Új privát üzeneted érkezett!

Kitty,
ez igaz.És a babagyártás így történik :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Csak az a gond,hogy az szexel többet,aki még nem most akar babát :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Ja,és jó lenne,ha csak a laptetőre kerüléssel sikerülne :lol:

enis

Enis,
gratula a laptetőhöz! Hozzon szerencsét!

Nekem a párom azt szokta mondani, hogy gyakorolni kell, hogy mire már babát akarunk gyártani, addigra már jól menjen a dolog :lol:
Vendég

Hát, mi meg nem védekezünk, de lehet, korai lenne a kistesó?Vgay amig szoptatok, nem is eshetek teherbe.
Ez tényleg így van?
És ha másfél évig szoptatok?Most majd nyár végefelé belehúzunk azért :D
Vendég

Jé, 7.-én 5 hónapos lesz a Manóm!!! :D
Vendég

Attól még teherbe eshetsz :wink:
Ismerek egy csajt,aki szült januárban és ugyanazon év decemberében is :D
De itt is olvastam több topicban,hogy szoptatás mellett jött össze a kistesó :wink:

Ha ti úgy érzitek,hogy most szeretnétek,miért lenne korai?Van,akinek egy is sok,más a 3 kicsivel is könnyen boldogul.

:wink:

Kitty,
igaz,igaz.Csak az irígység mondatja velem :wink: (viccelek)

enis

Igen Enis, de akkor hogy tudom a pé-t figyelni?
Az az igazság, én ám benne vagyok a korban, 34 leszek augusztusban :shock:
Vendég

Majd gratulálunk a hófordulóhoz,csak rossz,hogy napokat nem mutat a vonalzód :(

enis

Megjött már a mensid?Mert talán ha még nem,akkor nincs pé sem?Remélem nem mondok hülyeséget,de talán így van.

enis

Enis :)
Visszajelöltelek! :)
Milyennek képzeltél?
De rólad meg nincs kép :(

De szép helyen laktok!!!! :wink:
Vendég

Azért még a negyvenesek is vígan szülnek manapság :lol:

enis

Most láthatod az albumot,privátra van állítva,felvettelek a tagok közé,akik láthatják :D

enis

Melaszka
attól még lehetsz terhes :wink: Van olyan, hogy meg se jön egyáltalán a nőnek, aztán már jön a köv. bébi :lol:
34 meg nem is sok :wink: Főleg a mai világban :wink:

Enis,
te kis titkos :lol:
Vendég

hú, Enis, te nagyon csinos vagy :)
Vendég

Azért annyira nem :oops: ,de köszi.
Nemrég írtam privit,megkaptad?Mármint láttad? :)

Kitty,
te mit csinálsz ma?A szexen kívül :lol: Remélem nem sértelek meg,de valamiért nem bírok leszállni a témáról.
Azért,mert itt mindenki panaszkodik,vagy legfennebb mélyen hallgat,ti meg naponta űzitek az ipart :lol:

Na,jó ,abbahagyom ígérem,teljesen bolond vagyok,úgy csinálok,mint aki még nem látott fütyit(a Nócika szavaival élve :wink: ).Agyamra ment a tavasz.

Beszéljünk komolyabb dolgokról .Itt szép idő van.És nálatok? :lol:

enis

Enis,
itt is szép idő, süt a nap, tralllala :lol:

Már megfőztem, kitakarítottam a fürdőt, mostam, várom a párom, aki lehet, még ebédelni se jön haza :? De azért még várok, nem szeretek egyedül enni...

Ami meg reggel elmaradt, majd este bepótoljuk :lol:

Te mit csinálsz?
Vendég

Az én párom volt itthon ebédelni,most focimeccsre ment.Nemsokára jön a lányom,vele majd ebédelek én is.
Aztán nekifogok takarítani :roll:

Hú,tényleg,gyorsan beindítom én is a mosógépet :)
Estefelé még benézek,most viszont megyek,különben itt ragadok végleg :lol:

enis

Na itt vgyok 8)

Tegnap apa egy nagyon szep etterembe vitt ahol meg nem is jartunk 8) a toronyepulet 52.emeleten az ablaknal voltunk 8) ahova joval elobb kell helyet foglalni mert az ablak oldaloknal levo asztalok mindg foglaltak :roll: szoval lehet o mar keszult erre regebben is csakhat helyhiany reven csak most mentunk :?: :roll: :!: :idea: nem tom mindenesetre ra sem mertem kerdezni :oops: Ettunk meg vorosboroztunk :) Aztan meg lementunk a tobbiekkel talizni egy diszkoba de csak 1-2italra merthat mar igy is keso volt :? hazajottunk aztan fel 2kor agyba kerultunk :arrow: mivel tudtam reggel fel 7kor kel nem bactattam a birkozassal :roll: amugy is elotte valo nap megvolt meg gondoltam majd talan ma 8) amugy a tesztem aznap mikor egyutt voltunk akkor volt csont pozi 8) bar noci tesztje meg masnap is az volt majd felteszem es megmutatom 8)

Szal apa reggel elment golfozni en meg delben keltem ki az agybol :oops: aztan beszeltem anyuval 1orat es atjott Brigi nevu barinom is 8) fel 2kor itt volt 6ig aztan epp annyira volt idom,hogy hajat mossak mert apa jott is :) aztan lementunk a boltba eves es most epp durci vgyok megint :roll: aprosagon de akkor is :? :roll: Amugy nem jottem volna ne az legyen en ulok a gepen egesz nap azert nem vgyunk egyutt :roll:

Vacsi szupi volt apa ari volt viragot nem kaptam meg ajt s de mar nem is akartam mondani mert csak az lett volna,hogy nekem semmi se jo :roll: :oops: vegulis a vacsi is valami :wink:

Kitty
Mosogepen :?: :!: :shock: Azta mindenit :lol: nekem tuti eltort volna a farokcsontom :lol: :lol: :lol: mondjuk a mi mosogepunk tetejen ott a szarito itt nem lehet :lol: Milyenek lettek az ultetett fak :?: 8)

Kata
Jo husvetozast anyudeknal :!: :!: :!: :D Kicsit kesobb megnezem majd Lilla fotokat iwiw-en 8)

Enis
A bnet oraja ha nem jo akkor atallithatok a profiloldalon...mert azt nem ok allitjak :roll: Privat albumok eddig is ott voltak :wink: de csak az ismijeim lathatjak 8) Koszonom a bokot :oops: :wink: Apa hazaert?volt akrobatizalas nalatok :?: :roll: Mar en is epp azon gondolkodtam ide valami beleolvas haaaat nem tom mit gondol rolunk :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: Grat a laptetuhoz 8) :!: :!: :!: Nalunk ma sutott a nap 8) szep ido volt a szomszedban a cserifa mar naon szep :shock:

Melaszka
Hat aznap volt meg remelem ma meg lesz aztan engem nem erkedel uuuugy na jo de erdekel de akkor is :roll: :? :oops: Hallottam en mar olyanrol,hogy szoptatas mellett esett valaki teherbe...sot alig 1-2hoanap utan 8) az nem annyira mervado :) de persze mindenki erol beszel,hogy addig nem esel teherbe :roll:

Noci
En mar mostam fuggonyt azota is olyan jo friss ilat van az egesz lakasban 8) Aranyer :?: :shock: hogyhogy kijott az aranyered :shock: Ha minden dolgot ugyneznenk mi lesz ha mert en mar hallottam olyanrol akkor semibe nem kezdhetnenk bele ennyi erovel :roll: nem gondolod :?: :idea: :roll: ezt nem szabad igy felfogni...ez olyan mint a mi lesz ha nekunk nem jon ossze a bba mert hallottam mar hogy...de igy nem szabad gondolkodni :!: :!: :!: Kepek :?: :idea: :twisted:

Csajok en ma mar nem hiszem jovok es a holnap is huzos mer ilyenkor ember bactat ha gepezek :oops: :roll: de aze majd sunyiban jovok 8)

Hianyzok??!?!?!?!?! :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
jó napod volt!
A vacsi meg szupi lehetett, de én nem ültem volna az 52. emeleti ablakhoz :oops: Kissé tériszonyos vagyok...

Nekünk nincs szárítógépünk, mikor csináltuk tavaly a fürdőt, akkor meg a bojlert direkt magasabbra rakattuk, hogy a fejem ne verjem be :lol: Persze a szerelőnek ezt nem mondtuk :oops:

Ültettünk egy birsalmát, egy meggyfát meg két őszibarit :wink: Lassan a kert vége körbe is lesz ültetve fákkal, ami nem baj, legalább az öregnyanyák nem látnak be :lol:
Vendég

Apa bealudt :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Remelem ejfel fele azert felebred egy kis hancurra :? :roll:

Pendi
Hogy vgy? :roll:

Kitty
Igen jo volt 8) apa is teriszonyos de nem igy csak mikor pl ausztraliaban fellehetett voln menni a hid tetejere oddan megnezni a naplementet na oda nem akart jonni :? :oops: :lol: majd probalok hozni valami kepet,hogy is nezett ki a kilatas :shock: en meg imadom az ilyen ettermeket nem sok toronyhaz tetejen van etterem de ahol van az nagyon felkapott romantikus estere 8)

Szarito meg a konyhaban van nekunk ott van a mosogep is beepitve 8) mi egyszer csinaltuk a furdoben asszem azota sem :roll: :oops: az en apacska csak agyban szereti ott is altalaban mar eleg kenyelmesen :? :roll:

Ugyi vgy miket ultettel nem teszel kepet 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
apa biztos pihen egyet a hancúr előtt :wink:
az enyémnek mindegy a helyszín, nekünk már a ház minden helyiségében volt :oops: Meg kocsiban...

Képet majd akkor teszek, ha már lesz fű, meg a csemeték nem csak egy botnak fognak kinézni :lol:

Én meg unalmamban neki álltam almás sütit sütni 8)
Vendég

Kerdezte bemenjunk e a szobaba...mondom ne mert akkor nem ebred mar fel csak reggel :twisted: aszongya miert kene neki felebrednie :shock: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nappaliban vgyunk meg 2orat alszik aztan akcio lenne :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Érdekes apa ezzel az alvással :roll: Mondd meg neki, hogy már vége a téli álomnak, tavasz van!
Az én párom azt szokta mondani, hogy eljött a párzási időszak :lol:
Vendég

Na végre Bridget :wink:

Örülök,hogy szép estétek volt :) Ezek szerint akkor mégiscsak készült ő ,ha előre kell foglalni asztalt. :)
Na,ezt kérdeztem,valszeg a múltkor mikor megnéztelek iwiw-en,nem görgettem le az oldalt,hogy nem láttam az albumokat :roll:

A Babanet óráját beállítottam a profilban,épp ezért bosszant,amúgy nálatok jól mutatja az időt?

Kitty,
ma is ügyeskedsz :shock: Juujjj,jut eszembe,a lányom este palacsintát kért és azt mondtam neki majd holnap :? Az ma van,remélem nem jut eszébe :oops: Holnap sütök,ma lusta vagyok,mert nem aludtam az éjjel :?

Hm,nálunk most újra a zuhany alatt a sláger,vagy a kádban(ami baromi kényelmetlen!!! :? )

enis

Ennyire kifárasztottad őt? :lol:

enis

Enis,
csak azért sütöttem, mert unatkoztam :oops:
Palacsintát én nem szeretek sütni, túl idő igényes :roll:

Nekünk nincs kádunk, de az amúgyis baromi kényelmetlen... Meg az én párom elég magas, így is csak hajtogatva fér bele :lol:
Vendég

Enis
Hat lehet hogy keszult mert mondom oda joval elobb helyet kell foglalni :oops: en asszem minnya iszom egyet 8) :lol: Nem gorgetted lejebb mert az en ismijeim mindenki lathatja csak idegenek nem :wink: regi kepek azok tavalyiak :oops: Hat a tusoloban en sem szeretem :? sosem voltam erte oda es szerencse meg apa se 8)

Kitty
Palit en nem is szoktam sutni mert lusti vgyok :oops: pedig mar fel eve keszulok :oops: :oops: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Meg akartam nektek irni,hogy a barinom aki most szult volt fotozason babafotozason!!!! 8) Es olyan ski csomag fotokat csinaltak mint amiket en ide beszoktam rakni :lol: ha valakit erdekel itt megnezheti :arrow: www.katawagner.blogg.no nem tom mennyi volt csak azt hogy pesten es naon jo a csaj :wink:

Enis
A bnet oraja mindig rosszul jar egy oraval nekunk kell rosszul beallitani,hogy jol menjen :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Totál kivok! Ugy kifárasztottam magam, pedig a lakás felénél se járok! De mára már egy jó ideje abbahagytam! Elegem van elfáradtam! Apa mondta is, hogy a fasér nem vársz meg az ilyen meloval! Na azt mikor meglátta, hogy ablakot is pucoltam na akkor kész volt! Pedig a nappali még hátra van! Kész a hálonk és megföztem! Még van a nappali a fürdö és a gyerekszoba! De a gyerekszobával egyáltalán nem kapkodok! Az rohadtul ráér! Ja és ostam is! A nagyikám meg épp vasal! Nos most majd el alszom!

Csajok! Köszi mindenkinek a sexes jó tanácsot! Ok énem keresem mindenben a negativumot! Csak én ilyen vok! De majd megváltozom!!!! Bár régebben nem néztem, hogy mi lesz ha......... mindent csak pozin láttam! Na lépek, mert itt áll apácska és csesztet, hogy vele legyek! Pusz! KÉsöbb jövök!

Kép

Kép

Kép
nócika

Bridget,
nagyon jók a képek a barinődről is, meg a babuciról is! :wink:

Nócika
meg ne erőltesd magad!!! Apának igaza van!
Vendég

Sziasztok.
Ezer bocsánat de semmire sincs időm. a meló és a sok utazás lefáraszt. Erőm sincs netezni.
Főzés, házimunka és még a gyereknevelés igy sok.
De most tudtam jönni.
Vissza olvasni nincs időm valaki írja már meg mi újság van mindenkivel.
Van e kismamink ?? Vagy bármi hírnek örülök.

Kép
csucsu05

Szia Csucsu :D

De jó, hogy írtál!
Elhiszem, hogy fárasztó ez így együtt... De remélem, azért pihenni is jut egy kis időd!
Kismami nincs új, de majd a nyuszi hátha hoz babákat :wink:
Vendég

Kép

Noci
Marha sokat surogtel :shock: remelem sikerult pihenned :roll: A gyerekszoba vegul festve lesz :?: :roll:

Kitty
A bebifotok nekem is naon tetszenek 8)

Csucsu
Nagyon hianyoznak a hozzaszolasaid :( gyere legyszi tobbszor :roll: Kis osszefoglalo:
Kitty visszajott alandoan birkoznak apaval es a barinoje meg mindig furin banik a babaval :?
Nocinak kislanya lesz Renata es apcskaja nem akar kekszelni :shock:
Zsu naon ritkan jon de jol vannak 1baba van es lassan 12hetes lesz 8)
Kata babaja mar 8kilo es most husvet utanig anyukajanal lesznek 8)
Melaszka lehet nyartol belehuz a 2.bababa 8) :lol:
Enis csatlakozott hozzank es mara mar olyan mintha mindig is ide irogatott volna 8) van egy 12eves lanye es Romaniabol irogat most a 2.babara hajtanak 8) :lol:
Rolam nem sok...megvolt pe msot varjuk a nagy talalkozast 8) visszajottem japoba es cserifaviragzas van 8)
Az utcso 2oldalon vannak fotok ha visszalapozol :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Remelem nem hagytam ki senkit :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Egy kis angyalka vagy, hogy mindent leírtál nekem. Azt tudom, hogy visszamentél az iwiwen még annyit elkaptam rólad.
Gondolom hiányzott már nagyon a párod.-
Igérem sürübben jövök csak ez a sok meló kifáraszt. De a jövő hét csütörtökétől szabin leszek 1hétig:)

Enis: Szia és sok sikert a kistesóhoz:)

Kitty: Milyen igazad van majd a nyuszi meghozza a következő kismamit:)
Találtál állást??

Nócika: Gratula a kicsi lányodhoz. És már a neve is megvan:)

Zsuról addig, jutottam, hogy kettő van de inkább talán egy. Szóval ezek szerint egy baba lett.
Na de a fő, hogy szépen fejlődik a kicsike.
Zsu: Hogy viseled a terhességet?

Maleszka: Hú ha belevágtok a kis tesó projektbe?? Na akkor sok sikert hozzá:)

Kata: Már 8kg -osak vagytok?? Hú az szép :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Szia Csucsu,
köszi,viszont kívánom nektek is :)
Még annyi a Bridget által leírtakhoz,hogy Nócinak Reginája lesz,Renáta az én lányom neve :D

Nekem nem hoz babát a nyuszi,szóval ebben a hónapban tőlem ne várjatok pozi tesztet.Fasírtban vagyunk apával,nem is tudom hány hónapja nem vitatkoztunk sem ,de most betelt a pohár.
Nincs semmi különös,de 2 napja alig lehet beszélni vele,ha itthon van,egyfolytában a szgépnél ül,és 2x kell szólni,mire méltoztat válaszolni :evil: Ma elegem lett és kiosztottam őt,most mérges vagyok rá nagyon :cry:

Bridget,
én is megnéztem a képeket a barinődről,ő az ,akinek gondjai voltak szülés után?

enis

Pendi,
jobban vagy?

enis

Csucsu
Jaj de jo vegre egy kis szabi 8) Es igen kisse rontottam Renata Enis nagylanyanak neve es Regina Nocie :) :oops: 8) :lol: :oops: En meg probalkozom a nyuszival mar hozatni a tesztet de az talan korainak hangzik :oops:

Enis
Min borult ki a bili :shock: :?: Na latod en azert nem ulok a gep elott mert ebbol vita ne legyen :roll: igyis amikor o dolgozik annyit ulok itt amennyit akarok :roll: 8) Igen o az a lany :wink:

Jelentes
Elmentunk apacskaval cserifakat nezni 8) ngyon jo kepeket csinaltam majd ha lesz egy kis idom csinalok egy albumot es priviben megadom a linket mert ngyon joook lettek 8) 8) 8) 8) 8) aztan elmentunk apanak a golfos helyere ahol csak ugy egymas mellett sorba utogetnek :) aztan most ertunk haza es lassan vacsi csak meg ofelsege nem talalta ki mit is enne :? :roll: :lol: :twisted: :)

Hianyzoooooook jelentest kerunk :!: :!: :!: :!: :roll:

Jah Enis neked most egy virtualis olelest kuldok :( Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lánykák! :)

Csucsu!
Szia végre!!! :wink: :)
Hát a tesógyártásról csak annyit, hogy hát nem védekezünk, és rábízzuk a véletlenre.Élesben majd egy fél év múlva kezdünk próbálkozni :)

Nóci!!! :D
Ez már tutira a fészekrakó ösztön!!!!!!! :D Csak azért óvatosan :)

Bridg! :)
Hát tényleg szupi csaj a barátnőd, de szülés után is milyen jól néz ki!Hihetetlen!!! :)

Enis!
Mi történt?Publikus?

Kitty, Pendi, Zsu, mi jótcsináltok ezen a szép napon? :wink:
Vendég

Köszi :D
Azért borult ki a bili,mert ma vasárnap,és ilyenkor soha nem szoktunk itthon lenni. :evil:
De ebédeltünk és utána csak elvitt ,hihi,nem cserifát nézni,hanem eltévedtünk és egy bazi nagy gyümölcsösben kötöttünk ki.Még nem is rügyeznek a fák :shock: Úgyhogy itt nem volt annyira szép,és mivel a családi autónkkal voltunk,nem is tudtunk felmenni a hegy tetejére,majd a terepjáróval visszamegyünk egyszer. :roll:

És már bocsánatot kért 8)

Tényleg ő az a lány?És teljesen jól van már?De jó!Amúgy nem semmi milyen csini lett 3 hónap alatt :shock:

enis

Szia Melaszka!

Persze,publikus,írtam fennebb,csak annyi,hogy 2 napja süketnek tetteti magát.Én beszéltem,én hallottam,ő nem :evil:

enis

Bridget,
végigolvastam a barinőd blogját 8) Láttalak téged is a Balcsin :wink:
Ő már elvesztett tavaly egy babát? :shock: :cry:

enis

Melaszka
Igen csini de o nem is hizott semmit sem a szules alatt csak a hasara...amugy nem olyan vekonyka o csak jol van fotozva :wink: es a babafotok hogy tetszettek mert a lenyeg az volt am 8) :lol: :lol: :lol:

Enis
Jah mar bocsanatott kert akkor mar "idomitott" a dragad :lol: remelem nem olvas minket :shock: :oops: a gyumolcsos se semmi :wink: a cserifak minden evben itt vannak es minen evben mindenki megy fotoz epp ezt nem is ertettem,hogy miert olyan nagy dolog minden evben ugyanazt lefotozni :roll: :idea:
Elolvastad a barinom blogjat :shock: huhh latom sok idod volt 8) beszelni inglis :?: 8) en is szoktam mert igy tudok meg rola mindent amugy meg szerintem ngyon jo a blogja :wink: bar sok mindennel nem ertek egyet :? de hat istenem nem vgyunk egyformak :) igen szegenyke babas volt 2007telen :arrow: es 18hetes vizsgalaton vettek eszre,hogy a baba beteg :( persze o meg elment 8masik dokihoz de mindenki ezt mondta neki igy asszem 5honaposan vgy majdnem 5honaposan kellett megszulje a babat :cry: pont decemberben kari elott :arrow: en meg akkor voltam szinten korhazban mert a closti-ra beverzett a petefeszkem :shock: :? ugyhogy 3nap venas gyogyoval allitottak el a verzest :roll: aztan ugye varniuk kellett 6honapot...es nyaron juliban epp csak letelt egyutt voltak ugy 1szer...es jott a baba megint 8) de most nem szolt addig senkinek mig meg nem volt a 18.heti vizsgalat es nem tudja,hogy minden jo :roll: en is valamikor novemberben tudtam meg :roll: mar nem is tudom :? bar aszonta nekem elakarta mondani elobb de en meg pont tavaly nyaron voltam megint magam alatt mivel nem tudom olvastad-e de polip volt a mehemben ami verzest okozott...az kivettek plussz meg 2miomat talaltak az egyik mehfalig benyulot ami eldeformalja a mehem....es kiakartak venni merthogy ezert nem jon a bebi persze ahany orvos volt annyi felet mondtak de nem is az a lenyeg hanem hogy barinom nem akarta igy elmondani a nagy hirt,hogy neki megint sikerult mikozben en szenvedek a bajaimmal meg hogy nem jon ossze :roll: Aztan ugye most meg otthon voltam a szulesere es talalkoztam a baboval de latod furan viselkedett...ami nalunk a baratsagunk alatt soxor elofordult mar :oops: de egyenlore meg igy-ugy birjuk :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok jon a laptetu 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok en asszem rahajtok a lapteture 8) :lol:

Pendiiiiiii
Gyere mar,hogy mi van veled :!: :roll: Es legyszi ird le a tepsiben keszult rizs receptet is mert anyumnak kene 8) nem talaltam a receptesunkben meg :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na meg 1 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás