Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Csucsu
most nem keresek állást, majd május vége felé kezdem, mert akkor már tudni fogom, mikor fejeződik be a suli.
Te meg gyere gyakrabban!!!

Bridget,
gratu a laptetőhöz!

Mi tegnap anyuéknál voltunk, ott ebédeltünk, mikor hazajöttünk akkor elültettünk egy tuját, meg fűmagot. Én meg tejfölös poharakba ültettem a paprika, paradicsom magot, és várom, hogy szép palánta legyen belőlük :wink:
Este meg átmentünk a barinőmékhez, és későn értünk haza :oops:
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Szia Zsu :D
Vendég
 


Latom ma sem vgytok bobeszeduek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Sorry az eltünésért, de szombaton ugy nekiálltam takaritani, hogy csak egy szoba lett meg! Tegnap nem volt lelki erőm a nappalinak tehát marad mára! Tegnap voltunk asaturnban kaptam egy kasa kis háztartási gépet apától! Betojt a még 1 éves sem lévő kávéfözöm, de mondtam inkább nem azt szeretnék! Most ugysem kávézok, ha meg valaki inni akar vendég akkor átruccanok apuékhoz azt gyorsban fözök egy kávét! Így inkább a abora gondoltam, hogy majd ezzel milyen incsi fincsi hamikát tudok majd késziteni neki! Reszel aprit turmixol meg mindent csinál amire csak szükségem van lesz! Utána elökészültem az esti vacsira, mert kinti sütögetés volt betzervezve! Pácoltam be pulyka husit meg csináltam tejfölös ubisalit majd krumplit pucoltam és karikázt6am! Ahusit meg a krumplit a tárcsán sütöttük jó kis mustáros szoszban! Iszonyat fini lett! Gondolhatjátok!!! Na és mikor végeztünk elmosogattam lefürcsiztünk és mentünk a korházba randira a szülésznöhőz! Egy iszonyu kedves és barátásgos hölgyel találkoztunk! Azt hittem, hogy egy fiatal valaki fog fogadni, de volt vagy 40 éves! A szülésznő képzőt már egy pár éve elvégezte, és most jár fősulira! Már 19 éve csinálja! Szal nem rutintalan! Elmondtam az elépzeléseimet nem beszélt le semmiről csak az oxitocinnal más felállásban állunk! Én félek tőle, de Ő megnyugtatott, hogy no para! Szal már ez igy valamivel könnyebb! Csajok gyönyörüek a szölőszobák! Szépen felszereltek és mindnek más barack szinű árnyalata van! Otthonos és kicsit sem a korházra hasonlit! Sarokkád van mindenhol! Tényleg szép! De azért én az egyest választanám, ha lehetne! Aszonta a szülésznő Ő nem kér amennyit én gondolok! Nekem ez is szimpi! A beöntésre is sikerült rábeszélnie pedig attol is ockodtam, de elmondta az elönyét ugyhogy így már másként látom a világot megintcsak! Több mint egy órát beszélgettünk 3-asban! Jó volt! Remélem kimeritettünk minden témát, de bizti lesz majd még kérdésem és addig is telon tartjuk a kapcsit! Meg a neten! Csajok ma sem hiszem, hogy tul sok leszek, mert ma postára megyek föznöm kéne meg van még a nappali a fürdő és a kis szoba amit azért valamennyire gatyába kéne ráznom! Igyekszem azért jönni, de nem igérek semmit!!! Legyetek jók csók!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridg!
Hát nálunk nagyon egyszerű a szex kérdése.... engem teljesen eltiltottak tőle.... apának szabad, nekem nem.
Hú, nagyon jó kis étteremben lehettetek!!!!!!

Melaszka!
Kréééééééééééééémes.....hmmmmmmmmmmmm....nyami nyami..... iiiiiiiiiiiiiiiimádoooooooooooom!!!!!!!!
Ja, és simán teherbe tudsz esni, amíg szoptatsz!!!! Úgyhogy ha még nem akartok kistesót, védekezzetek!!!!

Kata!
Jó húsvétozást nektek!!!!!

Csucsu!!!
Sziaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Köszike, nagyon jól viselem, csak nagyon álmos vagyok nap közben,viszont hajnalban most már szinte mindennap órákat vagyunk fent. Szóval rá fogok szokni a délutáni alvásra, mert ilyenkor használhatatlan vagyok. Nincsenek rosszullétek, pocim nő, étvágyam sem változott.... sokat korog a gyomrom.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Noci
A szulesznencid nagyon jol hangzik 8) :) Es jo hogy atertekeltel 1-2 dolgot....ok azert mar jobban tudjak :wink:
Tegnap grilleztetek :?: :shock: dejooo 8) irigy-irigy :oops: :twisted: :lol:




En is megyek aztan kicsit kesobb meg jelentkezem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu
Mar csak 2nap es 12hetes leszel Kép hogyhogy apanak lehet :?: ezt most nem ertem :roll: akkor lehet sex csak teneked nemlehet jo :?: fuuu es meddig vgy eltiltva :roll: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mi szombaton a Margit-szigeten voltunk..... körbe sétáltuk az egész szigetet és piknikeztünk a szálloda előtt.... szegény tavat nagyon elhanyagolták a kertben. Iszonyat büdi volt :? :? :? :? :? :? :? :?
Rengeteg kutyu volt kint, volt Mopsz találkozó is.... vagy 40 kis kutyus ott szaladgált egy kupacban.... olyan édesek voltak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap meg leginkább nem csináltunk semmit..... pihiztünk.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


háááááááááááát tudod Bridg, én szoktam apán könnyíteni, de nekem még nem szabad.... talán majd a 2. trimesztertől.... ne legyenek méhösszehúzódásaim.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Okes igy mar ertem 8) most akkor jon egy hulye keres :oops: akinek nincs huvelyi orgazmusa szerinted az akkor birkozhat :?: mert ugye akkor nem lesz mehosszehuzodas sem :? :roll:
2.szimeszter az mikor is kezdodik :?: :roll: margit sziget dejooooooo 8) irigy-irigy :twisted: :twisted: en-is en-is :P

Na tenyleg megyek mert kell vennem piros tintas akarmit,hogy apa pecseteljen 8) neked van egy hirem majd priviben megirom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget,
igen,én beszélni inglis.Csak sajna nem tökéletesen :cry: ,kicsit fura,mert mindent értek,de beszélni már nehezebb,mert vannak azért hiányosságaim a nyelvtanban :?
Értem miről beszélsz a barinőddel kapcsolatban,nálunk is ez van a majdnem legjobb barátnőmmel...ő sokszor viselkedik furán,meg sérteget,de elvárja,hogy én jó pofát vágjak hozzá :roll:
Annyi az egész,hogy én szóltam neki párszor,hogy mi bajom,de teszi,hogy nem érti...vagy tényleg? :shock:

Nócika,
jól hangzik a szülésznő.Csak ne dolgozd agyon magad!

Ma én sem nagyon leszek,most jöttem rá,hogy hiába nagytakarítottam,ablakokat nem pucoltam :shock: Úgyhogy ma belehúzok.....du valamikor jövök majd.

Ja,Bridg,szép a görbusz :wink: ,hozzon szerencsét a laptető végre :evil:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Bridg!
Már nagyon kíváncsi vagyok a hírekre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet bírkózni... csak vigyázni kell a méhösszehúzódásokra!!!!
Szép a görbuszod!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Enis
Na akkor eben is pajtasamra talatam....sokban egyezunk na :lol: Nem ugy csinalnak mint akik nem ertik hanem sajna ok tenyeg nem ertik :? pedig festett szoke :oops: :lol: :lol: de barinom szeretem es ragaszkodom hozza viszont neha kiborit es olyankor kell egy kis ido mire elmennek a felhok :?
Gorbuszom neveben koszi en nekem is tecc 8)
Hajra ablakmosas 8) :lol: Kép

Zsu
Minnya nezleg msn-en aztan elkaplak 8) mert te meg mindig hordozod az en kis titkomat :oops: 8) Es kocce a gorbusz dics...most agyazunk :P :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Én még mindig itt :? ,épp csak elmosogattam :roll:
Hát ja,én is így vagyok vele,különben nem tűrtem volna annyit neki.De valamiért nem bírom nélküle.És enyém nem szőke-mégcsak festett sem :lol:

Nagyon jó szövegeket írsz be,hihi,ágyaznak a babákok :lol:
Akartam kérdezni mikor tesztelsz,de most látom a vonalzódon.

Zsu,
és te?Mik a terveid mára?Pihi van?
Egyik nap láttam a hírekben,hogy egy házaspár ötös ikereket vár inszemből :shock:

Hogy őszinte legyek,háát...nem örülnék :shock: :?
enis
 
 


Még a barinős témához annyit,hogy nekem már többen mondták,akiknek meséltem,hogy ez nem barátnő :? és ez nem barátság,csak én hiszem annak,és nem értik a ragaszkodásomat. :roll:
enis
 
 


Enis
Az inglissel te ugy vagy akkor mint en a japannal ertem ertem mondjuk azert a beszed is megy attol fugg de mivel nem haszalom ezert maas :roll:
Tesztelen 12nap mulva lehet de mar 8.dpo-n lehet elkezdem 8) hisz betaraztam esthajnalcsillagtol tesztugyileg :wink: 10-es erosseguek 8) Igen a szoveget javitom a mutogatosnal :lol: neked hova tunt a vonalzid :?: :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis!
Hát már túl vagyok fürdésen, hajmosáson, megy a mosógép, már leszedtem a tegnapi adagot, amik megszáradtak, őket vasalom majd délután. Rántott gombár csinálok rizzsel ebédre. A rizs vize most fő, a gomba basózva. Délután vasalás és séta lesz. Holnap nem nagyon leszek, megyek keresztfiamhoz. Barátnőm megy CTG-re.... remélem, már csak babával jön haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerda reggel megyünk uhu-ra, délre meg fodrászhoz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Ez csak természetes..... azért azt nagyon sajnálom, hogy most nem tudtunk találkozni.... na majd a nyáron remélem :wink: :lol:

Enis!
Hát bevallom, én sem örülnék neki.... én a háromra is így reagáltam: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget, Enis
ilyen "barátnőm" nekem is van. Hát tényleg elgondolkodtató, hogy barát-e az iylen :roll:
Meg olyan is van, aki valahogy nem tudja elfogadni, hogy én már együtt élek a pasimmal, saját háztartás, stb... Mintha ezzel megváltoztam volna, vagy nem tom. Pedig sztem nem, csak egyszerűen kevesebb időm van... :roll: Ha ezt így reagálták le, akkor mi lesz, ha már baba is lesz??
Vendég
 


Zsu
Rantott gombat iiimaaaadom 8) lehet holnap en is azt csinalok :wink: Haaat jasna nem biztos,hogy hazarepulok a nyaron :roll: erosen gondolkodom rajta :? :roll:
Kép

Kitty
Hat aki nem erett ehez a dologhoz az nem is fogja megerteni :roll: nehez dolgok ezek...persze ha forditva lesz majd pl a barinod koltozik ossze valakivel akkor o mit mond majd mikor nem er ra neked mindig?gondolom ugyanezt :roll: vgy nem szoktad ilyenkor visszavezetni a dolgokat :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


.. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára enis 2009.04.06 13:43-kor.
enis
 
 


Ne értsetek félre,sem sajnáltatni nem akarom magam,sem szentnek tettetni,én azt gondolom, ha mindenkiben csak a hibákat látnám,nem lenne senkim :?

A másik a legjobb barátnőm,akivel 1. osztály óta elválaszthatatlanok voltunk,vele minden kis intim részletet megbeszéltünk mindig ,mindkettőnk életéből,nos,ő meg olyan,hogy nagyon ritkán keres engem.Ha én nem tepernék,nem tudom hányszor találkoznánk.Telefonon felhív,de hogy magától ajánlja,hogy meglátogat,ilyen nincs :? És én legalább 6 éve nem voltam nála-soha nem hívott :cry:
enis
 
 


Zsú,
én már a 2-re is úgy reagáltam anno :) Nekem is ikreknek indult a dolog,és van is a tágabb családban,és a férjemében is.
Most nem bánnám,már nagyok lennének,és egyszerre letudtam volna mindkettőt. :lol:
De hogy mostanig mi lett volna,hááát
:lol:

Még olvasni is sok,amit írtál :shock: Na,mentem,jelzett a mosógép(még csak egyik szobával végeztem :cry: :roll: )
enis
 
 


Enis
Megy a megertes es a vallveregetes Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, Enis
hát valószínűleg ő is ezt mondaná, mivel mást nem tudna...
De az a rossz, hogy a páromat nem is akarják megismerni. Mikor mondtam hogy jó lenne közösen talizni, akkor azt már nem akarták... Mert hogy nekik nincs pasijuk...
Biztos van a részükről egy nagy adag irígység is, de én úgy érzem, hogy attól, hogy pasim van, foglalkoztam velük, és csak akkor beszélek róla, mikor kérdezik...

Másik volt barinőm meg pont az ellenkezője. Három éve lett neki egy komoly barátja, és azóta a saját barátait elfelejtette (mást is, nemcsak engem), és csak a pasijának él.
Mikor meg nekem lett a párom, akkor azt mondta, hogy pasim még lehet sok, de barátom nem! :evil:
Vendég
 


Bridget,
köszi :lol:
A vonalzómat levettem,mert már azt írta hány nap múlva tesztelek.És mivel pé előtt 3 nappal voltunk együtt utoljára,ma meg 1 dpo-n vagyok,tutira nem jöhetett össze .Erről a hónapról én már lemondtam.Gondoltam akkor ne fárasszam a malackát :lol: Hozzon másnak szerencsét :wink:

Kitty,
ha meg sem akarják ismerni a párodat,akkor megvan a véleményem :evil: Akkor meg mire irígyek,ha nem is tudják milyen ember Ő:?:
Az én legjobb barátnőm is valahogy így van a pasijával.Ő elvált,most költözött össze az új barátjával(annyira nem új,csak most vettek közösen lakást),és csak olyankor hív,vagy jön hozzám,mikor a pasi el van utazva,vagy biztosan dolgozik egész nap. :roll:
enis
 
 


[quote]p írta:asim még lehet sok, de barátom nem


Ez ismeros...mondjuk ilyet egy erett ertelmes ember nem mond :wink: ugyhogy vgy meg nem voltak erettek vgy nem ertelmesek :lol: Mert igenis egy ido utan a csalad az elso es azert mert nincs papir attol ti mar egy csalad vgytok...aztan jonnek a baratok is....az is kell nem szabad csak a parunknak elni de o lesz a mervado hisz o lesz a majdani gyermekeid apja es a tobbi....vgy tan a barinok fogjak osszevakarni a gyerekre valot meg veluk kene menni romantik vacsikra az evfordulotokon?!En ezt nem ertem...e szerintem idovel beno a feje lagyuk 8) mert ez az elet rendje :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
vetsz egy pillantást a görbémre? :lol:

http://www.fertilityfriend.com/home/26271f

Holnap dől el,hogy tegnap vagy ma volt pé? :?: Érdekes,mindig szúrkált a hasam,de most abszolút semmit nem éreztem :evil: Jövő hónapban már nem mérem,csak arra voltam kíváncsi,amit most tudtam meg,hogy a 16. nap környékén van pé-m.Most 3 éve még a 14. napon volt :?
enis
 
 


Sziasztok!

Itt vok! nem sinálok jelen pillben semmit! Nagyon fáj a jobb oldalam! Pedig nem emlékszem, hogy megütöttem volna vagy bármi is történt volna! Mindösszesen csak annyi van, hogy ki akartam tekerni egy fedöt és nem ment! Lehet megeröltettem! Szal épp csak megföztem és nem tok csinálni semmit! nagyon fáj, de csak ha a jobb lábamon állok! Pedig nem maradhat így a lakás! Totál kiborultam! Apát mégsem kérhetem meg, hogy légyszi pucold már meg az ablakoti takaritsd le a szekrényt majd porszivozz és uccu neki felmosni! Ja utána irány a fürdő! Mikor picit pihenek akkor utána jó! Azt csinálok valamit aztán megint pihi! De igy baromira nem haladok! Nehogymá egy kurva fedő kibaszarintson velem mert akkor rögtön beadom a felmondásom! Ugy semmi bajom sincs nem is aggodom csak rossz, hogy fáj! A babom meg igencsak energikus napját éli! Csak ugy rugdosodik! Marha ari! Bárcsak lehetne látni, mert átlátszó lenne a pocakom!!!!! Na az ari lenne!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja és sikeresen elvágtam az ujjam krumpli vágás közben!

Ja és most is ficánkál a drágám! És azt üzeni, hogy mindenkit puszil!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[quote="enis"]B írta:enisridget,
vetsz egy pillantást a görbémre? :lol:

http://www.fertilityfriend.com/home/26271f

Holnap dől el,hogy tegnap vagy ma volt pé? :?: Érdekes,mindig szúrkált a hasam,de most abszolút semmit nem éreztem :evil: Jövő hónapban már nem mérem,csak arra voltam kíváncsi,amit most tudtam meg,hogy a 16. nap környékén van pé-m.Most 3 éve még a 14. napon volt :?


En 14-15ere raknam most is :roll: de majd a csjok jonnek es ertekelnek...mondjuk egy lh teszt is sokat segit :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci
Mi is pusziljuk ot de konyorgom ulj mar le egy pillanatra :? ugy csinalsz mint aki holnap szul es csak ma vagy soha nyuggiiiiiii ulj le egy kicsit es olvasgass :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis, Bridget,
igazatok van. Meg amúgy is én hívtam ide ki hozzánk, de nem válaszolt semmit... szóval no comment.

Nócika,
pihenj már egy kicsit!!! Nem egy nap alatt kell mindent megcsinálni! Ráérsz!
Én is puszilom a drágádat!

Pendi :?:
Vendég
 


Sziasztok Lánykák :)

Hát ez a NÓCI nem bír magával!!!! :evil: :D
Egyébként nkem is voltak ilyen fájdalmaim, amikor egyszer rosszul léptem, bele egy gödörbe-babásan.
Egyébként ha pörögsz, azt jobb, ha 30. hét után teszed csak,mert akkor könnyebben is szülsz.
Én is nagyon aktív voltam, bár a 30. hét után már nincs kedve az embernek.......
Puszi a kis Drágádnak!!!
Milyen érzés ahogy mocorog?Naaaaaa?

Bridg, jaj, úúgy izgulok érted, hogy most összejöjjön a babyke!!!valahogy olyan érzésem van, hogy így lesz!!Ha nem most, akkor jövő hónapban.A görbéd gyönyörű! :wink:
Támogatod valamivel a méhfaladat?Rengeteg folyadék, joghurt!!!
Én emlékszem rá, hogy kb.amikor teherbe eshettem, menstruáltam javában.(mivel a Jónás-napom is akkorra esett)(csak annyit tévedett, hogy lányt jósolt, nem fiút)
Valentin-nap még gyanús, de akkor mégsem talán, a párom kezdődő tüdőgyuszival volt, rá 2 napra 40 fokos lett a láza.
Előtte meg nem voltunk együtt.

Enis :)
Ez a görbe szuper!!!!De hát akkor akcióóóóóóó!!!! :)

Kittus :)
Elég furák a barátnőid, irigység lehet bennük!
ZSU????PENDI????CSUCSU????]
Vendég
 


majd küldök egy lábrágós képet a Manómról! :D
Vendég
 


Nócika,
én is puszilom Ginácskát :D És holnap is lesz nap,nem ma az utolsó,ne akarj mindennel most végezni.

Melaszka,
de mikor volt pé-m?Vagy ma van(volt)?Hogy kb tudjak eligazodni a görbén.Amúgy a másik site szerint már megvolt a pé,rögtön mutatom:


Kép

Bár a ferty még nem jelőlte a pé-t,és a ciklus.hu szerint sem volt még

:roll:
Mutasd Marcit :D
enis
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak életjelet adnék magamról.
Ne haragudjatok, hogy eltüntem, de ma sem vagyok otthon. Tesóméknál vagyok, és nem is megyek csak holnap haza. De amint lesz időm jövök, és pótolok.

Bridget
Azt láttam, hogy kell a rizs leírása.
Gyorsan leírom.
Nem kell tepsi hozzá, elég egy olyan edény amit a sütőbe tehet anyukád.
A sütőt előmelegítjük, kb 180 fokon.
Hagymát üvegesre pírítunk, és az alaposan több soron megmosott rizst is pírítjuk rajta sűrű keverés mellett pár percig.
Felöntöm vízzel úgy, hogy kb két újjnyira ellepje, sózom, és leveskockával ízesítem. Miután fellforrt, beteszem a sütőbe, és kb 25 percig párolom. Ekkor már nem kell bántani.

Bocsi, most megint megyek, mert már nagyon álmos vagyok. Tegnap meló volt, ma nem aludtam, mert nem rég értünk haza kozmetikustól. HOlnap fodrász, és utána megyek haza.

Mindenkit csókolok, és vigyázzatok magatokra!
Vendég
 


Melaszka,
várjuk a képet! :wink:

Enis
én nem értek a görbékhez, de remélem, ez jót mutat :wink:

Pendi
elég sűrű napjaid vannak :wink: De hát ez van, tavasz van, vagy mi :lol:
Egy éve csatlakoztál a babanethez :wink:
Vendég
 


Kitty
Hogy te miket nem figyelsz meg :shock: tenyleg egy eve csatlakozott :shock: :lol:

Melaszka
En is erzek valamit 8) hol a kep nem hoztad :? :roll:

Pendi
Koszi a receptet majd ma atadom anyumnak :wink: hogyhogy ilyen sokaig elvgy :?: csak nincs valami baj :?: :roll:

Enis
Behoztatok az elmaradast?Megvolt a nagy talalkozas :roll: :lol: Kép mert ha igen akkor mostmar csak egy hoemeles kell Kép es a varazsenerdzsi Kép aztan mar csak varunk a pozi tesztre 8) Kép Aztan meg nezzuk ahogy erosodik a csikocska Kép es novoget a pocak Kép es 9honp mulva melesz a vegeredmeny Kép na jo neked kisfiuKép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Jól van jól van! Tegnap már csak igazából pihiztem! Csak gyorsban megpucoltam nappaliban az ablakot és leportalanitottam a szekrényt! Na meg mikor apa hazajött akkor apa segitett a függönyt visszarakni! Ma már semmi bajom! Bár tegnap kicsit bevallom beparáztam! De ma már csak felporszivozok és felmosok! Meg a fürdöt ripsz ropsz megcsinálom és elvileg kész volnék! De majd ma már muszály legalább összeraknom a kecot, mert pláne holnap jön a védőnő elvileg családlátogatásra és nem kéne, hogy azt a kupit lássa ami most itt uralkodik! Minjá elsétálok a közikébe veszek ezt azt! No meg fözök magamnak borsófözikét! Nyami!

Brid! Nagyon jó a középső vonalzod! Nekem nagyon bejön! Nem is vettem észre, hogy mikor írtad át rajta a felíratot!! :oops: :oops: :oops: :oops: De jó! Nagyon jó! És látom gondolokozol rajta a nyári hazajövetelen?? Miért?? Nem akarsz megint repcsire ülni??? Vagy más oka van???

Melaszka! Hogy milyen mikor a babo mocizik??? Hát nagyon jó! Nagyon furi, de nagyon jó! Pláne mikor elaludnék akkor kezdi a dinom dánomot! Meg ma is Ő keltett! :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig birtam volna még szuszizni, de így már nem! De nem gond, mert legalább elöbb eljutok a közibe azt majd max lehet délután ledölök!!!! De mondom egyébként olyan érdekes egyenlöre! Már ugy mekszoktam de mindig más érzés!!! Apa olyankor mindig jön és a pocimat fogja! Nagyon jó!!!

Zsuzsum! Csütörtök áll még?? Van kedved hozzá?? Vagy közbe jött valami???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget,
csak pont ott akadt meg a szemem, mert csak Pendi üzijét láttam a monitoron :lol:
Marha jól leírtad, mi vár Enisre :lol: Jók a képek!

Én ma suliba megyek :? semmi kedvem hozzá.... olyan szép idő van, nincs kedvem 3 órát buszozni, meg a suliban ülni... :(
Vendég
 


Jó eggelt mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Enis!
A Ciklus.hu-t ne vedd alapul.... sok mindent máshova tesz, és sok mindent nem vesz figyelembe.
A Fertyt nézd.... ugyan vár 1-2 napot pé után és csak akkor teszi be, de jobban lehet rá számítani. Én 15-ére tenném.

Nócika!
Pihenj, te jány :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Beszélek apácskáddal és lekötözlek téged :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Csütörtököt nagyon várom, drága :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ahogy megbeszéltük :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Bridget,
tényleg nagyon jól leírtad
:lol: ,de ez nálam nem ebben a hónapban lesz,mármint a pozi teszt.Még durcizok,és nem volt semmi(bár ő akarta volna,de így én nem tudok-még a cél érdekében sem) :?
De neked drukkolok,tényleg,érzed,hogy most sikerült?Érzed is vagy csak reménykedsz?Olyasmiket olvastam,hogy volt,aki megérezte már a fogantatás másnapján.Kicsit hihetetlen ez számomra,de nagyon érdekelne mit érezhetsz ilyenkor :)

Pendi,
azt nem írtad,hogy meggyógyultál-e? :( Remélem igen. :)

Kitty,
egyetérzek veled,én ma parkettát venni megyek.A hátam közepére sem kívánom :?

Nócika,
akkor jó,holnaptól már jöhet a láblógatás.Amúgy mindig ilyen házitündér voltál,vagy csak most vagy tele energiával?Úgy értem,hogy mindennel 1 nap alatt akarsz végezni? 8)

Zsuzska,
ennyi? :o
enis
 
 


Közben írtál :D
Köszi a tanácsot,bár nem tudom,mintha a fertyben sem bíznék annyira.A múlt hónapban áttette a 17. napról a 24. a pét,és nekem 29 naposak a ciklusaim.Pont 29-re meg is jött.Akkor csak 5 dpo-m volt?Nem lehet.
Lányok,többet nem zaklatlak ám a görbékkel ,2 hónapig hőmérőztem csak kíváncsiságból,hogy mégis kb lássam mikor lehet pé-m.De nemigen lehet eligazodni rajtuk,igaza volt Bridgetnek,jobb az lh teszt.
enis
 
 


Na,mondom. :lol: A ciklus.hu a 9. napra tette,a myfertility a 12-re a ferty meg még nem tette ki,de gondolom a 17. fogja.Csupa pé-ből áll az életem :lol:
enis
 
 


Enis!
Igen, az biztos, hogy a teszttel jobban tudod figyelni.... én is hónapokig használtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Én a Ciklus.hu-t teljesen elfelejtettem. Sajnos nem veszi figyelembe még a nyálkát sem. Pedig abból sok mindenre lehet következtetni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?