Új privát üzeneted érkezett!

Twist,
azt bizony :cry: Annyira sajnálom, ráadásul párom hozta nekem Japánból.
Örülök, hogy jók lettek az értékeid! Ha az egyik kicsit magas, de nem nagyon, akkor az biztos nem nagy gáz.

Yadine,
holnap futok még1 kört, hátha elrakta egy tanár, de szerintebb valószínűbb, hogy aki megtalálta, az el is tette sajnos.

i.kata
 
 


Katám, esetleg a portán kérdezzétek meg, nem adták-e le. Bár ilyen szép cuccot nem hiszem....:-( Nagyon sajnálom azt a szépséget!!!

Yadine, nektek feküdni kellett inszemi után? Mennyi ideig? Nekünk úgy volt, hogy 10-15 perc után felkelés és kint még ültem a folyosón 30 percet. De jó lett volna egy órát feküdni nyugiban!:)
És műtőben csinálták neked az inszemit, vagy a kórteremben? Hogy volt?
Vendég
 


Twist,
émelygés ma nem volt, de tegnap volt egy kicsi, meg tegnapelőtt egy erősebb. Nem minden nap van szerencsére, de ha van, akkor este.

i.kata
 
 

 
 

Twist,
úgy kezdtem, hogy ott megkérdeztem, de nem adtak le semmit.

Dy, Bikfy,
Ti összebeszéltetek, hogy most sztrájkoltok és nem jöttök?
Gyertek már!!!!

i.kata
 
 


És Kata, mitől múlik el az émelygés? Eszel kekszet, vagy iszol valamit, vagy lefekszel? Vagy porcelán isten? Mi szokott bejönni?
Vendég
 


Twist,
nem kellett még a wc-t ölelgetnem. :lol Szerintem már nem is fogom, ha eddig nem volt rá szükség.
Nem próbálkoztam keksszel, meg semmivel, simán szoktam olyankor kajálni, és ugyanúgy marad az émelygés. Nem lesz a kajától durvább :lol:

i.kata
 
 


Twist

Nekem szombatra és hétfőre esett az inszem. Szombaton reggel fél hétre kellett mennünk, a párom elvonult a "titokszobába", aztán felmentünk az osztályra, kaptam karszalagot, hálóinget (nem szólt senki, hogy "befektetnek", ezért nem vittem semmit). Tíz körül megcsinálták az inszemet, kérdezték bent maradok -e hétfőig, mondtam nem, de mennyit ajánlanak feküdni a kórteremben. Mondták 1,5 órát. Megbeszéltük a többi lánnyal, hogy fekszünk két órát, aztán mentünk haza. Mondjuk kellett is az a két óra, mert eléggé görcsölgetett utána.

KépKép
yadine81
 
 


ja, és egy vizsgálószerűségben csinálták, egy nagy terem, paravánnal körbekerítve a vizsgálóágy. Te jó ég mennyire paráztam, hogy összecserélik a fiolákat és nem a férjemét kapom meg. :lol:

KépKép
yadine81
 
 


Yadine, ez tök jó, irigyellek a fekvésért!:) Tényleg néha az az érzésem van, hogy talán sikeresebb lehettem volna, ha van utána elég pihenés és ágynyugalom.

Ja és akkor az inszemi a kórteremben volt? Hogy tudjál egyből feküdni utána?
Vendég
 


Twist

Kellett baktatnom pár métert a folyosón, úgy rohantam vissza az ágyamba, hogy szegény párom nem tudta mi van. :lol:

KépKép
yadine81
 
 


Twist,
hát most már lecsúszott két snack kolbász is. Nyuszi kakakót akart, de azt inkább reggel, hátha kicsit meghajtja. Ráküldött egy egész cumisüveg teát, és még abból is kért. Most issza a második üveget. Egész nap meg egyet ivott csak. Lehet, hogy éjszaka hasznos lesz a gumilepedő :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Megértem, hogy rohantál:))
Lombikot is tudnak csinálni ott?

Holnap tudom megnézni a választ. Különben jó éjt mindenkinek, most megyek, mert nagyon álmos vagyok. Puszika!
Vendég
 


Jó éjt twist, vagy jó reggelt. :lol:

Nem, átküldenek minket a kaáliba, ha nem sikerül a következő. De fog! :wink:

KépKép
yadine81
 
 


Linácska,
jó, hogy van étvágya és ennyit iszik,szerintem meggyógyult!

KépKép
yadine81
 
 


Jó éjt mindenkinek, lelövöm magam és megyek aludni.

KépKép
yadine81
 
 


Hi!

Tök fáradt vagyok, úgyhogy csak beköszönök.
Tegnap voltam 22.cnes uh-n és szerncsére nem volt cisztám, így el is kezdtem szúrni a decát.

Pusz mindenkinek. talán holnap már tudok jönni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


sziasztok lányok,

bocsi, de csak Rékababát jöttem megnézni. :oops:

NÉmóka: Rékababa gyönyörű, olyan szépen gömbölyödik! olyan édesen alszik, úgy birom amikor Nándus is így elengedi magát.

Kata: ne aggódj a barnázás miatt. tudom könnyű mondani! én is barnáztam 2szer és tök ideg voltam. én is utróztam 1000el és szigorú fekvés volt 1 hétig. minden rendben lesz!

Ditulika: nagyon szép Bébibogyó! :wink: te is csak szúúúúúúúszááááááááá :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok,

Ma csak olvasgattalak nem tudtam irni, nehéz igy apa nélkül, most értem csak utol magam. Már várom nagyon vasárnap hajnal legyen.

Timejka, nagyon durva lehetett egyedül Bencével, le a kalappal előtted.

Kata, apa Frankfurtba van a Messe-n, zenei kiállitás, a zenekarával ment illetve zenélnek, koncerteket néznek stb. www.ze-zaj.hu a párom zenekarának honlapja ha van kedved kukkantsd meg.

Dita, már irtam a múltkor hogy nagyon cuki bébi bogyó. Csak igy tovább :wink:

Linácska, örülök hogy Lili jobban van.


Moncsi, nagyon szép idő volt ma gondolom hogy jól érezte ma magát Danika kint. Én is mentem egy kört Olcsival, de alig tudtam magam utolérni. Szar igy egyedül, de még birom :wink:

Boni, kezelem a helyzetet, csak egyre jobban fáradok!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Yadine,
hát én is örülök, úgy néz ki tényleg meggyógyult. Most már ivott kakaót, de biztos, ami biztos, azért a bilin ülve :lol:

Zsuzska,
megértelek, nekem csak az nagyon rossz volt, mikor apa visszament dolgozni. Ugye Lili dec. 20-i, elég sokat itthon volt a két ünnep miatt. Most is kivette az egész augusztust szabinak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kép

TWIST
Emléxem én is nagyon vártam a beültit, de a vv-t a legjobban!
Tök jó volt végre én jöhettem ki fülig érő szájjal nevetve a doki szobájából és a váróban mindenki engem nézett és mondták, hogy de jó neki, hogy örül. 8)
Egyszer mindenki életében eljön ez a pillanat, csak nekünk jól meg kell/kellett dolgozni érte.

A szurizás meg tuti hogy menni fog, nálam pancserebb ember nincs a földön szurizás terén, és mégis a 2. inszemnél már frankón ment, igaz a lábam azért egy kicsit remegett, meg a gyomrom is. A lombiknál már vérprofi voltam. :D

LINA
Juhéjj megúsztátok!!! Hurrá kaki! :lol: :lol: :lol:

KATA
Tegnap a szomszéd megkérdezte hogy van-e vmi tünetem. Mondtam, hogy nincs. Mesélte hogy neki sem volt a fiával, biztos nekem is fiam lesz, látnod kellett volna a párom arcát! Kint van a hűtőszekrényen Bogyó képe és mindennap feltesz egy kis cetlit mellé egy mágnessel, hogy itt látható Töhötöm!
Nem győzöm leszedegetni. Kurvára ráér reggelente! :lol: Bezzeg este már 8kor horkol. Tegnap is egy órát voltunk együtt.

Sajnálom, hogy elveszett a pendrivod! :(

YADINE
Nekem a vizsgálóban csinálták és kb. fél órát feküdtem utána.

BUMI
Ez nacccccccerűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! ++++++++++++++++++++++

SUSKA
Remélem hamar eltelik az Zapa nélküli időszak. Nálunk sajnos mindig ez lesz, mint mondtam tegnap is egy órát volt alkalmunk látni egymást, mert 7 körül jött haza, evett, fél óráig fürdött pár percig nézte a tévét és már be is aludt a kedvenc sorozatán. Ilyenkor mindig néznem kell hogy másnap el tudjam mondani mi volt benne.

Annak idején amikor kikerültem a családi fészekből szintre rögtön több km-re kerültem anyutól, nagyon szar volt, mert addig mindig hozzá rohantam ha valami gondom volt. Végül felnőttem minden feladathoz, mert kénytelen voltam, tudtam, hogy most már csak magamra számíthatok. Csodálkoztak is, hogy már a telefon sem nagyon csörög, mert megoldottam a problémákat egyedül.
Abban reménykedem hogy Bogyóval is sikerülni fog majd.

Megnéztem a képeket, láttam egy-kettőn te is rajta vagy! :)
Jó hogy vannak fent régi képek is rá sem lehet ismerni a férjedre, érdekes volt látni.

dita75
 
 


Dita én végighánytam az első 3 hónapot! :wink: :lol:

Kata akkor jó :lol:

Suska csak így tovább! :lol:
Vendég
 


ja jó reggelt! :lol: :lol:
Vendég
 


BONI
Hát én nem hiszek az ilyen népi hiedelmeknek4!
Tíz éve sem volt semmi bajom, akkor is fiú lett volna ?
Sztem ez inkább emberfüggő lehet.

Hogy van Zsugabubus?

dita75
 
 


Sziasztok!

Bumi,
hajrá 2. lombik! Nagyon drukkolok. Ezek szerint akkor megint long lesz, vagyis már van, ugye?

Boni,
örülök, hogy örülsz :wink: :lol:

Csibi,
köszi neked is a nyugtatást! Lekopogom, már 3. napja nincs barna. Néha nagyon enyhén szúr a pocim, meg egy nagyon picit érzékeny a cickóm, de csak a bal.

Dita,
mindegy, hogy fiú lesz-e, vagy lány. Párom biztos jobban örülne egy kisfiúnak :lol: Mostmár egyiőnk sem mondogatja, mit szeretene, mindegy is. :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Bumi

Nagyon szurkolok érted, és mindenkiért aki küzd azért, hogy anya lehessen!

Pont tegnap mondtam valakinek, aki fel akarja adni, pedig még csak az elején járnak, hogy én addig küzdök amíg nem sikerül. A párom már most tökéletes apuka, pedig még neki sincs gyermeke. Szeretnék párat tőle, na!
:lol:

KépKép
yadine81
 
 


Zsuzska
Nem votl egyszerű, de túléltük. Mikor jön apa haza? Kitartás.

Dita
Végülis tényleg mindegy, hogy fiú vagy lány? Végre ott van a pocidba. Egyébként nagyon lányt akartam, és amikor megmondták, hogy fiú, 1-2 nap kellett, hogy elfogadjam. Jó, ez most durván hangzik, de tök akartam a kislányt. Nem baj, de ott van a kis ördögöm. És a legeslegjobb dolog a világon a gyermek. És most már nem érdekel, hogy mi lesz a következő.
Az a baj, hogy csak nekem van ilyen nagy gyerkem és nem nagyon tudok "nagyfiús" dolgokról beszélni, néha jó lenne, de nem megyek másik topicba ez miatt, mert itten jó nékem.

Kata
Már nem tudom, hogy írtam-e, de a Bence nem igazán akar a Fazékba menni, és azért, mert az unokatesó se oda megy. Mondtam neki, hogy nem azért kell a Kőkutiba menni, mert az unokatesó is ott van. Nem tudom mi lesz. Egyre jobban nem tetszik a Kőkut. Csak a párom még mindig fafejű ezen a téren és nem tudom vele megértetni a Fazekas előnyeit.

Amikor Ben megszületett egyszer telefonált unokatesóm felesége, hogy hogy vagyunk és meg csak sírtam a telefonba, mert egész nap sírt a Bence és már nem tudtam mi csináljak. Beült az autóba felvitt minket hozzájuk, egy kicsit átvette tőlem Bencét, amíg én is megnyugszom. Szóval szar volt.

timejka
 
 


Timejka,
Én szívesen meghallgatom nagyfiús problémáidat :lol: Huim 6, unokahugim meg 6,5 éves :lol: Sokat tudok róluk :roll: :lol:
Annyira nem ismerem egyik ált.sulit sem, mert én Tbányára jártam. A gimiben az osztály nagy része a Kőkútiból jött, elég jó tanulók is voltak. Csak ennyit tudok. De azóta gondolom a tanárok is cserélődtek, főleg az alsósonál, ami Bencét esetleg érintené.
Amúgy mi van még? A Vaszary? Azt még annyira sem ismerem, mint a többit.

Képzeld, veled álmodtam. Vagyis te csak közvetve voltál benne, de nem pozitív személyként :roll: Az álom arról szólt, hogy anyum felhívott, hogy hallja hogy babát várunk.És úgy tudta meg, hogy keresztanyám (Mártika) elújságolta apunak, meg mamának, Mamám meg (ő a családi hírközlési centrum) anyut hívta egyből, hogy miért nem szóltunk neki.... Én meg halál csalódott voltam, hogy nem láthatom a családom arcát, amikor elújságoljuk a nagy hírt :cry:
Utána visszaaludtam, megint babával álmodtam, de arra nem emlékszem mit.

i.kata
 
 


Kata
Micsoda álom. Timinek nem mondtam és nem is fogom. Tényleg mikor szólsz a családnak?

A Vaszaryba nem viszem, mert az nagyon nagy iskola és nem szimpi. Jázmin van még, de az kiesik tőlünk. Most beszéltem a Fazekassal, hétfőn elviszem felvételizni, meglátom a Bencének hogy tetszik. Még az apjával kell megbeszélnem, csak nem lehet vele beszélni, mert egyből idegbeteg.

Dita
Barátnőmnek 2 lánya van, egyiknél se votl hányinger, nekem fiam van és nekem sem volt hányinger, meg semmi.

Mindjárt vége a melónak.

Vius
Hogy van a füled?

timejka
 
 


Ditus épp azért írtam..hogy ne higgy bennük..te! :lol:

Elutazunk holnap Zsigivel Apácska nélkül Zalába,ő majd jön utánunk Csütörtökön... Húsvét utáni kedden jövök!Ölelés!!!

Kép
Vendég
 


Boni,
sokáig nem lesztek. :roll: Jó pihit és kellemes húsvétot nektek!

Timejka,
ha jövőhét csütörtökön minden rendben lesz az uh-on, akkor húsvétkor eláruljuk a családnak, de még nem 100% :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!

kata!
legutóbb short volt, a ciszta miatt, most kipróbáljuk a longot.
Egyébként hogy vagy? Barnázás remélem elmúlt!
Egyébként kis rózsaszínes vérzés lehet az utrótól is, szóval no para!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita,
népi hiedelmekre tényleg ne adj. Nekem egy lány egy fiú, és egyiknél sem tudtam semmilyen tünetet produkálni még utró mellett sem. Aztán jött a sógorom, hogy most tuti lány, mert a feleségének a fiúval már rég csúcsosodott a hasa. Aztán mikor kiderült, hogy fiú, valahogy csöndben maradt.

Bumi,
hajrá lombik!!!

Timejka,
meg tudlak érteni, hogy hozzá kellett szokni a fiú gondolatához, nekem most nem 1-2 nap kellett. Már 2,5 hete tudom, de vannak pillanatok, mikor nem tudok mit kezdeni a gondolattal.

Megjött Lili ágya, most hoztuk haza Pestről. Jól átcsesztek, azt mondták, hogy a matrac is egyben 90x200, erre össze van hajtva, az elemek sem nagyok, mi meg Ford Transittal mentünk érte. A férjem munka után símán haza tudta volna hozni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Én is kislányt szeretnék inkább, de van a páromnak két tündéri unokaöccse, meg lehet őket zabálni, szóval nem fogom a kórházban hagyni,ha esetleg fiú lesz!

Linácska,
fúú bosszantó lehetett, Lili mit szólt?

Kata,
minden rendben lesz, majd jól meglepődik a család, és persze örömködik.

KépKép
yadine81
 
 


KATA
családi hírközlési centrum hát ezen akkorát nevettem, hogy kilöködött mindhárom utrom :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TIMEJKA
Igaz Vivien és a párom fia is már nagyobb gyerekek, de ők is voltak 6-7 évesek. Saját tapasztalatból nem is de a nővéreméből tudok kiindulni, hisz mellettem nevelkedett a 3 gyereke, mert egy udvarban laktunk sokáig.

BONI
Érezzétek jól magatokat!!!

BUMI
Én emlékeztem, hogy shortod volt, remélem a longgal te is szerencsével jársz.
Nagyon drukkolok, most babaeső van, te sem maradhatsz ki a sorból! :wink:
Végre újra egy kis izgalom! :)

LINACSKA
BAkker ezt a kikában egyszer eljátszották velünk amikor konyhaszekrényt vettünk. Az mondta nem lapraszerelt. Felmentünk egy böhöm utánfutóval így többe került a benyó is mert húzta azt a súlyt mögötte meg az utánfutó költsége sem volt olcsó, erre kihoztak kb. 4 db kisebb dobozt. Azt hittem megölöm a pasit aki kitolta, pedig gondolom nem ő volt a ludas az egészben, csak szegény ő volt ott. A párom meg a sofőr végig rajtam röhögött hazáig hogy milyen hülye vagyok, nem tudtam rendesen megkérdezni. De hát ha egyszer azt mondták egyben van akkor most ki a hülye?

Én úgy gondolom szülésig nem tudok majd megbarátkozni a gondolattal, már csak azért is mert nővéremnek eleve 98 %-ban kislány cuccai vannak, így ha lány lenne legalább a ruhákról le lenne a gond egy darabig, arról a sok játékról nem is beszélve. Csak babából van Viviennek vagy 50 db. Zsákszámra hordja fel nővérem a sok megúnt játékot ami mind Bogyóra vár. :)

Aztán az sem mellékes hogy nálunk már van egy fiú, 2-vel 3-mal is felér, szóval most kislányon a sor! :)

Ma egész jó napom volt. Elmentem a kórházba bejelentkezni terhesgondozásra. Találtam egy tuti dokkert. Minden felszereltségük megvan egyébként és semmi miatt nem kell máshová mennem, még 4D is van.
A két régi dokihoz előbb tudtam volna bejelentkezni de köszi őket már ismerem, ez az új akit ajánlottak azt mondják nagyon rendi. Látszik is mert csak a hónap végén tud fogadni. Akkor leszek a 10. héten. Ugye nem maradok le semmiről közben? Az eddig fontos dolgokat a BMC-ben megnézték, ezután ami fontos az a 12. heti uhu, jól mondom?

Védőnőt is kiderítettem hogy kihez tartozom, igaz most helyettesítés van a körzetemben úgyhogy nem biztos hogy végig ő lesz. Jövő héten benézek hozzá is hogy állítsa ki a kiskönyvemet. Már vettem is rá matricákat.
Enyém is olyan cépszégesz lesz! :)

Végre egy eredményesen záródó nap. Igaz még nem záródott le de úgy néz ki hogy ha párom nem kavar közbe akkor talán-talán eredményesen fog zárulni mert csak holnap jön a fia. Engem hívtak fel és én mondtam hogy holnap délelőtt az apja dolgozik úgyhogy csak délre jöjjön ebédre. Persze párom hisztizett hogy nem bírok vele itthon lenni egy fél délelőttöt, de én meg mondtam, hogy legalább ennyi szabadságom lehessen ha már minden hétvégén miénk a felügyelet, aztán nem szólt semmit.

dita75
 
 


Dita

Nem maradsz le semmiről, szedsz vitamint vagy folsavat?

KépKép
yadine81
 
 


YADINE
Szedek femibion 800-at. Pont ma mondták a babapercekben reggel hogy 800 mg folsavra van ilyenkor szükség szóval Bogyó megkapja tőlem ami kell neki. :)

Elment a nap pedig most akartam kifeküdni a nyugágyba! :roll:

dita75
 
 


Vitaminokkal kapcsolatban:
Én nem tudom , hogy mi a jó. Itt is a femibiont ajánlják a kaáliban, most azt vettem. Néztem az összetételét, és sokkal kevesebbb féle vitamin van benne, mint a többiben. Azt értem, hogy a folsav ebben olyan alakban van, ami könnyebben felszívódik, de mi a helyzet mondjuk a vassal, vagy a kálciummal, stb?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Czeizel bácsi azt mondja, hogy a folsav a legfontosabb az első 12 hétben mikor a babszem babónak kifejlődik mindene, kivédi a bajokat.

KépKép
yadine81
 
 


Bumi,
tényleg, neked nem is long volt a múltkor. Bocsi, kiment a fejemből :oops: Akkor most kicsit több szurid lesz, de ez úgyis mindegy, a végeredmény a fontos :wink:
Barnázás már elmúlt, a rózsaszínes az kb. fél napig tartott, azóta meg semmi nem volt. Én is hallottam, hogy irritálhat az utró, de nem érzem, hogy marna, vagy valami hasonló. Mindegy, már nem parázom (anniyra, csak nagyon picit), tesóm is mondta, hogy neki is volt ilyen a Lilivel.

Dita,
igazából Daróczi-rádióa "hivatalos" neve ennek a hálózatnak, de néha anyum kicseréli az én vezetéknevemre: I....-rádió :oops: :lol:
Én Gravidát szedek, de mellé mindig bekapok egy folsavat is külön. Meg szedek C-vitamint, magnéziumot és néha iszom egy kis kalciumot is. Nem sok ez szerintetek?

Ma kimondottan nem éreztem jól magam a régi nacimban :evil: Pedig még pár hétig szeretném hordani. :roll: És ma magambakényszerítettem pár falat halat, pedig nagyon nem csípem, de gondoltam ez kis kell most a szervezetemnek.

i.kata
 
 


Kata,

szerintem nem sok,nem hiszem hogy ezeket túl lehet adagolni. Jön a tavasz, lesz sok friss vitamin.

KépKép
yadine81
 
 


Kata,
baba ide, baba oda, én halat akkor sem tudnék magamba erőltetni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Yadine,
olyan jó, hogy lassanjön a nyár. Már mindenhol lehet kapni epret, igaz nem az az igazi magyar eper, de már nagyon finomak :lol: Citromos teát is sokat iszom, mert férjem beteg, ja és ma bevásároltam spenótból, meg sóskából, azokban jó sok vas van :lol:

Linácska,
én legyűrtem egy fél ikeás lazacot, na jó, lehet hogy csak 1/3-ot :lol: :roll: Az első falat nem ízlett, de ültek a mellettünk lévő asztalnál, így türtőztenem kellett magamat. A 2. falatot már úgy vettem a számba, hogy mondogattam, hogy finom, finom, finom... és közben nem vettem levegőt :lol: :oops: :oops: Amúgy összeségében nem volt sok, amit ettem, sőt, de eddigi életemben nem ettem még összesen ennyi halat :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Vagyok,csak gyorsan elmegyek visszaolvasni! Van mit..... :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kata,
remélem férj megyógyul hamar, ne is mond, rajongok a spenótfőzelékért! Csak egy egy anya képes ilyeneket megtenni a gyerkőcért,mint halat legyűrni. :lol:

KépKép
yadine81
 
 


bumi: Írnál nekem a lombikodról? Nekem sok cisztám van, ezért nem tudom milyen protokolom lehet. Az ár is érdekelne, amibe neked került, ha nem titok. Lehet priviben is.

dita: Én ezt a folsavat nem értem. Amikor itthon voltam az inszem után, akkor pont a babapercekben mondták, hogy 400 mg elég. Most akkor mennyi az annyi?



vicky79
 
 


Vicky!

nekem soha nem volt korábban cisztám, és most is funkcionális cisztám volt, de csak 2-szer. csak sajnos mindkétszer a lombik kezdés előtt. A funkcionális cisztákkal nincs gond, csak nem lehet stimuzni, mert akkor nagyon megnőhetnek.
Nekem mindkétszer úgy alakult ki, hogy a peteérés után a tüsző bevérzett.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


bumi: Nekem sajna kis cisztám is van és inszem utáni maradék is. Mennyibe volt az előző stimud, ha nem baj hogy kérdezem?



vicky79
 
 


Linácska
örülök,hogy Lili már jobban van!

Kata
szuper,hogy már nem barnázol!

Dita
jó pihizést holnap délelőttre!!! :wink:

Yadine
üdv!

2 nap alatt végeztem a tavaszi nagytakarításal.... Amúgy jól vagyok,egész jól telnek a napjaim,csak sem állni,sem ülni nem nagyon bírok.Aludni imádok, de sajna éjszaka 4-5* megyek ki pisilni... :? Terhesgondozáson én még nem voltam,csak kacérkodom a gondolattal. Megvárom szerintem a jövő csütörtököt,mert akkor ugyis kell mennem uh-ra, és ha minden ok,akkor már viszont nem halogatom tovább. A szurikat jól bírom,sőt ha nem adom be időbe,a pocim jelzi,hogy kell.... Ja,ma sikerlüt eret találnom.... :? Úgyhogy meg lesz az első kék foltom....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Nem baj. Ez persze egyénfüggő is. Mert van aki rosszabbul stimulálható.
Nekem januárban short protokoll volt, ami kb abban tér el a longtól, hogy a longnál hamarabb kell elkezdeni szúrni a Decát, így abból többre van szükség. Nekem akkor 80000 ft körül volt, vitaminokkal utroval együtt. Msot még nem tudom mennyibe fog fájni, de az biztos, hogy Decából nem lesz elég 1 doboz, így + 12000 Ft legalább.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dy,
vigyázz magadra, ne erőltesd meg magad nagyon!
Örülök, hogy a szurik ilyen simán mennek, remélem pár hónap múlva is így nyilatkozol majd :wink:
Jövő csütörtökön hárman megyünk uh-ra. Te, Vius, és én is :lol:

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: