Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mosás
Én is sensitive-et használok, de nem babásat, simát. Ha gond lenne a bőrükkel az más, de alapból nem szoktatnám hozzá őket.

Pocak
Na igen, enyém a legnagyobb, de nem reális a verseny. :) Mégiscak két baba van odabent. A súlyuk a 30. héten másfél kiló körül mozoghatott a BPD alapján, ha jól tudom. Remélem is, hogy nem lesznek picikék.

Dóri
Anyukádnak jobbulást!

Emese
Aranyos a kutya! :)

Annus
Miket fogsz szedni? Engem is érdekelne a homeopátia.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kutyafüle

Vigyázz magadra. Nem jó, hogy vizesedsz és a vérnyomásod is magas. Nem kell kórházba menned a biztonság kedvéért?
Engem tuti befektetnének ezzel a tünetekkel. Az orvosom az ikrek miatt már riogatott a kórházzal, de eddig még megúsztam. Azt mondta Apor miatt nem fektet be. Érdekes az ikres kismamákat vannak városok, ahol már a 28-30. hét körül befektetik panaszmentesen is. Rossz lehet azért. Nekem valaki azt írta, hogy nem bújhat ki a helyi protokoll alól. Az én orvosom viszont azt mondta, hogy elutasíthatom a befektetést.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Mára jó éjszakát!

Azért annyit elárulok, hogy az én pocakom 1 babával nagyobb mint Anikáé... De ez az indulási nagyságom miatt van így...

Mindenkinek szép holnapot, aztán meglátjuk, találkozunk-e sokatokkal! Ha nem, nagyon fogom sajnálni... De még reménykedem!

Üdv!
Vendég
 

 
 

Dóri

Igen, alkat kérdése is. Én is sajnos a terhességet 15 kiló plusszal kezdtem, mint kellett volna. Ha nem vagyok magammal annyira szigorú, akkor 10 kilóval, de az is elég. Én a szoptatás alatt híztam, pedig közvetlen szülés után tűrhetően néztem ki, leszámítva a hasamat.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Én is elköszönök mára. Jó éjszakát!

Megyek olvasni, olyan jó könyvet olvasok. Aludni rosszul alszom, így inkább olvasok, mint hogy órákat kínlódjak.
A könyv: Szerelem, cseka , halál.
Ez szinte ismeretlen Magyarországon, mert be volt tiltva a Kádár alatt, 1990 után tudták kiadni. Egy orosz diáklány naplója. Egy jómódú, jól nevelt, konzervatív, Istenben és a cárban bízó lány hogyan éli meg a kommunizmust. Az orosz Elfújta a szélnek is nevezik, van benne szerelem, történelem, szomorúság. Tetszik a könyv.

jó éjt,
anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Kissé összejöttek a dolgok az elmúlt pár napban…
Apa elkezdte végre kialakítani az új hűtőnek a csatlakozót. (Mert persze, tök máshol van a vezeték vége,mint a réginél..)
Aztán fel szeretett volna tenni a kazánházban egy falikutat/mosóteknőt. ..és belefúrt pontosan a melegvízvezeték közepébe… Szegény, totál kikészült! Mert az a vezeték nem lehetett volna ott… Elővette a házterveket, majd kiderült,hogy a T. kivitelezők kicsit arrébbtették a csöveket, mert úgy kényelmesebb volt.. ÁÁÁÁÁ!
Ennek eredményeként 2 napig nem volt vizünk. Még jó, hogy van kerti csapunk... :)
Én meg attól készültem ki, hogy végre kezdtük befejezni legalább az alsó szintet, na erre, szét van vésve megint! De legalább a mostani vízszerelő ügyi volt, mert 2 csempét kell majd csak pótolni. :) (Drukkoltam nagyon,mert össz. 4 db van már csak belőle, és persze, annak idején is azért volt akciós, mert már nem gyártották...)

Kutyafüle! Na, én meg pont egy pasi nőgyogyival jártam úgy, 16 évesen, hogy olyan mély nyomott hagyott bennem, azóta csak kizárólag hölgy nődokihoz vagyok hajlandó menni! Csak az én sztorim kissé durvább... :(

Anika! Huh, tényleg hatalmas a pocid! :)

Emese! De igen, nekem már rengeteg anyajegyem van! Minden szülés után lesz egy pár pluszban...

Panndi! Mintha az 5. hónapban lennél... ;)

Csajok! Akkor holnap remélem talizunk! ha v.kiért el kell ugrani kocsival, szívesen megyek, csak írjatok sms-t, vagy hívjatok!

Novygirl! Válaszoltam a mailre, bocsi, hogy a telcsit nem vettem fel, a kertben voltunk...

Mindenkinek jó éjt! :)

Kép
szkitty
 
 


Szép jó reggelt nektek!

De jó lesz ma sokatoknak, jó talizást kivánok nektek, bizti szuper lesz.Aztán majd rakjatok képeket ide vagy a blogba. :D

Esztó, nagyon édes a rajz a falon, szuper lett én is akarok valamit festeni de saját kézzel igy azért nem lesz majd olyan profi de tetszenek nagyon ezek a fal festések.

Tegnap nálunk is annyira szép idő volt, Jázmint elvitték keresztszülei állatkertbe meg császkálni ösze visza nagyon örült és élvezte, amúgy ők sogornőm és vőlegénye.
Most pedig majd hugom és férje lesznek a keresztszülők a picinek, mi olyan 3-4 hónaposan szeretnénk meg csinálni a keresztelőt, ezt csak azért irom le mert a múltkor volt szó erről. :D

Mi pedig addig itthon takaritottunk, aztán a szőnyeggel együtt kimentúnk vidékre a mamákhoz a férjemet oda raktam mossa jól ki :D . Én meg csak sütettem magam a napon olyan jó hogy, itt a szép idő végre.

Kedden doki már alig várom állitólag Dopplert fog most csinálni.

Irtátok a vizesedést hát én is el kezdtem vizesedni rendesen , estére jól megvan dagadva a bokám. :?

Na jó megyek is aztán később pedig ki a szabadba :D
Még 2 kép pociról
Kép
Kép


Szép napsűtéses napot mindenkinek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Nagyon jó és vidám talit kívánok Nektek :D :D :D :D :D :D !!!!!!!!
Gondoljatok a"kényszerpihenősökre " is!
Várjuk az esti beszámolót,(ha lehet képillusztrációkkal) :P

Kép
f.ancsi
 
 


Szép jó reggelt!

A talizósoknak kellemes kikapcsolódást!Érezzétek jól magatokat!

Én ma virágokat ültetek.Egynyáriakat szoktam venni aztán ki a párkányra.Októberig virágos minden :)

A szalonnázás lehet elmarad :(
na mindegy majd bepótoljuk.

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!Megint gyönyörű az idő!Mindenkinek jó szórakozást kívánok a talira!Irigy vagyok,de vidékről nem egyszerű csalinkázni.
Eszti,nagyon aranyos lett a szoba!Jópofa a falfestmény.
Ági!Nagyon csinos a pocid!!!!! És a kislánykád is!
Anika.Szerencsére nem akart befektetni. Még az hiányzott volna nekem. De azt mondta, ha nem javul,akkor két hét múlva beindítja.De megígérte, hogy befeküdnöm nem kell.A sómentességet mindenesetre betartom,meg megiszom a napi 2l folyadékot.Én ugyanis napi fél l mellett kezdtem el vizesedni.:( Meg pihengetek,amennyit lehet,de sétálok nagyokat azért. Hátha rendbe jön kicsit.
Kitty!Remélem nem olyan problémád volt a férfi nődokival,amire gondolok,mert az nagyon durva lenne!!!Nyugtass meg, hogy nem!!!!
Ma megyünk délben fateromékhoz.Nem voltunk karácsony óta. Amúgy ma be tervezem fejezni a pakolászást a csomagba,meg pihengetni életemmel nagyot. Szép terv és egyszerű.
Szép napot mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na jó reggelt!
Ma tök sokáig aludtunk!Mármint Iza meg én! :lol: Azért fél9kor kimásztam az ágyból!Tegnap este nagyon nagyt bulizott,biztos elfáradt azért hagyott aludni :wink:

Tali:akkor a nyugatiná a buszmegállóban talizunk Tinu!De nekem nincs meg a számod,szóval amjd írj ha van vmi!Legrosszabb esetben talizunk Vanninál!
Fényképezőt viszek,beszámoló meglesz :wink:

Eszter!
Nagyon jó lett a falon a kép!A gyerkőc is imádni fogja!!!

Ági!
Szép pocid van neked is!Jázmin meg kis tündéri ahogy pózol!!!

Én meg az ujjaimról vettem le a gyűrűt!Nem volt már kényelmes,mondom inkább leveszem minthogy véletlenül már ne tudjam leszedni....

Kitty!
Huu,nem semmi munka van akkor nálatok!Amúgy a csempével itt is ez a helyzet,már nem gyártják....És mikor beköltöztünk is volt már sérült csempe...Na de nem érdekel!Majd a 10éves felújításnál lecseréljük olyanra ami nekünk tetszik!Persze akkor már nem szeretnék itt lakni :lol:

Anika!
Homeósból én a cimicifugát meg a caulophyllumot szedem felváltva,illetve van még pullsatillám és arnica.Rengeteg féle szedés javaslat van a neten...különböző hígításban stb.
Na meg az első kettő az a tágulást,améhszáj puhulását segíti.Az arnica a sebgyógyulást,a pulsatilla meg rendszertelen fájásokra,vajúdás alatti álmossága stb re van.
Amúgy én beírtam a keresőbe és kb fél napig olvasgattam a fórumokat stb,aztán leszűrtem a tanulságot 8) :lol:

annus11
 
 


haliho

Panndi!
A husvet utani kedd jobb nap, nekem is az a minimum hatar, van1 olyan erzesem, hogy mi itt talalkozunk ;)

Fajasok
60-as 6x8x 1 nap? Nekem 80-90-es 3-5 percenkent :( volt, hogy a venas magnezium es a venas bricanyl sem fogta vissza. Ettol let c1111.....
Paran mar emlegettek, hogy ez nem tarthato sokaig fulldozis gyogyszerek mellett, mert akkor anyai indikacio miatt lesz csaszar..
azert anya meg birja a strapat, bar 2 naponta kell uj branultkotni, mert tonkremennek a venaim, pedig nekem tok jok vannak :(

hogy sut a nap+!
en meg bent vagyok egy ablaktalan bungiban 1 hete :(

rakok kepet en is, brutalis :)
Vendég
 


Kép 32+1

azert Anikaet nem ubereli :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.05 10:23-kor.
Vendég
 


Petra!
Várjuk a képet!!

Én megszavazok neked vmi különdíjat!Azért nem semmi amin átmész!Büszkék vagyunk rád!De a kitartásodnak meglesz az eredménye!2 tündéri kis lurkó! :wink:

annus11
 
 


Na jött is a kép!Huuu,te is nagyon vékony vagy amúgy!Csak van egy jó nagy görögdinnyéd :lol: :lol:

annus11
 
 


hehe :)
kicsit modositottam, ruhas verzio szalonkepesebb, barebben kevesbe latszik a dinnye aket kis verszivoval :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Petrus,
nagyon csinos vagy, Te sem sokat hízhattál! A pizsid meg marha jó :)
Tényleg nagyon ügyes vagy, hogy Babókákat így bent tudod tartani, szerintem nagyban a hozzáállásod is segít azon, hogy nem bújtak még ki!

A talira mindenkinek nagyon jó szórakozást, írjatok majd mindenféleképpen beszámolót! :)

Esztó,
nagyon jól néz ki a fali kreáció :) Álmos is biztos odáig lesz érte, néhány hónaposan már bizti ott fogja majd taperolni :) :)

Ágica,
Neked is nagyon csinos pocid van, Jázmin is nagyon szép kislány!!!

Annus,
én is tudtam most kb. 1 hét óta aludni rendesen :)

emese1979
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudok ma menni,most jelentkeztek a rokonok,és nem mondhattam,hogy inkább ne jöjjenek. :(
Így le maradok a taliról,de a képeket szeretettel várom!!! :D Eltűntem mostanában,de annyi minden történik,változik nálunk mostanában...Nem kiabálnám el,majd ha sikerül,akkor szívesen megosztom veletek... :D
Jól vagyunk,a héten a dokibácsi két héttel fiatalabbnak mondta Hannát.A súlya,méretei alapján.Aggódtam kicsit,de megnézettem vele a lepényt is,és még teljesen éretlen,nem meszes,így tudja Manót táplálni.Lehet,csak juniusi mami leszek? :roll: Sokat mocorog,fejfekvésű,és minden mérete a két héttel korábbiank felel meg.Szerintetek ilyen lehet?

Nagyon szép délutánt kívánok Mindenkinek,a talis mamiknak,és akik a szabadban töltik,nekik is!!!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok kismamik!
Elnézést hogy zavarok,csak eladni szeretném TAKO esprit ikerbabakocsimat!Ha tudtok segítsetek!Szuper állapotban van!Tartozékok:mózeskosár,lábzsák,esővédő,táska.Tavaly májusban vettem 117ezerért,én odadom 50000ft-ér.Semmi baja sincs,csak én már esernyő kocsit szeretnék helyette!Érd:06208015035 Kép Kép Kép

Kép
gina25
 
 


Én is itt!

Én nem tudok pihenni!!! Az olyan unalmas!

Reggel csanád akciózott, halálra röhögtük magunkat az ágyban Andrissal, olyanokat csinált! :lol:

Aztán voltunk a Tescoban, jól bevásároltunk, én persze nem cipekedtem. Megvettem a babmosószereket is. És képzeljétek, vasárnapi ebédet FŐZÖK! Én ugyanis nem szoktam, nálunk Andris a chef, én csak kuktáskodom, amióta a kapcsolatunk eéején elhangzott a világ legrosszabb mondata KÉTSZER: "Hmmm, finom, de anyukám ezt másképp csinálja!" :x
De mostmár itthon leszek, és Csaninak is főzni kell, szóval muszáj egy kis önbizalmat merítenem ezen a téren is. Szóval bent van a sütőben a sajtos-paradicsomos csirkecomb zöldségágyon. Aztán indulok a talira. Viszem a gyümileveket is, meg egy plédet. hátha le lehet rá heveredni Vanni kertjében!

Esztó, nagyon édes a falfestmény!!

Petrus, tök jól nézel ki! És még tartsatok ki, legalább egy bő hétig! 34 hét az mondjuk már szerintem tök menő lenne!!

Ági Te is csini vagy!

Zsüci, jó hogy jelentkeztél, és jössz ma! Jázmin meg micsoda nagylány lett!!

Evemamáról nem tudtok valamit? Olyan régen nem jelentkezett!!

Na puszi!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nagy a csend...gondolom már Vanninál vagytok. Jó dumcsizást nektek, nagyon szép időtök van, kár, hogy nekem nem volt jó a mai nap, még várom a festőket, csinálják a légkondi miatt szétvésett falat. Kosz-por....takarítás... :? :? :?

Csajok!
Azt hiszem nekem jóslóim vannak. :shock:
Tegnap este mensi szerűen fájt a derekam és a medencém....lefelé sugárzó fájdalom, közben pedig keményedtem. Nem volt rendszeres, kb. 3szor éreztem 2 órán belül, aztán vége lett.
Ma is volt már egy ilyen reggel.....
Sztetek????
Eléggé fájt, de azért nem szedtem le a falról a csempét kínomban...vagy olyan fájdalom csak a szülés előttieknél lesznek?

Esztó!
Nagyon jó lett a festés! :) Mintha rányomtatták volna a falra, annyira pontos minden ecsetvonás! Cuki!

Petrus!
Nem is olyan nagy a pockód! Ikrekhez képest meg pláne. Mekkorák lehetnek a babód most?

Ági!
Neked szép nagy a pockód! :D
Sztem én vezetek vizesedésben! Estére a bokáim 3szorosukra dagadnak... a vádlim, térdem.... de még a pocim is vizesedik....rettenet! Nem használ semmi sem!
Valakinek nincs valami tippje???????

Szép napot!

Kép
mozza
 
 


Na mi meg F1et néztünk,már amennyit lehetett nézni belőle!De azért így is izgi volt!
Aztán nekem is ebéd,majd indulhatok is!

Akkor a végén nem leszünk 10se :lol: De még ezután is lehet tali!Mármint babák nélkül!Bár lehet oda az eleje már nem jut el :lol: :lol:

Fabri!
Szerintem nincs baj!Ha fejlődik és egészséges a baba akkor az az 1-2 hét belefér!Hiszen most már tényleg a genetika játszik szerepet!(mondjuk nekem hogy lett akkor ilyen nagy babám....)

Szofi!
Szerencsére nálunk pont fordítva volt!Egyszer mamám mondta még az uramnak h ó amit főz az bizti nem olyan mint amit otthon kap.Ő meg mondta h neki az az fini amit én főzök :wink: Nagyon jól esett :oops: De a mamája neki meg olyan zsírosan főz....

annus11
 
 


Mozza!

Na üdv a jóslók táborában!Hát az h kinek mi fáj az relatív.Vki pl nem is érzi h 10 perces fájásai vannak.Nekem is elég kellemetlen volt ez a jósló dolog,de az igazi fájások sokkal rosszabbak lesznek szerintem...márcsak azért is mert tényleg elindul a baba kifelé,most meg csak a méhed készülődik! :wink:

Jut eszembe!
Mi is akarunk légkondit!Van vkinek tuti tippje h milyet és kivel érdemes beszereltetni?Nem szeretnék jól mellé nyúlni...

annus11
 
 


Nekem is voltak tegnap este amolyan mensi szerű görcsöeim de szabálytalanok meg 7-8 volt összesen.Anyukámat hívtam hogy mi van, most ez mi volt.Megnyugtatott hogy megérzem ha a baba akar kijönni mert az olyan lesz mintha szószerint kiakarná feszíteni valami a méhszájamat.A védőnőt nem akartam felhívni mert megint nagy ügyet csinált volna belőle.Ami meg nem hiányzik.

Nálunk most elég szerény lett a vasárnapi menü, pörkölt nokedli savanyúsággal.Jövőhéten még nem tudom mi lesz az ünnepi menü.Valami tűzdelt finomságban gondolkodom.

KépKép
harhaj
 
 


Petrus,
hihetetlen hogy mennyi mindenen mentél keresztül és még nincs itt a vége.Nálatok tényleg óriási lesz az öröm ha megszülettek a picik.

KépKép
harhaj
 
 


Minden poci nagyon király!

Panndi! Azért már látszik vmi... :wink:

Ági, te is és Jázmin is szépek vagytok! :)

Petrus! Hát, sztem rajtad nem látszik, hogy 2en laknak a pocakodban!
Juj, azért ez elég ijesztő, ilyen számokat még nem is írtál... És már minden nyitva? Mondjuk érthető... Hát, nagyon-nagyon drukkolok, hogy még maradjanak ezek a drága babók.

Nem tudom, lányok, olvassátok-e, de én fél 3ra végeztem a családi tennivalókkal, addigra lábam nagy lett, kezem nagy lett, derekam fájt, és felment a hőmérsékletem... Ledőltem, hogy egy picit pihenjek, és most ébredtem... :oops: Legalább kiscsaládom hagyott pihenni... 8)
Ha olvassátok, és ott vagytok még egy darabig, akkor lehet, hogy tudnék menni mostanság. Jó az még?

Nagyon-nagyon sajnálom...
Vendég
 


Sziasztok

Egy gyors beírás, mert örülök hogy "találtunk netet".
Sajnos pénteken este kórházba kerültem, egy ujjnyira nyitva van a méhszájam (külső is és belső is!!!), és a méhnyak el van simulva, úgyhogy csak a szentlélek tartja bent Nórikát.
Négyóránként injekció, és valószínűleg egy hétig maradok.
Ha apa behozza a laptopomat és találok vele internetet akkor fogok tudni még bekukkantani.

Sok puszi mindenkinek!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!Hát ez anap is gyorsan eltelt. Sajna ma is jól bedagadtam,szerintem a melegtől. Voltunk fagyizni is. És ahogy ott ültünk,meg aztán sétáltunk olyan mensi szerű alhasi görcseim voltak,de csak egyik oldalt lent. Tartott vagy 2 percig,aztán elmúlt.Annyira nem volt erős,de azért éreztem.Ez már vajon jósló lett volna? Nem tudom. Végülis mindegy is. A melegtől Riki jól beélénkült,egész nap mocorgott.Még keresztbe is fordult.Bíztattuk,hogy innen már csak 90 fok mindenképpen,és csinálja már a másik irányba, de azt hiszem csak a buksi került megint felülre.De lagalább van helye még.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Dóri!
Én nemrég értem haza,még jöhettél volna de nem olvastuk közben a fórumot... :( Kár hogy nem jöttél!

Zsüci se jött végül,azt is sajnálom :(

Pingi!
Huuu,nem semmi!Nagyon vigyázz magatokra!Aztán remélem h 1 hét és hazamehetsz!Várjuk a híreket felőled is!!!

Tali:jó volt nagyon!Jó sokat ettünk 8) jót dumcsiztunk!Majd a blogba dobunk képeket,én nem sokat csináltam,de Tinu kattingatott ezerrel!
Vanninak köszi a vendéglátást,remélem h nem terheltünk túl...
Szofinak meg köszi a fuvart :wink:

Na megyek zuhi,mert olyan meleg volt,totál leizzadtam!!!

annus11
 
 


Helló!

Én is hazaértem a taliról! Tök jól éreztem magam! Én is csináltam fotókat, majd teszek a blogra. Isteni volt minden kajcsi, és Vanni, neked mégegyszer köszönjük!

Pingi, sajnálom, hogy kórházba kerültél! Nagyon szorítunk neked mindannyian, hátha 2,5 hetet még bennmarad a pici lány! hean most mesélte, hogy neki is volt valami nyitottsága, azt hitték meg fog szülni azon a héten, aztán végül indított szülés lett, mert 10 nappal túlhordta Alízt. De ezt majd ő jobban el tudja mesélni.

Mozza, Kutyafüle, én nem értek hozzá, de szerintem jóslók lehettek. Mi más...?

Dóri, de sajnálom, hogy nem indultál el!! De tényleg nem néztük a fórunot... Miért nem csörögtél rám...? Bár ez teoretikus, ugyanis a kocsiban maradt a mobilom...

Zsüci, remélem nem azért nem jöttél, mert eltévedtél örökre...? ???

Na sok puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na hol voltam ma 2 orat keremszepen a VAROSLIGETBEN FAGYIZTAM, PERECET ETTEM ES COLAT ITTAM

Megkonyorultek rajtam es kicsit szabadlabra engedtek.

nesze neked gest. diabetes, ennyi cukor utan 5.2-t mertem... szoval ennyit a szteroid utani terheleses vercukorvizsgalatrol....

hogy sutott a nap
juhuuuuuuu

Pingi!
ne aggodj, en ugyanigy vagyok es azt mondtak, hetekig ellehetek meg igy
Vendég
 


Tali nagyon jó volt, jó volt dumálni!
Vanni, köszi a vendéglátást, és remélem, tényleg nem voltál túl sokat fenn miattunk! Szofi, neked meg a fuvart nagyon köszi! Azért így egyszerűbb volt hazajönni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: hogy kell majd a blogra feltenni a képeket? Vagyis hova?

Kép
Kép
tinu
 
 


Ó, lányok, de sajnálom, hogy nem derült ki, hogy végülis még jó lettem volna időben... :( De örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Hányan voltatok?

De, képzeljétek, cserébe összeraktuk a kiságyat, ami heverővé alakítható majd Samunak, és most abban alszik. :) :) Ma kaptuk meg az utolsó (előtti - de már csak 1 kivehető rács hiányzik) alkatrészt, ami még hiányzott. Úgyhogy gyorsan Samu volt kiságyát visszaemeltük az újszülött állásba, beállítottuk a helyére, leszedtem az ágyneműit, mosom holnap, vasalom, felhúzom, és várja a kistesót! :wink: Az vígasztal, hogyha elmentem volna, ezt tuti nem tudjuk ma megcsinálni... Mert le kellett mosni a kapott kiságy alkatrészeit - nagyon-nagyon jó ágy, de picit használták... :) , és ha én nem vagyok itthon, akkor biztos nem lett volna semmi a dologból. Mostmár legalább vmit haladtunk Pindur várásában. :)

Most megnézem a pici ruhákat. Mind ki van mosva, max. vasalni kell rajtuk 1et. Arra vagyok kiváncsi, van-e vmi, ami még hiányzik egy tavaszi-nyári babához.

Pingi! Szorítunk akkor neked is!!! Maradjon a kicsi lány! De te már a 34. héthez elég közel vagy, hála Istennek.

Petrus! Jaj, de jó!!! Pároddal voltatok? És közben nem volt sokkal nagyobb keményedésed, mint fekve? Azt hiszem, talán nincs szükséged arra a diétára... :lol: Már sajnálom, hogy leírtam neked... :)

Köszönöm, hogy sajnáltátok, hogy nem mentem végül. :)

Dugulok, mert sosem lesz vége... :)
Vendég
 


Panndi! Eltűntél! Már érkezik Fruzsi???
Vendég
 


Ja, azért nem telefonáltam, mert olyan furinak éreztem a dolgot... Megfordult a fejemben... :oops: Egy kicsit lökött vagyok... Ez kb. ugyanaz, amiért eleinte furinak tartottam beírni a fórumba... Azóta meg le se tudtok lőni... :lol:
Vendég
 


Dóri: Vanni, Annus, Szofi, Hean, Kitty és én - ez volt a létszám. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszönöm a jelentést! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Annus
Köszönöm! Én az első kettőt szedném, mert rosszul tágultam Aporral. :)

Kutyafüle
Akkor hamarosan meglesz a baba. A te állapotod is nagyon fontos, és a 38. hét már teljesen jó. Szorítok!

Petrus
Továbbra is kitartás! Drukkolok!
De jó! Gondolom remekül érezted magad. :)

Pingi
Te is vigyázz magadra!

Kutyafüle, Mozza
Szerintem jóslófájás, ne bánjátok, mert hasznos. Felkészíti a méhszájat a szülésre.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Még egy kis gasztronómia:

Ma ünnepeltünk. megmutatom a menüsort, hátha valakit érdekel.

Dupla születésnapi menü.
Motto: "Gyümölcsök jegyében"

Piskóta rumos meggyel, carambola csillaggal
gyerekpezsgő (Az egyik születésnapos 7 éves)
A carambola egy érdekes gyümölcs, Apornak ízlett nagyon. :)

Olívás muffin
ehhez egy pezsgő volt.

Alma- carpaccio garnélarákkal, avokádóval, dióval
Ez volt az előétel, isteni volt.

Ínyenc burgonyakrémleves füstölt lazaccsíkokkal

Hagymás- almás borjúbélszín tekercsek tejfeles erdei gombával, rozmaringos polenta pogácsával

Fekete erdő torta csokoládélevelekkel

A borok:
Konyári János, Balatonlellei Loliense fehér cuvée 2007
Tóth Sándor. Áldozói Opeonbor 2003
Somlói Apátsági pince, Juhfark 2007
Jekl Béla: Villányi Pinot Noir 2005

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anika!Hűha,micsoda menü! Összefolyt a nyál rendesen a számban. :D
Örülök lányok, hogy jól éreztétek magatokat a talin.Majd kíváncsiskodom ésnézek képet a blogban.
Petrus,Neked is nagyon örülök, hogy tudtál egy nagyot sétálni meg fagyizni!!!Lehet, még ez használt is a cukrodnak. :wink:
Tisztára feldobódtam, hogymindenkinek ilyen klassz napja volt tegnap.Pedig már olyan rossz kedvem lett etére,mert mi hülyék a férjemmel, megnéztük a híradót és a Naplót. Na ezt nem kellett volna. Aztán egymást vigasztalva együtt megfürödtünk.Hát már igencsak nehézkesen férünk abban a kis kádban.Én már a nagy részét kitöltöm. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Nem szülök, itt vagyok, csak folytatom az aktívkodást :)

Ma meg megyünk védőnőhöz, remélem Zsófi kibírja addig ébren, mert mikor megbeszéltem az időpontot, nem gondoltam rá, hogy Zsozsi olyankor már aludni szokott. Na mindegy, majd lesz valami :)

petrus: szép a hasad, és tök j a pizsid :)

pingi: kitartás! Ti most egy kórházban vagytok petrussal, vagy rosszul emlékszem? :oops:

Tali jó lehetett, nekem most sajnos nem lehetett. Így is elmentünk templomba délelőtt, utána játszótér, aztán itthon megcsináltunk egy csomó mindent, csináltam lasagne-t, sütöttem vagy ötven palacsintát, estére kidőltem :)
Vendég
 


Ja, és egyre többet fáj a hátam, nagy a hasam, sokat pisilek, és Fruzsi feszít... holnap meg mehetek vérvételre, hát nagyon ninc skedvem bemenni Pestre, csütörtökön meg CTG meg doki...
Vendég
 


Hahó!

Mindnekinek szép napot!

Jelentem: Samu jól aludt az új ágyában! Kicsit rövidebben ugyan, de vidáman csacsogva ébredt. Nem hiszem, hogy trauma lett volna neki a költözés, ugyanott maradt az ő helye, csak másik az ágy. :wink: És már azelőtt, hogy elment aludni, segített berendezni a szobát, és kiporszívózni. :) NAGYON szeret porszívózni. :lol: Alig lehetett abbahagyatni vele. Szerencsére a narancsot még a porszívónál is jobban szereti. :) Szóval mindkét kiságy a helyén, lakóik meg egyenlőre jól érzik magukat. :)

Panndi, engem nagyon érdekel, merre jársz...
Vendég
 


Áh, köszi, Panndi! Csak addig jelentkeztél, míg írtam... :)

Anika, tényleg izgi a menü... :) Apor mit evett belőle?
Vendég
 


Na itt!

Tinu!
A blogba úgy tudjátok csak feltenni,mintha bejegyzést akarnátok írni.És ott van olyan h képet lehet betenni...sajna csak így lehet egyenlőre...

Na nekem egész éjjel fájt a hasam...nem sokat aludtam :roll: Nem jósló volt,csak folyamatosan fájt,be volt feszülve meg néha keményedett...

Anika!
Szupi menü!!!

Petra!
Jaj de jó!!!!Biztos nagyon szép lehetett az a 2 óra!!!Remélem nem fáradtál el benne nagyon!!!

Panndi!
Huu,hát remélem csak pihen...bizti írt volna ha Fruzsi elindult :wink:

annus11
 
 


Nálunk is lasagne volt az ebéd tegnap! Meg mára is maradt. Nyamm. :)
Vendég
 


Annus! Most jobb a pocid? Azért ez a fájdalom-keményedés is jósló cucc, csak másmilyen... Szóval élvezheted a jóslófájások gazdag tárházát!
Vendég
 


Dóri!
Igen,most jobb...hát igen,az bizti h jelent vmit,csak nem időközönként jött,hanem folyamatosan :lol:

annus11
 
 


Csajok, a fuvart nagyon szivesen, igazán nem tesz semmit! Tinu, ha gondolod, hogy napközben jön rád a szülhetnék, el is megyek érted szivesen, mert mindig borsódzik a hátam, mikor 20 BKV-val akarsz bejutni, mint Tüncivel... Másoknak is szivesen segítek egyébként, ha valami baj van, és autó kéne. Mostmár tényleg felmegyek majd arra a híres blogra :oops: és felteszem a telefonszámaimat...

Dóri, ha tudsz csinálj képet a műalkotásaitokról! Ne hülyülj, engem, nyugodtan hívhatsz bármikor! De tényleg klasz, hogy ennyit tudtatok legalább haladni!

Anika, nagyon gyönyörű a menü! Megyek is reggelizni.

Aztán 10-re viszem a kocsit a szervízbe, ahol megkárszakértik, hogy milyen alkatrészeket kell rendelni. 7:50-kor hívott az ürge HÉTFŐN! Ez számomra Isten és ember ellen való vétek! NOOOORMÁLIS??

Na jólvan, megyek, megyek, puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: