Új privát üzeneted érkezett!

De ez is egy hülye megoldás, hogy a babok mégcsak nem is azon az emeleten vannak, mint ő. :evil: Hogy még véletlenül se tudjon odasétálni hozzájuk, ha lenne is ereje. :evil: Borzasztó állapotok ezek lányok. És akkor nálatok talán még jobb az ellátás,mint nálunk. De ha ez a jobb,akkor mi van itt? :shock: Ez szörnyű! Ettél már csak a fejlődő országokban rosszabb. :(

Kép
flóra 11
 
 


Na jó, megebédeltem,kicsit magpihentem. Vissza a munkához. Aztán angolt is kell tanulni. Holnap tesztet írunk.

Kép
flóra 11
 
 


Ügyes vagy Ildikó, már jól haladsz akkor! :D Szerintem ez az idő már inkább használna, nem hiszem, hogy ez betegebbé tenne! :wink: Olyan meleg van, hogy csak na! Szerintem melegebb van mint benn a lakásba! :D :D

Kép
szilzi
 
 

 
 

Egészségedre! :D Tanulgass, főleg ha tesztet is írtok angolból :?

Benóék tényleg nem a legjobb helyzetben vannak :cry: De ebben a helyzetben nem hiszem, hogy nagyon tud mit csinálni, bár az hihetetlen-érthetetlen, hogy nem nézheti meg a babákat! :( :evil:

Kép
szilzi
 
 


Benó üzeni mindenkit puszil és elnézést,hogy nem írt vissza,de feltöltős a kártyája és nem tudja meddig lesz rajta pénz.

Mindenki hiányzik neki.Ma már lehet megnézheti a babokat.Kicsit pityergett,de mondtam neki,hogy nagyon szépek a babok és nagyon jól néznek ki.Fáj a hasa mármint a varrat,meg egy kicsit szédeleg,de ma már egyedül kellett fürdenie.

Kép
martik77
 
 


Jaj,köszönjük a híreket! Szegény Benó,még mindig nem volt a baboknál? :( Hát nincs egy nővér,aki levinné őt? :shock: Borzasztó. így kínozni mamát és babát egyaránt. :x

Kép
flóra 11
 
 


Helló

Voltunk sétálni,megint arany idő van!!!
Voltunk turiban is,Márti hozta nekünk a sok ruhát hogy ezt is vegyem meg,meg ezt is,meg hogy tök szuper..... :lol: ,mondom de van sok farmerja,már nem akarok többet...aztán mégis megvettem,mire nevetve mondta hogy nagyon helyes hogy megveszem,úgyis öröklik és ez hogy tetszik neki.... :wink: :wink: :wink:
Jót nevettünk..:)
vettem magamnak iv 3-4 felsőt,meg Márti is talán 2 felsőt...:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Jaj, írtam a Benónak, hogy kicsit megnyugodjon, hogy nagyon szépek, formásak a babjai. Erre írt vissza, hogy egyfolytában bőg, nem tudja abbahagyni,mert ő még mindig nem látta őket. :cry: :cry: :cry: Szörnyű, mondom, miért ilyen szívtelenek?????? :evil: :evil: :evil:

Kép
flóra 11
 
 


Komolyan nem értem ezt az eü.-t!!!!

Pont az ott dolgozó csecsemősöknek kéne a legjoban tudni,hogy szülés után az első 24 óra a legfontosabb a szoptatásnál,mert akkor van a termelődő előtejben a legtöbb ellenanyag,ami nagyon fontos a késői fejlődéshet,pláne koraszülött ikreknél!!!!
Az a minimum lenne,hogy le kellene vinniük Benót a picikhez tolószékkel,hogy meg tudja őket szoptatni..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Anyám!!!!!
Én Gy. helyében most már nagyon kiakadnék,tuti leorditanám őket.!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Lépek,mert inas már a dohányzóasztal alját pakolja lefele,meg fejnem is kell....

Később visszanézek...cupp...

Meg majd irok én is Benónak....szép napot...cupp

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Sziasztok Lányok!
Most láttam Benó bébijeinek a fotóit... gyönyörűek. :):D:D És most beszéltem Benóval... szegénykém depis a babák miatt nagyon, de 3-kor mehet le hozzájuk. :):) Remélem, nem fog sírni ma már többet... Azt mondja, jól van egyébként, és puszil mindenkit.

Heni

Kép
szheni
 
 


Zsuzsi, nekem a szurik előtt abba kellett hagynom a fogigátlót. Megvolt, hogy hányadik napig kell szednem, aztán jöttek a szurik.

Heni

Kép
szheni
 
 


Helló Heni!
Na, akkor legalább érzi a Benó, hogy vele vagyunk,mi nem hanyagoljuk őt el. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Hú, ez már komolyan felháborító!!!! :x :x :x :x Képzeljétek,én eddig azt hittem, Benó nem tud lemenni és nincs aki segítsen neki,ezért nem látta a babokat. De most írt, hogy ő már le is ment és nem engedték őt be. :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x
Ez már borzalom!!!!!

De azt mondta,3-kor bemegy mindenképpmeg este is a Gy-val. Reméljük bejut hozzájuk.

Kép
flóra 11
 
 


Hihetetlen :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Remélem hogy délután már beengedik :idea: :idea: :idea: Nagyon rossz lehet szegénynek! :cry: :cry:

Kép
szilzi
 
 


ZSUZSKA!!!!

Segít a munkahely a mesterséges megtermékenyítésben

Viszonylag kevesen tudják, hogy az úgynevezett reprodukciós eljárásban résztvevőket speciális munkajogi védelem, illetve munkaidő-kedvezmény illeti meg. 2005 júliusától él az a szabály, amely szerint mentesül a dolgozó a munkavégzési kötelezettsége alól az emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés teljes időtartama alatt. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a dolgozót fizetetlen, ugyanakkor kötelezően biztosítandó szabadidő illeti meg.

Végül pedig van még egy indok, ami különösen a mostani válságos, tömeges elbocsátásokkal teli időszakban fontos: a munkajogi szabályok értelmében felmondási tilalom alatt állnak a gyermeket tervező és emiatt orvosi kezelés alatt állók. A munkáltató részéről tehát nem kerülhet sor rendes felmondásra a kezelés ideje alatt. Ezzel is segítik azokat a párokat, akik a fejlett orvostudomány segítségét veszik igénybe a gyermekvállalás kapcsán. Így nemcsak a terhesség bekövetkeztétől, hanem már a kezelések megkezdésétől védik a munkavállalót.

A TELJES CIKK:
http://www.noilapozo.hu/20090331/az_emb ... type=rovat

Kép
szilzi
 
 


Vagyok! Látom a felháborodásotokat, akkor valami megint nem jó! Visszaolvasok gyorsan.

Kép
muzsuzska
 
 


Szegény Benó!!!!!!!! Hát én akkora patáliát csaptam volna!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muzsuzska 2009.04.06 14:35-kor.

Kép
muzsuzska
 
 


Szia Zsuzska! :D

Kép
szilzi
 
 


Én ma nem akarom hívni a Benót, ma már annyian hívták... Hadd pihenjen, bár nem tudom tud e szegény :? :cry: Ti beszéltetek Gy-vel Zsuzska?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2009.04.06 14:37-kor.

Kép
szilzi
 
 


Szia! :wink: :wink: :wink: :wink:
Magne B6 + Folsav + C vitamin beszedve!!! :wink:

500as c kaptam rágótablettát. :cry:

Kép
muzsuzska
 
 


Ha most megy a babákhhoz, után megy be Gy. és gondolom a szülei is akkor az épp elég neki mára. Én holnap délután hívom majd.

Kép
muzsuzska
 
 


Na akkor már készülődünk!!! :D :D De a rágótabletta kicsinálja a gyomrodat, nem??? :roll: De a folsav az tuti, hogy kell!! :D Hűűűha :D :D :D

Kép
szilzi
 
 


Most beszélek Benóval. :)

Kép
martik77
 
 


Ma elvittem anyámat a tescoba ,nagyon mini áruházat kaptunk! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska
 
 


Millió puszi neki!!!!!!!!!!!!!! Nem most babázik????????

Kép
muzsuzska
 
 


Én is puszilom!! :D :D

Kép
szilzi
 
 


:D :D :D :D

Kép
muzsuzska
 
 


Te Zsuzska a bicajos sztorid is nagyon tetszik! :D :D

Kép
szilzi
 
 


Ez még az exem bosszúja!!! Ő beszélte rám ,hogy a tehénméretemre ez a bringa való! Olyan nehéz tekerni a széles gumijai miatt,hogy becarok! Váltós és az se jó! :evil: :evil: :evil:
az ára 50ezer felett volt.... :evil: :evil: :evil: Csak ellopja valaki végre már.......

Kép
muzsuzska
 
 


Eladni nem akarod? :roll:

Olvastad a cikket?

Kép
szilzi
 
 


Hellótok!

Megjöttek a fiaim, nem tudom,mi volt ma suliban ebédre,nem is kérdeztem, de ezek nekiestek a hűtőnek. :lol: Tehát mentem melegíteni.

Kép
flóra 11
 
 


Eladni, ki vesz használt reptetőt ennyi pénzért, még félárért is carr!!

Igen olvastam a cikket, már régebben.

Az én munkahelyem is :
Segít a munkahely a mesterséges megtermékenyítésben !

Jó kirúgna, hogy legyen szabadidőm, a német tulajt nem érdekli a magyar törvény!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska
 
 


Most meg jön majd a F. Mehetek megint melegíteni.
Márti, mit mondott a Benó?

Kép
flóra 11
 
 


Ajaj, akkor hűtőtakarítás van!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska
 
 


mi is arra várunk Szilvivel, hogy Márti mit fog mondani Benóról!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska
 
 


:wink: Az van. :D Holnap már főzhetek,nem is marad kaja. :?

Kép
flóra 11
 
 


Ez a cikk... szerintem is csak szavak. Aztán ha német, ha magyar a tulaj,kidobja a dolgozót. Inkább kockáztat, mert tudja, hogy nem perli őt be senki, mint ahogy a 99% nem is perel. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.04.06 15:12-kor.

Kép
flóra 11
 
 


Igen, csak várunk... :shock: :shock: :shock:

Nem hiszem, hogy az én főnököm belátóbb lenne mint a tiéd Zsuzska! :( :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi
 
 


MÁRTI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Na velem ráb...nak mert én perelnék! Tudom hogy nem érnék el vele semmit, de újságokat hívnék tv-t minden és akkor még kitálalnám a többi piti dolgukat is! :evil: :evil: :evil:

Nekem szerencsém vana kolléganőimmel én megfogom tudni oldani! És megvan a negyedik kolléganő is, nagyon ígéretesnek látszik! Remélem be is válik :idea: :idea: Sokkal nyugodtabb lennék a lombik alatt, ha három stabil ember lenne az irodában :? :roll:

Kép
szilzi
 
 


Szóval, nem tudom mikor menjek táppénzre! Meglátom, hogy reagálok az injekciókra, uh-ra szabadságot kérek.
ha carul leszek kiíratom magamat a háziorvosommal, legkésőbb beülti előtt menek! Utána meg két hét minimum. :wink: Utána meg 9 hónap... :wink:

Kép
muzsuzska
 
 


Hát az biztos Szilvi. Reméljük jó munkaerő jön. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Te a lombik alatt ne az irodán gondolkodj!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska
 
 


Zsuzska, azért szerintem kérdezd meg a dokit, hogy stimunál dolgozhatsz e mindenféle vegyszerrel...

Kép
szilzi
 
 


Inkább az irodán mint a babán... Valamin úgyis vagy agyalni fogok vagy altatót szedek... Te szerinted mit fogsz otthon a Királyfi nélkül csinálni??? :wink: :lol: :lol: :lol:


Ildikó, F. megjött már?

Kép
szilzi
 
 


Beülti után addig maradnék otthon, míg nincs tuti eredmény,utána meg tovább. Vagy Te is így gondoltad? :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Nálunk a kiscsajon kívül visszavették az egyik kirúgott pasit is! Tehát megvan a 4 műszak, viszont sokkal több az adminisztrációs munka, és még nagyobb a felelőség, ráadásul a német rendszer baromi car, de kell csinálni mert ott ülnek és bámulják a monitorokat! :evil: :evil: :evil: :evil:
Én rögtön átváltottam angolra, főnőkőmnek meg mondtam babanyelven adja ki a munkát. Még mindig nem fizetnek a gondolkodásért. :wink:

Kép
muzsuzska
 
 


Most jött.

Kép
flóra 11
 
 


bocsi kidobott az egész net :x :x :x

Kép
martik77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?