Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekünk nem volt légzésfigyelőnk, nem is hiányzott,(ott aludtam vele egy szobában) de nem tartom rossz ötletnek.
Lehet venni használtan, Pl. barátnőm is most akarja eladni, vagy lehet kölcsönözni is. Úgy is szokták, hogy közösen veszik meg ha kb fél év van a babák között, és átadják egymásnak.

Jó estét mindenkinek!

KépKép
Kép
cinix
 
 


Engem érdekelne!!!Milyen típusú???A környezetembe volt bölcsőhalál.....ott örültek,de ügyes,hogy alszik....még reggel 8kor is,este 9-től...csak épp már nem élt....
Nem tudom elképzelni nélküle az első 6 hónapot.Olyan halkan veszi a levegőt,mikor még pici,meg se hallottam....

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Sziasztok!

Nekünk sem volt légzésfigyelőnk, nem hiányzott, mert mi is egy szobában aludtunk/alszunk. :)
De tényleg hasznos lehet, főleg koraszülötteknek. Mi azért sem vettünk, mert a védőnő mondta, hogy ha ajánlott akkor mondják a kórházban. És tényleg lehet bérelni is.
Mérleget se vegyetek, azt is lehet bérelni. Mi kaptunk a védőnőtől ingyen fél évre.
Egyébként rengeteg haszontalan dolgot rásóznának a kismamákra... :twisted:

Jaj, nagyon jó volt Füreden. Marci hintázott meg homokozott. Ami abból állt hogy a kezével meg egy bottal piszkálta a homokot. Nagyon édi volt. Majd teszek fel képet. :)

Szép estét!

Kép
Kép
beus.
 
 

 
 

Sziasztok!

Melinda: Azt hiszem Angel-care vagy mi a márkája. ha gondolod, megkérdezem neked.

Pusza

KépKép
Kép
cinix
 
 


Megkérdeztem.

Adóvevős, Angel-Care, Ők 35 e Ft.-ért vették, és 22 e Ft-ért adják.
Szerintem lehet alkudni is egy picit.

KépKép
Kép
cinix
 
 


Nekünk is volt légzésfigyelő, nem is birtam volna nélküle, igy is volt hogy a fején volt a takaro, majd a szívbajt kaptam. Nem csak attol lehet baja ha koraszülött, bukhat is, vagy a fején is lehet a takaro, stb. Szerintem ennyit megér, ha a gyerekről van szó szerintem nincs az a pénz...legfontosabb ő. Nekünk is angelcare volt, és alig volt téves riasztás, egy kézen meg tudnám számolni... mi kölcsön kaptuk.
A mérleg az tényleg felesleges, nekünk nem volt, elég mikor hetente méri az orvos, meg a védőnő is. Csak idegesíti az embert , hogy ennyit evett meg annyit. Az a lényeg hogy annyit eszik amennyi kell neki. Ha meg gond van akkor az orvos ugyis megmondja.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


A típusa érdekelne,azt kérdezd már meg légyszi!!!301-es??Engem komolyan érdekelne....

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Tegnap volt egy történet a Fókuszban,ami nagyon elgondolkodtatott!
Azt hiszem az oroszoknál történt meg,hogy egy nővér véletlenűl elcserét két kisfiút és ez kb 2 év után derült ki!Szörnyű belegondolni is abba a helyzetbe!! 2 évig nevel valaki egy gyermeket,szoptatja szeretgeti,aztán kiderül,hogy van egy kisfiú valahol aki a vérszerinti fia!!Kicserélték a babákat,de az egyik anyát ez nagyon megviselte és nem akarta odaadni!
Én sem tudnám könnyűszívvel visszaadni az addig nevelt gyermeket,de a vérszerinti gyermekemért is harcolnék....ez azért szörnyű,mert a másik anya is pont így gondolkozna!!!
úúúúú...átráz még a hideg is...nagyon sajnáltam őket :cry:

Kép
nicoleangel
 
 


Sziasztok

Elöször is gratulálok minden kismamának. Legyetek nagyon boldogok, és egészségesek. :)

Megígértem, hogy beszámolok arról, milyen volt a Sissy cukrázdás torta, így íme: Gesztenyetortát rendeltünk, nagyon finom volt, főzött krémes, és nem túl édes. Füles is aranyosan meg volt rajta csinálva, Teonak is nagyon tetszett, főként mikor már csuklóig benne matatott. :)
Szóval a közelgő szülinaposoknak tudom ajánlani.

amia
 
 


Sziasztok!

Amia! Teonak boldog szülinapot! :)

Teszek egy homokozós Marcit. :D

Kép

Kép
Kép
beus.
 
 


Sziasztok!

Amia: Teo-nak BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!
Biztos élvezete a matatást :lol:

Melinda: Nem felejtettem el megkérdezni a típusát, csak most elutaztak, vagy nem tudom, mert azt mondta nincsenek otthon, de majd megnézi.

Nicol: Ez tényleg borzasztó dolog, hogy ilyen megtörténhet.
Én gondolkodtam, és ha velünk ez történne, én nem tudnám Emmát másnak adni. Képtelen lennék rá.

Kismamák jól vagytok? Hogyan hatott rátok ez a hirtelen meleg?

Sziszkó tudsz már v.mit?

Puszi mindenkinek :!:

KépKép
Kép
cinix
 
 


Sziasztok!!!
Boldog szülinapot Teónak!!!!
Én is elgondolkodtam,háááát nem tudom!!!Mennyi,két évesek voltak???És azt mondta a bátty,hogy az előző tesót jobban szerette...De az anyát se értem....most nézte meg a csuklópántot????2 év után????Nekünk itthon kellett levágni!!!Az lett volna a legjobb,ha ki se derül sosem....na de ebből majd nagy pszihós tanulmányokat írnak.Ha most valaki jelentkezne Pistikéért,nem adnám oda!!!!Ti????

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Sziasztok

Pár napja már megy nálunk is a nagy munka. Átrendezkedtünk már megint, meg ablak pucolás, takarítás, stb. Hulla fáradt vagyok már pár napja. De jo lett mostmár egész jol meg van csinálva mano szobája is. Majd még ki kell festeni mert az a zöld nekem valahogy nagyon hideg. Olyan barckos-narancsosat akarok, valami szép disszegéllyel.

Tényleg durva törnénet. Én sem adnám manot oda, de az is rossz lenne hogy aki meg vér szerint az enyém azt meg nem én neveltem fel, szoval durva..

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Én sem adnám Marcit az tuti! Marcival egy napon csak egy kislány született, de a következő napon meg 10 másik baba. Jó ez a karszalagos rendszer, nekünk is itthon kellett levágni. Bár én az első pillanattól felismertem Marcit a sok baba közül.

Most megyünk tanácsaadásra, meg Marci kap 15 hós szurit. Aztán én is kezdem az ablakpucolást... nagyon utálom!!!

Szép napot lányok és gyerkőcök! :)

Kép
Kép
beus.
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap végeztünk a tavaszi nagytakarítással!És képzeljétek párom segített ablakot pucolni!És még meg se kértem,hanem magától!Fejlődőképes! :oops: :wink: :lol:

Olyan szép idő volt eddig,most meg úgy el van borulva.Reggel mikor felkeltem még az eső is csepergett.

Cinix!Mire gondolsz,hogy tudunk e valamit?Mármint a nemét?
Nem,dehogy.Jövő pénteken megyek a 12.-ik heti uh-ra.Szerintem még ott se fogják megmondani.De nem baj,majd megyünk május elején mi is oda 4D-re ahol Nicolék voltak.Majd ott!Akkor már 15-16 hetes leszek.

Beus!Nagyon édi Marci! Hova szoktad hordani játszani? Gyöngyösön van jó hely vagy csak Füredre?

Amia!Boldog szülinapot Teonak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jucus,Peppissimo hol vagytok??????

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Sziszi! A Postaparkba megyünk néha, de ott nagyon sokan vannak. Ha tudunk megyünk Füredre vagy anyumékhoz. Kertes házuk van és Marcinak vettek hintát, ami a fára felköthető. Meg van udvar tud labdázni meg a kismotorral száguldozni! :D Majd tervezzük, hogy lemegyünk az állatkertbe, de kicsit messze van gyalog. Állítólag ott nagyon jó játszótér van. Máshol nem is tudok a közelben.

Marci ma úgy hisztizett a tanácsadáson mint még soha. Már a súlymérésnél elkezdte. A szuriknál meg folytatta. Már több mint 11 kiló és 80 cm. Most már megnyugodott és alszik.

Kép
Kép
beus.
 
 


Sziasztok!

Melinda: A légzésfigyelő AC301-R-es típusú.

Játszótér: Emma nagypapája csinált Emmának egy tök jó homokozót amin van tető is (csak még meg kell venni az anyagot rá), és egy faházat is (még nincs meg a teteje). Ma itt voltak barátnőim (hárman+gyerekek) és fel is avattuk.
Tök jó volt, bár egy kicsit elfáradtunk.
Majd teszek képet a homokozóról.

Enikő: Ha ráértek(és ha van kedvetek) átjöhetnétek már :!:

Sziszkó: Nagyon aranyos a férjed, hogy segített, az ilyen pasit meg kell becsülni!

Húsvét? Ki hol, és mivel tölti majd?
Mi Ópusztaszerre megyünk kirándulni.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
Kép
cinix
 
 


Cinix:
Ópusztaszer nagyon szép,pláne a Feszty körkép,az nagyon tetszett!Jó nagy területen van.Én már régen voltam és ahogy emlékszem csak egy étterem van ott,ami nem valami olcsó,de nagyon fincsi kajái vannak!Inkább azért rakjál be szendvicseket is,mert a parkon kívűl van ez,és nem emlékszem,hogy bent nagyon lenne valami ilyesmi hely!!De ez már évekkel ezelőtt volt ,lehet,hogy változott a helyzet!!Jó utat és szép időt kívánok nektek!!!

Mi nyársalni megyünk a mamihoz Gyöngyöstarjánba,ott lesz az egész familia,kb 20-an,remélem jó idő lesz!!

Mindenkinek szép időt kívánok és jó kis időtöltést az ünnepre!!!

Kép
nicoleangel
 
 


Nicol!
Na,hogy sikerült a Mátrafüredi séta?Jó idő volt Rátok! :lol:
Mi Hatvanban voltunk délelőtt.Tomi jelentkezett angol nyelvtanfolyamra,amit a munkanélküli támogat.De csak kedden tudja meg,hogy sikerült e neki.Azt mondta 40-50 -en voltak,de a csoport csak 12 fős lesz. :cry:
Ma délután meg nyársalunk egyet.

Cinix!
Mi vasárnap egy névnapi buliba vagyunk meghívva,itt Gyöngyösön.Hétfőn meg hozzánk jönnek a szülők meg sógornőmék,kinnt a kertben bográcsozunk.

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Mi hétfőn Egerbe megyünk a Szépasszonyvölgybe. Remélem, nem fog esni az eső.
Marci nagyon élvezi a kint sétákat, alig tudom becipelni. Jobbanmondva fel... Ma Lacival volt sétálni és ha nem arra mentek, amerre ő akarta akkor letérdelt és nem mozdult. És kezdi a hisztit!

Ti mit főztök húsvétra? Nekem semmi ötletem. Bár max szendvics lesz, mert nem is leszünk itthon. De vacsira csak kellene meleg kaja.

Kép
Kép
beus.
 
 


Sziszi

Egyetértek, meg kell becsülni! Mikor én terhes voltam plusz még beteg is, elvárta volna tőlem hogy kitakarítsak mert jöttek a barátai. Aztán morogva megcsinálta. Sok férfi olyan érzéketlen fakabát. :cry:

Beus

Melyik állatkertre gondoltál?

Cini

Manonak a mindene a homokozó :) Voltunk kedden az oviban , hát alig lehetett kihoznia homokozóból. :) Mi is csinálunk majd neki. Most a sziklakertet szépítgettem, vettem bele virágokat.

Mi vasárnap Laci nagyszüleihez meyünk, ott lesznek a rokonai is. Ott is lesz egy locsolkodás. Másnap meg én várom a barátokat, apáékat locsolkodni, addig Laci meg mano mennek locsolkodni :) Meg még remélem keresztszüleimmel is sikerül találkozni. Én inkább a hagyományos húsvét híve vagyok.
:)

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!
Ma megyek 9-re az AFP-s uh-ra,majd jelentkezem,ha végeztem!!
A homokozó nekünk is nagyon bejön!
Mindjárt utánanézek a légzésfigyelőnek,hogy az-e amit mi kinéztünk!
Csak a bébiőrömet kellene elpasszolni,mert így nem kellene..
Nem sokszor használtam,de amikor igen,olyan jó volt,hogy van.(pl kint grilleztünk,gyerek bent aludt)
Rakok pár képet!!! Kép Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Sziasztok!

Hetti! Itt Gyöngyösön van egy kis állatkert Pata felé a város szélén. Még nem voltunk, de ismerősök dicsérik.
Nálunk elmaradoztak a locsolkodók jó pár éve, így nem foglalkozunk vele.

Melinda! Látom Pistike is szereti megkóstolni a homokot! :) Marci is állandóan eszik belőle, na meg anyuéknál a virágföldből. Most már nem aggódom, inkább adok neki teát utána, hogy leöblítse. :D

Ma végre elkezdtük a nagytakarítást az urammal. Eddig halogattuk. Holnap tényleg nekilátunk az ablakpucolásnak, addig Marci a mammájánál lesz. Laci kalapáccsal gondolta, aztán mondtam neki, hogy ünnepek alatt nincs ablakos, úgyhogy marad az ablaktisztító. :D

Kép
Kép
beus.
 
 


Sziasztok!

Melinda!
Nagyon ari Pistike!Én párodat még nem láttam,de Rád nagyon hasonlít ez a gyerkőc! :lol: :lol: :lol:
Na mi volt a vizsgálaton?Ez az AFP-s uh kötelező a 20.-ik héten?

Beus!
Úgyis meleg van,mondd párodnak intézze al az ablakokat kalapáccsal! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Akkor legalább Neked nem lenne vele gondod! :lol: :lol: :lol:
Főzés: A szokásos sonka meg tojás lesz.Ja meg túrós pogit sütök.Ez nagyon bejött mindenkinek.4 tepsivel sütök,tuti hogy mind el fog fogyni a két nap alatt.
Ja,hétfő délután meg bográcsban csinálunk köröm és csülökpörköltet a családdal.Jönnek szülők meg sógornőmék.
Ja és anyukám csinál kocsonyát holnap,abból is kapunk!
Hmmm....Szeretem. :P Ti szeretitek a kocsonyát?

Hettie!
Sajnálom,hogy a férjed ilyen "bunkó" volt! Már bocsi a kifejezésért! :? :? De egy beteg kismamát dolgoztatni,aki readásul a felesége?Megáll az ész! :twisted:


MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok,
[size=18]mindenkinek kellemes húvéti ünnepeket kívánok![/size]

Bocsi, hogy csak most jelentekezek, de Pepének tüdőgyulladása volt.
Voltam tegnap a gyöngyösi dokimnál (Hrabár dokinál) ( itt vagyunk most Gyöngyösön). Ma meg Uh-on voltam.
Minden ok, szépen fejlődik. Doki is meg volt elégedve. Csinált bakter és kenetvételt, ma meg pisit kellett leadnom.
10 hét 5 nap Uh szerint és kb. szerintem is. :-))
Átkapcsolt az Ildikó 4D-sre is, nagyon jól lehetett látni. Kaptam szép fotót is!

Most megyek, mert álmos, fáradt vagyok! Mi ma bogácsoztunk anyóséknál! Holnap megyünk Pepével kisvonattal Füredre, vasárnap Pestre a másik dédihez! Hétfőn megint bográcsozás, holnap este lehet, hogy szalonnasütés barátokkal.
Majd jelentkezek!
Sziasztok!
peppisimo
 
 


Sziasztok,
[size=18]mindenkinek kellemes húvéti ünnepeket kívánok![/size]

Bocsi, hogy csak most jelentekezek, de Pepének tüdőgyulladása volt.
Voltam tegnap a gyöngyösi dokimnál (Hrabár dokinál) ( itt vagyunk most Gyöngyösön). Ma meg Uh-on voltam.
Minden ok, szépen fejlődik. Doki is meg volt elégedve. Csinált bakter és kenetvételt, ma meg pisit kellett leadnom.
10 hét 5 nap Uh szerint és kb. szerintem is. :-))
Átkapcsolt az Ildikó 4D-sre is, nagyon jól lehetett látni. Kaptam szép fotót is!

Most megyek, mert álmos, fáradt vagyok! Mi ma bogácsoztunk anyóséknál! Holnap megyünk Pepével kisvonattal Füredre, vasárnap Pestre a másik dédihez! Hétfőn megint bográcsozás, holnap este lehet, hogy szalonnasütés barátokkal.
Majd jelentkezek!
Sziasztok!
peppisimo
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés!!Minden ok,de nem kérdeztem meg a nemét! :lol: :lol: A férjem fújt is miatta!! :cry:
De én akkor is meglepit akarok!!! :lol: :lol: Olyan mindegy hogy mi,csak rendben legyen minden!!!
Majd jövök,csak legyen már vége a húsvétnak!!
Sziszi!!!Látnád az apját,nem mondanád,hogy rám hasonlít.... :lol: :lol: Majd rakok képet!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!! Kép

Kép
Kép
beus.
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok? Hogy telt a húsvét?
Nekünk nagyon jó volt. Szombaton a Normafán voltunk, vasárnap Ópusztaszeren.
Olyan jó hely az! Tényleg ahogy Nicol mondta.
Emma lovagolt is. Igazi nagy lovon.
Aztán már ha meglátott egy lovat elkezdte a sírást, felakart ülni rá.
Úgyhogy nekem is fel kellett, mert egyedül nem lehetett.
Nagyon féltem, de a gyerekért mindent :lol:
Annyira szereti a lovakat, hogy a Youtube-on is mindig azokat akarja nézni.
Próbálok képet tenni.
A lovakon kívül volt még rengeteg állat: tyúk, kakas, liba, malac stb.
Emma a tyúkokat hajkurászta.
Kép Kép
A Feszi-körképre sajnos nem maradt idő, de majd jövőre.

Írjatok csajok!
Puszi

KépKép
Kép
cinix
 
 


Cinix:
Örülök,hogy tetszett!!!!Hát lovon még és sem ültem,de biztos megremegne a lábam:)Volt kajálda,vagy étterem?vagy vittetek kajcsit?

jó idő volt rátok..na meg persze mindenkire!!

Remélem mindenkinek jól sikerült a Húsvét ,mi nyársalni mentünk,de a babónak nem igazán tetszett a kaja.Pedig próbáltam a nyársalást úgy csinálni,hogy minnél kevesebb zsíros ételt egyek!Ja és persze hagyma nélkül,mert arra már múltkor rájöttem,hogy nem jó se neki,se nekem!!

Még húsvét előtt megjött az AFP eredmény és a baci vizsgálat is és szerencsére minden rendben!! :D :D Voltam ma Nadimnál és nagyon aranyos volt,bár egy kicsit zavart,hogy míg bent voltam kétszer is csörgették telefonon!!Azon gondolkoztam,hogyha pont rendelési időben indulna be a szülés,akkor otthagyná a rendelését??Szerintetek??Bár tudom,hogy a többi beteg nem igazán örülne ,de hát csak jó lenne nekem is ha ott lenne!!!

Kép
nicoleangel
 
 


Sziasztok!

Én is ismádom a lovakat, én már ültem, de nekem azért volt "félelmetes"mert nem ért a kengyelbe a lábam.

Nekünk is jol telt az ünnep. Vasárnap Laci nagyszüleinél voltunk, estefelé meg nagynénéméknél mert ott voltak keresztszüleim is, aztán meg anyosékhoz mentünk. Hétfőn meg jöttek locsolkodni , délutánra terveztünk egy barátunknál borozást, de nem lett belőle semmi mert közben reggel megszületett a kislányuk :lol: Ugyhogy a barátok nálunk söröztek.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Vasárnap voltak itt barátnőmék.Van egy gyönyörű Niki nevű 8 hónapos kislányuk.Rakok fel képet! :lol:
Kép Nikivel

Kép Párom & Niki

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!!!
Úgy rugdos most a babó,hogy ujujjjj,így erősség alapján tuti fiú!!! :lol: :lol:
Hálistennek vége a húsvétnak!!Többiek merre vagytok????
A torta a 80-asból lesz,de még nem választottunk.A képek alaoján szépek,hááát nem tudom az íze milyen,majd kiderül!!!
Most megyek,mert az alvásigény már megnövekedett.... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Cinix!
Nagyon édi az Emma a lovon! :lol: :lol: :lol:
Egyik kolléganőm kislánya is odavan a lovakért!Tele van a szobája pónikkal. :roll:

Nicol!
Nyársalás,nem túl zsírosan és hagyma nélkül????? :wink: :lol:
Az úgy nem az igazi!Meg se bírnám hagyma nélkül enni!Nekem a gyomrom a zöldhagymát nem csípi,amióta kismama vagyok. :oops:

Lányok,gondoljatok rám pénteken!Megyek a 12.-ik heti uh-ra!!! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Sziszkó: Nagyon jól áll a baba a kezetekben!Emmának is van ilyen taposós zoknija.
Gondolom, most UH-án vagy. Majd írd meg, hogy mi volt.
Nicol:
Volt bent egy pár kajálda, de vittünk egy csomó kaját és azt ettünk.
Egyszer akartunk sült krumplit venni Emmának, de fél órát kellett volna várni rá, így nem vettünk.
Nadim nem lesz ott veled végig, de sűrűn benéz hozzád.
Bár attól függ mennyi ideig tart a szülés. Ha egy óra alatt megvan akkor végig ott lesz.
A vége felé már ott kell, hogy legyen, és olyankor várnak rá a kismamák mert Ti fontosabbak vagytok.
Egyszer én is jártam így, egy órát kellett várni rá mert császározott.
De volt időm, és megvártam.
Ez van. százfelé nem tud szakadni Ő sem.

Puszi mindenkinek, és írjatok!

KépKép
Kép
cinix
 
 


Sziasztok!

Nicol!Nagyon szégyenlem magam,hogy nem írtam délután,de mentségemre legyen szólva,hogy délután kapcsolták vissza a villanyt az áramszünet miatt! :oops: :oops: :oops:
Nagyon jól esett,hogy felhívtál és aggódol értünk! :lol: :lol: :lol:

Cinix,Niki!
Szóval a vizsgálaton mindent rendben találtak.A mérete a korának megfelelő,sőt még egy picit nagyobb is.Láttam a kis kezecskéit,lábacskáit!A szonográfus csajszi mondta,hogy megvannak az ujjai,lábújjai is és minden oké!
AZ NT eredménye :2mm .Ez ugye a tarkóredő és még 3mm-ig jó?
Kaptam egy képet,majd holnap felrakom.
A következő uh az ugye a 18.-ik heti lenne.De engem a 19.-ik hétbe rendeltek vissza.Ez nem gond,hogy egy héttel később?????

Többiek,hol vagytok?Nagyon lelassult ez a topic mostanában!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszi:
Örülök,hogy minden rendben veletek!Engem a 19.hétre hívtak vissza az UH-ra,elég ritka ez a vizsgálat,pedig lehetne több is,jobban megnyugodnának a kismamák,ha többször látnák a babájukat,hogy minden rendben!Szerintem sok kismama fizetne érte ha lehetőség nyílna rá.Itt nem a 4D-re gondolok hanem a sima Uh-ra,ha valaki maszekban ilyenbe kezdene,szerintem meg tudna élni belőle!

Hétfőn megyek a védőnőhöz,remélem néz már szívhangot a babának.Zoli is jön,szerintem ő is bejöhetne és hallhatná!!

Amúgy tényleg nagyon lelassult ez a topic,volt olyan két nap,hogy az én írásom volt az utolsó.Nagyon eltünt mindenki,bár szerintem a jó idő az oka!!!!

Kép
nicoleangel
 
 


Sziasztok!
Nekem régóta (13 hetes) hallgat szívhangot a védőnő.Az uh-ra meg 20 hetesen hívott vissza,az AFP-sre.Meg ráírta hogy 2 hét múlva c.o,de nem mondta miért,minden rendben van papír szerint.De mit bánom én,megyek,örülök a potya uh-nak.A vizsgálatoknak már kevésbé örülök!!
A torta a 80-sból lesz.
www.cukigyongyos.hu
A szamarat néztük ki!
Na megyek,mert Pityeszt lepasszoltam anyósomnak.azt mondtam,csak a mosogatót jövök betölteni,de már megint csaltam......

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk ám, de folyton kint vagyunk, Anna most is rángat hogy menjünk már!!!!!

Sziszkó!
Gratulálok a jó eredményhez!

Cini!
Remélem hozzátok is eljutunk nem sokára:) csak most minden hétvégén jön v.ki és azt a kis időt amit bent vagyunk takarítással töltöm!! Így is baromira le vagyok maradva!
De ha esetleg sétáltok el jöhetnétek erre, mindig kint vagyunk.


Puszi mindenkinek!!!
Vendég
 


Sensi!
Köszi a gratulációt! :lol:

Rakok fel képet,ami most pénteken készült! :lol:

Kép 12 hetes pocaklakó

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszi!
Van valami megérzésed,hogy kisfiú-e vagy kislány?

Kép
nicoleangel
 
 


Nicol!
Őszintén szólva halvány gőzöm sincs! :oops: Nem tudom. :lol:
De már nagyon várom,hogy menjünk 4D-re! :lol: Jövőhéten akarok bejelentkezni!Kérdezni is akartam,Te mikor bejelentkeztél rá 2 hétre kérted az időpontot?Remélem még nem csúztam le,mert május első hetében akarunk menni. :lol:

Melinda!
Nagyon örülök,hogy eszedbe jutottam és hogy pont itthon voltunk!
Jó volt egy kicsit beszélgetni!Nagyon vagány kissrác lesz a Pistike!Nagyon édes! :lol: :lol: :lol: És milyen nagy! :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszi!
Én egy héttel,vagy 4-5 nappal előtte telefonáltam nekik és nagyon rugalmasak voltak,mondtam,hogy ezen a napon tudunk csak menni és beírt.
Nem találtam a neten semmi szekrényfogantyút amit szerettem volna,hát pedig nem adom fel!!!!

Lányok ti tudtok olyan boltot ,akár Pesten is ahol lehet kapni olyan szekrényfogantyút,ami esetleg pillangó,vagy virág,vagy valami lányos formájú?Van egy szekrénysorom(fehér) és gondoltam,ha leszedem a fogantyúit és kicserélem babásra,akkor kész is lenne a babaszoba egyik fő kelléke!!!

Kép
nicoleangel
 
 


Sziasztok!

Niki! Itt Gyöngyösön van ilyen fogantyús a Kossuth utcában. Mi a konyhaszekrényhez vettünk ott fogantyút. Nem tudom van e olyan, amit te szeretnél. Unokabátyámék Hatvanban vettek kagylósat, halacskásat unokaöcsémnek. Ott találtak nagyon jó áron. Ha gondolod megkérdezem pontosan hol.

Marci már 14 fogú! :) Borzasztóan szenved a szemfogakkal szegényke. Ma is Füreden voltunk. Csak hamar elindultunk haza, mert nagyon sötét felhők jöttek és nem akartunk megázni.

Kép
Kép
beus.
 
 


Beus!
A Kossuth uti nekem is a fejembe van,úgyhogy tuti,hogy megpróbálom.Ha esetleg talizol az unokaöcséddel,akkor rákérdezhetsz pontosan hol vették!Nagyon aranyos vagy!
Marcinak nem szoktad ecsetelni az ínyét?,azt hallottam az enyhíti nekik a fájdalmat!!

Kép
nicoleangel
 
 


én azért tűntem el mert tegnap jöttek a barátok ünnepelni a férjem szülinapját, ugyhogy főzés volt déltől és majdnem éjfélig. Ittunk is, ugyhogy ma a fejem is fájt. Többet nem iszok jégert az biztos, maradok a martininál.

Beus

Mi is ecseteltük manó fogát, olyan gyógyszertáros kevert érzéstelenítővel, meg chamomillát adtam neki, az nagyon bevált. Ez homeos bogyó.

Sziszi

Megint kaptál képet :) A következőn már lehet hogy a nemét is fogod tudni.

Niki

Én is a Kossuth uton vettem foganttyút, ott van elég sok féle. Van mind2 oldalon is ilyen bolt.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok,

én is bejelentkezek!
Megvagyunk, dolgozgatunk. Múlt héten bejelentettem a főnököknek a babát. Szerencsére egészen jól fogadták!
A főnökasszonyom, aki a barátnőm volt régen, mikor még egyszinten voltunk, nagyon örült, a nyakamba borult, megpuszilt.
Mondta, hogy csak magunkkal törődjek, a többi ne érdekeljen, meg, hogy ő tudta, mikor visszajöttem, hogy szeretnénk tesót.
Úgyhogy ezen is túl vagyok, megnyugodtam!

Pepének megint folyik az orra és köhög! Már kész vagyok! 3 napot volt bölcsiben...most porszívózunk, de ő is olyan cuki, mert szól, hogy szívjuk ki, mert tudja, hogy jobb lesz utána.
Remélem nem lesz megint beteg, mert dolgoznom kell!

Szerdán megyek a 12.hetes UH-ra és a kombinált vérvételre, amit itt Nyíregyen ingyen csinálnak. Azt mondta Hrabár doki meg a szonográfus Ildikó, Gyöngyösön a múltkor, hogy nyugodtan csináltassam meg Nyíregyen. főleg, ha ingyen van, akkor már kihasználom. Én már csak ilyen vagyok, kétlaki, ami itt jobb, itt csináltatom, amihez meg Gyöngyösön van protekcióm ott.
Ne kövezzetek meg érte, de kihasználom, amit lehet! :(
A 19. hetesre úgyis Gyöngyösön megyek, meg utána a 4D-sre is, mert ott nagyon jó az UH készülék.
Szerdán pedig végre befestem a hajamat is!

Most megyek dolgozni!
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra és a csemetékre, pocaklakókra!
Puszi!
Anett
peppisimo
 
 


Sziszi!
A 2mm NT tökéletes érték! Ne izgulj!
Nagyon cuki a kismanótok!
A genetikai Uh, a 18. és a 20.hét között kell, hogy legyen, tehát a 19.hét tutira jó! Ott van bennt doki is, vagy Papp vagy Fehér.
peppisimo
 
 


Peppissimo:

Örülök hogy te is bejelentkeztél,és hogy a melóhelyen jól fogadták a következő manó érkezését:)A vizsgálatokat minden kismama ott csináltatja ahol úgy érzi,hogy "jobban jár",mindenki ezt tenné a helyedben :D

Hettie:

Megnézem majd azt a boltot,meg jó,hogy mondod,hogy a másik oldalon is van ilyen bolt..igazad van,nem is volt a fejembe!!Még jó,hogy törzsgyökeres gyöngyösi vagyok :oops:

Sziszi:

Csütörtökön talizunk!!!! :D :D

Voltam ma védőnőnél és minden rendben volt,nézett szívhangot is :D és Zoli is bejöhetett :D De jó volt!!!!Olyan kis édi,mint a kisvonat úgy zakatol a pici szive,sőt még mocorgott is Évike néninek,miközben a szívhangját figyelte :D

Kép
nicoleangel
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?