Új privát üzeneted érkezett!

Virág!

Pontosan ez van a babaneten is, az azonositó az a valami, amiből nem lehet kettő ugyanolyan és nem lehet benne akármilyen karakter. Ez neked a Fiore. Ami eddig volt még és kéken volt itt baloldalt, az volt a név (neked Virág), ez volt az a valami, ahova akármit irhattál. Na, ez szűnt most meg, maradt a kettőből egy, mégpedig az az egy (az azonositó), amiből mindenkinek különböző van és nem lehet két egyforma.
(Hú, ez nagyon szájbarágós lett)
Szóval hiába is próbálnék, nem tudnék Fiore lenni,az már csak Te lehetszKép.

Ildi

Ildi
pildi

OFF:
Katinka,
nincs a profilomban a mail címem, úgyhogy ide beírom:rjuli@comunique.hu
rjuli

PIldi,
értem. Kép (Hihetetlen, mi? Kép) [size=-2]De én akkor is Virág vagyok. Kép[/size]

Virág
Fiore

Ha meg újra regisztrálok, akkor nem látszik, hogy az már az 1460-dik hozzászólásom. Kép
Fiore

Egye penész, megadtam magam. Kép Bár már a "Virág" azonosító sajna foglalt volt...

Virág
virág78

Virág!

Én Fioreként megismertelek eddigKép, no majd próbálom megszokni, hgoy ezentúl te nem az vagyKép
ILdi

Ildi
pildi

Szerintem nagyon jó az új rendszer, de megértem a problémátokat és volna is egy ötletem rá. Lehetne létrehozni egy topikot a keres-kínál alatt, mondjuk névváltozás címen ahova be lehetne írni a régi név = új név
pl így
Nyanya = Nyanya67
virág = Fiore
T-Márti = Tmárti

Így ha valaki keres v.kit csak benéz ide Kép

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Admin Kép
és nem lehetne megváltoztatni az azonosítókat? mert, ha újra regisztrálok, akkor előről kezdődik a hozzászólásaim száma... tudom, nem nagy gond... de mégis Kép Kép
Gondolom nektek nem jelentene nagy gondot a rendszerből hátulról belenyúlni....

VKOrsi szeretnék újra lenni.... Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virag

Anno nem azert lettel Fiore mert mar akkor is foglalt volt Virag nev?

Napocska
napocska

Napocska,
nem, én Virág lettem. Csak az azonosítóm lett fiore. Mint egy tök mellékes dolog, csak mert kellett egy azonosító is.
virág78

Off:
Rjuli, kosz a cimet, level hamarosan megy! Kép
Katinka

Az azonosítót megváltoztatni nem lehet. Tényleg nagyon sajnálom, nem azt, hogy most így változott a rendszer, hanem hogy korábban félreérthető volt az azonosító és a név funkciója.
Létrehozok egy névváltoztatás, hátha segít.
Gabi
Admin

Gabi, én azt nem értem, hogy ha már úgyis ugyanaz a név meg az azonosító, akkor miért szerepel kétszer?
És ha valaki kéri, annak Te meg tudod változtatni az azonosítóját a nevére?
Klára
klara

Klára, ennek tényleg semmi értelme. Az azonosítót változtatni nem lehet, a nevet igen, az azonosítóra is. Ezt bárki maga is meg tudja tenni a profil szerkesztőben. Ott a név teljes névként szerepel.
Gabi
Admin

Kérlek, ne nyissatok olyan topikot, hogy Ki ismeri X.Y-t. Ezeket igazából gondolkozás nélkül törölnöm kellene, függetlenül a tartalomtól. A múltkor felhívtam egy orvost egy olyan számon, amit az interneten találtam. Mint kiderült, olyan szám volt, amelyet csak kivételesen szokott megadni. Eléggé ki volt akadva és igaza volt.
Gabi
Admin

Gabi,
szerintd olvassák ezt a topikot/hsz-t azok, akihez szólsz? Inkább a frissen nyilt értelmetlen topikhoz kéne írni u.ezt, plusz odaírni, hogy 1-2 napon belül törlöd. Akkor az is megtalálja, aki esetleg nem jön minden nap.
Szerintem.
rjuli

Azt hiszem, igazad van. Akkor ez olyan általános kérés, beírom az adott topikba is.
Gabi
Admin

Admin,
kérlek segíts abban, hogy a "ma maegint megjött babásai" topik talijáról készült 11 képet mekkorában, hova és hogyan tegyem fel, esetleg jelszóval védve. Címem a profilomban. KÖszike Hurki
hurki

Hurki: A fotóalbumban lehet nem publikus albumot is létrehozni és én 500-ra szoktam venni a képek hosszabbik oldalán a képpontok számát. Bár én nem vagyok admin Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kösz, Cory.
Én is azt gondolom, hogy mióta létezik a fotóalbum, oda érdemes képeket elhelyezni és nem ide a társalgóba.
Gabi
Admin

Hogyan kell a keres -kíál rovatba új témát írni?

Biztonsági övterelőt keresek kismamáknak.Anikó

szanyko.1@drotposta.hu
szanyko

Kedves Cory, Admin,
köszi, de biztos béna kismama vagyok mert nem tudom hol és mit keressek, hol a fotóalbum, hova tegyem fel, (az átmértetezést már megcsináltam) Én ha lehet kérnék valami útmutatást még. Köszi előre is.
HUrki
hurki

Hurki, a nyitóoldal jobb sarkában lehet belépni a fotóalbumba. Albumkészítéshez külön kell regisztrálni magad. Belépés után remélhetőleg érthetően eligazít a program, hogy mit kell csinálni.

A Keres-kínálban nyitottam egy biztonsági övterelő topikot.
Gabi
Admin

Hurki: http://babanet.hu/album/main.php
Ha a chat-en regisztrálva vagy, akkor az jó az albumhoz, a társalgós nem. Onnan már egész egyszerű Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Admin, Cory,
nagyon köszi, sikerült megcsinálnom! Kép
hurki

Sziasztok!

Szeretném megkérni a szerkesztőket, hogy ha lehet, akkor töröljék a Nyár végi babák topikban a mai, 11:41, 11:42 és 11:54-kor beírt üzenetemet. Rossz volt a gépem és nem láttam, hogy már elküldte.
Köszönöm!!!

zit
zit

Köszönöm!!!!

zit
zit

Kedves szerkesztők,

miért nem lehet új témát indítani a keres-kínálban? Vagy csak én vagyok béna?

Köszi: Cili
foltvarró_cili

Cili, azért nem lehet, mert minden babakocsira új topik született. Ha olyasmiről van szó, ami nem illik bele az eddigi topikokba, akkor rajtam keresztül lehet újat létre hozni.
Gabi
Admin

Sziasztok,

szeretném megkérni a szerkesztoket, hogy toroljék a: Babanet Társalgó » Gyermekek - betegségek, gondok topicban a "Sírás evés közben" beszélgetés egyikét. Sajna sikrült kétszer megnyitnom.
Ksznm,
Evie
evie

Azt szeretném megtudni, hogyan lehet üzenetet törölni. Mármint sajátot. Előre is köszi.
rjuli

Lehet, hogy én vagyok a béna, de hogy lehet betenni a szövegbe a szép sárga smile-kat :-)

Kép
kisdió

Ki kell hagyni a - t a : és a ) közülKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Üzenetet az elküldése után (ha jól emlékszem) fél órán belül lehet változtatni, törölni úgy, hogy nyoma se maradjon, nem.
Én utólag csak akkor törlök, ha személyes adatot tartalmaz. Az ok, hogy korábban nagyon gyakori volt a "meggondoltam magam" okból a törlés, ill. egy törlés érthetetlenné teheti a következő hozzászólásokat.
Gabi
Admin

Én emeletes ágyat szeretnék eladni, és ilyet hogy "emeletes ágy" nem találtam, csak baba-és gyerekbútort. Kép Oda felraktam ugyan, csak azért gondoltam, hogy ez így nem biztos hogy egyértelmű. Amúgy teljesen megértem hogy fölösleges minden babakocsira újat nyitni...

Cili
foltvarró_cili

Admin ! Tudnál segiteni ? Melyik ligetben lesz a babanetes gyermeknap és mikor ? Köszi , Mariann
maryann

http://www.babanet.hu/gyermeknap.php
itt van terkeppel leiras

napocska
napocska

Köszönöm Napocska ! Kép Kép Kép
maryann

Sziasztok mindenkinek! Nem tudom itt kaphatok e segitséget,-remélem!-.miért nem tudok vajon mellékletet feltölteni a hozzászólásaim után vagy közben????ez valami beállitási probléma lehet??-hol tudom kiküszöbölni??? Légyszike :_))))Köszönöm
evetke

Kedves AdminKép

Lenne egy hatalmas kérésem: a szalvéta cserebere topicban törölnéd ezt a hozzászólást:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=39&post=306094#POST306094

Segíteni szerettek volna a lányok egymásnak, ami nem baj, csak nem szeretném ha a címem és a nevem kint lenne, remélem tudsz segiteni.

Előre is köszönöm:

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Kedves Admin!

Az előző hozzászólással kapcsolatban, amit Ágiboszi írt... sajna én írtam a szalvéta csere-berében azt a pár sort, amit nem lett volna szabad odaírni! Teljes mértékben egyetértek Ágival. Törölni kellene a hozzászólást!

Nagyon szépen köszönöm!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Köszönöm szépen a segítségetKép

További szép napot

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Hello,

össze lehetne vonni ebben a topikban

2004 nyári kisbabák

az archivumban a napokat hónapok szerint? Kezd gigantikus lenni így.

Köszi
Soraya
soraya

Kedves Szerkesztők!
A Kettőt, vagy hármat topicot véletlenül kétszer nyitottam meg. At aaa alatt levő felesleges. Légyszi töröljétek. Az Anyaság alatt megnyitott a jó. Köszi
bucska

Kedves szerkesztő!

Lehetne kérni egy archiválást a Lakóhely szerint, "Miskolc" topicban?

Köszike, Marika
Hriczom

Kedves szerkesztő!

Megtennéd, hogy a 2004. őszi kisbabák c. topikban összevonod az archivban a hónapokat./febr,márc,ápr,májust./
Nagyon köszönöm.Kép
linato
linato

Kedves szerkesztő!

Nagyon szépen köszönömKép
linato

Kedves Szerkesztő!

A 2004. őszi kisbabák topikot nem tudom megnyitni kb. 2 órája, minden mást viszont igen. Én csinálok valamit rosszul? Illetve megnéznéd mi lehet a hiba?

Nagyon köszönöm
Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Tisztelt Szerkesztő!
Még mindig nem tudjuk megnyitni a 2004.őszi kisbabák topikot!
A hiba elhárítását előrre is köszönöm!
Köszönöm!GnéKriszti
gnékriszti

Elnézést kérek, sajnos ezt nem tudom kijavítani, remélem a webmesternek most már minél előbb sikerül.
Szerkesztő
Admin

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?