Új privát üzeneted érkezett!

Jovana

Én sem alszom, már vagy 1,5-2 hónapja.... Bár érdekes módon nem nagyon látszik rajtam....
Mindenesetre ezt a homeopátiás szert meg fogom már ma venni!! Köszi barack az ötletet! :-)

Screen

Az István kh-ról én sem tudok sok jót mondani... Egy barátnőm szült most ott január végén, és hát... én minősíthetetlennek tartottam kb. mindent. Persze ő, mint boldog anyuka nem teljesen így látja, de gondolom ehhez az is hozzá tartozik hogy nincs más tapasztalata, és hát a kisfia elfeledtet vele minden rosszat! :-)
édi16
 
 


Nitacska,
ne ijesztegesd screent, és a többieket, akik esetleg a Szent Istvánban terveznek szülni. Itt mindannyian kisbabát várunk, és nem halni készülünk, és szerintem mindenki örül, ha talál egy megbízható és lelkiismeretes orvost (és szülésznőt), akire rá meri bízni a gyereke és saját egészségét, esetleg még életét is. Én remélem hogy megtaláltam az enyémet, és én is követem kórházról-kórházra. És hogy a szülés melyik kórházban zajlik majd, a történet szempontjából szerintem kisebb relevanciával bír. Persze ez csak saját vélemény. Tudom, hogy nem nekem írtad, nem is akarok beleszólni, csak olyan csúnyán mutat egy babás fórumon, hogy "meghalni". De lehet, hogy csak én vagyok túlérzékeny (ami az állapotommal indokolható :wink: )
Én különben nem ismerem a kórházakat (szerencsére), és vallom hogy mindenkinek egyedi igényei vannak. Ami neked jó, az másnak lehet rossz, és fordítva.

Üdv
cosmic

Kép
cosmic girl
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a biztatást ,Kedvesek vagytok.

Grat mindenkinek a szép babaképekért.Én az amniot várom és bizakodom.

Szép napot mindenkinek!
capuccino
 
 

 
 

cosmic girl nem ilyesztgetni akarok senkit....inkább csak megóvni a rossztól!!!!!!
én sajnos nemsok hijján ott maradtam....köszönhetően az orvosoknak és nővéreknek!!!!! a részleteket inkább nem írom le...legyen elég annyi hogy majdnem bírósági ügy lett belőle!!!!!
de mindegy......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


lámyok, nekem több vendégem is szült az Istvánban és nagyon jókat meséltek! egyébként tény, hogy a dokidtól és a szülésznőtől függ úgyis minden. Mi SzentImrések lennénk.

Vánszorog az idő, gyomrom gombóc, remélem ma hívnak az Istenhegyiről, hogy mi lett a chorion-biopszia eredménye!!!! Drukkoljatok!

Andrea & kisbarack
barack35
 
 


Sziasztok!

Gratula az UH-soknak!szépen formálódnak a babók!:)

Az Istvánról eddig én se hallottam rosszat,de függ,hogy kihez kerül az ember(szülésznő,stb...)Mert arról már hallottam,hogy van 1-2kutyaütő de szerintem ha fogadott dokid van akkor nem lesz gond.

Az alvás nekem nagyon megy....10-14órák :oops:
Alszom helyettetek is.

Én homeos vízhajtót szedek,mert picit alapból hajlamos vagyok vizesedni,mert pajzsmirigy alulműködésem van.

Körmösök,kozmetikusok!

Mi a véleményetek ha zselés körme van a kismamának?

És az arc ultrahangról?
És a mikrodermabrázióról?

Az én bőrömet csak az UH rakná rendbe és mikrod kezelések előtt lett +a tesztem,azt most eddig kihagytam....

Köszi a válaszokat!
Vendég
 


Nitacska,

sajnálom, hogy ilyen nagyon rossz tapasztalataid vannak. Elismerem, nem lehetett könnyű neked (vagy még most sem könnyű, nem tudom, mennyire vagy túl az egészen). Reméljük, hogy screen orvosával, mivel ő ott új, növekszik a színvonal a Szent Istvánban :D

Barack,
fő a nyugalom! Szorítunk! Jelentkezz az eredménnyel!

Üdv
Cosmic

Kép
cosmic girl
 
 


szia trixi,

körömtémában passz, inkább a vegyszerek (belégzés) és a por amit általában negatívumként említenek.

UH arcra mehet, max 5-5 perc, pocakosoknak a testekezelésben nem lehet alkalmazni, illetve IPL, és iontoforézis ami ellenjavallt.

Van egy új eljárás, hydroabrázió, én nagyon szeretem, info:

http://www.harmoniaoazis.hu/oldal2.htm#Mikrodermabrazio

andrea
barack35
 
 


Sziasztok.Megvolt kedden a műtét.Ki lehetett bírni vagyis ki kellett bírni.A hasim még fájdogál meg estére begörcsöl,de azt mondta a doki hogy ez még normális.Lehet hogy hülyén hangzik és másnak lehet nehéz is megértenie,de már most alig várom hogy mikor próbálkozhatunk újra.Nagyon szeretném már is is UH-on a babámat látni a petezsákban.Próbálunk előre nézni és keresni ennek az egésznek a JOBB oldalait,már ha van egyáltalán ilyen.Remélem pár hónap múlva már jó híreket írhatok nektek,bár akkorra már nem az októberi kategóriába fogok tartozni,de nagyon aranyos tőletek hogy így ismeretlenül is együtt éreztetek velem.És az is nagyon jó hogy tudtatok hozzászólni ehhez a témához,nekem nagy segítség volt.
tilda84
 
 


Sziasztok Lányok,

Tilda, nagy ölelés neked, és biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar újra babás leszel, és akkor már minden rendben lesz. NEm baj, hogy nem októberben szülsz, gyere a hírekkel és hogy mi van veled. A lelked úgyis csak egy újabb terhesség teszi rendbe. Nagyon szorítok.

Nitacska, miért nem lett belőle bírósági ügy? Megérdemelnék az ilyen hentesek.
Egyébként, ha dolgozni fogsz valahol, mint pedikürös, és itt van a közelben, én megyek hozzád. :wink:

Csajok a vérvételen kívül, még mit kell megcsináltatni első körben?
A fogorvoshoz, majd a kiskönyvel kell menni? EKG is kell?

Nekem az alvókámmal nincs baj, csak sokat járok éjszak pisilni, de van hogy 9-kor már bőr alól nézem a TV-t. :lol:

Kép
gmelcsi1
 
 


Sziasztok!
Nálunk rendben volt a 12 hetes u.h,
A többieknek is gratula,akik jó hírrel jöttek.

Jovana,én sem tudok normálisan aludni.Csak forgolódom.Pedig délután is tudnék pihenni egy másfél órát,míg a kislányom alszik.....

Tilda,ugyanezt éreztem a műtét után annak idején.Iszonyú ürességet,de megkönnyebbülést,hogy most tiszta lappal indulhatunk még egyszer.és három hónap várakozás után meg is lett az eredménye.Nehéz lenne elképzelni,ha nem Panni lenne a lányom.Értesz,ugye?Sok türelmet és erőt kívánok neked!!

Kép
Kép
panóka
 
 


SZIASZTOK!

TELEFONÁLTAK, ÉS MINDEN RENDBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SEMMILYEN RENDELLENESSÉGET NEM TALÁLTAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KICSILÁNY A KISBARACK :lol: 8) :lol:

KÖSZÖNÖM A SZURKOLÁST!!!!!!!!

ANDREA
barack35
 
 


gmelcsi

Nekem az első vizsgálatok a vér-vizelet, EKG, Belgyógyászat ( Háziorvos) Fogorvos voltak. Igen, a kiskönyv már kell a fogorvoshoz! :-)

Látom, nem vagyok egyedül ezzel a nem-alvással! Mitől lehet?? Mindenesetre én tényleg ki fogom próbálni azokat a homeopátiás bogyókat... Referálok mindenképp! :-)

tilda

Szuper hogy minden rendben ment. Meglátod, nagyon hamar jönni fog a másik, az "igazi"...!! :-)
édi16
 
 


Barack,

Gratulálok a kis csajszihoz, ugye mondtuk, hogy minden rendben.
:wink:

Kép
gmelcsi1
 
 


Édi, köszi az infót.

Kép
gmelcsi1
 
 


Sziasztok!
Láttátok, hogy van már decemberi topic is?! Határozottan kezdünk "idősödni", emlékszem az elejére, mikor még mindenki milyen óvatos volt. Mostmeg már nem mm-ekről hanem cm-ekről beszélünk ;)
Azt hiszem a többiek nevében is írhatom, hogy természetesen Tilda visszavárunk :) Illetve tarts velünk végig, mert nagyon várjuk a jó híreket.
Alvással nekem sincsenek gondjaim, rengeteget tudnék aludni.
Barack! Gratulálok kislányotokhoz!
Dokikkal és kórházakkal kapcsoltaban az a lényeg, hogy feltétlen bizalatokat élvezze a doki. A szíved és a lelked tuti nem csal!
Anno nekünk a szülészet tanárunk azt mondta, hogy egy dolgot kell megkérdezni a dokitól, hogy ki iránytja a szülést. Ha azt válaszolja Ő, akkor ott kell hagyni, ha azt, hogy a baba meg Ön, akkor maradni kell nála. Bevallom én nem kérdeztem meg :)
Mindenkinek szép babavárást ebben a gyönyörű időben :)
pocok001
 
 


Sziasztok!

Olvasgatok ám, csak írni nincs erőm... :oops: Amióta bejött a jóidő azóta a kertben teszek-veszek. Muszály, mert tavaly nyár végén-ősszel építkeztünk, és amit itt hagytak.... Komolyan. Katasztrófa. Hulladékfa, darabvasak, sittkupacok, törött cserepek, téglák mindenhol ameddig a szem ellát. Van 2 kutyánk is, ők meg gödröket ástak, 4 diófánk, a leveleket nem sepertük össze, szóval, mint a c..putri. :evil: :evil: :( De jelentem alakul. Mier bejövök, hulla vagyok. Mire végigolvasom mit írtatok elfelejtem az elejét.. Szóval nem csak fáradt, de szenilis is vagyok.. :lol: :lol: :lol: Remélem a második harmadban, már több energiám lesz. :D

Gyorsba reagálok azért

barack: hurrááá. :D Örülök, hogy nincs semmi baj. jajj de jó. :D

tilda: Akkor hajrá a következő baba remélem gyorsan jön. Doki mit mondott? Várnotok kell még valamennyit, vagy nem?

kórház: Nekem van összehasonlítási alapom. Tehát. A nagyobbik lányomat az újpesti szülőotthonban szültem. Nem tudom ki ismerte, de eléggé lepukkant volt. Volt egy sima vajúdó szoba ( kb akkora, mint egy panel félszobája ) abban volt egy fotel, egy ágy, egy puff a földön és előtte lógott a plafonról egy kötél. Na itt voltam én. Állítólag volt egy alternatív szoba is, de nem láttam. A szülőszoba 3 ágyas volt függönyökkel elválasztva és a szülőágy egy hatalmas ablak előtt volt.... :? :shock: A szülés előtt én feküdtem bennt 2 napot. Az ágy siralmas. Volt egy vékonyka matrac és alatta meg egy fa lap. Kemény mint a kő. Rádásul 5-6 ágyasak voltak és aki megmozdult arra felkelt éjjel mindenki, mert mindegyik ágy úgy nyikorgott-nyekergett, hogy csak na. A szülésnél. Volt beöntés, wc 1 db. Amikor én szültem akkor csúcsforgalom volt.... A borotválás HASZNÁLT! borotvával történt... Fájdalomcsillapítást nem adtak ott, még 14 óra után sem. A szülésem pont műszakváltás és egy csapat orvostanhallgató látogatása alatt történt.. A doki a könyökével nyomta ki a gyereket belőlem. A szülés után. A csecsemős nővérek között volt olyan aki szó szerint üvöltött velem, amiért nem tudom normálisan mellretenni a gyerekemet.. :?
Így leírva elég borzalmasnak tűnhet, de nem volt az. A szülésznő aranyos volt, a dokimat imádtam, a másik doki aki stoppolt az az egyik kedves vásárlóm volt anno a vegyesboltban. Anyámék kinnt dekkoltak a szülőszoba előtt, ő meg rohangált ki hozzájuk 10 percenként, hogy éppen hol tartok, és nyugi, stb. A férjem ott lehetett végig. Nem parancsolgattak, nem sürgettek, nem volt senki sem türelmetlen, ideges. Ezek azok amik számítanak szülés alatt szerintem.
A második lányomat vácon szültem. Nagyon féltem tőle, mert CSAK rosszakat hallottam a kórházról. Halvaszülés orvosi műhiba miatt, törések, elvérzések stb.. Rettegtem. Aztán eljött az a nap, mikor be kellett feküdjek, mert hugyuti fertőzésem lett. Egy hetet voltam bennt. A nővérek aranyosak voltak mindíg. Persze nem mindenkivel. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző... Amikor eljött a nap, hogy elindítsák kicsi lustaságomat, bekerültem egy olyan szülőszobába, ami új, szépen csempézett, meleg színek, gyönyörű kilátás, 1 ágy, bordásfal, zuhanyzó, labda. 3 féle fájdalomcsillapítási lehetőség. A szülészők iszonyú édesek. Jöttek, beszélgettek, ha kellett, bíztattak, ha kellett. A dokim is a rendelési idejét megszakítva feljött ellenőrizni, hol tartok. Zene szólt. Nagyon szuper volt az egész. És ugyan olyan csodálatos volt az egész, mint abban a lepukkant szegényes romhalmazban. :)

Na jó hosszúra sikeredtem, de a lényeget remélem kiszűrtétek. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hülyeség az, ha valakinek rossz élményei vannak egy kórházról. Mindannyian mások vagyunk, másokat tapasztalunk, és ha ez a tapasztalat pozitív akkor az fantasztikus. :) Kívánom mindenkinek, hogy legyen ilyen jó élmény aszülés, még akkor is, ha hosszú és fájdalmas lesz. ( de nem lesz.. :wink: :lol: )

Na puszi mindenkinek. Meg világbéke, meg minden.. ( ejj de ömlengős vagyok ma... hülye hormonok.. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) )

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


És még az elején azt írtam, h nincs erőm írni.... khmm.. :roll: :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


pattogobolha szép mennyiséget írtál..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Eloszor is egy tabli! Csajok eleg sok adat hianyzik! :roll: Barack te nem szeretnel csatlakozni? :lol:

Kép
Vendég
 


No akkor itt :D
Bocsi, hogy nem voltam par napig, csak epp, hogy beestem az agyba minden este! :roll:
Holnapra ppedig szurkoljatok leccii!!! :D :D

MrsParis,Trixi,Judy
Gyonyoruek a babaitok! :D

Jovana,Barack,Tillidian,Pocok
Gratula az eredmenyekhez! :D

Capuccino
Udv itt es gratula! :D

Kkia
Mint irtam az en baratnom is terhes! :D Esjuvo dejoo!!Gratula!! :lol:
Vendég
 


Tilda
Sajnalom :( De jo,hogy ilye eros vagy es kivanom,hogy minel hamarabb pocis legyel! :wink:

Pattogo
Azert az elso szulestortenet eleg meredek :shock: Minden elismeresem! :wink:
Vendég
 


monica drukk holnapra!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Capuccino, Dága!!!
EZ FANTASZTIKUS HÍR!!!!! Annyira nagyon örülök Nektek!!! :D
Chorionból mondták meg a Baba nemét? :P
Hanyadik hétben jársz most?
(akkor a privim már tárgytalan! :wink: )

Pocok,
dehogy "hagytunk le" Titeket! :D Sőt: mondom: "visszaminősítettek" 4 nappal, eszerint most 12+3, de nincs kedvem átrajzolni a vonalzót...
Örülök, hogy Nálatok is minden szépen alakul! :D

Tilda,
gyors felépülést testben - lélekben, és mihamarabbi babásodást Nektek!!! :P

Monica,
drukk! :P

(holnap én is megyek a nőgyógyimhoz 4 hetenkénti kontrollra)

tillidian
 
 


Monica,
a kórháznak,ami nálunk van, nincs neve, vagyis nem tudok róla :oops: , úgyhogy írd csak oda, hogy "kórház", ha nem gond :lol:
úgysem érint Benneteket, hiszen egyiktek sem szlovákiai :roll:
A neveket még mindig nem tudjuk, úgyhogy ezt sem tudom Neked még bediktálni a tábliba :oops:

Ozike,
milyen szupi hogy már tudjátok fiúcska lesz :)

Barack,
udvozollek, gratulálok a jó eredményekhez és a hírhez, hogy kislány lesz!


Tilda
,
sok erot és kitartast kívánok! Nemsokára újra babás leszel, meglátod! :wink:
ginuska
 
 


a táblába: következő vizsgálat ápr.7.védőnő-kiskönyv

Pendrvive téma: azt mondták az uh-on, hogy semelyik genetikai uh-on nem adnak képet vagy adathordozón infót. Gondolom így biztosítják be magukat arról, hogy ha valami hiba történik nehogy felhasználd a bíróságon. JA, és nem tudom veletek is aláírattak-e egy nyilatkozatot, hogy tudomásul veszitek, hogy adott betegségeket milyen arányban tuadnak kiszűrni, stb. Elég megdöbbentő adatokat tartalmazott a papír.

Valaki kérdezte a gombát: Canasten és Canasten kombi aplikátor nélkül bmikor szedhető a terhesség alatt krémmel együtt. Én kipróbáltam a rá való homeobogyót is a kúppal, krémmel párhuzamosan. Eddig bevált. Sajnos ilyenkor akármennyire is vigyázunk hajlamosabbak vagyunk a kialakulására. A fene vigye. :?

Irigy vagyok, hogy valaki már tudja a baba nemét. :oops:

Pattogó: osztom a nézetedet!

Kép
Kép
tündér09
 
 


Jó reggelt, én az Istenhegyin voltam, és kaptam DVD-ét és képet is, 2D és 4D is, az én rendelőm a Gólyafészek rendelő egyébként, csak a doki pont a 12. héten volt szabin, ott is felveszik DVD-re és a Praxisban-ban is, ezeket mind tudom ajánlani is orvosi szempontból is, és íme az én kis EGÉSZSÉGES KISBARACKOM :P Kép
barack35
 
 


barack cuki a babád!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


monica26 írta:Sziasztok!

Eloszor is egy tabli! Csajok eleg sok adat hianyzik! :roll: Barack te nem szeretnel csatlakozni? :lol:

Kép


De szeretnék csatlakozni!!!

Szóval 39 évesen, egyelőre október 6-ra vagyunk kiírva, a SzentImrében fogok szülni, tesók (Domcsi 10, Szandi 12, Saci 17) azt hiszem viszem a pálmát :wink: , mág akkor is, ha "gyárilag a 17 a lányom, a két nevelt lányom mellett. Következő vizsgálat ápr. 6, kislány (tuti, a genetikának köszönhetően) Kira / Noa.

Kihagytam valamit?
barack35
 
 


Csajok, megvan a kombinált szűrésem eredménye!!!

A vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint:
5110.00
miu/L
2.08
MoM
Szabad ß-hCG szint:
47.40
Ng/ml
1.26
MoM
Tarkóredő vastagsága (NT):
1.30
mm
0.87
MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 31 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000
Vendég
 


Hú, kicsit szétcsúszott, bocsi, de a sejtbank.hu-ról másoltam be :oops: a lényeg úgyis az alja!!! 1:31000!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

barack, paris, nagy-nagy gratu! Barack, sokáig néztem a képet és végül megtaláltam a babát. Nagyon cuki ebben a plüssmaci-testtartásban :D
Én jövő hét pénteken megyek, már nagyon várom. Azt sajnálattal olvastam, hogy nem adnak ki felvételeket, ha így lesz, nagyon csalódott leszek (és nem csak én) :?

Amúgy szerda óta nem vagyok valami jól, a nyirokcsomóim duzzadtak, és fáj a torkom is, de csak nyeléskor, tehát nem megfázásos. Két éve volt mononukleózisom (Epstein-Bar virus okozta, általában gyerekkorban átesik az ember rajta és védett lesz, én felnőttként kaptam meg és iszonyú volt), pont ugyanígy kezdődött. Erre mit olvasok ma az egyik babás netdoki honlapján? A toxoplazmózis hasonló tünetekkel jár, mint a mononukleózis. :shock:
Két hete szűrtek nálam toxo ellenanyagot, az eredményt kedden tudom meg. :roll:
Aggódom, rosszul alszok, bele se merek gondolni, mi van ha pont most kaptam meg ezt a betegséget? Nincs a közvetlen közelemben állat, de a kajámat hozatom, ill. ha dolgozom, étteremben eszem, tehát nagyrészt nem én készítem...

Kép
cosmic girl
 
 


Ne izgulj cosmic girl! Biztos semmi baj nincs!! Próbálj meg minél többet pihenni. Nem lehet hogy fáradt vagy? A test, ha pihenésre van szüksége, jelezhet úgymond "ál" betegséggel, hogy valahogy pihenésre késztessen!!
Azért lehet nem ártana elugranod a házidokihoz, hogy ő mit mond!

De a legfontosabb szerintem, hogy NE izgulj. Az megérzi a babó is...
édi16
 
 


Édi,

köszi a nyugtatást, kicsit hatott :) Házidokin én is gondolkodtam ma délelőtt, de előre tudom, hogy úgyis azt mondaná, hogy meg kell várni a vérvétel eredényét. Az eredménnyel majd elmegyek dokihoz, addig meg próbálok nem izgulni.

Amúgy sosem voltam egy izgulós fajta, de mióta babát várok, mindenre és mindenkire úgy nézek, mintha árthatna neki. Nagyon féltem. Szerintem ez abnormális..

Hogy ne csak nyafogjak, talán hasznos lehet valakinek a következő:

Utánaolvastam a témának, nálunk nyugatabbra kötelező a toxo ellenanyag szűrés az 1. vérvételnél, és ha negatív az eredmény (tehát nincs védettség), havonta(!) kötelező a további szűréseken való részvétel. Kötelező=anyasági (vagy annak megfelelő) támogatás ahhoz kötött! Szóval nagyon komolyan veszik a témát, talán Monica meg tudja erősíteni ezt Francio-ból. Mindezt azért, mert terhesség alatti gyógyszerezéssel a fertőzéssel járó kockázatokat minimalizálni lehet.
Ezt csak azért írtam le, hátha valaki nem vett még részt ellenanyag-vizsgálaton (nem tudom, nálunk kötelező-e, nálam a doki külön kérte), illetve ha negatív lett az eredmény akkor azt gondolta, nincs ezzel további teendő. A nődokival v. védőnővel minimum konzultálni kell.

Üdv
cosmic

Kép
cosmic girl
 
 


Az első vérvételnél nekem is volt ellenanyag szűrés. Negatív volt, de azt mondta a doki, hogy ez még úgy is meg fogjuk csináltatni vagy 2x...

Nem jó tényleg, hogy ilyen izgulós lettél...
Gondolj csak bele a szavak jelentésébe...
félelem= fél - elem ( tehát ez csak egy FÉL elem az EGÉSZ helyett)
egészség= egész-ség

Minél inkább félsz, annál inkább azt vonzzod be.
édi16
 
 


Cosmic girl,
Én tavaly kaptam el a toxoplazmózis. Csak bal oldali nyirokcsomó duzzad meg, ha friss fertőzésről van szó, és az sem mindenkinek, általában az estek nagy részében teljesen tünetmentes.
Szerintem biztos nem toxo, mert nehezen nyelsz és mindkét nyirokcsomód meg van duzzadva, inkább valami baci kerülget.
Ugyhogy nyugi. :wink: Háromnegyed évig járta vele dokihoz, borzasztó volt.

Kép
gmelcsi1
 
 


gmelcsi,

örülj hogy túl vagy rajta, legalább már nem fenyeget titeket. Még ha nehéz is volt... Én ugyanígy voltam az Epstein-Barral olyan kalamajkát okozott, hogy csak na. Fél év volt az életemből. Különben ügyes a dokid, hogy diagnosztizálta a toxot.

Ez olyan érdekes, édesanyaként óvjuk a gyerekeinket mindenféle fertőzéstől (természetesen), ennek eredményeképpen nem alakul ki védettség, és felnőttkorban kapják el, amikor is sokkal nagyobb problémákat okoz! Ez olyan igazságtalan!

Kép
cosmic girl
 
 


Sziasztok , kedden voltam utoljara s azota hihetlen mennyi minden tortent...Gratulalok minden uh-s eredmenyhez,nagyon szepek a babaitok, szerencsere nalunk is minden ok, a kismano integetett is, majdnem 3 cm-es, a meresek alapjan 9 hetes es 5 napos volt szerdan. A fertozesre kaptam kupot es kenocsot, lassan helyreall a dolog. Azt hittem ebben a temaban segitetek majd egy kicsit, de nem baj, amugy sem izgultam halalra magam miatta, csak jol esett volna ha valaki hozzaszol...
tilda: minden okod megvan arra, hogy szomoru legy most, de latom valoban nagyon eros es optimista vagy, ami a legfontosabb az ujrakezdeshez!!!!!!szivbol kivanom,hogy minnel hamarabb anyuci legyel -barmelyik csapathoz is tartozol majd akkor!!! Minden jot
neked!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


én se estem még át a toxoplazma betegségen....pedig kicsi korom óta volt/van macskám...mostmár nem nyulok hozzá...kerti cicus...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jaj, lányok , ne ijesztgessetek ezzel a toxoplazmával :shock:

Nekem a várandósság legelején volt vérvétel, úgy a 8. hét korul....a toxo negatív lett, ezt be is írták a terheskonyvembe, de ennyi! A doki nem mondta, hogy meg lesz ismételve vagy hasonló... :roll: de remélem igen

Nekem elég sokszor szokott fájni a torkom, a nyirokmirigyek megduzzadnak,gyakran van tuszos mandulagyulladásom is. Legutoljára kb. egy hónapja volt olyan, hogy elkezdett kaparni a torkom, de csak az egyik felén volt megduzzadva a mirigy és a manduláim sem voltak gennyesek..ez eltartott egy darabig, 2 hétig, aztán elmúlt....szóval most aggódhatok amiatt, hogy nem-e toxo volt?? :shock:
ginuska
 
 


Toxoplasma
Ha a Toxoplasma IgG antitested magas akkor az azt jelenti, hogy voltál már toxoplasmás. Ha a Toxoplasma IgM antitested magas, akkor van acut fertőzésed.
Tehát ha az első magas az nem baj, ha a második az nem jó.
pocok001
 
 


pocok köszi a felvilágosítást!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pocok,
koszonjuk a felvilágosítást, de ettol én nem lettem okosabb :oops:
:lol:
ginuska
 
 


Sziasztok :D :D

Na hat nagyon megnyugodtam azert! :D Koszi csajok, annak aki drukkolt!! :lol:

Sok mindent nem tudok kivenni az iromanyokbol,elozo terhessegembol kiindulva tudtam csak rajonni egy-ket dologra hogy mi-mi. :oops: :roll:

CRL: 54 mm
BDP: 20 mm
NT: 1,2 mm
FL: 6,5 mm

Es van egy 155/min. vero szivecskenk!! :lol: :lol:

Azt mondta a doki, hogy minden rendben van!! :lol:
De nem tudom miert csak hetfon tudom meg a Down,Edwards es Patau kor eredmenyet. :roll:
De azt mar mondta, hogy nincs semmi baj!!!!!!Mert mondta, hogy ha pozitiv,akkor hiv delutan de nem hivott!!! :lol: :lol:

Nagyonagyon boldog vagyok!!!! :D :D
Ja van kepem is,holnap felrakom nektek, bar eleg szar,alig latszik rajta valami... :roll:


csok,Moni
Vendég
 


monica várjuk ám azt a képet...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. Elvileg október 15-re várom a babáinkat. Nagy meglepetésre ketten költöztek be a pocakomba :roll: :lol:
Vendég
 


istenke hozott, és gratula a dupla örömhöz :D, mi is duplafogatnak tüntünk az 5. héten, de a 8.ra egy befutó volt, 3 gyerek mellett :P , akkor ha jól számolom a 11-ben jársz?Kép[/url]
barack35
 
 


Már 12+2-nél tartok :lol:
Nálunk végig 2 baba látszódott eddig az UH-n :wink:

Sajnálom, hogy nálatok nem maradt :cry:
Vendég
 


twinsmomma üdv köztünk és gratula a babókákhoz!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép

Mi
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: