Új privát üzeneted érkezett!

Na jól van,elegem van kész vagyok.Eljutottam arra a pontra,amikor azt mondom,szeretném,ha megszületne a baba mielőbb. :cry:
A doki felírt Betadine-t. Váltom ki a gyógyszertárban,erre a gyógyszerésznő kifaggatott mire kell.Mereszt rám nagy szemeket:komolyan gondolta ezt az orvosa?Tényleg?Hűvelygombára.Hát izé,rendben,ha ő mondja,de a hűvelybe ne kerüljön.Itthon elolvasom a tájékoztatót,és tessék:
Terhesség, szoptatás
Rendszeres alkalmazása nem ajánlott terhes vagy szoptató nőnek, mert a felszívódott jodid-ion átjut a méhlepényen, és az anyatejbe kiválasztódik. Bár eddig a BETADINE kenőcs rövid ideig tartó használatával kapcsolatosan nem jelentettek kóros hatást az újszülöttre vagy a magzatra vonatkozólag, megfontolandó a terápiás haszon és az a lehetséges kockázat, melyet a felszívódó jód károsítóhatása jelenthet a magzati pajzsmirigy működésére és fejlődésére.
Ti használnátok ezután??????Mert én nem merem.
Help!!!!!!Plííííííííííííííííííz!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle én sem merném!!!!
Vény nélkül lehet kapni canesten krémet,az külsőleg jó.Én régebben úgy csináltam hogy kamillás fürdő,ez a kence és reggelre elmúlt.
Terhesség elején volt ilyenem,akkor hatott.Meg sokan mondják hogy joghurtot kell rakni a hüvelybe.Végülis logikus...

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kutyafüle!
Én már az elején nem értettem h mért ezt mondta a doki....akkor inkább a canesten!Bár azt se értem h látatlanba mért mondott bármit is...

Adraci!
ÁÁÁÁÁ,ebben semmi extra nincs!!!Nincs itt ilyen h uszooda!!!!Ez csak simán a kötelező karbantartás,ellenőrzés,javítás,takarítás és a társasházkezelés!Meg mondom miután ellopták a pénzt,milliós tartozás gyült össze,amit részletekben fizetünk.+ugye a havi fogyasztás...de akkor is sokallom!!!Szerintem ezt mi se szavazzuk meg....

Villanyszámla nekem ölyan 7-8 ezer körül van,nálunk mondjuk minden villany,a lakásokban nincsen gáz.

annus11
 
 

 
 

Kutyafüle! Sztem próbáld ki a tutira-nem-ártó ötleteket - joghurt, kamilla, és ha nem múlik, akkor szólj az orvosodnak, hogy még mindig gond van. De én rákérdeznék tőle, hogy miért Betadine-t mondott. Ha tudja, miért mondta, akkor megmondja neked. Biztos nem akar rosszat nektek!
Vendég
 


Az nekem is fura, hogy látatlanban javasolta, de nekem azt mondta a dokim, hogy sokszor többet árt maga a betegség, mint az ellene való gyógyszer, még ha ez is van ráírva.

Szinte egész nap kinn voltunk Zsófival, déltől háromig aludt, evett, és mentünk is vissza ajóidőre, úgy élvezem végre :)
Vendég
 


Vanni! Ismét nem tudok privit küldeni. A blogban megvan a telcsim és az e-mailem is.. Köszi! :)

Kép
szkitty
 
 


Érdekes ez a babanet-óra. Most látom, hogy már 23.34h van :oops:
..ez meg 21:34-et ír ki...
na mindegy. Ez legyen a legnagyobb gondom...

Kép
szkitty
 
 


Novygirl! Köszi! :)
Nem tudok válaszolni Neked. (Nekem a pü.küldés szinte sosem sikerül... )
A blogban nem találtam a mailcímedet... :(
Holnap kereslek telcsin!

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok!Jó reggelt!
Aludni jól aludtam ma is,csak tiszta idegben voltam,mert tegnap alig éreztem mozogni a picit. Ma reggel is csak némi helyezkedést éreztem.Rátettem a kezem a buksijára és onnan próbált kibújni.De ahogy odébb ment,én megint rátettem,megint odébb ment.Ennyit mozgott.De lehet, hogy aludt csak.Én elkezdtem annyira aggógni érte, hogy elmondhatatlan. Már a rossz gondolatok is elmúltak.Szerintem a munkahelyem "elvesztése" okozta őket,mert imádok ott dolgozni. Nem a babuci miatt vannak.Őt már egyre jobban várom. Csak annyira győzködöm, hogy forduljon meg,mert annyira szeretném ezt az egészet hármasban átélni. :)
Na megyek,nézem az Anne-t. :oops: Szép napot mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt!

Hűűű, én is rosszul aludtam, görcsöltem, szédültem, minden bajom volt. De Zsófi jó fej volt, fél nyolcig aludtunk :)
Vendég
 


Kutyafüle!
Én tegnap elött éreztem kevesebbet Izát,gondoltam bizti nincs front,végre pihen.Mozgott ő csak lágyabban.Aztán este bepótolta,mert keresztbeállt,éjjel meg visszafordult...Szerintem normális h már nem fog annyit mozogni a vége felé,de ha megnyugtat kezd el számolni a magzatmozgást :wink:

Panndi!
Én meg pont hogy jól aludtam így 2 nap után!Volt kis forgolódás megminden,de miután elaludtam ki tudtam pihenni magam :wink:
Azért szerntem ne vidd túlzásba a dolgokat te se!Nem lenne jó ha mikorra szülni kell tiszta hulla legyél!Tessék azért pihizni pl ha Zsófi alszik!

annus11
 
 


Ó, szerintem Panndi boldog tőle, hogy egy kicsit végre az eddig lefojtott energiáit kirobbanthatja! :wink: De a tegnap nagyon mocorgós volt, ma már talán kevesebbel is beéri, és Fruzsira is marad majd ereje. :lol: Ugye?

Samu is jófej volt, mi 1/4 9ig aludtunk. Bár éjfél után feküdtem, de nagyon jó volt, végre aludtam egész rendesen. :)

Kutyafüle! Én drukkolok neked, hogy beforduljon ez az okos manó! :wink:

Szép napot (megint kint leszünk a kertben sztem! :) ) mindenkinek!
Vendég
 


Kutyafüle

Én Klion kaptam egyszer, azt szabad. Vagy Canesten krémet, de az nem biztos, hogy használ.
Az Annera emlékszem. :)

Dóri
Mi is így úszunk. 3 hónapos kora óta, de mindig akadnak kihagyások. Apor szereti nagyon.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Jó reggelt!

Én jól aludtam! :lol:
Kutyafüle, egy gyógyszernek mindenkire lehet mellékhatása, nem csak terhességben. De szerintem is itt most az a lényeg, hogy a tüneteidet (legfőképpen az azokat kiváltó okokat) kellene megszüntetni, mert lehetséges, hogy az sokkal több hátránnyal járhat, mint maga a kenőcs alkalmazása.

Én pl. ha fáj a fejem, simán beveszek pl. Algopyrint -pedig a 3. trimeszterben tiltják-, mert szerintem sokkal károsabb, ha a fejfájás következtében egy csomó stresszhormon szabadul fel a szervezetemben, ami Marcira is hat...

Szép napot!

Kép

Kép
adraci
 
 


Szép napsütéses napot!!!

Böbi! Amina hol alszik, hol nem. Most, hogy bejött a jó idő úgy be van zsongva, hogy nem akar haza jönni sem, nem hogy aludni. De ha alszik is, mostanság max. 1 órát, de inkább 45 percet. Viszont ma is 3/4 9-kor keltünk. :)

[b]Kutyafüle!
Én a helyedben Canesten kombit vennék. Amíg nem vagy nyitva nem lehet belőle gond. A Betadine szerintem sem túl jó ötlet. Valamivel mindenképp kezeld, egy kezeletlen fertőzésből nagyob gond is lehet. Egyébként meg az lenne a legjobb ha szépen elmennél a dokidhoz. Ne hívd, ne írj, csak menj el, igenis vizsgáljon meg, ez nem játék!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Kicsit tréfás lett az írásom, pedig április 1 már elmúlt! :lol: Bocsi.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jó reggelt!

A Betadine-os esethez annyit,hogy én általában a gyógyszerésszel konzultálok hogy ha van valami recept nélküli gyógyszere amit terhesen is szedhetek akkor adjon egyet.Az a helyzet hogy a gyógyszerészek jobban tudják néha mi kell és mi az ami nem ajánlatos.Ugye ők kívűlről fújják a tájékoztatókat,gyógyszerek terén is naprakészebbek mint néhány orvos.
Nem megbántani akarom az orvosokat de már sokszor voltam úgy mint te Kutyafüle és a gyógyszerész által adott gyógyszer bevállt míg amit a doki írt fel attól rosszul voltam és drágább is volt.Most például a vastabletta volt ilyen.neo-ferro folgammat írt fel a doki, hánytam tőle meg alig volt étvágyam erre a patikus adott rágótablettát.Azt mondta napi 2-őt egyek.gyerekeknek szokták adni de azt mondta ha a neo-ferrot nem bírom akkor ez a legjobb.meg persze mondta ő is a szirupot, de a rágótabletta csábítóbb volt mert én is szedtem anno. :P

Mi tegnap éjfélig pizzáztunk barátokkal.Jó kis házi pizza, hmüü.

olyan szép idő van, hogy ennek örömére ma ablakot fogok pucolni 8)

KépKép
harhaj
 
 


Igen, kezelem.Canestennel kentem be, hátha az segít. Vége!Megnéztem mind a 6 részt. Persze, hogy sírtam a végén. :oops: És szerencsére Rikicica mozgott közben, és ennek nagyon megörültem. Úgy érzem icit nyugodtabb vagyok már a reggelhez képest. Mindjárt mosdás, és elmegyünk Stellával sétálni,meg elvisszük a szelektívet. Meg óvatosan kitakarítok. Annyi mindent szeretnék csinálni, de bevallom, jól esett ez a két nap semmittevés. Jövőhétre bejelentkeztem fodrászhoz és kozmetikushoz. Meg hétvégén befestem a hajam. Meg beszéltem végre a gyerekorvossal. Jövő csütörtökön délután felkeresem. Meg még egy csomó minden(nem fizikai jellegű) tervem van a közeljövőre. Szóval most megyek is hajat mosni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Adraci, én is inkább a gyógyszerészre hallgatnék ebben az esetben, jól teszed, hogy canestenezel!
Nem tudtál aludni, hogy hajnalban fent vagy? :-) Mi az, amit megnéztél, ez egy sorozat?

Én most jól aludtam (amióta Gyöngy külön alszik, elég tűrhetően alszom), de 5-kor mindkét vádlim begörcsölt. Utána már csak forgolódtam.

Nemelsőbabások, help me! Ilyen időben hogyan öltöztessem Gyöngyöt? Kell még rá harisnya? vagy elég egy vastagabb nadrág zoknival? És felül, már adhatom rá a farmerdzsekit? Köszi!
Vendég
 


háj

Panndi!
Lehet, hogy látlak majd itt a szuloszobán :)

Anita!
Mi is hasznaltan vettuk a babakocsit, sztem nem lehet annyira lestrapalni, ki kell fogni egy jot :wink:

penzugyek
total ki vagyok akadva! elkuldtem idoben a korhazi igazolas a tappenzhez, erre tegnap SZULEIM cimere visszakuldtek, hogy minek kuldtem azt nekik, nem is kell, meg nincs is rajta a jogcim... anya felhivta oket, mondta, hogy a 8-as kod rajta/=veszelyetetett terhesseg... mondtak hogy nem kapok cak kovi honapban penzt mert nem beszamfejtettek, mert vki okos elkavarta a papirom!!!!!!!!!!!!!!!!! egyszerubb volt visszakuldeni egy 3.. cimre mint felhivn egy illetekest!!!!!!!!!! le tudnam utni!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


adraci megnyugtató, amit írták, nemsokára kiderül mit alakít ma a kisasszony :)

kutyafüle lenne egy kérdésem: nem olvasod el soha amit írok neked? megismétlem: ha csak gombád van látatlanban pevaryl G kúp, vagy canesten combi, ha fertőzés is társul hozzá, mint nekem egész terhesség alatt akkor doki ír fel: klion d 100-at, pimafucint, candibene vagy egyéb kúpokat, amik a fertőzésre is jók, de ahhoz a dokihoz el kellene menned

annus mi 5570,-Ft közös költséget fizetünk itt a panelben

petrus na én is kíváncsi vagyok, hogy mikorra kapom meg a tp-t, mert eddig a cég kifizette a betegszabit, de márc második felére már sima tp-t kapok

harisnyát már régóta nem adunk a lányomra, de komolyan férjem tegnap is még télikabátban vitte el a lányomat oviba :)

éjszaka nem sokat aludtam, délután bevettem egy fél seduxent, nagyon ki voltam bukva, este nem akartam másikat bevenni, de éjszaka úgy fájt a derekam és keményedtem, meg járt egyfolytában az agyam, hogy muszály voltam még egy felet bevenni, néha én is azt szeretném már, hogy kint legyen, de aztán beszélek vele, hogy még 3 hetet legyen nyugton odabennt, bár elég nehéz nyugodtnak maradnom, szegény tutira nem tudja mi van a lökött anyjával :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Szkitty!

Nagyon szívesen, remélem tudok segíteni. Megjelenítettem a blogban a mailcímem, de hívhatsz is természetesen.

KépKép
novygirl
 
 


Petrus!

Már szerettem volna kérdezni, hogy orvost váltottál? Múltkor olvastam, hogy Annussal törölteted a doki nevét. Kissé képzavarban vagyok, de végül a most a Jahnban vagy?

KépKép
novygirl
 
 


Kutyafüle,
nem is értem ezt a Betadine dolgot a dokidnál, az inkább sebfertőtlenítő. A láényeg, h rendbe jöjjetek!

Petrus,
akkor ezek szerint jól vagytok és ami a legfontosabb, még egyben!! Nagyon ügyesen tartod bent a két elszánt kistesót :) Csak így tovább!!!!

emese1979
 
 


itt vannak adatok a betadine kúpról, doki csak tudja mit mond

http://drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/medicine

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


jajj nem azt másolta be, na mindegy, ha beírjátok a nevét kiadja az oldalt

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Böbi! Az Anne egy 6 részből álló kis kanadai sorozat volt, egyenkét 1,5-2 órás részekkel. Kb,mint a Sissy. Szerintem egyébként nekem szántad,amit írtál,nem Adracinak.Ha amégis neki,akkor bocs, hogy én válaszoltam. :lol:
Edua!Dehogynem olvasom el.Ezért kezdtem Canestent használni. Ez a dokihoz elmenetel nem egyszerű dolog.Lehet, hogy nektek ez furcsa,de nem tudok egyszerűen odaállítani a magánrendelésére.Be kell hozzá jelentkezni. Ahogy a telefont sem veszi fel,sms-t kell írni neki. Ez nála a "szabály". Szóval én megírtam mi a panaszom, és ő nem akart megvizsgálni,mert akkor azt írta volna, hogy jelentkezzek a magánrendelésén,hanem megírta mit csináljak. Szóval szerintem sem egyszerű ez a doki, de nem olyan sok választás van itt,mint mondjuk Pesten. Alig akad szimpi,normál doki. Az öregeket én nem szeretném. Az egyiknek nincs magánrendelése,mindennel kiráncigál a kórházba,attól meg beteg vagyok.Bár lehet, hogy jobb lett volna az. A másik,akit ismerek,az már rég kipenderített volna,mert sem túlsúllyal induló,sem sokat hízó kismamákat nem vállal. Nőhöz nem megyek elvből. Szóval maradna még egy,akit ajánlottak.Ha ez elbénázza a dolgokat,akkor a következőt amannál szülöm. De ezt a dokit ajánlotta mindenki.És az elején olan lelkiismeretesnek tűnt. A végére nem tudom mi ütött belé. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Böbi: most jöttünk fel a játszóról, szóval időjárás és öltöztetés ügyben a következő döntésre jutottam. Sapka nuku. Még a vastag kardigán is sok volt szerintem, mehet egy vékonyabb (kabátokat elrakni). Harisnyát adtam rá, de már nem fogok. Hihetetlen meleg van! Igaz, 10-kor szoktunk lemenni, mert addigra már felmelegszik az idő. De ma reggel Lucia azt mondta a tévében, hogy holnap és holnapután még melegebb lesz, mint ma. 20 fok felett!

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyafüle,
sztm tökéletes doki úgysincs, mindegyiknek megvan a maga heppje :) végülis neked kb. 3 heted van már csak hátra, a finisben vagy, minden okés lesz már!
Az Anne-t én is nagyon csipáztam!!!!

emese1979
 
 


Kutyafüle: szerintem meg ne engedd az orvosodnak, hogy ő diktáljon, főleg, ha magánba jársz hozzá! Ez mégicsak botrány, hogy ő szolgáltat, de azért te húzd meg magad. Ha nem telefonozik (mondjuk nekem sincs meg a dokim mobilszáma...), akkor az a minimum, hogy ha odamész a magánrendelésre sürgős problémával, akkor megvizsgál. Kb. mennyi időt vesz igénybe egy vizsgálat? 5 perc? 10 perc? :x

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi: hát én ne mtvagyok egy túlöltöztetős, ezért kérdeztem tegnap a sapka dolgot is, mert én sapka nélkül viszem ki, de szinte minden gyereken volt sapa :roll:

Zsófi itthon egy hosszú nadrágban, egy zokniban, és egy rövidujjú bodyban van, ha kimegyünk, kap pluszban egy pulcsit, és kész. Ja meg cipőt :)

De én sosem öltöztettem túl, én rövidujjúban voltam ma vele kinn, ő azért kapott pulcsit. Harisnyát már rég nem adok rá, azt csak a nagyon hidegekben adtam. Nem tudom, emiatt-e, de eddig összesen kétszer volt náthás, két oltás után :wink:

Dóri: igen, ma már igyekszem nyugisabban lenni, báááár, fél 10-kor kimentünk teregetni, aztán húztunk a játszótérre, délre értünk haza, gyorsan teregettem megint, ettünk, Zsófi most alszik, én várom, hogy kész legyen a harmadik mosás. Tegnap még elővettem a nyári ruháimat is, eltettem a télieket, szóval átpakoltam a szekrényemet :) Van itt energia dögivel, hat hétig gyűjtöttem :lol:
Vendég
 


Furák ezek a dokik... :roll: Én rosszul érezném magam, ha nem hívhatnám fel bármikor. Bár eddig a két terhesség alatt egyszer hívtam csak fel hülye időpontban (vasárnap délután), amikor megharapott a kutya, amúgy csak munkaidőben társalgunk :)
Vendég
 


Kutyafüle, ezer bocsánat, persze, hogy Neked szántam a sorokat, de legalább megnevettettelek! :lol:
Az Anne-t nem ismerem, nekem ilyen nagy kedvencem, amit meg tudok egyfolytában nézni az az eredeti Büszkeség és Balítélet, az is 6 részes, igaz, egyenként csak 50 perc.

Tinu, mi is most jöttünk fel, harisnyát végül nem adtam rá, de bélelt farmerdzsekit igen, de menet közben azt is kigomboltam, mert szerintem irtó melege lehetett szegénynek. Nehéz ez az öltöztetés, még magunknak is, én tegnap csak egy percre mentem ki az erkélyre pólóban, ma reggelre megint fájt a torkom.

Fehérített már valaki közületek? Jól emlékszem, hogy 95 fokos mosás és ultra mosogatószer kell hozzá? Iringónak vettem 6 db új textilpelust, de többet nem szeretnék, mert Gyöngyről marad egy csomó, amit alig használt, azokat szeretném kifehéríteni.
Vendég
 


Panndi, én is szekrénypakolásban vagyok! :-) Megyek is folytatom, mert csak ilyenkor tudom, ha alszik, egyébként besegít a lelkem.... :-) Köszi Neked is a tippet, akkor már nem óvatoskodok tovább (a vékony sapi azért még marad :lol: )
Vendég
 


Mi együtt csináltuk :lol: Minden házimunkát együtt csinálunk, igaz, így kétszer tovább tart, de úúúúgy szeret segíteni :)
Vendég
 


Böbi

Én farmerdzsekit adtam, alá normál hosszúujjú felsőt.
Én adtam harisnyát, de normál nadrágot, ami nem béléses.
Szerintem már harisnya nélkül sem fáznának, de én is csak fokozatosan veszem le a rétegeket. Nehogy hirtelen megfázzanak.


Orvos
Az enyém is nagyon elfoglalt, nem lehet telefonon kapcsolatba lépni vele.
Nekem szerencsém van, mert a legjobb barátnőm a jóbarátja és mikor kérdésem volt, ő közvetített. :) Egyébként én nagyon meg vagyok elégedve az orvosommal. :)

20 fok felett? Hát akkor majd harisnyát sem fogok adni, az biztos.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Képzeljétek! Lezuhanyoztam most nőgyogyi előtt, és nagy a meztelenkedés közepette felfedeztem, hogy ha megnyomom a cicim, akkor jön belőle előtej! :D Lehet, hogy TÜcivel is volt, csak sose jutott eszembe megnyomni? :P Most tökre örülök, és reménykedek, hogy lesz sok-sok tejem szülés után hamar, mert nekem ez a parám. Mármint hogy minél hamarabb lövelljen be a tejci, mert Tücit csak utána tudtam szoptatni és az 4 nap volt.

Mostanában állandóan kérdezgetik tőlem, hogy mikorra vagyok kiírva, aztán meg néznek. Asszem akkora a pocim, hogy mindenki azt hiszi, mindjárt megszülök. :lol:

Én is szekrényt pakolok egy ideje. Egyszerre nem megy, csak szépen lassan. Ki kéne már mosni a babaruhákat is, már beszereztem hipoallergén mosószert (Bip-et - még nem próbáltam, a DM-ben találtam). Az én ruháimat, meg TÜci ruháit már átpakoltam, kimostam a szekrényeket. Összesen 3 üres fiókja lesz Csongornak, de még így az elején remélem, elég lesz.

Kép
Kép
tinu
 
 


Én is fokozatosan vettem le Zsófiról a rétegeket, de rajta eleve nem volt sok :)
Vendég
 


Hát lánok igazatok van a dokival kapcsolatban,de már most ezt van.
Milyen aranyosak lehetnek a picik, hogy segítenek!!!! :lol:
Írt barátnőm, hogy holnap akkor jön Pestről, úgyhogy nekikezdtem takarítani.Csakhát lassan megy, de hát majdcsak megesz.Az idő szerintem is gyönyörű. Aki csak tud mars ki a szabadba.Aki dolgozik,pakolászik,annak meg jó munkát!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!
Mi is jól aludtunk,bár este sokáig tv-tem.
Ann-t én is imádtam nézni.
Öltöztetés:Szerintem én túlzásba viszem.....vékony sapi,tavaszi kabát,alatta meg ahogy bennt van.De nálunk nincs valami meleg,mivel vályog ház.Harisnyát adtam rá,de vékony gatyóval.Még nem igazán volt beteg,így inkább óvatosan vetkőztetem.Meg hogy nem járok ki,csak napi 10 percre,hát így elég nehéz.
Jövőhétig el kéne dönteni végül milyen kocsit vegyünk,de még nem tartunk sehol.Csak én vagyok ilyen béna???
Gréti elment a dédihez az apjával.Megint egyedül vagyok.

Szép napot

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Tinu,nekem is jön ha nyomom,Grétivel is így volt.Nekem akkor már aznap este volt tejem,csak épp a kicsit felejtették el ideadni.
Gréti is segít mindig mindenben. :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Nekem nem jön, Gyönggyel se jött előtej, nem is szoptattam csak 3 hónapig, nem tudom, hogy ven-e összefüggés.

Anita, a szülői háznuk is vályog, jajj én úgy szeretem, nyáron hűvös, télen meleg! És van cserépkályha, amit külön is imádok!!

Gyöngyvirág is segít, amit én bepakolok, azt ő kipakolja, elviszi és eldugja. Na most már tényleg megyek pakolni meg elkezdem a babaruha vasalást is.
Vendég
 


Én elolvastam azt a tájékoztatót, és semmi nyugtalanítót nem találtam benne. Tudjátok, hogy azért írják bele ezeket, hogy nehogy akármiért fel lehessen jelenteni őket? Szerintem, Kutyafüle, és korábbi véleményem felülírom, a dokid pontosan tudta, miért ezt ajánlja. Rendszeres alkalmazására ebben a 3 hétben már nemigen kerülhet sor... :lol: Különben is, mindig így gondoltam, hogy az embernek az a jó páciensként, ha megbízik az orvosában. Mégiscsak ő tanulta a szakmáját sok-sok évig... Nem én vagyok az, aki okos annyira, hogy felülbírálja a döntéseit... Saját orvosommal sose volt kételyem, amit mondott, csináltam. Van más viszont, aki pl. nem akarta beszedni az antibiotikumot, amit felírt neki, mondván, hogy bele van írva a tájékoztatóba, hogy nem ajánlott terhességben. Kiderült, hogy jobban tette volna, ha hallgat az orvosra, mert így a fertőzés, amire felírta neki specifikusan az orvos a gyógyszert, ráment a vesemedencéjére... Szóval sokszor tudnak az orvosok olyasmit, amit mi nem... És az tuti, hogy nem akarnak ártani egy csepp babának a pociban... :roll:

Samu abban van kint (ha szél van, esetleg kap sapit), amiben bent... A kertben vagyunk, nincs hidegebb kint kb. mint bent, szóval nem éreztem szükségét adni rá vmit. Én is abban voltam kint, mint bent. Ha fáztam volna, adtam volna rá még rucit. Ja, és persze cipőben gyalogol kint, nem csak zokniban... :)

Tinu! Drukkolok, hogy hamar legyen az előtejből majd tej! De tök jó, hogy van vmi. :)

Pakuljatok rendíthetetlenül!

Azért örülök, Panndi, hogy ma már nem vagy olyan, mint az a tazmán szőrmók. Tudod, mire gondolok? Aki úgy közlekedik, mint a tornádó... Vagy lehet, hogy rosszul emlékszem, de emlékszem vmi ilyen rajzfilmfigurára... :)

Petrus! Továbbra is maradjanak a babók!!!

Na, nálunk a házimunka úgy megy, hogy én csinálok vmit, közben Smu csinál vmi egyebet, amit aztán lehet helyrehozni... :) Roppant mulatságos. :)

Ha felkel manó, akkor megint megyünk ki.

Üdv.
Vendég
 


Anita! Ne szomorkodj, Grétinek biztos szüksége van a társaságra, hogy el legyen foglalva, míg neked feküdni kell! Jó hogy van, akihez mehet! :wink: És viccesek ezek a kicsik, amikor segítenek, tényleg! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Böbi
Ilyen melegben elég a gatyesz alá már 1 vastag zokni, póló+ kiskabát(átmnetei )is. Marcira én is csak télen a nagy hidegben adtam harisnyát. Meg ugye a bölcsibe, oviba mindíg volt a kimenős ruhái közt harisnya.

Panndi
A takarítás nálunk is együtt megy, mióta 4kézláb tudott utánnam jönni. Mindíg elcsent 1 törlőrongyot és utánnozta amit csinálok. Most is így van, bár most már szól, hogy ő is segít. Igaz, hogy 2x annyi időbe tellik a takarítás, de olyan kis cukik. :lol:

Kutyafüle
Azért a dokid kicsit felelőtlen szerintem. Vizsgálat nélkül telefonon, hogy mondhatja azt , hogy mit használj gyógyításra. Számomra ez dühítő és egyetértek Tinuval, hogy Te fizetsz az ő szolgálatáért és még te igazodj?! Ez noszensz. Ilyet nem engedhet meg magának 1 orvos sem.

Na én ma megint főztem jó nagy adag csirkepaprikást, mert holnap és vasárnap itt lesznek a párom unokahugai(13,14 évesek) valami oktatáson. Itt alszanak, hogy ne kelljen nekik Sz.fehérvárról jönni hajnalban busszal. Most neki állok még ágyathúzni utána pihi. Marcit meg anyu hozza ma haza az oviból, mert pont arra lesz dolga, addig pihizek majd.

Kép
Kép
incike
 
 


Böbi
mi is kinn vagyunk a kertben 10-délig, majd 5-fél 7-ig kb. Én ma rövidujjuban voltam, Maja melegítő+pulcsi, sapkát se kapott. Lassan naptejjel is kenhetem :-)

Ja, meg elkezdtem az én arcomat is. Majával a pocakban sokat voltam napon és jöttek ki májfoltok, meg pöttyök. Igy 50 faktoros vichyvel kenem, mert már pár nap után kezdtem újra felfedezni őket. Szívás. Valakinek hasonló gondja?

A vasárnapi találkát sajnos le kell mondanom, ne hargudjatok! Tényleg szerettem volna menni. De előre lett hozva egy pecázos, elutazós hétvége, többek között a jó idő miatt, és csak vasárnap este fogunk visszaérni Pestre. :-(
pumuklii
 
 


sziasztok!

bocsánat, hogy benézek hozzátok, csak én hamarosan jubilálunk vagyis nemsokára lesz egy éve, hogy poz. lett a tesztünk.
kiváncsi voltam hogy hogy érzik magukat azok akik hamarosan szülnek, hát kb ugyanúgy ahogy mi is decemberiek anno ennyi idősen:)

egyhez szeretnék hozzászólni:

kutyafüle:: nem olvastam végig az oldalt, de betadint hanyagold ahogy a canestent is, van egy hüvelykúp amit lehet használni terhesség és szoptatás alatt is mert nem szívódik fel, ez a Pimafucin 3 kúp három nap és mitha elfújták volna.....

http://www.pirulapatika.hu/210049309/be ... _huvelykup


szóval bocsánat ha belekontárkodtam, sok örömteli babavárási percekt, napokat heteket kívánok még nektek, aztán majd.........
:D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Sziasztok!
Hulla vagyok, hajnali 2-ig varrtam az ágyban, meg a kórházi csomagot raktuk össze, mielőtt elutazott a párom... majd jövök még ma...

Én is szekrényt kellene pakoljak, azaz babarhát vasalni... na, majd megpróbálom- 10 perc vasal, 10 perc fekszik, mindenzt ismételve kb 20-szor... :(

Kitty, írtam privit:)

Gyönyörű idő van, remélem vasárnap is az lesz:)

Aki nem írt még privit, tegye meg, és elküldöm a talira az odajutást.

Szép napot mindekinek!

Vanni
vanni
 
 


Sziasztok!
Előtej,nekem ugye volt Grétivel,hamar lett is tejem,bár én is csak 3 hónapig szoptattam.De akkor tuti a depim miatt ment el.Most jó lenne tovább szoptatni,remélem összejön.Csak ugye ha Hanna 6-8 hetes lesz,akkor Apa megint megy Svájcba.De muszály,hogy élni tudjunk.Remélem nem borulok majd ki.Végülis könnyebb lesz,hiszen tudok majd mozogni,meg mindent csinálni.Két hetet meg kibirunk.Nyáron kb 3x-4x megy ki majd 2 hétre,de mikor itthon lesz,csak a miénk lesz!
Másik álmom,hogy szeretnék bimbóvédő nélkül szoptatni!!!!
Tényleg az ilyesmiket mikor sterilizáljátok a kórházi pakkba?mellszívó,bimbókiemelő?Cumit visztek be a picinek?Szabad?
Orsimorsi,gyere nyugodtan!Nagyon szép a kislányod!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


novygirl!

imadom a kozos dokink, nagyon rendes-alapos-megbizhato
sajna a Jahnba csak a 34. hettol mehetnek es itt a MAV-ban van PIC
es mivel mar 2 honapja tt vagyok, nem tartanam fair-nek, hogy atmenjek
igy itt kerestem orvost, akivel szinten nagyon meg vagyok elegedve
es jelen szituban lehet a 34.-ig sem jutunkk el, de azert bizakodom :wink:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: