van kvázi nonstop-imádom!
Nyárra ha nem tudsz mit beszerezni és szeretnél valami lengébb cuccot, akkor ezt nagyon ajánlom! Csini, pántos, jól tart.... és nem kell hozzá melltartó külön!!!

Dóri!
Cuki Samud! :) Szeret porszívózni! Drága! :)

Én sem állok még sehogy a kórházi pakkal....egy csomó mindent kellene még venni...betét stb.
Lassan ö.írok egy listát (de jó, hogy feltettétek a blogra!), hogy mit csomagoljak....ahogy látom a legkisebb bőröndöm nem biztos, hogy elég lesz....

Valaki használt már Huggies pelust? Én vettem 3 fajtát new born-ból: Pampers, Libero és Huggies...meglátjuk melyik jön be....

Többiekkel mizu? Ugye nem szül még senki??????

Kép
mozza
 
 


Kutyafüle!
Tipp: Ha nem érzed 'biztonságban' magad a szopis melltartókban....akkor ha levehető a pántja, rakd fel keresztben!!!! (A hátadon legyen X-ben!) Teljesen más érzés és az tényleg csinin tart!!!!!!!

Kép
mozza
 
 


Mozza! Nekünk Aminával az egyetlen pelus ami bevált, az a Huggies volt! De minden babának más lesz jó, ezért szerintem jó, hogy több fajtát vettél.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mozza! Be tudnád linkelni a bboom-ról azt az oldalt amelyiken konkrétan megtalálható az a felső? Engem érdekelne, de nem találom. :(

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mozza!
Akkor jól betáraztál pelusból!Én egyenlőre 1 csomag liberót vettem,aztán majd meglátjuk hogy tetszik a kisasszonynak! :wink: Nekem is 1-2 dolog hiányzik még a csomagból,de nem olyan vészes,hála az égnek!Ja és nálam csak hatalmas hullámzás van!Na meg a térdét nyomja ki mindig :wink:

Jóslók:én nemis számolgattam ma...mert annyi volt :shock: :roll:

Panndi!
Jó hogy jelentkeztél!Akkor ezek szerint még egyben! :wink:

Vanni!????

Petra????

annus11
 
 


Nagyon jók a talis képek és mindenkinek milyen édi pocija van :P

4 hét után mára végre sikerült megcsinálniuk a hüvelykenetet, szerencsére minden rendben.Pénteken uh és titer vizsgálat, a vicces hogy pont a szülinapomon fogjuk utóljára pocakon belül látni Gábort.Nekem hiányozni fognak a torna mutatványai, meg ahogy bújt hozzám.Na de egyszer meg kell születnie és azt még jobban várom már.

Aszopismelltartó szerintem is kényelmes igaz tényleg csak arra szolgál hogy ne lifegjenek a nyakadba, de a célnak tökéletes és nem is kell több.Én amúgy se vagyok nagyon melltartó párti, itthon mindíg anélkül vagyok.most már elég szép látvány :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Itten vagyok :)
raktam fel 2 kepet a blogra tegnaprol :)
draga ferjem mlazan kozolte tegnap, hogy megy balnat setaltatni, hat nem kedves? : )))))))))))))))))
es amig 1falatot ragtam, 20x lefenykepezett, elvezkedett : )))))))
tenyleg jopofa a sok-kismamas Vanni-fele kep :)
Vendég
 


Petra!

Csúcs vagy azzal a 2 pereccel!!!!A karszalagodat rögtön kiszúrtam!Nem kérdezték hogy melyik intézetből szöktél :lol: :lol:

annus11
 
 


Szopis melltartó: nekem ilyen van: http://www.anita.com/hu/hu/148,1,0,0,39 ... detail.htm ez merevítős, de semmi gondom nem volt vele, már Aminával is ilyet vettem. Kényelmes és szép is, nem utolsó sorban pedig jól tart!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Petrus a karszalagot én is kiszúrtam, de a branül sem rossz! :lol: :lol: :lol: Szép a pocid!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na nekem az fel se tűnt!A perecnél leragadtam!Imádomm!!!! 8)

annus11
 
 


Megnéztem a képeket, nagyon jók! Csinosak vagytok!

Petra, a Te képed meg főleg nagyon tetszik! Jó Téged kórházon kívül is látni. Így ülve nem is olya nagy a pocakod.

Én liberot vettem, Gyöngynél az első időkben a pampers nem vált be, most viszont csak azt használom.

Van a blogon egy Novygirl kórház lista, abban írja, hogy1 csomg wc papír nem elég. Nekem is úgy rémlik, mintha egy csomag nem lett volna elég 4 napra, de arra már nem emlékszem, hogy miért fogyott el olyan gyorsan....
Vendég
 


Mozza, majd kitapasztalod, jó , ha több féle van otthon. Pl nekem a 3-6 kilósban a DM-es is nagyon jó volt, később már nem. Érdemes a látogatótól is pelust kérni! :lol:
Vendég
 


Farkas, Reny!
A pelus témához: logikus sztem, az elején, meg a méretváltásoknál veszek mindenféle márkát....aztán majd kiderül, hogy melyik jön be és abból veszek majd többet. Szerintem is ez totál babafüggő lehet.

Reny!
Itt a link a szopis topról:
http://www.bboom.hu/milly_basic_szoptatos_kismama_felso
Sajna, nem annyiba kerül már, mint amennyiért én vettem akcióban....majdnem duplája :oops:
De nekem a kismamis verze is annyira bejött, hogy tényleg megéri 1be beruházni. De online nincsen annyi színben, a boltban sokkal több fajta van!

Csajok, jó hogy megnéztem a listát, amit a blogra felraktatok...én hülye nem gondoltam volna, hogy törülközőt, meg WC papírt is vinni kell, mert nincs! :oops: :shock: Nem nagyon voltam még kórházban .... :D

Kép
mozza
 
 


Mozza! Tényleg nagyon csini az a top.Meg az a melltartó is csinos,amit Reny mutatott.Az enyém nem egy szexi darab. Bánom is én,csak ne lógjon nagyon szoptatás után, ugyanis a melleimet kivételesen szeretem nagyon. :oops: Nem sok testrészem van,amiről ezt elmondhatom.
Még a blogig ma nem jutottam el,mert vasaltam,meg csináltam még egy dolgozatot a suliba.De remélem holnap majd... A program:masszőr. Igencsak az utolsó egy darabig, mert eddig kaptam egészségpénztári utalást, de azt befagyasztották mivel eljöttem GYED-re(illetve el fogok),és abból fizettem. :cry: Pedig az az egyetlen luxus,amiért rajongok. :cry:
Na megyek,mára elteszem magam.Lassan összegyűlik minden a kórházi motyóba.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Na megjött uram a géppel, elvitte ma magával..

jók nagyon a talis képek, mekkora pocakok :) :shock: :) Én asszem igencsak le vagyok maradva :)
Nagyon csinik vagytok, Kitty, asszem Rólad sem mondanám meg, hogy a 4. babádat várod!!

Petrus,
csini vagy Te is nagyon! Te sem híztál túl sokat...

Reny,
tényleg szép az a szoptatós melltartó nagyon.

Voltam DM-ben, vettem 1 Liberót meg egy Pamperst, mindkettőből a kicsi csomagot, majd meglátjuk, melyik válik be. Vettem melltartóbetétet is, vmi 300 ft körül volt egy 30 db-s csomag, ahogy néztem elég jó árban van.
Na megyek felfalom a puncstortát, amit a férjemnek vettem, ő nem kéri, holnapra meg megromllik :oops: :)

emese1979
 
 


Sziasztok csajok!

Itten minden OK. Csak ezt akartam mondani, meg visszaolvastam. Holnap jövök!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Lista

Mikor Aport szültem volt wc papír. :) De jó, hogy mondjátok azóta ki tudja.

Pelenka
A libero hátul is gumírozott jobban benne maradnak a dolgok. Az anyatejes széklet könnyen kifolyik a pelenkából. :)

Kutyafüle
Hát nekem bizony tönkrement a mellem a szoptatástól. Apor 1 éves koráig szopott. Érdekes nem bánom, minden vágyam az volt, hogy anyatejet adhassak. Hát ez van. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Petrus képe nekem is tetszett, az orvosi részt én se figyeltem, csak a perecet. :lol:

MA délután fent voltak apósomék kocsival, úgyhogy beszerveztünk egy Minimanós fuvart. Nagyon termékenyek voltunk, vettünk egy csomó mindent!
Egy ilyen, vagy ehhez nagyon hasonló babakocsit:
http://gportal.hu/picview.php?prt=68278 ... 78&index=3

Nem ilyen színben, hanem narancssárga-szürkében. Én még ilyen kocsit nem is láttam, nekem nagyon tetszik. Egyrészt viszonylag olcsó, másrészt újszülött kortól használható, mégis könnyű és esernyőre csukható! Teljesen ötvözi a mélykocsi és az sportkocsi tulajdonságait. Van hozzá pelenkázótáska is. Remélem, a strapát is bírni fogja, de ha már kibír fél évet, én már elégedett leszek.
Aztán vettünk szopis melltartót is, Stellát, másmilyen nem is volt a méretemben, de legalább nem volt drága. Megvettem a mellbimbóvédőt is, meg még egy törölközőt, egy babakádat.
Utána elmentünk a Brendonban, mert Römer autós hordozót akartam, de végül nem vettük meg, mert nem tetszett.
Ti milyen hordozót vettetek? Azt hittem, a RÖmer a csúcs, de ez egyáltalán nem tetszett, majdnem hogy ülve tartja a pici babát, olyan meredeken jön a háta. :shock: Most nem tudom, milyet vegyünk, ami biztonságos is és a baba gerincének is jobb. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: