Új privát üzeneted érkezett!

Úgy olvastam, hogy 0,4-0,8 mg kell naponta. De valami nem stimmelhet akkor.. Majd még utána nézek :roll:

Szia Dy, eret? Vérzett? Bátor vagy. :wink:

KépKép
yadine81
 
 


Kata
Akkor előre is sok szerenecsét kívánok nektek az uh-ra!!! Sajnos hónapok múlva is kell majd vélekednem a szurikról...

Yadine
igen sajna vérzett is....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
nekem elég lassan múltak el a kék foltok, ha eltaláltam egy eret. Hova kell adnod? Hasba, vagy combba?

Yadine,
szerinem jól olvastad. Ez biztos attól is függ, hogy kinek mekkora a súlya.

i.kata
 
 

 
 

VICKY
Terhesség előtt és a 12. hétig 800 utána elég a 400. A femibionnak igy van 400-as kiszerelése is.

DY
Remélem nem kemény szerekkel takarítottál. Én a domestost gumikesztyűben és porálarccal használom csak.
Hát a délelőtt nem a pihenésé lesz, mert ünnepi ebéd lesz gyerek névnapja van ugyanis. Párom el is ment ünnepelni, pedig kértem hogy ne menjen, alig látom ráadásul holnap délelőtt be kell mennie dolgozni nem tudom így hogy fog felkelni ha ma ilyen lumpolós. :roll: Nekem is reggel be kell mennem a régi gépemen megcsinálni az adóbevallás javítását hogy végre kiutalják azt a nyomorult lóvét.

Én is néha eltaláltam egy eret, párom olyankor ájuldozott , de kék foltjaim soha nem voltak.

dita75
 
 


Kata
Egyelőre hasba,de ha nő a poci,akkor váltok majd combra.

Dita
Gumikesztyűt húztam fel,de egyéb óvintézkedést nem tettem...
Remélem,hogy szerencséd lesz végre az adóhivatallal! :)

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
a comb miatt nem irigyellek. Azt nem tudom elképzelni, hogy én hogy adnám be magamnak, Aztán lehet, hogy ugyanolyan, mint hasba, nem?

Én is gumikesztyűvel takarítok. Jó, a prontónál azért nem veszem fel, de amikor Bref, Cilli és tárdait használom, akkor felhúzom.

Ma megpróbáltam szuflét csinálni. Hát, nem sikerült... Szinte az egész folyós maradt, pedig ennél kicsit szilárdabbnak kellett volna lennie. :roll: Mindegy, többet ne hiszem hogy megpróbálom, legalábbis nem a közeljövőben, mert iszonyat édes. Most hetekig nem fogom kívánni a csokit.

i.kata
 
 


Kata
pont arra gondoltam,hogy ki kellene próbálni,hogy milyen lehet combba..... De inkább maradnék későbbiekben is a hasnál, de csak az a baj,ha nő a poci,akkor már nem igazán lehet összefogni a bőrt,ezt pedig bőr alá kell szúrni.

Ügyes vagy,hogy bele mertél vágni a szuflé készítésébe! én még nem csináltam ilyet,de egyszer szeretném kipróbálni! A múlt héten én hájast sütöttem....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Ja, és hála istennek az én édesség utáni vágyam kimerül a fagyinál..... :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Na, elmegyek pancsizni,aztán meg csucsulni!

Jó éjt mindnenkinek!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Protnónál és mosogatószernél én sem veszem fel, csak a vízkőoldó és domestosnál ami tömény fertőtlenítőszerek. Kinyitom az ablakot vagy az orrom elé teszek valamit mert nagyon büdösek. szerencsére jó idő van így szellőzik a lakás egész nap.

Combba semmi pénzért nem adnám be, bár anno a hasira is ezt mondtam :roll:

Én nem vagyok kívánós, de egy fagyira beneveztem volna, csak a cukiban nem volt, így ha már bementem vettem 4 db sütit de nem ettem meg apára és a gyerekre vár. Holnap a tescoban viszont veszek egy jégkrémet. :)

Mára leteszem a gépet. Nézem a tévét. Lesz ma a sorozatom valahogy megpróbálok fentmaradni. Tegnap is éjfélig tévéztem. Marha álmos voltam de átlendültem a holtponton így végigtudtam nézni a bűnügyi filmet a kettesen.



Kép

dita75
 
 


Dy,
én is inkább a fagyit kívánom, de nem olyan durván azért. Ezt a szuflét már hete óta ki szerettem volna próbálni, most láttam az ikeában olyan kis formákat, amik alkalmasak ehhez, de hiába :lol:
Én hájast nem tudok, de nem is igazán hiányzik.

Bikfy,
tessék szépen előkerülni!!!!

Én is megyek pihenni.

Jó éjt!

i.kata
 
 


Dita,
én tv előtt mostanában rendszeresen elalszom, de max. 20 percekre :lol:
Mi cuki fölött lakunk, páromat vasárnap kértem meg, hogy hozzon fagyit, persze nem volt, úgyhogy hozott a mekiből, mert sajnos az is nagyon közel van hozzánk.

Na tényleg mentem én is.

i.kata
 
 


Haho csajok,

Már három napja nem sirt Olivér a pocak miatt, már azt hittem kinőttük, de nem ma este újra előjött bár hála Istennek nem tartott sokáig. Fél óra. Pedig már annyira reménykedtem. Olyan kis aranyos Olcsi, már nagyon szájjal mosolyog ránk, naponta többször is, és most úgy látom hogy kezd sötétülni a haja. Nap mint nap változik a pofija, és látványosan nől. Ma mértem 5660 gramm. Amire apja hazajön már rá sem ismer. Elkezdett hurkásodni a combija, olyan édes mindig beleharapok, nőtt egy picike tokánk is. Meglehet zabálni amikor alszik. :wink: Ma kivételesen nem voltunk sétálni mert elmentem masszázsra és rendbe rakattam a hátam nem voltam már két hónapja, azóta újra embernek érzem magam. Holnap délelőtt sikerül elmennem a fodrászhoz, el sem hiszem, mert már ott sem voltam kilenc hete. :oops:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!!!Jó reggelt!

Bocsi hogy eltünök de tegnap itt volt az egyik barátnőm és jól elbeszélgettük az egész napot.Ma meg takarítás meg főzés.Délután meg kimegyünk a Dunára olyan szép idő van ma is !!!!
A fülem sajnos nem változik füllcseppet nem szabad használni mert bedugitja a fület és csak rosszabb lesz.Úgy hogy holnap jelentkezem majd ha csak takaritás közben nem ugrom ide és irok .

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Én is vagyok, de napközben nem leszek. Lilivel megyünk kirándulni. Apa meg épp ügyeleten van, úgy néz ki, ő elkapta Lilitől a hányás-hasmenés-lázat.
Remélem rajtam nem jön ki. De nem fog, én eldöntöttem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok

jelentem én is vagyok.... :P

Fagyi: napi szinten kívánom,de sokszor vacsi helyett azt....

Kilókkal hogy álltok? Hála istennek én még egy dekát sem híztam! :D
Ja,és hogy álltok a hason alvással, én nagyon nehezen tudok leszokni róla,sokszor arra ébredek éjszaka,hogy már megint hason aludtam.... :?

Linácska
Sok erőt!!!! Férjednek pedig jobbulást!

Zsuzska
Kérünk szépen a nagyfiúról képet!!!!

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Mórning!

VIUS
Jó házimunkát. Rám is ez vár, de még kicsit henyélek az utróval.
Anyósomék jönnek ebédre.
(máshol ez fordítva szokott lenni :roll: )

SUSKA
NEm éri leírni Olivér paramétereit tessék aktuális fényképet tenni a főrumra hogy mi is megcsodálhassuk, ne irigykedj!!!!!!
Én is tegnap néztem a naptáramat hogy február elején voltam utoljára fodrásznál, de akkos is csak beszárítatni. Fazonigazítást már hónapok óta nem csinált, mert növesztem, de olyan hülyén áll már mint egy rőzse. Apának is be lehetne már fonni a haját. Azt hiszem megtanulom hogy kell levágni mert az ő időbeosztása mellett nehezen jut el a fodrászhoz. Ma is délig melózik.

KATA
A torkom miatt annyira nem is bántam, hogy nem volt fagyi épp most gyógyult meg. A te náthád már teljesen rendbejött?

LINACSKA
Apa volt vele a kórházban intenzív akkor te nem bizti hogy elkaptad. Érezzétek jól magatokat, ilyen csodás időben. Hová mentek?

dita75
 
 


DY
Én még a stimu alatt leszoktam a hason alvásról mert annyira rossz volt azon a feszülő hason, oldalt volt jó és úgy hogy egy kispárnát alá tettem támasztásnak.
Nagy hasam van, ne nevess. Tegnap fehér feszülős cuccban voltam és találkoztam a volt szomszédommal azt hitte hogy félidős terhes vagyok! :oops:

Most már a cicim se fáj annyira így van hogy amolyan félhason alszom. Nem teljesen rajta kinyúlva mint a béka de azért félig-meddig igen. Na ezt jól megasszontam! :D :D :D (de biztos érted miről hadoválok) 8)

Kép

dita75
 
 


Sziasztok!

Bevásárlás letudva, én is nekiesek a takarításnak.

Dita,
hozzánk holnap jönnek Anyósomék, én nagyon szeretem őket!

Ti hogy csináljátok a daragaluskát? Azt terveztem a levesbe, de nem vagyok egy konyhatündér. A neten van százféle recept, nem tudom melyik a tuti.

Linácska,
nem semmi, remélem te megúszod!

Vius,
nem nézték meg, hogy melyik baci okozza? Aggasztó, hogy mindig visszatér.

Dy,
pont a napokban olvastam valahol, azt írták,hogy nem árt a babónak a hasonalvás, védve van nagyon. Csak később már nem kényelmes.

KépKép
yadine81
 
 


Jó reggelt!

Vius,
gyógyulgassál és ha fúj a szél, akkor inkább maradj otthon fájós füllel.

Dy,
én mostanában nem álltam mértegre, de tegnap este a szuflé után eldöntöttem, hogy vissza kell fognom magam. Amúgy mostanában elmúlt a farkaséhség és kevesebb kajával is jóllakom. De tut híztam, vagy nőtt a hasam, mert övet nem veszek már fel egyáltalán.
Hason régen sem szerettem aludni, csak valami olyasmi félhason, amit Dita megprbóált leírni :lol:

Dita,
én náthás nem voltam, torkom sem fájt. Voltam szerdán dokinál és azt mondta hörgőgyulladásom van, de nem olyan vészes és amúgy sem adna rá gyógyszert. Aztn mondta a köhögést a pici egyáltalán nem érzi, még ha erőlködöm, akkor sem. Most sok folyadékot kell innom (amit már 2 hónapja rengeteget iszom) és párásítani kell a levegőt a hálóban. Nagyon bevált, mert azóta nagyon jól alszom párásabb levegőben. Mondjuk most reggel megint csúnyán köhögtem. Ha nem múlik el 12. hétig, akkor fogok kapni valami szprét erre a gyulladásra.

Yadine,
te már be is vásároltál??? Mikor keltél? :shock:

Linácska,
jobbulást a párodnak!

i.kata
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy bepofátlankodok....
Kérdéseim lennének!??
Mi a párommal most megyünk Ápr.23-án konzultációra a Sotéra a Baross utcába Jár valaki oda??
és mire kell készülnöm milyen a megbeszélés? a papírjainkat visszük gondolom átnézi a doki!!?? Ja és kell-e ezért fizetni?
mivel állami? és mikor,mennyi időre csinálják az inszemet??
köszi a segítségeteket!!

Kép
Adri
badró1
 
 


Szia Badró!

Minden papírt vigyetek. Maga az inszem ingyenes, a gyógyszer a húzós, ha esetleg kelleni fog . El fog mondani mindent, mi miután következik.

Kata, a párom hatkor indult el itthonról, még félálomban vasaltam a pólóját előtte. De ha így haladok soha nem fogok végezni a házimunkával. :lol:

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!

Én ma dolgozom 2-ig, aztán meg elmegyünk férjecskével sétáni. Hamár ilyen szép az idő.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Badró,
üdv közöttünk!
Én nem oda jártam, de az biztos előnyös, ha viszed a meglévő leleteidet. Fizetni tuti nem kell, várakozni szerintem rengeteget (ha jól emlékszem a többiek beszámolójára). A gyógyszer nem biztos hogy húzós lesz., Az is lehet, hogy csak clostilt fogsz kapni, az pedig nem drága.
Ha minden jól megy, akkor szerintem már következő ciklusban csinálják is az inszemet.
Sok sikert!

Yadine,
egyelőre én még semmit nem csináltam, csak lézengek a lakásban :oops:

Bumi,
jó sétát délutánra! :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!!!

Linácska Lilinek a fülébe azokat a bigyókat úgy kelett kérni vagy a doki magától rakta a fülébe?

Nekem megint kell mennem fülgyertya semmi süket vagyok megint az egyikre nagyon elegem van már belőle gyógyszert viszont nem kéne szednem .

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
keress másik fül-orr-gégészt! Nem hiszem el, hogy téged nem lehet meggyógyítani.

i.kata
 
 


Katus a másik orr fül gégész mindjárt műteni akar nem tudom mitévő legyek.Már vettem fül gyertyát most veszek orrspray és fújom az orrom meg meleg sóval kezel ha húsvét után is be lesz gyulladva el kell mennem hogy újra felszúrják .

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
de mitől gyullad be mindig ennyire? Nem lehet, hogy sosem kezelik ki rendesen?
Ha a másik műteni akar, akkor eress egy harmadikat és kérd ki annak is a véleményét. Ez így nem állapot, legalábbis biztos nagyon zavaró lehet, nem?

i.kata
 
 


Sziasztok!

Mi újság erre felé?

Újaknak üdv!

Kata: Meglett a prendiveod?

Lina: örülök, hogy Lili már jobban van.

Timejka: Az én keresztfiamat se vették fel a helyi gyakorlóba, mert nem protekciós. Most kezdett az anyukája az ismerősökhöz szaladni, erre közölték vele, hogy szeptemberben kellett volna szólni. De könyörgöm. Tavaly felvették a gyereket, csak még nem volt iskolaérett, ezért szeptemberre szóltak, hogy nem megy még.... ááááááááááá.... Pedig olyan okos. A múltkor kisegér gyöngyfűzési tervet rajzolt nekem :) Most meg bárányhimlős szegénykém, úgyhogy nem mehetek a közelébe, mert én még nem voltam... (remélem nem is leszek)

Én megint olyat produkálok, amilyet eddig még nem. 3-4 napja barnázok, esténként van egy kis folt általában. Most már a hasam is fáj. Attól tartok megjön mielőtt kiderülne a rákszűrésem eredménye. Addig amíg nem tudom nem kezdhetjük a stimut. Tegnap este bevettem a megmaradt duphastonomból, meg ma reggel is. Az akkor is jó, ha esetleg van babám valami csoda folytán, és reménykedek benne, hogy vagy 2 napot még tudom vele húzni a mensit...

Csajok nekem semmi se jó... az se, ha késik, az se ha korán jön... :? Kész ideg vagyok!

hofeherke
 
 


Mara,
képzeld, meg lett :lol: Van a szakirányunknak egy goggle-csoportos oldala, azon üzengetünk egymásnak. Tegnap este néztem és írta az egyik tanár (akit tegnap még délelőtt megkérdeztem, hogy nem látta-e a teremben), hogy menjek, mert megtalálták. Gondolom akik utánunk jöttek, azok tegnap végül beszolgáltatták a tanszéken :lol:
Meddig kell kihúznod a duphastonnal? Mikor lesz eredménye a rákszűrésnek?

i.kata
 
 


Katám valószinű a mandulagyulladás elmarad mert kiszedték 20évesen mert mindig beteg voltam most a fülem dugul be nem fáj csak tudom hogy teli van gennyel és zavaró hogy nem hallok rendesen.

Most elköszönök majd jelentkezem még!!!

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
Lilinek már a második középfülgyulladásnál ajánlották a tubust. Így ha be is gyullad (mert előfordul), akkor is rögtön ürül, nem kell szúrni (max. kiporszívózzák a lyukon keresztül), és mivel ürül, nem fáj, nem lázasodik...
Amúgy most utánaolvastam a dolgoknak, és állítólag nem is kell baci ahhoz, hogy az a savó összegyűljön, hanem a nem megfelelő nyomásszabályozás is elég.
Amúgy Lili nagypapájának is begyulladt, elment Lili fülészéhez, és ő kapott antibigyót úgy, hogy ha két hét alatt nem múlik el, akkor ő is kap tubust. Felnőttet nem is altatják, 5 perc alatt beteszik. Kb. fél évig van bent, és addig helyreáll a dobűri szellőzés.

Dita,
Ágasegyházán voltunk. Semmi extra, csak a geocachingen van egy olyan láda, ami fa tetején van, és barlangászcuccal lehet felmenni érte. A volt barátom ment a családjával, meg mi is kimentünk, mert nekem is van cuccom, és hogy egyel több legyen. Azért én Levire nem vettem fel a beülőt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Köszi az infókat!!!

Kép
Adri
badró1
 
 


Nagy a pangás, de ebben az időben nem is csoda, én is megyek kifelé.

Lányok, volt valakinek olyan, hogy nem egyformán reagált a petefészke a hormonokra? Nekem egyik hóban szépen értek a tüszők 300 gonaltól, most meg 600-tól lett a legnagyobb 14mm a 14. napon. És létezhet, hogy még 175-öt beadtam, és a 16. napra kirepedt? És hogy a bal oldaliban már két hónapja nincs egy sem?
Pedig elvileg nem is velem van a probléma. De lehet, hogy mégis?

KépKép
yadine81
 
 


Kata: Elvileg már egy nap is jó, mert két hete kedden csinálták, és legtöbbször már pénteken megvan az eredmény. Ha holnap megjön, akkor hétfő a 2. nap, és ha délelőtt hívom az asszisztenst már biztos tud valamit intézni, este meg mehet a szuri. De végül is már most is időben vagyok, mert elmúlt négy óra :lol:
De jóóóóó!!! Ne tudjátok meg mit össze aggódtam az elmúlt 3-4 napban....

Akkor holnap mehetünk túrázni ;)

Yadine: A hormonok egy egészséges nő szervezetét is jól össze tudják keverni, szóval nem hiszem, hogy veled is gond lenne, ha eddig nem mondták!

Imádom, hogy süt a nap. Egy nap alatt megszárad az erkélyen a ruha :) Mindjárt kifekszem én is egy kicsit napozni :)

hofeherke
 
 


MARA
Hú azt csak úgy szabad bekapkodni?
Ez a hülye piri különben ilyen mindig akkor jön amikor nem kéne, ha kéne cseszik jönni, én már csak tudom!

BUMI
Kellemes sétafikát nektek!

BADRÓ
Twistünk inditott egy Sotés topicot, esetleg csatlakozz hozzájuk is. :)

VIUS
Ez a fülmizéria! :(

KATA
De jó hogy meglett!







Mi meg jót kajáltunk, kisebb felfordulás volt utánunk, alig győztem elpakolni.

Ez volt a kaja:

Kép
Kép

Utána ültettünk a gyerekkel.
Miután végeztünk látványosan szenvedett másfél órát úgyhogy apja elvitte motorozni mert már nem bírt magával.

Magam részéről lehet hogy tudnék aludni de a szomszédok sztem összebeszéltek és ahogy az egyik abbahagyja a fűnyírást rákezdi a másik. :twisted:

dita75
 
 


MARA
Én is egész délután napoztam most jöttem be frankón meg is fogott úgyhogy ajánlom neked is!

Ma már a 3. garnitúra ruhát szedem le szárazon a teraszról. Csak győzzem kivasalni! :roll: :D

dita75
 
 


Dita: normál körülmények között nem lenne szabad, de most már kétségbeesésemben nem tudtam mit csinálni. De ennél a két szemnél többet nem is veszek be. Egyébként utánaolvastam, és két esetben használják. Az egyik esetben a progi szint fenntartására baba esetére, a másik módszer, ami nagyon meglepett, hogy ezzel hoznak meg vérzést, állítólag épp olyan hatása van, mint a norcolutnak. Az is volt itthon, de azt nem mertem csak úgy bekapkodni.... :oops:

hofeherke
 
 


Na nekem is elkezdett fájni a gyomrom, remélem csak nem ízlett Levinek az a csomó hagyma, amit megettem az ebédhez...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


vius: Sajnálom a füled. Én úgy tudtam, hogy a fülgyertyát csak akkor lehet használni, ha még nincs begyulladva. Remélem valamitől csak jobb lesz. Lehet hogy keresned kéne magánba valakit, akinél nem az a motiváció, hogy mennyit kezelget.

mara: Nem biztos, hogy rosszul járnál, ha elkapnád. Én örülök, hogy túl vagyok rajta, mert így nem kell majd terhesen aggódni. Bárki melléd léphet a buszon, vagy ilyesmi. Nagyon nem jó, de ha már túl van rajta az ember, akkor könnyebb. Egy parával kevesebb. Drukk, hogy jó legyen az eredményed.

dita: Mi is jót ettünk, de most azért megéheztem.



vicky79
 
 


mara: Én is kaptam régebben duphastont mensi meghozására. Amikor abbahagyom, akkor rá pár napra jön meg.



vicky79
 
 


Vius,
most olvastam el rendesen a füles hozzászólásod, hogy nem fáj, csak felgyűlik a folyadék, és nem hallasz. Ez tipikusan az (legalábbis ahogy nekünk mondták), amikor nem jó a dobűri szellőzés, és a nyomsákülönbség miatt gyűlik a folyadék, és vezetéses hallásromláshoz vezet. Lili is ezért kapta a tubust, hogy ne kelljen mindig szúrás által üríteni, hisz a sok heg miatt is romolhat a hallás.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Vicky: Tudom, hogy el kellene kapnom egyszer, de fél évet vártunk, hogy most végre kezdődhessen az inszem újra, és most nem kockáztatnám. Még az oltáson is gondolkoztam korábban.

hofeherke
 
 


mara: Ebben az esetben tényleg nem most kéne elkapnod. Az oltást felnőtt korban is be lehet adni?



vicky79
 
 


Ditus, Dy a kért képek, és Neked is Bikfy ha olvasol minket :wink: :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pgsuska
 
 


Kép

SUSKA
Szívesen megkóstolnám Olcsi combikáján a hurkicákat.
Annyira szépek vagytok! Nagyon formás kis baba és sztem róla is csupa vigyori kép lesz majd mint Viki Lacusáról. Elégedett boldog kis törpe a kisfiatok! :)

dita75
 
 


Jó Reggelt!

Suska!
Köszönöm, nagyon szépséges. Mármint Oli is, Te is és api is. Jó látni a boldogságotokat. Köszönöm!!! Kép


Többieket is puszilom, mindig olvaslak ám Benneteket, igyekszem mindenről tudni. ( Na meg hát azt is tudni akarom, hogy kibeszéltek-e? :lol: :lol: :lol: )

Még mindig kérek egy kis időt, de ígérem, ha jobban leszek, jövök.
Puszi: Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


Haho Bikfy, örülök, hogy jelentkeztél!!!!!!!!!!! Várunk ám nagyon hogy gyere, addig is minden jót!!!!!!! :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Ditám, ez ám a hajnali kelés, vasárnap???? Apa nemrég jött meg a Messeről, eddig dumáltunk most én is lepihenek, Olcsi már alszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Végre :wink: És délután átadom a stafétát apának!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


zsuzska: Gyönyörű a kiccsaládod.



vicky79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: