Sziasztok!
Végre én is idejutottam. A hétvége jó sűrű volt a négy csajszival, tényleg nem unatkoztunk. Aztán hétfő reggelre Lili belázasodott, torokgyulladás, úgyhogy hármasban vagyunk a héten. Szó szerint, mert apát már 2 napja nem láttuk, besűrűsödött neki a meló a hétre. Viszont holnap csak reggel ugrik be és aztán egész hétvégén itthon lesz.
Tegnap végre megkapta Nati a 4 hónapos oltást meg a második pneumot. Jó egy hónapot csúsztunk. És találkoztunk a rendelőben Trundikével és Biussal
, ők pneumo oltásra vártak. Persze a lányokról ismertük meg egymást, Bius élőben még szebb, mint a képeken, igazi kis törékeny kislány. Remélem, nem lett semmi gond az oltás után. Mi megúsztuk.
Szupi ez a jó idő, ma a belvárosban voltunk a Lányokkal, mi voltunk a helyi látványosság, ugyanis Lili is tolta mellettem a babkocsiját, sokan megmosolyogtak minket. Főleg úgy, hogy ő egy IKEA-s békát tolt, de a fejét letakarta egy pelussal, hogy ne süssön a szemébe a nap.
Tényleg, a múlt héten voltunk IKEA-ban, végre megkaptam Nati ágyába a színes rácsvédőt, imádja. Itt az idő, hogy lassan átköltözzön oda a bölcsőből. Meg vettem neki békás műanyag etetőkészletet, pirosat, ez az, amiben van előke, tányér, csőrös pohár meg kiskanál, potom 590-ért. Ugyanis a héten Nati is elkezdte a kóstolást, hétfő óta almalevezünk, nagyon ízlik neki. Hétvégén szerintem a püré változatot is megpróbáljuk.
Ja, és hétfőn beszerelték az új ablakainkat. Egész gyorsan és viszonylag tisztán dolgoztak, bár pár dolog lemaradt, ezt majd pótolják. Apa már le is javította a falat, hétvégén lefesti és kész is. Olyan jó, végre lehet rendesen szellőztetni és az erkélyajtó elé is letehetem a játszószőnyeget, nem húz a hideg.
Ancsi, gratulálok a kresz-vizsgához, izgi lesz a vezetés biztosan.
Winchi, Matyi manó egyre sármosabb, ha ezt még lehet egyáltalán fokozni. A fürcsis képen nagyon csábosan néz.
Jaj, az öltöztetéssel én is küzdök, az autóban pl. le kellett vennem a kabit meg a sapit, mert olyan meleg volt, ahogy besütött a nap.
Bende, Te meg aztán igazi energiabomba vagy, azt meg kell hagyni. Örülök, hogy Niki meggyógyult.
Wicca, örülök, hogy jobban van a család.
Huh, Sarmon, szegény Jázmin.
Néha én is belegondolok, mennyi minden történhet Lilivel az oviban az udvaron, azért az óvónénik nem lehetnek ott sajna mindenhol.
Anyany, örülök, hogy a kis nádszálkisasszony hízásnak indult.
Most viszont lefekszem, mert mindjárt elalszom itt a gép előtt.
Üdv,
Katinka