Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm az üdvözléseket!

Márti!
Oksi, átadom! Remélem leszokik róla, de mostanság alig lehet egyedül hagyni!!!
Anett kész csajszi már! :lol:

Lyndee!
Rendi ,majd rakok fel!

Andy!
Örülök, hogy Regi már meggyógyult! :wink:

Mi délután megyün vissza a dokihoz,mert Manókának szörcsög az orra, és néha köhécsel. Annyira nem vészes, de inkább adjon valamit neki, ha hétvégén rosszabb lenne a helyzet!
Itt is nagyon meleg van, jó nagyokat tudunk sétálni. :P

Kérdezném azoktól,akik kenguruban viszik néha ki a babákat, hogy a lábukra mit adtok? Mert itthon csak zokniba van, babakocsiba is ,mert betakarom pléddel. A kenguruhoz gondolom nem elég a zokni. Vagy kiscipö? :roll: :roll:
susy75

Ìme Mazsola!

Kép Kép
susy75

Susy! De vagány kispasi Vinzent! :lol: Tündéri abban a kék csikos pulcsiban, bársony gatyóban!
Lehet kapni kocsicipőt, többnyire pamutból, vagy valami puhább anyagból csinálják. Azt adhatod rá kenguruban.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Mush, Suzy nagyon édesek a babák!!!!

Húsvétkor mi is nagymamázunk, az itthon töltött idő alatt pedig nagyokat sétálunk és játszunk hármasban!

Mindjárt lekicsinyítem a képeket és rakok fel én is!

Orsi: A bajnai csomagról annyit, hogy ha végre teljes egészében ismertetné valaki, vagy felrakná a netre, elolvasnám....de nem cikkekből szerettem volna megismerni.

Kép
mannababoca

Na, sziasztok!

Jó hosszú napunk volt ma, most értünk haza. Délelőtt pajzsmirigy doki, hazaesés, etetés, indulás másik haza a temetésre. Elfáradtam, mint a kutya.
Pajzsmirigy doki sajnos nem mondott jó híreket, emelni kell a gyógyszeradagot :(. Rendesen beparáztatott, mert én még nem is láttam az eredményt, és rögtön kérdezgette, hogy jól érzem-e magam, baba jól van-e.

Szerintem akkor legyen augusztus (Zöldi veled tartunk egy főpróbát hamarabb :lol: :lol:) és persze, hozhatja mindenki apát is :D Sok jó ember...

Olyan meleg volt ma, a gyerkőc kabát nélkül is beleizzadt a hordozóba. A sapkát meg inkább már rá se adtam...

Mági, Zsebi: nektek is volt olyan szülés után, hogy iszonyatosan ingadozott a TSH? Szülés utáni kontrollon február elején 0,01 volt, ami k** alacsony, most meg 14 :shock: :shock:

Mági: mi kaptunk még tavaly nyár végén a banktól egy formanyomtatványt a szocpol rendelet változásaival együtt a banktól, amit ki kellett tölteni és visszaküldeni/vinni, és ez alapján a Kincstár elméletileg automatikusan értesíti a bankot a gyerek születéséről. Sajna nincs itthon ez a papír, hogy megnézzem, mi is ez pontosan, mert apa minden szart a cégnél őriz, de hétfőn elhozatom vele a mi példányunkat.

Eszterke:
[quote]M írta:i a "szokás " felétek?

Az, hogy bezárjuk az ajtót :twisted: :twisted: :twisted:
Gratula apának!

Mush: Sophie menyasszonyjelöltünk nagyon édes Kép

Márti: sajtkukacod is tündér :)

Susy: Szia! Vinzent még mindig szívem csücske :D

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok! Teszek néhány fotót a ma esti vacsoráról, holnap mennek a receptek a másik topikba.
Kép zöldborsósaláta, görög saláta, húsos palacsinta rántva Kép grillezett csirkemell (Hot Pan-ben készült)
Kép torta kívülről
Kép torta belülről

Kép
Kép
szeles4

Szeles!
Hú de sok szépet alkottál! :lol: Mennyi idö alatt lettél meg vele?

Gaby, Manna, Enikö!
Köszönjük a dicséreteket! :lol: :lol:
susy75

suzy:Vinzent tényleg nagyon vagány kisfiú :wink:

szeles:ilyen sorrendben küldheted őket!Nagyon jól néznek ki :lol:

mush:Sophie is nagyon gyönyörű!Rád hasonlít :wink:

milyen az a "kocsicipő" és hol lehet venni?Én ezer helyen néztem már és mindenhol a kemény talpú, merev cipellők vannak.

KépKép
lyndee

hahó

suzy: h mennyit nőtt Vinzent!és mennyit hizott kerekedett!!! nagyon édi látom még mindig anyán alszik:) regi már nem szereti azt annyira sőt mindig kifelé kell forditani h nézelődhessen aludni meg szigoruan kiságy v mózes:)ügyes lett nagyon nem is gondoltam volna. napirenddel semmi bajunk már csak ez a betegség nem kellett volna. ill a sipolás része.

de: már jól van nagyon csak én még mindig nem jöttem ki belőle orrfujás meg minden. remélem már senki nem esik vissza és a jóidő meghozza a teljes gyógyulást és jókedvet! köszi lányok a biztatást!
orrát még szivni kell de már alig köhécsel meg semmi egyéb koppkoppkoppkopp

szeles: nyamnyam torta receptet kérünk

sajna vissza még most sem tok olvasni csak ezt az oldalt de remélem lassan lesz több időm.

most mennem kell mindenkinek jó hétvégét!

andy

Kép
andy30

ja ruhaméret: nekünk van olyan rucink igaz nem magyar amin 9hó van irva és most jó rá:))) 68asok már rég kicsik:) és nem hosszra gyurtunk eddig hanem szélre de már hosszra is ma 4xer cseréltem "kollekciót":) több olyan rucink van amit mire ráadnék kinötte :roll: szal ha nem akarnék még egy gyereket már pakolhatnám hetente fel őket teszveszre..

na megyek ja és pár képet láttam nagyon szépek a babák!! és jó nagy mindenki nemcsak mi:)

Kép
andy30

Lyndee: én most ezeket vettem a teszveszen "kocsicipő" név alatt. Mondjuk ezek is kemény talpúak :roll: , de a kék ma megjött, és a felső része meg teljesen puha, először nem is tudtam, mi lehet a borítékban, annyira lapos volt :)

KépKép

Kép

Kép
gabilany79

Suzy: nagyon édes Vinzent! :lol: :lol:

Andy: örülök hogy minden rendben!

Szeles: téged meg jól feljelentelek gyomorzaklatásért!!!

És most egy képpel jövök, bocsi ha néha sok vagyok!
Kép Az első foci vagyis futsal labdámmal :lol: :lol:
Vendég

suzy. vincent naggyon cuki.

hu szeles ezt most mind megbirnam enni. :wink:

gabi. abbol a 3 hetbol maj vmikor egy hetet balcsin leszunk, de nagyon szeretnek menni a bogracs partyra! :lol: remelem majd beferunk valakinek a kocsijaba. :wink:

lyndee,. nekunk ilyen cipoink vannak:
Kép ez a cipo kb 900 ft volt
Kép ez meg 1200ft kb

boci. edes a focistad!

KépKép
KépKép
mush589

Gabi! Nekem a szülés óta csak egyszer néztek TSH-t, kb 1 hónapja, akkor kb ugyanannyi volt, mint szülés előtt, most pontosan nem tudom az értéket, de valahol az alsó határ környékén. Legközelebb fél év múlva kell mennem. Szerintem ez a nagy ingadozás nem túl jó! 14-gyel már valami tüneted is van?
Én is akartalak benneteket kérdezni, hogy nektek az anti TPO magas? Nekem igen, és most az új orvos mondta, hogy ez a Hashimoto szindrómát jelzi. Nektek is ilyen van?

Zöldi! Elhoztam tegnap a hordozót, nagyon klassz, irigykedem rá! :wink:

zsebi_baba

gabi. sajnalom, hogy rosszabbodott az alapotod! remelem a gyogyszerekkel kordaban lehet majd tartani! milyen tuneteid vannak? illetve okoz ez a vetegseg?

babakuszom hangosan magyaraz a zeneloforgonak. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt!

Berni! Isten éltesse Zsófikát és Hunort a 4 hónapos fordulójukon! :lol: :lol: :lol:

Most elmegyünk csavarogni a két fiammal, utána felteszem a recepteket, ígérem, örülök, hogy tetszenek nektek a kajcsik.

Suzy! Nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. A legidőigényesebb a palacsintasütés volt!

Gyönyörű az idő. Apa kiment a telekre rendet rakni meg takarítani. Holnap családilag kivonulunk, grillezni fogunk, meg sárkányt eregetni, meg sétálni, meg pihenni ... Alig várom! :wink:

Kép
Kép
szeles4

TSH:
Nekem érdekes módon szülés után lecsökkent, most 0.05.... Majd májusban kell mennem megint, kiváncsi leszek, hogy csökken-e még ebből is....

suzy:
mindig elcsodálkozom Vinzenten, hihetetlen milyen zsivány kis feje van!! :lol:

Tegnap megérkezett 10 zacsi anyatej, ma kipróbáltuk, és a fiam eszi az idegen anyatejet!!!! :lol: Így most van egy tejtestvére és egy tejféltestvére is ! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!!!!

Suzy:üdv újra itt,Vinzent nagyon cuki,olyan jól áll neki ez a ruha :D

Mush:Sophie csodaszép

Laura:ezek a kaják,az ember nyála meg csak folyik :lol:

Amúgy mindenki babája gyönyörű kivétel nélkül.

Boldog hófordulót az érintetteknek!!!!!!!!!!!!

Hála égnek megint nagyon nagyon meleg van,manócska kint alszik az udvaron,Réka játszik mellette,én meg gyorsan rendbe szedem a lakást és megyek ki hozzájuk,annyira élvezzük ezt a jó időt :D
További szép napot!!!!!!!!!!!!!!

solya051020
Káld

Sziasztok!

Csak jöttem, mert kérdésem van. :)

Zöldi (vagy bárki aki tudja):
Tehát már máskor volt itt róla szó, hogy mikortól tudhat és mikortól KELL hogy fogjon meg nyúljon a tárgyak után a baba? Noli mai napig nem fog igazán jól, nem nyúl, ill. nyúl de csak csapkod igazi fogás helyett. Ha a kezébe adom, akkor nagy nehezen ráfog, de hamar elengedi. Ez normális?

Másik kérdés: Jövőhéten szerdán mennénk a 3 hós kötelező védőoltásra (meg ha jól tudom a pneumococcus második feléért - ez ilyenkor van?). Vajon itt vidéken ha elmegyek be tudják neki adni ezt a pneumococcust ha tényleg most aktuális vagy ezt csak ott mert ez ilyen megrendelős védőoltás (amit előre rendel az orvos)? Elég buta lenne 10ezer Ft-ot meg napi 6 óra utat költeni emiatt..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
én úgy tudom, hogy 4 hós kor környékén már nyúl a tárgyak után. Az viszont nem a legjobb, ha a kezébe adod neki, mert így nem tanul meg "harcolni" a dolgokért, hanem elkényelmesedik. Mindent a maga tempójában... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

raktam fel pár rucit teszveszre ha gondoljátok menézhetitek:)

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... d=11833144

solya051020
Káld

Hali!

Szinte egész nap kint vagyunk, most belopóztam kicsit :lol: :P

Mági: az a nagyon alacsony 0,01-es érték nekem is akkor volt, mikor Kristóf 2 hónapos volt, és tök megörültem, hogy lement végre (bár ez kicsit túlságosan is), aztán most lett ilyen.

Zsebi: nekem olyat nem is néznek :? Csak TSH-t, FT3 és FT4-et (legutóbb még ezeket se, csak TSH-t). Legközelebb megkérdezem. 2 hónap múlva mennem kell úgyis megint. Tünetem semmi olyan, amit észrevettem volna :roll:

Mush: az a "baj", hogy ennek semmi kimondottan erre jellemző tünete nincs, ezért nem is mindig veszik észre az elején. Ilyen tünetei lehetnek:
http://www.hazipatika.com/services/bete ... view?id=75
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hashimoto- ... oly.C3.A1s
Hát, ezekből nekem fáradtság szokott lenni (de ilyenkor kinek nem?), törik a körmöm, néha rossz a közérzetem (de ilyenkor kinek nem?), barnamaci gond (de ilyenkor kinek nem?), szóval lekopogom, de semmi durvább...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Csak azért ugrottam be, hogy megnézzelek titeket! Gyönyörű idő van! Egész nap kint vagyunk! Úgy vártam már.

Ja és képzeljétek, hogy ma úgy gondoltam, hogy a kiságyban próbáljuk meg a délutáni alvást. Szopi után beraktam de annyira éber volt, hogy biztos voltam benne, hogy nem alszik el. Nézegetett csavargatta a fejét, dumált. Kimentem teregetni és mire visszaértem aludt. Azt hittem megzabálom! És aludt két órát!

Nem is érdemlem meg ezt a kis kölyköt!

Kép
mannababoca

Manna! De igen, megérdemled!

Bocika! Haláli a kis focista!

Mi is szinte egész nap kint voltunk, délelőtt vásárolgattunk, délután meg játszótereztünk. Huni 3 órát aludt kint!
Tegnap olyan érzésem volt, mintha kevesebb lene a tejem, erre ma délután úgy elöntött, hogy a pólóm pillanatok alatt csupa tej lett! Gyorsan igénybe vettem a "Hunor" márkájú mellszívómat, aki rendesen megoldotta a problémát! :wink:

Recepteket felrakta a másik topikba, jó főzőcskézést!

Kép
Kép
szeles4

Nem felrakta ő, hanem felraktaM ÉN! :oops:

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Andy!
Már ö sem nagyon alszik rajtam, kb naponta egyszer van,hogy annyira beájul szopi után, hogy igy megmarad rajtam. AMúgy hiányzik ez az összebújás, úgy imádom mikor érzem a kis testét,ahogy rajtam szuszog. :lol: :wink:

Szeles!
Na majd megnézem a recepteket. Èn ilyen menüt,mióta Vinzent megvan még nem tudtam összehozni! :roll: :oops:

Mági!
Igen, kis csibész ám!
Akkor most a te pajzsmirigyed túlmüködik? Sajna nálam is megint elöjött kb egy hónapja a túlmüködés, ugyhogy szednem kell megint a bogyókat.

Boci!
Már ügyesen kezeli a labdát Marci!!:P :P

JA és köszi a cipös hozzászólásokat, akkor ezek szerint nyugodtan lehet ráadni. Azt hittem,hogy ez még korai!

Szerencsére Vinzent is elkezdett már nyúlkálni a tárgyak után kb, két hete.Ugyhogy megnyugodtam...
susy75

Sziasztok!

Csak szeretnék kérdezni, mostanában csak olvasó üzemmódban vagyok, többre nincs energiám.
Gergő 1 hete éjszaka 1-1,5 óránként felébred, van , hogy visszaalszik egyből, van, hogy fél óra múlva. Nem tudom mi lehet vele. Arra gondoltam esetleg a foga miatt, de sírni nem sír, ha a cumiját odaadom megnyugszik. Nincs valami ötletetek, mert már nagyon fáradt vagyok és nem tudom meddig bírom még így.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika: Első tippre mérj meg egy szopit, lássuk a medvét!

Kép
mannababoca

Manna!

Enni nem eszik. Este 10-11 körül 130 körül és utána csak hajnal 5-kor kéri és akkor is kb. ennyit eszik. Nappal sem eszik többet, úgyhogy biztos nem éhes.

Kép
Kép
Kép
erika26

Szeretnék kérni tippeket h holnap mit főzzek?Vagyis inkább úgy mondanám h van tésztám(kifőzős),van rizsem,van sertés combom,sajtom,ezekből vmi jó ötlet?Nem fog ma az agyam :roll:

Ja és milyen íze lehet a tojás nélküli tésztának?Lehet rajta érezni vmi más ízt?

solya051020
Káld

Erika:nem lehet h Gergő annyira fáradt h nem tud normálisan elaludni?Nem tud mélyen bealudni?Ez csak tipp.Oli is csinál ilyet néha,de nála sírás is van,nagyon keserves.

solya051020
Káld

Akkor tényleg nem éhes. Hason altatod?

Kép
mannababoca

Hülye kérdés jön: A laska gombát hogyan kell megpucolni? Most vettem először és szeretném olajon megpirítani a rizottóhoz.

Kép
mannababoca

Mozgalmas volt a nap, szegény Manófalvi estére kidőlt. Egész nap molyoltunk, uszival kezdődött, aztán kertészetekbe mentünk, utána egész délután kint voltunk. Csináltam róla egy raklap képet, szerintem nagyon édesek lettek :oops:, ha apa letölti (kártyaolvasó szokás szerint a cégnél), majd mutizok párat :D
Viszont lett szép kis virágoskertem (tényleg elég pici :)), most jácint meg nárcisz van benne, de vetettünk bele virágmagokat is, és ha kikel, egész nyáron virítani fog :)

Ja, és amit a legjobban várok, tavaly vettünk egy kis japáncseresznye fácskát, de már virágzás után, egész télen arra vártam, hogy lássam virágozni, és most hajt, mint az őrült, szóval 2-3 hét max. :D

Holnap pedig ablakot pucolok. Szerintetek a tavasz miatt van, hogy már ezt is alig várom? Vagy nézessem meg magam egy elmeorvossal? :lol:

Susy: el is felejtettem, hogy te is pajzsmirigyes vagy. Sajnálom, hogy neked is megint bogyóznod kell :(

Kép

Kép
gabilany79

Gabi:ablakpucolás,teljesen normális tavasztól van én tegnap estem át rajta,függönymosással együtt :lol: :lol:

solya051020
Káld

Solya: Ja, tényleg, függönyt is mosok (elő kell szednem egy párnahuzatot) :lol:
Most meg fürdök egyet gyorsan, hosszú nap volt :D

Kép

Kép
gabilany79

Húúúú, Zsebi! Egye fene! Nézegetheted egy kicsit ;) :)

[quote]Z írta:öldi (vagy bárki aki tudja):
Tehát már máskor volt itt róla szó, hogy mikortól tudhat és mikortól KELL hogy fogjon meg nyúljon a tárgyak után a baba? Noli mai napig nem fog igazán jól, nem nyúl, ill. nyúl de csak csapkod igazi fogás helyett. Ha a kezébe adom, akkor nagy nehezen ráfog, de hamar elengedi. Ez normális?

Ennyi idősen igen.

Gabi! Szerintem elmeorvos. ;)

Mi ma Mólóztunk (Lelle), fröccsöt ittunk - anyósomnak nem elárulni! - halat ettünk francia salival, és élveztük, ahogyan örömködnek a nagyszülők.

Pusz!

Kép
zölddisznó

Első!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Mini Laja még mindig alszik éjjel fél egy óta, egyszer sem kelt kajálni. :shock:
Gondolom elfáradt, tegnap egész délután csavarogtunk hármasban anyával,ő meg nézelődött.
Szoval Manna, én is igy vagyok, fogalmam sincs mivel érdemeltem ki ezt a gyerkőcöt.. annyira nyugodt jó baba.. :D

Gabi, én is megyek szivesen az augusztusi partira!!! Ja, és szivesen csatlakozom Zöldi mellé az előpartira is :D

Szombaton voltam megnézni a bababuszit, tetszett, szimpi volt az oktató is, kb 8 an voltak, igy megyünk jövő szombaton, már meg is vettem a hozzávalókat. :D :D

Orsi, welcome a sétához, ha segitsek bármiben szolj, én kocsival megyek.

Susy, welcome back, már hiányoltunk :D Elhiszem hogy nehéz volt visszamenni...én nagyon honvágyas tipus vagyok...97ben elmentem egyedül apa barátaihoz Kanadába, annak is a tuloldalára. Érkezésem másnapján felhivtam anyát, és amikor meghallottam a hangját, végigbőgtem a 2o dolláros telefonkártyát ugy hogy meg sem szolaltam :D
De persze Neked más a férjed miatt aki ott van. Tényleg, ő német?
Mikor jöttök legközelebb? Nyáron?

Hát lányok vártuk a jó időt, aztán rögtön nyár lett :D Tegnap 26 fokot mutatott a hőmérő, Laja egy szál rövidujju bodyban volt, ő is izzadt, főleg a hordozóban...

Szeles, megint nagyon durva kajákat alkottál, annyira megkivántam, pedig most keltem... :D

Kép
Kép
zsiraf8

Jó reggelt!

Manna! Az oldalán alszik, miért kérdezed?

Solya! Nem az a baj, hogy fáradt, van hogy még az esti fürcsi előtt is alszik egy fél órát.
Egyre inkább azt gondolom, hogy a foga miatt lehet. Most éjszaka sírdogált is és folyamatosan rágta a kezét. Adtam neki nurofent és utána megnyugodott.

Zöldi Te vettél végülis Hannának borostyánt?

Kép
Kép
Kép
erika26

Pajzsmirigy:
Nekem nem mondta az orvosom, hogy túlműködne, én még mindig abban a tudatban létezem, hogy alulműködök.... :?

Jajj olyan jó, az idegen anyatej után Bence 4 órát is kibírt 2 evés között! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak múlt hét végén vidéken voltunk szüleimnél (először), és azóta nem bírlak behozni benneteket.

Szóval megvolt az első nagy utunk az ország keleti csücskébe, Panka egész jól viselte, bár odafelé az utolsó negyedórát már végig sírta, biztos, hogy kényelmetlen volt már neki, mert ahogy megérkeztünk már megint happy volt - meg a nagyszülők is:) Amúgy meg elég fárasztó volt, mentünk a dédikhez is, meg babalátogatóba, ill hozzánk is jöttek a rokonyok...

Szopival küszködünk, és megkóstoltuk már a tápit is... Már múlt héten is többször volt, hogy sírt Panka a cicin, aztán otthon, anyám amint ezt meglátta elkezdett sipákolni, hogy jaj szegény éhes, nem tud jóllakni, úgyhogy férjem szaladt a tescoba... Nagyon nehéz volt elfogadni, meg anyám persze csak stresszelt, de lehet, hogy ez kellett, hogy belássam, már nem bírom követni Pankám igényeit. Most még főleg a fagyi készleteket éljük fel, ez kb 1-2 hétre lesz még elég. Nagyon remélem, azért sikerül még fenntartani a meglévő tejcsi mennyiséget.

Mági - ez a szocpolos ügy nagyon rosszul hangzik... Mi is töltöttünk ki olyan meghatalmazást a Kincstár felé, amiről Gabi írt. Ti biztos, hogy nem? Az más kérdés, hogy ennek ellenére a kincstár még nem értesítette a bankot, de mi úgy vagyunk vele, hogy innentől ez nem a mi hibánk. Egyébként nekünk is elég gáz a helyzet, mert mi is kicsúsztunk az időből, ui ketteskét már vsz nem fog sikerülni időre "teljesíteni"...

Erika - ha sikerül rájönnöd, hogy miért nincs hang a baba iq-n, oszd meg velem is, mert nálam is ugyanez a gond.

Húsvétkor - másik nagymamához...

Szupi idő van!!!!

Kép
trombibébi

Mági, így Bence nem is kap tápit?

Kép
trombibébi

Ja és tegnap hívott a keresztfiam, hogy meghív a ballagójára (középsuliból). Áááá, nem vagyok öreg.....

Kép
trombibébi

Huu, ettől a szocpol dologtol megijedtem...
Mi két gyerekre vettük fel, és van még kb 4 évünk a másodikra......akkor is kell bejelenteni valamit most?

Kép
Kép
zsiraf8

babaiq hang: csak most olvasom... Media Playerrel próbálkoztok? Melyik verzió? Mert van olyan, hogy néhány vidijót (főleg .avi formátumút) csak úgy magában valamiért nem szok szeretni hanggal játszani. Köll hozzá kodek. Nekem a K-lite pack van feltéve, és nem is Media Playerrel, hanem Media Player Classic-kal, ami ingyé van, és még a zsíroskenyeret is lejátszaná, ha betolnám neki :lol:
Ha kell segítség, írjatok privit, nem akarom szétoffolni ezel a topikot :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Nagyon eltűntem, de élni nem volt erőm!

Lányok titeket is annyira megvisel a fogzás, vagy csak Daninak okoz ekkora fájdalmat. Tegnap és tegnapelőtt is hőemelkedése volt, ma reggel mértem, épphogy 37 alatt volt. Nappal nem alszik továbbra sem, csak ha toljuk alatta a kocsit, vagy hatalmas sírások közepette hajlandó fél max 1 órákat aludni. De akkor már totál kész van!
Az étvágya lehetne jobb is....

Megpróbálkoztam nála, hátha elfogadja az almalevet, vagy az almapürét, de ha szemmel lehetne ölni...., egyszerűen visított tőle. De nem adom fel!!!!

Rám tegnap jött a tavaszi nagytakarítás, apát elküldetem sétálni, én meg kitakarítottam, egy tonna por volt a házban, utálom!!!!!

Ma már kész az ebéd, paradicsomos húsgombóc, min 4 éve nem ettem, és gyümölcstortát sütöttem.

Remélem jól van mindenki!

Kép

Kép
dcili81

Gabi! Én már minden programmal próbálkoztam, Media Playerrel is. Hát amiket írtál ahoz én hülye vagyok. Mi az a kodek? :shock: :oops:

Viszont Tescos pelus bevállt! Kibírta az egész éjszakát!

Nem hallott valaki az álomba ringató praktikák című cd-ről? Most olvasok róla 4 ezer pénzér lehet megrendelni, de nem tudom érdemes e?

Kép
Kép
Kép
erika26

hahó

Hát én még mindig sz..ul vagyok. orrom fujom nyálkahártya fáj torok fáj:( már két hete. mult héten irtak fel augmentint de mivel még szedte regus a zinnatot nem mertem bevenni, de már nem szedi ugyh most elkezdtem. mit gondoltok? gyerekorvos szerint szedhetem. átmegy ugyanis anyatejen de csak kis mennyiségben és ha adoki felirta.. félek amugy nem gyógyulok meg soha és jó lenne már kijönni belőle regus miatt is neh téleg visszafertőzzem v akármi.

mit gondoltok? ti beszednétek az antibiót?

köszi

amugy regus okés, orrát még szivom de már nem nagyon jön belőle viszont uugy szörcsög.... de nem jön ki.

ja és anyós tegnap megsértődött mert kitalálta h eljönnek látogatni (3 napja a gyerek még zinnatot szedett!) és közöltem h ne mert félek visszaesik még meg sem gyógyultunk most nem fogaunk senkit mi sem megyünk sehova stb (apámat sem engedtem jönni) erre most haraxik de még párom is kicsit. de nincs igazam? annyira féltem h visszaesik? ő is h gondolhatja h idejön amikor épph meggyógyultunk? ráadásul sógoromék is tök betegek ott két kisgyerek van és náluk voltak látogatni két napja (még ujsgolta is h a kisbabát ott puszilgatta-aki fosós köhögős beteg) erre jönne hozzánk. ép?

na mennem kell felébredt

andy

Kép
andy30

ja és segitség kéne: rászokott pár hete h cumival alszik el. viszont mikor elalszik ugye kiesik és mikor felébredt fordul egyet pl akkor felriad h nincs meg és sir amig vissza nem teszem. igy viszont pár napja éjjel kb félór-óránként kelt emiatt. sztetek micsináljak? szoktassam le a cumiról mégis? direkt szoktattam rá mert olyan jól elaludt vele:) v vűrjak mert később majd magának is vissza tudja rakni addig meg birjam ki h kelegetek? nem zavar amugy de mégis..

köszi

andy

Kép
andy30

Cili!
"Lányok titeket is annyira megvisel a fogzás, vagy csak Daninak okoz ekkora fájdalmat"
Engem nem visel meg! :lol: (Bocsi) Milán viszont küzd vele!

Andy! Augmentint nyugodtan szedheted, ártani nem árt viszont úgy tudom csökkenti a tejtermelést ( minden antibiotikum)
Látogatót én sem engednék, amig teljesen rendbe nem jön a gyerek! Na meg te is! Párod ezt megérthetné!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?