Új privát üzeneted érkezett!

a bányrém az bányarém akart lenni :oops:
Vendég

Tuntun nem vagy sok egyáltalán, sőt. Csak a mesztelenkedős képekkel vigyázz. Nem szoktam feltenni ilyet, hátha olyanok is olvasnak és néznek akik naggggyon csúnya emberek. De azért remélem nem bántottalak meg ezzel és azért teszel még minnél több képet fel szépséges fiaidról.
Emma lánykád gyönyörűséges továbbra is, apja lassan készítheti a hosszúcsövűt.

Cseriani nem lesz rövidebb idejű a GYED. Marad 2 év, a GYES-t viszik le 2 évre.
Én mint GYES mellett dolgozó közalkalmazott fogok a "legjobban" járni. Elveszik a gyes-t, béremet befagyasszák 2 évre (bár így sem érem el a 129 ezer Ft-s nettót, jóval alatta vagyok) és még azt a fantasztikus 13. havi béremről is lemondhatok, amit elosztottak havi szintre. Tehát nem egyszerre kapom, hanem havonta olyan 4000 Ft körüli nettó összeget. Már most előre örülök ennek az egésznek. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy az adókedvezményt mikor veszik el?

Dadomi grat mégegyszer a szupi munkához. Drukkolok, hogy tényleg beváljon és minden rendben legyen. Mikor elkezdtük adni Evelinnek a vitamint mondtad, hogy mondjak későbbiekben véleményt róla. Szóval én úgy látom, hogy elég jól bevált, bár ez csak az én véleményem. December óta szedi és most volt csak beteg, eddig minden rendben volt vele. Hogy most a vitaminnak köszönhető-e nem tudom, de azt igen, hogy a tavalyi telünk katasztrófális volt.
Vendég

rékababa, dehogy bántottál meg, én sem szoktam pl. iwiw-re, nyilvános fotóalbumomba pontosan azért amire Te gondolsz. De most valahogy kiment a fejemből :oops:
Vendég

Leszedtem, remélem nem későn. :( :(

Köszi rékababa, hogy figyelmeztettél.

Na mára eltűnök, legyetek jók.

Mindenkinek jó éjszakát!!!!!!
Vendég

jó reggelt. Csajok,mi indulunk,vigyázzatok magatokra,betegeknek jobbulást,és írjatok jó sokat!!!!
Sziasztok!!!
Vendég

Sziasztok!

dadomi:gartula a melóhoz!!!

been:vagány a kiscsajszid a bicajon!
Nem kell pronkodnod ,legalább tudom,hogy jól csináltam a maszkot,ő a tigris :lol:

Tuntun:Richárdoknak Boldog névnapot!
Nekem teszenek a képek!

Ani:vigyázzatok magatokra és jó pihenést!

Rékababa:a kor előre haladtával is egyre kevesebbet lesznek betegek,persze ebben segít a vitamin is.

Josi:remélem már Csilla kifelé megy a beee hímlőből.

Dius:ha jól olvastam akkor tejcsigyár most rendben.

Dius-kismami:a terhesség vége felé már szerintem mindenki várja a végét.Én mind a 2-nél totál kivoltama kiírás után,hogy még mindíg semmi.A pocak meg persze egyre nehezebb és nyomasztóbb.Ha nem nőne annyira nagyra akkor cipleném még egy kicsit :roll: jó érzés volt :wink:

Yuyu:gratula a mászáshoz,jó bulizást holnap.
Gyümitorta nyam-nyam....... :roll:

Bocsi lányok most lépek mert,boltba kell menni.
berni611

Ricsikének sok boldog névnapot! :D
Csilla már jobban van,már a himlőket leszámítva,de már új nem jött rajta kedd óta. Most meg náthás lett kicsit :( magcsalt bennünket ez a jó idő,mert süt a nap,de fúj a szél.
Ani jó szórakozást!

Kép
Kép
josi

Sziasztok

Bocsi, hogy nem voltam, de tegnap főztem, mostam, aludtam és délután elmentünk csavarogni Barnussal.

Igen tejcsigyár kezd helyre állni csak a bimbóm ne fájna de veszek rá krémet a hétvégén.

Tudja valaki hogy lehet interneten adóbevallást leadni olyan bonyolult az apeh honlapja sehol nem találtam de lehet csak én vagyok idióta. :? :lol:

Kép
dius87

Dius:bimbóra ne krémet vegyél mert ,a sem pörkös lesz.
Mondjuk nem rossz a Garmastan ,de tényleg keméy lesz a sej.
nekem Zombi nagyon sebesre szívta a cicijeimet az első 4 hétben.

nekem azt mondták,hogy szopi után ne törljem meg a cicim ,baba nyála maradjon rajta,és kenjek szét pár csepp anyatejet a seben és azt is had szárajon meg .
A másik ,ha egyedül vagy otthon szabadon kell hagyni a cicit.
Se melltartó se poló,vagy csak póló de olyan ,ami nem szűk,bár ha nagyon sebes akkor az is fáj ha hozzá ér.

Nekem bevált.És ezeket a tanácsokat a kórházban kaptam,mert már ott is sebesre dörzsölte a nyelvével,meg jó vákumja volt a fiamnak.

A szopit csak akkor pihiztesd a melleden ,ha nagyon ,de nagyon sebes és nagyon vérzik.
Attól ,hogy egy kicsit vérzik nem lesz baja a babának.
Ezt is a kórházban mondták.
a védőnő itthon a 2-dik hét utá azt javasolta ,hogy a bal cicim pihentessem ,azt nagyon szét szívta a gyerek.Inkább azt csak fejjem.
ja de úgy,hogy minden második szopinál.
Hú remélem érted,mert Zsombit mind a 2 cicire raktam.
Mondjuk nem volt rajta sokáig 20-20 percet betartottam,nehogy jobban feláztassa a bőröm-illetve a sebem.

Na ha nagyon sebes akkor vegyél garmastant,ne hogy fertőzést kapjon a melled,de egyébként a népi gyógymóddal gyorsabb a gyógyulás.

De majd a csajok biztos tudnak még egy pár módszert.
berni611

Berni nekem is tetszenek Tuntun képei, nem is ezért írtam amit írtam. Én csupán jó szándékból figyelmeztettem, de semmi képp nem akartam megbántani ezzel. Nagyon helyes fiai vannak és szívesen megnézem őket a képeken, ezért remélem Tuntun teszel még jó sok képet fiaidról.

Azt tudom, hogy erősödnek a gyerkőcök ahogy nőnek, de Evelin előtte mindig jóval betegesebb volt, amit a bárányhimlőnek köszönhetünk. De most végre könnyebben vettük a telet és azért ez már jó érzés. Réka is január végén volt utoljára beteg, és most lett csak újra. Pedig ő most szeptemberben kezdte a csoportot a bölcsiben.

Ani nagyon kellemes pihenést, vigyázzatok magatokra.
Vendég

Te Rékababa :lol:
Azé írtam ,hogy nekem tetszenek a képek,mert bocsit kért ,hogy sokat rakott fel :lol: :lol: :lol:
Jaj te leány :wink:
Egyébként meg tök igazad van figyelni kell ,inkább emilben kell az ilyet megmutatni a többieknek :wink:

Én meg most néztem a naptárban ,hogy a lánykáidnak 1 napon van a névnapjuk :lol: ez tök jó!
berni611

Sziasztok,

komolyan mondom égette a nap a hátamat! Baromi jó érzés volt!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!
Ricsike hazajött ebéd után a suliból, megkapták az ajándékokat (merthogy nekem két Ricsim van :lol: ), ettek egy kis sütit aztán mentek is tovább :lol: :lol: Nem érnek rá ezek a férfiemberek!
A férjem ma nem forgat, hanem az irodában dolgozik és Ricsike imád felmenni hozzá. Mondjuk így visszaemlékezve én is imádtam a "dógózóba menni" a szüleimmel. Az olyan misztikus hely nem? :lol:

Ma volt a védőnő és kérdeztem a bárányhimlőről. Azért kell még 12 éves kor előtt ismétlőt kapnia, mert állítólag rájöttek, hogy az 1 oltás kevés a teljes védettséghez. Micsoda felfedezés! De most is azt mondta, hogy 12 éves kor után nem kell egy sem.
Erik a védőnő előtt semmit nem volt hajlandó csinálni :lol: , csak ült mellettem mint a cövek. Aztán kikísértük a védőnőt és meglátta a kukákat, na onnantól be sem állt a szája. Úgy nevetett a csajszi.

Kicsikém egész de. homokozott, én meg eldugványoztam a muskátlijaimat. Néha Ő is segített a ládából kikaparni a virágföldet :wink: :wink:

Dius-Barnus - a Garmastan kenőcs nagyon jó, nekem is sokat segített, de a legjobb az lenne amit Évi írt! Ha lehet levegőztetni a melledet és egy kis anyatejet rákenni. Én úgy csináltam, hogy a szoptatós melltartót kikapcsoltam és a férjem hatalmas pólóiban rohangáltam. :lol:

Rékababa, milyen vitamint adsz a lányoknak? Nekünk Ricsikénél az Immuno Kid vált be, de azt csak 4 éves kortól lehet szedni, viszont ha jövőre kezdjük a bölcsit/ovit akkor Eriknek is adnék valamit a C-vitamin mellé.

Josi, örülök hogy ilyen gyorsan javultok! Persze, hogy szegény benáthásodott egy legyengült immunrendszerrel.

De jó Aniéknak :lol: :lol: :lol: Remélem azért hiányol minket!
Vendég

Berni akkor tőled is bocs a félreértésért. Nem is tudtam, hogy Réka május végén is van. Eddig úgy tudtam, hogy november 10-én van. Eveliné május végén. Bár az is fantasztikus, hogy Réka névnapja nov. 10-én van, Evelin szülinapja nov. 11-én, és Réka szülinapja nov. 24-én. Jól sikerült összehoznunk.

Tuntun Evelinnek a Nutrilite-ot (gyerekeknek) adom. Elvittem olyan orvoshoz a lányom leleteit aki kimondottan a vitaminokkal foglalkozik és ő mondta, hogy ez a legjobb, a sajátjainak is ezt adja. Szerintem nem is drága, 5800 Ft 120 db, egy gyerknek 4 hónapr elég, és narancsos az íze. Igaz, hogy erre is az van írva, hogy 4 éves kortól lehet adni, de van olyan ismerősöm aki 15 évesen is adta már a gyermekének és semmi baja nincs. Rékának eddig a Béres cseppet adtam Cebion C-vitamnnal. Ha elfogy akkor már neki is ezt fogom adni. Patikai vitamint nem vennék soha, főleg, hogy most több mindent megtudtam a vitamin készítményekről.

Dius-Barnus látod, hogy jobban jársz, ha ránk hallgatsz. Örülök, hogy jobban vagy már.
Vendég

Ricsikének nagyon sok boldog névnapot!
Ani, nektek meg jó utat, érezzétek jól magatokat, remélem, sok képet csináltok!
Kicsi és nagy betegeknek jobbulást!

been

Sziasztok,

örülök, hogy senki nem járt erre ebben a gyönyörű időben. :lol:
Mi is egész nap kint voltunk az alvásidő kivételével.

Tegnap vettünk gyönyörű szép muskátlikat az emeleti erkélyre új balkonládákkal annyira szép lett.
Lehet, hogy dilis vagyok, de úgy tudok örülni ilyen apróságoknak.

Ma kimostam a téli kabátokat szinte már szárazak is, holnap bezsákolom és remélem nagyon sokáig nem kell elővennem őket :lol: :lol:

Elmentünk Ricsikével du. a Sparba, hát hogy mi milyen szerencsétlenkedők voltunk. :lol: :lol: Először is bementünk, Ricsikének persze pisilni kellett. Na most Ő egy talpraesett kis fickó, úgyhogy rögtön megkereste a biztonsági őrt, hogy ki akar menni. Az meg kullogott a fiam után, mint a pincsikutya. :lol: :lol:
Aztán Ricsike tolta a kosarat neki a ventillátor halmaznak amit szerencsésen össze is borított :oops: :oops: Majd végezetül a kosárba pakolás közben nem a kosárba dobtam az árut, hanem a földre.

Szóval szorgalmas és eseményekkel teli volt a napom.

Holnap Ricsikéék egész nap a Pest megyei színjátszó versenyen vannak, ha olvassátok szorítsatok nekünk.

Mindenkinek további szép estét!
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Ismét gyönyörű az idő, nemsokára megyünk is kifelé. :lol: :lol:

Ricsikéék kb. 11-12 között fognak szerepelni szurkoljatok nekünk!!!!

Majd este megírom a fejleményeket!

Remélem mindenki jól van?!

Mindenkinek kellemes pihenést mára is.
Vendég

sziasztok

Hazaértünk,minden nagyon szuper volt,a szállás, a kaja,szóval,tényleg minden,a programok,a fürdő,stb...jövök majd késöbb élménybeszámolóval,meg képekkel,de sztem már nem ma.
És igen,hiányoztatok!!!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok,

örülök Ani, hogy jól éreztétek magatokat! Várjuk a beszámolót, na meg a képeket!!!!

Jelentem Ricsikéék csoportja 1. helyezett lett!! Innen irány az országos verseny!!!

Csak az örömömet szerettem volna veletek gyorsan megosztani most elmegyünk ünnepelni - fagyizni - majd este jövök.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Tuntun gratulálok Ricsikének :wink: :) !
Noémi meg szerdán versmondó versenyre megy :) hallanotok kéne,ahogy mondja,annyira illik hozzá.
Csilla már jól van,szerencsére a nátha se volt durva,2 napig folyt az orra,most már sebes a himlő is. Ja csak pénteken akkorát esett az utcán,mert szaladt egy kislány után,hogy fe a homlokától kezdve a szemöldöke és a szeme alja is sebes lett. Julcsi látta,sokat találkozunk mostanába :D
Ani kíváncsian várom a képeket!

Kép
Kép
josi

Hahó!
Ráéreztél, Tuntun, mi is többnyire kint voltunk! :D Nagy-nagy-nagy gratula nagyfiadhoz, nagyon ügyesek! Gondolom, milyen nagyon büszke vagy most rá - jogosan! (Még a végén színész lesz) :lol: Josi, te lánykád is nagyon ügyes, hozzá is gratula! :D
Ani, nagyon örülök, hogy jól sikerült a hosszúhétvégétek, várunk a képekkel meg az élménybeszámolóval!
Tuntun, apróságoknak örüléssel kapcsolatban kezet foghatunk, én is ilyen vagyok. :D Én holnap hozom fel a szuterénből a muskátlikat egyebeket, ott teleltettük ki őket és nagyon szépen megnőttek. Alig várom, hogy kipakoljam őket. Hétvégén meg remélem, le tudjuk hozni a padlásról a teraszra a kerti bútorokat. Már csak ez a hülye allergiám ne lenne... :twisted: Ani, a tiéd hogy van?

been

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Csak beköszöntem :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek köszönjük a gratukat, tényleg nagyon ügyesek voltak.

Josi, szerdán szurkolok Noéminek, de biztos nagyon ügyes lesz.

Emma, ha így folytatjuk jövő héten állíthatjuk a medencét :lol: :lol: Én az előszobába teleltettem át a muskátlikat és ledugványoztam, meg egy pár régi tövet hagytam meg. Hál istennek nagyon sok lett - 10 láda - remélem meg is maradnak. Tavaly nem sok pusztult el belőle.
Ma a fiamra alig tudtam ráimádkozni a 3/4-es nadrágot :? :? Tegnap a 40 fokba kiszállt az autóból pulóverben és pufi mellényben. :twisted: :twisted: Nyáron dugdosni kell előle a hosszú nadrágot és a pulóvert. Az első napsütésektől gyönyörű bronzbarna lesz a bőre, én a helyébe nem rejtegetném. :lol: :lol:

Ma megyek du. a szemészetre, így nemigen leszek már, mert még előtte el kell pakolnom a kimosott ruhákat.

Ne legyetek a gépek előtt, tessék menni a levegőre.

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!
Vendég

Josi, azt nem vettem észre, hogy sebes volt Csilla arca, de azt igen, hogy milyen ügyesen szalad :-D Örülök hogy jobban vagytok! Kár hogy nem tudtunk beszélni,de épp sógornőmmel meg anyósommal volt találkám...Na meg Neked is futni kellett Csilla után ;-)

Gratulálok Ricsinek, és drukkolok Noéminek!! Tuntun, Ricsikéd mindenben tehetséges?? Nem semmi :-)

yuyu79

Ja, a lagzi az nagyon jól sikerült, képeim még nincsenek, de ha lesznek, teszek majd fel...fél 3-ig roptam én is, aztán 4 órát aludtam csak :shock: Tegnap este meg 9-kor kidőltem ;-)

yuyu79

Szia Julcsi,

nem mindenben. :lol: :lol: Pl.: rajzolni abszolút nem tud, a kézügyessége csapnivaló, két percig be nem áll a szája és két pillanatig nem tud egy helyben ülni.....

Azt már meséltem, hogy nekünk fejlődésneurológiára kellett járnunk és ott mondták, hogy fotómemóriája v. mi a szösz van... Mérték az idejét és 1,5 évesen a 100 db-os puzzlet kb. 2 perc alatt rakta ki. Egyszer elolvas valamit és szinte kívülről tudja. Mi úgy gondoltuk, hogy ha ilyen adottsága van, akkor ezt kellene hasznosítania. Ezért van előnyben a többiekkel, mert nem kell nagy energiát bele fektetnie a tanulásba.
De ez a mostani érdem csoport érdem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Rékababa:mi is az amway vitaminját szedjük C vitamint és a multivitamint a Magnézium-Calcium készítményt nem eszi meg .
A felnőtt naponta is nagyon jó,.Nem szedem rendszeresen ,de amikor beteg vagyok sokat segít.
Ja azért nem eszem rendszeresen semmi féle multivitamint ,mert nagyon éhes leszek tőlük :evil:

Én nagy takarítást csinálok,a fenti fürdő kész,most jön a háló.

Josi:látod ennyi volt a bárányhimlő.....Én remélem Zsombi elkapja .
Félek ,hogy hiába van újra oltás mi lesz ,ha felnőt korban kapja el.
Na az még rosszabb.

Ani:hú de sokat gondoltam rád.Hogy milyen jó időt fogtatok ki.
Örülök,hogy minden jó volt!

Yuyu:te is eszembe jutottál ,nektek is jó időtök volt az esküvőhőz.

Tuntun:gratula Ricsinek!Biza a délutánokat a szbadban töltöttük,szombaton este 8-ig kint voltunk.

Been:nekem is tervebe van véve a terasz rendbetétele,de a kutyát valószínű csak Áprl. végén viszi el apukám.Addig nem érdemes ,mert itt szeret feküdni.
Már vettem 3 liter hypót meg Bardolint.
Virágokat is kéne vennem ,az idén futó petuniát fogok az ablakokba tenni.Jobban bírja a meleget.Tavaly a muskátliaim nem bírták :cry:

Duiusok????Gondolom mind ketten a gyerköcökkel volttatok levegőzni.

Dadomi:????
badoen:???
Remélem ti is jól vagytok ebben a jó időben.

na most hírtelen ennyi megyek csinálom a dóóógóómat Kép
berni611

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezem hogy élünk és vagyunk,csak péntek óta festünk és azóta nincs netünk,szét van húzva,de most összeraktam nagy nehezen, hogy tudjak nektek írni. De ez is csak ideiglenes megoldás,mert a konyhába húztam ki a zsinórokat és mindenfele csak zsinór van.

Na szóval, pénteken voltunk UH-on és minden rendben van a pocilakóval. Már 1900 gramm és most már tutira fiú.

Amúgy jól vagyunk,ilyen jó időben reggeltől estig kint vagyunk,csak enni és aludni jövünk be a házba.

Remélem mindenki jól van és most már senki sem beteg.
Megpróbálok majd még jönni,de nem ígérem.

Addig is legyetek jók! Sok pussz!
dius02

Ricsinek utólagosan is nagyon boldog névnapot.

Cseriani örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Várjuk ám a beszámolókat!

Dius már nincs is olyan sok vissza. Bence pedig mindjárt 2 éves lesz. Te jól vagy? Bírod még?

Berni Evelinnek a gyerek multivitamint adom. Én a napontát minden nap szedem, jobban is bírom a dolgokat, nem vagyok fáradékony és nem csinál nagy étvágyat. A patikában kapható multivitaminok azért csinálnak étvágyat mert azok mind mesterségesek és segédanyagok vannak benne. A nutrilite pedig teljesen bió növényekből van, semmi sem mesterséges benne. Tudnék még sok mindent mondani róla, de annyira most nem akarok belefolyni. És még annyi, hogy én is fogyózok és mellette szedem ezt a vitamint és így is már leadtam 6 kg-t 1,5 hónap alatt.
Vendég

Vagyok én is, csak végre megjött a jó idő, és kihasználjuk! :lol: Meg hát ugye egy hét múlva dolgozó nő leszek én is...
Dominiknak csak fizetős bölcsit találtam (napi 4 óra egy hónapra 19 ezer), jelentkeztünk azért nem fizetősbe is, de ott csak 4 hely lesz szeptembertől és arra már 28 jelentkező van. Azért én is beszálltam a sorba :lol: :lol: hátha...
Rékababa! Engem érdekelne ez a vitamin a gyerkőcöknek is, meg ami felnőtteknek való az is. A felnőtt vitamin mennyibe kerül? Te tudnál ilyet szerezni nekem? Kell majd mennem hónap vége felé szemészetre, akkor tudnánk talizni valahol a kórházon belül, ha addigra tudnál nekem szerezni.
Tuntun! Nagyon ügyesek voltak Ricsikéék! Nagy - nagy gratula nekik!!!! :D :D :D
Josi! Gyorsan túlestetek a barikapöttyökön :D
Berni! Én beoltattam mindkét fiút bárányhimlő ellen. A szomszédunkban egy kislány akkor kapta el a bárányhimlőt, amikor 2 hetes volt a kistesója, elkülönítették egymástól őket, a kicsi mégis elkapta, 3 hetes volt akkor. Én láttam, hogy mit éltek át a szülei, ugye nagyon veszélyes ilyen pici babára ez a nyavalya. Szerencséjük volt, nem lett semmi gond. Én meg nem szeretném, hogy pont akkor legyen bárányhimlős Domi, amikor épp előjön az asztmája. Ha kell, akkor majd felnőttként is beoltatja magát.
Emma! Ha kikerülnek a kerti bútorok is, akkor majd jövünk kipróbálni őket, jó? Csak inni lehessen valamit :wink: :lol: :lol: :lol:
Ani! Jöhetnek a képek + a beszámoló! Irigy-irigy vagyok ám! Én is szeretnék már valahova eljutni pár napra. :oops:
Na most viszont egészen a konyháig el kell jutnom, mert már megint nem jött a bejárónő, így nekem kell mosogatni :wink: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi a felnőtt vitamin 8100 Ft de ebben 120 db van. Szívesen megrendelem. Ha gondolod bármikor el tudjuk vinni is, mert párom is Szekszárdon dolgozik.
Vendég

dadomi sztem közös a bejűrónőnk,mert ide sem jött. Csajok,még a bőröndöt sem pakoltam ki :?
dadomi én meg a melóhelyedre vagyok irigy :roll:
Szóval: Mórahalom központjában volt a szállásunk,az idei évtől működik panzióként,eddig csak a kocsma meg az étteremrész volt meg. Ott ettünk,nagyon finoman főztek,és a szállás is nagyon jó áron volt. A szoba szép volt,volt hozzá egy kis konyharész,meg zuhanyzó ,wc. Nyugodt volt,annak ellenére,hogy totál a központban voltunk. Írjak árat???Napi 3-szori étkezéssel,italfogyasztással,szállással együtt összevissz 30ezer ft-ot fizettünk. Szerintem nagyon jó.Szombaton voltunk fürdeni,nagyon jó idő volt,így a kinti medencébe is tudtunk menni,aminek a vize jó meleg volt. Aztán alvás után volt egy kis Tisza-nézés,kavicsdobálás,meg séta szegeden,vasárnap meg a vadaspark. Szóval,nagyon jól éreztük magunkat,szerencsére nagyon jó idő volt-jobb mint nyáron,mikor nyaralni voltunk- :twisted:
A házigazda nagyon aranyos és kedves volt,és tényleg csak dícsérni tudom mind a szállást,mint a konyhájukat. A fürdőben is tök normálisak és segytőkészek voltak,és egyfolytában mosoly volt az emberek arcán-mintha egy másik világba csöppentünk volna. Mórahalom nagyon szép város,tiszta,tele virággal,amit csodák csodájára nem lopnak el mások,nem úgy,mint felénk. Ott rájöttek az emberek,hogy ők nagyrész az idegenforgalomból élnek,és tesznek is érte.
Hát,röviden ennyi,és akkor jöjjenek a képek...
Ha valaki menne arra,szívesen megadom a szállás címét,megérdemlik,hogy reklámozzam őket!!! Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

tuntun gratulálok Ricsinek. Tényleg nagyon ügyes kissrác :wink:
josi Csilla hogy van???Könnyen átvészelte?
rékababa ti meggyógyultatok???
dadomi nálunk már kinnt vannak a kerti bútorok :wink:
Emma drága!!!Ti hogy vagytok???
yuyu örülök,hogy jól sikerült a lagzi. Enikő is ropta??? :wink:
banoed,hogy vagytok???
Kriszta!!!Hogy vagytok???Annyiszor eszembe juttok!!!
Asszem írok neked emailt estére,mert aggódom értetek!!!
Évi hogy van a hősöd???Ugye minden rendben,nem vagytok betegek? Berni tök aranyos a képeken :D
pocakos Dius,csak nyugi,vigyázz magatokra!!!
Dius-Bencus.hogy vagytok??Hogy van a bibis cici???
Na,lépek csajok,mert Eliza mindjárt kel,és még SEMMIT nem csináltam :?
Vendég

Ani, dehogynem csináltál: raktál fel nekünk képeket. :wink: :wink:
A képeket nézegetve még irigyebb vagyok :lol: :lol: Nagyon aranyosak a lurkók! Hátha még az anyukájuk és belenézett volna mosolyogva a gépbe!
Ha nem gond én elkérném a címüket, de ráér, mert mi úgyis csak ősszel tudunk bárhová is menni :( :) Ugye ez jó is, meg nem is.

Dadomi nálunk is kint vannak a bútorok, csak kicsit hosszabb az út :lol: :lol:
Vendég

tuntun anyukájuk nem fért a képekre :?
Vendég

de már tesz érte,hogy a legközelebbi képekre ráférjen :P
Szépen,lassan,de hatásosan :D
Heti 1 kiló nekem jó,ha lemegy,ehhez igyekszem tartani magam :roll:
Vendég

Még el kellene pakolni a téli cuccokat, de már nincs hozzá kedvem. Egy kicsit ideges vagyok a szemészet miatt. Mindjárt indulnom kell, így inkább Benneteket szórakoztatlak a dumámmal. :oops: :oops:

Csütörtöktől már nincs suli, már én is alig várom hát még a gyerekek.

Na megyek megiszom még egy kávét aztán lassan indulok.

Szorítsatok nekem, hogy ne legyen semmi komoly.
Vendég

De azért van ahová ráfért :wink: :wink:

Húsvét után én is elkezdem ismét a 90 naposat még -5 kg kell a boldogságomhoz. Én viszonylag tartom a súlyom 1-2 kg ingadozás van, de azt némi önfegyelemmel le tudom gyűrni. Mostanában megint zabálom (nem eszem) az édességet. :oops: :oops: 2 tábla csoki simán lecsúszik. :oops:
Vendég

Na megyek előszedem a papírjaimat, iszom egy "nyugtató" kávét aztán elindulok.
Vendég

Cseriani! Hát ha nálatok már kint vannak a kerti bútorok, akkor valamelyik nap kipróbálhatnánk, hogy mennyire kényelmesek :wink: Melyik nap értek rá? Holnap nem jó, mert bölcsi-nézőbe megyünk délelőtt, de utána bármelyik nap jó. Most nem vagyunk betegek :D A képek nagyon jók, a dörmi-maci-falós meg nagyon tuti, mekkora pocakja van Elizának :wink: :lol: :lol: :lol:
Tuntun! Tervezünk egy utat Pestre is, megígértem Daninak, hogy elmegyünk az állatkertbe a tavasszal. :wink:
Rékababa! Háááát egyenlőre akkor inkább csak a gyerekeknek való vitamin kéne. Magamnak későbbre halasztom a vitaminkúrát (pedig nagyon rám férne :? ) Kb 2 hét múlva megyek a szemészetre, ha addigra tudsz hozatni, megköszönném. Egy dobozzal elég, azzal egy kúrát megcsinálok a két gyerkőcnek most tavasszal és akkor ősszel meg majd még egyet. Közbe meg majd összespórolom magamra is a pénzt.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Cseriani nagyon szupik a képek. Eliza igazi kiskirálylány. Kristóf pedig egyre jobban nagy fiúsodik.

Tuntun gratula nagy fiad sikeréhez. Nagyon ügyes. És tényleg milyen jó, hogy nem is kell sokat tanulnia érte.

Dadomi rendben megbeszéltük.

Ma visszavittem a lányokat, minden rendben holnap már ovi, bölcsi. Én meg mehetek vissza dolgozni.
Vendég

Sziasztok,

szóval van jó hírem és rossz is. A jó: a bal szemem nem romlott, ua. a szemüveg jó. A rossz, hogy pénteken kell mennem tágításos szemvizsgálatra, mert lehet, hogy meg van sérülve a retinám. Nálam az a gond ezzel, hogyha véletlenül leválna akkor megvakulok (szó szerint). Így most inkább megnézi és lézerrel helyre lehet állítani, ha sérült. Most azért megvizsgálta nem látott gondot, de ki akarja zárni a sérülést teljesen.
Csináltattam új designes szemüvegeket horror árért.

Lányok az én példámon okulva vigyétek el minden évben szemvizsgálatra a gyerkőcöket, ugyanis ha az alkoholista szüleim a borospoháron kívül rám is szenteltek volna egy kis figyelmet, akkor ez megelőzhető lett volna !!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

jájj tuntun,nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen!!!!
Mi megyünk minden évben,én kancsal voltam,úgy születtem,sokáig le volt ragasztva az egyik szemüvegem kicsinek. Aránylag rendbehozták,de még mindig észrevehető enyhe kancsalság. Éppen ezért,mert a kancsalság örökölhető,a gyerekekkel tíz éves korukig évente kell mennünk. Cseppentenek nekik,majd megnézik a szemüket. Kristófnak már a táblát,meg a könyvet is kell nézni,Eliza ehhez még ugye kicsi...
Na,megyünk fürdeni,jó éjt mindenkinek.
Vendég

Hahó!
Tuntun, de sajnálom a szemed, remélem, nem lesz semmi baj és rendbe jön. Milyen a szemüveged? :D Hű, Ricsike fotómemóriájára nagyon-de nagyon irigy vagyok! Nem bánnám, ha nekem is olyan lenne. 1,5 évesen 100 db-os puzzle, hallod, én felnőttként se végeznék vele 2 óránál előbb szerintem... :lol: Ügyes,nnna, legyél csak rá büszke.
Ani, annyira jók a képek, Eliza meg milyen nagylányos már! nNagyon klassz helyen voltatok. De lüke vagy, nem férsz rá a képre... Meglegyintelek mingyá! :lol: Bicajozással hogy állasz? Én még 2 kilót szeretnék legalább leadni, de neem megy sehogyse. Mondjuk túl sokat nem is teszek érte, hogy lemenjen, az az igazság... :? Rékababa, és te honnan fogyasztottad le a 6 kilódat? :shock: :shock: Örülök, hogy a lányok meggyógyultak!
Bárányhimlő ellen mi Hannát beoltattuk, szerintem Ármint is be fogjuk. Dokinéni és a védőnő is javasolta, sajna, nem mindenki ússza meg könnyen. Örülök, h Csilla jobban van!
Yuyu, jó lehetett a lagzi, én is már úúúgy mennék egy jó kis lakodalomba...
Dadomi, még nincsenek kint a bútorok, de bármikor jöhettek, és mindenki! :D Mondd meg gyönyörűséges Dánielednek, h mindig van innivaló itthon. :lol:

been

De lüke ez a babanet, még mindig nincs átállítva az órája...
Előbbi hszemről jutott eszembe Ármin legújabb szava: minnyá - mindjárt. :mrgreen: Szegényke, mindig ezt hallja, mer az én bejárónőm is olyan, mint a tiétek, Dadomi meg Ani, mindig sztrájkol... :lol:

been

Reggelt!
Míg itt kávézgatok, újra végignéztem Ani képeit, nagyon tetszenek.
Közben lekicsinyítettem vééégre, amit a múltkor akartam nektek mutatni: Ármin olvas:
Kép :D
Nálunk ma még ovi lenne, de Hanna egy nappal meghosszabbította a szünetet... Tegnap kérdezte óvónéni, jön-e még ma, mert, ha nem, akkor odaadja a tojásokat, amiket festett Hanna. Na, kapott az alkalmon, hogy van olyan opció is, hogy nem megy oviba, úgyhogy megbeszéltük, hogy nem megy... :lol: Ma mennek anyuékhoz, mert erősen szuterént kellene takarítanom, és azt sajna velük nem lehet. Kimicsinál ma? Dadomi, mikor is kezdesz?
Jah, Ani kérdezted: köszi, jól vagyunk, kezd előjönni az allergiám sajnos, de nem is érdekel, mikor ilyen szép idő van és gyönyörű a tavasz... :lol: Tiéd hogy van?

been

Jó reggelt Mindenkinek!

Köszi a drukkokat, de pénteken du. leszek igazán nyugodt v. még idegesebb. Már azt álmodtam, hogy a férjem vezetett mindenhová, mert megvakultam. :cry: :cry: Szörnyű álom volt.

Én átállítottam a pontos időt a GMT+ 3 órára (Kuvait.....) és így most a tényleges időt mutatja. Úgy látszik valamiért nem frissül le a nyári idősz. :? :?

Nemsokára elmegyek egy kicsit szépítkezni, aztán megyünk Eriknek rövidujjú bodyt venni, mert 2 db. van összesen. :twisted: Milyen jó, ha az ember "kölcsönadja" a cuccokat, aztán vehet újakat.
Tegnap szandit voltunk neki venni. Képzeljétek nálunk van egy cipész srác és Ő otthon árulja a cipőit. Harántemelős, tiszta bőr, rendesen fogja a bokáját. Az orthopédián megnézték és teljesen jó a gyerekeknek. Vettem 2 szandit Eriknek - egy itthonit, és egy elmenőset - és Ricsikének egy bio papucsot és ezért fizettem 8.600,- Ft-ot. Egy valamirevaló cipő a gyereknek alapból 1 pár ennyi. Úgyhogy mondtam a férjemnek, hogyha máshol akarok a gyereknek cipőt venni, vágjon fejbe. :lol: :lol:
Vendég

Ja,. megmég szem (aztán olvassatok...) :twisted: :P ? a miénk halmozottan szemüveges család: férjem egy gyerekkori betegség következtében majdnem megvakult, most szemüvege, ill. kontaktlencséje van, és én is szemüveges vagyok 3 éves korom óta. Több, mint 15 évig volt kontaktlencsém, most kényelmesebbnek találom a szemüveget, de szeretnék majd még újra szódásüveg nélkül létezni (értem ezalatt, h k.lencsét használnék). Nah. Mikor legutóbb voltam szemészeten, kérdeztem a doktornőt, mi legyen a gyerekekkel, azt mondta, amíg nem látjuk, hogy nem látnak :lol: , illetve, hogy nem jól látnak, vagy kancsalok, addig feleslegesnek tartja a vizsgálatot ilyen pici korban. De hát a mi esetünk más, mint Aniéké. Remélem, nem lesz szemüvegük, mert engem pl rengeteget csúfoltak miatta... :x Nagyon utáltam.
Viszont, amitől félek, az a zöldhályog, ami öröklődik, és van a nagymamámnak és anyumnak is. :cry: Nagy a valószínűsége, hogy én se úszom meg.

been

Szia Emma,

Ármin is milyen pasis már :lol: :lol: :lol: Gyönyörű kis pasi és az a huncut nevetés. Gondolom milyen ördögfióka.

Nálunk meg Ricsikénél az ment, hogy "1 perc...". Szegénykémnek mindig azt mondtam, ha valamit akart, hogy: "Csak 1 perc, mindjárt foglalkozom Veled......" Na vissza is kaptam többszörösen. :lol: :lol: :lol:

Lehet, hogy meghal a gépem, mert miközben írtam többször teljesen elsötétült a képernyő. :( :(
Nagyon nem szeretném, mert ezen van minden fontos anyagom. Lehet, hogy du. gyorsan ki is mentek mindent..... :twisted: :twisted:
Na már csak ez hiányzott!!!!!
Vendég

Tuntun, ne félj, nem lesz semmi baj... Szörnyű álom lehetett. Jó vásárt csináltál a cipővel!

been

Basszus, Tuntun, hát csak nem... De lehet, csak a monitor szarakszik. vagy laptopod van?
Kölkem tiszta apja. Ezen a tavalyi képen látszik is:
Kép
(Na, Feriapu biztos boldog lenne, ha tudná, h felpakoltam ide :twisted:)
Épp tegnap beszélgettünk néptánc alatt az egyik anyukával, az ő lányai első szavaik között azt mondták: "Nem érek rá..." :lol: Úgy látszik, ez a tendencia. Aztán még azt mondják, h a gyesen levő anyukák nem csinálnak otthon semmit... :evil:

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?